– NUJEN KLIC ZA AKCIJO ZARADI NOVEGA RAZVOJA V MEHIŠKEM ZALIVU – ZAŽELENA JE VAŠA TAKOJŠNJA POMOČ

mehiski-zaliv

Vzpostavite  omrežje

VSEM DELAVCEM ZA SVETLOBO – Mojster KUTHUMI

Izlivanje  nafte v Mehiškem zalivu  se stopnjuje in to območje postaja katastrofalno ranljivo. Strokovnjaki pravijo, da se je  v izvirnem naftnem vrelcu oblikoval ogromen in zelo toksičen  plinski balon in ustvarja se ekstremen pritisk –  razpoke so se že ustvarile. Napovedujejo realne možnosti vulkanu podobne eksplozije, ki bi povzročila cunami in druge večje dogodke.

Da boste lažje razumeli ta najbolj resen rastoč potencial  katastrofalnih razmerij, prisluhnite in poglejte naslednja videa v angleščini

http://www.youtube.com/watch?v=d65gdWR1MQM&playnext_from=TL&videos=yejR5t0gqtI&feature=recentf%20%3Chttp://www.youtube.com/watch?v=d65gdWR1MQM&playnext_from=TL&videos=yejR5t0gqtI&feature=recentf%20%3E

http://www.youtube.com/user/celtickev999#p/u/0/pZCvMQhbH-8

V teh naslednjih nekaj tednih bomo mi doživljali ekstremno močne energije,  povezane z   astrološkimi uravnavami, solsticijem in mrki. Sedaj je bolj kot kadarkoli potrebna vaša pomoč  z osredotočenimi molitvami in vašimi povezavami z energijo svetlobe. Prosite za božjo pomoč, da se prekine izliv nafte v zaliv in da se območje povrne v uravnotežene pogoje.  Prosite, da naj nad morskimi živalmi bdijo božanske zdravilne roke svetlobe.

Prosim,  vprašajte vsakogar od vas in omrežne skupine, da pomagajo v združevanju tega osredotočenja, ki se naj začne sedaj povezovati z univerzalnimi energijami.  Vaše osredotočenje naj bo uravnano z božjo voljo in z najvišjim dobrim vseh vpletenih.

Molitev  Svetega Frančiška Asiškega  z dovoljenjem  Kuthumi šole modrosti

http://www.kuthumischool.com/en/poetry/volume1/the_prayer_of_st_francis.php

Molitev Svetega Frančiška

Lord, napravi me za instrument tvojega miru,

koder je sovraštvo, naj posejem ljubezen,

koder je krivica, odpuščanje ,

koder je dvom , vero,

koder je obup, upanje,

koder je tema, svetlobo,

koder je  žalost, veselje.

O   božanski mojster , zagotovi, da jaz ne bi tako zelo iskal, da bi bil potolažen, kot , da bi tolažil,

da bi bil razumljen, kot, da bi razumel,

da bi bil ljubljen,  kot, da bi ljubil.

Ker je to v dajanju, da mi sprejemamo,

je to v oproščanju, da nam je oproščeno,

in  je to v umiranju, da smo rojeni v večno življenje.

VSTANI

Jaz sem Kuthumi. Mi tukaj v Svetu svetlobe ( the Council of Light)  rotimo vsakega od vas, da greste sedaj v akcijo skozi vaš čisti namen reševanja   vašega planeta. Ta dogodek se je ustvaril skozi pohlep ljudi. Kakorkoli že, vi lahko naredite razliko,  vi lahko napravite korak naprej v ohranitvi planeta. Mi upamo,  da ko bodo ljudje videli nastajajoče učinke tega opustošenja, bodo dvignili  svoje roke in rekli »stop«. Vsak  od vas bo gledal na to,  kar  ustvarjate  na Zemlji. Ker jaz vam pravim, kar vi ustvarjate na Zemlji, bo vplivalo na vaše bodoče preživetje.  Ste pripravljeni, da stopite sedaj naprej?  Da se povežete skupaj v molitvi, meditaciji in z glasom, da rečete dovolj!  Mi vas rotimo, da bolj skrbite za vaš planet  Zemljo.  Čas je, da vzdržujete in ne rušite tega, kar vam daje življenje.

