– Naslednji nivo duhovnega zavedanja – Sporočilo nadangela Mihaela

petek, 16. februar 2010
Uporabnik:
Sonce

Sporočilo nadangela Mihaela
Kanalizirano preko RONNE  HERMAN,  5. Januar 2010

Dragi! Večina človeštva je pozabila, da je v univerzalnem zakonu pravica, ki jo je dal Stvarnik slehernemu človeškemu bitju, da izboljša sposobnost komunikacije z v nebo vzetimi mojstri in velikimi bitji višjih realnosti. Notranja komunikacija je direktna izmenjava misli brez besed in zvoka – glasu. To je vaše naravno stanje bivanja. Predpogoj pa je stanje, ki ga morate pridobiti, preden dosežete univerzalno telepatsko povezavo.

V svoji piramidi luči v peti dimenziji prosite vaše varuhe, vodnike in angelske pomočnike, da se vam pridružijo. Prosite vaš osebni Svet luči, da vam pomaga  krepiti vašo odločitev, njeno neomajnost in prosite, da podpirajo moč, voljo in modrost, ki jo potrebujete za dvig na naslednji nivo duhovnega zavedanja.

Vi ste v kritični fazi duhovnega napredka, kjer ste pozvani, da odslovite vse, kar vas ovira pri iskanju duhovne svobode. To pomeni, vse slabe odnose, ki vas omejujejo, škodljiva nagnjenja in navade, negativne miselne vzorce in posesti, ki vam vzamejo preveč časa in truda.

Skozi premikanje oz. potovanju skozi cikluse časa, ste doživeli veliko različnih sprememb. Izboljšali ste vse osebne fragmente energij miselnih oblik, ki ste jih ustvarjali na dolgem potovanju v fizičnem izražanju. Ponovno ste se povezali z mnogimi deli zavesti, ki sta jih ustvarila vaše božansko sebstvo in vaša duhovna družina. Hoteli ste postati odraslo duhovno človeško bitje, medtem ko bivate v vedno naraščajoči multidimenzionalni resničnosti snovnega.

Tisti, ki imate zgrajen temelj in ste na poti mojstrstva, ste pripravljeni za naslednji nivo duh. zavedanja. Vi, zvezdna semena, pogumni izzivalci, ki ste zmagovali v mnogih temnih nočeh duše z namenom, da se očistite starih samoomejevalnih prepričanj in energijskih vzorcev, ste sedaj pripravljeni stopiti v ospredje kot avantgarda  v evoluciji človeštva, kot prebivalci luči svetle in sveže prenovljene zemlje.

Zavestno morate pregledati vaša prepričanja in odsloviti tista, ki ne služijo za najvišje dobro vseh. Odmakniti se morate od omejitev in sprevračanj kolektivne zavesti preteklosti. Ko boste to storili, boste postopoma napredovali iz toge gostote tretje in nižje četrte dimenzije. Odmotati se morate iz ujetosti in napačnih dolžnosti, resničnih in navideznih omejitev ter popačenih in neučinkovitih prepričanj fizičnega sveta. Biti v svetu, toda ne od tega sveta  je najbolj pomembna resnica za mojstra debitanta, ki se je mora naučiti uporabljati.

Glavni namen je vrnitev v spekter dualnosti, kjer vaše energijsko polje vibrira v harmoničnih frekvenčnih vzorcih, ki so kompatibilni z sredino četrte dimenzije ali višjimi. Ta nivo je potreben za doseganje moči in magije Vijoličnega Plamena in je začetek sprejemanja in uporabe polnega deleža kristalne luči. Ta luč ima zavest. Ko jo vsrkate in uporabljate z ljubeznijo, je dar višje zavesti vaš za uporabo in delitev. Nikoli ne pozabite, ta Stvarnikova  luč je  pot vašega življenja do vsega, kar je.

Ta svet je poln magije, čudežev in sposobnosti, ki so za vas nepredstavljive. Vi ste preživeli dlje v nefizičnih realnostih, kot v fizičnem telesu. Zemeljsko bivanje je samo trenutek časa v primerjavi z večnostjo višjih realnosti. Vaš božanski um je zakladnica preteklih izkušenj, modrosti in kozmičnih zakonov.

Ko se duša v polnosti spoji z srcem, je to vzvišena povezava veličastnih razmerij. Duša, vaša intuicija ter notranje sposobnosti dojemanja so vsa vir eterične luči. In ko so vaši nameni osredotočeni v ljubezni in usmerjeni s čistostjo postanete vir božanske energije.

Nekaj časa nazaj – nov. 2003 smo vam poslali sporočilo z naslovom Vi ste vdih Boga. V tem sporočilu smo vam povedali »O pojmu vdiha je nekaj napačnih pojmovanj in običajno se misli, da je Stvarnik vdihnil v vse, kar je bilo ustvarjeno. To ni res. 

