* 10.10.2011 – Nadangel Mihael o NESARA, nasprotujočih tajnih združbah teme in o vstajenju – del 1/3

mihael1

Z nadangelom Mihaelom se je pogovarjal Steve Beckow,  2. oktobra 2011
Nadangel Mihael: Pozdravljeni, jaz sem Mihael.
Steve Beckow:  Hvala vam, ker ste prišli, lord.
Nadangel Mihael: Dobrodošel. Dobrodošel, moj ljubljeni brat miru – prinašalec svetlobe, branilec ljubezni. Vi delate dobro.
Steve Beckow: Hvala vam, lord.
Nadangel Mihael: In veste da tako tudi planet. Tako tudi kolektiv. Ljudje kopljejo globlje v svoja srca in začenjajo izražati svojo ljubezen.  Res je  tam še del kaosa, prevratov in sprememb, vendar je to tudi nujno za tisto,  kar smo vam govorili o premikajočih resničnostih. Torej, ali gre iz naše perspektive to dovolj hitro? Še zdaleč ne.
[Smeh]
Vendar to napreduje. In to je podobno plimi, ki pride in potem odide. In tam je porivanje in vlečenje. In to je, kar mi delamo, v zelo enostavnih pogojih,  s človeško raso. Mi porivamo nekoliko močneje, da vam bi pomagali iti naprej, in istočasno vas mi vlečemo navzgor ali kakor vi mislite [kot]navzgor. Vendar je to sveta spirala. To je nepretrganost,  ne le energije, vendar tudi življenja, ljubezni.
Sedaj jaz ne bom sedel tukaj in pridigal, ker vem, da imate veliko tega, o čemer želite, da govorim ta dan.
Steve Beckow: Da, dejansko je to res. Vam potem lahko postavim moje vprašanje, lord?
Nadangel Mihael: Da, vendar preden to naredite – vam jaz pravim to, moj ljubi brat – nikoli se ne obotavljate me karkoli vprašati. Ne v obliki vprašanja ali v obliki pomoči. Jaz sem bolj kot pripravljen pomagati na kakršenkoli način lahko. To ni le moja dolžnost, to mi je v veselje. To je, kdo jaz sem.
Steve Beckow: Jaz- jaz vem, da vi berete moje misli, tako rečeno, oziroma, da vi veste o mojem pogovoru  glede določenih vprašanj, ki jih želim postaviti. Zato, hvala vam za razjasnitev tega.
[Moja žena me je prosila, da vprašam Nadangela Mihaela o izpuščajih, ki jih imam, in jaz sem ji povedal, da ne bom vprašal nadangela  o osebnem vprašanju glede izpuščajev. In sedaj je tukaj Nadangel Mihael in mi pravi, da mu  lahko postavim kakršnokoli vprašanje. Tako sem ga v privatnem delu na mojem magnetofonskem traku vprašal, kakšen je spiritualni pomen izpuščajev. On mi je odgovoril, da to predstavlja, da sem jaz hotel skočiti ven iz moje kože in sem bil razdražen , ker sem moral biti v fizičnosti, telesu 3. dimenzije, in iti tako počasi. Nobenega dvoma ni o resnici glede tega.]
Nadangel Mihael: Vse je v redu. In za vsakogar je pomembno, da pozna to.
Steve Beckow: Dobro.
Nadangel Mihael: Nobeno delo ni preveliko ali premajhno. In vi veste, da imam jaz nekatere pomočnike, ki jih lahko pokličem.
Steve Beckow: [Smeh] Jaz sem siguren, da lahko. [Steve: Podobne legiji pomočnikov.] Hvala vam, lord.
Nadangel Mihael: Torej, naj začneva.
Steve Beckow:  V redu. Moje prvo vprašanje je – samo, da ga spraviva na stran, ker jaz vem, da ima veliko mojih bralcev to vprašanje. In to je, če nam lahko daste kakšno besedo o tem, kako napreduje NESARA in  kdaj jo lahko mi pričakujemo?
Nadangel Mihael: S tem se je resnično zavlačevalo. Vendar je to tandem/povezano eno z drugim, velik del tega, vse to – kot smo rekli – to ni nujno sekvenčno/zaporedno, vendar je to gotovo povezano.
Kar vi gledate, je, da človeški kolektiv vse okoli po svetu govori, da to ne deluje, da finančni sistem in pohlep, precenjevanje vašega finančnega sistema, ni le moralni razpad; to je institucionalni razpad. In tako to že razpada.
