– Alkemija leta 2010 in astrološka napoved za maj 2010


  1. Alkemija leta 2010

Sporočilo NADANGELA METATRONA in VNEBOVZETEGA MOJSTRA SAINT GERMAINA, kanalizirano preko Jamesa Tyberonna, 31.12.2009

(V nadaljevanju je prevod sporočila, ki sem mu odvzela del, ki opisuje astrološko dogajanje in energije v mesecih, ki so sedaj že minili. Tudi odvzeti del je v svoji razlagi razumevanja astrologije zelo zanimiv. Uporabi pa se tudi za analizo, kaj so nam prinesli nekateri močni aspekti in pomembni datumi v začetnih mesecih tega leta. Ta del si lahko preberete v angleškem originalu na www.Earth-Keeper.com pod naslovom The Alchemy of 2010Metatron, Saint Germain)

Pozdravljeni mojstri, jaz sem Metatron, lord svetlobe, in pozdravljam vsakega od vas in vse v energijah edinstvenega vektorskega prostora, prežetega z brezpogojno ljubeznijo. In tako smo se zbrali, da bi govorili o prihajajočemu letu, o novih in starih energijah, velikih in večjih energijah, ko se približujemo napovedanemu vnebovzetju/vstajenju.

Mojstri, leto 2010 bo mogočno leto, leto velikega razkrivanja, leto, ki nas bo peljalo milje bliže proti galaktičnemu centriranju v procesu vnebovzetja/vstajenja. Leto 2010 ima znotraj sebe nekaj izrednih datumov, ko se odprejo nebesna vrata in to bi se moralo koristno uporabiti. Morali bi sodelovati. Mi vas pozivamo, da osredotočite pozornost na sklepe in potenciale na vaših življenjskih poteh, da dosežete več, kot že imate.

Vi vidite, da je napredovanje, v smeri katerega ste delali in čakali nanj mnogo življenj, da bi sodelovali v tem, sedaj tukaj. Resnično, vi ste v zadnjem triletnem obdobju 26.000 letnega cikla proti galaktičnemu centriranju. Tri leta, ki preostajajo do 2012, je le majna frakcija – 0,00011 od 26.000 letnega cikla. Vnebovzetje/vstajenje na mnogo načinov se zares dogaja sedaj.

Tako, ko vstopate v leto 2010, uporabljajte modrost v medsebojnih interakcijah (kako in s kom). Dvignite svojo frekvenco s tem, da ste še bolj odprti do novih potencialov. Ne obsojajte ne vaših doživljanj/izkušanj in ne tistih od drugih, ker vsi nekako sledijo in napake rastejo, ko prihajamo v smeri kristalnih vibracij popolnosti.

Izkoristite izredne portale (nebesna vrata, angl. getaway), ki se odprejo oziroma dogodijo na ekvinokcije oziroma pomladno in jesensko enakonočje, poletne in zimske solsticije, portale na trojne datume, mrke in uravnave.

Doživljajte te ekliptične portale odmaknjeno. Sodelujte na ekvinokcije, solsticije in trojne datume v skupinah. Na tej poti odkrite ljudi, ki sledijo to, kar vi, ljudi sorodnih energij, kateri so vdano pripravljeni, da prevzamejo naslednji korak v odkrivanju. Potem to počnite v skupini, ker je tam v skupini eksponentno več energije kot v osamljenosti. Mi podpiramo in spoštujemo to posebno komunikacijo in preizkušanje.

Vprašanje Saint Germainu:

Ali lahko kratko in jedrnato opišete glavne datume in portale leta 2010?


Saint Germain:

To so ekvinokciji, solsticiji, mrki, portal na trojni datum 10-10-10 (10.10.2010), ki je bistven za leto 2010. Potem so tu še vsako leto pojavi polnih lun, novih lun, razumevanje koristne uporabe rastočih in padajočih lunarnih ciklov. Ekvinokcij 20. marca, portal 10-10-10 in polna luna na solsticij 21. decembra so trije najbolj močni. Popoln sončni mrk 11. julija in ekvinokcij 22. septembra tudi nudijo mogočna odprtja zvezdnih vrat. 12-12 v decembru, kombiniran z 21-12 v decembru bo prav tako ekstremno močan.