Stvarnik pošilja to radiacijo za utelešenje vseh krasot, ki so bile kdajkoli ustvarjene. Dragi, vi ste vdih. Vi dihate esenco stvarnika, ko imate pripravljeno telo za sprejem vedno večje količine luči in prefinjenih vibracij višjih realnosti. Vi, v vašem človeškem telesu se boste vključili v esenco, ki prežema Zemljo in ves Univerzum«.

Ne poudarjamo dovolj, kako pomembno je dihanje za pridobitev nazaj vaše božanske narave. In to ne plitvo dihanje, ki ga je večina sprejela za primerno. Plitvo dihanje je krivo za mnoge slabosti in bolezni. Omejuje vas pri vdihu božanske esence, kar je kritično za vaše bivanje in reklamacija za vaše svetlobno telo. Mi smo razložili in poudarili neskončni dih, harmoničen dih in kako pomembno ga je izvajati z namenom.

Neskončni dih lahko poimenujemo tudi dih vnebovzetja, za uravnavanje vaših galaktičnih čaker z fizičnim telesom in odpiranje poti nazaj v višje dimenzije. Ta dih pospeši izgradnjo vašega svetlobnega telesa imenovanega MERKIVAH. Pospeši tudi odpiranje portala vašemu božanskemu umu ter sprednji in zadnji portal svetega prostora srca.

Ta dih ima dvojni učinek: dih vleče iz bazne čakre skladiščene oz. nakopičene kristalne delce luči, nadalje nakopičene v eteričnem dvojniku, nameščene v vaši osebni piramidi luči v peti dimenziji, ki sevajo iz mest luči, s katerimi ste se  povezali. Končno to preskrbuje nepretrgan tok ustvarjalnih delcev skozi vaše fizično telo, nato v vaše osebno ustvarjeno vozilo- svetlobno telo in nazadnje v svet oblik.

V preteklosti smo govorili o ritmičnem dihanju, ki se imenuje posvečen dih. Ko dihate pravilno, ta tehnika energizira vaše telo in izboljša vaše zdravje. To bo dopolnilo vaše fizično telo z žarečimi delci božanske luči, ki so potrebni za optimalno delo in dolgo življenje. Učinkovita pot je tudi izžarevanje Vijoličnega Plamena ali kristalnih delcev v svet oblik za dobrobit vsega.

Posvečen dih je globoko dihanje, ki se začne v spodnjem trebuhu. Dihajte globoko in počasi medtem ko širite trebuh in prsno votlino si predstavljajte, da se dih počasi dvigne v kronsko čakro. Ko napolnite pljuča do maksimuma, zadržite dih toliko časa, kot ga vdihujete.

Predstavljajte si kroglo luči, ki se počasi spušča skozi vaš steber luči, ko postopno izdihujete, vlečete trebuh in držite izdih enako dolgo kot vdih, preden začnete z naslednjih vdihom. Navesti morate namen – afirmacijo, preden začnete – lahko kot širjenje Vijoličastega Plamena ali kristalne luči v svet okoli vas, lahko pa izberete svoj osebni namen.

V začetku, ko določate ritem dihanja, lahko pri dihanju štejete do pet ali sedem, zadržite dih, ko štejete, izdihnete in zadržite izdih ko štejete, dokler vam je udobno – oz. kolikor zmorete. Vsi štirje deli dihanja trajajo enako dolgo, mirno, tekoče brez napora. To je tudi čudovita skupinska aktivnost in zelo močan način za širjenje Vijoličnega Plamena in božanske luči Stvarnika. Ko boste osvojili globoko ritmično dihanje, ne boste več zadovoljni s (površinskim dihanjem) kratkim, plitvim dihanjem, ki ga masovno uporabljate.

Nedavno je posvečena duša postavila pomembno zelo pomembno vprašanje: »Imam vprašanje o odpuščanju. Jaz odpuščam vsem, s katerimi sem imela konflikt, neskladja v sedanjem ali preteklih življenjih in jim vračam ovite v plašč ljubezni vse negativne spomine, zagozdene energije in tudi prihodnje, ki jih bomo morda ustvarili skupaj. Jaz delam to vsak dan in opažam, da je to ekstremno močno. Moje vprašanje je, zakaj mi vračamo spomine,  energije in verjetne prihodnje drugim ljudem? Zakaj jih ne razrešimo skupaj v Vijoličnem Plamenu popolnoma«?

Odgovor našega dragega glasnika je bil: Ko odpuščamo drugim skozi naš ljubeč namen mi vrnemo negativne vibracijske vzorce v nevtralno substanco luči.  Toda, vzorci druge osebe s katero smo doživeli negativno doživetje, so še vedno v prvotni obliki, ki je bila ustvarjena. Mi ne moremo preoblikovati njihove negativne energije.

