– SPREMEMBE ZNOTRAJ FIZIČNIH TELES LJUDI SE NADALJUJEJO IN LJUDJE SE PREBUJAJO

objavljeno 12.2.2011

hilarion

Sporočilo vstale mojstrice HILARION, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff,  dne 6. februarja 2011

Ljubljeni!

V tem času se dogaja mnogo sprememb znotraj vaših fizičnih teles in vi čutite mnogo nenavadnih občutkov ob različnih časih tekom vašega dne. Z vsakim od vas se dela, s prizadevanjem, da se vas pripelje v večjo uravnavo z vašim višjim Jaz, tako da se večja povezava in integracija lahko začne izvajati. Ko se dogaja ta proces, uvidite, da bi lahko od časa do časa občutili, da so vaši živci razvrani/napeti in vi bi lahko doživljali obdobja vznemirjenosti in razdražljivosti, kar ni odraz nečesa, kar se dogaja v vašem zunanjem svetu, raje je to simptom, povezan z rastočimi frekvenčnimi ravnmi in potreben je le čas, ki bo to ublažil.

Mi vam svetujemo, da nadaljujte z vašimi dnevnimi disciplinami, da greste na dnevne sprehode, na svež zrak in komunicirate/se sporazumevate z naravo, popijete dnevno vsaj 8 kozarcev vode in izvajate vaje globokega dihanja. Vse to vam bo pomagalo, da se uravnate, uglasite in integrirate ter si pripeljete večjo lahkoto in milost, ko se boste spopadali z mnogimi spremembami, ki se dogajajo. To je tudi čas, ko je pomembno, da sebe bolj negujete in dnevna obdobja pogledov v svojo notranjost, meditacija ali kontemplacija/globoko poglabljanje vam bodo v veliko korist. Če boste vsak dan dobri do sebe, na skromne načine, vam lahko pomaga ostati v občutkih veselja in zadovoljstva. Nagradite se s kakšno dobro novo knjigo, ki ste jo hoteli kupiti in brati ali pa si privoščite dolgo namakanje v kopalni kadi z nekaj dodane morske soli. Vi si vse to in še več zaslužite.

Znotraj vseh duš, inkarniranih na tem svetu, se bo nadaljevalo še več prebujanja in začenjali boste videvati več in več ljudi, ki se bodo dvigali in dosegli, da se njihovi glasovi slišijo, ko bodo začeli uvidevati, da SO oni sprememba, ki jo hočejo videti v svetu. Šli so dnevi, ko  je bila v um prinesena misel, da je v pristojnosti nekoga zgoraj, da naredil delo in se potrudi. Sedaj postaja jasno za vse, da je v enotnosti moč za izvedbo miroljubne spremembe, s tem, da vsaka duša raje spoštuje svoje brate in sestre, kot pa, da jih ima za sovražnike.

Ko energije naraščajo, se bo nadaljeval zagon/podnet za razreševanje notranjih konfliktov, da bi prišli na površje, in vi boste morda osupli nad tem, kar prihaja dalje iz notranjosti vas, kar se vam bo zdelo tako v nasprotju s tistim, kar mislite, da ste. Omogočite, da to teče skozi vas in le dopustite, da dokaz, ta, ki vi NISTE, prihaja na površje in zapušča vaš energijski sistem. Ne postanite ujeti v dramo tega, kar ravnokar odhaja. Enostavno opazujte in se ločite od tega. Vedno se spomnite to, kar odhaja, nadomestiti z čisto belo kristusovo svetlobo in to vam bo pomagalo pripeljati notri in v vaš zunanji jaz  zasidrati  vaš kristusov Jaz.

Bodite potrpežljivi s sabo in eden z drugim ter si zapomnite, da to, kar vas zapušča,  niste vi, in ko se to dogaja, več RESNIČNEGA  vas prihaja notri in začenja  manifestirati vašo spiritualno usodo. To je to, kar ste si vi izbrali, da boste opravili pred inkarniranjem in to je to, kar se sedaj manifestira. Občutki ljubezni, sočutja in empatije (zmožnosti vživeti se v čustva drugega) zase in za vaše ljubljene vam bodo pomagali držati se zedinjene med mnogimi spremembami, na mnogih ravneh, ki se neprestano in neusmiljeno dogajajo.

Mnogo izzivov je za vas, preko katerih lahko pridobite mojstrstvo in ko vi uspešno krmarite skoznje, boste doživljali večjo izpolnitev in občutek veselja, kar bodo postala čustva, ki se bodo bolj pogosto izražala skozi vas. RESNIČNI vi ste bitje iz vsega dobrega in pozitivnega, srečnega in veselega, šaljivega, zabave ljubečega, talentiranega in kreativnega, potrpežljivega in prijaznega, sočutnega in milostljivega. Dopustite, da vaš RESNIČNI Jaz pride skozi, omogočite vaši lepi svetlobi, da sveti, ker to je, za kar ste vi tukaj.

Pozdravljeni do prihodnjič!

JAZ SEM Hilarion

Originalno sporočilo v angleščini lahko preberete na: http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

©2011 Marlene Swetlishoff

marlene_swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

V slovenščino prevedla:  Marija Batista

Comments are closed.