– SPOROČILO VNEBOVZETEGA MOJSTRA ST. GERMAINAkanalizirano skozi Dawn Fleming

četrtek, 27. avgust 2009 @ 05:02 CEST

Piše: mavrica

V tem, kar opažate in doživljate kot strašen čas sprememb na našem velikem planetu, je najbolj pomembno, da se odprete neomajni kozmični zavesti božanskosti znotraj sebe, ki vam bo pomagala v krmarjenju skozi te velike spremembe.

Mnogi od vas se čutite preobremenjeni, ko čas vedno hitreje teče in se portali kozmične energije, ki so vam razpoložljivi, povečujejo dnevno. Nekatere dneve vam je težko prepoznati in občutiti, kje je dejansko vaš dom. Hitro se razširjate in transformirate in vašo sedanjo situacijo morda občutite nestanovitno.

el vas ve, da gre za nekaj mnogo več. Veliko vas išče poti, da ostanete ozemljeni, in poti za dostop do božanskosti in modrosti znotraj vas, ki bi vas vodila v tem burnem času. Kakorkoli že, veliko se vas ne more, izgleda, izvleči iz svoje lastne poti.

Poglejmo na vašo notranjo strukturo. Vi veste, da niste le fizična bitja. Večji del vas obstaja v zavesti in energiji v mnogih kraljestvih v duhovni obliki. Znotraj vas je veliko soban, ki vsebujejo dostop in informacije v različna kraljestva. Vaš namen tukaj v vaši človeški obliki je, da se učite in asimilirate vaše lekcije v modrost in utelesite ljubezen (ljubezen zase in za druge), tako da bi se lahko stalno dvigali v zavesti. Vsaka oseba na vaše planetu hodi po poti vnebovzetja. Ob vsakem času vam je na razpolago veliko število pomožnih sredstev. Vendar, ko mi obiščemo vašo notranjo strukturo in pogledamo notranje sobane, vidimo veliko nesnage in kaosa. Vi ne morete doseči soban, napolnjenih z zakladi, ker so skriti za ogromnimi količinami mentalne in čustvene nesnage. Blokirane so z egoističnimi potrebami izven vaše kontrole in zastarelimi prepričanji, ki vas držijo v dvomu in strahu. Bojite se, da bo čiščenje stare nesnage morda ogrozilo vaš obstoj. Seveda to preti vaši stari eksistenci, katera vam ne dovoljuje, da bi videli božansko znotraj sebe, ki bi vas podpiralo ali da bi se premaknili naprej preko vaših strahov v kraljestva, kjer poznate ljubezen in mir. Seveda ego noče, da bi šli iz prostora vedenja in zaupanja.

Druga možnost je izredno veličastna. To je bilo nekoč onstran vašega dostopa. Samo nekateri, ki ste posvetili svoje življenje notranjemu svetu odkrivanja in uravnavanja, ste bili možni vstopiti. Okrepljene energije, ki prihajajo na vaš planet, dovoljujejo človeštvu videti in doživljati božansko na ravneh, ki jih niste nikoli prej dosegli.

Tisti, ki želite videti in spoznati božanska izkustva, se lahko dejansko namerite in uravnate na te energije za dosego tega prostora skrajne lepote in navdušenja. Da bi dosegli skrita kraljestva/prostore zakladov, morate izčistiti nesnago, ki bi lahko vključevala vprašanja, zaradi katerih ste obtičali v jezi, v prepričanjih, ki zmanjšujejo vaše samospoštovanje ali bi vas pripravila do tega, da se čutite boljši od drugih, nezadovoljstva, žalosti ali kupa dvomov, nespokojnosti in raztresenosti. Dosežite nesnago. Vprašajte se, kakšna čustva in misli posedujete vsak dan. Posvetite pozornost temu. Vaše zavedanje je ključ za odstranitev tega, kar blokira vstop v zaklad hiše božanskosti.

