– Valentinovo, svetovni dan zvočnega zdravljenja

objavljeno 12.2.2011

djwhal-khul


Sporočilo, ki ga je 10.2.2011, dal Rev. Terri Newlon vstali mojster Djwhal Khul, Tashi Delek, (original v angleščini je na spletni strani: http://www.terrinewlon.com/articles.htm#english:

Djwhal Khul tukaj.

Dobro. Jaz Sem zelo zanesenjaški glede prihajajočega tedna. V tem tednu bo nekako zanimiva veriga dogodkov. Tisti, ki ste morebiti nekoliko bolj zaskrbljeni glede denarnih zadev, boste morda postali celo še bolj zaskrbljeni. Jaz bi rekel, da se samo sprostite in pustite, da ta majhen udarec gre mimo.

Resnično je močnejši romantični dan 13. februar in ne 14. februar. Primeren je  za prakticiranje  odpuščanja med ljubljenimi. Poskrbite, da bo zrak čist pred 13. februarjem.

Ljubiti sebe je največja naloga v našem Univerzumu.  To je nekaj, kar se poskušamo naučiti z ljubeznijo do  drugih, do  narave, z spiritualnostjo itd. Potovanje se resnično začenja in končuje z samo enim – SABO.

14. februar je tehnično Valentinov dan. Vsak 14. februar je tudi  svetovni dan zvočnega zdravljenja. Mi vas  vabimo, da sodelujete na nek način – ali da  delate osebno ali se zberete preko telefonov ali karkoli že to je.  Če želite sodelovati preko linije z drugimi, pojdite na www.templeofsacredsound.orgwww.worldsoundhealingday.org. ali  obiščite

14. februarja ob 9. uri dopoldne po pacifiškem času oziroma ob 9. uri dopoldne po času  v Los Angelesu (pri nas, v Sloveniji,  ob 18. uri popoldne – opomba prevajalke), izvajajte glas »AH« 5 minut. To vibracijo zgolj tonirajte skupaj s toliko ljudmi okoli planeta, kot je mogoče v teh istih 5 minutah.

Točno opoldan, kjerkoli ste, pojte OM za svetovni mir.

Vi lahko tudi kadarkoli  le uživate zvočno glasbo preko www.templeofsacredsound.org.

Zvok je eden glavnih načinov zdravljenja – zvok in vibracijske frekvence ali barve in frekvence – vendar  je zvok eden od originalnih metod zdravljenja.  Še vedno je zelo dober način zdravljenja. Zato pojdite dalje in ga uporabite za karkoli, kar potrebujete osebno, kakor tudi za to, kar prinaša zvok za Zemljo in vsa druga kraljestva na Zemlji.

Ko se mi približujemo 16. in 17. v tem mesecu, boste morda ugotovili,da ljudje postajajo nekoliko bolj čili in nekoliko manj potrpežljivi. Če se vam bo to dogajalo, si boste morda želeli v neko  vrsto umika. Počakajte dva do tri dni, dokler se Luna ne pomakne v drugi znak, in potem boste spet mirni. Lahko si vzamete nekoliko rožne esence, daste kakšen kristal v vaš žep ali pa naredite karkoli je že potrebno, da se nekako dvignete. Lahko greste tudi ponovno na www.templeofsacredsound.org in sprejmete tonirano zdravljenje. In hvala Jonathan Goldman  zanj.

Dobro, dragi. To je spiritualni članek za ta teden  in srečamo se  ponovno čez teden.

Hvala in pošiljam vam mojo ljubezen,

Djwhal KhulComments are closed.