∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ 25.4.2014 – GEOINŽENIRING IN KEMIČNO ZAPRAŠEVANJE ATMOSFERE – CHEMTRAILS

civilna-iniciativa-modro-nebo4

S KLIKOM NA SPODNJE SLIKE SE VAM TE ODPREJO V NOVEM OKNU IZ KATEREGA JIH LAHKO SHRANITE NA VAŠ RAČUNALNIK
USPEŠNO ODREJANJE VAM ŽELIM
ROBI

1-650

&

2-650

Spodaj je objavljenega nekaj gradiva, ki se nanaša na problematiko chemtrailov (kemičnega onesnaževanja iz zraka), ki se trenutno dogaja po celem svetu.

zadnja sprememba 13.12.14

zid-1xom

Biologinja izginila po objavi tega videoposnetka

biologa

zid

Tvoj dom ruševina

Objavil/a Stoyan Svet, dne 2014-04-22 ob 10:53:47Kot sem napovedal med februarsko žledno katastrofo in NATO vajo OGENJ na Počeku z ameriškimi inštruktorji in dva tedna kasneje POVODENJ imamo ob današnjem obisku 800 ameriških vojakov v Postojni ob dnevu Zemlje ob 11 uri en krasen potres 5 stopnje po mercalijevi lestvici s potresnim žariščem točno na Počeku. Slučajno je točno ob tem času bil nad Počekom en močno črn oblak “Branka Kristalčka”, kot ga imenujejo dobri poznavalci. Ne spomnim se kdaj se je blok v Postojni tako močno zatresel kot tokrat, ob “prijetnem” pokanju in bobnenju. Stanovalci so zelo hitro zapustili svoja stanovanja. Zanimivo včeraj pa en manjši potresek z žariščem blizu Nato letališča Cerklje pri Krškem. Pred kratkim smo imeli kar štiri potrese z žariščem v bližini Ribnice. Ko sem prijatelja poznavalca vprašal čemu ravno Ribnica, je bil njegov odgovor kratek; zaprto območje Gotenica. Za telebajske na agenciji ARSO so seveda ti potresi naravni pojavi na katerega človek nima nobenega vpliva. Kako le bi, če za njih geoingeniring služi zgolj izboljšanju vremena.  Nato sile pod ameriškim nadzorom lepo skrbijo, da nam v Sloveniji ni dolgčas.

Le kaj zanimivega nam pripravljajo ameriški prijatelji z NATA na začetku junija ko bo finale vseh teh pripravljalnih NATO vaj?

Kako se s HAARP  antenami ustvarja potrese si poglej na tem kratkem videu. Gre za ELF frekvence, ki jih proizvajata oba vojaška radarja eden je na Ljubljanskem vrhu nad Vrhniko, drugi pa nad Mariborom na Pohorju. Seveda pa tak potres lahko proizvede tudi kaka HAARP antena izven naše države. Za HAARP potrese je značilno, da se sprožajo na globini od enega do dveh kilometrov, naravni potresi se običajno sprožajo na večjih globinah. Zanimivo ta potres na vojaškem vadišču Poček je bil na globini 1,6 km.

https://www.youtube.com/watch?v=PKL7A-pvFv0

http://www.zurnal24.si/ameriski-lovci-nas-bodo-preletavali-clanek-227460

http://www.zurnal24.si/v-sloveniji-tisoc-ameriskih-vojakov-clanek-230623

http://www.zurnal24.si/potres-v-blizini-pivke-clanek-230640

zid

Za tiste, ki še ne vedo nič o zapraševanju atmosfere oz. za tiste, ki si še vedno zatiskajo oči.

zajeta-slika5

zid

zajeta-slika-2

zajeta-slika-4

zid

Ameriški znanstveniki: Segrevanje lahko ustavimo, a nebo bo postalo bolj belo, prav tako naša polt – za ogled članka kliknite na spodnjo sliko

60860719-1zid

Tvoj dom – koncentracijsko taborišče – za ogled članka kliknite tukaj

Objavil/a Stoyan Svet, dne 2014-04-16 ob 10:15:44

zid

civilniopomin1

Pozdravljeni.

