* 30.5.2011 – Triada izbranih mrkov – Nadangel Metatron


untitled4Lunin mrk viden iz Lune

Sporočilo NADANGELA METATRONA, kanalizirano preko Jamesa Tyberonna
Pozdravljeni, mojstri, in tako vas mi obdajamo z  OMM valom  brezpogojne ljubezni. In zares je ta ljubezen umirjajoča, centriran wellness/dobro počutje, ki ga bo vsak od vas želel nositi dalje v preostalih mesecih leta 2011 in zares v leto 2012.
Dragi ljudje, v juniju 2011 se bo začelo 30-dnevno obdobje, ki bo ponudilo pomemben premik v dovršitvah in spremembo za Zemljo in zares človeštvo. V tem obdobju se bodo dovršila mnoga prizadevanja, ki so se v resnici začela mesece prej. Prišlo bo do odpustitev »starih energijskih« scenarijev, situacij in odnosov, na mikro in makro ravni, globalno in individualno.
Mi vam povemo, da so skupinski premiki v vladah Severne Afrike in Srednjega vzhoda del tega »vetra spremembe«. Vi boste ugotovili posamično, da se bo »svečana obleka« v odnosih vedno bolj pojavljala in vi boste trgali vezi, nekatere začasno, nekatere stalno, s tistimi, ki nosijo energije, ki so, brez obsojanja, nekompatibilne/nezdružljive z vašimi lastnimi. To je primerno. To je pogosto pravi proces ločevanja, osvoboditev z ljubeznijo, kar je katalizator za rast in spremembo v najvišje dobro. To se bo povečalo z energijami solsticija, 21. junija.
Mrki so čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in prestrukturiranje. Mrki so čas za fino uravnavanje, s poudarkom na sebi. Tako je vsak trenutek te priložnosti ponudba/dar, ki bo omogočil vaš pospešek.  To se bo zgodilo najprej z vašim Jazom in odstranitvijo statičnih/negibnih olajševanj vaših zmožnosti za boljše izkoriščanje tega pomembnega toka »vetra spremembe«. Z soočenjem z vašimi edinstvenimi izzivi v tem gibanju, boste konec koncev pridobivali in rasli. Vendar naredite to z ljubeznijo. Ljubezen je vedno ključ. Vendar ljubezen zahteva moč in brezhibnost je definirana z »biti iskren do svojega jaza/do sebe«.Sedaj je čas! Izkoristite dan!
VSAK TRENUTEK ŠTEJE
Pomembno je, da vsak od vas razume in v polni meri uvidi, kako resnično pomemben je za Kozmus, za Novo Zemljo in za vas, vsak trenutek, ki ga živite v teh pospešenih energijah. Zares na tem planetu je nova energija in ta energija išče, da bo sedaj nadalje aktivirala vaše zavedanje in svetlobni kvocient. In dragi, vaša zmožnost, da držite večjo svetlobo, lepša vašo zmožnost za izražanje ljubezni.  Ta ljubezen se začenja ne le s sprejemanjem, ampak resnično ljubljenjem vaše božanske osebnosti/božanskega Jaz. Vi začenjate razumeti, kako lepi resnično ste, in dragi ljudje, to je tako pomembno v teh pospešenih časih.
Vi vsi imate znotraj vas moč Boga in mi se obračamo na vas, da dopustite to razpoznanje, to prenovljeno samo sprejemljivost, to neomadeževano  LJUBEZEN, da vas preplavlja.
To je vaša preverjena rojstna pravica in to je lepo. Vi ponovno odkrivate to ekstazo neomadeževane ljubezni v vaših meditacijah, ker se v tej novi energiji dogaja tranzicijska ekspanzija. Vi se sedaj odpirate k bolj jasnemu videnju, kako pomembna so vaša življenja, ne le za Zemljo, ampak prav tako za velik Kozmus. Oh, da, to je tako res!
