– Dvigni kundalini energijo

Dvigni kundalini energijo

ponedeljek, 16. marec 2009 @ 05:00 CET

Piše: mavrica

 

Kanalizirano sporočilo angelov Kerubinov iz Univerzalne Akashic evidence

 

Carolyn Evers : V tem času veliko ljudi postopoma dviga kundalini energijo in morda ne razumete simptonov. Zato so vam morda koristne nekatere informacije angelov Kerubinov iz Univerzalne Akashic evidence.

Angeli Kerubini: Odprli smo vaše »posnetke« in vam moramo povedati, da gredo vaša fizična telesa skozi spremembe, da se pripravijo za bodoče delo, ki ga boste delali v zvezi z vnebovzetjem. Vaše vibracije se dvigajo z namenom, da boste šli skozi fazo, ki vas bo vodila do kundalini izkustev.

Dejansko se vam to dogaja sedaj. So trenutki, ko so ta izkustva aktivna in trenutki, ko niso. Za telo je težko, če v polni meri in naenkrat vstopi v to izkustvo. Tako je začela vaša duša usmerjati vaše telo, da se odpre kundalini doživljajem postopno.

Pot tega napredka so trenutki, ko vi čutite, kot da niste v svojem telesu. V največ teh doživljajih boste čutili neko vročino v različnih delih telesa. Vedite, da je vse v redu, in vi boste eventualno napredovali skozi to. Ko boste končno dvignili kundalini energijo do kronske čakre, boste razumeli v katerem položaju ste na vaši poti napredovanja.

V vas je neke vrste ogenj, ki se giblje skozi čakre. Ta čisti nesnago, ki mora biti odpravljena, in to je vzrok, da proces zgleda počasen. Torej to ni le postopek, ki se je začel. To je tudi čiščenje fizičnega telesa. To je potrebno, ker niste izločili nekaterih naplavin iz preteklih življenj. Ta energija čisti preteklost, prav tako pa tudi pripravlja sedanjost za porast energije.

Ljudje se morate lotiti tega procesa zelo počasi, ker se pri vas dogaja tako zelo veliko drugega zdravljenja, ki mora biti storjeno, da vaše telo ne bo pregorelo. V vaših telesih so tudi električne komponente in če je ta pot prehitra, pride lahko do poškodb, kar bi zahtevalo še več zdravljenja. Ko bo proces končan, boste razumeli vašo pot, ker boste komunicirali z vašo višjo zavestjo in Kozmično materjo.

Ko ste vpleteni v tem procesu in se telo pomlaja, lahko delate neke stvari. Lahko več meditirate, kar bo pomagalo temu procesu, ker meditacija odpira vrata med vami, vašim egom in višjo zavestjo. Delajte tudi z Hara linijo in Hara točko. To je mesto, kjer se energija iz solarnega pleksusa povezuje z Zemljo, pa tudi z virom v centru Kozmusa.

Če usmerite vašo zavest v solarni pleksus in iščete pod vašim fizičnim telesom, boste morda videli linijo, ki teče iz tega območja v jedro Zemlje. Če tega ne morete videti, potem si to predstavljajte. Predstavljajte se tudi, da izravnavate to linijo. Kaj s tem delate, je, da ustvarjate bolj direktno linijo z vašega mesta moči v planet, kar vam pomaga pri uravnovešanju vašega fizičnega telesa z energijami Zemlje.

Napravite isto iz vašega solarnega pleksusa v center Kozmusa. To pomeni povezavo vaše duše z Virom, Stvarnikom vsega. Pokličite tudi to moč. Če boste delali s tem procesom, boste morda zaslišali zvok Stvarnika, ki vam bo govoril, in vi mu boste lahko odgovorili. To je zelo koristen proces, ker boste lahko dobili informacije glede vaše duše preden bo kundalini proces končan.

Tudi najbolj občutena meditacija lahko vzpostavi te informacije z vašo dušo in višjo zavestjo. Mi vidimo višjo zavest kot uvozišče vaši dušni enoti, ki drži vse energije in izkustva iz potovanja vaše duše, odkar ste bili ustvarjeni.

Ko meditirate in pridobivate te odgovore, morate utišati zavest in poslati čustva ljubezni in hvaležnosti ter biti v popolnem miru. Potem čakajte na odgovore, ko čutite povezavo z višjo ravnjo.

 

Kanalizirala Carolyn Evers (www.CarolynEvers.com) v marcu 2009.

V slovenščino prevedla »mavrica«

Comments are closed.