———————— 22.11.2012 – NEKAJ BESED O 21.12.12

herkul

Lep pozdrav drage Sestre in dragi Bratje Zlate dobe :)

Zaradi obilice informacij, ki zadnje čase krožijo na tak ali drugačen način glede 21.12.12 in o vsem, ki je na nek način povezano s tem, Sem se odločil, da napišem nekaj besed. Če se dobro spomnim, sem o tem datumu (katerega ne bom več omenjal) slišal govoriti že okrog leta 2005, na neki delavnici. Že takrat se je govorilo o temi, ki bi naj trajala tri dni in ne samo to. Še veliko je drugih stvari, katerih ne bom omenjal zato, da ne bom dajal pozornosti tistemu, kar ni potrebno. To je namen tega pisanja.

Povedal bom le tisto, kar je dejstvo, da veliko napovedanih stvari se ni uresničilo in hvala Bogu da je tako. To je preprečil dvig naše kolektivne zavesti.   In prav to je bistvo tega, kar hočem povedati: nobena napoved se ne more realizirati, če je mi, kot kolektivna zavest, ne zmanifestiramo.

Nikoli ne bom pozabil besed, ki jih je napisal Donald Neal Walsh v knjigi Pogovori z Bogom, da Hitler ni bil poslan od hudiča, ampak je bil sad takratne kolektivne zavesti. Mogoče kdo tega ne bo verjel, mogoče, da to ni resnično. Sem pa popolnoma prepričan, da je ogromno odvisno od kolektivne zavesti. Enako velja za dneve teme, ki jih napovedujejo. Jaz vsekakor ne bom rekel, ali bo do tega res prišlo ali ne, mislim pa, da malokdo lahko to napove. Lahko pa rečem in tudi stojim za tem, da v kolikor bomo temu dajali veliko pozornosti, bo tema lahko trajala tudi 3, 6 ali 9 dni, ne glede na to kje se bo pojavila, zunaj, ali znotraj nas.

Stojim tudi za tem, ko rečem, da kar se bo zgodilo v decembru, je odvisno od tega, kaj delamo, mislimo, govorimo, čutimo, vizualiziramo danes, sedaj v tem trenutku in vsak od nas je odgovoren zato, prav vsak ima kos svoje torte pri temu.

Zato pravim: zelo pomembno je delo na sebi, doma in v skupini. Ja, prav ste prebrali, delo doma in v skupini. Jaz mislim in tudi Mojstri tako pravijo, da eno ne more nadomestiti drugega. Ni dovolj, da gremo k nekemu ¨Mojstru¨ z namenom, da bo on naredil nekaj, kar potem nam ne bo potrebno. To sploh ne deluje in tudi moje poslanstvo je daleč proč od tega načina delovanja.

Kakšen je moj način delovanja? Ta se glasi: JAZ SEM VSE KAR POTREBUJEM. Kako to, se boste sedaj vprašali ? Zato, ker Gongi manifestirajo namero, s katero so igrani. In, ker je zgornji stavek moja namera, ko igram na Gong, je Gong tisti, ki to vibracijo prenese na vaša telesa, katera počasi počasi to vsrkajo. Zakaj počasi? Ker naš razum naslednji dan zakomplicira stvar tako, da doda svoje miselne procese. Zaradi tega tukaj pride v poštev delo na sebi doma, ker ni samo Gong tisti, ki lahko proizvede Zvok, ampak ga lahko tudi mi sami. Kako? Eden od načinov je ta, da si tudi vi nabavite Gong in greste k nekomu, ki nekaj zna, da vam to tudi pokaže.

Drugi  način pa je ta, da uporabite tisto, kar imate že od rojstva, Vaš glas, misli, občutke, domišljijo, dar vizualizacije in vse to uporabite za Odrejanje v imenu Prisotnosti JAZ SEM. Odrejanje samo po sebi niti ni tako težko. Ni potrebe, da se plača štiri stopnje nekih tečajev pri nekem mojstru. Ni pa tudi tako enostavno, ker je potrebno vključiti vse prej navedene stvari. Torej, da mislimo kar Odrejamo, občutimo in vizualiziramo. Poleg tega je pomembna tudi disciplina, samodisciplina. Zakaj? Ker za pravilno izvajanje Odredb so potrebne izkušnje. Ne pričakujte, da se bo Odredba uresničila že, ko jo boste nekajkrat ponovili. Le, ko se Odredbe ponavlja redno in disciplinirano z močnim občutenjem, Vnebovzeti Mojstri vzpostavijo okrepitev energij, ki pospeši njihovo uresničitev. Ampak, Mojstri to storijo takrat ko Mi pokažemo, da smo odločni ubogati Božje Zakone.

Nekateri ljudje menijo, da sem egoist, ker govorim in pišem besede Jaz Sem, češ, da s tem hranim svoj ego. No, če je res tako, potem so tudi Vnebovzeti Mojstri postali Vnebovzeti s pomočjo »ega« in če so dosegli Vnebovzetje na tak način, hočem to tudi Jaz.

Sicer pa, kdo je tisti, ki nam omogoča da rastemo? Ego je tisti, ja ego, s pomočjo njega rastemo, s pomočjo ¨napak¨, ki jih delamo, rastemo! Zakaj sem besedo napak dal v navednice? Ker napake ne obstajajo. Ego je le tisti, ki nam hoče dati vedeti, da delamo napake. Ljubezen oz. Brezpogojna Ljubezen do samega sebe pa je tista, ki poskrbi, da na napako gledamo drugače. Kaj je med drugim Ljubezen? Je neskončna potrpežljivost do napak, ki jih delajo drugi, predvsem pa MI.

Ni pa to edini način za služenje Bogu oz Sebi, lahko uporabite tudi:

– vrtenje (33 krat) – več na prvi strani od Gongov pod letakom oz. tukaj

– lahko tudi samo gledate sliko Božje Prisotnosti, o kateri več dobite tukaj

– ali pa ste enostavno pozorni na dihanje, ker dihanje je Božje darilo dokler bomo v fizičnem telesu

Oh, ogromno je tega, samo izbrati morate tisto, kar Vam najbolj ustreza.

Zakaj vse to? Ker Božja narava ne more prodreti v zaposlen um. Pride le v odprto srce in sproščeno telo. Dandanes se še živali zavedajo tega. Zgleda, kot da so kljub temu, da nimajo interneta, veliko bolj ozaveščene kakor mi. Zakaj? Ker nimajo razuma, ki vse blokira. Enostavno brezpogojno sprejemajo življenje in naravo tako kot je. Živi primer je slika na začetku.

Rad bi vam povedal še to, Jaz nočem biti vaš učitelj, želim si le Vam pokazati kje je Sonce. Le Vaša odločitev pa je, kaj boste videli? Upam, da ne mojega prsta :) Indolog Heinrich Zimmer pravi: »Najboljših stvari se ne da povedati, druge najboljše, takoj za njimi, so pa napačno razumljene.« pobrano iz spletne strani o Tantri od Polone Sepe.

Ampak bom vseeno še enkrat ponovil bistvo tega sporočila, ki je in bo še nekaj časa ostala glavna namera vsake Gong kopeli:

JAZ SEM BREZ BREZPOGOJNA LJUBEZEN DO SAME/GA SEBE IN DO VSEGA OKOLI MENE

Ker Ljubezen, je edina sila, ki deluje v Zlati dobi…

Z Ljubeznijo, Robi

Comments are closed.