———————— 10.5.2012 – SVETE RESNICE

mother-mary-4

Sporočilo MATERE MARIJE, kanalizirano skozi  Natalie Glasson dne 6. aprila 2012

(Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.omna.org/06-04-12-Mother_Mary.html).

Iz notranjosti mojega bitja jaz delim ljubezen in mir z vami. V tem času se dogaja tako veliko čudovitih doživetij in moja velika želja je bila, da vam prinesem dalje sporočilo svetlobe, ljubezni in razumevanja, da vam bo v pomoč v vaši resničnosti.

Moja želja je, da v tem času na Zemlji vi priznate vašo srčno čakro kot točko moči, iz katere se lahko zgodi  tranzicija, uresničitev in okrepitev. Resnica se razkriva iz vašega srca v vsakem trenutku in to bi lahko povzročilo obdobja zbeganosti ali velike jasnosti. Vendar, ko ste vi priznali težko delo vaše srčne čakre, ko ta prinaša dalje in procesira resnico, se vi začnete preje premikati z energijo resnice kot proti njej.

Ko smo mi v človeškem telesu, smo naučeni, da se pogosto premikamo proti energiji resnice znotraj naših src in bitij, vendar se sedaj  na Zemlji to upiranje resnici začenja razpuščati. Pogosto se dogaja, ko se resnica, drugače znana kot modrost ali intuicija, razvija iz vašega srca, da je um tako programiran, da se ne meni zanjo ali se upira resnici iz srca. Sedaj mi vidimo, da se srčna čakra mnogih ljudi z energijo resnice, ki se konstantno pojavlja, odpira širše. Mi opazujemo trenje med umom in srčno čakro zaradi večje moči resnice, ki prihaja iz srčne čakre. Nekateri bi lahko ugotovili, da so njihove misli zmedene. V nekem trenutku bi lahko bila misel navdihujoča in potem mračna zaradi negativne ali zmedene misli. To je zaradi bitke med umom in srčno čakro. Vaša srčna čakra je točka moči ljubezni znotraj vašega bitja, vendar ta tudi potrebuje, da jo podpirate, ko se vi osredotočate na okolico, in ji pošiljate ljubezen.

Vi lahko kličete vaše angelske vodnike ali velike skupine angelov in jih prosite, da osredotočijo in kanalizirajo njihove ljubeče energije najbolj primerne vibracije v in okoli vaše srčne čakre. Z občutenjem in razumevanjem, da je vaša srčna čakra stalno podprta in obdana z ljubeznijo, boste ugotovili, da vaša srčna čakra resnično začenja manifestirati točko moči ljubezni znotraj vašega bitja. Vi bi lahko občutili, da je vaša srčna čakra bolj energizirana in ekspanzivna/razsežna, vendar  bo ljubeča energija, ki obkroža vašo srčno čakro, dopustila resnici vaše srčne čakre, da se pojavi v spremstvu ljubezni. Upiranje uma, kar je naravno znotraj človeškega bitja, bo pričelo popuščati. Um ne bo več igral trikov zbeganosti, pozabljivosti ali napačnega razumevanja, ampak se bo sprostil, da bo delal vzporedno z mogočno točko moči srčne čakre. To bo na tej točki, ko se bosta um in srčna čakra povezala kot eno ter bo resnica tekla v izobilju, kot da je to kri, ki teče skozi telo, in ko bomo videli mnogo ljudi, ki bodo čutili, kot, da so imeli življenje v zakupu oziroma so podvzeli korak dalje vzdolž njihove spiritualne poti.

Velikokrat je potrebno ponovno uglasiti povezavo med umom in srčno čakro, ker se srčna čakra vedno razvija in so globlje vezi potrebne, da se zagotovi večji tok energije in razumevanja. Vi lahko pokličete angele devetega žarka svetlobe, predstavljene z modro zeleno bravo, da se vam približajo in obdajo vašo srčno čakro z ljubeznijo skozi vsak in vse dni. Zaprosite jih, da vam pošljejo njihovo ljubezen v samo jedro vaše srčne čakre in tudi obdajo skrajne meje vaše srčne čakre. Angeli devetega žarka svetlobe se bodo vedno pojavili pri vas z obiljem ljubezni in veselja, katerega želijo deliti z vami na vsak način, kot lahko.

Prosim, uvidite tudi, da je potrebno, ko se energije resnice odvijajo iz vaše srčne čakre, da ste z sabo potrpežljivi in dopustite telesu oziroma bitju čas, da procesira resnico, preden bi vi lahko razumeli ali celo sprejeli to v polni meri. To je pogosto, da je resnica, ki je znotraj vaših duš, povezana z vašimi preteklimi življenji in tako bi lahko  bil, ko pride resnica znotraj vaših bitij na površje, tam odpor ali celo upor. To lahko  povzroči, da postanete bolani, da spremenite vaše razpoloženje, povzroči lahko, da se počutite v nizki vibraciji ali ustvarite neravnotežje ali zmedenost. To je, kot da se telo, um ali vaša energija dvigujeta/upirata proti energiji resnice, ki se pojavlja, kot način zaščite zaradi bolečine ali neudobja iz preteklosti. To je tudi res, da se je pogosto bolečina že razpustila, vendar je energijski vzorec še vtisnjen znotraj spomina oziroma energijskega spomina in zato se zgodi reakcija. MI videvamo, da se resnica  obilno pojavlja, vendar mi tudi videvamo ljudi, ki trpijo, ker kot, da je resnica teža ali breme za njihove energije. To bi se lahko spremenilo z močjo ljubezni. Če bo  ljubezen obdajala srčno čakro, potem bo to dopustilo resnici, da se pojavi, zaščitena z ljubeznijo. To tudi namiguje, da bo večji obseg ljubezni, ki bo obstajal znotraj vašega celotnega bitja, brisal energijske spomine bolečine, povezane z razpletanjem resnice. Z ljubeznijo, ki aktivno delujejo v vaši energiji in z vašim razumevanjem energijskih vzorcev bolečine, pogosto povezanih z resnico, ste potem vi zmožni zavarovati vaše zdravje in dobro počutje, kar omogoča še večjo povezavo in enost med vašo srčno čakro in vašim celotnim bitjem.

