* 2.6.2011 – Mati Marija in mojster El Morya – Misli o vaši sedanji stvarnosti

Kanalizirano skozi  Natalie Glasson 22/05/11

marija

Nežni ljubeči valovi svetlobe tečejo sedaj iz naših src do vas, ko mi prihajamo, da povežemo našo svetlobo z vašo svetlobo in omogočimo našemu občutku enosti z vami, da raste in se poveča. Kot vedno, vas mi želimo le podpreti v vašem čudovitem potovanju na Zemlji, želimo vas vzpodbuditi, da napolnite vaša srca z ljubeznijo, da vidite lepoto, ki vas objema, ter velike možnosti, ki ležijo pred vami.
Mi prihajamo dalje kot predstavniki ženskih in moških energij Stvarnika, sijemo te kvalitete v vaše bitje, aktiviramo primerno ženske in moške energije, da bi pomagali vaši enosti s Stvarnikom. V tem sporočilu vam ne želimo ponuditi kakšnih novih vpogledov ali razodetij, ampak vas le spomniti o čudovitih potencialih, ki obstajajo znotraj vaše stvarnosti, z namenom izboljšati vaše sedanje doživljanje na Zemlji. Midva, mati Marija in El Morya, bova delila z vami naše misli in bova tudi pojasnila, kako bi se lahko te misli transformiralo v afirmacije/trditve, ki bi vam pomagale pri vaši lastni uresničitvi in razumevanju vaše stvarnosti.
Mati Marija: Vi imate sposobnost brezpogojno se ljubiti.
(JAZ SE BREZPOGOJNO LJUBIM)
To je čudovito darilo, ker to pomeni, da vi lahko z lahkoto zdravite sebe, da se lahko podpirate v vsaki situaciji, se v vsakem trenutku dneva čutite sigurni, varni in zaščiteni. Moč prepoznavanja ljubezni, ki jo nosite, in spoštovanje sebe z ljubeznijo, vas bo vzpodbudila sprejeti vašo lastno moč, uvideti vašo lastno moč in voditi sebe varno in z lahko.
el-morya
Mojster El Morya:  Vi imate sposobnost razumeti energijo ljubezni.
(JAZ RAZUMEM ENERGIJO LJUBEZNI)
Ko ste v fizičnem telesu, je lahko zelo težko razumeti energijo ljubezni, ker se ta manifestira kot vibracija ali občutek, ki resnično ne more biti analiziran ali opisan. Najbolj pomembno je prepoznati potenciale in obstoj ljubezni. Ljubezen je močna esenca, ki se manifestira od Stvarnika. Ljubezen bi se lahko našla znotraj vsake osebe na Zemlji. Ljubezen bi se lahko delila, izražala in sprejemala. Ljubezen je vedno prisotna v vsakem trenutku in doživljanju v vašem življenju. Ljubezen ne le obstaja v vaši okolici, ampak, bolj pomembno, obstaja znotraj vašega bitja. Ljubezen je energija, ki sestavlja vaše celotno bitje. To je vodilna in zdravilna energija, ki vas lahko napolni z veseljem in zadovoljstvom. Če ostanete povezani z ljubeznijo, s prepoznavanjem ljubezni znotraj vašega bitja, stvarnosti in drugih, potem boste začeli razumevati ljubezen Stvarnika, njegovo moč in pomembnost v  vaši stvarnosti. V vaši sedanji stvarnosti je ljubezen transformacijska energija, ki se jo lahko uporablja v vseh situacijah in okoliščinah na Zemlji, in s tem razumevanjem  vi lahko ustvarite stvarnost ljubezni zase.