Na spletni strani http://www.ujet.si/civilni-opomin-cimn/sem zasledila civilni opomin Civilne Iniciative Modro Nebo, katere podpornik ste.
Videla sem dokumentarec What in the world are they spraying? in tudi sama sem evidentirala dogajanje na nebu. Početju odločno nasprotujem, o tem govorim in osveščam v svoji okolici.

Prosila sem za pojasnilo evropska poslanca go. Jordan Cizelj in g. Vajgla. Ge. Cizelj sem poslala email 2. junija 2012, g. Vajglu pa 21. februarja 2013. Še do danes nisem dobila odgovora.
G. Lojze Peterle pa se je odzval na moj email in mi odgovoril takole:
“Glede chem-trails, za enkrat nimam dokazov o svetovni zaroti, v katero so prepričani nekateri. Peticija na to temo je bila obravnavana na odboru za peticije marca letos, ki se je sklenil obrniti na Evropsko komisijo z zahtevo, da vprašanje geoinženiringa razišče.”

Zanima me ali je na to temo bila vročena pristojnim (ki ste jih v opominu izzvali tudi Vi) kakšna vseslovenska peticija. Lahko bi namreč organizirali peticijo, ki bi jo vročili omenjenim pristojnim, da bi videli, kako dobro in množično je slovenska javnost glede chemtrails obveščena in tudi opredeljena. Pripravljena sem glede tega priskočiti na pomoč.
Zanima me, kakšen je bil do sedaj odziv na Vaš civilni opomin in kaj se trenutno dogaja na tem področju.
Ali je že kdo na globalni javni začel s peticijo glede chemtrails (preko Avaaz, itd.)? Če ni, je že skrajni čas.

Iskrena hvala za odgovor in pogumno naprej.

L.P., 15.04.2014

zid

VIDEO: TEORIJA UROTE KOJA TO VIŠE NIJE: Ujedinjeni narodi obznanili: ‘Zaprašujemo vas i kontroliramo vaše vrijeme!’

za ogled članka v HR jeziku kliknite na spodnjo sliko

1_246149zid

AUMENTANO I CASI DI MORGELLONS, LA SINDROME DA “SCIE CHIMICHE”

za ogled članka (v IT jeziku) kliknite na spodnjo sliko

morgellonszid

Građani Švedske tužili svoju vladu zbog kemtrejlsa!

12. april 2014. 11:46 · Nema komentara

kemtrejls-600x286

Dok se u Srbiji još uvek misli kako su kemtrejlsi teorija zavere, u Švedskoj se o tome ozbiljno priča.

Koliko je tema kemtrejlsa tamo ozbiljna govori i činjenica da građani Švedske zahtevaju odštetu od oko 43 miliona evra jer su švedske institucije prekršile „načelo javnosti” i nisu dale odgovor građanima na pitanje ispuštanja aerosola iznad njihovih glava.

Prvog aprila ove godine podnesena je tužba protiv švedske vlade i njene tri agencije nacionalnom Kancelaru za pravosuđe za rasprostranjeno i sistematsko kršenje „načela javnosti”.

Do povreda je došlo nakon što je vlada odbila da odgovori na preko 4.000 zahteva građana za informaciju povezanu sa sveprisutnim prskanjem aerosola širom čitave zemlje iz aviona, a koje se odvija unazad poslednjih nekoliko godina.

‘Zlatna’ šestorka kojoj je upućena tužba su: premijer Frederik Reinfeldt, ministar odbrane Karin Enström, ministarka okoline Lena EK, generalna direktorka Agencije za zaštitu okoline Maria Agren, oficir Sverker Göransson i generalna direktorka švedskog Metereološkog i hidrološkog instituta, Lena Häll Eriksson.

