* 22.3.2012 – POMAGAJTE NAM, DA VAM POMAGAMO! – 1. del

ac2

Sporočilo Aštar Poveljstva z dne 21. 3. 2012
Opravičujemo se, da smo pustili luči zunaj. Jutri bomo obrnili k vam zunanje luči naših vesoljskih ladij, tako da nas boste mnogi lahko videli in naredili toliko fotografij in video posnetkov, kot boste želeli. Mi iz Aštar poveljstva  (Ashtar Command) se pridružujemo našim bratom in sestram iz Galaktične Federacije Svetlobe v tem, da omogočimo več znakov prisotnosti naših ladij, kolikor je mogoče jasnih znamenj, da bi to delovalo kot ledolomilci za našo prisotnost v vašem svetu. Naše poveljništvo je prav tako tukaj v velikem številu in naše ladje se nahajajo na mnogih različnih mestih vašega planeta.
Radi bi, da razumete, da četudi se naše ladje mogoče razlikujejo od nekaterih, ki jih uporablja Galaktična Federacija Svetlobe, vedite, da ko vidite te naše ladje, to niso ladje sil pod nadzorom temne Kabale (Spletke). Naše ladje so lahko precej velike in se razlikujejo od nekaterih lahkih ladij Galaktične Federacije Svetlobe, ker naše ladje uporabljajo kot izvor za svoj pogon in delovanje svetlobno tehnologijo in se zaradi teh lastnosti lahko močno razlikujejo. Ko boste videli naše ladje, boste zaznali barve, ki se razlikujejo od ozadja neba ali prostora. Še vedno boste lahko fotografirali in snemali naše ladje, čeprav tisto, kar se bo pojavilo v tri dimenzionalnem filmu ne bo imelo jasnih obrisov in podobe, kakršne so naše ladje videti v resnici, če jih gledamo z naše perspektive. Čutimo, da nič od tega ni tako pomembno, da  ne bi začeli seznanjati ljudi vašega sveta o prisotnosti naših ladji, ko smo tukaj in boste videli naše ladje tako podnevi kot tudi na nočnem nebu.
Aštar Poveljništvo ima mnogo ladji različnih velikosti in zmogljivosti. Naše ladje so oblikovane za miroljubne namene, imamo pa tudi vojne ladje, ki ji uporabljamo za pomoč v odstranjevanju sil teme s sveta, kjer lekcije, ki ste se jih naučili od njih, niso več potrebne za izobraževanje in dviganje/izboljšanje  pripadnikov določenega planeta. Naše ladje, ki  se uporabljajo v ta namen, ne delujejo tako kot vaše vojne ladje v 3. dimenziji, temveč miroljubno in ne da bi komurkoli škodile izženejo vojne aparate in njihove posadke z njihovih pozicij vse naokrog po planetu.  Prav tako kot Galaktična Federacija Svetlobe, naredimo vse, da ne poškodujemo nikogar od nasprotnikovih sil, toda oni morajo biti odstranjeni, če se nočejo predati prostovoljno in končati svoj odpor novim smerem družbe.
Naše ladje bodo oddajale mnoge različne barvne vibracije, ker vsaka barva nosi drugačno lastnost in omogoča določene zmogljivosti. Lahko gledate na naše ladje kot na svetlobne ladje, odvisno od tega, kako bo to videti za vas. Na podlagi vašega dvigovanja v višje sfere bodo naše ladje za vas videti drugače, toda od vaše stopnje napredovanja je odvisno, koliko jih je mogoče videti v njihovih resničnih okvirih in oblikah.  Priporočamo, da so ljudje vašega sveta seznanjeni s pojavljanjem naših ladij in ladij Galaktične Federacije Svetlobe, ko nas boste videli na vašem nebu in lahko bi vam koristilo, da razločite vaše različne zaveznike in pomagate drugim pri naši identifikaciji.
Mi, Aštar Poveljstvo, smo v tem trenutku usklajeni v našem poslanstvu z Galaktično Federacijo Svetlobe. Igramo za isto moštvo, oboji smo od Svetlobe in oboji smo tu, da izboljšamo/dvignemo vaš planet in njegove ljudi.  Nič več ne boste videvali tukaj kakršnikoli organizacij ali zvez teme in v tem pogledu se nimate česa bati/ne skrbite.
Mi smo sedaj vašo atmosfero zaščitili in tako bo ostalo na vsej poti vstajenja vašega planeta v višje sfere. Lahko ste prepričani v naše sposobnosti in zaupate, da bomo izvedli operacijo tako, kot že zelo velikokrat prej.  Vaša varnost je v dobrih rokah. Ne bojte se naših ladij, ki jih vidite na nebu, saj bodo v njih posadke bitij svetlobe, ki so tukaj, da služijo vam v tem obdobju. Želeli bi, da vas veliko deli to informacijo s svojimi brati in sestrami, ker želimo pospešiti število in kakovost videnj naših ladij in to bo mogoče samo tako, če bo ustrezno razumevanje tega kdo smo in zakaj smo tukaj doseglo vaše ljudi. POMAGAJTE NAM, DA VAM POMAGAMO! To so besede, za katere bi radi da jih obdržite v mislih, ko uvajamo naslednje faze operacije.
As channeled through Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com
Odlomek prevedla: Alenka Benčina
Pojasnilo izraza dark Cabal:
Dobesedno je to res temna Spletka, vendar je za tem ime organizacije.  The Cabal je ime, ki so ga sile svetlobe na Zemlji in zunaj Zemlje dale tajni vladi na Zemlji, ki deluje v ozadju za legalnimi in velikimi korporacijami in imajo tudi svoja vesoljska plovila skupaj z zunajzemeljskimi silami teme, med njimi so tudi iluminati.

Comments are closed.