– Nadangel Metatron: 2011- Središče trojne triade

objevljeno 8.2.2011

zemlja

.

Kanalizirano sporočilo NADANGELA METATRONA, preneseno skozi Jamesa Tyberonna, novembra 2010

LETO PRED NAMI

Pozdravljeni  mojstri, Jaz sem Metatron, Lord svetlobe, in jaz pozdravljam vsakega od vas posamezno, ljubeče, v vektorju brezčasovnega prostora. Jaz vas objemam v sedanjem času, ko berete te besede,  in vas obkrožam z energijo brezpogojne ljubezni.

Dragi, mi smo vam povedali, svet se prenareja sedaj in človeštvo v mikro ali makro podpira razsežne spremembe ali je proti njim in če jih ali ne,  je to je resnično sporna točka, ko inercija (inercija=želja vztrajati v starem – opomba prevajalke) časovne kronologije poganja preteklost bolj hitro danes kot jo je včeraj v linearni sekvenci. Glede na to bo leto 2011 spodbadalo  ekspedicijo  svetlobnega pospeška in vašo lahko razumljivo interpretacijo zavesti. S tem valom se bo vaše kognitivno/spoznavno izražanje življenja, volje, v prijaznem, dvignilo v višji tempo. Vidite, vse se pospešuje, čas se pospešuje, ko vstajenje prihaja bliže. Tako, kot se čas ponovno oblikuje, bo ta tudi ponovno oblikoval izkustva človeštva, vidne in nevidne sile narave in videz Zemlje same.

VSAK TRENUTEK ŠTEJE

Mojstri, to je tako pomembno, da vsak od vas razume in v polni meri uvidi, kako resnično pomemben je vsak trenutek, ki ga vi živite v teh pospešenih energijah za Kozmus, novo Zemljo in za vas. Zares, na tem planetu je nova energija in ta energija išče, da sedaj na novo aktivira vaše zavedanje in svetlobni kvocient. In dragi, vaša zmožnost, da držite večjo svetlobo, polepša vašo zmožnost, da izražate ljubezen. Ljubezen, ki se začenja s sabo.

Vi začenjate razumevati, kako lepi resnično ste, in to, dragi ljudje, je tako pomembno v teh pospešenih časih. Vi vsi imate znotraj sebe moč Boga in mi vas prosimo, da dopustite to spoznanje, to prenovljeno samo-sprejemljivost, to neomadeževano LJUBEZEN, da vas preplavi. To je vaša preverjena rojstna pravica in to je lepo. Vi ponovno odkrivate to ekstazo neomadeževane ljubezni v vaših meditacijah, ker se v teh novih energijah dogaja tranzicijska ekspanzija/širjenje. Vi se sedaj odpirate, da bi bolj  jasno videli, kako pomembna so vaša življenja, ne samo za Zemljo, ampak prav tako za velik Kozmos. O, da, to je tako res!

Vi vidite vibracije te globoke meditativne ekspanzije, ki se izlivajo v fizična kraljestva, v katerih živite …in vi ste naredili, da se to dogaja. Tančica med dimenzijami se je stanjšala in del od vas, ki je na “”drugi strani”, se nežno  steguje skozi, da se dotakne vašega srca. In del vas v višji dimenziji je kvantum/količina vas, resnični “vi”, ki sanja to globoko izkušanje življenja. Ta višji Jaz želi, da veste, kakor tudi mi iz Angelskega kraljestva, kako močno ste ljubljeni, kako pomembni in veličastni vi resnično ste. Ljudje ali lahko dognate to?

VI STE NA POTI

Vi ste tako pogosto dvomili vase. Tako pogosto ste čutili, da vaša življenja ne vodijo nikamor. O, dragi, če bi vsaj vedeli in bi sprejeli resnico, kakšno razliko ste naredili in jo še naprej delate.  Vedno so  bili dvomljivci, tisti, ki vse zanikajo in pravijo, da se vstajenje ne bi nikoli zgodilo, da človeštvo ne bi izpeljalo to sveto napredovanje v višjo zavest. Vendar ste vi dosegli ta dosežek. Vstajenje je sedaj gotovost. To se manifestira!

Zares se je to dogajalo dve desetletji in večina od vas še ne verjame sebi, da ste usmerjali to v stvarnost. Mnogi od vas še ne uvidevate, da je delo, ki ste ga naredili na obeh straneh tančice v obdobju 25 let, spremenilo Zemljo, na katero ste bili rojeni, v popolnoma drugačno frekvenco in paradigmo/primer.

