– Kratko sporočilo Mojstra Jezusa in sporočilo Lorda Metatrona

objavljeno 12.3.2011

Jezus  11.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

jezus

Ljubljeni, vi boste uživali karkoli vam pride na vaši poti, ker vi ste se odločili, da bo

življenje darilo. Vi ste si želeli, vi ste upali, vi ste prosili, vi ste molili, vi ste rekli: »Jaz hočem poznati boginjo življenja. Jaz hočem živeti v veselju.« In jaz vam pravim, da ne obstaja nihče in nobena stvar, ki bi vam preprečila vaše veselje. Vaše veselje je prav tukaj v, znotraj. Vsi drugi bi lahko delali vse mogoče pred vami in to ni pomembno, ker vi imate mir in veselje znotraj vas. Sledite svojemu srcu. Sledite veselju, ki pravi:

»Življenje  je dobro. Jaz sem vesel/a, da sem tukaj.”

+

Nadangel  Metatron o enotnem zavestnem valu


archangel_metatron_full_63wa

Prenešeno skozi Beth Trutwin dne 9.3.2011

Pozdravljeni! Jaz sem Lord Metatron. Jaz bi vam rad izrekel dobrodošlico danes, na prvi dan tega enotnega vala. To je čudovit čas obsežnih sprememb. Današnji dan smo se znašli na Zoltekovi matični ladji, na Feniksu (angl. Soltec’s Mothership, the Phoenix). Skupaj smo bili z lordom Ashtarjem, materjo Sekhmet, očetom Alcyone in predsednikom galaksije Mlečne ceste, lordom Salvingtonom. Tam so bili tudi drugi iz Intergalaktične konfederacije svetov. Srečali smo se na galaktičnem centru, na 26 stopinj Strelca. Namen tega srečanja je bil skupaj povezati energije, da se sproži enoten zavestni val.

Mi stvarnikovi bogovi smo premaknili energije, da bi ponovno postavili Zemljo v peto dimenzijo. Univerzalni podsvet (ang. Universal Underworld), ki se tiče tradicije majevskega koledarja, ki se je začel (ima korenine) s Kumari (the Kumaras) in bil predan dol od Majahanov ( the Mayahans),  v Indiji,  majevskemu klanu v Južni Ameriki, je dimenzionalni svet, ki obstaja pod 100. dimenzijo. To je bilo, ko so Maji migrirali jugozahodno med zadnjim vojnim časom. Mi jezdimo na valu dimenzionalne spremembe, ki bo povzročila, da vse, kar ni v enotni zavesti, premakne svojo fizičnost iz ene dimenzije v drugo. To pomeni, da bodo vsa bitja, vse celično življenje, vse inkarnirane duše ali izbrale prevzeti enotno zavest in projektirali/potisniti svojo fizičnost v peto dimenzijo ali pa bodo projektirali svojo fizičnost dalje na navidezno identično Zemljo v nižji dimenziji. Ko se mi zasidramo v polja moči na Zemlji, da jo  dvignemo v višjo dimenzijo, se bo to spremenilo v trenutku. Eno minuto bo ta v tretji dimenziji (3D) in v naslednjem bo v ničelni točki, ko ni nobenega časa. To polje moči je iniciiral kapetan Ashtar iz plovila/ladje, imenovane Poveljniški most Novega Jeruzalema (ang. the Bridge of the New Jerusalem).

Danes smo bili na Feniksu s komandirjem Zoltekom, zadolženim za vse komunikacije, kakor tudi varuhom vrat do galaktičnega centra, lordom Salvingtonom. Mi smo danes iniciirali žarke kozmične energije, pulzirajoče ven iz matične ladje Feniks, ki bodo spremenili časovno linijo 3D Zemlje tako, da se ta premakne proč od 5D Zemlje. Dogodkovne časovne linije na 3D Zemlji se bodo nadaljevale z vsemi ne-kriminalci/ne-hudodelci, ki so si izbrali nadaljevati z lekcijami v dualnosti. Tisti, ki so si izbrali Enotno zavest bodo brezšivno nadaljevali na 5. dimenzionalni Zemlji. Kozmične energije bodo imele vpliv na vaše fizično telo. To ima tudi vpliv na Zemljo in vsa nebesna telesa v Galaksiji. To je uglaševanje, dviganje eterične oktave, kjer vi vibrirate, in to je, kar kontrolira, kjer vi formirate fizične in eterične projekte. Tisti z nižjimi vibracijami nimajo nobene izbire, kot ostati na 3D Zemlji, in tisti, ki so se prilagodili na višje vibracije, se bodo razvijali do novega univerzalnega podsveta enotne zavesti 5. dimenzionalne Zemlje.

