– Predvidevanja o vremenu in drugih dogodkih po svetu za november

DEL SporočilA Mojstrov svetlobe, kanaliziranEGA skozi Ruth Ryden,  z  dne 1. novembra 2010

vulkan-viola

Vprašanje:

Mojstri, mi gledamo na internetu vesti o resnem globalnem incidentu, ki bi se naj zgodil okoli 8. do 12. novembra. Ima to kaj opraviti z svarili o solarnih nevihtah, ki bi jih povzročila NASA, da bi dramatično vplivala na svetovno vreme? So katere od teh vesti ligitimne?

Mojstri:

Povedal bom enostavno – Vaše Sonce doživlja reakcijo zaradi gibanja vašega univerzuma proti galaktični združitvi z ozvezdjem Mečne ceste v obdobju dveh vaših let. Med tem časovnim presledkom bo tam veliko solarnih neviht, ki bodo segle ven v prostor, katere bodo povzoćile interakcijo z vašim solarnim sistemom na načine, ki bodo jasno vplivali na vaše atmosferske nevihtne fronte vse okoli sveta. Ta mesec in v mesecih, ki bodo prišli v naslednjih nekaj letih, boste doživljali dviganja zemeljske skorje in vremenske anomalije, kar bo delovalo frustracijsko, povzročalo zmedo in delovalo včasih zastrašujoče. To ne pomeni, da se bo nekaj končalo, ampak raje, da se bo pojavilo novo kopno, novo rastlinstvo in celo,  da bi živeli v novem okolju, bo ustvarjenih mnogo novih živali, morskega življenja in bitij, ki živijo v zraku. Kaj pa ljudje? Človeška bitja že doživljate strašne spremembe v vaši anatomiji, ko majhni otroci rastejo gor mnogo močnejši in neskončno bolj inteligentni. Tam, kjer izginja kopno in se rušijo  mesta in vasi, se hitro oblikuje boljše razumevanje glede tega, kaj je potrebno za boljše življenje.  Većji kontinenti se stiskajo. Zemeljski premiki bodo tudi spremenili življenske stile in nazorno prikazali potrebo po spremembi načina razmišljanja in povezav kultur  veliko  ljudi v razumljiv sistem prepričanj, da je vse mogoče sprejeti in uživati. To je razburljiv čas za tiste, ki ste sposobni delati s spremembami in gledati naprej  v to, kar bo. Mnogo religij, ki napovedujejo novo Zemljo in nebesom podoben življenjski stil za te nove čase,  bodo to nekoliko forsirale, vendar bo to stoletje takšno,  kot nobeno drugo,  odkar je bil ustvarjen svet.

Sedaj pa o tem, kaj je za pričakovati, da se bo zgodilo v prihajajočem mesecu glede vremena in verjetnih dogodkov okoli sveta:

November odpira vrata mnogim različnim atmosferskim anomalijam vse okoli po svetu.

Sneg  je že padal na severozahodu severno-ameriškegsqa kontinenta, kakor tudi na oddaljenih zalivih Arktike in Evrope. V tem mesecu, ko se začenja zima, se bodo termperature drastično dvigale in padale – mrzli besneči vetrovi in snežni viharji eden teden in topeča plondra  naslednji. Rusija bo tedne v ledu omejena, potem pa bo povzročila odjuga poplave po deželi. Velika Britanija bo še naprej doživljala poplave, ker se morska raven počasi dviga preko nekdanjih bregov. Vse dežele ob Severnem morju bodo imele ta problem.  Azija in velike ravnine Kitajske se bodo srečevale s toplejšimi temperaturami kot normalno, kar bo prispevalo k topljenju v gorah in poplavam v zadnjem delu meseca. Potresi, ki so bili predvideni , da se bodo zgodili v oktobru, so še možni.  Z toplejšim vremenom v Avstraliji so deževne padavine povzročile rast trave in vegetacije, v naslednjih tednih pa bodo prevladali suhi vetrovi in ponovno se bo dvignila nevarnost požarov. Centralna Amerika se še opoteka od orkanov in neviht  in bi lahko še doživljala nevihte, ki jih oskrbujejo spreminjajoči morskii tokovi. Mi vidimo, da bo Južna  Amerika imela več vročinskih valov in resnične probleme z insekti na vseh gozdnatih območjih, Ta mesec se bo odlomil in padel v morje bolj velik del ledenih polj Antarktike in ogrozil ladijske linije. Indonezija in pacifiški otoki bodo doživljali strašanske vremenske spremembe zaradi medsebojnega drgnjenja plošč na tem celotnem območju. Afrika se bo srečevala z več sušami v zelo slabem času. ko skušajo spraviti skupaj socialne vlade. Srednji vzhod se bo na drugi strani kopal v visokih temperaturah večino meseca,

