– Postani svoj pristni jaz – Sporočilo NADANGELA MIHAELA

ponedeljek, 24. avgust 2009 @ 16:35 CEST
Piše:
mavrica


Sporočeno preko Ronne Herman

Dragi mojstri, velika drama sedanje dobe se naglo bliža h koncu. Vsaka duša na Zemlji je sredi večjega transformacijskega procesa, ne glede na to, če se tega zaveda ali pa ne. Dragim dušam, ki so še ujete v omejitvah tretje in četrte – dimenzionalnega slepila, je težko uravnavati zatičano stanje.RonnaStar@earthlink.net * Web Site: www.RonnaStar.com

Tisti, ki ste ujeti v stvarnost, ki ji vlada zavest revščine, ugotavljate, da je bolj težko kot kadarkoli ustvarjati obilje. Za mnoge se je celo omejen vir dohodka zmanjšal ali izginil. Trpijo odnosi, ker konflikti, ki jih vodi ego, postanejo bolj intenzivni in pogosti.

Dvomi vase in nezadovoljstvo z življenjem se bohotijo, ko svetloba Stvarnika bombardira vzorce prepričanja masovne zavesti strahu, pobožnjaštva, pohlepa, sodb, omejitev in pomanjkanja samozavesti ali izmaličene občutke manj vrednosti. Ko vaš stari svet izginja v preteklost, prehajate v novo stvarnost, ko se boste začeli zavedati delovanja Univezuma, pridobivati občutek, kaj ste bili v preteklosti, in vizijo o ogromnem potencialu za bodočnost.

Tisti, ki ste čvrsto na poti vnebovzetja, ste bili zaprošeni, da razmislite o morebitnih še preostalih negativnih miselnih oblikah iz preteklosti, kakor tudi morebitnih zagozdenih energijah, ki vas zadržujejo, da bi pritegnili in vključili maksimalen obseg svetlobe Stvarnika. Vnebovzetje je nenehno razvijajoči proces prečiščevanja in razširjanja.

Vi opazujete, zaznavate, odpuščate in sprejemate vase, integrirate in potem izžarevate vibracijske vzorce višjih predstav in resnic, kot so vam bila dana na razpolago. Vaša energijska oznaka se z vsako višjo energijsko infuzijo prilagaja in fino uglašuje, tako da vi projecirate v vaše polje moči in svet prefinjene frekvence svetlobe, ki ste si jih lastili kot svoje.

Ljubljeni, vi se zavedate, da se dogajajo velikanske spremembe znotraj in okoli vas. Dano vam je bilo veliko možnosti in izzivov, da se na novo uravnate z vašimi JAZ pete – dimenzije. Resnično, imate vsaj en delec (fragment/spark) Boga in najbolj verjetno mnogovrstne delce vašega božjega JAZ v vsaki od mnogih dimenzij in poddimenzij.

Ko ste se delili v manjše in manjše delce vašega božanskega JAZ in šli dalje, da bi izpolnili komando našega očeta/matere Boga, je bil ustvarjen univerzalen dizajn tako, da bi imeli pot nazaj v redka kraljestva tega Univerzuma. Piramide svetlobe in posamezne postaje ob poti so postavljene vse prek Univerzuma na vsaki ravni stvarstva. O piramidah svetlobe govorimo že več let.

Kakorkoli že, veliko vas še sedaj ne razume, kako pomembne so v procesu vnebovzetja. Predlagali smo vam, da pogosto obiščite Svetovno piramido svetlobe (World Pyramid of Light) v višji peti dimenziji in da delite ljubezen/svetlobo Stvarnika z svetom in človeštvom.

Najbolj čudovito darilo je, če postavite svoj namen s tem, da rečete » v najvišje dobro za Zemljo, človeštvo in vso stvarstvo«, ko vdihavate vase darilo življenja, diamantne delčke (Adamantine Particles), jih aktivirate z brezpogojno ljubeznijo in jih izdihujete ven preko brezmejnega diha (the Infinity Breath). Vedno morate najprej sprejeti, kar ste prosili, in deliti dalje ravnotežje z drugimi, če želite razviti nikoli končano oskrbo z energijo Stvarnika, ki teče k vam in od vas.