S obzirom na veličinu i sistemsku prirodu povrede, kao i broj žrtava (preko 1.034 na dan 1. aprila 2014.godine), odšteta od 100.000 švedskih kruna (oko 10.000 evra) se potražuje po stepenu. Budući da je broj poznatih slučajeva koji su urodili neuspehom za održavanje „načela javnosti” veći od 4.000, švedska vlada se mora suočiti sa potraživanjima od oko pola milijarde kruna (oko 43 miliona evra) u ukupnim potraživanjima.

Ovde možete pogledati originalnu tužbu protiv švedskih vlasti.

Originalni zahtevi usmereni protiv švedskih vlasti jer nisu odgovorili na pitanje kemtrejlsa i time prekršli „načelo javnosti”:

Iz 11. februara 2014. godine

Dragi izabrani predstavnici, državni službenici,

Jedan savremeni društveni problem kojeg možda najbolje ilustruje bajka danskog pisca Hansa Kristijana Andersena „Carevo novo odelo” je  neverovatno veliki program zaprašivanja aerosolima, a koji državne agencije i izabrani predstavnici u Švedskoj prećutno dozvoljavaju da se nastavlja događati i o kojima mediji jednostavno odbijaju da govore.

Dajući mnoge alarmantne podatke o hemikalijama od kojih su aerosoli izgrađeni, kao i štetnim posledicama na ljude i okolinu, sada je vreme za brzo zaustavljanje zaprašivanja, sledeći javnu i intelektualnu poštenu raspravu gde će sve činjenice biti izložene u javnosti.

Vaš odgovor, uključujući molbu za plan delovanja se očekuje u roku od tri sedmice. Molimo Vas, odgovorite pošiljaocu CC aerosol@raddasverige.nu.

S poštovanjem,

Početna stranica peticije:

http://raddasverige.nu/?page_id=258

Zahtev iz 1. aprila 2014. godine

2014-04-01JK

p.p. 2308

103 18 STOKHOLM

PODNOŠENJE ODŠTETE SA TVRDNJAMA PROTIV VLADE (MINISTARSTVA OKOLINE), ORUŽANIH SNAGA, AGENCIJE ZA ZAŠTITU OKOLINE I ŠVEDSKOG INSTITUTA ZA METEOROLOGIJU I HIDROLOGIJU ZA POVREDE, IZMEĐU OSTALOG, „NAČELA JAVNOSTI”

Počevši od 11. februara 2014., odnosno sedam nedelja ili 49 dana – Vlada (Ministarstvo zaštite okoline), oružane snage, Agencija za zaštitu okoline i švedski Institut za meteorologiju i hidrologiju i druge vladine agencije pristupile su primljenim pitanjima i planovima delovanja u pogledu pretnje ljudskom zdravlju, kao i čitavom ekosistemu zbunjujućim zaprašivanjem aerosola na nebu iznad Švedske koje se pojavljuje na dnevnoj bazi.

Jedino službeno telo koje je delovalo u skladu sa „načelom javnosti” i zapravo odgovorilo na zahtev je Švedsko civilno vazduhoplovstvo.

Mi sada podnosimo tužbu za odštetu protiv Vlade, oružanih snaga, Agencije za zaštitu okoline i švedskog Instituta za meteorologiju i hidrologiju za povrede „načela javnosti”.

Odšteta uključuje svakoj agenciji zahtev za 100.000 švedskih kruna po osobi, odnosno ukupno 400.000 za potpisano.

Nastavak zaprašivanja aerosolima iznad Švedske se događa bez državnog pristanka i znanja spomenutih agencija i mi dalje zadržavamo pravo odštete protiv istaknutoga, kao i za ostale nepoznate osobe, kada se potvrdi mera i prikrivanje od prskanja.