Vidite, vibracije te globoke zamišljene ekspanzije se izlivajo v fizična kraljestva, v katerih živite… in VI ste napravili, da se je to zgodilo. Tančica med dimenzijami se je stanjšala in del vas, ki je na »drugi strani« tančice, nežno sega skozi, da se dotakne vašega srca. In del vas v višji dimenziji je kvantni vi, resnični »vi«, ki sanja to globoko izkušanje življenja. Ta višji jaz hoče, da veste, kakor tudi hočemo mi iz Angelskega  kraljestva, kako zelo ste ljubljeni, kako pomembni  in veličastni resnično ste. Dragi ljudje, ali lahko dojamete to?
VI STE NA POTI
Vi ste tako pogosto dvomili vase. Tako pogosto ste občutili, da vaša življenja ne vodijo nikamor. Oh dragi, če bi le vedeli in bi sprejeli resnico, kakšno razliko ste naredili in jo še naprej delate.
Vedno so bili tam dvomljivci, tisti, ki vse zanikajo, ki so dejali, ki so govorili, da se vstajenje ne bo nikoli zgodilo, da človeštvo ne bo izpeljalo tega svetega napredovanja v višjo zavest. Vendar ste vi uveljavili ta dosežek in vstajenje je sedaj  čista gotovost. To se uresničuje!  Zares se je to dogajalo že dve desetletji in večina od vas ne pripisuje tega sebi, da ste vodili to v stvarnost. Mnogi od vas še niste spoznali, da je  delo, ki ste ga naredili na obeh straneh tančice v zadnjih 25 letih, spremenilo Zemljo, na kateri ste bili rojeni, v popolnoma drugačno frekvenco in paradigmo.
Vi ste odgovorni za to in človeštvo še ni doumelo, kaj ste naredili oziroma da imate zasluge za te dosežke. Mojstri, kar ste naredili, je pravi razlog, da mnogi od vas sedaj berete te besede, ki so bile poslane iz druge dimenzije.
In tako mi dopustite, da vam, ko mi govorimo o prihajajočem mesecu in preostalem letu 2011, izkažem čast,  ker ste vi postali mnogo močnejši,  kot si vi predstavljate. Vi ste napravili kvantni skok…in ne glede na koledarske dni 2011 je, kar leži pred vami,  zares preskočno leto! To je leto kvantnega skoka!
EKVINOKCIJI IN SOLSTICIJI LETA 2011
Ekvinokciji in solsticiji leta 2011 so izjemno močni in mnogo namenski. To so dejansko katalizatorji in sprožilci vstajenja. Ti močni dnevi bi morali biti uporabljeni za skupinske molitve, zdravljenje, odpuščanje, dokončanja in meditacije ter zares globoka samo preiskovanja. Preostali solsticiji in ekvinokciji v naslednjih dveh letih so zapleteni in vzplamteni z mnogovrstnimi holografskimi vložki za vstajenje obojega človeštva in planeta. Mi vam zagotavljamo, da so ti astrološki dogodki neskončno bolj močni kot ekvinokciji in solsticiji v preteklih več tisočletjih. Mi spodbujamo vsakega od vas, da jih opazite in izkoristite, kot je bilo predlagano. Zberite se na te dneve in moč skupinske zavesti bo eksponentno cvetela.
MOČNI MRKI LETA 2011
Nadalje, leto 2011 bo imelo ekstremno redko kopičenje kompleksa kodiranih mrkov. V letu 2011 bo skupaj 6 mrkov in trije od teh se bodo zgodili v 30 dnevni fazi med 1. junijem in 1. julijem.
To obdobje bo poudarjeno z junijskim solsticijem.
SREDI-LETNA »TRIADA MRKOV«
Močna sredi-letna »triada mrkov« se bo zgodila:
(1)  1. junija  (2)   15. junija  (3)  1. julija.
