———————— 1.6.2012 – Sporočilo Galaktične Federacije Svetlobe

cage1

Kanaliziral: Greg Giles 21.5.2012

Veliko je načinov, kako opisati  in videti vaše sedanje stanje znotraj dualnosti, in eden od teh načinov je, da rečemo, da ste znotraj ptičje kletke.

To je metafora, ki opisuje vaše sedanje stanje ujetništva. Tako je, kot da vsi živite znotraj mej kletke, saj je za vas še veliko več za temi zidovi, ovirami in omejitvami, kar lahko izkusite, če se za to odločite.

Tu smo, da vam pomagamo videti, da za vas obstaja še drugačna izbira. Nismo tu zato, da vas spravimo ven iz te kletke, ker je to vaša kletka. Vi ste si jo oblikovali, vi ste jo izdelali. To ni kletka, ki bi bila postavljena okrog vas s strani tujih bitij negativne vrste. Vi sami ste želeli izkusiti, kakšno bi bilo življenje, če bi bili zaprti kot ujeta ptica, brez kril, da bi poleteli v svojo svobodo.

Kaj se odločite sedaj, da naredite s to informacijo, je odvisno od vsakega med vami, da izberete zase. Ne bomo se odločali namesto vas, ker naša pravica ni, da obiščemo katerikoli svet v tem vesolju in da odločamo za bitja, ki te svetove imenujejo kot svoje domove. Tu smo, da vam svetujemo glede vaše sedanje situacije in vaših izbir, in tu smo tudi zato, da vidite, da kakršnokoli odločitev izberete, jo boste tudi izkusili.

To je enostavno razumeti, kajne? Tu nismo zaradi katerihkoli drugih razlogov. Če je resnična svoboda to, kar želite izkusiti, potem bomo z vami združili svoje moči, in videli boste, da boste to izkusili, ampak vedno si zapomnite, da ste vi tisti, ki mora izbrati cesto, po kateri želite potovati.

Mi ne pripravljamo takšnih cest vaših izkušenj, ker jih je že zagotovil vaš Stvarnik. Vaš Stvarnik je tisti, ki je naredil, da so vse izbire za vas možne. Mi ne dodajamo ali odvzemamo česarkoli iz vaše izkušnje. Nismo tu, da bi od vas karkoli vzeli. Ali je smiselno misliti, da obstaja zveza tisočih svetov, ki so prišli sem, da bi od vas vzeli tisto malo, kar imate? Ali resonirate s takšnim prepričanjem? Ali vam to zveni verjetno?

Kar imamo mi, so resnična svoboda in sredstva, da naredimo, karkoli želimo narediti in izkusiti v širnem vesolju. Če upoštevamo svojo široko raznolikost izbir, ali vam je smiselno, da bi izbrali, da pridemo sem na ta majhen planet daleč za središčem te galaksije in še dlje od središča vesolja, da bi ukradli tisto malo, kar imate, zaradi česar se vas toliko bojuje in prepira?

Ne, to nima smisla in zagotovo nima smisla za nas, da vas je v tem času takšno število, ki neomajno in trdno verjamete v to, in celo greste s poti in zapravite tako veliko časa in energije v poskušanju, da bi tudi druge prepričali, da bi v to verjeli. To je tako kontraproduktivno proti vsem čudovitim napredkom, ki danes stojijo samo izven vašega dosega. Ne želimo nič več kot to, da začnemo obdarovati vaš svet z vsem, kar si mnogi od vas globoko v sebi želite zase in za svoje ljubljene.

Trenutno na vaši poti stojijo ovire, da bi lahko pomagali prinesti vašemu svetu mnoge spremembe, ki so potrebne, da pomaknete vaša življenja naprej onstran vašega trenutnega stanja. Ena izmed takšnih ovir je strah. Strah, ki ga mnogi od vas v tem času odprto kažete in širite kot kugo skozi vaše online socialne skupnosti. Vidimo ta sporočila, članke in napačna kanaliziranja skozi oči žalosti, ampak ne žalosti za nas, ampak žalosti za vas, dragi bratje in sestre, ker vse te laži in nepravilne informacije ne delajo nič drugega kot to, da zadržujejo darove, ki so zakonito vaši in ki bi vam lahko bili predstavljeni že veliko časa nazaj.

Ali razumete, kaj čaka vas in vašo družbo samo za sencami strahu? Ali razumete, kaj vas čaka, kar bo spremenilo toliko področij vaših sedanjih življenj, ki tolikim povzročajo toliko trpljenja, bolečine in nadlog? Ali ne vidite, da je prišel čas za vsakega med vami, da odložite svoje notranje strahove in negotovosti in najdete način, da dovolite, da se te spremembe zgodijo, spremembe, ki vas bodo povzdignile in povzdignile vašo celotno družbo navzgor in ven iz recesij vaših sedanjih držav, ki so zastarele in niso več potrebne za vaše izobraževanje in napredek.

