– Vaš čas v kolesu dualnosti je skoraj končan – Kanalizirano sporočilo SaLuSa iz Siriusa – Galaktična federacija, skozi Mika Quinseya z dne 17.5.2010

brez-naslova1

Z vsakodnevnim občutkom, da nikoli nimate dovolj časa, da bi vse opravili, kar si želite, ni presenetljivo, da nam človek po navadi zgleda, kot da je nestrpen. Glede na to, da so bila vaša pričakovanja velikokrat povzdignjena,  ne da bi videli napovedane rezultate, vam priporočamo, da z velikim pogumom gledate naprej v čas dovršitve. Vse je bilo rečeno in storjeno, celoten namen vsega tega, kar se dogaja,  je usmerjen proti zadovoljujočemu koncu kolesa dualnosti. Vaš  čas v tem kolesu je  imel vsega, se končuje in celo v preostalem obdobju  boste videli najbolj hiter potek dogodkov, ki vam bodo včasih vzeli dih.  V resnici ste neomajno gradili vašo pot proti vstajenju mnogo, mnogo let.  Novejša leta so obljubljala  mnogo, vendar brez vidnih znakov napredka. Ves čas pa ste prihajali na rob bližje neizogibnim spremembam, ki se morajo zgoditi. Sedaj doživljate kaos, ki prihaja zaradi čiščenja starih sistemov in včasih ima to ne-srečne/neprijetne posledice. Kakorkoli že, to je preludij/uvod v uvedbo novih poti urejanja problemov, kateri so se razvili. Bodite sigurni, da se vam bo vse obrnilo v vaše zadovoljstvo  in v veliko primerih daleč preseglo vaša pričakovanja.

Mi stojimo v pripravljenosti in silimo naše zavezništvo na Zemlji, da stvari potiskajo naprej in oni to delajo, ob prejetem zagotovilu  o naši pomoči ob vsaki priliki. Mi opravimo daleč več na ta način, kot naj bi bilo dokazljivo,   in naša najbolj pomembna funkcija je stalno nadziranje matere Zemlja. Mi zagotavljamo, da se na Zemlji vedno vzpostavlja  ravnotežje, da bi se izognili ekstremnim posledicam, kar  se tiče zlasti območij, ki so subjekt potresnih aktivnosti. Mi lahko točno napovemo,  kje in kdaj  bi se to zgodilo,  in četudi mi ne moremo posredovati z nujnimi spremembami, lahko mi zmanjšamo njihove posledice. Mi smo se veliko let, ki gredo daleč nazaj v zadnje stoletje, ukvarjali z veliko problemi, nastalih zaradi onesnaževanja in nuklearnih posledic.  Mi smo omejevali kontaminacijo, da bi odpravili,  kolikor je mogoče, genetsko škodo za bodoče generacije. Kakorkoli že, človek uporablja različne energije, da bi dal moč svojim iznajdbam, ki navzven izžarevajo škodljive žarke za vaše zdravje. Največ tega vam je poznano, vendar je malo objav/obvestil podvzetih od tistih, ki imajo od tega dobičke. Naše tehnologije  se bodo ukvarjale s temi  problemi  in mi vas bomo vpeljali do čistih, zdravih in varnih naprav.

Žalostni del vašega zakrnelega  napredka, kar se tiče tehnologij je, da je bilo veliko vaših uporabnih odkritij, premišljeno postavljenih vstran. Vi ste se odrekli odkritij, ki bi strašansko izboljšali vašo kvaliteto življenja. Po nepotrebnem ste bili postavljeni v položaj, kjer ste trpeli zaradi  pomanjkanja napredka in bili prisiljeni, da ste živeli na zelo nizki ravni oskrbe. Kakorkoli že, vse to se bo spremenilo, ko bomo mi enkrat odprto dospeli na Zemljo. Veliko možnosti se odpira, ki bo pospešile ta  dogodek, in mi čakamo z zanimanjem, da vidimo, kdo bo prvi objavil razodetje. To je blizu začetka dogajanja, vendar,  če bo še enkrat odloženo, mi imamo pooblastilo, da interveniramo/se vmešamo in vam to prinesemo sami. Mi dajemo prednost temu, da vi najprej daste napoved, ker mi nimamo nobene želje, da bi se pojavili in izsiljevali zadevo. Kakorkoli že, božanski načrt ne dopušča nadaljnjih odlogov in obstaja končni datum, do katerega je zahtevana akcija. Univerzum vstaja in  vse napreduje dobro in  kot je bilo planirano, vendar mi ne moremo dopustiti majhni Zemlji, da narekuje časovni razpored.   Četudi ste pomembni za celoto, vi ste še relativno majhen zobec v velikem kolesu.