S poštovanjem,

Prilozi:

1.Zahtev za informacijama od Vlade (Ministarstva okoline), oružanih snaga, Agencije za zaštitu okoline, Instituta meteorologije i hidrologije, Švedskog civilnog vazduhoplovstva: http://raddasverige.nu/?page_id=258

(Dnevno)

VIR: http://www.vestinet.rs/svet/gradani-svedske-tuzili-svoju-vladu-zbog-kemtrejlsa

zid

AMERIČANI PRIZNALI KEMIČNO ZAPRAŠEVANJE – IT jezik

usa

zid

zajeta-slika3

zid

sanja-loncar

zid

Prispevek o kemičnem zapraševanju atmosfere na TEDNIKU, RTV SLO, 24.03.2014.

zajeta-slika2

zid

Vladne agencije za dezinformiranje in depopulacijo Slovenije

1. Pred par leti je prijatelj iz Kopra ugotovil, da voda iz vodovoda smrdi in je nekako čudne barve in okusa. Vodo je dal na analizo v zavod za zdravstveno varstvo v Kopru. Sporočili so mu, da je voda oporečna in neprimerna za pitje. Ko jim je pojasnil, da je to voda iz pipe so mu sporočili, da so se zmotili in da je voda neoporečna in primerna za pitje.

2. Pred leti se je v ljubljanski vodi pojavil hud in rakotvoren pesticid atrazin, ki je presegal dovoljen odstotek za 100% Je vlada naročila kake filtre za odpravo te nadloge? Ne za nas butalce je samo spremenila predpis tako da je prekoračena količina atrazina v vodi kar naenkrat postala zdrava.

3. Ne samo, da nas Natova in civilna letala kar naprej zaprašujejo z rakotvornimi kovinami kot aluminij, stroncij, kadmij, (kar vsak lahko vidi če se ob lepem vremenu ozre v nebo) ampak nas s tonami aluminija, ki ga že več let sipajo v naše vodovode zastrupljajo oblastniki tudi po tej poti. Ko sem skrbnike lokalnega vodovoda vprašal zakaj to počno, so pojasnili, da zato, da se ob UV filtraciji uniči več bakterij.

4. Mi telebajski, ki mislimo, da oblastniki delajo za našo korist sploh ne vemo kakšne vse kemikalije nam stresajo v vodovode. Ne dvomimo, da je po naročilu oblastnikov v naši pitni vodi tudi fluorid.

5. Ko sem na lokalnem postojnskem vodovodu vprašal, ali so ob žledni katastrofi delali analizo vode so mi odgovorili, da ne. Ko sem jih vprašal kdaj so zadnjič delali analizo vode so mi odgovorili, da lani za Božič. Naj omenim; vsi vodovodi so javni zavodi, ljudje, ki delajo v njih so plačani iz davkoplačevalskega denarja in oni so dolžni civilnim iniciativam posredovati podatke. Pozivam vas, dragi prijatelji zahtevajte podatke in analize vode, ki jo pijete od svojih lokalnih vodovodov. Oni so vam te podatke dolžni dati.

6. Kljub temu pa so na postojnskem vodovodu odkrili v pitni vodi dva neobičajna huda zajedalca o katerih sem pisal v prejšnjih člankih. Ker takih zajedalcev v vodi prej še ni bilo niso vedeli kakšne bodo zdravstvene posledice na ljudi, ki so pili kontaminirano vodo. Seveda tudi niso vedeli od kod sta ta dva parazita prišla. Mi to vemo. Prišla sta z neba s polimernimi vlakni, ki so jih na nas spuščala Natova in civilna letala.

