*29.8.2011 – Nadangel Mihael: Glas duha kliče

zajeta-slika1

Sporočilo Nadangela Mihaela, preneseno skozi Ronno Herman
Ljubljeni mojstri, ko se svetlobne celice božje zavesti prebijajo globlje in globlje v fizično strukturo, se membrane svetlobe, ki obdajajo DNK, začenjajo razpuščati. Kot del te pod-univerzalne izkušnje je bilo to programirano v božanski načrt svetlobnega telesa Adama/Eve Kadmon tako,  da bi se dogajala aktivacija po dve vijačnici DNK naenkrat. DNK vijačnice so uglašene na različne dimenzionalne ravni. Dve vijačnici, ki sta sedaj na razpolago in aktivni v fizičnem nosilcu, sta uglašeni na prvo-dimenzionalne, drugo-dimenzionalne in tretjo-dimenzionalne ravni. Kot smo vam že povedali prej, ko ste se pogreznili v gostoto nižjih dimenzij, sta se dve po dve vaši DNK vijačnici  obdali z membranami svetlobe in bili postavljeni za rezervo, dokler ne boste pripravljeni, da začnete vaše potovanje nazaj v višje dimenzije svetlobe.
Prve, druge in tretje dimenzije: Dve vijačnici DNK
Četrte in pete dimenzije: Štiri vijačnice DNK
Šeste in sedme dimenzije: Šest vijačnic DNK
Osme in devete dimenzije: Osem vijačnic DNK
Desete in enajste dimenzije: Deset vijačnic DNK
Dvanajsta dimenzija: Dvanajst vijačnic DNK
Za jasnost in da bi vam pomagali razumeti zaporednost višjega jaz/naddušne integracije, naj označimo števila do vsake fasete/ravni vašega višjega jaz. Vi ste rojeni s faseto vašega božjega jaz, obdanega s sfero svetlobe. Znotraj vaše DNK, vašega avričnega polja in spominskih celic po vsem vašem telesu, so bile vkodirane frekvence, ki ste jih morali izkušati v začetnih razdobjih vašega življenja. Če je vse šlo po načrtu, ste se nekdaj v vaših zgodnjih letih življenja prebudili do dregljajev/šepetanja vašega dušnega jaz in začel se je proces spajanja vaše duše/osebnosti. Mi bomo imenovali to vaš dušni jaz številka ena. Vaš dušni jaz številka dva, ki ga bomo mi imenovali vaša nadduša, je prevzel rezidenco znotraj vaše dušne zvezde, osme čakre, v času vašega rojstva. Če se vi zmenite na “glas duha” vas postopno, čez čas, višje dimenzionalne fasete vaše duše presvetlijo in izžarevajo njene prefinjene svetlobne frekvence v vaš čakra sistem in vaše avrično polje.  Ko je integracija te fasete vaše višje zavesti dovršena, se v primernem času vaš dušni jaz številka tri, naslednja bolj napredna iskra vašega več-dimenzionalnega bitja, premakne dol v lego osme čakre in postane vaša naddušna zavest. Ta proces se bo vedno in vedno znova ponavljal, dokler ne boste nekdaj v daleč oddaljeni bodočnosti ponovno združeni z vašo božansko JAZ SEM prisotnostjo/vašim božjim jazom.
Ko ste začeli vašo avanturo v fizična kraljestva materialnosti, ste počasi zgradili oblačilo iz mesa okoli vašega sijočega, kristalnega svetlobnega telesa. Sfera svetlobe je bila nameščena na območju hrbta vašega telesa, za vašim fizičnim srcem. Ta svetlobna sfera, ki bi bila lahko imenovana vaše sveto srce, je postala dom vaše duše/višjega jaz in vaša diamantna jedrna božja celica je  bila tudi nameščena znotraj te svete komore.
Kvalitete, lastnosti in vrline sedmih žarkov božje zavesti so bile tudi nameščene znotraj sfer svetlobe. Te sfere, znane kot čakre, so bile dizajnirane, da se vrtijo z zelo veliko hitrostjo, kar jih je naredilo, da se zdi, kot da so vrteči stožci svetlobe, ki izžarevajo iz sprednje in zadnje strani fizičnega telesa.