Mi  opažamo, da naraščajo pritiski po popolni finančni oceni z vidika, da se uvede popolnoma nov sistem. Mi spodbujamo takšna gibanja, ko se je stari sistem izkazal, da je popolnoma neprimeren in ne deluje v korist ljudi. Vaš bančni sistem vam  je postopoma jedel z vašimi rokami prislužene denarje  in je imel malo obzira, če sploh kaj, do stisk, kar je rezultat lakomnosti. Ta moč je bila odstranjena, vendar bo le popolna sprememba služila vašim resničnim interesom in razvila pravičen in pošten sistem. Prejeli boste ponovno kompenzacijo/nadomestilo, ker vam bo obilje prineslo vrnitev prosperitete ter pošteno in nepristransko delitev vašega bogastva. Postopno se boste premaknili v novo fazo življenja, ki bo preludij/uvod v vstajenje in vas bo pripeljala bliže Enosti, ki jo boste uživali. Dragi, mi nimamo nobenih zahtev glede denarja, ko se vse deli in je zahtevi vsake duše omogočeno, da si zagotovi najboljši standard življenja, kot je mogoč. Ko vi nimate nobenih takšnih nezadovoljenih potreb, je kvaliteta življenja idilična in omogoča obilo časa za zasledovanje osebnih interesov.  Muke življenja, kot jih doživljate sedaj, ne bodo več obstajale in vi ne boste več garali,  dokler se vaši členki na rokah povsem ne izrabijo.  Samo pohlep po moči in bogastvu najbogatejših družin na svetu  je omejeval vaš napredek  proti takšni družbi na Zemlji.

Omogočena vam je bila svobodna volja vse čase v izkušanju  dualnosti. Vi naj bi zato razmislili o dejstvu, da ste si naivno dopustili odstopiti tistim, ki imajo za sabo moč,  dejansko vse odločitve, ki vplivajo na vaša življenja.  To je frakcija , ki jo poznate kot Iluminati,  in oni niso več sedaj tako močni zaradi velikega dela, ki ga je opravilo naše zavezništvo. Mi imamo seveda, kot vedno, zraven skupaj vodene dogodke, ki so bili za zavezništvo koristni, in takšna pomoč je popolnoma spremenljiva, ker je svetlobi dopuščeno, da se  sooči z temo. Na Zemlji postaja bitka bolj jasna in je odraz višje, ki se nadaljuje v višjih kraljestvih. Temne energije prežemajo Univerzum in jih privlačijo nižje vibracije, kjerkoli te obstajajo. To je, kakor da bi vi oddajali signale vaše pripravljenosti, da bi sodelovali/se zapletli z njimi, in to je, kar se je zgodilo na Zemlji. Ere časa ste bili pod tem vplivom in posledično so bitja nižjih vibracij prepojila vašo Zemljo. Sedaj so se vibracije na Zemlji znatno dvignile in vaša Zemlja ni več primeren prostor zanje. Ko se vibracije še naprej  dvigajo, je njihov vpliv oslabljen in tema zgublja njihovo moč  nad vami. Eventuelno ne bodo imeli nobene opcije, ampak da  zapustijo Zemljo in ta čas hitro prihaja.

Jaz Sem SaLuSa iz Siriusa in ni presenečenje, da vas zelo občudujemo. Vi ste bili pod točo bitke med temo in svetlobo zelo dolgo. Sedaj je  vaša zmaga nad temo skoraj pred koncem in Nebesa se veselijo.  Naj vaša svetloba sije ven do vsakogar, celo tistih, ki jih prepoznate kot bitja teme.  Bodite velikodušni v širjenju vaše ljubezni z tistimi svojeglavimi dušami teme, ker one potrebujejo, da jim pomagate na njihovi poti  nazaj k viru, potovanju, ki ga podvzame vsaka duša.

Hvala  ti SaLuSa.

Mike Quinsey

michael.quinsey@mypostoffice.co.uk

Originalno sporočilo na:http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/May%202010/salusa__17may2010.htm

___________________

Bitja svetlobe iz spiritualnega sveta se lahko prikazujejo s svojimi vesoljskimi ladjami, kakršno lahko vidite na

http://www.pozitivke.net/article.php?story=20100510210943125&query=Marija , na način, kot je prikazan na vrhu tega sporočila, pa tudi na veliko drugih načinov.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.