– Preporod v diamantno svetlobo – Sporočilo Nadangela Mihaela

 

Preporod v diamantno svetlobo: Aktiviranje kozmične kristusove energije na Zemlji in rojstvo zvezdnega otroka

Sporočilo Nadangela Mihaela, kanalizirano skozi  Celio Fenn, dne 9. avgusta 2009

Ljubljeni delavci za svetlobo, v tem mesecu avgustu 2009, se vaše življenje z mogočnimi energijami sprememb in transformacij,  tako na osebnih kot na globalnih ravneh, nadaljuje. Te spremembe so rezultat posledic aktivacij novih svetlobnih kod znotraj omrežij na vsakega od treh mrkov, ki ste jih doživeli v juliju in avgustu. Semena diamantne svetlobe so bila aktivirana znotraj src človeškega kolektiva in omogočila vsaki osebi, ki je odprta in pripravljena, sprejeti milost in blagoslov kozmične kristusove energije v svoje bitje.

Diamantna svetloba teče na Zemljo iz kozmičnega srca skozi na novo aktivirane portale vnebovzetja in aktivira kristalno omrežje in semena zavesti, ki nosijo kozmično kristusovo zavest. To je energija harmonije, enosti, edinstvenosti, energija brezpogojne zavesti, veselja in miru. To je energija, ki podpira manifestacijo Nove Zemlje in ustvarjanje kozmičnega mostu ali povezave do zvezdnih polj svetlobe, kar je v procesu oblikovanja za vas in z vami.  Vaš prehod preko tančic pozabljivosti do vašega doma med zvezdami se še enkrat odpira vašim zaznavam in vi se pripravljate, da postanete potniki med zvezdami (Star Travellers)  in kozmični potniki (Cosmic Voyagers).

Ljubljeni, da bi se pospešil ta proces, se v vaših energijskih poljih svetlobnega telesa in znotraj fizičnih teles, sedaj dogaja veliko sprememb. Najprej, prejeli ste diamantno svetlobo, ki narašča intenzivno v vaših svetlobnih telesih, kar vam omogoča prepuščanje in izžarevanje duhovne svetlobe,  podobno kot briljantni kos diamanta, ko sveta geometrija pulzira z svetlobo in zvokom. Toda, ko svetlobna intenziteta narašča znotraj vašega svetlobnega telesa, je pinelna žleza (Pineal gland) znotraj vašega fizičnega telesa bolj in  bolj  aktivirana in stimulirana. To je vodi do sprememb v biokemični strukturi pinelne žleze in širitvi funkcionalnosti žleze. To, obratno, vodi k povečani stimulaciji pinelne žleze, kar pogosto povzroči začasno neravnovesje v produkciji in prenosu hormonov v telesu, kakor tudi porast v intenziteti svetlobne energije, ki se prenese vzdolž živčnega sistema skozi telo.

Najbolj močna posledica teh sprememb se je čutila v novo vzpostavljeni povezavi  med drugo in četrto čakro – sakralno in srčno čakro. Kakršnakoli zatičana ali zatrta energija, ki jo nosi čustveno polje, je izbruhnila ven ob  valovanju diamantne svetlobe skozi energetski sistem. To pomeni, da vas je imelo veliko opravka za čustvenimi vprašanji, ki so bila potlačena ali samo delno predelana. Prosim, naj vam ne vzame poguma, če se počutite žalostni, potrti ali jezni. To je proces globokega čiščenja ali odvajanja, kar je uravnavanje seksualne in kreativne energije z srcem.

Drugi občutki v telesu bi lahko bile intenzivne sanje, intenzivni vali energije, nespečnost, izčrpanost ali hiperaktivnost. Ko se energija uravnoveša in je integrirana, to napravi pot za jasnejše čutenje silnega veselja in miru na globlji ravni, kakor tudi povečanega občutka živahnosti in dobrega počutja, ko vstopite v prostor Nove Zemlje. Mnogi od vas že doživljate te močne občutke blaženosti in veselja, ko so očiščene spodnje čakre in uravnane z srcem in višjimi čakrami, ki so poti vaše duše.  Na ta način, se povežeta telo in duša na srčni čakri, združita se Nebo in Zemlja, in kozmična kristusova zavest najde  izraz  na Zemlji skozi tiste od vas, ki ste se odprli temu procesu.