To lahko storijo samo sami. Toda, ko z ovojem ljubezni obkrožimo njihove negativne vibracije, pošljemo dar kristalnih delcev luči poleg njihovih energij in če oni želijo, jim bo sprejeti dar luči omogočil, da bodo z lahkoto preoblikovali negativne miselne vzorce. Če se bodo odločili, da darila ne sprejmejo in se s tem ne naučili vsebine lekcije, se bo zopet dogodila z drugo osebo in situacijo.

Toda, mi se bomo odvezali karmične povezave in ne bomo nikoli več doživeli iste izkušnje. Iz izkušnje smo pridobili modrost in odreagirali na ljubeč mojstrski način. To je to, kar Mihael pravi: »Vi ne morete spremeniti nikogar, vi lahko spremenite samo sebe, kar bo spremenilo dinamiko med vami«.

Isto je z ljubeznijo, lučjo, ki jo pošiljamo skozi našo osebno svetlobno telo. To ni koristno samo za nas, ampak nam pomaga, da ustvarimo, kar želimo za najvišje dobro vseh, in  hkrati vsrkavamo in  napolnimo naše avrično polje z kristalnimi delci ljubezni in luči. Zato želijo biti ljudje blizu nas, ker se čutijo navdahnjeni in »privzdignjeni« – lahkotno v naši bližini.

Če odprejo svoje srce, sprejmejo dotok božanske luči skozi nas, isto se dogodi z fluorescenčno rožnatim žarkom boginje ljubezni in Vijoličnim Plamenom. Mi postanemo nosilci in posredovalci te energije, ko smo v ravnotežju in harmoniji. Sebe uglasimo z našim JAZ SEM in vse kar prosimo, mislimo, rečemo ali naredimo za najvišje dobro vseh, se zgodi. Nadangel Mihael pravi: » Največji dar, ko delite stvarnikovo ljubezen in luč z drugimi je, da prejmete desetino tega, dokler niso sčasoma sami sposobni  sprejemati ta dar«.

Dovolite, da podelimo z vami nekaj misli za premislek, preden se srečamo naslednji mesec.  Realnost občutkov – zavedanje fizičnega telesa: ko ste v objemu duha, se počutite lahki brez bolečin in neudobja. Lahko občutite pojemanje telesnih občutkov, razen naraščajoč občutek ljubezni v področju srca in izkusite veličino zdravega počutja in harmonije. Postati morate pozorni na zavest fizičnega telesa.

Ko se elementali vašega telesa prebudijo, pričnejo sporočati. Postopoma začno delovati skladno z vami, da popravite vse napake, ki ste jih naredili v svojem telesu z zmotnimi mislimi. Sčasoma boste postali bolj pozorni na njihova opozorila. Vi ste neprenehoma izpostavljeni delovanju petim fizičnim čutom. Trenutek za trenutkom napredujete ali nazadujete, nič ni statično.

Problem nastane, ko ste v nesoglasju ali čustveni povezavi z drugimi. Negativno vzdušje, ki ga povzroči sebičnost, neubrano – razdiralno vedenje, se pogosto odrazi v trenju in odtujitvi. Vsakdo mora pri sebi preiskati čustva, delovanje in projekcijo življenjske energije, ker, ko ni čista ali neprimerna, je ta potencialno moteča in uničevalno razdiralna ne pa ustvarjalna in pooblaščena.

Ne odrekajte se blagoslovu, danosti fizičnega sveta, ki je vaše božansko rojstvo z namenom, da postanete pobožen asket kot mnogi v preteklosti. Mislili so, da bodo dosegli vnebovzetje z odrekanjem vsem zemeljskim radostim. Ta pot ne vodi v mojstrstvo in razsvetljenje. Pozorno osredotočanje na samokontrolo, čiste misli in sposobnosti, ki presegajo ustvarjanje neenotnosti s sovraštvom, maščevanjem, ljubosumjem in pohlepom je najhitrejša pot do krotkega ponižnega ega in je vračanje v ravnotežje in harmonijo.

Ko boste dosegli določen nivo mojstrstva, vas bomo spodbujali v prizadevanju, da boste z pozornostjo krepili ljubezen/Luč v vašem svetem prostoru srca. To bi lahko imenovali duhovna infuzija luči. Če zmorete videti svoje sedanje življenje kot minljivo in bežno razen ljubezen/luč in ogenj duha v svojem srcu in duši, potem veste , kaj vam skušamo sporočiti. Odslovite strah preteklosti in prihodnosti,  odstranite čustveno in mentalno kontrolo drugih nad vami in postanite svoboden duh, kar ste nameravali biti.    
                                                                                      
Mi smo z vami v pomoč in navdih.   Ste ljubljeni!

JAZ SEM NADANGEL MIHAEL

Poslovenila   Gabrijela

 

Comments are closed.