Sedaj, seveda, so tam sile, zlasti pri tistih narodih, za katere vi mislite, da so odločujoči, ki želijo obdržati status quo in se čvrsto držijo tistega, kar imajo – kot, da nimajo dovolj. Potrebna je politična volja, da se resnično stopi naprej in razglasi, da so oni pripravljeni, da začnejo z novim sistemom.
In to je sistem, katerega osnove so odpuščanje, izkoreninjenje, svež začetek.  Vendar pa se bo zelo podobno razkritju – razen, če vi nimate enakega aspekta strahu proti invaziji – to zgodilo. Mi verjamemo, da se bo to zgodilo. To je na naši časovni liniji, da se to bo zgodilo pred koncem leta.
Steve Beckow:  Ko vi pravite, da se s tem zavlačuje, ali mislite zavlačuje v luči vaše prejšnje navedbe okoli konca leta ali le zavlačuje v pogojih tekočega gibanja?
Nadangel Mihael: Mi mislimo, da ni nobenega gibanja v teku v tem času. Ja, mi imamo ta skrajni rok, o katerem smo vam govorili, ki je okoli konca leta. Vendar naj tudi rečemo, da sva na začetku govorila o porivanju in vlečenju tukaj, in iz naše perspektive bi mi radi, da bi se to že zgodilo.
Steve Beckow:  Prav.
Nadangel Mihael: Mi se zelo zavedamo človeškega trpljenja in se zelo zavedamo situacije, v kateri so se mnogi, preveliko število, znašli, in mi tudi vemo, da je to zelo težko. In nekateri še niso dosegli točke doslej, ko lahko sedijo v prostoru  miru in tišine, ko so zaskrbljeni, če bodo lahko nahranili otroke, če bodo lahko vzdrževali dom, če bodo lahko imeli dom, če bodo lahko kupili žito.
In tako je to del premikajočih energij, da to enostavno ne bi bil problem, tako da bi se ljudje lahko začeli resnično osredotočati na kar je pomembno.
To je tudi del izkoreninjenja in zrušitve, kar je moje delo. To je del zrušitve tistih, ki so zatirali mnoge in ki niso prišli iz prostora integritete in etičnega obnašanja.
Jaz ne govorim v pogojih kaznovanja. To ni ljubezen. To ni popolnost. Vendar me boste vi slišali govoriti in ste me slišali govoriti v izrazih zrušitve.
In destrukcija/razrušitev je enostavno del konstrukcije/gradnje. Zelo pogosto morate vi enostavno pomesti staro, da bi lahko na novo zgradili, da bi dopustili, da sije svetloba. Tako je to del razrušitve, ki se mora zgoditi.
In mi smo upali, da se bo to zgodilo dejansko v septembru.  In iz veliko različnih vzrokov smo mi predvidevali, da se bo to zgodilo sredi septembra in najkasneje sredi decembra. Tako ste vi prav v sredini.
Ko smo mi rekli, da se je to zavleklo, mi mislimo, da se politične sile ne odločajo. Oni zaposlujejo svojo energijo, oni se ukvarjajo z uravnavanjem njihove politične baze moči.
Steve Beckow: Ali nismo šli čez božanski skrajni rok, lord, glede teh nekaterih zadev? In če smo šli, kako da kompanija svetlobe ni porinila teh sil ob stran.
Nadangel Mihael: Skrajni rok je prišel in šel. In mi jih bomo porinili na stran, če je to, kar je zahtevano. Vendar je naša največje upanje in želja – in načrt – partnerstvo z ljudmi in vašimi zvezdnimi brati in sestrami v zvezi s to zadevo.
Torej okoli tega je odločitev, dobro, naj počakamo nekaj minut več in bomo videli, če nas bo ljudstvo, če  bodo ljudje sprejeli to zadevo in nas srečali na pol poti. In mi vam pravimo, da so ljudje v gibanju. Politična stran je zastala, vendar ljudje niso.
Steve Beckow: Dobro, bi midva morda potem lahko govorila o ljudeh za trenutek. Gibanje “Zavzemimo skupaj” – ali bo to izpolnilo njihovo obljubo? Ali bo to vodilni prinašalec/sredstvo protesta in spremembe?
Nadangel Mihael: Da. To se je že začelo. To je že na poti.
Steve Beckow: Torej, če mi usmerimo v to zadaj naš napor, bo to koristno?
