———————— 29.10.2012 – 24 urna molitev za mir v Siriji

24 urna molitev za mir v Siriji in na srednjem Vzhodu
od 8.00 zjutraj torek 30. okt. – do 8.00 ure zjutraj sreda 31. oktober 2012

Ljubljeni bratje in sestre Luči.
Pridružite se 24-urni molitvi za mir v Siriji in Srednjem Vzhodu.

Na srednjem vzhodu (Izrael, Sirija …) so vojne že zelo dolgo, res že stoletja je tam vrelišče takšnih in drugačnih nasprotij in spopadov.

Zakaj je to tako?

1.
Zato, ker je tam Jezus naredil svoje Vnebovzetje. Njegovo Vnebovzetje je naredilo eterični zapis za Vnebovzetje za vse človeštvo. Ta zapis v atmosferi Zemlji, ki ga je naredil s svojim zmagovitim Vnebovzetjem (Vnebohodom) služi vsakomur na Zemlji in vsem na Zemlji, da naredi to isto – Dvig v Večno Svetlobo. Tiste sile, ki želijo zasužnjiti človeštvo in ne želijo, da se dvigne v 5D in v višje dimenzije, poskušajo na vse načine zbrisati ta zapis v atmosferi Zemlje – zapis Jezusovega Vnebovzetja. A to v resnici ni mogoče. In vendar že stoletja tam scenirajo in podpihujejo grozodejstva, vojne.

2.
Vemo tudi, da so na tem istem območju mogočna Vrata Luči – Mogočni Portali Luči, ki jih tema tudi želi zapreti človeštvu.

NE DOPUSTIMO JIM VEČ POČETI TEGA!
SVETLOBNI ZAPIS JEZUSOVEGA VNEBOVZETJA IN MOGOČNI PORTAL LUČI , KI STA NA SREDNJEM VZHODU STA NAMENJENA, DA SLUŽITA ČLOVEŠTVU!
ZATO ZDAJ ZDRUŽIMO MOČI IN ZAHTEVAJMO OSVOBODITEV SIRIJE IN CELOTNEGA SREDNJEGA VZHODA – DA SVETLOBA OD TAM LAHKO NEOVIRANO SLUŽI ČLOVEŠTVU! ! !

VEČ V PRIPONKI SPODAJ….

odredbe-molitve-za-sirijo-in-sr-vzhod.doc

Comments are closed.