7. Lani se je pri nas pojavila bakterija ožig aktinidije Pseudomonas syrindae. Ta bakterija izvira iz Japonske. Vedno manj je telebajskov, ki verjamejo, da je to bakterijo k nam prinesel veter. Vseveč ljudi ve, da so jo na nas po naročilu uničevalcev Slovenije spustila Natova in civilna letala. Kaj je tako posebnega glede te bakterije? Ob zmrzali se z njeno pomočjo ledeni kristalčki lažje zažrejo v notranjost vrhov dreves, jih polomijo kar kasneje pripomore k izsuševanju dreves.

publishwall_resized_1395665900_1869416

vir: http://www.furs.si/

8. Lani poleti nas je veliko poleti opazilo, da je v zraku zelo malo, ali nič mrčesa. Še par let nazaj, sem moral vetrobransko steklo avtomobila zaradi žuželk, ki so se zmazale na steklu čistiti vsak dan. Lani mi tega sploh ni bilo potrebno, ker mrčesa enostavno ni bilo.

9. Dragi moji, če se je kdo vprašal, kaj pa če nas Natova letala zaprašujejo tudi s pesticidi je odgovor vsekakor DA. Vsako leto redno spremljam prihode in odhode lastovk saj imajo več gnezd na naši hiši. Še pred dvema letoma so lastovke odletele na jug sredi septembra, lani že prvega avgusta. Ni bilo dovolj insektov s katerimi se prehranjujejo.

Seveda pa je v državnem zboru glavna tema udbovci in arhivi, glavna tema vlade pa zaščita “tekovin prihvatizacije” tistih 75 milijard evrov na privat računih na eksotičnih otočjih. Ajde dragi politikanti ali začnite delati za ljudstvo, ali pa spokajte že na smetišče zgodovine. Ne rabimo ljudi, ki v službo hodijo samo zato, da ob koncu meseca dobijo plačo. Stoyan Svet

VIR: http://www.publishwall.si/stoychi./post/100443/vladne-agencije-za-dezinformiranje-in-depopulacijo-slovenije

zid-1xom

Za uspešna zapraševanja neba tudi v prihodnosti je ena ključnih in pomembnejših potez elite tudi zapraševanje našega uma skozi oglaševanja (turistični oglasi, avtomobilski oglasi,…), reklamni panoji, TV komercialni oglasi, filmi, risanke in še bi lahko naštevali. Ljudi čimbolj omrežiti z zlaganim stanjem neba in doseči, da bodo sprejeli stanje zapraševanj na nebu kot samoumevno, naravno in predvsem tako kot mora biti. Predvsem so na zelo tankem ledu otroci, ki bodo od rojstva zrli v umetno ustvarjeno nebo in naravnega ne bodo nikoli niti spoznali. To pomeni, da bo doseganje njihovih ciljev enostavnejša iz generacije v generacijo. Pa opazujte tudi sami in se na lastne oči prepričajte o resnici. Toliko reklamnih panojev kot je v Sloveniji jih menda ni nikjer v Evropi, zato to delo ne bo pretirano težko.

1932719_741872665833059_1271895190_ozid-1xom

Tako izgleda ko vojaško letalo, ki prevaža kemični tovor doživi zasilni pristanek. Razlitje aluminijevih kemičnih substanc. To je vojaški tanker OMEGA AIR, ki je zasilno pristajal 18. maja 2011 v vojaški bazi Point Mugu v Kaliforniji. V Evropi za posipavanje skrbijo NATOva letala, nam najbližja vojaška baza kjer vzletavajo kemični zapraševalci je Aviano, Italija.

unnamed

Vir: http://one-vibration.com/group/thetruthrevealed/forum/topics/chemtrail-plane-crashes#.UzBbB4XdzvF

zid-1xom

zid-1xom

vreme

&

leti

zid-1xom

Spoštovani,

Prispevek o »vremenski vojni« bo v TEDNIKU na sporedu v ponedeljek 24.3.2014. Vabljeni k ogledu.http://www.rtvslo.si/tednik/

zid-1xom

10013890_740135299340129_1372719696_n

od: CIMN, za: jani krošl jani.krosl@mors.si, datum: 20. marec 2014, 12:55, zadeva: Re: JAVNI PREDLOG – Predlog podan dne 06.03.2013: Ustanovitev skupine za nadzor, raziskavo in analizo kemijskih sledi zračnih plovil na območju RS