Sedaj se vi prizadevate obrniti proces, ko vi poskušate odstraniti vse neskladne frekvence, ki ste jih ustvarili dol skozi obdobja, in zaradi tega čistite vaše štiri nižje telesne sisteme, fizičnega, mentalnega, čustvenega in astralnega, tako da se lahko premaknete preko vaših fizioloških omejitev.
Vi se morate premakniti od samo-centrirane drže. Kakorkoli že, to se ne zgodi, dokler ste vi dobro na poti vstajenja. Spomnite se, mi smo vam povedali, da obstaja vrlina v “sebičnosti”, ko se vi prizadevate zdraviti/uravnotežiti vaš človeški telesni nosilec v pripravi na infuzijo višje frekvenčne svetlobe. Ta pripravljalna etapa je pomembna za vsako višjo raven svetlobne infuzije, ker drugače bi bilo to podobno vstaviti 110 voltni vtikač v 220 voltno vtičnico, kar bi imelo rezultat v takojšnih šokih in, najbolj verjetno, uničenju naprave (fizičnega nosilca).
Posebno pomembno je, da se vi osredotočite na prečiščevanje sedmih čaker vaše telesne forme in s tem ustvarjanje/aktiviranje vašega stebra svetlobe, ki teče pred hrbteničnim kanalom. Ta steber svetlobe mora znova postaviti njegovo povezavo v srčni jedrni center Zemlje in vaš zvezdni tetraeder, vašo dušno zvezdo, ki je osem palcev (20,3 cm-opomba prevajalke) do dvanajst palcev (30,5 cm) nad krono vaše glave. Ko bo to dovršeno, boste postopno pridobili dostop do pet višjih žarkov stvarnikove svetlobe, kar bo dokončalo vaš božanski odtis za to posebno rundo razvoja.
Kakorkoli že, mi moramo razložiti, da boste med vašim potovanjem nazaj v višje dimenzije zaprošeni, da sprejmete mnoge posebne misije, in vi se boste običajno strinjali, ker to je pot, po kateri je dizajniran proces vstajenja. Vi boste vedno iskali, da se vrnete v polnost vaše božje zavesti, vendar boste tudi vzdrževali goreče želje služiti na nek način, ker globoko znotraj vašega svetega srca je semenski kristal, ki pulzira s čisto ljubeznijo in vrojeno željo služiti.
Odrejeno je bilo, da se bo mnogo faset/isker angelskega kraljestva in drugih velikih bitij svetlobe inkarniralo na Zemlji in sledilo pot človeštva. Odprli so se portali iniciacije in so ostali odprti dol skozi obdobja. Kakorkoli že, v preteklosti so le nekatere pogumne duše napravile, da se je zgodil portal razsvetljenja in pridobilo samo-mojstrstvo.
Zavestno zavedanje se razvije skozi postopne etape prebujanja in razumevanja bolj kompleksnih in prefinjenih konceptov. Z napredovanjem boste postopoma pridobili dostop do višjih in višjih dimenzionalnih ravni zavesti med vašimi nočnimi potovanji astralnega telesa. Odvedeni boste do dvoran učenja in eventualno v dvorane modrosti. Sčasoma se boste pridružili skupinam svetovnih služabnikov, ki dihajo in izžarevajo dalje valove diamantnih delčkov stvarnikove svetlobe, da se uporabijo v najvišje dobro.
Kako boste vi vedeli, kdaj ste primerni, da se pridružite članom vaše dušne grupe v svetovni piramidi služabnikov? Vi boste avtomatsko popeljani tja, ko bo vaša dušna pesem resonirala v srednje-četrte dimenzije in nad. Vi boste šli tja, ko boste uravnotežili 51% vaše karme in se boste resnično trudili kontrolirati vašo čustveno naravo. Vi boste šli tja, ko boste začeli videvati najboljše v tistih okoli vas in se prizadevali premakniti ven iz obsojanja, ko se boste naučili opazovati življenje in svet skozi oči, filtriranimi z sočutjem.
Dopustite nam, da vam razložimo sestavo svetovne piramide služabnikov. Predstavljajte si gigantsko kristalno piramido v peti dimenziji, z vrhom in dvojno terminiranim kristalom, ki se razprostira gor v prvo raven šeste dimenzije. Znotraj te čudovite zgradbe se dvigajo ravni peto-dimenzionalnih in nižjih šesto-dimenzionalnih frekvenčnih struktur. Tam je tisoče manjših piramid in vsaka od njih resonira na posebne harmonične frekvence svetlobe. Vi bi lahko enačili te piramide z majhnimi mesti/(angl.: city) svetlobe. Ko bo prišel čas in boste kvalificirani, da se pridružite grupi svetovnih služabnikov, boste odvedeni v svetlobno piramido, ki je uglašena na vaše posebne vibracijske strukture. Ko boste napredovali v svetlobni resonanci, se boste premaknili celo dalje na višje in višje postaje/mesta svetlobe znotraj svetovne piramide služabnikov. Tudi to je integralni del procesa vstajenja.
