– 17.5.2010 NADANGEL MIHAEL – Uporaba univerzalnih zakonov manifestacije

Sporočilo NADANGELA MIHAELA, kanalizirano skozi Ronno Herman

Ljubljeni mojstri svetlobe, danes bi rad razpravljal z vami glede zakona o manifestaciji iz bolj razumskega in znanstvenega pogleda.  Za trenutek bomo dali na stran manifestacijo in soustvarjanje v harmoniji z duhom, kot dela vaše božanske pravice in vaše spiritualne dediščine.

Veliko delavcev za svetlobo se čudi, zakaj se ne more vključiti v božanski tok bogastva in obilja tako,  da bi lahko izvršili svojo misijo in izpolnili svoje sanje. Veliko se jih še bori, da bi preživelo in poravnalo svoje vsakodnevne obveznosti, medtem ko tisti, ki delujete iz stališča pohlepa in moči, zelo očitno v tretji dimenziji, postajajo bogatejši.

Na delu so univerzalni zakoni, nevtralni zakoni, ki jih morajo vsi spoštovati – svetniki in prav tako grešniki. Veke nazaj onstran spominjanja so Elohimi, nadangeli in sokreatorji vašega Univerzuma pod vodstvom Najvišjega Stvarnika (Prime Creator) poslali dalje velike tokove energije. Vsako in vsa bitja, ki nosijo znotraj svoje duše božansko iskrico Stvarnika imajo zmožnosti dostopiti in ustvarjati s to elektromagnetno in kozmično energijo. Vendar morate vi poznati  pravila in kako se vključiti v ta vir, da bi napravili, da bi ta delal za vas.

Prvič, vi morate imeti pravo nazorsko držo: ni treba, da ste duhovni/spiritualni, ali dobri ali imate vzvišene ideale; Vi lahko delujete iz popolnoma sebičnega stališča, celo  želje pridobiti moč in kontrolo nad drugimi – zakon manifestacije bo še deloval. Če boste študirali ali bližje pogledali na tiste, ki so si nakopičili veliko bogastvo in  moč, boste videli, da imajo oni vizijo, vero v sebe in svojo sposobnost, da dovršijo karkoli si želijo. Oni začnejo s pridobivanjem sposobnosti in znanja, potrebnega, da postanejo strokovnjaki na njihovem področju prizadevanja. Oni zapravijo tako veliko energije in čas, kot je potrebno, da postanejo njihove sanje resničnost. Prisluhnejo nobenim negativnim posegom drugih, niti ne dvomijo, celo ne za trenutek, njihovi sposobnosti, da dovršijo, kar si želijo  in dosežejo njihove cilje. Oni pritegnejo proti sebi tiste, ki imajo podobne interese in istovrstna prizadevanja. V svojem razumu imajo njihovo vizijo čvrsto zasajeno in dan za dnem, trenutek za trenutkom delajo, kar je potrebno, da se njihova vizija izpolni.

Torej, kaj je skrivnost? Zakaj oni uspevajo, ko ima veliko  spiritualnih delavcev za svetlobo takšne težave ustvarjati dovolj obilja, da bi živeli enostavno in lepo, tako, da bi se lahko osredotočili na izpolnjevanje njihovih spiritualnih misij in pomagali drugim?

Vi ste elektromagnetno polje moči, moji ljubljeni prijatelji. Vi pošiljate ven frekvence ali vibracije in te vibracije gredo dalje in se povežejo s podobnimi energetskimi valovi ter vlečejo k vam še več podobnega. In tako, če ste vi ponavljali afirmacije in mantre, ki privabljajo bogastvo,  dan in noč, če vi govorite neprestano, kaj hočete doseči, če bi imeli denar in hrepenite z vsem vašim srcem in dušo za obilje in to še ne prihaja, zakaj? Ker imate še te stare »posnetke«, ki prežijo okoli v vašem  podzavestnem razumu, ki pravi, »Da bi bil/a spiritualen/na, se moram jaz odreči vsemu v materialnem svetu. Jaz moram žrtvovati mojo srečo in dobro počutje, da bi služil/a drugim (stari mučeniški kompleks). Če se osredotočim na mojo spiritualno rast , bo Bog omogočil«…in še dalje in dalje.

En trenutek ste razburjeni in čutite, da lahko osvojite svet in manifestirate karkoli si želite, in naslednji začenjate zopet dvomite vase. Vi ponavljate vaše afirmacije za obilje in potem dopustite vašemu živahnemu ego-umu, da skrbi in se vznemirja dan in noč glede plačevanja vaših računov, pridobitvi novega avtomobila ali višje plačanega dela. Vi neradi plačujete davke, zavarovanja, zobozdravnika in tako dalje, namesto da se zahvalite in blagoslovite denar, ki teče skozi vaše roke, ko poravnavate svoje obveznosti oziroma izmenjujete svoje zaslužke za storitve drugih.