Spoštovani g. Krošl,

Eno leto mineva odkar sem vas vljudno pozval k analiziranju, raiskavi in nadzoru nerazumljivih belih sledi, ki jih letala v zadnjem desetletju puščajo za seboj. Dr. Bergant iz ARSO pravi, da so do leta 1995 vpisovali v oddelek SYNOP vsako sled, ki so jo zasledili in da so zadeve beležili na osnovi starega, še jugoslovanskega zakona. Kaj pa danes? Sledi je na tisoče, beleženje pa je ukinjeno. Vaše besede iz elektronskega dopisa, dne 08.03.2013, ob 08:16: “Zadevo smo vzeli v reševanje in vas bomo o možnostih sodelovanja seznanili. Žal jaz za tovrstne zadeve nisem strokovnjak, bomo zadevo preučili in vas kontaktirali. ~Jani Krošl” Zanima me ali ste zadevo vzeli v reševanje saj me v enem letu niste kontaktirali ali seznanili z napredkom?

Vabljeni k spremljanju našega informativnega portala CIMN – Civilna Iniciativa Modro Nebo https://www.facebook.com/pages/Civilna-Iniciativa-Modro-Nebo/559443304075997 Ljudi ozaveščamo o kemičnem zapraševanju atmosfere in Geoinženiringu. Več o Geoinženiringu si lahko preberete na ARSO http://www.arso.gov.si/podnebne%20spremembe/zanimivosti/

Zadeva je vsak dan bolj prepoznavna in bolj očitna. Meteorologi, vojska, ministrstvo za obrambo in mediji so se znašli v situaciji kjer se vidi, da ne vedo kaj govore, ali pa dogme ponavljajo tako očitno, da je vse skupaj zelo dvom vzbujajoče. Tudi vaš odgovor z molkom ni več sprejemljiv odgovor. Ukrepajte tako, da ne bo ogrožena vaša integriteta, niti ne delovno mesto, ukrepajte karizmatično in nevsiljivo, storite nekaj, saj ste uslužbenec naroda, zastopate narodov interes, in ne interes NATA ali interes korporacijskih elit.

Meteorologi venomer razlagajo zadevo, kot da so to kristački, ki se sprijemajo na trdne delce, ter da je to povečana vlaga v ozračju in kondenz. V premislek vam pošiljam sledeče slike od pred kratkim, kjer sta vidni dve letali, torej so za obe letali pogoji enaki, a vendar eno letalo vleče kemično zapraševalno sled, drugo letalo pa ne. Teh primerov in dokazov je na stotine. Potrjeno je tudi, da PETROL in vsi dobavitelji JET A1 kerozinskega goriva dajejo vanj dodatek STADIS450, ki je strupen, alergen, agresiven za kožo in dihala itd.. To je znana in uradna zadeva, vprašanje je, kaj se še dodaja in kako, ter ali obstajajo sistemi, ki zaprašujejo vzporedno z izpuhom letalskih motorjev.

Prosim za odgovor, molk je nesprejemljiv odgovor.

Lep pozdrav, Podpornik CIMN, Civilna Iniciativa Modro Nebo

zid-1xom

zid-1xom

Zadnja možnost,

zelo nazoren prikaz kaj je zapraševanje in kaj kondenzacijska sled.
Pilot letala z zapraševanjem ustvarja črke.Kondenzacijska sled je pa prekinjena pot letala med črkami in je nevidna.

zid-1xom

Nova vrsta oblakov

“Že dolgo govorijo, da se bo prvič po letu 1951 mednarodni oblačni atlas razširil z novo klasifikacijo. Zgleda, da je Svetovna meteorološka organizacija v Ženevi (WMO) končno podprla to odločitev.” ..poznamo ta “modus operandti” iz marsikatere zgodbe.. kar ne moreš/nočeš pojasniti, klasificiraj, popredalčkaj, dej v učbenike, vremenarji bojo lahko spet suvereno nastopali, češ, vse je normalno…~
~Aleš Č.~

zid-1xom


zid-1xom

dobro-jutro-3-del

zid-1xom

zid-1xom

4.3.2014

Nemci na javni televiziji priznali obstoj chemtrailsov in zapraševanje atmosfere s strupi.zid-1xom