Pomembno je razumevanje planetarnega gibanja in poravnave, ki se bodo dogajale junija in julija. Dne 13. junija 2010 se bodo postavili v vrsto na eni strani Sonca Uran, Jupiter in Merkur, medtem ko se bodo poravnali na drugi strani Sonca Venera, Mars in Saturn. Zemlja bo pravokotno glede na Sonce (angl. perpendicular) v tem času. To je združeno z zelo pomembno planetarno konfiguracijo, prav tako z natančnim aspektom v četrtem tednu julija. Kvadratna uravnava Lune in petih planetov z drugimi pomembni faktorji v močnem aspektu indicira transformacijske krize kolektivne zavesti, ki se bodo odigrale dramatično na globalni ravni. To ne bo lahko poletje, navzlic temu bo veliko odpuščenega in podvzeti bodo začetni koraki, ki bodo prinesli razrešitev globalnih konfliktov na makro ravni. Vendarle bo drama nekoliko preusmerjena skozi popoln sončni mrk 11. julija, ki ponuja nekaj odložitve.

Od ekvinokcija v septembru preko 10-10-10 bo velika solarna aktivnost z uravnavo Jupitra in Saturna. To pomeni verjetnost solarnih vetrov, ki bodo oplažali planet, in geomagnetnih neviht.

Znotraj retrogradnih Merkurjev so posplošene okoliščine, kot vedno, dobro razumljene. Kot je razumljeno so komunikacije napačno konstruirane in to vpliva na promet/potovanja. Človeštvo se počuti zaspano/otrplo in razdražljivo. Brezčutnost/otopelost v razmišljanju lahko vodi do nepazljivosti in avtomobilskih nezgod, ko je zmanjšano osredotočanje na vožnjo. Pozornost, potrpežljivost in previdnost so pravila! Delujte mirno v komunikacijah in uporabljajte potrpežljivost v potovanjih. Preživite čas v preudarjanju.

In tako jaz, Saint Germain, stojim z mojimi brati in sestrami človeštva v iskreni želji, da prinesem razumevanje svetu, ki je pozabilo svojo vlogo. Ta dogajanja v letu 2010 vam bodo zares pomagala, da se boste spomnili, zakaj ste vi tukaj, dasi eno srce skupaj. Mi kličemo vašo dušo, da se spomni in zaupa v najvišje dobro. V ljubečem sočutju mi rotimo in vabimo vsakega od vas, da se premaknete preko teh dramatičnih iluzij in se polastite vaše lastne božanske dediščine, ter storite to z nogami čvrsto prizemljenimi na ljubljeno Zemljo. Morda se to sliši paradoksalno, vendar je to pot mojstrstva. Jaz upam z vsem srcem, da sem vam pomagal. Jaz vam predlagam, da invocirate (vpokličite) vijolični plamen in uvidite priložnosti in lepoto tega napredovanja vnebovzetja/vstajenja. To je točka v večnem času, po kateri smo hrepeneli in smo jo kreirali. Ta se bo zgodila. In tako se jaz vračam na oder k energiji ljubljenega Lorda Metatrona in se vljudno klanjam.

Jaz sem ta, ki sem in tako bo! Jaz sem Saint Germain, vedno v vašo pomoč in razpoložljiv za vaše klice.