Vi ste odgovorni za to in človeštvo še ne more doumeti, kaj ste naredili, oziroma, da imate zasluge za  te dosežke.  Mojstri, kar ste naredili, je pravi razlog za to, da mnogi od vas sedaj berete te besede, ki so poslane iz druge dimenzije.

In tako mi dovolite, da vam izkažem čast, ko govorimo o prihajajočem letu, ker vi ste postali mnogo močnejši, kot si predstavljate. Vi ste naredili  kvantni skok …in ne glede na koledarske dni leta 2011, je,  kar leži pred vami, zares leto za skok!

2011 LETO PRED NAMI

In tako mi govorimo o letu 2011. Zares je to razburljivo leto v  poživljajočem času in bo obdobje pospeševanja.

Vendar vam mi povemo, dragi, v letu 2011 ne bodo lažje energije, kot so bile v letu 2010.  Dejansko bodo stopnjo ali dve višje. Vendar se ne bojte. Večina od vas, ki ste  na poti, jih bo veliko lažje upravljala.

Toda leto 2011 vsebuje znotraj 12 ekstremno močnih energijsko ojačevalnih faz, da boste postajali na energije bolj navajeni vendar razumite, da so ta ojačevanja  del in pošiljka vašega pospešenega procesa rasti.

Zares se morate naučiti delovati v višjih frekvencah in iz tega razloga so leta trojne triade, leta 2010, 2011 in 2012, nekako neusmiljen program treniranja, ki vam bo omogočil, da se okrepite in povečate vaša avrična polja, kot izhodiščno osnovo za vstajenje, ki se bliža.

TROJNA TRIADA – JAKOBOVA LESTEV

V resnici se energije trojne triade stapljajo v en program in kot takšne oblikujejo našo perspektivo za dogodke leta 2010, 2011 in 2012, kot del istega procesa vstajenja. Naš namen tukaj je, da se osredotočimo  na aspekte leta 2011, ki ležijo tako blizu, da se vam razvijejo.

Mojstri, napovedano vstajenje ni nejasna kompleksnost prerokovanega biblijskega scenarija, ampak raje naravno in  potrebno izražanje pospeševanja planetarne zavesti.

To je Jakobova lestev, in dragi, ko ste vi na lestvi, se vi vzpenjate/vstajate, se spuščate navzdol ali stojite na miru. To je ena od treh možnosti. To je vedno tako. In jaz, Metatron, vam pravim, da se vi pomikate navzgor, če vi opazite to ali ne. Človeštvo vstaja. Kot tako, vsi od vas na zemeljski ravni ste sedaj znotraj polja neverjetne kristalne energije. Rezultat je, da vaša avrična polja in Mer-Ka-Na svetlobna telesa skozi indukcijo (indukcija=prehajanje iz posameznih primerov na splošno – opomba prevajalke) postajajo ekstremne energije v gibanju. To je energija, ki se izraža kot želja in tako sedaj vaše delo kliče po vedno finejših frekvencah. Predstavljajte si, da si vzamete vitamine za vaše fizično telo, ki morajo biti takšni, da jih lahko telo absorbira, da ustvari udobje, dobro počutje in boljše zdravje. In tako je to enako z kristalno tranzicijo/prehodom. Njene frekvence in energije so zares vitamini širjenja za svetlobno telo.

Kristalna resonanca vas  mora sedaj obkrožati na načine, da lahko absorbirate njihove pristne simetrije/sorazmerja v vaša energijska polja, jih prenašate, preoblikujete in jih krepite v vašem lastnem delu, v vaših  željah, v vaših dovršitvah in v vseh načinih, ki se tičejo Zemlje in človeštva.

ALFA IN OMEGA

Tako so te besede prenesene do vas od alfa do omega/od začetka do konca v center

vašega novega bitja. Te simetrije kristalno koherentne svetlobe so vam izražene, projicirane  za vas iz centra mojega bitja,  tako, da se vas bodo dotaknile energetsko in se potemtakem ponovno naključno kreirale v dneh in tednih, ki prihajajo dalje v letu 2011 in 2012. Vse je zares pot v popolnostih.

Ker znotraj teh časovnih sekvenc/zaporedij se 144-omrežje dovršuje v polno zavestno projekcijo in ta projekcija  je zares orodje vaše in za vašo lastno ekspanzijo/širjenje. Vidite, tako je to s kristalno mrežo. Tudi to je sistem, ki vam bo omogočil vaše oskrbovanje v višje resonance, višje, bolj izpolnjujoče izražanje.

