– Kozmična sprožitev dne 9.9.09 nas bo vodila v novo Kristalno dobo

Sunday, 6. September 2009 @ 05:02 AM CEST
Piše:
mavrica

AKTIVACIJA SMARAGDNEGA KRISTALA ZDRAVLJENJA
V kanaliziranem sporočilu preko James-a Tyberonna je NADANGEL METATRON govoril o veliki kozmični sprožitvi, ki se bo zgodila dne 09.09.09. Povedal je, da ta dan noben prostor na planetu ne bo odjeknil tako mogočno s kristalno frekvenco kot kristalni vrtinec v Arkansasu. Zares se bo tam dogodil začetni val in potem sprožil globalno prebujanje, kar bo vodilo v NOVO Kristalno dobo (NEW Crystalline Age).

KRISTALNI VRTINEC V ARKANSASU: AKTIVACIJA 9-9-9
Srčni center kristalnega vrtinca v Arkansasu je območje edinstvene aktivacije, ki bo na dan 9-9-9. V resnici bo to območje sprejelo in distribuiralo najbolj močne kristalne energije glede na tisto, kar smo že doživeli na Zemlji od Zlate dobe v Atlantidi.

Najvišja sveta gora Mt. Magazine je srčni center tega kristalnega vrtinca, ki bo sprejel in globalno razširil tako vitalne energije, da bo to spremenilo energijo planeta. To bo planet peljalo v Kristalno dobo. Izpust energij, ki bo dne 9-9-9, bo sprožil aktivacijo Smaragdnega kristala zdravljenja (the Emerald Crystal of Healing), OM kristala Shasta (the Om Crystal of Shasta), Zlatega kristala zdravljenja v Braziliji (the Golden Crystal of Healing in Brazil), Sončno-luninega kristala svetlobe Titikaka (the Sun Moon Crystal of Light in Titicaca) in privedel Modri kristal znanja (Blue Crystal of Knowledge) v večjo funkcijo. Štirje od devetih bodo aktivirani dne 9-9-9, peti pa bo zagnan v večjo moč.

Tako bo dne 9-9-9 aktivirano več mojsterskih kristalov kot na katerakoli prejšnja ali kasnejša portalna časovna vrata. Aktivacija bo inicirana z Smaragdnim kristalom zdravljenja znotraj močnega kristalnega vrtinca v Arkansasu. Aktivirana energija bo tekla v srčni center tega svetega vrtinca in prebudila Smaragdni kristal ob 09:09:09 uri (po našem času ob 16:09.:09), dne 9. septembra 2009. Iz reverberacije smaragdnega kristala bo blisknil elektro-kristalni val, ki bo nemudoma prebudil ostale 3 in poslal val v Modri kristal znanja.

Noben prostor na planetu ne bo reverbiriral/odseval s tako mogočno s kristalno frekvenco dne 9-9-9 kot kristalni vrtinec v Arkansasu. Zares se bo tam zgodil začetni val in potem sprožil druga prebujanja osno-zvočno iz notranjosti kristalnega vrtinca v Arkansasu.

Nežno bo energiziral 144 omrežij v 75%-no funkcionalnost in rekodiral zlati sončev disk (Golden Sun Disc), postavljen v Arkansasu, in ga uglasil z 12 modelov enakih prek planeta.

Mnogi so bili povabljeni in veliko jih bo prišlo, da bodo sodelovali v tem prebujanju kristalov, kot del starodavnega dogovora zaradi svete obljube, za katero je čas končno prišel. Mnogi so že tam. Poklicani so bili, da živijo znotraj tega kristalnega vrtinca, ki bo v polni meri prevzel svojo vlogo leta 2012.

EDINSTVENI ENERGETSKI VZOREC KRISTALNEGA VRTINCA V ARKANSASU

Vrtinčasti vzorec kristalnega vrtinca v Arkansasu – portalnega sistema je zares edinstven v formatu. Vrtinčasto povzročeno gibanje je krožne oblike in obsega 3 trikotne epi-centre. Ti so: Eureka Springs, Talimena Ridge in Hot Springs. Prvi prinaša svete hidro energije, drugi elektro – kristalne – magnetne energije in zadnji kristalne. Vse bodo pomešane v homogeno edinstveno sinergijo.

