– Nadangel Mihael: Krilati konj utira pot za 6. dimenzijo in Saturnovo poveljstvo


Nadangel Mihael: Krilati konj utira pot za 6. dimenzijo in Saturnovo poveljstvopetek, 7. avgust 2009 @ 05:02 CEST

Piše: mavrica

Preneseno preko Elanthre, 19. julija 2009


Pozdravljen vsak in vsi skupaj. To Sem Jaz, Nadangel Mihael. Prišel sem danes z Legijo svetlobe v spremljavi z vijoličnim in svetlo modrim kristalnim krilatim konjem Boga (The Violet and Baby Blue Crystalline Winged ‘Horse of El.’). Stvari se lepo pospešeno odvijajo skozi Univerzum, kot rezultat vse svetlobe, ki jo nosite.

ares je prišel čas za odpiranje vrat božjega očesa (the Opening of the Doorway of The Eye of El). Ta vrata bodo odprla pot za 6. dimenzijo, da se združi s 5. dimenzijo, kar bo nadalje služilo k ustvarjenju Nove Zemlje (New Earth) – vaših Novih nebes na Zemlji. In naj se Zemlja spremeni v Nebesa in Nebesa naj bodo Zemlja.


Oko te svete močne živali nosi diamantno srce božjih kod 6. dimenzije. To bi si lahko predstavljali kot diamantni simbol, postavljen vodoravno, kateri vsebuje aktivirano oko (The Activated »Eye«) – To je oko enosti (The Eye of One). Ta dan je bilo Oko enosti zasidrano in ozemljeno z materjo Gaia – vodami, gorami.

To pa bo prineslo nešteto božanskih možnosti. Jasna, transparentna, steklena Vijolična barva svetega krilatega poslanca prinaša Vijolični Plamen preobrazbe, svetlo modra barva pa predstavlja mir in tišino. Konj se je nedavno nenadoma prikazal, se pognal v galop in vam utrl pot v nov svet. Zares, vaš svet in vse v njem postaja kristalinično.


Konj kot močna žival ali totem omogoča nekomu, da zaplava v svobodo, poskakuje in preskoči v nove smeri, da bi peljal naraščajoči val do naslednje ravni razvoja. To povečuje duhovno in fizično moč ter vitalnost posameznika in omogoča sploh širše odpiranje jasnovidnosti in telepatije.

o vse združuje in omogoča komunikacijo in vzajemnost. Predlagamo, ker je to čas za to, da dopustite energijam celo večje modrosti in razsvetljenstva, da se izrazijo ven. To je čas, da razširite in odprete vaše razume višjemu razumu. Univerzum in vaši razumi postajajo bolj stvariteljski in Univezum je dovzeten in pripravljen z obljubo.


Predlagamo, da sedaj bolj pogosto opravljate intoniranje, da prinesete vase in konsolidirate vibracije 6. dimenzije – magične dimenzije obilja in možnosti.


Sveti krilati konj je pritekel v gore, katere so bile posejane z jajci zlate kozmične kristusove zavesti ter postale svete. Vedite, da so gore rodile mogočno kundalini energijo, ki bo služila k izbruhu velikega zavedanja vseh. In duh vrtnice šviga in plava v harmoniji z duhom metulja ter se zapleta v navdušenju z njihovim tovariškim Vijoličnim Plamenom. 


Tako Jaz Sem tukaj, da vam prenesem, da bodo za jasnovidce postala vaša videnja še bolj živahna, za tiste, ki pa čutite, za jasno čuteče, pa občutki bolj okrepljeni.

ričakujte, da boste doživljali navdušujoča, magična, hitro minevajoča videnja. Nekatera videnja in občutki ter misli, ki bodo prišle do vas, bodo tako hitri, da jih vi morda ne boste zmožni niti jasno razločiti ali se celo zapomniti trenutek kasneje, kar se njih tiče. Sedaj je čas, da pustite zadaj analitično in logično stran vašega razuma ter vse dopustite. Dopustite magične stvaritve, in kot veste, Univerzum je kreativen, obilen univerzum.

o vas bodo prišli prizori, zaradi katerih si boste rekli »Le kako bo to? To je nekaj, kar si sploh nisem predstavljal, da je to mogoče«. Če boste o tem premišljevali, vedite da to obstaja v Univerzumu na nekaterih ravneh. Naj bo Mojzes sinonim in zamenjan z orlom, ko se ta vrtinči in dviga čez Univerzum, naj imajo sablje nadangelov rože rastoče in cvetoče od njih.

n naj bodo kristalni/diamantni otroci nameščeni na vrhu tulipanovega cvetnega lista, ko segajo navzgor in skušajo doseči ter komunicirati z Saturnovim poveljniškim ladjevjem. Neskončno magičnih možnosti bo. In vi boste začeli uvidevati, da tisti nekateri, ki so bili nekdaj naslovljeni kot «nadrealistični« so »realni« in tisti, ki so bili »realni« bodo postali »nadrealistični«, da bi vas pozdravili nad vašim dajanjem znamenj.


