* 2.2.2012 – Hilarion sporoča

hilarion

Januar, 15-22, 2012
Ljubljeni!
Mnogi med vami ste odkrili, da ko stojite v svetlobi in v svoji resnici brez strahu, brez jeze, potem ste podprti z novimi energijami , ki prežemajo celotno ozračje Zemlje. Tisti, ki poskušajo delovati v starih paradigmah, na star način opravljati svoje delo na Zemlji, spoznavajo, da nimajo podpore v svojih prizadevanjih. Vse, kar je bilo storjeno skrivaj in v ozadju, sedaj prihaja v Svetlobo in pod nadzor celotnega človeštva.
Tisti, ki ste prizadevno in iskreno delali na osvobajanju in sprejemanju tistih vidikov sebe, ki so bili manj kot Ljubezen, dobivate sedaj podporo v vseh vaših zahtevah po večji moči na vseh področjih vašega življenja. Prosim, upoštevajte čarobne besede, najdražji. To je univerzalni zakon, ki pravi, da morate najprej zahtevati, da vam je dano. Za tiste, ki ste bili občasno na tem področju, prosim, razumite, da ste sedaj na poti  vstajenja vaše osebnosti in vašega planeta.  Vse, kar mislite, rečete in naredite, se vtisne v novo predlogo za vaš novi svet.
Še naprej opazujte svoje misli, ki privrejo globoko iz vas in bodite prijazni s seboj. Razumite, da so te misli mogoče nastale v prejšnjih življenjih in so prenesene v vašo gensko strukturo  in kot take prihajajo na površje. Blagoslovite jih in jih pošljite v preobrazbo z vijoličnim ognjem {Violet Fire Decree} Do sedaj ste najbrž že spoznali, da tisti, ki sledijo višji poti, VEDNO molijo za druge, kakor molijo in odrejajo zase.  To je avtomatski odgovor na vaše klice, da se razdelijo blagoslovi, ki jih prejmete.
Letos bo za vsakega od vas potrebno, da se premaknete daleč preko meja omejitev, ki ste jih zaznavali prej, v mojstrstvo zakona privlačnosti. To postaja lažja in bolj radostna izkušnja in mi vam svetujemo, da se še naprej igrate z energijami ustvarjanja, da ustvarjate najgloblje želje iz radostnega in hvaležnega srca. Položite vso vašo energijo in usmerjenost na tisto, kar HOČETE in izpustite vse tisto, kar ne deluje za vas. Vse je na vas in na tem, kar doživljate v sebi, najdražji, in ne v tem, kar drugi okoli vas izbirajo v svojih dejanjih… to je tisto, kar pomeni postati mojster/gospodar  življenja.
Vsako bitje je odgovorno za svoje lastne energije in za to, kako jih uporabi. Tisti, na višji poti, VEDNO izberejo ustvarjanje blagoslovov in dobrega za druge. Ni težko, ni nemogoče – vse kar je potrebno storiti,  je namera in ustvarjanje dnevnih navad v tem in videli boste rezultate, ki se vračajo k vam v popolni sinhronosti.  Nadaljujte s pritrjevanjem, da je vse dobro in popolno in ostali boste v vzvišenih in blaženih  energijah SEDANJEGA trenutka. Za vas obstaja večji namen v tem, da ste sedaj dobro in resnično, da stojite v svoji svetlobi in ohranjate vaše višje vizije.
Podpora, ki jo prejemate od družine svetlobe je ogromna in navdušenje, s katerim so vaše zahteve podprte, je srčno toplo in neverjetno. Ljubljeni, premaknite se sedaj v peto  dimenzijo bivanja. Čakamo pripravljeni, da vam izrečemo dobrodošlico in vas podpremo. Koderkoli hodite, bodite blagoslovljeni.
