* 14.6.2011 – Marija Magdalena: Koraki za dviganje vaše frekvence

marija-magdalena
Prejeto  25. aprila 2011 skozi  Mercedes Kirkel
Pozdravljeni, ljubljeni,
jaz sem Marija Magdalena, in sem tako vesela, da sem ponovno z vami. Jaz sem vedno povezana z vami. Naša srca so povezana. Vendarle so ti časi direktne povezave najbolj čudoviti in najbolj posebni. Hvala vam, da ste naredili prostor zame, da bom tukaj nocoj in da bom z vami. Vsem, ki slišite to sporočilo, pošiljam moje pozdrave, mojo ljubezen, moje blagoslove.
Dobro je, da govorite o  subjektu strahu, ker je to v tem času zelo pomembna tema. Res je, da  je dolina, skozi katero greste v vašem procesu vstajanja, zelo močno povezana z vašo izbiro biti v strahu ali v višji oktavi, višji vibraciji, višji frekvenci. Te višje frekvence so še vedno čustva. Vendar so to nekatera, ki jih poznate, kot so spokojnost, hladnokrvnost, veselje, ravnotežje, harmonija, zadovoljstvo, umirjenost. To so frekvence, ki pripadajo višji četrti dimenziji, kar vi pogosto povezujete z imetjem več svetlobe.  V tem je resnica. To je en način videnja. Z ozirom na to so strah, jeza, žalost, depresija in povezana čustva, nižje vibracije čustev. Te nosijo frekvence nižjih ravni četrte dimenzije.
Četrta dimenzija je zelo podobna kraljestvom, ki jih poznate, in so pogosta v vaših sanjah. Te nižje vibracije, te temnejše energije, so, kar vi pogosto imenujete,  vaše nočne more. Medtem ko so višje frekvence, čustva, ki jih povezujete z več svetlobe, sanje, ki jih uživate, ki jih slavite. Ko greste skozi težke čase in ste ujeti v nižje frekvence, pogosto rečete »To je kot nočna mora« ali »To je bila nočna mora«. V tem je resnica, ker je to prikaz stanja vaše zavesti.
Ko ste vi v procesu vstajenja, del tistega, kar je vključeno, upravlja in obvladuje  četrto dimenzijo, tako da vi razumete, kako lahko vzdržujete vašo frekvenco na višji ravni.  Potem bo vaša stvarnost, da boste doživljali čustva, ki so povezana z višjo ravnjo, čustva miru, veselja, ljubezni ter vse variacije in predstave o tem,  kako vi čutite, ko ste napolnjeni z svetlobo, ko ste v opoziciji glede na temnejše, počasnejše, težje energije in čustva, povezana s temi.
Trik v vsem tem je, da je tam dejanska sposobnost, da je tam dejanska zmožnost, da ostanete  v teh  višjih frekvencah. Če se nagibate, da bi občutili stvari, ki so povezane z nižjimi frekvencami, ali priložnostno ali bolj redno, najprej, ne trpinčite se glede tega. Ne obsojajte se za to. Zaradi tega vi niste slabi. Vsak je na  svojem lastnem mestu v rasti. Vsak je bil na tej stopnji,  na neki točki ali drugi, in jo je prerastel. Če se to tiče vaše rasti, potem se ljubite za to. Zaobjemite tisto. Absolutno ni nič narobe s tem. In tam je rast, ki vam lahko pomaga, da se lahko premaknete v višje ravni, višje frekvence.
Prva stvar, ki jo morate vedno vedeti je, da se ne smete izogibati.  Ko se izogibate, vi dejansko držite to v prostoru. Obstaja izražanje, ki ga imate, da če se izogibate, vi to okrepite (nekaj podobnega temu – jaz mislim, da nisem čisto ujela vaše izražanje). Vendar je to res.  Zato je prva stvar vedno, da se odprete. Če imate občutek strahu, ki se pojavlja, ne tecite stran od tega. Ne poskušajte se izvleči ven iz tega. Odprite se strahu.  To bi se lahko zdelo nasprotno intuitivnemu, vendar je to dejansko najbolj neposredna pot. To je pot ljubljenja strahu. Vi sprejemate strah. Strah je…vi bi lahko imenovali to tema, vendar bi vi lahko tudi imenovali to senca. To je dejansko izogibanje, ki drži strah od odpiranja do svetlobe, zadržuje svetlobo od tega, da ga dosega. Torej, če obrnete in se odprete do tega, je to podobno, kot da odpirate vrata proti svetlobi, tako da svetloba lahko pride noter.
Največkrat, ko se odprete vašemu strahu, že inicirate/začnete proces spremembe. Kar drži strah v prostoru, je izogibanje, bežanje proč, skrivanje pred strahom. To je podobno drugi ravni strahu. To je strah zaradi strahu. Ko se vi odprete do njega, vi že preprečujete drugo raven, strah zaradi strahu. In ko se strahu odprete, vi skoraj neizogibno ugotovite, da, česar ste se bali, ni to, kar je tam. Sence ni več tam, ko ste prinesli svetlobo tja. To je bila le senca. To je bila le odsotnost svetlobe. In ko pripeljete svetlobo vaše ljubezni v situacijo, to ne bo stvar, ki ste se je bali. To ne pomeni, da bo to nujno lažje, to ne pomeni, da se bo to nemudoma spremenilo, vendar pa boste vi v drugačnem odnosu do tega. To je pravi začetek in zelo pomemben korak.
Obstajajo tudi drugi koraki, ki vam lahko pomagajo dvigniti vašo frekvenco. Najbolj pomembno je vedeti, ko ste v nižji frekvenci, na njenem dnu, da obstaja vedno nekaj lepega. To vedno prihaja iz nekega prostora lepote, kar jaz imenujem vaša notranja božanskost. To je neka kvaliteta vaše notranje božanskosti, po kateri hrepenite, ta, od katere ste bili nekako ločeni, od katere ste bili odrezani. Ko se povežete z lepoto, iz katere izžareva to čustvo, ste že ponovno povezani, ker resnično ste božanski. Lepota vedno živi znotraj vas. Torej je to drugi korak.