Zlasti usmerjevalci poti, voditelji, učitelji – sedaj bo utrta pot za »inštrukcije«. Vi boste prejeli nadaljnje napotke ne le od vašega višjega JAZ, ampak tudi drugih mnogo-dimenzionalnih kraljestev -kraljestev Plejadiancev, Arkturiancev, Siriancev, svetlobnih božanstev in vaših lastnih mojstrov vodnikov ter tako dalje. Sledite vaši intuiciji, doživljajem, občutkom, na katerikoli način se vam manifestirajo, ki resonirajo z vašim najvišjim JAZ.

edaj je čas, bolj kot kdaj prej, da verjamete, zaupate in dopustite. Napravite si pot za magično in manifestacije ter blagoslove – darila v vsakem trenutku. Predlagamo, da jih prepoznate in se zahvalite zanje, ker hvaležnost utira pot navsezadnje za obilje.


Sedaj, bolj kot kadarkoli prej, naprošamo tiste, kateri se čutite poklicani služenju svetlobi, da stopite naprej z vero, naklonjenostjo in pogumom. Ne skrivajte svojo svetlobo s preskromnostjo. Veliko vas je sedaj pripravljenih sprejeti vase brezpogojno ljubezen in razsvetljenost, kar lahko prenesete naprej. Velikokrat boste služili kot primer. Čas je, da se povzpnete na površje, če se boste, ter podarite svoje darove čakajočemu svetu.

prašujete: »Kaj je moje darilo?« Vaše darilo je to, kar vas navdušuje – to, kar bi lahko prišlo k vam brez napora in kar povzroči, da vaše srce in duh poletita v višino. Ter vedite dragi, da vse, kar so vaši darovi, se mora deliti in podarjati. Čas za to je blizu. Ne dvomite vase in ne se plašiti. Čas, da pridete v ospredje je sedaj.


GORA VSEGA (THE MOUNTAIN OF ALL) IN SATURNOVO POVELJSTVO (THE SATURN COMMAND)


Sedaj bi rad govoril o Gori vsega. To je eterični tempelj 6. dimenzije in je pod okriljem Saturnovega poveljstva. Brodovje in ladjevje Saturnovega poveljstva ščiti ne le sebe, ampak naj bi bili nameščeni nad Goro vsega. Saturnovo poveljstvo je svet (council), ki vlada duhovni integriteti in etiki prek galaksije.

si tisti, ki resonirate in vas pritegne Saturnovo poveljstvo boste morda celo ugotovili, da ste člani tega sveta. So eni od nebeških varuhov in zaščitnikov. Na tej sveti gori boste našli tudi kristalizirane vode z šaljivimi delfini, kiti, ribami, ki se ovijajo in zapletajo okoli, v komunikaciji s kristalinsko sveto goro. Energije Gore vsega se sedaj oddajajo prek Nove Zemlje in čez Mlečno pot (the Milky Way).


Vedite, da je Gora vsega sedaj postala raj elementalov, ki plešejo z radostjo. Lahko bi videli diamantne, kristalne otroke, ki se odločajo priti iz diamantno oblikovanega brodovja in ladjevja, ko njihov duh prežema Novo Zemljo v vseh barvah, oblikah in formah, njihove misije izzivajo in so spremenjene. Predlagamo, da prisluhnete, ko govorijo, ker so mojstri, ki govore z besedami modrosti.


To je čas, da snamete maske in se razkrijete. Do vas bo prišlo veliko razodetij, veliko slutenj, ki ste jih imeli v preteklosti, bo potrjenih. Na temo bo posijala svetloba in kar je bilo prikrito, bo prišlo na površje. Do tega ne bo prišlo le v vaših vladah, ampak razumsko. Vidite, vaša razsvetljenost bo sedaj poletela v skokih in poskakovanjih.


Vaša čustva, ki so doslej spala zimsko spanje in bila potlačena, kar je imelo za posledico depresije, bodo sedaj hotela priti na površje in biti prepoznana. In četudi bodo pogosto intenzivna in boleča, priporočamo, da čustva občutite in preobrazite z Svetlobo in Vijoličnim Plamenom. Čas je, da zaplešete z lastno temo. Priporočamo, da združite nižji JAZ z višjim JAZ in vedite, da vas ima nižji JAZ veliko za naučiti. Mi vas vabimo, da si vsi, ki vas to vleče, dovolite iti do Gore vsega.


Mi vas spodbujamo, da pomagate eden drugemu. Zapomnite si, da ste vsi del Kroga in skupnosti svetlobe (The Circle and Community of Light), povezane v kristalno srce zlate verige (Crystalline Heart of Gold Chain). Ko odstranite le en člen verige, se pojavi nesimetričnost in neravnovesje. Naj ostane vaš krog združen in nepretrgan. Ostanite skupaj za vedno, združeni, okrepljeni v solidarnosti, namenu, viziji svetlobe Enosti.


Vse je dobro. Bodite blagoslovljeni, in tako je to. Namaste.


Jaz Sem Nadangel Mihael z Saturnovim poveljstvom


Universal Copyright ©2009 – Elanthra, Življenje z svetlobo – Prosim, svobodno reproducirajte in distribuirajte, pri tem pa poskrbite, da se to kanalizirano sporočilo reproducira v celoti nespremenjeno, na kakršenkoli način, tako da so vključene vse navezave ter ni zaračunano nobeno povračilo.

lanthra je indigo, kristalni Walk-In, zdraviteljica ter prenašalec energij iz Omniverzuma, posvečena služenju na kreativen in igriv način. Zlati jo privlačijo vsi »novi otroci« .

 Spletna stran: www.livewithlight.com * E-mail: Elanthra@livewithlight.com * www.bodyoflightforum.com*

———————-

revedla v slovenščino: Marija Batista


Comments are closed.