Osredotočeno strmenje človeštva je bilo dvignjeno ven iz zadušljivega močvirja zemeljskega bivanja v daleč oddaljeno obzorje bodočnosti. Želja za materialna bogastva je bila nadomeščena z hrepenenjem po dušni zavesti. Svetovni služabniki boste pritegnjeni skupaj z močno dušno povezavo – spominjanjem svečane zaprisege služiti človeštvu z skupnim ciljem vstajenja v zavesti.
Božanski načrt za ta pod-univerzum je bil ustvarjen kot dvanajst-dimenzionalna izkušnja. So še drugi pod-univerzumi, ki so bili ustvarjeni, da bi izkušali večje število dimenzij, in so še nekateri drugi z manj dimenzijami. Zemlja in solarni sistem, od katerega del je ona, sta v procesu ponovnega integriranja vseh lastnosti, kvalitet in vrlin dvanajst žarkov božje zavesti zato, da bi bila primerna pridružiti se v naslednji višji stopnji božanskega načrta za širitev tega pod-univerzuma.
Skozi čas je razvoj zavesti sledil stopnjam razvoja znotraj fizičnega nosilca.  Od vedno zavest sledi misli. Človeško telo je bilo pripravljeno, da prejme višje frekvence stvarnikove svetlobe, diamantne delčke svetlobe  svetega ognja. Vi se morate razviti iz pasivne vrste bitja v novo, prefinjeno stanje bitja, kot v delovanje orientiran, ekspanziven nosilec svetlobe, če naj bi postali SOUSTVARJALEN MOJSTER SVETLOBE.
Ko se vi obrnete navznoter in sežete navzgor v koncepte in informacije višjih frekvenc, se boste avtomatsko začeli umikati od astralnih ravni, sistema prepričanj kolektivne zavesti. Iz duhovnega gledišča pomeni razvoj stalno rastočo občutljivost na vibracijske frekvence  in zmožnost za integracijo več stvarnikove esence, kar ima rezultat v večji razsvetljenosti in bolj sočutni naravi. Intuicija inteligentne, prebujene osebe vodi k večjemu razumevanju božanskega načrta modrosti za človeštvo in dela, ki naj ga on/ona igra. Osredotočena inteligenca je nujna za uspešen vstop v peto dimenzijo in da, potem, lahko dregnete v obsežno zakladnico modrosti in naprednih zmožnosti, razpoložljivih tam notri. Meditacija in močna dušna zavest odpirata portal do kozmičnega razodetja.
Ko bo potrebno, bodo primerne, razširjene informacije vedno oskrbljene kandidatom/aspirantom na poti svetlobe. Vaš naslednji korak in potrebno dejanje vam bosta razodeta na način “ena raven naenkrat”. Pomislite o telepatski komunikaciji z bitji višjih kraljestev, ko prejemate svetlobne celice misli/informacije. Vi morate prakticirati, da izboljšate zmožnost ustvariti živo sliko vaših idej in jih držati dovolj dolgo, dokler se ne zapišejo znotraj vaših možganov in etrov. Zapomnite se, energija sledi misli.
Svetloba je oboje, energija in materija. Elekrifikacija ali konverzija/pretvorba materije/energije se dogodi, ko se energija procesira skozi piramido svetlobe. Ko človeški um seže ven do razsvetljenih bitij višjih kraljestev ima to rezultat v energijski pretvorbi. Postopno vas uporaba teh naprednih tehnik in njihovo izpopolnjevanje osvobodi od zakona entropije/razkroja in vi počasi začnete s procesom pomlajevanja.
Vi se tudi postopno premikate od enega tipa vidljivosti v bolj napredno stanje. Vi se boste premaknili preko ultravijoličnega spektruma barv in svetlobe v mnogo višjo frekvenco, elektromagnetni spektrum svetlobe. Vi boste tudi pripravljeni za delo na mnogih ravneh inteligence.