Energija ne kroži v prvotnem polno-krožnem obkrožujočem gibanju, raje se vsak polkrožni izsek dvigne v hitre sem ter tja obrate, podobno agitatorju v našem pralnem stroju. V tem je velik smisel. Ustvarjeni so oboji energetski tokovi, ki se gibljejo tako v smeri urinega kazalca, kakor tudi v smeri nasprotni gibanju urinega kazalca – eden znotraj drugega. Tako je ustvarjen antigravitacijski učinek. Odprtina vrtinca je manjšega premera na dnu in raste v širini, ko se ta dviga višje, kar ima za rezultat »džakuzi« tip brizganje kristalnih energij, ki omogočajo izredno močen distribucijski obseg kristalnih energij. Zares je ta vrtinec primarni izvorni porazdeljevalec kristalne energije za celotno severno hemisfero.

Arkansas ima največji stratum kristala kamena strela v severni hemisferi. Formacija kristala kamene strele se razteza v dolžino 274 km. Prebivalci Atlantide so se dobro zavedali tega in razvili omrežje rudnikov in njihovo izkoriščanje je hitro raslo v območju niže od Arkansasa. Pod območji na zahodu centralnega Arkansasa so masivni kristali, nekateri 40 metrov dolgi. Kristalni vrtinec v Arkansasu je harmonično uglašen z mogočnim kristalnim vrtincom na vzhodu centralne Brazilije. Resonanca med tema dvema se kombinira v osno-zvočno harmonično oscilacijo z vsemi drugimi kristalnimi depoziti na planetu, kar omogoča kodiranje zgornjih premikov.

Trije atlanditski kristali modrosti in zdravljenja, ki so nekoč oddajali sijajno svetlobo in nebeško energijo v Templju zdravljenja (the Temple of Healing), Templju Enosti (the Temple of One) in Templju znanja (the Temple of Knowledge) v Poseidi so bili postavljeni pod dimenzionalno ključavnico v atlanditskih kristalnih poljih Arkansasa, dva pa v Braziliji. Prvi od teh (Modri kristal znanja, lociran v vrtincu Arkansasa) se je prebudil v letu 2008 in se uskladil z ostalimi spečimi atlanditskimi kristali v Braziliji – Mount Shasta, Bimini in jezero Titikaka. Štirje veliki kristali Atlantide, ki so se držali preko 12.000 let pod dimenzionalno »plombo« znotraj magnetnega kompleksa v Arkansasu, se bodo prebudili dne 9-9-9 in nas formalno vodili v Kristalno dobo.

Modrost, ki bo podeljena skozi kristalno projekcijo naj bi bila nova Atlantida, čista Atlantida. Kristalno modrost Atlantide, ta iz Zlate dobe Atlantide, ta najvišjo frekvenco, kadarkoli pridobljeno na zemeljski ravni, je bila shranjena pod dimenzionalno ključavnico.

SMARAGDNI KRISTAL

Energija smaragdnega kristala je lepa, pomirjevalna, briljantnega sijaja. To je uravnotežujoča sila, ki omogoči, da vsi ostali mega kristali ne delujejo preveč obremenjujoče na človeške aurične vmesne plasti. Smaragdni kristal tudi vzdržuje in harmonizira razmerje in pariteto ostalih mojstrskih kristalov v njihovih vlogah v globalni kristalni površini ter prilagaja in stabilizira združeno sinergijo kristalov v zlitju z velikanskimi elektromagnetnimi silami, ki se odpustijo z kozmično sprožitvijo.

Vsi mojstrski kristali bodo aktivirani tako, da bodo pridobili približno 25% njihove moči vsako leto v štiriletnem procesu. To bodo regulirali mojstri kristalov iz zvezd Siriusa in Plejadeusa v okviru Galaktične federacije. Če bi se kristali spravili v tek s polno močjo prehitro, bi prišlo do energijskega neravnovesja. Smaragdni kristal zdravljenja bo pognal reprogramiranje, prinešeno z smaragdnim in platinastim žarkom, oba sta ženska vidika, v DNA planeta in na ta način v tiste ljudi, ki so odprti, da bodo sprejeli sveto in potrebno transformacijo. Posledice bodo opazne v zmanjšanju polarnosti med ženskim in moškim vidikom, kar se bo odrazilo v človeškem izražanju božanske enakosti med spoloma na planetu Zemlja. Zares se bo zgradil most med desno in levo hemisfero možganov in od zavestnega-ego razuma v super podzavestni božanski razum. Z pomočjo energije smaragdnega kristala bodo zdravitelji postali še boljši zdravitelji, iskalci modrosti pa pridobili večje in večje vpoglede.