Trije mrki se zgodijo natančno 15 dni narazen. To sta dve delna sončna mrka, vmes pa se bo zgodil še polno lunin popoln lunin mrk. Komaj dovolj prostora za dihanje, zato bodite pripravljeni za energično vožnjo. Vse to je poudarjeno z ekstremno močnim solsticijem 21. junija. Medtem ko sta dva »zunanja mrka« triade, delna sončna, ne mislite, da sta energiji teh mrkov zmanjšani zaradi dejstva, da ta dva mrka nista popolna. Energija vseh treh bo ekstremno močna in občutena na celotnem planetu, ne glede na to, če bodo vidni ali ne iz vašega specifičnega vektorja na planetu. Energija bo obkrožala oblo in vplivala na vsakega od vas.
Junijski prvi lunin mrk je začetek in resnično je energija vsakega od teh dogodkov presekajoče polje, ki se energijsko razširja od 3 dni pred mrkom  in tri dni po mrku.
Energije:
Energijska struktura triade je približno odpuščanje, zdravljenje in rekonstrukcija.
1. JUNIJ: Odpuščanje in čiščenje – odpuščanje starih energijskih vzorcev, vzorcev, ki bi bili lahko ukoreninjeni, celo skriti.
15. JUNIJ: Zdravljenje skozi sprejemanje soočenja z izzivom in skozi biti iskren do SEBE.
1. JULIJ: Moč in dovršitev »novega vas«.  Ne vi vizualizirajte/predstavljajte si le lastnosti in dogodke, ki jih vi želite ustvariti, ampak podvzemite potrebne akcije, korake dalje, da se ti uresničijo.
Srednji POLETNI SOLSTICIJ (srednji zimski solsticij pod ekvatorjem) pomeni okrepitev energijskega toka vseh teh. In v letu 2011 ta dodaja edinstveno energijo, ki kliče dalje PORTAL v 11-11-11.
Zares energija se gradi in oskrbovanje solsticija se razširja 14 dni prej in 14 dni po dogodku 21. junija.
To je ena najbolj velikodušnih energij leta 2011 in pomeni portal/prehod v kristalno pospeševanje dne 11-11-11.
Kot tako, vsi na zemeljski ravni ste sedaj znotraj polja vstopa v neverjetno kristalno energijo. Rezultat je, da vaša lastna avrična polja in Mer-Ka-Na svetlobna telesa skozi indukcijo postajajo ekstremna energija v gibanju. To je energija, ki se izraža kot želja in tako vaše delo kliče dalje sedaj celo finejše frekvence.
Predstavljajte si,  da morajo,  če vi vzamete vitamine za vaše fizično telo, biti ti takšni, da jih telo lahko absorbira       in povzroča wellness,  dobro počutje in boljše zdravje. In tako je to enako s kristalno tranzicijo. Njene frekvence in energije so zares vitamini svetlobne ekspanzije za svetlobno telo.
Kristalna resonanca vas sedaj obdaja na načine, ki vam omogočajo absorbirati njihove pristne simetrije v vaša energijska polja, jih prenesti, jih preoblikovati ter jih okrepiti v vašem lastnem delu, v vaših željah, v vaših izpolnitvah in v vseh načinih, ki se dotaknejo Zemlje in človeštva.
TROJNI DATUMSKI PORTAL
Trojni datumski portal v novembru 2011 bo najmočnejši posamezen dan tega leta. Mase ljudi bodo oblikovale človeško mrežo in vez v kozmično energijo, ki bo nakopičena v finalnih stopnjah aktivacije 144-kristalne mreže. Na 11-11-11 se bodo atlanditski mojstrski kristali še naprej aktivirali z začetnim prebujanjem Kristala mnogo-dimenzionalne komunikacije v kristalni vrtinec.
To prebujanje bo zaporedno prekodiralo 12 zlatih sončnih diskov okoli planeta.
