* 14.3.11 – Sporočilo Salusa in Jezusa

salusa1

Sporočilo Salusa 14.3.2011

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/March%202011/salusa__14march2011.htm SaLuSA sporoča med drugim:

»Dragi, mi moramo omeniti močan potres na Japonskem, ki je sledil potresu v Novi Zelandiji. Če imate dežele, ki so na potresnih conah in dejansko na torišču ognja, vi sedite na sodu smodnika in tam je vedno mogoče, da pride do velikega potresa, ali po naravni poti ali pa povzročenega umetno preko sredstev človeka. V času, ko mati Zemlja ponovno oblikuje svoje površje, vi lahko zato pričakujete nekatere bolj resne pretrese. V primeru Japonske obstaja potencial, da tektonske plošče zdrsnejo ena pod drugo in kot posledica bi ta lahko zginila v valove. Zato smo mi veseli, da se najslabši scenarij ni zgodil in imamo vso simpatijo in sočutje za tiste drage duše, ki so bile prizadete.«

“Mi vas prosimo, da ostanete mirni in vedite, da ni res, da se dogaja konec sveta. V nobenih okoliščinah ne bo svet uničen ali celo resno prizadet  z naravnimi ali umetno povzročenimi okoliščinami”

“Vladne spremembe so jasno najbolj pomembne za našo zmožnost, da delamo z vami in zadnja “tajna sila teme” (angl. cabal) mora biti in bo odstranjena, da se prepreči vsako kasnejše vmešavanje z našimi načrti, da vas osvobodimo kontrole. Dejansko so že bili resno oslabljeni in ne vplivajo več in zapovedujejo čez dogodke, kot so to počeli prej. Naši zavezniki so se prebili v njihove postavitve in uspešno preprečujejo izražanje njihovih aktivnosti. Dokler so zadrževani, mi lahko napredujemo z vami  in vsakdo, ki se zaveda in je buden, bo opazil smer, po kateri gremo mi notri.”

” Mi bomo dodali, da kot vedno smo mi zelo aktivni na načine, ki niso očitni/vidni vam, in mi delamo, karkoli je dopuščeno, da zagotovimo, da zadeve ne bi ušle iz rok.”

Naša želja je dati v preteklost zadnje zapreke, ki zadržujejo v zraku “razodetje” in to je pomemben dogodek, ki bo vplival na tako veliko drugih.  Bodite sigurni, da kljub temu, da je proces počasen, da mi prihajamo k vam in to je blizu, ko se bo dogodilo. Še naprej nas pričakujte in molite/prosite za odprti kontakt z vami in na vaš lasten način boste pomagali pospešiti ta dogodek.«

Iz sporočila Mattewa, ki je v angleškem jeziku na spletni strani

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=131&z=2

je razbrati, da so bile v naravno sprožen proces na Japonskem vpletene tudi sile teme – Iluminati, ki  izgubljajo svoje pozicije v svetu in hočejo razdraženi povzročiti čimveč škode. Sporoča tudi, da Galaktična federacija pomaga zmanjševati učinke nuklearne radiacije po eksplozijah v nuklearki. Tudi iz drugih sporočil, ki jih ne uspem prevesti, je razbrati, da preko svojih plovil  že čistijo/nevtralizirajo zakopane radioaktivne odpadke. Prav tako nevtralizirajo atomsko orožje, kjer je to potrebno.

Predlagam, da,  ko prosite//molite za pomoč Japonski, prosite za tudi za vso drugo nujno potrebno pomoč bitja svetlobe cele Galaktične federacije in da čimprej pride do »prvega kontakta«.

jezus

Jezus  14.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, ne prevzemite nase težkih odgovornosti za izbire drugih, celo če izgleda, da strašno trpijo. Pomagajte jim, če za to zaprosijo. Da, molite zanje. Izražajte njihovim višjim Jazom spodbude. Izražajte njihovim višjim Jazom ljubezen in vaše spoštovanje do njih, vendar ne prevzemite nase napačnih odgovornosti. Verjemite v njihovega in vašega Kristusa.

Comments are closed.