Dopustite si biti večja podpora vaši srčni čakri in vi boste opazili, kako se vaša srčna čakra razvija v močno točko moči znotraj vašega bitja. Mi videvamo, da sta v tem času na Zemlji postala prvi žarek svetlobe in šesti žarek svetlobe ekstremno pomembna, to je,  kot bi energije teh  žarkov nabrekle, da bi obdale celotno Zemljo. Prvi žarek svetlobe drži energijo volje Stvarnika, energijo moči, poguma in krepitve vgrajeno/zajeto v rdečo bravo na nekaterih ravneh stvarnikovega Univerzuma. Šesti žarek svetlobe drži vibracijo in zavest čiste vdanosti, zapečateno/zajeto v indigo bravo na nekaterih ravneh stvarnikovega Univerzuma. Mojstri teh žarkov, zlasti mojster El Morya, Manu Allah Gobi in mojster Lanto pošiljajo ogromne količine energij in zavesti v Zemljo in človeštvo v tem času.  Oni delajo na čiščenju energij človeštva z osredotočenjem na moč, krepitev, pogum, strast in vdanost. Vse te kvalitete držijo ogromne sile energije in morajo biti sedaj uporabljene in pripoznane na ljubeč in neškodljiv način. To je pogosto, da človeštvo lahko uporabi njihovo moč, da škoduje drugim in sebi. Ljudje se lahko bojijo poguma ali bodo lahko preveč pogumni in ne bodo poslušali vodenja njihove srčne čakre ali duše. Vdanost je pozitivna in potrebna kvaliteta, ko se gre po spiritualni poti, vendar se lahko pogosto odpor manifestira kot lenoba ali občutek, da ste letargični/otrpli ali pa bi lahko bila vdanost tako intenzivna, da so vse poti zaprte in se pojavi izolacija mentalno in/ali v srčni čakri in tudi v fizični resničnosti. Mojstri priznavajo, da so te kvalitete potrebne, da bi pomagali in podpirali proces vstajanja. Tam je potreba zanje, da so prisotni z vsako osebo, vendar v harmoniji in ravnotežju. Prvi in šesti žarek svetlobe želita delati s tistimi, ki čutijo, da so pripravljeni prinesti ravnotežje v kvalitete moči, poguma, okrepitve in vdanosti, kar oni imajo, razumejo te energije bolj temeljito in jim dopuščajo, da so pozitiven vpliv znotraj njihove resničnosti.

Tam, pri vas bi bilo lahko mnogo posledic v zvezi s temi štirimi kvalitetami in mojstri prvega in šestega žarka svetlobe želijo razpustiti te posledice in tako pripeljati večje zdravljenje in čiščenje v vaše bitje. Oni želijo pomagati in znotraj vašega bitja in resničnosti okrepiti te kvalitete pozitivno in uravnoteženo, tako da bi vam bile lahko v pomoč, ko vi rastete, se transformirate  in duhovno  razvijate. Mnogi imate stare energijske vzorce ekstremne vdanosti, kateri bi lahko bili škodljivi za vaša bitja, ker ustvarjajo izkušnje samo-škodljivosti, drugi bi želeli pripeljati dalje discipline in vdanost, ki ste jih manifestirali/uresničevali skozi več življenj, da  bi podprli in spodbudili vašo spiritualno pot na Zemlji. To je očitno, da bi lahko bilo delo vsake osebe s prvim in šestim žarkom svetlobe različno in popolnoma osebno, vendar jaz želim, da vi pokličete prvi in šesti žarek svetlobe kot eno energijo, da vas najprej obda, se premakne skozi vaše avrično polje in potem vstopi v vašo srčno čakro in celotno bitje. Dopustite si sedeti znotraj svetlobe in aktivne zavesti prvega in šestega žarka svetlobe in zaprosite, da se kvalitete moči, .poguma, krepitve in vdanosti uravnotežijo in harmonizirajo znotraj vašega bitja. Bodite tiho in enostavno opazujte. Vi bi lahko občutili, kot da se nič ne dogaja, vendar bodo mojstri vedno delali z vašo dušo in nad vami najprej energijsko. Vzemite si čas in bodite opazovalec teh dveh energij, ki se integrirata z vašim bitjem čez dan.

Vi lahko naročite prvemu in šestemu žarku svetlobe, da delata energijsko z Zemljo in splošno zavestjo človeštva, da pripeljeta kvalitete moči, poguma, krepitve in vdanosti v ravnotežje. Vi morate uvideti, da bodo različne države potrebovale, da se zgodi ravnotežje v teh  kvalitetah z nekaterimi kvalitetami, ki so se povečale in drugimi, ki zmanjšujejo njihov vpliv, odvisno od situacij znotraj držav.

Moje prepričanje je, da z delanjem s prvim in šestim žarkom svetlobe, vi lahko pridobite večji notranji mir, vendar lahko tudi omogočite večji svetovni mir.

Jaz vas bom zapustila sedaj, da raziščete ta orodja. Z ljubeznijo in naklonjenostjo.

Mati Marija

natalie_glasson

Na sliki: Natalie Glasson

Kanalizirala Natalie Glasson; www.omna.org

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.