Veste, da vam ni potrebno, da še naprej tako živite. Ali razumete, kaj to pomeni? Ali razumete, da vi in vsaka posamezna duša okrog vas lahko takoj začnete uspevati in rasti in živeti življenje, kot si ga zaslužite kot duša, ki obstaja znotraj Stvarnikovega veličastnega in bogatega vesolja?

Ali res želite še vedno živeti tako, kot ste do sedaj, privezani na svoje službe, kjer vam plačajo komaj dovolj, da preživite še en teden, da hodite vedno znova na delo, da obogatite življenja nekoga drugega na samem vrhu piramidne strukture vaše družbe? Ali je to to, kar želite zase in za svojo družino? Ali si ne želite več? Ali si ne želite boljšega? Ali si ne želite bolj zdravega, čistejšega? Ali ne mislite, da so te stvari za vas možne? Zakaj bi mislili, da je to vesolje tako omejeno?

Samo poglejte ponoči v zvezde in si vzemite samo za trenutek časa za veličastno nebo, ki je vaše vedno razširjajoče se vesolje in se vprašajte: ‘Ali izkušam vse, kar je zame bilo narejeno kot možno s strani mojega Stvarnika?’ Če je vaš odgovor ‘ne’, potem se vprašajte: ‘Ali želim izkustiti vse, kar je bilo zame narejeno kot možno s strani mojega Stvarnika?’ Če odgovorite z ‘da’, potem nam dovolite, da vam dovolimo izkustiti, kar ste si pravkrar izbrali.

To je vse, kar vas prosimo, in to ne prosimo za nas ali za naše namene, ampak iz ljubezni do vas, ker sami izkušamo ravno to, kar je bilo ustvarjeno kot možno skozi našo izbiro, da izkusimo vse, kar je bilo za nas ustvarjeno kot možno s strani našega Stvarnika, ki je vaš Stvarnik, in želimo z vami deliti našo radost, našo ljubezen in naše navdušenje, ki ga izkusimo ob vsakem novem sončnem vzhodu, ki za nas začenja še en lep in čudovit dan.

Za vas si želimo, naši dragi ljubljeni, da izkusite radost, kakršno mi izkušamo vsak dan. Za vas si želimo, da ne bi izkusili več niti en dan vaše sedanje situacije. Začeti želimo danes, da obsujemo vaš svet z darovi, ki so bili tako radodarno podeljeni na nas, in prosimo vas, da dovolite, da se to zgodi. Ali je to veliko preveč, kar prosimo?

Razumemo, da je lahko težka naloga, da se dvignete nad omejujoče omejitve čustva strahu. To smo vedeli, preden smo pripotovali sem, in preučevali smo ta omejujoča čustva veliko, veliko eonov časa. To, v kar se tu angažiramo, so metodologije in izobraževalni programi, ki bi pomagali mnogim od vas, ki ste ujeti v kletko strahu.

To je eno izmed področij, s katerim se predominantno ukvarjamo v vašem svetu, in z viri, ki so lahko osvobojeni, ko lahko ta naraščajoči strah začne upadati in se lahko upadanje uporabi na tolikih drugih programih in sistemih, ki lahko prinesejo veliko radosti in zabave vašemu svetu in odstranijo toliko sistemov, ki vam danes prinašajo tako veliko tegob in borb.

Ali vidite, kako pomembno za vas je, da naredite vse, kar lahko, da nam pomagate odstraniti verige strahu z vaših gležnjev, z vaših zapestij? Ali lahko najdete način, da nam pomagate in da pomagate drugim na svetu okoli vas na takšen način?

Iščemo magični ključ, ki bo odklenil z vas vse verige, a ga ne moremo najti. Ne moremo ga najti, ker ne obstaja niti en razlog, zakaj bi se bali, ampak so nešteti razlogi, zakaj se bojite. Bojite se skoraj vsega, kar ne prepoznate kot domačega.

Bojite se vsega, kar pride v vaša življenja, kar ima moč, da ga spremeni, četudi na zelo majhen način. Bojite se tujcev, bojite se neznanega, bojite se skrivnostnega, bojite se temnega, bojite se mrzlega in bojite se novih idej in konceptov, ki bi spremenili način, na katerega delate stvari na dnevni osnovi.

Zakaj? Zakaj se teh stvari bojite? Zakaj se bojite tega, kar je novo, če pa je staro za vas tako žalostno in vas spravlja ob pamet? Zakaj se bojite ključev, ki bodo odklenili vaše verige, ki vas vsak dan vežejo h garanju? Zakaj ne vidite teh ključev kot darov, čudovitih darov, ki so vam jih predstavili vaš Stvarnik in bitja, ki jih je ustvaril Stvarnik, ki vas ljubijo in si za vas ne želijo drugega, kot le najboljše?

Obstaja nekaj zelo težkih vprašanj, na katere se trudimo najti odgovore. Dovolite nam, da najdemo te odgovore tako, da vas bolje razumemo. Razložite nam v vaših pisanjih, vaših sporočilih in vaši pošti preko vaših online skupnosti, zakaj se bojite vseh teh stvari globoko znotraj sebe. Bodite iskreni in odprti, kot ste le lahko, ker bomo preučevali, kar nam ponujate kot razloge, zakaj se ne morete osvoboditi strahu, ki vas zapira kot ptico v kletki.