Vzpostavljanje ponovnih povezav z elementali in delo zmajeve zavesti

Ljubljeni, ko vi nadaljujete z delom ponovnega vzpostavljanja povezav z elementalnimi energijami planeta, se ponovno povezujete  z energijo zmaja z ljubeznijo in spoštovanjem. Zmaji nosijo energije elementalnih plamenov kreacije na planetarnih in kozmičnih ravneh. V preteklosti, da bi olajšali razvoj mentalnega telesa znotraj človeških delov, je bilo dogovorjeno, da bo dovoljeno, da se intenzivne energije kreativnih ognjev, umaknejo nazaj in bi hladnejše mentalne zmožnosti postale bolj pomembne za nekaj časa. In tako je to bilo, da je bilo dovoljeno, da se je zmajevska energija umaknila z vaše zavesti in to je vodilo k občutkom  zapuščenosti, strahu in jeze, kar je bilo predstavljeno v vaših mitologijah kot zgodbe o zmajih, ki so hudobni in jih je treba pobiti in zatreti.

Vedite, da je sedaj čas za izpustitev energije zmaja in njegovo znova začeto misijo na Zemlji. Zmaji Zemlje – zrak, ogenj in voda – nosijo kreativni ogenj in so pripravljeni služenju razširjanju božanskega plana na Novo Zemljo. Intenzivne energije razburjenja in veselja, ki jih veliko vas čuti, so veselje zmajev, ki se ponovno gibljejo med vami in prevzemajo njihovo delo kot varuhi kreativnih plamenov pod vodstvom angelskih elohimov (Angelic Elohim) v ustvarjanju modela Nove Zemlje.

Prva glavna naloga, ki so jo podvzeli zmaji Zemlje je čiščenje toksičnih emocionalnih odpadkov tako znotraj človeškega energijskega polja in znotraj same Zemlje.

Kot rezultat programa nuklearnih orožij in bomb je v emocionalnem polju Zemlje  akumulirana toksična energija. To so v sodelovanju z znotraj-zemeljskimi bitji zbrali zemeljski zmaji in prenesli v različne točke moči na planetu. Dne 6. avgusta 2009, na obletnico prvega  atomskega masovnega opustošenja v Hirošimi, na Japonskem,  so zmaji to energijo odpustili in odstranili z Zemlje. To je bilo opravljeno s pomočjo skupine inkarniranih duš, ki delajo za svetlobo (Lightworkers), katerih specifična misija je bila aktivirati svojo lastno energijo zmaja in delati z zmaji v procesu razjasnjevanja, čiščenja  in pospeševanja prenove, ponovne kreacije ali ponovnega rojstva.

Ljubljeni delavci za svetlobo, za vas, kot posameznike, je vrnitev energij zmaja zahtevala, da se polno integrirate z vašim Kundalini ognjem, ker je to energija zmaja znotraj človeške oblike. Notranji ogenj vašega zemeljskega zmaja leži zvit v korenski čakri, dokler se ne aktivira. Ko se aktivira je odpuščen v hrbtenico in se dviga navzgor. V tem procesu ogenj »zaneti« spodnje čakre, tako da to povzroči »eksplozijo« energij, pri čemer lahko nastanejo močni občutki, povezani z seksualno  energijo, ko se te energije integrirajo. V tem času je potrebno, da se te energije dvignejo v srce, kjer se naj bi združile z energijami kozmičnega ognja zmajev ali zvezdnih zmajev, ki se spustijo v srce in spojijo z energijami zemeljskih zmajev, pri čemer kreirajo novo energijo, ki se imenuje »srčni zmaj«, kateri nosi kreativne energije  sočutja, modrosti in ljubezni.