Nadangel Mihael: To bi doprineslo k podpori, ki jo to gibanje potrebuje, k spodbudi, ki si jo zasluži. Absolutno bi bilo to koristno.
Steve Beckow: Dobro. In, ali del sestavljenke še pride oziroma ali je “zavzemimo skupaj” del sestavljenke, na katerega smo čakali?
Nadangel Mihael: To je mobilizacijska točka. Del sestavljenke je rast. To je rast tako veliko ljudi, ki enostavno pravijo”Ne”. To je moč od besede »Ne«. Zelo pogosto so ljudje uspeli razumeti – zlasti nosilci svetlobe, delavci za svetlobo so razumeli povsem jasno moč besede “Da”. Vendar oni niso v polni meri uvideli  oziroma razumeli moči besede »Ne«.
In tako, ko številke rastejo, ko se dogaja premik, potem bo politična nedelavnost videla, kje je resnično njihova podpora. In podpora v tistem smislu je v številkah.
Steve Beckow: Torej moramo mi iti ven, tja.
Nadangel Mihael: In razumite: iti ven, tja, mirno.  Iti ven, tja, z mirno upornostjo.  To je ponovno rojstvo upanja, na tako veliko načinov, da je to spodbujajoče. In to je zakaj kompanija nebes ni vstopila notri in sama opravila čiščenje. Mi bi raje naredili to v partnerstvu.
Steve Beckow: V redu. Kaj naj jaz rečem tistim, ki pravijo, da je “Ne” negativen?
Nadangel Mihael: “Ne” ni negativen. To je del definicije dimenzije in resničnosti ter doživljanja, ki ga imate. Vi ne rečete, »Oh, da, vi me lahko poteptate, vi lahko poteptate moje pravice, vi mi lahko odvzamete svobodo”.
Tisto so vaše naravne pravice. To je vaša rojstna pravica. To je, zakaj ste prišli. To je, da poznate veselje fizičnosti. To je, da poznate razvoj, ne le vaših vrst, ampak celotnega planeta tega celotnega organizma.  “Ne” je prišel, da pomeni odklonitev oziroma opustitev.  Vendar, ko vi rečete ” Ne, to ni sprejemljivo obnašanje, to ni svetloba”, je to del tega vlečenja dol, je del rušitve.
Ljudje se zelo bojijo te besede. Oni se skoraj tako bojijo besede  “zrušitev” kot besede “predaja”. In  veste kaj? Ti dve sta zelo intimno povezani.  “Ne” je enostavno rečeno “spremeni smer”,” ni dovoljeno”, “ni ljubezen”.
Steve Beckow: V redu. Če bi bilo na tem, da bi me nekdo s strani elite napadel ali moje ljubljene in bi zgledalo, kot da jih bo ubil, ali imam jaz pravico, da se branim?
Nadangel Mihael: Da, imate. Vendar je razlika med branjenjem in ubijanjem.  Obstaja razlika, če gre za namensko vzetje življenja nekoga. In vi ste imeli preveč tega, zakaj bi sploh kdaj želeli sodelovati v tem?
Ker, kar vi potem delate, je, da enostavno dodajate negativni sili. In vi morate razumeti, da je moč besede “Ne” narobe razumljena. In ta ne pomeni negativno.  Ta pomeni kompleten premik v energiji. To pomeni reči “Ne” in obrniti nazaj tok/val.
Kar niste v polni meri uvideli glede uporabe – in ko jaz rečem vi, drago srce, jaz mislim vi, kolektiv -, kar vi niste razumeli glede uporabe vaših naravnih zmožnosti je, da ko rečete “Ne” je vaša zaščita gor, vaša sablja pa dol, in kar vi zaznavate kot nevarnost ali sovražnika ali, ja, kot temo, se bo obrnilo okoli in odšlo.
Steve Beckow: V redu, lord. Kje je meja med tem, kaj je sprejemljivo v samoobrambi in kaj ni?
Nadangel Mihael: Mejna črta je v namernem ubijanju. In mi ne pravimo tega, ker mi poznamo razvojne točke človeškega obstajanja, ampak ker obstaja točka, na kateri postane srce besno od grenkobe in je ubijanje namerno.
In kar imava v mislih ni dejanje volje – dobro, to je, vendar to ni dejanje ljubezni. Žrtvovati vaše življenje, ker vas nekdo želi ubiti, je v redu, moj prijatelj.