Ko ste se enkrat odprli do strahu ali do čustev, nižjih frekvenc, ki vas na nek način vznemirjajo, ugotovite, od kod to prihaja. Na primer, vašemu strahu pred tragedijo, ki se je zgodila na Japonskem. Za mnoge od vas prihaja izžarevanje vaših želja, da se zaščitite in obvarujete življenje, iz tega, da vi cenite življenje. Vi cenite svoje življenje in življenje drugih. Tako, pri vas obstaja strah glede izgube življenja. Obstaja tudi strah glede zmanjševanja, zniževanja vaše ravni življenja skozi krivice ali skozi takšne škode, ki jih povzročajo radioaktivne padavine.  Vse to prihaja ven iz vaše ljubezni do življenja in polnosti življenja, hotenja, da se obvaruje življenje, hotenja, da bi bilo življenje polno vitalnega dobrega počutja. To je lepa kvaliteta, ki je v bazi vašega strahu.

Ko se enkrat odprete strahu, če greste v njegov vir, lepo kvaliteto, ki jo ta izžareva ven, potem se lahko ponovno povežete s tem znotraj sebe, s to božansko kvaliteto, ki živi v vas. Ker resnično, življenje živi v vas. Dobro počutje živi v vas. Ohranitev  življenja, stalnost življenja, te kvalitete so del tega, kar vi ste. In ne le vi. Te kvalitete so del božanskega. To je narava božanskega. Božansko je osnovna živost. Božansko je osnovni zaščitnik, vzdrževalec. Božansko je osnovno dobro počutje. V vaši povezavi z božanskim, se vi povežete s temi lepimi kvalitetami, tem virom,
To je, po čemer vi resnično hrepenite, po tej ponovni povezavi z Bogom, po tej ponovni povezavi z božanskim. Naj se vam to zgodi in vaša frekvenca se bo dvignila v tiste višje frekvence svetlobe. To je ta pot.

Ko se vi bolj in bolj najdete v četrti dimenziji, v višjih frekvencah, boste bolj in bolj naravno resonirali s temi božjimi kvalitetami. To bo postal bolj in bolj vaš dom, vaše področje delovanja. Vi ne boste padli ven iz tega. Vas ne bodo stresli iz tega dogodki življenja, kot  stresa veter listje iz dreves. Vi ne boste oddvojeni od teh dogodkov. Vi boste doživljali te dogodke.  Vas se bodo dotaknili ti dogodki. Vi  boste doživljali sočutje, vi boste doživljali porast ljubezni. Vendar vas to ne bo iztreslo ven iz vaše svetlobe. Vi boste obstajali bolj osnovani. Eventualno bo to vztrajanje v višji dimenziji   preko časa postalo bolj in bolj vaše resnično stanje.