S tem delom boste resnično postali steber in straža svetlobe. Ko boste obiskali vašo delavno in osebno piramido, bo ta pospešila proces manifestiranja vaših vizij in hitro razrešitev posledic neravnovesja, ter odpustila ali izboljšala zastarele sporazume z drugimi. Kakorkoli že, ena najvišjih koristi je, da boste vsakič, ko se boste vrnili z obiska vaše piramide v peti – dimenziji svetlobe, prenesli nazaj neko količino frekvenc pete dimenzije v vaše zemeljsko okolje. Ljubljeni, postajate prilagojeni okolju pete dimenzije.

Pogosto smo že govorili o svetlobnem telesu Adam/Eva Kadmon (načrt človeka, angl. human blueprint), ki sta ga ustvarila oče/mati Bog in elohim v velikem centralnem Soncu tega univerzuma. Božanski načrt očeta/matere Boga za ta univerzum vsebuje nikoli končano raznolikost oblik in izražanj. Kadmon svetlobno telo je esenca vaše duhovne oblike, ki je naravno stanje bitja.

Vaš božji JAZ sestoji iz čiste svetlobe Boga v mnoštvu vibracij barv, geometrijskih oblik in zvočnih frekvenc. Vaša duhovna narava je uglašena z ritmi in vibracijskimi vzorci najvišje ravni zavesti Boga v tem Univerzumu. Pred vašim potovanjem ven v svetove oblike, ste bili v popolni harmoniji z univerzalnimi zakoni in voljo očeta/matere Boga. Vi ste si morda izbrali, da sledite pot angelskega in drugih kraljestev.

Kakorkoli že, kot radovedne in željne duše, ste izbrali pot stvarstva in tako so se začele vaše pustolovščine v neznano. Ali vas nismo imenovali pogumne in smele duše, ki so odgovorile na budnico, da gredo dalje v prazen prostor, kot člani naše legije svetlobe?

Vaša človeška narava se je razvila čez čas, glede na to, da je nanjo zelo močno vplivala raznolikost vaših življenjskih izkušenj in drugi okoli vas. Vaša človeška narava naj bi bila v stalnem stanju spremembe, ko rastete v izkušnjah in modrosti. Kakorkoli že, mnoge drage duše ste postale okorele in strukturirane v vaših prepričanjih in zaradi tega je vaša človeška narava v zastoju in je postala ozkosrčna.

Velikokrat postane človeška narava v neravnotežju, ko duše odklanjajo različne lekcije in izkušnje, takšne kot so inkarniranje v žensko ali moško telo največ časa, dokler ne pride čas, ko morajo izbrati nosilec, v katerem so najmanj udobne, da bi poskusile pridobiti mentalno/čustveno ravnotežje in tudi ravnotežje v moških in ženskih lastnostih.

Lahko gre za več poudarka na mentalnih zmožnostih, kakor tudi na pretirano aktivno čustveno naravo. Ti neuravnovešeni lastnosti so povzročili v svetu sedaj veliko bolečin in trpljenja, ker je tako veliko dragih duš odklonilo pravi del sebe.

Samo, ker ste v obliki duha, to ne pomeni, da boste vedno napravili najširšo odločitev. Zapomnite se, vedno se lahko vrnete na dimenzionalno raven, s katero je vaša pesem duše v harmoniji in uglašena. Ko boste zapustili zemeljsko raven, ne boste avtomatsko postali široka duša, ki ve, kar je najboljše.

Zaradi tega imate vodnike, učitelje in svet, ki vam pomaga določiti vašo pot in kakšne bodo vaše naslednje zemeljske, galaktične ali univerzalne izkušnje. Celo v nebeških kraljestvih ne sprejmete vedno nasveta, ki vam je dan, da bi na ta način napravili najboljše izbire.

V vsaki inkarnaciji vam je dana možnost, da se prebudite do svojega dušnega JAZ. Če prisluhnite prišepetavanju duha, najprej pride do bitke med egom in dušnim JAZ. To bi lahko bil najdaljši proces, odvisno glede na to, koliko energije ste dodelili egu skozi pretekla obdobja, in kako voljni ste, da potrpežljivo delate skozi proces zdravljenja in čiščenja preteklih negativnih miselnih vzorcev.

Ti škodljivi miselni vzorci prepajajo mentalna in čustvena telesa in začenjajo deformirati aurično polje, dokler končno ne nastane ječa negativnosti okoli fizičnega telesa, ki lahko ustvari živi pekel. Ni vam treba spremeniti prostor, da bi doživeli nebesa ali pekel. Vi lahko doživite drugo stvarnost z dvigom ali znižanjem vibracijskih vzorcev.