Ti diski se bodo aktivirali v 12 vijačnih/polžastih spiralah. Te bodo oddajale božansko energijo ničelnega polja, čisto ljubezen, brezpogojno ljubezen ter svetlobne kode, ki lahko edino obstajajo v 5. dimenziji in višjih.
Na dan 11-11-11 bo aktiviran sončni disk kristalnega vrtinca pod območjem gore Pinnacle  (angl. Pinnacle Mountain) v Arkansasu in to bo kompletiralo energijo vrtinca v Arkansasu ter potem preko omrežja preneslo nove DNK kode po vsem planetu.
Zlati sončni diski so DNK, božanski načrt za združeno kristalno polje v kristalni tranziciji planeta. Zares se bodo ti reprogramirali z in znotraj kristalne 114 mreže!
Diski Zlatega sončnega diska bodo izžarevali 12 vijačno spiralo, v obliki spirale premikajočo se energijo, ki bo služila kot prototip DNK za kristalni aspekt skozi 144- mrežo. Zares, so to korespondenca/sporočila za zmožnost Zemlje, da se regenerira in reformira, postaja v aspektu DNK struktura ali božanski načrt nove Zemlje. To so energetske spirale. Zares so to bolj spirale kot diski, vendar se res zdijo bolj disku podobne, če jih gledate.
untitledGlobalna lokacijska mapa 12 sončnih diskov
Sedaj, ko se vstajenje dovršuje, boste vi imeli večji dostop do mnogo-dimenzionalnih aspektov sebe. V resnici, za nekatere od vas se je vstajenje v večjem delu že dogodilo v pogojih mnogo-dimenzionalnosti. Ali razumete?
Sedaj bosta imela Zemlja in človeški otrok potrebo po kristalni tranziciji, oboje za Zemljo in vašo lastno ekspanzijo. Tako, to ste VI, ki boste to priklicali dalje. To vam bo pomagalo v mnogih vlogah, morda bolj, kot si predstavljate.
To bo spremenilo pot, po kateri človeško telo sprejema sončno svetlobo. To bo pomagalo v prosojni svetleči transformaciji fizičnega telesa. To bo sprožilo transformacijo človeškega telesa iz ogljikove v silikonsko/silicijsko osnovo. To bo na prijazen način spremenilo prehranjevalne potrebe človeškega fizičnega telesa. To bo ščitilo zemeljsko magnetno sfero pri odklanjanju meteoritov in kometov. To bo zmanjšalo vplive gama žarkov v zemeljski atmosferi. To se  bo pojavilo na  naraven način  in preko znanstvenih naporov. To je naravna posledica kompletiranja 144-kristalne mreže.
MRKI LETA 2011
In mojstri, zares je 4:2 kombinacija sončnih in luninih mrkov v posameznem letu, kot se pojavlja v letu 2011, prav redka – tako vi vidite, da se tam odvija božanski načrt. Mi vam pravimo, da so mrki priložnosti za energično spremembo.
Dragi, mrki leta 2011 so ponudba/dar, da se naredijo nujni premiki, ki jih vi spoznate za primerne v vašem  individualnem in kolektivnem življenjskem toku. Ti so najbolje izkoriščeni, če jih sinhronizirate skozi premišljevanje in preiskavo tega, kar je na razpolago na ekvinokcije in solsticije.
POPOLN RED
Nekateri od vas pravijo in čutijo, da »Vse se uresničuje, kot se naj bi, in vse je v popolnem redu«. Vendar, mojstri, ta koncept je nekakšen paradoks in podobno karti z obrazom je to narobe obrnjeno v katerikoli smeri vi gledate na to.  Ali razumete?
Z višje perspektive je vse v popolnem redu, vendar to ni iz perspektive človeštva znotraj dualnosti. Če bi to bilo, potem tam ne bi bilo nobene potrebe za lekcijo, nobene potrebe za to, kar vi imenujete ponovna inkarnacija.