DEVET MOJSTERSKIH KRISTALOV

Globalno kristalno omrežje bo uglašeno z aktivacijo 144 omrežja in je v korelaciji z tako imenovanim Zlatim sončni diskom (Golden Sun Disc). Lokacije devetih Mojsterskih atlanditskih kristalov (Master Atlantean Crystals) in datumi njihove aktivacije so:

Arkansas :
Modri kristal znanja (Blue Crystal of Knowledge) 8-8-8
Smaragdni kristal zdravljenja (Emerald Crystal of Healing) 9-9-9
Platinasti kristal komunikacije (Platinum Crystal of Communication) 11-11-11

Bimini Bank:
Rubinasti ognjeni kristal enegije (The Ruby Fire Crystal of Energy) 12-12-12

Brazil:
Zlati kristal zdravljenja regeneracije (Gold Crystal of Healing Regeneration)- Minas Gerais
9-9-9
Vijolični kristal zvoka (Violet Crystal of Sound)-Bahia 10-10-10

Mount Shasta:
OM kristal multidimenzionalnosti (The Om Crystal of Multidimensionality) 9-9-9

Lake Titicaca, Bolivia:
Sončno-Lunin kristal svetlobe (Sun-Moon Crystal of Light) 9-9-9
Thothov kristal (Crystal of Thoth) 12-12-12

NOVA KRISTALNA DOBA

Kristalna energija je vsemogočni vir moči, ki ima posledice daleč preko človeškega sedanjega razumevanja. Kristalna struktura je oblikovana z esenco frekvenčne svetlobne resonance, ki je multidimenzionalna in nepretrgana ter obstaja v materiji in antimateriji. To je Metatronik božanski načrt (Metatronic divine template), ki daje vir vsem manifestacijam v kreiranju, in oblikuje pravo matrično sestavo na vsaki ravni eksistence. To je encim stvarnosti in izvir vitalnosti Kozmusa samega.

Vse misli, ki jih imamo, se morajo pojaviti v skladni kristalni obliki, da bi se lahko manifestirale. Skladna svetloba je kristalna energija, prava vitalnost, ki sestavlja integralno naravo vseh svetov in realnosti. Kristalna energija je vir kreacije, je naša moč in je orodje za manifestiranje. Vse, kar imenujete kot božansko, vse o čemer menimo, da je sveto, je kristalno. In sedaj se prebujamo v novo Kristalno dobo.

999 KRISTALNO PREBUJANJE

Kristalno prebujanje prihaja sedaj na vidno mesto. Kristalna energija in celotno mineralno kraljestvo je povezano s človeštvom tako skozi fizična kakor tudi skozi eterična sredstva. Mineraloško-kristalna esenca je pravzaprav izvorna resonanca iste kreativne sile, ki je oblikovala Kozmus. Tako sta kraljestvi kristalnih mineralov in človeštva zapleteno povezani. Nobeno ni nikoli izven zveze ali subtilne medsebojne komunikacije. Človeško fizično telo vsebuje kristalne delčke in bogato množico mineralov, kar je edinstveno podobno Zemlji. Zatorej je harmonično razmerje mineralov in kristalnih delčkov, ki so tako v našem fizičnem kot v naših eteričnih telesih, uravnavano v skladni enakosti s tistimi v Zemlji. Tako se frekvenčno razmerje Zemlje in človeštva vzdržuje v potrebnem ravnovesju v dobro in podporo človeštvu posamezno in v masi. Napovedano vnebovzetje (Ascension) je dejansko prihod Kristalne dobe. To se bo zgodilo 9-9-9. Ta dogodek bo rekodiral kristalno energijo obeh – planeta in človeštva.

Nova kozmična doba prinaša s sabo premike in transformacije. Oba Zemlja in človeštvo doživljata dolgo pričakovano prebujanje. Ta preobrazba vključuje globalno segrevanje in prilagoditev nešteto okoljskih pojavov, ki se pospešeno pojavljajo okoli nas.

KRISTALNI VRTINCI

Zemeljsko površje in mineraloška sestava pod površjem tvorita osnovo za vrtinčasta energijska »polja moči«, ki dajejo frekvenčno oznako posamezni lokacija na Zemlji. Ljudje podzavestno dobivamo mineraloške vtise in energetske oznake, ki izžarevajo v nas, kjerkoli hodimo. To vpliva na to, kako udobno se počutimo na posameznih lokacijah, kjer živimo ali jih obiskujemo. Mineraloška vsebina območja projecira frekvenčni »koktejl«, katerega resonanca lahko celo vpliva na porast in zmanjšanja števila prebivalstva na nekaterih delih. Raven udobja, ki ga čutimo na določenih območjih, lahko sloni na tem, kar je pod nami, na materialih, ki so v nižjih slojih zemlje – vsebini in elektromagnetnih poljih mineralnega kraljestva pod našimi nogami. Ta mineraloška energija je sedaj v toku. Kristalna energija in elektromagnetna polja se bodo aktivirala v kozmični sprožitvi in Kristalni dobi. Kot rezultat tega se bodo pojavile na našem planetu nove oblike sistemov vrtinčastih portalov. Največja bosta v Arkansasu in Braziliji. Ta dva se bosta povezala z drugimi lokacijami, da bi se oblikovali kristalni vrtinci. Največ jih bo na območjih naravnih zemeljskih kristalnih paketov: Santa Fe (New Mexico), v Tanzanii, pa tudi drugje po svetu, tako v Boliviji, Čilu, Španiji, Egiptu, Tibetu in na Himalaji.