Ljubljeni, ste v sredini najbolj dramatičnega procesa razvoja/vnebovzetja, ki ga je človeštvo kdaj doživelo. Ta proces vpliva na celoten Univerzum. Nam je naložena dolžnost, da vam pomagamo, da prevzamete prednost te čudovite možnosti, da se kot ljubljeni poslanci našega očeta/matere Boga vrnete k vašemu resničnemu stanju bitja, vašemu pristnemu JAZ.

V našem zadnjem sporočilu, ki smo vam ga dali, pod naslovom Odpiranje sedmih pečatov Božje zavesti, je bila omenjena dušna zvezdna čakra. Pozornost nam je zbudilo dejstvo, da vam ni poznana dušna zvezdna čakra. Zato vam bomo dali razlago, tako da boste razumeli pomembnost tega dela čakra sistema vašega fizičnega nosilca.

OSMA ČAKRA – DUŠNA ZVEZDA

Ko uravnovesite svoje čakra centre (sedem glavnih energetskih centrov v fizičnem telesu), razvijete svoj solarni center moči (Solar Power Center), ki sestoji iz srca, duše, žleze timus in grla. Imate tudi eterično sveto srce (Sacred Heart), ki prebiva v centru telesa, na približno isti ravni kot fizično srce, vendar bolj zadaj v telesu, bliže hrbtenici. Vaša duša prebiva znotraj svetega srca skupaj z vaše božjo celice z diamantnim jedrom (Diamond Core God Cell).

Po padcu v zavesti se je veliko esence vaše duše umaknilo iz telesa v tako imenovano dušno zvezdo, ki je 15 do 25 cm nad glavo. Ko ste se začeli prebujati in si prizadevali še enkrat dvigniti vašo zavest, ste imeli kot se to imenuje »dušno zlitje« (Soul merge), od koder se je esenca duše postopno spustila v sveti center srca in zavzela prebivališče ponovno znotraj fizičnega nosilca.

To je začetek prebujanja/procesa vnebovzetja. Osma čakra je portal v višje dimenzije. Ko se sedem glavnih čaker začne vrteti v harmoniji, teče sveti ogenj (diamantni delčki) navzgor po eteričnem kanalu (običajno imenovanem Palica moči – angl. Rod of Power), ki povezuje čakra sistem z dušno zvezdo. To omogoča postopno ponovno združitev mnogovrstnih oblik nadduše z človeškim fizičnim nosilcem. Dušna zvezda je dejansko tetraeder, ki uravnava pritok svetlobe Stvarnika v človeško telo.

Draga srca, čas je za vas, da se kot vzpenjajoča duhovna/človeška bitja vedno prizadevate napraviti najboljše izbire. Bodite opazovalec, vendar ne udeleženec mnogovrstnih dram, ki se dogajajo dnevno v vašem svetu. Ena najbolj škodljivih navad, ki si jo morate prizadevno truditi odpraviti, je sodba o drugih. Po resnem premisleku morate ugotoviti resnico, ki se vam razodene in potem napraviti izbire.

Potem morate živeti to resnico najbolje kot zmorete. Skoraj vsakdo bo imel svoja posebna nagnjenja oziroma napravil nekatere izbire, ki ne gredo z vašimi prepričanji, vendar je to, kot naj bi bilo. Rekli smo vam, da je veliko ravni resnice in veliko poti, ki vodijo k istemu cilju. Mojster ne sodi, ampak mirno živi njegovo/njeno resnico, medtem ko omogoča vsem ostalim, da delajo enako.

To ne pomeni, da si ne postavljate ločnic ali da ne upoštevate vaša posebna nagnjenja, ko to potrebujete. Kakorkoli že, to pomeni, da hodite po srednji poti z duhom kot vodnikom in ljubeznijo kot prevleko. Ko boste delovali tako, boste izžarevali mir in harmonijo ter svetili vašo svetlobo kamorkoli greste. Mi s kraljestev svetlobe smo najbolj veseli vašega napredka. Pridružite se nam v svetovni piramidi svetlobe in mi vam bomo poslali poseben blagoslov od našega očeta/matere Boga. Jaz sem vedno z vami.

JAZ SEM NADANGEL MIHAEL

Preneseno preko Ronne Herman * STAR*QUEST* 6005 Clear Creek Drive, Reno, NV 89502 * Phone/Fax: 775-856-3654 * E-mail:

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.