Nadangel Metatron:

Dragi, ko se boste spomnili božanske resnice, kdo ste, boste spremenili svoj notranji svet in potem zunanji svet. Vi ste lepi, veličastni otroci svetlobe. Korupcija in konflikti, ki jih vidite, so iluzije, kljub temu je bila njihova vsebina velik učitelj. Vzrok in posledica, to je doktor, ki še povzroča hišne obiske! In ko se »stare straže« kontrole, strahu in odklonilnih govornikov pretrgajo in izbruhnejo v svojih zaključnih smrtnih mukah, vedite,da je to stara utrujena energija, ki mora kmalu oditi z odra. In tako vam v zaključni besedi o ekvinokcijih, trojnih zvezdnih vratih, mrkih in solsticijih rečemo: Uporabite ta čas za resnično in globoko preiskavo svojega srca. Ugotovite iz njega, kar morate odpustiti, razrešiti in manifestirati v mišljenju, duhu, telesu in zavesti, da boste fizično in spiritualno živeli bolj veselo in popolno življenje skladno z svojo dušo. Postavljajte si jasen namen in ga kreirajte. To je leto kristalne MerKiVa in ponuja velike skoke v dovršitvi.

Jaz sem Metatron in Jaz delim z vami te resnice. Vi ste ljubljeni! In tako je to.

To sporočilo je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Pošiljanje na spletne strani je dovoljeno, dokler informacija ni spremenjena in je navedeno dobro ime avtorja in spletna stran. To ne bi smelo biti objavljeno v časopisih in revijah ali tiskano brez izraženega dovoljenja Varuha Zemlje (Earth-Keeper). Za dovoljenje lahko zaprosite na Tyberonn@hotmail.com.


2. Bik v letu 2010: Vrt življenja

Sporočilo od KELLY M. BEARD, z dne 29. 4. 2010

Bik/Škorpijon energije prinašajo zavedanje vaših najglobljih vrednosti, prenovitev vaših prioritet in dostop do moči za soustvarjanje vašega sveta. Obdobje Bika (april/maj) in Nova Luna sta letni možnosti za sajenje »vrta« vašega življenja…medtem, ko čas Škorpijona (oktober/november) in Polna Luna v Škorpijonu prinašata letna darila moči, magičnost in razstrupljanje. Zavestno delovanje s temi energijami vam daje priložnost, da resnično ozemljite vaše najvišje namene in jim daste »obliko«, ki bi služila višjemu dobremu, kar bi pritegnilo blagoslove preko vaših najbolj hlepečih predstav…ČE vi uravnavate integriteto in OPRAVLJATE DELO! Zemeljska energija je potrebna, da postaja stvarno, da postaja resno in postaja tudi grdo! To je priložnost za soustvarjanje, prispevanje in omogočanje velikemu duhu vdihniti življenje v semena, ki jih sadite v tem času.

To leto škorpijonova Polna Luna (28/4) pred Novo Luno v Biku (13/5) indicira, da je čiščenje in/ali odpuščanje nujno pred sejanjem novega. Ko mi čistimo karmično nesnago, ustvarjamo prostor, kjer je čisto in popolno ter pripravljeno, da se posadi, zgradi in prinese notri sveže in novo. Energije Bika/Škorpijona nas učijo o pripravljenem žrtvovanju, ki ga napravimo za tisto, kar mi resnično cenimo, kakor tudi, da so lekcije trdega dela povrnjene. To je čas, ko jaz opominjam ljudi, da semena kalijo v temi. Energije Bika/Škorpijona perfektno prikazujejo odnos med semeni, ki se razvijajo pod površjem Zemlje, da bi obrodili fizične, otipljive rezultate (morda) na površju Zemlje. Tako preusmerjanje vaših vrednot in prioritet znotraj Bika bo pomagalo ustvariti otipljive rezultate z močjo in magijo Škorpijona. V tej zvezi je tudi pomembno, da ostanete disciplinirani in osredotočeni. Nobenega časa ni za neznatna odvračanja in abotnost, ko želite konkretne rezultate. To je pomemben čas za sajenje in gojenje tega, kar hočete, da raste v vašem življenju. To je čas, da delate, ste vključeni in ustvarjate!