Torej, to so orodja, ki bi vam lahko pomagala. Če se najdete na nižjem mestu, se odprite temu, sprejmite to, pojdite v njihov vir, lep božanski vir, ki izžareva ven. Skozi to se ponovno povežite z Bogom in to vas bo zelo direktno peljalo v višje frekvence, ki so povezane s temi božjimi kvalitetami. Jaz vam to ponujam in vas vse spodbujam, da to preizkusite, da to prakticirate, da to izkoristite. To je ena od stvari, ki vam bo v veliko, veliko korist, ko greste skozi proces vstajenja. Ker resnično, ko se vsi vi premikate v peto dimenzijo, to zahteva vašo pripravljenost, to zahteva vašo zrelost na neki način, da naredite ta premik. In v to so vključene sposobnosti, v to so vključene prakse, ki vas spreminjajo, ki naredijo, da se spremembe zgodijo, in vas stabilizirajo na višjih frekvencah. Bolj, ko to delate, bolj z lahkoto se bo zgodilo, bolj hitro se bo zgodilo, bolj direktno se bo zgodilo in bolj boste v pomoč drugim, ker tudi drugi gredo prav tako skozi njihov proces vstajenja.
To je najbolj čudovit čas, najbolj izreden čas. In to je čas velike izbire. Vi vsi imate izbiro. Vi lahko izberete, da bo to čas ogromne rasti, lep čas prinašanja vanj več svetlobe, kot ste jo bili zmožni v preteklosti, morda več, kot ste si jo predstavljali ali zamislili ali vam je bilo znano, da je mogoče ter da boste storili z mnogimi, mnogimi drugimi, ki delajo to ob istem času. To je strašanski blagoslov. In to zahteva vašo izbiro. Vi vsi imate izbiro. Mnogo ljudi dela mnoge izbire. To je čas individualne/osebne  krepitve in vaša izbira je bolj pomembna kot kdaj . Zato, uporabite ta čas. To je čudovit, blažen čas. Vi ste tukaj zato, da delate to izbiro.
Vi me poslušate prav sedaj, ker vi delate to izbiro.  In hvala vam za to. Jaz sem hvaležna vsem, ki delate to izbiro, vam in vsakomur, ki to počne. Vsaka oseba, ki izbira svetlobo, razsvetljuje to svetlobo, jo krepi za vse.  Proces prinašanja  notri svetlobe, svetlobnega odpiranja ljubezni in transformacije vašega sveta skozi to svetlobo in ljubezen  je čudovit  proces ogromnih razsežnosti. Hvala vam vsem za vse, kar delate in kar boste še delali, da boste naredili to veliko transformacijo mogočo.
Jaz sem Marija Magdalena
Avtorska pravica 2011 Mercedes Kirkel, www.intotheheart.org Vse pravice zadržane. Prosim kopirajte in delite dalje ta članek pod pogojem, da se ne spremeni informacije, da se ne napravi izvlečka ali kaj doda sporočilu ter da se doda dobro ime avtorstva in moj elektronski naslov (aloha@intotheheart.org) in naslov spletne strani (www.intotheheart.org) ter ne zaračuna nobenega denarja. Sporočilo se lahko objavi v časopisih, revijah ali javno tiska s privolitvijo Mercedes Kirkel.

mercedes-kirkel

Mercedes Kirkel je kanal in spiritualni vodja, ki prinaša na Zemljo sporočila in napotke od Marije  Magdalene, Isis, Lady Marije, Nadangela Mihaela, Jezusa in drugih bitij svetlobe. Ona sedaj pripravlja knjigo pod naslovom Sporočila Marije Magdalene.
Da bi prejeli tekoča sporočila od Marije Magdalene in drugih bitij svetlobe skozi Mercedes pojdite na http://www.intotheheart.org/ in zaprosite, da vas dodam v listo elektronskih sporočil.
Mercedes ponuja delavnice in privatna srečanja v Santa Fe, New Mexico ter je tudi na razpolago na daljavo (preko telefona in skypa) ali za potovanja na vašo lokacijo.  Za več informacij  pojdite na  www.intotheheart.org ali navežite stike  preko aloha@intotheheart.org *
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.