* 1.3.2012 – Tedensko sporočilo Mojstra Hilariona

hilarion3

19-26 februar, 2012
Ljubljeni,
Mnogi ste pri sebi opazili občutek zaspanosti, ki prihaja zgodaj zvečer in ne morete drugače, kot da greste spat, ker je občutek tako močan. To je čas, ko delamo na prilagajanju vaših energijskih polj in to se najbolje doseže takrat, ko je vaše fizično telo v globokem mirovanju. Če izkušate ta simptom, vedite, da ste na vrsti za uglasitev in prilagoditev. Vsakdo iz naše družine delavcev za svetlobo dobi to osebno pozornost, da bi napredoval v procesu transformacije.
Bodite negujoči in razumevajoči do sebe, če se to zgodi. Zaradi tega niste razvajeni ali leni, to je le del procesa, sprejmite in pustite, da se zgodi. Nekateri se počutite neudobno v svojih telesih v določenih obdobjih dneva, tudi to bo minilo. Prisluhnite signalom, ki jih dobite in počivajte, ko čutite, da je to potrebno, ukrepajte, ko se počutite močni in ostanite pozitivni, povzdignite okvire misli toliko, kot je le mogoče. Če pridejo negativne misli v vaš um, takoj preklopite na povzdigujočo misel. Na ta način obvladujete vaše vzorce razmišljanja.
Vaše srčne čakre se odpirajo širše vsak dan in to lahko včasih povzroči  palpitacije na tem področju. Če se to zgodi, se samo sprostite in počivajte nekaj trenutkov, dokler ne mine. Nadaljevalo se bo pojavljanje in izginjanje nerazložljivih bolečin na različnih delih vašega telesa in to je tudi znak, da potekajo prilagoditve. Zdaj je čas, ko je bolje da sprejmete karkoli pride, namesto da se upirate zaradi vnaprej postavljenih pričakovanj, kako bi moralo biti. Številni projekti bodo morali počakati v tem času, ko greste skozi proces.  Vedite, da bodo vsi ponovno vrnjeni, ko bo pravi čas za to in vse bo teklo gladko, z milostjo in lahkoto, ko se bo to zgodilo.
Mogoče boste opazili, da osebne interakcije med ljudmi doživljajo pozitivne spremembe. Veliko ljudi sedaj izraža svoje najgloblje občutke in misli veliko lažje kot prej in to je zelo pozitiven korak k združeni zavesti. Ko vsi lahko sprejmemo drug drugega brez kritike in sodbe, se odpira pot za globljo in bolj smiselno komunikacijo. To krepi zaupanje v drug drugega in na ta način lahko resnična oseba  izza maske zavzame svoje mesto in sveti svojo Luč v svet.
Bodite ponosni na to, kdo ste. V celotnem stvarstvu ni nihče prav tak kot vi.  Edinstveni ste in sestavni del celote. Brez vas bi v tem svetu v tem času manjkal pomemben delec celote.  Prakticirajte vzdrževanje ljubečih in blagoslovljenih misli tako pogosto, kot je mogoče skozi vaš dan, to vam bo pomagalo biti v stiku z vašim Kristusovim Jazom. Istovetite se kot je mogoče močno z lastnostmi vašega višjega Jaza, spoštujte se in pripeljite to v uresničenje.  Kjer so vaše misli, tam ste tudi vi. Ta čas zahteva marljivost  od vas  in vi vsi to delate. Naša srca so napolnjena z ljubeznijo. Mi vidimo, kako greste skozi vaše dneve v najvišji integriteti, najdražji. Vedite, da ste vsi obkroženi z družino Svetlobe in da mi hodimo z vami.
Do naslednjega tedna….
JAZ SEM Hilarion
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.