Mojster Kuthumi in Svet svetlobe  skozi  Lynette Leckie-Clark

HVALA, ČE POŠLJETE TO SPOROČILO  TOLIKO LJUDEM, KOT JE MOGOČE.

Vnebovzeti mojster Kuthumi

Bivši Chohan  (ali »overseer« – nadzornik – opomba prevajalke) drugega žarka božanskega razsvetljenja (the Second Ray of Divine Illumination), mojster Kuthumu (tudi imenovan Koot Hoomi in K.H.) sedaj služi z mojstrom Jezusom/Sanando kot svetovni učitelj. V eni njegovih zgodnejših inkarnacij na Zemlji je bil Pitagora (približno 582 – 507 p.n.š.), grški filozof in matematik. V 1. stoletju je bil tudi inkarniran kot Baltizar, eden od treh svetih treh kraljev (Wise men), ki je pripotoval iz Vzhoda, da bi se poklonil kristusovemu otroku. Mojster Kuthumi je bil tudi inkarniran kot sveti Frančišek Asiški v letu 1182 v Italiji, med katero je ustanovil Frančiškanski red redovnikov (the Franciscan Order of friars).

Mojster Kuthumi je živel izjemno samotarsko življenje, kar je pripomoglo, da so javne zabeležke o njem v najboljšem primeru nekako razdrobljene. Mahatma Kuthumi je bil v  zgodnjem devetnajstem stoletju Punjabi, katerega družina je bila nastanjena v  Kashmiru. V letu 1850 je obiskoval Univerzo v Oxfordu. Svoja preostala leta je preživel v lamaitskem samostanu v Shigatse, Tibet.

Vnebovzeti mojster Kuthumi je bil eden prvih mojstrov, ki nam je prinesel na naš planet znanje Velike bele bratovščine mojstrov (the Great White Brotherhood of Masters). To je bil mojster Kuthumi, ki je dal svetu učenja gospe  Blavatsky, rezultat česar je bila ustanovitev Teozofske družbe v poznem devetnajstem stoletju. Eno prvih okultnih del, ki so javno razodela starodavna učenja šol skrivnosti je bilo Isis nezastrta (Isis Unveiled), ki jo je narekoval gospe  Blavatsky  mojster Kuthumi , ki je delal skupaj z ljubljenim mojstrom  El Moryo in mojstrom Jezusom /Sanando.  Temu je sledilo delo Sveta doktrina (The Secret Doctrine) in druga globoka dela, kanalizirana preko gospe Blavatsky s pomočjo mojstra Kuthumija (za več informacij o mojstru K.H. se naj bralci usmerijo na knjigo C. W. Leadbeater z naslovom Mojstri in pot ( The Masters and the Path)).

Vnebovzeti mojster  Kuthumi je varuh vrat starodavnih okultnih skrivnosti in je tudi sozaščitnik svetega grala  (the Holy Grail) – starodavnega prizadevanja za samozavedanje. Mojster  Kuthumi bo koristen v ponovnem pojavljanju znanja, ki je bilo tako dolgo izgubljeno za človeštvo. On se prizadeva tudi pomagati tistim, ki so udeleženi v religioznem poučevanju. Pri tem vzpodbuja vse, ki jih to zadeva, da odprejo svojo srčno čakro, da bi izražali brezpogojno ljubezen vsem. Mojster  Kuthumi sedaj deli vlogo svetovnega učitelja.

Za Mojstra Kuthumija pravijo, da je eden najbolj duhovitih vnebovzetih mojstrov. Ko pokličete ljubljenega Kuthumija, vedite, da vam bo ljubezen in sočutje, ki vam ju pošilja,   podarila  blagoslov Boga in celotne bratovščine. Ne bojte si ga poklicati, da bi obrnil vaše solze žalosti v veselje.

Prevedla: Marija Batista

Comments are closed.