– 12 Znakov Prebujanja

1. Telesne muke in bolečine, posebno v predelu vratu, ramen in križa.

To je rezultat intenzivnih sprememb na naši ravni DNK, ko se začenja znotraj nas prebujati seme Božanskosti. Tudi to bo minilo.

2. Občutek globoke notranje žalosti brez očitnega razloga.

Opuščamo preteklost (tega življenja in prejšnjih življenj) in to povzroča občutek žalosti. Podoben je občutku, ko se selimo iz hiše, v kateri smo živeli dolgo časa v novo hišo. Tako globoko, kot si želimo preseliti v novo hišo, tako globoka je tudi žalost, ko puščamo za seboj spomine, energijo in izkušnje, ki smo jih doživeli v stari hiši. Tudi to bo minilo.

3. Jokanje brez razloga.

Podobno kot # (številka) 2 zgoraj. Dobro in zdravo je dovoliti, da tečejo solze, saj nam ta proces pomaga pri opustitvi stare energije znotraj nas. Tudi to bo minilo.

4. Nenadna sprememba dela ali karierna sprememba.

Zelo pogost skupen simptom. Ko se mi spremenimo, se spremenijo tudi stvari okoli nas. Ne obremenjujemo se sedaj s tem, da nimamo trenutno »popolne« službe. Tudi to bo minilo. Smo v procesu prehoda in lahko imamo kar nekaj kariernih in službenih sprememb, preden najdemo pravo, ki bo ustrezala naši strasti.

5. Umik iz družinskih odnosov.

S svojo biološko družino smo povezani preko stare karme. Ko izstopimo iz starega karmičnega cikla so vezi starih odnosov sproščene in prekinjene. To se bo dogajalo medtem, ko se bomo umaknili od družine in prijateljev. Tudi to bo minilo. Čez čas lahko razvijemo nove odnose z njimi, če nam ustreza. Odnosi bodo bazirali na novi energiji brez karmičnih navezanosti.

6. Neobičajni vzorci spanja.

Verjetno je, da se bomo mnogo noči zbujali med 2:00 in 4:00 uro ponoči. Znotraj nas se dogaja veliko aktivnosti, katere bodo povzročile, da se zbudimo in pogosto povzročijo, da se zbudimo da »vdihnemo«. Ne skrbimo. Če ne moremo zaspati nazaj, vstanemo in počnimo raje kaj drugega, kot pa da ležimo v postelji in skrbimo glede človeških stvari. Tudi to bo minilo.

7. Intenzivne sanje.
Te lahko vključujejo vojno ali sanje borbe, pregona ali pošasti. Dobesedno opuščamo staro energijo in te energije preteklosti so pogosto simbolizirane kot vojna, beg in pošasti. Tudi to bo minilo.

8. Fizična motnja orientacije.
Včasih se bomo počutili zelo neprizemljeno. Izzvani bomo »prostorsko« in imeli bomo občutek, da ne moremo stati z obema nogama na tleh, ali da hodimo med dvema svetovoma. Ko naše zavedanje preide v novo energijo, včasih naše telo zaostaja zadaj. Preživimo več časa v naravi, da pomagamo prizemljiti novo energijo znotraj nas. Tudi to bo minilo.

9. Povečano govorjenje s samim seboj.
Vsepogosteje se bomo opazili, da govorimo sami s seboj. Nenadoma se bomo zavedali, da smo se zadnjih 30 minut zaklepetali sami s seboj. Znotraj nas se rojeva nova stopnja komunikacije in mi izkušamo vrh ledene gore s pogovarjanjem s seboj. Pogovarjanje se bo okrepilo in postalo bolj tekoče, bolj povezano in bolj pronicljivo. Ne meša se nam. Smo Shaumbre, ki se premikamo v novo energijo.

10. Občutek osamljenosti, čeprav smo v družbi ostalih.
Lahko se počutimo same in oddaljene od drugih. Lahko bomo čutili željo, da se izognemo skupinam in množicam. Kot Shoumbra, hodimo posvečeno in samotno pot. Čeprav nam občutek osamljenosti povzroča skrbi, se je težko povezovati z drugimi v tem času. Občutki osamljenosti so ravno tako povezani z dejstvom, da so se naši vodniki poslovili. Naši vodniki so bili z nami na vseh naših potovanjih v vseh naših življenjskih dobah. Čas je bil, da so se umaknili, da lahko napolnimo prostor z našo lastno Božanskostjo. Tudi to bo minilo. Praznina znotraj nas bo zapolnjena z ljubeznijo in energijo naše lastne Božanske zavesti.

11. Izguba strasti.
Lahko se počutimo popolnoma brez strasti, z zelo malo želje ali nič narediti karkoli. To je v redu in je le del procesa. Vzemimo si ta čas da ne delamo ničesar. Ne borimo se s seboj zaradi tega, ker tudi to bo minilo. Podobno je kot ponovni zagon računalnika. Najprej se mora ugasniti za kratek čas, da lahko naložimo izpopolnjen program oz. v tem primeru novo seme Božanske energije.

12. Globoko hrepenenje da bi odšli domov.
To je mogoče najtežje in najzahtevnejše stanje izmed vseh. Lahko izkusimo globoko preplavljajoče hrepenenje da bi zapustili planet in se vrnili domov. To ni »samomorilski« občutek in ni osnovan na jezi ali razočaranju. Ne želimo iz tega delati pomembne zadeve ali drame zase ali ostale. Obstaja tihi del nas, ki želi iti domov. Glavni razlog za to je prav preprost. Dokončali smo svoj karmični cikel. Izpolnili smo svojo pogodbo za to življenjsko obdobje. Pripravljeni smo začeti novo življenjsko obdobje, medtem, ko ostajamo v tem fizičnem telesu. Med tem tranzicijskem procesom imamo notranje spominjanje, kako je biti na drugi strani. Sme pripravljeni za še eno nalogo tukaj na zemlji? Sme pripravljeni sprejeti izzive premikanja v novo energijo? Seveda gremo lahko domov takoj sedaj. Vendar, prišli smo tako daleč in po mnogih življenjskih obdobjih bi bilo škoda oditi pred koncem filma. Poleg vsega vas božanstvo potrebuje tukaj, da pomagamo drugim ljudem v prehodu v novo energijo. Potrebovali bodo človeškega vodnika, kot smo mi, ki smo se odločili za potovanje iz stare v novo energijo. Pot po kateri hodimo sedaj zagotavlja izkušnje ki nam omogočajo da postanemo Učitelj novega Božanskega Človeka. Tako kot je lahko naše potovanje včasih osamljeno in mračno, tako si zapomnimo, da nismo nikoli sami.

Shoumbra pomeni Družina in globoko notranje prijateljstvo.

Dovoljena distribucija za nekomercialne namene
Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO. Pripravljeno v sodelovanju z angelom Tobijem – Crimson Circle.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Prevedla: Matejka Šmit


Comments are closed.