Če nekdo potrebuje, naj  pogleda okoli sebe in bo vedel, da je ves neprijeten položaj človeštva na planetu Zemlja, daleč od tega, da je popoln. Zares se to NE bo razvijalo, kot se naj bi, dokler vi ne napravite to tako!
To velja za mikro in makro raven. Tam je veliko za upravljati, veliko za preiskati. In ob pravem času se bodo pojavili mojstri.
ZAKLJUČEK
Dragi ljudje, v zaključku mi dovolite, da nedvoumno izrazim, da smo jaz in Angelsko kraljestvo v posebnih vlogah vašega podpiranja,  daleč bolj, kot se zavedate. Tudi vi ste Bogovi v ustvarjanju, božanske iskre, ki postajate vijolični plameni Vsega, kar je.
Mi ljubimo vsakega od vas, vse vas in preko tančic ste vi del nas.
Mi vrtimo  svetlobni vrtinec velikega spoštovanja in cenjenja k vam. Mi pošiljamo to energijo do vsakega od vas v SEDANJEM trenutku, ko vi berete te besede. Ali lahko to občutite? Odprite vaše srce in sprejmite, kar vam mi pošiljamo z ljubeznijo.
Mi vas iskreno spoštujemo, ko se vi premikate v finalni dve leti zemljinega kristalnega vstajenja. In mi vam povemo, da je to vstajenje Zemlje, ki bo ustvarilo kritični masovni potek fizičnega človeškega vstajenja v dveh do treh stoletjih. Vse po svobodni volji, vse po izbiri. In v tistem času tam ne bo nobene globalne vojne, nobenega masovnega stradanja.
Vidite, 21. decembra 2012 bo Zemlja vstala in vstajenje za človeštvo je na razpolago. Vendar ne pričakujte, da se bo 3. dimenzionalna Zemlja, ki jo vidite okoli sebe sedaj, takoj prizadevala ustrezati. To se bo dogodilo v treh stoletjih, vendar je to razširjena energija planetarne kristalne transformacije, kar vi imenujete vstajenje, ki bo dopuščala človeški prehod… eno srce naenkrat.
V naslednjih dveh letih se bo ljubezen do moči začela nadomeščati z močjo ljubezni. Ne dvomite v to, to je že v gibanju. Ta transformacija se zgodi enemu srcu naenkrat, znotraj vsakega od vas. Kot tako, morate vi BITI sprememba, ki jo želite videti!
To je bodoče vstajenje, ki ga vi ustvarjate… in mi vam pravimo, da je to obdobje treh stoletij migljaj z očesom. Mi vam salutiramo. Vi ste na primerni poti!
Pred vami je neverjetno prebujenje in dovršitev. Leto 2011 je čas vsemogočnih preiskav, odpuščanja, ponovnega kalibriranja/umerjanja in prestrukturiranja. To je resnično čas pospeševanja, krepitve in zares praznovanja. Vsak od vas je naredil razliko in vi boste zapustili temu planetu večjo svetlobo, kot je bila takrat, ko ste vanj vstopili. In vi ste opravili svojo pot z ljubeznijo. Jaz vas vabim, da občutite veselje, ker si to zaslužite.
Jaz sem Metatron in jaz delim z vami te resnice.  Vi ste ljubljeni!
In tako je to…
Originalno sporočilo v angleščini lahko preberete na: http://www.earth-keeper.com/EKnews_60.htm
jamestyberonn
To Tyberonnovo sporočilo je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Pošiljanje na spletne strani je dovoljeno, če informacija ni spremenjena in je vključeno dobro ime avtorja in spletna stran. To se naj ne bi objavljalo v časopisih in revijah, na You Tube in javno tiskalo brez izraženega dovoljenja od Earth-Keeper. Za dovoljenje se naj bi zaprosilo na:   Tyberonn@hotmail.com
V slovenščino prevedla:   Marija Batista

Comments are closed.