Začnite se obračati na ta ponavljajoča obnašanja, misli, čustva, ki vas držijo omejene. Uravnovešajte vaše bitje vsakokrat, ko se s tem soočate vsak dan, tako da dvignete vaš razum v višje zavedanje vaše resnične duhovne narave. Centrirajte sebe v nove miselne vzorce in povežite te misli z vašim srčnim centrom. Kakšni občutki podpirajo vaše nove misli? Uravnajte se z temi občutki višje vibracije.
sak dan se uravnajte z afirmacijami, ki vas postavljajo v središče višjih kraljestev. Vnebovzeti mojstri želimo resnično delati z vašimi energijami in vam sporočati našo ljubezen in podporo. Toda to boste doživljali, ko boste obtičali v nesnagi znotraj vaše eksistence. Afirmirajte »JAZ stojim v božanski svetlobi. JAZ SEM postavljen/a v središče ljubezni. JAZ SEM ljubezen, ki se odziva življenju. JAZ SEM sveti nosilec božje ljubezni, ki se razširja v služenje svetlobi znotraj sebe. JAZ SEM osredotočen/a na in vodena z božansko iskro znotraj sebe.« Uravnajte svoje telo, razum, čustva in energije s temi afirmacijami. Dodajte še kaj, če začutite potrebo. Ko se uravnate v ta prostor, niste več zaprti z zablodami, ki jih ustvarja nesnaga. Sposobni ste stopiti ven iz omejitev, odpustiti slepila odvisnosti in stopiti proti zgornjim sobanam, ki ostajajo v notranji graščini. Kraljestvo je resnično znotraj vas.

Ko boste začeli z ustvarjanjem ravnotežja in odpuščanjem nesnage, boste začeli opažati, da se čutite drugače – lažji, doživljali boste večkrat občutek, da ste napolnjeni z mirom, imeli trenutke popolne jasnosti, povišano energijo in doživljali občutek širjenja. Ko se boste uravnali z višjimi vibracijami, se boste dvigali v kraljestva neskončnosti. Nesnaga bo izginila in vi boste videli svetlobo in vedeli resnico. Sobane, ki vsebujejo resnične dragulje, bodo razodete. Videli jih boste in vedeli, da so bile tam vedno, vendar vas je vaša vibracija, kot rezultat nesnage, držala energetsko preveč nizko, da bi lahko doživljali ta višja kraljestva.

Veliko vas je zelo blizu odprtju kraljestva in doseganju božanskosti. Ne opustite tega. Od časa do časa se počutite zelo pokopani. To ne pomeni, da ste zelo daleč stran. Za mnoge to le pomeni, da se spoprijemate z starimi vprašanji, ki so imela vašo oporo dolgo časa in vi ste sposobni prenesti to energijo nazaj v ravnotežje in opustiti vpliv, ki ga je to imelo nad vami. Vi mislite, da tega nikakor ne morete nasloviti na nekaj in iz tega prihajajo občutki zaskrbljenosti in preobremenjenosti. Ko se to dogaja, osredotočite vaš razum in srce na radiacijsko energijo vijoličnega in zlatega žarka, ki se premika in pulzira skozi vaše telo. To vam bo pomagalo, da se boste umirili in osredotočili. Potem delajte z vašimi afirmacijami. To vam bo dvignilo vibracije in odprlo vaše polje sprejemanja božanskosti, kar ste. To vam bo olajšalo opustiti stare restriktivne energije.

Mi proslavljamo delo, ki ga opravljate. Mi proslavljamo vaš prihod domov v svetlobo, blagoslovljen z ljubeznijo. Mi spoštujemo vaše napore. Nadaljujte z odpuščanjem in centriranjem. Odpuščajte in centrirajte se v vašo JAZ SEM prisotnost. Vrata k resnici, lepoti in k ljubezni se vam odpirajo. Očistite hišo in odprite vaše srce in razum nasedbi v vašem resnične domu svetlobe, življenja in ljubezni.

AZ SEM ST. GERMAIN

Dawn Fleming je kanal, avtorica in zdraviteljica. Prijavite se na naš brezplačen časopis. Poglejte meditacijske CD in novo knjigo o vnebovzetju na spletni strani http://www.energytransformations. org

V slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.