– Kristusova iniciacija preko mojstra Jezusa

SPOROČILO VSTALEGA MOJSTRA JEZUSA, KANALIZIRANO SKOZI NATALIE GLASSON, DNE 29. OKTOBRA 2010


jezus-res-900-18-mb_ridimensionare

Iz sijoče bele in zlate svetlobe se  pojavim in se premikam počasi naprej, da bi stal pred tvojo prisotnostjo in skozi moje strmljenje jaz vpijam tvojo lepoto, esenco resnice tvojega bitja in duše. V spoštovanju tebe, kot svetilnika stvarnikove svetlobe,  jaz pokleknem dol pred tebe in vzamem tvoje roke v moje. Z ljubeznijo, sočutjem in resnico jaz nežno poljubim zgornjo in spodnjo stran vaših rok in povlečem vaše roke na moje čelo. Jaz sedaj dopustim ljubezni in miru mojega bitja in razuma, da te celega zaobjame in dopustim moji energiji, da teče in se poveže z vašo.  Mi smo eno in bomo ostali večno.

Dopustite, da vsi zadržki, dvomi, strahovi padejo stran. Vi ste vedno v stvarnikovih rokah, vi ste varni in jaz sem tukaj, da vas vodim v večjo enotnost s stvarnikovo dušo. Ni večje izkušnje, kot izkusiti popolno enotnost z Stvarnikom, biti in obstajati kot ljubezen, blaženost, mir, harmonija in bleščeča svetloba. Če ste pripravljeni za to iniciacijo, potem vas bom vodil dalje skozi vrtove nebes globoko v srce Stvarnika.

Vi bi morda vprašali,  zakaj sem prišel, da vam pomagam, da pridobite iniciacijo. Odgovor je resničen in čist. Sedaj je pravi čas za energije,  da se integrirajo in razvije novo zavedanje.  Sedaj je čas, da se dostopi do večjo resnice in jo zasidra globoko v vaše bitje, ne le, da bo pomagala vašemu lastnemu spiritualnemu vstajenju,  ampak tudi dvigu vibracije ljubezni na Zemlji. Ta iniciacija je enostavna, kakor so tudi vsa učenja in vpogledi, povlečeni iz stvarnikove duše. Je zato, da pomaga vašemu večjemu utelešenju kristusove zavesti in da aktivira Kristusa znotraj vašega bitja – čisto prisotnost ljubezni.

Iz mojega srca jaz manifestiram majhen zlati plamen svetlobe, ki je tako lep kot dragulj  in tako vibrajoč in grelen, kot sonce. Jaz držim ta zlati plamen svetlobe znotraj mojih, v obliki čase držečih,  rok.  Zame je ta tako dragocen, ker nosi pravo resnico in čistost Stvarnika. Vibracija, ki je tako fina in hitra v hitrosti, nosi kozmično svetlobo Stvarnika, ljubezen Stvarnika in pravo esenco Stvarnika. Pred vami je koncentrirana energija stvarnikovega srca.

Pustite, da se vaš srepeči pogled usmeri na ta zlati plamen svetlobe. Pustite, da vaše telo vdihava zlato svetlobo, tako da vas ta v celoti zaobjame. Dopustite vašemu razumu, da sprejme sijočo čistost zlatega plamena svetlobe. Dopustite si, da postanete eno z zlatim plamenom svetlobe.  Vaše telo, bitje in razum se harmonizirajo s to svetlobo. Vi postajate zlati plamen svetlobe, ko plamen postajate vi. Sprostite se v to bivanje,  vedoči, da se združujete z mogočnim vidikom  stvarnikove ljubezni.

Jaz vam dajem ta dragoceni zlati plamen svetlobe kot darilo iz pravih globin moje duše. To je kristusova zavest, najčistejša oblika ljubezni iz stvarnikove duše, ki vam jo ponujam. Zlata svetloba drži visoko vibracijo ljubezni, vendar vas tudi spodbuja, da delujete, govorite, slišite, vidite, premikate/spodbujate in se sproščate kot ljubezen na Zemlji. Dovolite ljubezni, da bo vaša vodeča svetloba, vaš učitelj, vidik in duša.  Dopustite, da vas zlati plamen kristusove svetlobe celega obkroži. Bolj kot vi sprejmete kristusovo svetlobo v vašo energijo, večji  zlati plamen raste okoli vas, vstopa v vaše  okolje in stvarnost.

Držite neomajno vero, da zlata svetloba plamena kristusove svelobe sedaj deluje znotraj vašega telesa in energijskega sistema in vas transformira v dovršen svetilnik ljubezni in kristusove svetlobe. Dogaja se globoko zdravljenje in premikanje vaše energije, ko sprejmete in vdihavate zlato svetlobo. Vedite, da je to resnično in da si vi popolnoma zaslužite ljubezen in transformacijo, ki jo vi doživljate.