Mati Marija: Vi imate zmožnost pospešiti vaše spiritualno vstajenje
(JAZ SEDAJ POSPEŠUJEM MOJE SPIRITUALNO VSTAJENJE)
Z zavestjo človeštva, ki se razvija in prebuja in poleg tega še  z intenzivnimi vibracijami, ki se sidrajo v Zemljo z svetlobnimi vodniki in človeštvom, vam je sedaj dana močna situacija in osnova, da omogoči vaše spiritualno prebujenje, da napredujete z lahkoto. Vse, kar vi sedaj uvidite, ima večji vpliv na vašo stvarnost, občutke in misli. Vibracija na Zemlji in znotraj vašega bitja je mnogo hitrejša kot v preteklosti, kar samo prispeva k pospešitvi rasti in prebujenju. To je velik blagoslov imeti podpiralne energije okoli sebe in zasidrane v Zemljo, kar vzpodbuja, da se vse iluzije razpustijo in resnica razsvetli. Vi imate tudi velikansko pomoč od vaših vodnikov. Ko vi zaprosite vaše vodnike, da pospešijo vaše spiritualno prebujenje, ga bodo pospešili v skladu s voljo Stvarnika. Vam so ponujena vsa sredstva za pomoč, ki jih potrebujete, da se na  globlji ravni uravnate z Stvarnikom. Energije okoli vas so bogate v razsvetljenju. Pomembno je prepoznati, da želijo vsi, vaša duša, vaši vodniki in Stvarnik, da se prebudite dalje v svetlobo Stvarnika in vas objemajo s podpiralnimi svetlobnimi vibracijami. To pomeni, da se vaša spiritualna rast premika s hitrejšim tempom in vam omogoča opaziti rast, ki jo dosegate, in pot, ki se razodeva pred vami. Majhne prilagoditve v vaših mislih ali uresničitvah znotraj vašega bitja, bodo sedaj ustvarile večje spremembe znotraj vaše stvarnosti. To pomeni, da vi tudi nosite več odgovornosti v sedanji stvarnosti.
Mojster El Morya: Vi imate sposobnost ustvariti lepo stvarnost
(JAZ  USTVARJAM ZASE LEPO STVARNOST)
Stvarnikova najvišja želja za vas je, da ste srečni in veseli, ker to pomeni in dopušča esenci stvarnikove ljubezni znotraj vas, da cveti in teče. Nobene potrebe ni za vas, da doživljate negativnosti ali boleče dogodke, razen če vi to želite ali če je to potrebno za vaše spiritualno učenje. Vaša stvarnost bi lahko bila za vas prostor lepote in veselja, da obstajate znotraj njega.  Vi imate ves čas možnost uravnavati pozitivno razpoloženje in miselni proces, ustvarjati naravno izžarevanje sreče in izpolnitve.  Z močjo vaših misli imate zmožnost ceniti in prepoznati prisotnost Stvarnika znotraj vaše stvarnosti in vse blagoslove, ki so vam bili dani. Ko prepoznate lepoto Stvarnika vse okoli in znotraj vas, potem boste začeli naravno ustvarjati in uresničevati bogastvo lepote, ker vi uvidite, da ste vredni in da lepota naravno izžareva iz vaše duše.  Vi imate zmožnost, da se popolnoma odprete blagoslovom Stvarnika. To združeno s pozitivnimi miselnimi oblikami in vedenjem, kaj si želite doživljati znotraj vaše stvarnosti, vam bo pomagalo v ustvarjanju vaše lepe stvarnosti. Morebiti je najbolj pomembno razumevanje, da vi lahko sedaj ustvarite lepo stvarnost – to je dosegljivo in izvedljivo.  Lepa stvarnost bi se vam morda zdela, kot da je to osredotočanje na materialistično stvarnost, vendar je to osredotočanje na ljubezen in vse njene manifestacije.
Mati Marija: Vi imate zmožnost, da se spomnite, kdo vi resnično ste.