KRISTALNO JEDRO

Sedaj igra jedro Zemlje glavno vlogo v več pogledih na našem planetu. Jedro Zemlje je kristalno. Tam je notranje jedro, ki rotira v smeri urinega kazalca in zunanje jedro, ki rotira v nasprotni smeri urinega kazalca. Razmerje zemeljskega notranjega vrtenja glede na zunanje vrtenje direktno vpliva na trenutek časovnega zaobjemanja. Notranje jedro se sedaj vrti hitreje in tako naš čas vedno hitreje teče. To je dejansko porast v hitrosti svetlobe, ki vpliva na porast v vrtenju. Ker se jedro Zemlje vrti bolj hitro, to povečuje vročino. To je do velike mere vzrok za globalno segrevanje, ki se sedaj dogaja.

Kristalno jedro ima fizično in nefizično stvarnost. Eno je materija, drugo je antimaterija. Fizično jedro je kristalizirano v magnetno železovo-nikeljnasto zlitinasti sestavi. To je svetla skladna energija, ki se lahko primerja z sončno občuteno radiacijo, ko ta izžareva v vse smeri iz jedra. V svojem toku navzgor ustvarja radiacijsko sfero vpliva, ki narašča, raztresa, razširja in energizira vso življensko silo. To radiacijsko polje je področni spreminjevalec energij, ki spreminja v fizično obliko vitalno energijo. To je pomembna kapaciteta za zgoščevanje čutečih zemeljskih odločitev in namenov v otipljivo fizično stvarnost. Kot taka se nefizična energija premika skozi Zemljo in postaja zgoščena energija v nakopičenih kristalnih formacijah, ki večajo in jačajo energijo. Dva primarna vrtinca teh kristalnih postelj sta Arkansas in Brazilija. Kot takšni ti masivni kristalni vrtinci služijo kot sprejemniki – oddajniki in dovzetni – prevodni kanali energije (polja moči), ki prelivajo in pošiljajo vitalno kozmično življenjsko silo vsemu, kar obstaja na in znotraj Zemlje. Sončni in zvezdni radiacijski valovi in žarčenja pospešujejo in optimizirajo nakopičene postelje kristalnih energij. Takšna izžarevanja poživljajo in intenzivirajo transformacijsko razširjanje energije in kot taka ustvarjajo optimalno zvišano brstenje vsega, kar je znotraj polja vpliva Zemlje.

144 – KRISTALNO OMREŽJE IN KRISTALNA DOBA

144 – kristalno omrežje je sveta kristalna geometrija, dvojni penta-dodekaeder, ki z specifično konstrukcijo vključuje 144 petokrakih in trikotnih površin v simetrični kristalni matriki.

Po tisočletju se od leta 2001 do leta 2012 odvija edinstveno zaporedje trojnih datumov. Te datume so že nadpovprečno čuteči ljudje prepoznali za spiritualno uravnavajoča zbiranja prek planeta. To ni posebno astrološko uravnavanje, ki bi potrjevalo in definiralo posebne trojne datumske portale. To so numerične frekvence, vibracije števil, ki se edinstveno pojavljajo v tem skrajšane formatu, in imajo soodnos z 144 – kristalnim orežjem. Te vibracije števil se dogajajo zaporedno 12 let, kot sledi:

1 Januar, 2001, 1-1-1
2 Februar, 2002, 2-2-2
3 Marec, 2003, 3-3-3
4 April, 2004, 4-4-4
5 Maj, 2005, 5-5-5
6 Junij, 2006, 6-6-6
7 July, 2007, 7-7-7
8 August, 2008, 8-8-8
9 September, 2009, 9-9-9
10 October 2010, 10-10-10
11 November, 2011, 11-11-11
12 December 2012, 12-12-12

144-kristalno omrežje je pomembno zato, ker je planirano, da bo frekvenca vsakega trojnega datumskega portala aktivacijski sprožilec ene od dvanajstih glavnih dodekaedrovih površinskih osnovnih plošč omrežja. Glede na to lahko zaključimo, da je ena dvanajstina 144- kristalnega omrežja spravljena v pogon vsako leto od 1. januarja 2001 pa tja skozi 12. december 2012, ko ta doseže ves programiran vložek. V vmesnem času med 13. decembrom in 20. decembrom se bo vse integriralo, tako da bo lahko ponovno koristilo v polnem zagonu (po potopu Atlantide) na zimski solsticij 21. decembra 2012, na napovedano in prerokovano vnebovzetje. Za aktivacijo delov kristalnih omrežij so potrebna galaktična in nebesna odpiranja in energijsko prenosni dogodki.