Vi bi si morda zaželeli afirmirati  “Jaz držim vero v Stvarnika in mojstra Jezusa, tako kot v popolno zdravljenje  zame sedaj”.

Pustite, da se zlata svetloba skoncentrira na vaši srčni čakri. Začutite svetlobo skoraj kot tekočo svetlobo, gorečo  skozi vsako oviro in omejitve, ki ste jih ustvarili vi zaradi vaših strahov sprejemanja in obstajanja kot ljubezen. Stvarnikov objem bi lahko bil neustavljiv in nepremagljiv  takrat,  če si niste dopustili, da bi bili sprejemljivi v preteklosti. Sedaj je čas, da afirmirate vašo sprejemljivost in pripravljenost sprejeti ljubeči objem Stvarnika.

Vi bi se morda zaželeli afirmirati ” Jaz odpiram moje srce ljubečemu objemu Stvarnika”.

Predstavljajte si, občutite ali prepoznajte vaše srce kot rožno glavo, ki se premika proti soncu in se greje v topli in svetleči svetlobi. Morda boste začutili nekaj neudobja, ko svetloba teče v in iz vaše srčne čakre. Ko vi odprete vašo srčno čakro s prisotnostjo kristusove zavesti okoli in znotraj vašega bitja, se vi uravnavate na novi ravni z energijo  Kristusa, z mojo dušo in z  dušo Kristusa. Vedite, da je to odpuščanje, aktivacija in uravnavanje.

To bi lahko zahtevalo čas in potrpljenje, vendar pa, ko se ta integracija/povezovanje dogodi, si dopustite pononavljati primerno obdobje časa afirmacijo (deset  do petnajst minut bi bilo morda primerno) , “Jaz sem Kristus”.

Ko vi ponavljate to v svojem umu ali navzven glasno dopustite vibraciji in energiji besed, da pulzirajo skozi celotno vaše bitje, kot val aktivne energije, ki valovi skozi in okoli vašega bitja, povečuje vašo vibracijo in kristusov ali ljubezenski kvocient. To bo skrajno mogočno, če vi omogočite, da bo vaše osredotočenje močno in zanesljivo. Vi boste afirmirali vaše utelešenje in sprejem kristusove energije, obstoja in svetlobe.

Ko se energija uravnava in  gradi boste morda čutili zlato svetlobo, ko vas obliva in in se svetlika v vaše bitje in vašo srčno čakro, ki vzplamteva v vblaženosti, svobodi in ljubezni. Energija bo začela teči iz pravih globin vašega bitja v vašo sedanjo manifestacijo na Zemlji – vi aktivirate vaš kristusov Jaz, vidik, energijo in vir Kristusa ali stvarnikovo ljubezen, ki že in naravno obstaja znotraj vas.

Dopustite si afirmirati z močjo in vdanostjo: “Jaz privzemam in izrekam večno dobrodošlico mojemu kristusovemu Jaz, kristusovim energijam in kristusovi zavesti na Zemlji.”

To je prehajanje, ki zahteva čas in razvoj, osredotočenje in pozornost v vaši dnevni svetlobi. Predstavljajte se sebe, kot energijo  Kristusa, ki hodi po Zemlji, osvobojeno ega in superiornosti in enostavno privzema in deli ljubezen Stvarnika, kristusovo zavest. Vi ste več kot vredni tega obstoja, celo,  ko hodite okrog vaših fizičnih stvarnosti in rutin na Zemlji. Vsak trenutek vašega življenja bi lahko bil svet, čist in ljubeč, če vi to dopustite, povezan in uravnan z energijo jedrne  srčne čakre in zavestjo Stvarnika.

Ko ste vi pripravljeni, jaz želim, da vi pošljete vašo zlato eksistenco in energijo  globoko v Zemljo kot simbol sidranja kristusove energije in vašega kristusovega Jaz v vašo fizično stvarnost in prisotnost na Zemlji. Le vi lahko odločite, če je kristusova energija primerna za vas in vašo dušo, ko hodite po vaši poti, vendar jaz sem tukaj, da vas sprejmem in vedno vodim,

Jaz sem vaš prijatelj in brat

Jaz sem mojster Jezus

natalie-glasson

Natalie Glasson

Sveta šola Om Na in modrost svetlobe (Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light); Tedenska kanalizirana sporočila;  www.omna.org

Originalno sporočilo v angleščini je na http://www.omna.org/Latest_Free_Weekly_Message.html

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.