2.3.2014

Snemanje Prispevka za DNEVNIK TV Slovenija – chemtrails

Pozdravljeni,

sem P. J., novinarka TV Slovenija. V četrtek, 6. marca, bo v Prvem dnevniku na Prvem programu TV Slovenija objavljen prispevek o teoriji zarote: chemtrails. Zanima me, če bi bili pripravljeni spregovoriti par besed o vašem stališču o tej teoriji. Najlepša hvala za odgovor in želim vam lep vikend še naprej, P. J.

ODGOVOR: Pozdravljena P.,

Hvala za obvestilo. Seveda bo prišel kateri izmed naših predstavnikov, prosim če počakate do jutri da se skoordiniramo in uskladimo. V teh dneh je pravi naval na informacije z naše strani, ki se trudimo že najmanj eno leto aktivno obveščati o zadevah, ki se dogajajo na našem nebu in posledično v našem okolju.

Namesto da uporabljate besedne zveze “prispevek o teoriji zarote: chemtrails”, ker ta besedna zveza v sebi nosi energijo posmeha in nečesa čudnega, ali celo heretičnega, vam predlagam, da namesto tega uporabljate besedne zveze “prispevek o TEHNOLOGIJI GEOINŽENIRING” ali “prispevek o KEMIČNEM ZAPRAŠEVANJU ATMOSFERE” ki se dogaja nad našimi glavami.

Mediji se največkrat postavljajo na nekakšno uradno znanstveno razlago, ki v našem primeru prihaja izključno iz ARSO, oni pa vse skupaj dobijo prevedeno iz EU agencij. Sami niso opravili niti ene resne analize situacije, analize deževnice na nano kovine, ali analize zraka, kjer bi iskali ciljne nano delce kot so aluminij, barij, stroncij, mangan, srebro in kadmij. Torej, če želite izpasti objektivno in kritični, vam priporočam uporabo slednjih izrazov, če pa boste ostali pri uporabi besede CHEMTRAILS, pa bo to za gledalce pomenilo da v prispevku nosite agendo nekoga, ki želi vse skupaj zanikati, prikriti ali smešiti.

V zadnjih 10 dneh smo na CIMN sodelovali v oddajah na NET TV – MAGnet, v torek bo predvajana oddaja PREVERJENO, v sredo se bo predvajal TEDNIK kje zadevo vodi vaš kolega Kir Clar (snema v ponedeljek 3.3. ali torek 3.4.), ter v oddaji DOBRO JUTRO, ki je že bila predvajana, kjer je nastopal g. Komat in je zadeve zelo preudarjeno in uravnovešeno predal poslušalcem v vednost.

Ko boste začeli raziskovati zadeve kot so GEOINŽENIRINGhttp://www.arso.gov.si/podnebne%20spremembe/zanimivosti/ ali VREMENSKO VOJSKOVANJE ali VREMENSKO OROŽJE, bodo stvari dosti bolje dobivale končno podobo, kot pa če boste ždeli s terminom “teorija in chemtrails”. Obstajajo tehnologije (ne teorije) v sklopu geoinženiringa, kot so SRM Solar Radiation Management, kjer s posipavanjem nano delcev želijo odbijati sončne žarke v ozračje, kar je totalni nesmisel, ker se potem tudi žarki odbiti od zemlje odbijejo nazaj dol od te iste nano kovinske “zavese”… nato je tukaj CLOUD SEEDING in tehnologija s celotno opremo, ki se da nabaviti in inštalirati na privatna ali komercialna letala, ter vse ostale tehnologije WEATHER MODIFICATION.