Obljubimo vam, da bomo naredili vse kar lahko, da najdemo način, da pomagamo, da se osvobodite iz te kletke in poletite stran in poletite v nove višave znotraj tega vesolja.

Mi smo sami svoji porotniki in mi smo sami svoji sodniki tu v tem vesolju. Nikogar ni ali ničesar, ki bi nas vodil skozi naše potovanje, kot se vodimo le mi sami. Razumite to resničnost in rešila bo tako veliko težav, borb in nadlog, ki jih izkušate. Skozi vaše dolgo potovanje je bilo veliko primerov, kjer ste čutili, da se morate naučiti določene lekcije ali doseči določeno razumevanje.

Zato ste si izmislili sredstva, da bi dosegli ta konec, za katerega ste čutili, da je potreben za vaš napredek in vaše povzdignjenje. Mogočni scenariji, kot je ta, v katerega ste trenutno zaviti, je ena izmed metod, ki ste jo izbrali, da bi se naučili teh lekcij. Vaša sedanja življenja in situacije vam niso bile vsiljene z višje ali enakovredne moči. Naložili ste si jih sami in zato jih lahko prav tako tudi razrešite samo vi sami.

To je to, kar želimo dovoliti, da vidite in razumete v tem času. Posedujete moč, vso moč, ki je potrebna, da odstranite drogove, ki ste si jih postavili okrog sebe, in osvobodite svoj um, svoje telo in svojega duha enkrat za vedno ter poletite onstran omejitev te kletke, ki ji pravite vaš dom.

Pomagali vam bomo to storiti, če je to to, kar si želite, in pričakujemo vašo izbiro. To ni naša izbira, to ni naša odločitev, ni naša pravica, da nad vami vsiljujemo svojo voljo. Čakamo na vaše poveljstvo, da je za vas čas, da izkusite nekaj drugega, nekaj večjega, nekja boljšega, nekaj bolj svobodnega. Če je to to, kar zapovedujete, potem je to to, kar boste izkusili. Vsak med vami mora izbrati zase, ker nobeden ne more izbrati namesto vas.

Takšna so pravila in ta pravila so bila postavljena, da vam dovolijo vso svobodo, ki si jo zaslužite in ki je upravičeno vaša, ko izkušate svoje lastno potovanje. Te smernice so bile postavljene na takšen način, da varujejo vsako bitje, medtem ko potuje skozi to širno vesolje, in razumevanje tega bo dovolilo mnogim med vami, da vidite, da ne obstaja nič ali nihče, ki bi bil vaš smrtni sovražnik, saj ne morete imeti sovražnikov, kot le tiste, ki si jih  ustvarite sami.

Vaša stvaritev je življenje, ki ga živite, in vaša pravica je, da ga po svoji volji spremenite kadarkoli čutite, da želite izkusiti nekaj drugega. Če si želite izkusiti več izzivov, potem boste imeli več izzivov. Če si želite več zabave, pustolovščin, razburjenja in presenečenj, potem boste imeli tudi to. Vse je odvisno od vas. Ne obstaja drugačen način in ne obstaja nihče drug, ki bi izbiral za vas.

To je to, kar želimo, da v tem času popolnoma razumete. Nikogar in ničesar ni, ki bi vas zaprl v ta omejeni tretji dimenzionalni svet, ampak ste vi in vaša lastna želja, da ste tu zaprti, in vaša izbira je, da končate takšen način življenja, na katerega ste postali tako navajeni, in da se premaknete na večje in svetlejše pašnike, ki se raztezajo znotraj tega vesolja.

Na razpolago smo vam tudi mi in naredili bomo kar lahko, da vam dovolimo pridobiti ravno takšno polje, po katerem želite v bodoče hoditi. Če je to preprečitev te paradigme in začetek novega za vas, potem je to to, kar boste izkusili. Za vas ne bomo zagotovili ničesar, kar si ne želite izkusiti, in zadržali ne bomo ničesar, kar si želite izkusiti.

To je naša obljuba za vas, naša svečana zaobljuba, in nikomur je ne bomo prelomili, ne zaradi kateregakoli razloga. Prestavite se sedaj mimo tega sedanjega zapletenega polja previsokih, bodičastih ovijalk in postavite svoja stopala na čudovito negovane trate svojega novega polja sanj, upanja in čudovitih dogodivščin, zato ker je ta s soncem obsijan pašnik prostor, kamor spadate. Recite: ‘Svoja stopala želim postaviti na ta nov pašnik’ in tako bo, in začutili boste, kako ta novi pašnik raste pod vašimi nogami.

Mi smo Galaktična Federacija Svetlobe.

Originalno sporočilo na:

http://ascensionearth2012.blogspot.com.au/

Prevedla: Blansh

Comments are closed.