Ker, kar vi imenujete vstajenje, je nad vami, in le ob trenu kozmičnega očesa, se bo to zgodilo!  V mojem kraljestvu, se je to že zgodilo, vidite, in zares je to čudovit dogodek -eden napovedan skozi Univerzum in opazovan od mnogih v tem kraljestvu in drugih.

SPROŽITVE VSTAJENJA

Kar potem preostaja za program vstajenja v letu 2011 in 2012 so specifična astrološka gravitacijska prečiščevanja in frekvenčni dvigi, potrebni za dovršitev in ugladitev kristalne mreže in izboljšanje kristalne transformacije Zemlje, ko ta krepi drvenje človeštva v vzvišeno in višjo dimenzionalno zavest in to je zares kristalna zavest.

In zaradi tega bomo mi govorili o teh frekvenčnih dogodkih, kot se ti razvijajo v letu 2011.

EKVINOKCIJI / ENAKONOČJA LETA 2011

Ekvinokciji in solsticiji leta 2011 so zlasti močni in več-namenski. To so dejansko katalizatorji vstajenja in sprožilci. Ti močni dnevi naj bi se uporabljali za skupinsko molitev in meditacijo in zares globoko samo-preiskavo. Ti solsticiji in ekvinokciji, ki preostajajo v naslednjih dveh letih, so kompleksni in razplamteni z mnogovrstnimi  vložki za vstajenje obojega, človeštva in planeta. MI vam zagotavljamo, da so ti astrološki dogodki neizmerno bolj močni kot ekvinokciji in solsticiji v preteklih več tisočletjih. Mi priporočamo vsakemu od vas, da jih zapazite in izkoristite, kot je predlagano. Zberite se na te dneve in moč skupinske zavesti bo cvetela eksponentno.

MRKI LETA 2011

Leto 2011 bo imelo ekstremno redko agregacijo/kopičenje kompleksnih kodiranih mrkov. V letu 2011 bo skupaj 6 mrkov, trije od teh se bodo zgodili v 30 dnevni fazi med 30. majem in 1.julijem. To obdobje bo poudarjeno z junijskim solsticijem. Ta 4:2 kombinacija solarnih in lunarnih mrkov v enem samem letu je prav redka in se dogaja le okoli enkrat vsako generacijo. Mi vam pravimo, da so mrki priložnosti za energijsko spremembo. Mojstri, mrki leta 2011 so darovi, da se naredijo kakršnikoli premiki, ki jih zaznate kot primerne v vaših individualnih in kolektivnih tokovih. Najbolje je, če si jih privoščite sinergizirati skozi preudarjanje in revizijo tega, kar je bilo na voljo na ekvinokcije in solsticije.

*  4, januar 2011: delni sončni mrk

*  1. junij 2011: delni sončni mrk

*  15. junij 2011: popoln lunin mrk

*  1. julij 2011: delni sončni mrk

* 25. november 2011: delni sončni mrk

* 10. decembra 2011: popoln lunin mrk

Starodavni učenjaki razsvetljenih er so vedno prepoznali takšne z močjo napolnjene dogodke in jih izkoristili kot dneve za molitev, meditacijo in notranje iskanje ter mobiliziranje mrkov za turbo-polnjenje sprememb, ki so jih želeli v višje dobro.

Med 25. novembrom in 21. decembrom bo sončni mrk, popoln lunin mrk in decemberski solsticij. To bo ekstremno intenzivno.

2011

* spomladanski ekvinokcij 20. marca 2011 ob  23:31 UT/GMT

* poletni solsticij 21. junija 2011 ob 17:16 UT/GMT

* jesenski ekvinokcij 23. septembra 2011ob 09:04 UT/GMT

* zimski solsticij 22. decembra 2011 ob 05:30 UT/GMT

(da dobite naš čas dodajte navedeni uri 1 uro, v obdobju poletnega časa pa 2 uri –

dodala prevajalka)

Ekvinokcij v marcu 2011 bo ustvaril neverjetno močno energijo, ki bo kot Polna  Luna X 10. Ta bo vstopila skozi kristalne portale in bo sprožena do piramidnih baz, zgrajenih na omrežnih točkah okoli po vsej Zemlji. Znotraj te energije se bodo nadaljevale kodirane aktivacije, imenovane “kozmična sprožitev”.