(JAZ SE SPOMINJAM, KDO RESNIČNO SEM)
Vi ste aspekt stvarnikove duše. To pomeni, da vi nosite aspekt svetih kvalitet, modrosti, ljubezni, zavedanja in miru  Stvarnika znotraj vašega bitja. Vi niste samo človeško bitje, ampak ste zelo veliko več, kot si lahko sedaj predstavljate. Vi ste prišli na Zemljo, ker je to naravni del vašega potovanja, kot duša ali aspekt Stvarnika. Zemlja vam omogoča, da razumete in odkrijete vaše lastne energije, da doumete stvarnikovo dušo ter da se še enkrat spomnite vaše uravnave s Stvarnikom. Vi ste svetilnik ljubezni in svetlobe z viri/sredstvi Stvarnika, da vam pomagajo in vas podpirajo v vaši stvarnosti. Vse je spremenljivo. Nova modrost in razumevanje bo vedno tekli v vaše bitje. Vi se vedno spreminjate in transformirate. Z razumevanjem, da ste vi več kot vaše fizično telo in osebnost, ste zmožni ravnati z vašo stvarnostjo z večjo lahkoto, delovati energetsko, da si priskrbite, kar potrebujete.
Mati Marija in Mojster El Morya:
Vi imate zmožnost, da si pritegnete modrost, ko ste zbegani oziroma nesigurni.
(JAZ SI SEDAJ PRIVLAČIM MODROST, DA BI PREGNAL/A ZBEGANOST IN NESIGURNOST)
Vi imate zmožnost, da ostanete v vseh časih uravnoteženi, povezani s svetlobo Stvarnika
(JAZ OSTAJAM V VSEH ČASIH URAVNOTEŽEN/A, POVEZAN/A S SVETLOBO STVARNIKA)
Vi imate zmožnost obstajati brez omejitev, pač pa svobodno.
(JAZ SEM BREZ OMEJITEV ; JAZ SEM SVOBODEN/A)
Vi imate zmožnost resnično odpreti vaše srce ljubezni in biti zaobjeti z ljubeznijo Stvarnika.
(JAZ POPOLNOMA ODPIRAM MOJE SRCE LJUBEZNI IN LJUBEČEMU OBJEMU STVARNIKA)
Vi imate sposobnost fizično, mentalno, čustveno in duhovno zdraviti sebe.
(JAZ  SEM SEDAJ FIZIČNO, MENTALNO, ČUSTVENO IN DUHOVNO OZDRAVLJEN/A)
Vi imate sposobnost sprejeti stvarnikove blagoslove v vseh oblikah.
(JAZ SPREJEMAM STVARNIKOVE BLAGOSLOVE V VSEH OBLIKAH)
Vi imate zmožnost privlačiti v vašo stvarnost vse, kar si želite in potrebujete.
(JAZ PRIVLAČIM V MOJO STVARNOST VSE, KAR SI ŽELIM IN POTREBUJEM)
Vi imate sposobnost razumeti modro vodstvo vaše duše in vodnikov.
(JAZ RAZUMEM MODRO VODSTVO MOJE DUŠE IN VODNIKOV)
Vi imate zmožnost z lahkoto odkriti vaše neverjetne  duhovne in fizične sposobnosti in talente.
(JAZ IMAM SEDAJ V POSESTI IN  RAZUMEM MOJE ČUDOVITE DUHOVNE IN FIZIČNE SPOSOBNOSTI IN TALENTE.)
Vi imate zmožnost postati eno z Stvarnikom, se pogovarjati z njim ter se kopati v svetlobi Stvarnika.