Zelo malo od vas ima nazor, da upravlja veliko bogastvo, četudi je to čudežno  prišlo do vas. Kaj bi vi napravili, če bi nenadoma dobili več milijonov dolarjev? Bi ga hranili? Bi vas skrbelo, da ga izgubite ali da vas zunaj tega nekdo ogoljufa? Ali bi ga potrošili veselo, uresničevali vaše sanje in pomagali drugim uresničevati njihove, vedoč, da bo vaše obilje še naprej samo po sebi pritekalo in odtekalo in ga bo vedno dovolj, da boste zadovoljevali vaše potrebe in želje?

Sedaj mi ne govorimo o obilju, ki bi vas delalo srečne ali vam dajalo občutek izpolnitve ali pa glede tega, če ste ga vredni. Zapomnite si, govorimo vam o pravičnem toku univerzalne substance in jaz sem siguren, da ste opazili, da mnogi tisti, ki so najbogatejši, so tudi najbolj ubogi, dolgočasni in nesrečni posamezniki. Vendar jim morate izkazati spoštovanje, ker oni vedo, kako se vključiti v univerzalni vir z svojimi mislimi, željami in naravnanostjo. Oni nikoli ne kolebajo glede svojih ciljev. Oni nikoli ne pustijo, da jih nekaj ali nekdo ustavi ali odvrne od dovršitve njihovih misij.  Oni si v duhu predstavljajo (viziolizirajo), oni si želijo, oni zaupajo, oni delujejo…zato oni manifestirajo/uresničujejo.

Vi se morate začeti osredotočati na obilje, ki ga že imate v vašem življenju – bodite hvaležni za to, bodite veseli glede tega, kar imate in glede dobrih stvari v vašem življenju.  Dvignite vašo zavest proč od tega, kar je narobe z vami, z tistimi okoli vas in v svetu, in začnite videvati, kar je prav, lepo in čudovito. Delovati morate, kot da ste upravičeni do vse lepote in obilja Univerzuma in da to priteka sem v neomejenih količinah, dokler se ne začne dogajati. Mi vam ne pravimo, da pojdite ven in zapravite denar, ki ga nimate, vendar morate začeti videvati in uživati darila, ki so vam razpoložljiva …mnoga, ki ne zahtevajo nobene izmenjave denarja ali energije.

Vaše misli so bolj mogočne, kot vi veste. Mi še naprej to poudarjamo, vendar vi še naprej dopuščate vašim mislim, da se potepajo in igrajo, znova in znova, misli dvoma, negativnosti, strahu, krivde in tako dalje, kar napravi vaše misli neučinkovite ali jih nevtralizira. En trenutek vi verjamete, da lahko uresničite karkoli si želite in naslednji trenutek se valjate v svojih dvomih in se smilite sami sebi. Ne glede na to, kako zavestno  vi postajate spiritualni, če se ne vključite v ta tok zavesti z vašim mentalnim telesom in umom, ki vam omogoča pritegniti k sebi energije manifestiranja, ne boste nikoli postali soustvarjalci obilja na zemeljski ravni.

Prvič, vi morate biti zelo jasni glede tega, kar želite manifestirati…začutite intenziteto znotraj vaše dušnega-jaz in ne vašega ego-jaz. Drugič, vi morate biti sigurni, da so vaše želje v harmoniji z vašim višjim jaz; vi morate to  predati v najvišje dobro zase in druge in se zavedati, da vi ne morete vedno videti širšo sliko, in tudi, da vi ne želite postaviti meje vaši Božanski pristnosti glede tega, kako se naj manifestirajo vaše sanje. Potem, prisluhniti morate svojemu notranjemu glasu intuicije – poslušati za vodenje in pričakovati čudeže ter potem podvzeti akcijo, ko se vam razodene pot. Ko nastanejo dvomi ali začne vaš ego igrati stare občutke nevrednosti ali krivde, prepoznajte in transmutirajte/preobrazite te občutke in obrnite vaše misli proti vašemu cilju. Zahvaljujte se za majhne čudeže, ki se dogajajo, s čemer postavljate pot za večje in večje darove, da vam pridejo po poti. Ko se osredotočite bolj na pozitivne vidike vašega življenja, vi krepite te energije in vlečete enake do vas. Vi ustvarjate polje moči ljubezni, obilja in harmonije, ki ga nihče ne more razbiti ali uničiti – le vi lahko to naredite.  In ko boste vi dosegli  več zavedanja in spiritualne harmonije, boste našli veliko veselje in zadovoljstvo v vašem obilju, ker boste v toku kreacije in v ravnotežju z vsemi vidiki Univerzalnega zakona. To je skrivnost, dragi.