Vstajenje planeta je približno kristalna transformacija planeta.  In s kristalnim mi mislimo na večjo čistost/jasnost, pristno frekvenčno ureditev, ki je koherentna/skladna. To je frekvenca brezhibnosti. To je kristalna transformacija, ki omogoča dimenzionalni prirastek ekspanzije/širjenja planeta nad raven tretje dimenzije. Kristalna transformacija se resnično samo začenja na začetni ravni 5. dimenzije in nadaljuje v 12. dimenzijo.

Kozmična sprožitev, ki se bo dogodila na ekvinokcij, 20. marca 2011, bo pospešila transformacijo planeta in poleg tega nadalje aktivira funkcionalnost kristalnega svetlobnega telesa, ki izžareva iz 144-kristalne mreže.

Najbolj uravnana sprejemna točka kozmične sprožitve za aktivacijo miriade/neštetih kristalnih točk v obeh Amerikah je otok Galveston znotraj Moody piramidnega kompleksa. Moody piramide bodo uglašene z Gizo, ki je primarna sprejemna točka v vzhodni hemisferi. Oboje, Giza in Moody, so tri-piramidni kompleksi, in obe sta v direktni širinski uravnavi (29 stopinje zemeljske širine). Oba kompleksa sta triangulirana v korelaciji/soodnosno na magnetni sever. To je kombinacija treh piramid v prvotni (prirodni) legi znotraj sinergijske  tri- harmonične uravnave, ki omogoča njihovo večjo sposobnost in moč. Kot vedo atlanditčani in mojstri Oriona, so piramide v specifični triangulaciji ekstremno močne, ko so nebesno uravnane in skrbno nameščene v odnosu ena do druge.

2011 – SVETA MESTA KOT GLASBENE VILICE

Med enakonočji leta 2011, bodo specifične točke na Zemlji portali prenašanja. Zares bodo ti postali instrumenti prenašanja hitrejše hitrosti svetlobe v pospešujočem času na Zemlji.  Omrežne točke, vozli moči, sveta mesta, fi kompleksi in portali, ki so s pikami posejali planet v specifičnih vzorcih/strukturah in za specifične namene so razdeljevalni mehanizmi višje energije, potrebni, da dvignejo navzgor resonančne frekvenčne pulze vašega planeta.

One so glasbene vilice, inspirirane s popolnostjo Prvega vzroka. Te izločajo energijo doma, dobrega počutja, in tisti od vas, ki vstopite vanje s spiritualnim namenom, to nemudoma prepoznate. Torej, nekdo si ne more pomagati, vendar hoče biti znotraj njih in absorbirati strukture, ki jih izžarevajo znotraj takšnih območij, da bi se razvijal in bil udeležen v  ekspanziji popolnosti.

Tisti, ki se posvetijo temu uglaševanju lahko izkusijo bližino Vira, za katerega čutijo, da  jim je manj razpoložljiv drugje. Vendar je resnica, da so te fino uglašene energije osmozne frekvenčne šole in ko so enkrat absorbirane, ko so enkrat matrikulirane, je energija zadržana znotraj osnovane posameznikove Mer- Ka-Na.

Mnoga območja na planetu so torej že vstala, preko portalnih rešetk, ki bi se lahko imenovale stopnice do nebes, druga območja pa zahtevajo nekoliko več dela. To čiščenje in kodiranje se bo premaknilo navzgor. Specifična območja, ki so nekoliko gostejša, sedaj zahtevajo več dela za čiščenje in kot tercialni učinek kozmične sprožitve, ki bo marca 2011, in harmonične kristalno-magnetne kode prebujenja, bodo piramidni portali prinesli notri pristno lahkotnejšo energijo za te specifične namene. Vidite, globalno frekvenčno ravnotežje mora biti pridobljeno. Vsak od vas zemeljskih čuvarjev igra vlogo v tem. Zares, vi postajate prenosni resonatorji.

MOČAN VSTOP V LETO 2011

Zategnite varnostne pasove, mojstri! 21. decembra 2010 se bo zgodil polno lunin lunarni mrk na solsticij.  Ta ekstremni dvojno nabrušeni visoki val bo vstop v leto 2011 in je pokušnja tega, kar bo prišlo v letu dalje! To bo ustvarilo mogočni izbruh visoko frekvenčne energije, ki bo zajela planet  in peljala dalje v sončni mrk, ki se bo zgodil 4. januarja 2011. To bo močna, vendar skrajno dobrohotna energija.

11-11-11

Moč portalov na trojne datume je dokazana na nešteto načinov. Točke portalov na trojne datume, ki smo jih delili z vami za desetletje nazaj,  so hologramski vložki, ki vplivajo  na kristalno transformacijo planeta skozi kristalno mrežo. Točka začetnega vala  je kristalni vrtinec v Arkansasu.