(JAZ SEM SEDAJ ENO S STVARNIKOM ; JAZ SE POGOVRJAM IN KOPAM V SVETLOBI STVARNIKA)
Skozi naše sporočilo danes vam nismo le hoteli ponuditi dragocene afirmacije/trditve, ki bi jih lahko uporabili v vašem vsakodnevnem življenju, ampak vas tudi želeli opomniti, kako čudovita je dejansko vaša sedanja stvarnost. Vi ste blagoslovljeni v celoti  s takim bogastvom, tako veliko priložnostmi, možnostmi in dobrimi stvarmi. Vi ste skoraj že vse, o čemer smo govorili danes. Če si  lahko za vedno to zapomnite, potem lahko še bolj transformirate vašo stvarnost. Mi ugotavljamo, da mnogo ljudi ostaja zaprtih v njihovo fizično stvarnost ter negativne situacije, ki se dogajajo, ter pozabijo priznati, ceniti in se zahvaliti za čudovite blagoslove, ki jih vsak dan dobijo naravno. Vi ste bogati na tako zelo veliko več načinov, kot smo mi navedli danes. Dopustite si napisati in dokumentirati blagoslove, ki so z vami prav sedaj, čudovite energije obilja in doživljati ta tok v vašo stvarnost. Pomembno je, da imate miselnost, da ste tudi vse, kar želite biti prav sedaj. Ljudje imajo pogosto sanje ali cilje in zaznavajo, da jim bo čas pomagal pri dosežkih. Čas je iluzija in je bil ustvarjen samo, da prinese strukture v vašo fizično stvarnost. Ni čas tisti, ki omogoča, da se vaše sanje manifestirajo, ampak postopno razumevanje, da ste vi že vse, o čemer sanjate. To razumevanje pride postopno, ker vi dopustite ali želite to, vendar ni treba, da bi bil to postopen proces          in se lahko uresniči takoj. Potrebno je le odpustiti navado in ustvariti nov vzorec proizvajanja, uresničevanja in prebujanja energij iz vaše notranjosti.
Mi vas prosimo, da si ne dopustite čutiti negativno glede vaše stvarnosti, kakršnekoli so že vaše okoliščine, ker mi želimo, da vidite mnoge blagoslove, ki so že z vami. S to spremembo v načinu, na katerega vi zaznavate vašo stvarnost, boste spremenili vse negativne situacije, ko vi vlečete ljubezen Stvarnika globoko v svojo Stvarnost in bitje. Mi vas prosimo, da prisvojite obstoj in zaznavo, da živite  v stvarnosti, ki je blagoslovljena z obiljem. Sprejmite s celim srcem, da ste blagoslovljeni od Stvarnika in si zaslužite te blagoslove. Vedite, da lahko prosite za blagoslove, da se vlivajo čez in skozi vaše bitje. Vaša stvarnost je lepa, takšna, kot je sedaj. Osredotočite se stran od negativnosti, vaše izgube, tega, kar nimate in spoštujte obilje, ki je znotraj in okoli vas. Če boste dopustili, da takšno stanje življenja postane vzorec, boste vzpodbudili bogastvo obilja v vseh oblikah, da teče v vašo stvarnost z lahkoto in popolnostjo.
Pomembno je, da človeška bitja zapazijo in sprejmejo, kako blagoslovljena so, kako bogata in ljubljena so, ker bo to odstranilo negativne vzorce, ki so zarisani znotraj zavesti mnogih na Zemlji. Mnogi ljudje se še držijo prepričanj, da niso vredni blagoslovov, energije in ljubezni  Stvarnika. Nekateri verjamejo, da je nemoralno biti bogat na vse načine, ko se nekdo posveča Stvarniku. Drugi verjamejo, da bi negativne situacije in negativno doživljanje zahtevali in bi jim bilo treba dati večje osredotočenje in pozornost kot pozitivnim doživljanjem. Vzorci branjenja se obilju Stvarnika ali ignoriranja blagoslovov Stvarnika bi se morali sedaj razpustiti. Prisotnost ljubezni vzpodbuja to spremembo. Ljubezen vzpodbuja presojo in sprejemanje. Dopustite si začeti verjeti v ljubezen Stvarnika, s tem, da spoštujete in ste hvaležni za bogati blagoslov vaše sedanje stvarnosti, ki to je.
Dopustite si videti vašo stvarnost in sebe v svetlobi resnice.
Z obilnimi blagoslovi,
Mati Marija in mojster  El Morya
Originalno sporočilo je na:  http://www.omna.org/22-05-11-Mother_Mary_Master_El_Morya.html

natalie-glasson

Natalie Glasson
Sveta šola Om Na in modrost svetlobe (Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light); Tedenska kanalizirana sporočila;  www.omna.org
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.