To leto imate nekoliko dodatne pomoči. Venera (vrednote/prioritete), retrograden Merkur (napraviti revizijo/pregled idej, misli, konceptov/zamisli) in Sonce (identiteta/vir), vse se dogaja v Biku pred Novo Luno v Biku, v povezavi glede na Polno Luno v Škorpijonu (28.4.), kar olajšuje/podpira razjasnjevanje in čiščenje. To je indikacija/namig, da morate opraviti notranje/energijsko delo preden bi lahko ustvarili zunanje/fizične rezultate. Polna Luna v Škorpijonu je sijala na zaplete, zadrege, ki prekinjajo, iztrebljajo energijo življenjske moči, kot rastlina, katere korenine so prerasle posodo in začele zatirati rastlino, dokler ne umre. Polna Luna v Škorpijonu vam je/bo pomagala, da opravite pomembno čiščenje, odstranjevanje nepotrebnega ter odstranjevanje vidikov/delov vašega življenja, ki so postali toksični, strupeni ali niso več »živi«. Te vrednote (Venera), ideje (Merkur) in vidiki vaše identitete (Sonce) niso več sposobni za življenje in morajo biti odpravljeni, odstranjeni, da napravijo prostor za to, kar JE zdravo in razvije korenine, da se razširi, medtem ko tudi napravi prostor za nova semena, da se zasadijo.

Kaj vi gojite? Kaj ne uspeva v vašem »vrtu« in o čemer bi morali premisliti? Bi lahko ustvarili boljše pogoje? Kaj je vredno ali ni vredno gojiti? Vzemite si čas za premislek, ko se gibljete skozi pomladansko čiščenje in organizirate vaš »vrt« – sejete semena, jih zalivate in navdihnete vaš »vrt« z prošnjami/molitvami za zdravo rast in rodovitnost. Uporabite ta mesec, da ponovno definirate, kaj vi cenite in v kaj ste pripravljeni investirati vaše zaloge časa, energije in denarja, da bi zagotovili zdrav, lep in samo ohranjajoč svet. Vi najbrž delate na mnogo različnih stvareh, za katere bi radi, da rastejo in vzcvetijo v vaš svet v tem času. In kot v vrtu, vsaka takšna stvar zahteva določeno skrb in vzdrževanje. To je čas, da ozemljite vaše namene in greste dosledno v neomajne napore, ki bodo čez čas obrodili rezultate.

Še ena končna misel …karkoli vi ustvarjate, ste vi odgovorni zanj. Vi opravljate delo, čistite karmične razvaline in ustvarjate prostor za vrt (vaše novo življenje). Vi sadite semena, ki ste jih izbrali za vaš novi vrt. In z Polno Luno v Škorpijonu (28.4.) ste odprli zvezo z Univerzumum – če ta vdihuje ŽIVLJENJE v vaše sanje, boste vi odgovorni za njihovo vzdrževanje skozi njihovo življenjsko obdobje. Vi ste izbrali, da boste ustvarili to življenje, sedaj ste vi odgovorni zanj in vse kar prinese s sabo – dobro, slabo, grdo! (Kakor je tudi res, da JE VSE POPOLNO v očeh Velikega Duha!) Tako prevzemite koristi vseh teh sijajnih in silnih energij Zemlje, da z vami in vašimi najglobljimi željami in vrednotami, kar ste sejali, postane resnično in TO bo življenje, ki ga boste živeli. Vse pred tem, je bila priprava za TO! Vi ste bolj pripravljeni, kot mislite in nobenega časa ni za »kokodakanje«. Vi stojite na vratih steze, ki vodi v popolnoma novo eksistenco/življenje, vendar še imate svobodno voljo in izberite. Kakorkoli, zapomnite si, da tudi imate najvišjo moč od nekaterih zelo močnih planetov za vami, poleg vas, pod vami, nad vami in ZNOTRAJ VAS! Sedaj je čas.

Vzpodbujam vas, da delite te članke dalje, v kolikor vedno vključite avtorsko pravico in kontaktne informacije. Hvala vam za spoštljivost. Kelly M Beard Kelly@KarmicTools.com ~ www.KarmicTools.com Izdano od GypsyChild Publishing Copyright © 2000-2010 Kelly M Beard Vse pravice zadržane.


V slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.