* 18.6.2011 – NADANGEL MIHAEL & LADY FAITH: PRIHAJAJOČA OZNANILA ~ PRVI KONTAKT – del 6

kontakt1

Od  FatherMotherGod… – poslano 10.  junija 2011
(original v angleškem jeziku je na spletni strani: http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/archaea-faith-michael-coming-announcementsfirst-contact-part-6)
Ponovno pozdravljene ljubljene duše! Mihaelu in meni je bilo KONČNO DOVOLJENO od očeta in matere Stvarnika, da vam v  polni meri RAZKRIJEVA, naši LJUBLJENI bratje in sestre svetlobe, božansko časovno linijo glede popolnega razkritja/razodetja in PRVEGA KONTAKTA.
Mihael: TO JE trenutek, ljubljene duše, v katerega sva bila OBA,  moja ljubljena Faith * in jaz, vodena – Ne, to je bilo bolj ODREJENO, POTISNJENO in POVLEČENO v najina SVETA SRCA – da bi KONČNO jasno potrdili informacijo glede božanske časovne linije za formalno razkritje in PRVI KONTAKT.
Mihael in Faith:  Podano, KOLIKOR JE MOGOČE PREPROSTO…OČE in MATI STVARNIK (BOG) STA ODREDILA, DA ČE POPOLNO, FORMALNO IN PROSTOVOLJNO RAZKRITJE prisotnosti GALAKTIČNE FEDERACIJE SVETLOBE  in NAŠEGA LADJEVJA kot PRIJATELJSKIH, NESOVRAŽNIH BITIJ NE BO IZVEDENO DO SONČNEGA VZHODA zjutraj, NA POLETNI SOLSTICIJ – 21. junij 2011-  je ODREJENO, DA SE CELOTNO LADJEVJE, KI JE PRIKRITO,  vso naenkrat MALO ZA TEM POKAŽE !
Fait in jaz NE MOREVA, niti NE BOVA razkrila ta natančni datuma za pričujoč čas iz enega enostavnega vzroka: ZADNJE PREOSTALE temne tajne družbe bodo ODPRTO navalile na to informacijo in jo UPORABILE za širjenje STRAHU, KOLIKOR JE LE MOGOČE, o “ZUNANJI INVAZIJI”!
MI MORAMO TO TOČKO POUDARITI JASNO, KOT KRISTAL: TA MISIJA PRVEGA KONTAKTA NI IN NIKOLI NE BO SOVRAŽNA AKCIJA PROTI ČLOVEŠTVU!!! To je ena stvar, glede katere ABSOLUTNO NE MORE BITI NOBENEGA KOMPROMISA!!! Stvarnik, niti NEBESA NE BODO DOPUSTILA, da bi bila ta ZGODOVINSKA misija prvega  kontakta odložena kaj dlje, kot je bilo že odloženo zaradi bitij teme.
Temne  tajne združbe bi, DRAGI LJUBLJENI, bile ZMOŽNE raztrgati/razbiti plan očeta-matere Stvarnika za vstajenje človeštva in Zemlje!!! Ljubljene duše, Mihael in jaz sva VESELA, da vam KONČNO LAHKO dava MNOGO JASNEJŠO zamisel glede “časovnega koordiniranja” formalnega razkritja in PRVEGA KONTAKTA!
S ČISTO LJUBEZNIJO in VESELJEM,
JAZ SEM Mihael  in  JAZ SEM Faith
  • Nadangel MIHAEL in LADY FAITH sta dvojni plamen. Lady Faith je ženski vidik Nadangela Mihaela.
Na spletni strani http://soundofheart.org/galacticfreepress/ lahko najdete še več sporočil v angleškem jeziku z vsebinami, ki se nanašajo na zgodovinsko razkritje in prvi kontakt ter tudi sporočila z drugimi pomembnimi vsebinami. Sporočila ves čas  sproti prihajajo.
Z vsebino razodetja/razkritja in prvega kontakta se lahko seznanite preko sporočil SaLuSe, ki so v angleščini na: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm, v drugih jezikih (tudi v hrvaškem) pa na http://www.galacticchannelings.com/.
Spremljajte lahko tudi http://www.galacticroundtable.com/?xg_source=msg_mes_network z vsebinami in namigi, kaj se (zaenkrat še bolj prikrito) dogaja na Zemlji.
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.