Steve Beckow: To je kontroverzna trditev, lord, žrtvovati moje življenje, ker me nekdo hoče ubiti.
Nadangel Mihael: Da.
Steve Beckow: Jaz sem siguren, da bodo moji bralci imeli to za težko izjavo. Bi lahko nekoliko širše razložili to?
Nadangel Mihael: Da. Jaz mislim, da bi bilo to boljše, ker jaz nisem predlagal, da se vi žrtvujete in jaz tudi nisem napovedoval, da tam ne bi bilo božanskega posredovanja.
In kar vas jaz prosim – in vi veste, da smo mi potovali v pravo srce teme in se bojevali  [To je drugič, ko je Nadangel Mihael omenil to. Jaz se ne spominjam tega časa aktualnega dogodka, na katerega je napotil, vendar sem siguren, da se bom, ko se tančice dvignejo.], vendar, ko je to narejeno z sovraštvom, ko je to narejeno na takšen način, da vi porušite vaše lastno jedro, potem, kar ste vi samo naredili je, da ste uničili, kar vi ste.
Dobro, vi bi mi lahko rekli: “Vendar, lord, ko je bilo dejanje storjeno, ali ne bi mogel jaz spet doseči svojega jedra? Ali ne bi mogel ponovno doseči svojega centra? Ali ne obstaja milost in odpuščanje?” In jaz pravim, da, seveda. Vendar, zakaj bi vi tvegali vaše jedro svetleče luči? Zakaj bi to predali sovraštvu, temi, grenkobi? Zakaj bi vi šli na drugo stran?
In vi pravite: »Dobro, jaz bi naredil to za ljubezen, jaz bi naredil to, da bi branil tiste, ki jih ljubim.” Mi slišimo tega veliko, veste. In mi slišimo to pri vseh narodih in v vseh vrstah situacij, ki so jih vodila prepričanja o pravičnosti.
Vsaka religiozna vojna je bazirala na tem prepričanju, na pravični ljubezni in biti na pravični strani. Kako bi vi lahko bili v jedru popolnosti in bili v mržnji?
Sedaj, jaz ne pravim, ko so tam situacije, ki jih imate vi za bitke oziroma bojevanja, da je tam  mnogo-, mnogo-, mnogo-, mnogo-krat, ko pride do smrti, in ko se to zgodi, to zlomi srce osebe, ker ve, kaj je naredila, in potem pride do rekonstrukcije/preoblikovanja. Potem se jedro ozdravi.
Zato bi bil jaz zelo naiven nadangel, če bi rekel, da se smrt  ali odboj napada  nikoli ne zgodita v pogojih žrtvovanja življenj. Vendar bi vas mi prosili, rotili in mi bi vas vodili, da nikoli ne naredite tega z zlobo ali mržnjo. Ker, kar to napravi je, da vas odpelje proč.
To je to prepričanje – in to je prepričanje, ki ga mi mimogrede delimo – da je vse življenje sveto. Vse življenje je sveto. In vse življenje je prehodno.
Večni plamen, ta nikoli ne umre. Ta nikoli ne mine. Zato v tistem trenutku odločitve, ne privzemite/vključite sovraštva. In ne podcenjujte moči besede “Ne”. Ker, ko vi govorite “Ne”, vi zapovedujete in prosite za božansko intervencijo.  Vi prosite za pomoč. In, ko pride klic, je ta slišan.
Vi ste vprašali zelo pomembno vprašanje. Obstajajo različne vrste nasilja. In jaz sem govoril o religiozni bitki in vojni, ki je prekletstvo vašega planeta. In to je del mojega dela, da pripeljem mir nazaj. To je del vseh naših del, da pripeljemo mir nazaj. Vendar obstaja tudi nasilje, ki se zgodi enostavno zaradi pohlepa, zaradi mentalnega neravnotežja, zaradi čustvenega neravnotežja.
Sedaj sva prišla midva tudi do osnovnega problema/trdega oreha. In jaz ne želim, da bi, in jaz ne želim, da bi vaši bralci dostopili do tega pogovora, kot enostavno intelektualnega, ker to ni. Vi ste vprašali glede NESARA (National Economic Security And Reformation Act – Državni ekonomski jamstveni in reformacijski akt) in jaz sem rekel, da je zbiranje ljudstva del ključa za ta trd oreh, del sestavljenke.
