– HILARION: DOGODKI SE BODO KOT VALOVI ŠIRILI PO DEŽELI IN LJUDJE SE BODO DVIGALI …

objavljeno 17.2.2011

hilarionSporočilo, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff dne 13. februarja 2011

Ljubljeni,

v preteklem tednu je bilo narejenega veliko napredka v smislu izvrševanja čiščenja in odpuščanja, ki ga je bilo še potrebno opraviti. Svet je gledal, ko se je razvijal nov način eksistence/bivanja v starodavni deželi. Ljudje so molili in pošiljali svojo svetlobo tem pogumnim in močnim ljudem, ki so dvignili svoj glas za velike spremembe, ki preplavljajo Zemljo, s tem, da so ostali v svoji svetlobi in enotnosti za miroljubno spremembo, ki se naj bi manifestirala v njihovi deželi. In čeprav je pot pred njimi napolnjena z izzivi, lahko združeni ljudje z vero in naravnanostjo pripeljejo naokoli čudeže.

Ljudje vse okoli po svetu vzklikajo od veselja, se zahvaljujejo in praznujejo, vedoč znotraj svojih duš, da so dosegli najvišje dobro in najvažnejši izid s tistimi, ki so se postavili pokonci s svojo poštenostjo, integriteto in naravnanostjo, da bi v miru prinesli naokoli pozitivne spremembe. Tam bo še veliko več takšnih dogodkov, ki se bodo širili kot valovi čez deželo in izražali “vsega nam je dovolj”. Resnično bo čas prinesel naokoli velike spremembe, pozitivne spremembe. Radostne energije, ki so odsevale čez planet, so premaknile vso človeštvo dalje v višje frekvence – vstajenje Zemlje in vsega na njej je čvrsto osnovano.

Mi vas prosimo, dragi delavci za svetlobo, da vztrajate še naprej, držite vizijo boljšega in bolj miroljubnega sveta, ki spoštuje vsakogar in vsako stvar. Čvrsto držite vašo vizijo v prihajajočih dneh in ostanite trdni v soočanju z vsemi spremembami, ki se dogajajo. Te spremembe se bodo začele najprej znotraj posameznikov in potem se bodo razširile čez skupnosti, mesta, narode in kontinente. Večja svetloba bo prevladala, ker mi vsi držimo in sidramo našo svetlobo in kozmično svetlobo, da drži energije v ravnotežju. To je to, za kar ste prišli na Zemljo za te čase največjega poleta. Mi opazujemo dogodke z začudenjem ter globoko spoštujemo in aplavdiramo vsem, ki verjamete, da se spremembe lahko izvršijo na miroljuben in odločen način.

Hitro izginevajo dnevi tistim na oblasti, ki držijo kontrolo nad njihovimi ljudmi skozi grožnje in strah. Prebujeni posamezniki ne bodo podlegli tem taktikam in bodo še naprej pritiskali za miroljubne spremembe na vseh območjih vsakdanjega življenja na vašem planetu. Čas je za občutenje in držanje veselja in hvaležnosti znotraj vseh src, ko se ti občutki še naprej razširjajo in izžarevajo pozitivne in povzdigujoče energije in to se bo začelo manifestirati v vaših dnevnih življenjih – na vseh ravneh tega. Človeštvo je sedaj pripravljeno sprejeti odgovornosti za svoje akcije in dejanja, izvedene na pošten način, in to je zelo dobra novice za vse. Če bi vsako človeško bitje na Zemlji sprejelo odgovornost za vsako njegovo misel, besedo in dejanje ter začelo blagoslavljati vsakogar in vse okoli sebe, bi bile spremembe takojšnje.

V enotnosti se bo veliko naredilo in to, kar je bilo planirano v višjih dimenzijah, ko so vaša telesa ležijo speča, se sedaj izvršuje. Ljubezen je največja sila v univerzumih in na tem planetu je bilijone ljubečih ljudi, ki želijo doživljati dobroto, prijaznost in deliti s njihovimi brati in sestrami. Oni so bolj kot pripravljeni živeti njihova življenja na nov način, brez, da jim je treba jemati od drugih, da bi imeli, kar potrebujejo in želijo. Ta nov način odnosov enega z drugim se bo začel počasi in dobil več povoda v mesecih in letih naprej ter življenje si bo nadelo nov in uglednejši izraz kot prej.

Ljubljeni, dnevi pred vami vas vsakega peljejo v popolnoma nov teritorij in obvezno na vseh vas je, da se uravnate s tokom teh novih energij. Pot naprej vam bo pokazana, ko se bo vsak od vas poglobil v svojo notranjost, ker ta čas kliče po obdobju tišine in kontemplacije/poglobljenem razglabljanju. Prisluhnite glasu znotraj sebe in vedite, da je vse dobro. Pokličite nas vsako jutro in mi bomo hodili vedno ob vaši strani.

Pozdravljeni do prihodnjič,

JAZ SEM Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff

marlene_swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno posredovati drugim, v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.