Do naslednjega tedna
JAZ SEM Hilarion
Januar, 22-29, 2012
Ljubljeni,
višje energije Kozmične Ljubezni še naprej pronicajo v Zemeljsko ozračje. Vse več in več ljudem se začenjajo dvigati skriti in nerazrešeni problemi na površje in to povzroča precej bojazni, vprašanj in skrbi v njih.  Zavedajte se teh energij, ko se pojavljajo v tistih okoli vas, vključno z družino in bodite sočutni, toda ne vpleteni. Nič več ni potrebno, da se odzivate na skrbi ljudi okoli vas. Ne glede na to kako zelo jih ljubite, se zavedajte, da so oni tisti, ki si morajo priti na jasno s tem, kar je za njih na površju.
Ljubite sebe dovolj, da si daste dovoljenje uživati sadove svojega dela, ki ste ga že opravili na tem področju in ste zdaj v poziciji moči, da lahko dajete podporo z vzdrževanjem mirnosti, ravnotežja in nivoja razumnosti v vsaki situaciji, ki se pojavi. Te situacije bodo tako raznolike kot ljudje, ki se z njimi soočajo. Prosimo, da uporabite svojo moč Ljubezni in bodite prijazni v vsem, kar pride pred vas. Za to so potrebne omenjene kvalitete in potrpežljivost.
Večina od vas ste se naučili, kako to narediti, ne da bi žrtvovali svoje lastne cilje napredovanje k vnebovzetju. Naše sporočilo tukaj naj bi okrepilo vaše znanje,  ki ste ga že pridobili o tem procesu. Prosimo, da razširite svojo modrost, ki ste jo dobili z lastnimi izkušnjami v podpiranju izkušenj drugih. Resnica je, da smo vsi eno in dokler ne bo vsaka oseba na planetu izkušala celovitosti v svojem bitju, naša naloga ne bo opravljena. To je stalna naloga za neopredeljen čas. Z vašo dnevno disciplino ste se naučili presegati zemeljske omejitve in vzdrževati v sebi ravnovesje ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas.
Uporabite sposobnosti, ki ste jih pridobili, ko mnogo premikov poteka v ljudeh in dogodkih. Ključno je, da držite prostor za vaše brate in sestre, ki se prebujajo k resnici oz. zavedanju, da je mnogo več v njihovem obstoju, kot so lahko izkusili in pričakovali. Potrebovali bodo Ljubezen in podporo, ko se trudijo, da bi se sprijaznili s tem, kar se pojavlja v njihovem svetu. Zdaj je čas, da ste svetilniki, za to ste se usposabljali in že samo s tem, da ste v njihovi bližini, spodbudite reševanje njihovih izkušenj. Z vašo prisotnostjo bodo močnejši in energetsko podprti, da zberejo pogum in se soočijo s svojimi izzivi ter jih pripeljejo k uspešnemu zaključku.
Poskrbite, da se ne ujamete v energije, ki so nenamerno usmerjene k vam in boste dobro. Vsak od vas se še nadgrajuje v svoji preobrazbi, da bi vaša telesa postala bolj kristalna na vseh ravneh. To je obdobje izzivov za vse na zemeljskem nivoju in to mora biti glavno vodilo.  Prosimo vas, obrnite se na vašo družino svetlobe, vaše vodnike in angelske skupine, da vas podpirajo v vsem, kar dnevno delate in se odprite našemu vodenju. Mnogi ste videli našo prisotnost med vami kot utripanje barvne svetlobe in kroge. Vedite, da je to vaša božanska podpora skupin, ki vas obkrožajo.
Prav posebej pa vas prosimo, da še naprej čutite radost  ob svoji notranji povezanosti z vašim božanskim virom. Občutki in izkušnje radosti ter hvaležnosti ohranjajo nove energije znotraj vas. Ko imate tak odnos,  se poveča njihov obseg  in vi postajate živi blagoslov za vse.  Najdražji, ohranite v vaših srcih in namerah čistost in plemenitost ter bodite še naprej dobro v vašem svetu.
Do naslednjega tedna…
JAZ SEM Hilarion
©2012 Marlene Swetlishoff
marlene_swetlishoff
To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se pošilja kot celota in se v njih na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*
Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate  sporočilo dalje.
Originalno sporočilo v angleščini najdete na:
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2012.htm
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
V slovenščino prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.