V tem procesu bo sakralna čakra močno aktivirana in se bo povezala z srcem. Aktivirala se bo tudi pinelna žleza, da bo sprejela energijo zvezdnega zmaja, in utrla se bo nova povezava v srce. To bo omogočilo kozmičnim in zemeljskim kreativnim ognjem, da bodo tekli skozi telo in svetlobno telo ter omogočili kreiranje in manifestiranje kvantuma nadgradnje moči. Prepričani smo, da boste z veseljem sprejeli nazaj energijo zmajev in spoštovali njihovo delo z vami v manifestaciji Nove Zemlje.

Rojstvo  novega arhetipa za Novo Zemljo: Zvezdnega otroka

Ljubljeni, v tem času novih začetkov vi prijemate svetlobne kode, ki prenašajo informacije in energijo, ki jih boste rabili za manifestiranje Nove Zemlje. Prva teh kod je tista, ki bo preskrbela šablono za vaše bitje na planetu, ko pričenjate graditi zlato dobo svetlobe na Zemlji. To je arhetipska energija zvezdnega otroka, magičnega bitja, ki prihaja iz zvezd na Zemljo, da bi nosili kozmično svetlobo in ustvarili most med Nebesi in Zemljo!

Vsi ste pripravljeni  in sposobni integrirati in aktivirati kode tega otroka! Sveto srce je bilo aktivirano in kode dvojnega plamena so ustvarile ravnotežje  in harmonijo. Božanska ženska energija in božanska moška energija sta vstopili v sveto zvezo in se spojili z zlati plamenom božanske ljubezni in se povzpeli v  diamantno svetlobo, da postaneta kozmična plesalca svetlobe. Arhetipska inkarnacija božanske energije (Avatar energy) Jezusa in Marije Magdalene končujeta svoje delo razvoja na planetu in novi arhetip otroka je pripravljen začeti svoj razvoj na planetu.

Zvezdni otrok se zaveda njegove ali njene kozmične in galaktične dediščine in nasledstva. Zvezdni otrok je navdušen in očaran, da bo na Zemlji in živel življenje veselih dogodivščin in odkrivanja materialnega sveta, medtem ko je istočasno povsem zavesten njegovega ali njenega obstoja kot bitja svetlobe, ki živi v veliko dimenzijah istočasno.

Energija zvezdnega otroka je svetloba, napolnjena z veseljem in blaženostjo. Je razposajena in rastoča, nenehno izumljajoča zato, da bi manifestirala in izumljala na Zemlji. Kot arhetip, ta vsebuje vse znotraj sebe, je uravnotežena in samozadostna in še vedno ljubeča in velikodušna. Je nedolžna in strastna ter magična…živi v magičnem prostoru čudežev in čuda. In še, ta je ljubeči del ljubeče skupnosti in je pritegnjena z vezmi ljubezni in obvez do tistih, ki so dragi do njegovega in njenega srca ter služi svetlobi skozi radostne aktivnosti obredov, ritualov in z plesom, pesmijo ter igro!

Ljubljeni, Nebesa so se spojila z Zemljo v vaši zavesti in to je čas, da se predate ljubezni ter dopustite zvezdnemu otroku, da se pojavi in rodi znotraj vas! Spomnite se vašega doma med zvezdami in ne pozabite, da ste doma na Zemlji, ter da sta oba eno v vas. Ne pozabite ljubiti, biti vljudni in velikodušni, vendar igrajte z strastjo in domišljijo, ter ne pozabite ustvarjati sanj, ki se bodo manifestirale v novo in čudovito stvarnost v vaših materialnih kraljestvih.

In tudi, ljubljeni, v tem močnem mesecu avgustu 2009, vam želimo veselje,smeh in ljubezen v vašem potovanju svetlobe na Zemlji.

 

© 2006-8 Celia Fenn in Starchild Global http://www.starchildglobal.com – To lahko svobodno kopirate, distribuirate, izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji:  Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter preobraziti ali graditi na tem delu. Ob katerokoli uporabi ali distribuciji morate jasno navesti drugim licenčne pogoje tega dela. Katerikoli pogoj se lahko spremeni, če dobite dovoljenje od nosilca pravice kopiranja.  Kakšen drugi namen  uporabe mora odobriti avtor.

________________

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.