Sedaj, mi dopustite, da razložim drugo področje zmešnjave in napačnih tolmačenj. Nekateri pravijo, da se je Zemlja premaknila v četrto dimenzijo in drugi pravijo, da se prav sedaj premika v četrto dimenzijo. Dopustite mi, da razložim na ta način: vse, kar se manifestira v fizično, se začne najprej manifestirati v eteričnem. Prav tako kor vi oblikujete vaše eterično svetlobno telo, ki bo morebiti kreiralo vaše fizično svetlobno telo, enako se dogaja z planetom Zemlja.  Zemljino eterično telo se je premaknilo v četrto dimenzijo, vendar pa je fizičen planet še vedno prepojen in zamazan s tretje-dimenzijskimi izkušnjami. Kakorkoli že, ko so tri spodnje ravni četrte dimenzije očiščene, nam to omogoča večji dostop do in vzajemno delovanje z Zemljo in človeštvom ter to omogoča tistim, ki ste dvignili vaše frekvence v višje ravni četrte dimenzije, da se vključite v bolj prefinjeno energijo. To je tako, kot da, če vi živite v stebru svetlobe – višjih frekvencah, ki vam sledijo kamorkoli greste – in kreirate varna nebesa ali otok zaščite in harmonije, medtem ko bi drugi okoli vas še resonirali znotraj nižjih gostot, ujeti v iluzije kaosa, bolečin in trpljenja.

Ko dostopa Zemlja bolj in bolj v višje frekvence (skozi napore vseh vas, čudovitih posvečenih delavcev za svetlobo) in ta energija postaja zasidrana na fizični ravni v večjih in večjih obsegih, bo to postalo vedno bolj težko ostati v tretje-dimenzionalni iluziji – mentalno, čustveno, fizično. In tako vas prosimo, kot bojevnike za svetlobo, da razširite vaš spiritualni oklep in namero, si v duhu čvrsto predstavite vašo pot in cilj, ki ga iščete, in ne dopustite, da vas kdo ali kaj odvrne od vaše misije.

Mi vemo, da je težko premagati misli, navade in poteze, ki ste si jih  nabrali preko tisočih let, vendar je sedaj čas za nove začetke, čas, da odpustite vaša stara omejena stališča, dvome in slabosti. Vi ste MOJSTRI, vi se dvigate v novo stanje zavedanja, novo zavest. Vi se razvijate in vračate v vaše popolno stanje veselja, ravnotežja in harmonije, kjer boste še enkrat sijali z lepoto duha, kot ta sije dalje, da ga vidijo vsi.

Drznite se sanjati, drznite se poseči po zvezdah, drznite si polastiti vse, kar vam je Stvarnik obljubil…to je vaše, da si vzamete, moji ljubljeni. Vendar si zapomnite, vi morate doživljati, kar ustvarjate. Tako, dopustite nam skupaj še enkrat kreirati zemeljski paradiž, kjer mrgoli ljubezni, obilja, lepote in harmonije.

JAZ SEM Nadangel  Mihael in jaz vam prinašam te resnice.

 

Vir:  9. sporočilo iz knjige The Golden Promise, Ronne Herman, ZDA, www.RonnaStar.com, stran 60-65. ©Copyright 2000 by Ronna Starman.  Vse pravice zadržane. ISBN:0-9700902-1-8

 


ODREDBA OBILJA

Iz svetlobe Boga, ki JAZ SEM.

Iz ljubezni Boga, ki JAZ SEM.

Iz Moči Boga, ki JAZ SEM.

Iz Srca Boga, ki JAZ SEM.


Jaz odrejam:


Jaz bivam v  sredi neskončnega obilja. Obilje Boga je moj neskončni vir.

Reka življenja nikoli ne presahne. Ta teče skozi mene v obilnem  izrazu. Dobro prihaja do mene skozi nepričakovane dohode in Bog deluje po neštetih poteh, da bi me blagoslovil.

Jaz sedaj odpiram moj um, da bi prejel moje dobro. Nič ni preveč dobro, da bi bilo resnično. Nič ni preveč čudovito, da bi se zgodilo. Z Bogom, kot mojim virom, me nič ne preseneti.

Jaz nisem obremenjen z mislimi iz preteklosti ali bodočnosti. Ene so prišle. Druge šele pridejo.

Z močjo mojega zaupanja, združeno z mojimi odločnimi, neustrašnimi akcijami  in globoko povezavo z Bogom, je moja bodočnost ustvarjena in moje obilje manifestirano.

Jaz prosim in sprejmem to, v kar sem povzdignjen v tem in v vsakem trenutku v višji resnici. Moj um je miren.

Od tega dne dalje jaz dajem rade volje in brez strahu v življenje in življenje mi vrača nazaj v sijajnem porastu.  Blagoslovi prihajajo po pričakovanih in nepričakovanih poteh. Bog skrbi zame po presenetljivih poteh.

JAZ SEM zares hvaležen/na. In Jaz dopuščam, da je to tako.


Odredba vzeto iz spletne strani:  http://www.therainbowscribe.com/decrees.htmThe Decree of Abundance


Odredbo je najbolje zaporedoma ponavljati vsak dan  3-krat ali 7-krat ali 11-krat ali 33-krat, najbolje 21 dni zaporedoma oziroma kakor začutite.


V slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.