Zakaj obstaja ta spletna stran, če je to vse skupaj “teorija” kot pravite? http://www.weathermodification.com/
Zakaj obstaja ta spletna stran, če je to vse skupaj “teorija” kot pravite?
http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_warfare
Zakaj so na tej konvenciji v Ženevi, že leta 1977 prepovedali vremensko modifikacijo, če po vašem naj bi bila to zgolj teorija? http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_Modification_Convention In zakaj prepovedati nekaj, kar po vašem ne obstaja? Zato ker vse skupaj obstaja, a je bilo do pred kratkim skrito pred širšo javnostjo in do pred 10 dnevi skrito pred Slovenskimi glavnimi mediji.

Stanje pri nas je takšno, da je bilo s strani CIMN Predsedniku in na vlado Alenke Bratušek poslan CIVILNI OPOMIN, v prilogi. Iz njenega kabineta so nato nemudoma sprožili in predali stvar v raziskovanje naprej na pristojna ministrstva, tako da se zadeva nekako le premika in raziskuje. Lahko povprašate tudi pri njih, kje se zadeva trenutno nahaja. Predlagam tudi da stopite v stik z ZZV-ji, ki imajo v svojih arhivih analize deževnic iz različnih časovnih obdobij in različnih regij, in nato poglejte te analize za vsebnost za omenjene elemente aluminij, barij, stroncij, mangan, srebro in kadmij. Veliko podatkov ima tudi mag. Simona Uršič, Oddelek za zdravstveno ekologijo, ki raziskuje ozračje na nano delce v sklopu projekta UFIREGhttp://www.zzv-ce.si/ufireg, mag. Simona Uršič, 03 42 51 13003 42 51 130, simona.ursic@zzv-ce.si

Tudi vojska je bila opozorjena (Minister Roman Jakič, Praporščak Jani Krošelj, General major Dobran Božič, SOVA in OVS Boštjan Perne), da v primeru če ne bodo začeli izvajati NADZORA, RAZISKAVE IN ANALIZE KEMIJSKIH SLEDI ZRAČNIH PLOVIL NA OBMOČJU RS, da so v prekršku, saj člen 32. v ZAKONU O OBRAMBI narekuje ZBIRANJE, DOKUMENTIRANJE IN ANALIZIRANJE informacij ter podatkov, ki so pomembni za obrambne interese države. In ko se enkrat zgodi 100 milijonska škoda kot se je v začetku februarja 2014, je potrebno pogledati vse razloge in možnosti, tudi dejstva o kemičnem zapraševanju atmosfere, o geoinženiringu, o vremenskih orožjih in o vremenskih modifikacijah. Vemo da ima NATO veliko vojaških vaj v slovitem Počku, celo Rumsfeld in ostali visoki funkcionarji so bili prisotni v Sloveniji, kjer so nas hvalili kako smo dobri. Vprašajmo se KATERA OROŽJA NEKI ONI SPROBAVAJO? Kajti tehnike izkrcanja v Normandiji in povezovanje z radijskimi postajami so stvar fosilne preteklosti. Katera orožja če ne vremenska in novodobna elektromagnetna orožja? Tudi po izjavah Lučke Kajfež Bogataj “Slovenija je lahko klimatski laboratorij” je možno sklepati, da nekdo zadeve v Sloveniji prireja v njihovo korist mimo nas in na škodo državljanov.

Lep pozdrav,
Civilna Iniciativa Modro Nebo

REZULTAT:

3.3.2014

Iz TV Slovenija so nam sporočili, da je prišlo do spremembe in da prispevka na DNEVNIKU TV SLOVENIJA ne bo. “Pozdravljeni, prišlo je do spremembe in ne bom delala tega prispevka. Vseeno najlepša hvala. Lp, Petra Jošt, TV Slovenija, 03.03.2014”

zid-1xom

Comments are closed.