– Portal 11.1.11 – povzetek sporočila Nadangela Gabriela

objavljeno  11.1.2011

pillar_of_light_1600x12001


Danes,  dne 11.1.2011,  je energijsko pomemben dan, ko se je odprl portal 11.1.11. To je prvi takšen portal v tem letu 2011. Energijski portali bodo še v tem letu, vendar nobeden ne bo imel tako velike zmožnosti, da vas poveže v vaš vir kot portal 11.1.11. Nadangeli držijo stebre tega portala, tako da lahko greste skozenj.

Portali moči so jasna  odprtja, ki se razvijejo na med-dimenzionalnih ravneh, da bi ustvarila uravnavo znotraj vaših energijskih sistemov. Vam je z njimi ponujena okrepitev.  Najvažnejše je osredotočenje na vaš najbolj avtentični/ pristni božanski Jaz in omogoča portalu, da se jasno zariše in vtisne  na vašo pot.

Držite vašo najbolj sveto idejo življenja znotraj vašega razuma in srca, ko vi podvzamete ritualni korak naprej skozi ta vrata. Ko boste šli skozi portal, simbolično ali dejansko, boste pustili za sabo zastarele oblike in  vzorce obstoja, ki niso prilagojeni energijskemu toku združene zavesti, ki se pojavlja na planetu v tem svetem času. Ustvarite model vašega novega življenja skozi namensko postavljanje povzdignjenih idej, celo če te oblike še niso jasne. Dvignite svojo vibracijo skozi molitev, povabite, da vas vodi modrost vaše duše in nadangeli. Privzemite kot novo raven vašega notranjega bivanja, vaš božanski Jaz, tisti, ki zapazi novo harmonijo, veselje, mir in ljubezen za vaše lastno življenje in za Zemljo.

Vzemite si sveti  trenutek  v obdobju 24 ur, dne 11.1.2011, zlasti ob 11.11 uri  (lahko tudi ob 11.11 zvečer oz ponoči-opomba M.B.) in držite te namene ter si predstavljajte  portal moči. Nadangeli, ki stražijo pot, držijo ta razsežen portal svetlobe odprt za vas. Zapazite jih, ko stojijo tam z mogočnimi krili svetlobe, ki se razširjajo za posvetitev vašega razvoja in razvoja Zemlje, prinašajoč vam blagoslov Boga. Ko greste skozi ta portal in držite vizijo novega življenja na Zemlji, se vi uravnate z silami vsega stvarstva in visoka raven  enotnosti  napolnjuje vaš svet.  To kar se ne uravna s temi novimi frekvencami, pade stran.  Stare frekvence in energijski sistemi ne morejo obstajati v istem prostoru, ko  vaša duša postane uravnana z  njenim namenom in okrepljeno integrirano potjo. Pot na drugo stran portala 11.1.11 se za vas morda ne  bo razvila kar naenkrat. Ta uravnava pa vam bo omogočila večjo vero, da podvzamete naslednje korake na vaši poti v neznano bodočnost, vedoč, da ste se uravnali  z vašim dušnim namenom  in ste vodeni na vsakem koraku na poti.

Zahvalite se milini, ki se spušča v  tem dragocenem obdobju časa. Sprejmite jo globoko znotraj vašega bitja ter se zahvalite nadangelom, ki držijo Zemljo v sveti enotnosti.

Celotno, originalno sporočilo v angleščini, kanaloizirano skozi Shanta Gabriel, si lahko preberete na http://www.thegabrielmessages.com/1-11-11-the-gateway-of-power/

Povzela in prevedla: Marija Batista

Comments are closed.