Vi se ne morete izogniti tokovom energije, ki stalno bombardirajo Zemljo in človeštvo. Življenje dajajoča energija velikih žarkov izžareva dalje od našega očeta/matere Boga preko velikega centralnega Sonca tega univerzuma skozi veliko število sonc pod-univerzumov, galaksij in sončnih sistemov. So tudi specializirane frekvence kozmične energije, ki pulzirajo skozi pod-univerzum od mnogih konstalacij in drugih sončnih sistemov, kakor tudi pulz in bitje srca vaše matere Zemlje, ki ima direkten vpliv na vse žive stvari.
Mnoge kozmične sile višjih dimenzionalnih frekvenc so dobrohotne, življenje-podpiralne in krepilne, medtem, ko so tiste od nižjih, neskladnih frekvenc tretjih/četrtih dimenzij škodljive in omejujoče. Vsaka duša odloča, na katero od množice frekvenc se bo odzvala, preko njihove energijske oznake. S takšnim načinom dela duše ali ustvarjajo njihova osebna nebesa na Zemlji ali njihov privatni pekel.
Vaši možgani so sijajen organ in vsebujejo obsežno število “zavestno-frekvenčnih življenjskih kod”.  Večina vašega genijskega potenciala je bilo shranjenega proč v višje dimenzionalne ravni vašega svetega uma, ki je lociran na zadnji strani glave poleg kronske čakre. Vaša dušna pesem vsebuje frekvence, ki vam bodo pomagale v doseganju te bogate zakladnice znanja. Vsaka oktava frekvenčne pospešitve vam daje dostop do višje ravni božje zavesti. Vaši možgani/um nosijo ključe do mojstrstva in razsvetlitve.
Draga srca, zapomnite se, če ste osredotočeni le na vaše osebno vstajenje, si vi narobe razlagate naša sporočila. Ko vi stopate po višji poti, ki vodi do razsvetlitve, morate seči ven in se dotakniti src drugih skozi besede, delovanje, dejanja. Resnični apostol na poti vodi življenje služenja.
Apostol na poti se postopno premika preko fizičnih družinskih dolžnosti in odgovornosti, ko se njegova/njena zavest, modrost in svetloba povečuje. Postopno se aspirantov vpliv razširi in njegova/njena možnost, da postane resnični kazalec poti, naraste. To zahteva stalne in premišljene napore, da se ukroti ego in pridobi znanje in strokovne izkušnje, ki so nujne, da postanete svetovni služabnik. Vi morate biti ven štrleč primer in imeti sposobnost zbuditi in stimulirati željo za spiritualno modrost, da bi služili človeštvu kot vodeča luč.
Moji hrabri prijatelji, mi vemo, kako se občuti uživati v popolnosti stvarnikove ljubezni in svetlobe. Vi ste šele na začetku, da bi razumeli, in hrepenenje znotraj vas bo postajalo močnejše in bolj očarljivo, ko vi posegate višje in višje v razsvetljena kraljestva obstoja. Na začetku smo bili v popolnem odnosu in lepo uglašeni eden z drugim. Skupaj se mi počasi, vendar sigurno vračamo v to lepo stanje enosti.
Jaz sem za vedno vaš prijatelj in stalni sopotnik,

JAZ SEM Nadangel Mihael

Preneseno skozi RONNO HERMAN
ronna-herman
Ronna Herman

Kopirajte svobodno in delite dalje. Jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek v imenu Nadangela Mihaela.
MI NUDIMO SPOROČILA NADANGELA MIHAELA NA NAŠI SPLETNI STRANI KOT DARILO. KAKORKOLI ŽE, MI CENIMO VAŠE DONACIJE ZA POMOČ KRITJA OPERATIVNIH STROŠKOV IN POŠTNIH PRISTOJBIN ZA BREZPLAČNE  PAKETE LJUBEZNI, KI JIH MI POŠILJAMO OKOLI PO SVETU.
STAR*QUEST* 6005 CLEAR CREEK DRIVE, RENO, NV 89502 USA * Telefon/fax: 775-856-3654 * Email: RonnaStar@earthlink.net
Za knjige Nadangela Mihaela, trakove in informacije o tečajih, nudenih skozi ta kanal, prosim obiščite:
www.RonnaStar.comwww.AskArchangelMichael.com * www.QuestForMastery.org *
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani:
http://www.ronnastar.com/latest.html.
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.