Obstaja mnogo načinov, na katere nastane nasilje. In to je najbolj težak del moje iniciative, da ponovno vzpostavim mir na Zemlji. So ljudje, ki so bili ubiti ped za pedjo, počasi z nasiljem brezbrižne družbe, z brezbrižno močjo, z stradanjem, ker niso imeli čiste vode, zaradi ignorance.
Je dovoljeno, je dopustno, da se borite proti temu? Absolutno. Z zobmi in nohti, z vsem, kar imate. In jaz vam bom pomagal. Vendar, če mi vi rečete: “Jaz  hočem ubiti to osebo, ker sovražim, kar so oni”,  vam bom jaz rekel, “umakni se, vrni se in si ne vzemi  tega v svoje srce”, ker to ubija, bolj kot ta oseba. To ubija del vas.
Steve Beckow: Torej je meja, ko mržnja/sovraštvo pride v srce?
Nadangel Mihael: Da.
Steve Beckow: Dobro, to je zelo jasno. Pojdiva samo malo vstran, lord. SaLuSa je v njegovem sporočilu 28. septembra rekel , da so gibanju za spremembe pomagala tudi velika bitja, ki uporabljajo njihov vpliv, da zagotavljajo, da so voditelji teh gibanj navdihnjeni s pravimi motivi. Se je on odzival na vašo iniciativo za mir?
Nadangel Mihael: Da, se je. Vendar jaz nisem edini, ki pomagam. Veliko jih je.
Steve Beckow: Dobro.
Nadangel Mihael: Zato jih je veliko na tej strani. Gabrielle, ona tudi pomaga. Vi veste, da ona ljubi organizirati stvari.
Steve Beckow: Aha.
Nadangel Mihael: Yeshua-Jezus-Sananda prav tako pomaga. Ker on vidi to kot ponovno vrnitev, k zbiranjem in k ljubezni. In pomaga tudi lord Maitreya.
Steve Beckow: Je to Maitreya v telesu ali Maitreya iz spiritualnih ravni?
Nadangel Mihael: Iz spiritualnih ravni.
Steve Beckow: Dobro. Torej ne Maitreya, o katerem govori Benjamin Creme?
Nadangel Mihael: Ne. In jaz mislim o njem kot velikem Buddha.
Steve Beckow: Veliki Buddha? [smeh]
Nadangel Mihael: Torej, tam jih je veliko. Vi poznate, mojega ljubljenega brata, Nadangela Uriela –
Steve Beckow:  Da.
Nadangel Mihael: – z njegovim plamenom, njegovim srebrom, ki gori tako svetlo skozi Univerzum. On je prinašalec bodočnosti. On vidi bodočnost v teh zbiranjih. On prav tako pomaga. Zelo malo jih je od nas, ki niso v polni meri vpleteni. Mi se zaustavljamo v nekaterih situacijah.  In vi veste, da jaz nisem nikoli bil eden, poznan po velikem zadrževanju.
[Smeh]
Nadangel Mihael: Ampak mi smo tukaj v času gibanja, ko ljudstvo zahteva nazaj, kar je njihovo.
Steve Beckow: Torej se vi zadržujete, da bi nam dopustili, da odigramo svoj del?
Nadangel Mihael: To je pravilno.
Steve Beckow: Potem jaz menim, da bi bilo boljše, da se začnemo pomikati dalje.
Nadangel Mihael: Ko se midva pogovarjava o porivanju in vlečenju, jaz ne govorim le metaforično.
Prepis iz magnetofonskega traku naredila: Ellen
Originalno sporočilo v angleščini najdete na:  http://stevebeckow.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-13/
– Del 2/3 intervjuja  » Nadangel Mihael o NESARA, nasprotujočih tajnih združbah teme in o vstajenju« v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://stevebeckow.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-23
– Del 3/3 intervjuja » Nadangel Mihael o NESARA, nasprotujočih tajnih združbah teme in o vstajenju«  v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://stevebeckow.com/2011/10/archangel-michael-on-nesara-opposing-the-cabal-and-ascension-part-33/
Steve Beckow; http://stevebeckow.com/
V slovenščino prevedla: Marija Batista
Veliko sporočil, kanaliziranih od več bitij svetlobe iz okvir Galaktične federacije svetlobe o tej temi oziroma oznanitvah , razkritjih, prvem kontaktu,…, lahko med drugem najdete tudi na spletni strani http://www.galacticchannelings.com/, kjer so prevodi tudi v hrvaški jezik in druge jezike.
Marija Batista

Comments are closed.