Na dan 9-9-9 je vaš medij sporočili preko lokalnega radia, da se je preko Mt. Magazina oblikovala neobičajna zelena megla, ko je smaragdni mojstrski kristal blisknil v aktivacijo iz dolgega spanja. Kristal je ustvaril meglo in ta ni le prekrila gore, ampak je bila tudi vidna s satelitov. Njegova energija je tudi naredila kratek stik, za kratek čas, na električnem omrežju na tem območju.

Na dan 10-10-10 so se zgodili potresi na območju Arkansasa, kjer prej potresi” še niso bili zabeleženi. In ti potresi so edinstveni na druge načine. Običajni ‘white-out’ “/puščen bel (prazen) prostor” v izražanju frekvenčne “pesmi” Schumannove resonance, ki se zgodi pred seizmičnimi razbremenitvami, se ni zgodil, in živali se niso bale. To so bile kristalne aktivacije, dragi. Potresi so bili povzročeni s pulzom aktivacij mojstrskih kristalov pod masivnim breznom kristalnega vrtinca. To je popolnoma res, prav resnično, in njegova energija je sijajna.

Opazujte te dokaze, ker bodo ti postal bolj očitni in bodo begali znanstvenike.

Mi vam pravimo, da se bo 11-11-11 zgodila druga potrditev.

Trojni datumski portal novembra 2011 bo morda najbolj močan posamezen dan leta. Masa ljudi bo oblikovala človeško mrežo in se povezala s kozmično energijo, ki bo nakopičena v finalni fazi aktivacije 144-kristalne mreže. Na 11-11-11 se bodo atlanditski mojstrski kristali  še naprej aktivirali z začetnim prebujenjem kristala multidimenzionalne komunikacije v kristalni vrtinec.

To prebujanje bo zaporedno rekodiralo12  zlatih sončnih diskov okoli planeta.

Ti diski so aktivirani v dvanajst vijačnih spiralah. Oni oddajajo božansko energijo ničelnega polja, čiste ljubezni, brezpogojne ljubezni, svetlobne kode, ki lahko obstajajo samo v 5. dimenziji in nad njo. Na dan 11-11-11 bo aktiviran sončni disk kristalnega vrtinca pod območjem Pinnacle Mountain v Arkansasu in to bo kompletiralo energijo vrtinca v Arkansasu ter potem po omrežju preneslo nove DNK kode preko planeta.

Zlati sončni diski so DNK, božanski načrti za enotno kristalno polje v kristalni tranziciji planeta.  Zares so ti reprogramirani s 144  kristalno mrežo in znotraj nje!

Diski Zlatega sončnega diska bodo izžarevali 12-pramensko vijačnico, v spiralni energiji, ki bo služila kot prototip  DNK za kristalni aspekt skozi 144-mrežo. Zares, oni so korespondence za zmožnost Zemlje, da se regenerira in se reformira, prehaja v aspekt  DNK strukture ali božanskega načrta Nove Zemlje. Oni so energetske spirale. Oni so resnično bolj spirale kot diski, vendar se zdijo bolj podobni diskom, ko se jih vidi.

Sedaj, ko se vaše vstajenje kompletira, boste vi imeli večji dostop do mnogo-dimenzionalnih aspektov sebe. V resnici se je za nekatere od vas v pogojih mnogo-dimenzionalnosti vstajenje v največjem delu že zgodilo. Ali razumete?

V TROJNI TRIADI LETA 2011 SE ZAČENJA NOV NEBESNI SVOD

Tako, mi vam mi pravimo, da ko omrežja rastejo v dovršitev, bo to, onstran 144 kristalne geometrije, polieder 120 geodetske sfere. Ta se je začenja oblikovati v letu 2011, vpeljan bo leta 2012 in dovršen leta 2024. Ko bo v letu 2012 mnogo-dimenzionalni dostop znotraj 144-kristalne mreže v polni meri dosežen, bo skozi to dovršitev nastal nov nebesni svod.

Smatrajte geometrično kristalno dovršitev geodetskih omrežij kot rožo, ki prehaja v popoln razcvet in v tej točki se bo dogodila oprašitev in realiziralo se bo energetsko semensko polje. Vidite, prava dovršitev popolne geometrijske oblike kali novo polje iz njene združene popolnosti … in to polje bi se lahko imenovalo (nov) kristalni nebesni svod.