Ta kinetika tudi spodbuja obnovljen 12-pramenski spiralni disk Sončnega diska, da osveži shematski dizajn v 144 omrežju, kar omogoča, kot bi lahko imenovali, DNA programiranje 12 petokrakih ploskev dvojnega penta-dedokaedra.

To je le povzetek dela sporočila Nadangela Metatrona, celotno originalno besedilo si lahko preberete na
http://www.therainbowscribe.com/metatronon999.htm.

Tekstovne prispevke še drugih avtorjev o tem dogodku lahko preberete na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/999merlin.htm. Na tej spletni strani je tudi avdio prispevek o tem dogodku.

Ljudje bodo dne 9.9.09 ob 09:09:09 (po našem času ob 16.09.09) tudi prižgali svečko za 12 ur z enim namenom in ciljem, da se razširi duhovno zavedanje, ki že raste vsepovsod po svetu. Zavedati se moramo tudi resnice, da se moramo združiti, da bi ozdravili svet. Ko enkrat kolektivna energija začne delovati, ta deluje magično.

Na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/999cubeofstarscall.htm je tudi vabilo za eno od meditacij, ki bodo organizirane globalno na svetovni ravni. Ta se bo vršila dne 9.9.09 ob 22.uri po našem času.

Na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/999cleansingmoney.htm najdete tudi klic za sodelovanje v akciji energijskega čiščenja denarja in denarnega obtoka, ki ga je v svet poslala skupina znanih delavcev za svetlobo (Gregg Braden, Bruce Lipton, Lynn McTaggart, Tom Kenyon, Drunvalo Melchizedek, Deepak Chopra, Wayne Dyer, Jonathan Goldman, Esther and Jerry Hicks, James Twyman, Institute of HeartMath with their Global Coherence Initiative).

Ta skupina si je zastavila močan cilj s pomočjo drugih delavcev za svetlobo v svetu energijsko očistiti denar na dan 9.09.09 in v dnevih, ki slede. Sporočajo, da naj bi skupaj dvignili, zdravili in transformirali matriko denarnega sistema. Pravijo, da živimo v morju vibracij. Vse in vsakdo je frekvenca. Zavedati se začenjamo resnične moči vplivati na kvantno polje z našimi besedami, čustvi in nameni. Ta resnica je zlasti mogočna, ko se združimo skupaj kot kolektivna zavest z enim skupnim ciljem in enim osredotočenim namenom za globalno spremembo.

Sporočajo, da si naj predstavljamo, da vsa valuta/denar nosi frekvenco in vibracijsko onesnaženje o pomanjkanju, pičlosti, strahu, pohlepu, kar se energijsko drži denarja, ki ga prejemamo in uporabljamo vsak dan. Razmišljamo naj, kje vse je potoval ta denar in o posameznikih, ki so se ga dotaknili in na njem pustili energijsko sled njihovega čustvenega stanja in prepričanj. Zavedamo se naj, da prinašamo to kontaminirano energijo v naše denarnice in naše življenje. Imamo možnost, da uporabimo našo moč namena energetsko očistiti ves denar, ki prihaja v naše življenje z vsako denarno transakcijo.

Vabijo nas, da 09-09-09 gremo v naš sveti razum/srce z resnim namenom, da ponudimo našo storitev kvantnemu polju. Predstavljamo naj si sebe povezane z božjim virom, denarno matriko in vsemi drugimi, ki opravljajo to sveto storitev. Povabimo naj svoje angele, nadangele, mojstre in nebesna bitja, da nam bodo pomagali v tem procesu čiščenja valut/denarja vseh energijskih protislovij, tako da valute/denar lahko tečejo in blagoslavljajo vsakogar in vsega, ki se ga dotaknejo. Predstavljamo si naj spremembo v monetarne sistemu, ko se zavestno povežemo z drugimi. Ko držimo denar v naših rokah si predstavljamo njegovo povezavo z celotno matriko. Energetsko očistimo to in blagoslovimo s hvaležnostjo. To delajmo tudi po 09-09-09 vsak dan, če se le da.

Povzela: Marija Batista

 

Comments are closed.