Majevski koledar je kodeks. To je univerzalni božanski načrt (blueprint) za vse življenje. Forma       v univerzumu materije je ustvarjena z svetlobo in zvokom in ko je kombinirano, je to sila. To je kozmična energija, ki navdihuje vse življenje. Val enotne zavesti, ki je bil danes iniciiran iz matične ladje Feniks z Galaktično federacijo, pulzira ven novo energijo od devetic. Pulze štejejo merila kot metronom zadrži vzorec. Mi se premikamo  stran od dobe, ko smo mi šteli pulze 13 x 20. Tako, kot ta današnji, kozmični pulzi pridejo v  vzorcih 9 x 9. Dovršitev. To je osnova vsega življenja na 5. dimenzionalni Zemlji. To je ta pulz 9 x 9, kjer živa bitja obstajajo v 5. dimenziji. To je spremenilo celotno atmosfero Galaksije. Galaktična in planetarna zvezdna vrata bodo reprogramirana v nove energijske kode. Nič, kar vibrira počasneje kot 5. dimenzija, ne bo moglo prečkati kozmičnih kod Galaksije  Mlečne ceste.

Enak proces se bo ponovno zgodil, ko bo se bo Zemlja razvila do 12.dimenzije. Da bi opisali  ta dan začeto novo kozmično energijo, si predstavljate vodno kolo v reki. Vsakič, ko se lopatica obrne na kolesu in potopi pod vodo, ta pulzira valove energije, videne na površju vode. Ti valovi pulzirajo ven v brezkončnih fraktalih. Ti fraktali vsebujejo frekvenčne strukture svetlobe in zvoka od 100. dimenzije in se spustijo navzdol v 5. dimenzijo Zemlje in vlečejo Gaio/ Vywamus višje v dimenzije. Samo sedaj to postaja mogoče. Majevski koledar je bilo kodirano sporočilo, zapuščeno od Kumarov, ki so prišli na Zemljo veke nazaj, da bi pokazali pot nazaj na konec velikega poskusa. Vedno je bila znana pot nazaj. Načrt je bil vedno postavljen. od zadnjega uničenja zaključenega  vojnega obdobja na Zemlji. To je bilo dogovorjeno s tistimi, ki ustvarili to, kako se bo to končalo in pod katerimi okoliščinami. Obstaja znanost k temu in ta funkcionira na osnovi ljubezni.

Ti kreatorji so prišli skupaj danes in to označuje dan v času na tej časovni liniji, ki se končuje sedaj. Skupaj so skombinirali njihovo energijo, da pulzira ven božansko orgazmično ljubezen iz 100. dimenzije v brezkončnih fraktalih, pulzirajočih dol v ritmu, ki ustvarja 5. dimenzionalno Zemljo. Ta energija je bila kanalizirana skozi telesa inkarniranih duš na Zemlji, živečih v matriki, skozi milijone, ki so bili naseljeni tam za samo ta dogodek. Oni prenašajo energijo v centralno jedro Zemlje, energijo iz 100. dimenzije. Vi ste čutili to. Ta energija bo močno podpirala klice po svobodi, ki se slišijo v vse vogale sveta. Mnogi od vas doživljate mešana čustva, fizično topost/lenobnost,  tehnične in mehanične ovire/napake, kakor tudi zastoje. Nobene vrnitve nazaj ni. Vi boste videli vplive teh nepretrganih, nikoli končanih kozmičnih pulzov, dokler mi v nekem trenutku ne pridemo do tam, ko ne bo časa na ničelni točki. Da si izposodimo star izraz iz  Zemlje – čas je sedaj.

Sestre in bratje svetlobe, Saljut! Vi ste zelo ljubljeni in niste nikoli sami.

To je bil Metatron.

beth-trutwin

Originalno sporočilo v angleščini najdete na: http://www.galacticroundtable.com/profiles/blogs/metatron-on-the-unity

~ prenešeno skozi Beth Trutwin www.GalacticRoundTable.com, www.GalacticRoundTable.in,   www.GalacticRoundTable.jp, www.GalacticRoundTable.cn,   www.CosmicAscension.com

Comments are closed.