To se bo pojavilo kot dva velika eliptična obroča energije, ki se sekata pod koti 90 stopinj okoli planeta.

Eden bo nosil bravo in esenco platine, drugi zlata. Eden bo kristalno-električni po naravi, drugi pa kristalno-magnetni. Njihove energije bodo krožile in uravnavale opozicijo/nasprotja. Polja med obema bodo obdajala planet na sferičen način.

Od tega bo zavestno samo-zavedno polje OMM vala obplulo planet, da bi omogočilo še večjo popolnost Zemlje. Ta kristalni nebesni svod bo omogočil, kot so to imenovali starodavni ljudje, 1000 let miru. Ta kristalna-elektromagnetičnost planeta bo v optimalnem ravnotežju.

Zemlja in človeški rod bodo imeli potrebo po kristalnem nebesnem svodu in bodo klicali po njem. Pomagal vam bo v mnogih vlogah, morda bolj, kot si predstavljate.

To bo spremenilo način, na katerega človeško telo sprejema sončno svetlobo. To pomagalo pri prosojno sveteči transformaciji človeškega fizičnega telesa. To bo spremenilo prehranjevalne/vzdrževalne navade človeškega fizičnega telesa. To bo ščitilo zemeljsko magnetosfero z odbijanjem meteoritov in kometov. To bo zmanjšalo učinke gama žarkov v zemeljski atmosferi. Do tega bo prišlo z naravnimi in znanstvenimi napori. To je naravna posledica dovršenega 144- kristalnega omrežja. Nov nebesni svod se začenja oblikovati leta 2011 in v tem procesu se bo zamah loka pendeluma/nihala dualnosti začel neizmerno zmanjševati.

ZAKLJUČEK

Dragi, v zaključku mi pustite nedvoumno izraziti, da smo jaz in Angelsko kraljestvo v posebni vlogi, da vas podpiramo, daleč bolj, kot si vi morda predstavljate. Ker, vi ste tudi Bogovi v kreaciji, iskre božanskosti, ki postajate Vijolični Plameni Vsega, kar je.

Mi ljubimo vsakega od vas, vse od vas in preko tančic ste vi del nas.

Mi vrtimo svetlobni vrtinec velikega spoštovanja do vas. Mi pošiljamo to energijo do vsakega od vas v “SEDANJEM” trenutku, ko berete te besede.  Ali lahko to občutite? Odprite  vaše srce in sprejmite, kar vam  mi pošiljamo v ljubezni.

Mi vas iskreno spoštujemo, ko se mi premikamo v zaključni dve leti zemeljskega kristalnega vstajenja. In mi vam pravimo, to je vstajenje Zemlje, ki bo ustvarilo kritično maso gibanja fizičnega človeškega vstajanja v dveh do treh stoletjih. Vse po svobodni volji in z izbiro. In v tem času ne bo nobenih globalnih vojn, nobenih masovnih stradanj.

V naslednjih dveh letih se bo ljubezen do moči nadomeščala z močjo ljubezni. Potreben bo čas, vendar ne dvomite v to, ker je to že v gibanju. Te transformacije se dogajajo s posameznim srcem naenkrat, znotraj vsakega od vas.

To je bodoče vstajenje, ki ga vi ustvarjate…in mi vam pravimo, da je obdobje manj kot tri stoletja  kot migljaj  z očesom. Mi vas pozdravljamo.  Vi ste na primerni poti!

Pred vami leži neverjetno prebujanje in dovršitev. 2011 je vmesna točka v trojni triadi in čas vsemogočnega kalibriranja, krepitve in zares praznovanja. Vi vsi ste napravili razliko in vi boste zapustili temu planetu večjo svetlobo, kot je bila, ko ste vstopili nanj.  In vi ste naredili to na vaš način.  V ljubezni.  Jaz vas vabim, da občutite veselje, ker ste si to zaslužili!

Jaz sem Metatron  in jaz delim z vami te resnice. Vi ste ljubljeni!

In tako je to…

James  Tyberonn

james-tyberonn-kanalizator

To Tyberonnovo sporočilo je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Pošiljanje na spletne strani je dovoljeno, če informacija ni spremenjena in je vključeno dobro ime avtorja in spletna stran. To se naj ne bi objavljalo v časopisih in revijah in javno tiskalo brez izraženega dovoljenja od Earth-Keeper. Za dovoljenje se naj bi zaprosilo na:   Tyberonn@hotmail.com

Originalno sporočilo v angleščini lahko preberete na: http://www.earth-keeper.com/EKnews_53.htm

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.