Mati Zemlja se še naprej  suče in obrača, ter povzroča rastoče potrese v Indoneziji in v južnih morjih, več premikanja v Islandiji in možni drugi vulkanski izbruh tam. Potresi naraščajo vzdolž zahodnih grebenov ZDA in Kanade na stalni osnovi, ko se pritiski zgrajujejo. Možnosti so, da bo potres v morju  tukaj zraven obalnega območja poslal majhen cunami preko njenih obalnih otokov. Premikanje v mnogih državah bo presenetljivo – samo malo bobnanja, vendar bo dovolj, da bo povzročilo alarm.  Če se bo to dogajalo, ne skrbite – to je enostavno odmevanje premikov v obeh oceanih. Kalifornija kakorkoli mora ostati budna, ker bodo globoke prelomnice reagirale na pritiske na obalah. Mi vidimo možnosti nekaj vdorov/razpok na nadzemnih avtocestah – oster potres bi lahko kakšno  zrušil. Vdori/razpoke na avtocestah in notranjih cestah bodo postale nadloga. Ne, mi ne vidimo močnega potresa še. Mi vidimo možnost zelo močnega potresa v gorah Srednjega vzhoda, tam ali zelo blizu tam, kjer ga je prizadel zelo močan potres lansko leto oziroma  približno takrat. Vulkani bodo izbruhnili na pacifiških otokih in v deželah okoli Sredozemskega morja. Etna se počasi izgrajuje za drugi izbruh, vendar verjetno ne naslednji mesec ali približno takrat.

Z drugimi besedami, Zemlja se spreminja in človeštvo  čuti fizične in politične napetosti.
Frekvence še nasprej postajajo močnejše, kar vpliva na razume in telesa, ki se trudijo, da si eden z drugim najdejo skupno osnovo. Ko se bodo stene pristranosti in pohlepa zrušili, bo mati Zemlja ponovno našla mir.

Bodite prisrčni. Bodite prijazni eden do drugega. Pomagajte eden drugemu. To je, kar je vse potrebno.

Mojstri svetlobe

Ruth Ryden

Dostopite do najnovejših kanaliziranih sporočil Ruth Ryden o vremenskih napovedih in zemeljskih spremembah. Preberite odgovore na njena vprašanja Mojstrom svetlobe glede sedanjih dogodkov in drugih zadev v svetu sedaj. Ruth tudi omogoča serije posebnih člankov, kanaliziranih na posebn subjekte interesa. Ruth je priznana po kvaliteti in točnosti kanaliziranja. Lahko se jo doseže na: : Ruth Ryden  *  2806 N. Apple Lane, Whispering Pines, Payson, Arizona 85541-7328 USA  *  (928) 474-3515  *  rydenruth@yahoo. com

Ruth objavlja svoja kanalizirana sporočila v elektronskih časopisih Lady ISIS, ki se jih

lahko brezplačno naročite na: http://mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm.

To sporočilo je bilo objavljeno v  časopisu The Light Circle Ezine z dne 1.11.2010

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.