———————— 4.6.2012 – TEDENSKO SPOROČILO VNEBOVZETEGA MOJSTRA HILARIONA

hilarion

Ljubljeni,

z našega gledišča vidimo mnoge spremembe, ki se dogajajo v srcih tako velikega dela človeštva, kot še nikoli prej. Ko se prebujate in preoblikujete znotraj sebe,  energija, ki jo ustvarjate, eksponentno raste, saj se vključuje v vse večje polje okoli Zemeljske atmosfere, kar  posledično prižge še več src v prebujenje in preobrazbo. Zavedajte se, Najdražji, velike moči, ki jo imate in z njo upravljate, ko živite vaša vsakodnevna življenja. »JAZ SEM Prisotnost tukaj zdaj.« Ponovite te besede pogosto, da se povežete z vašimi višjimi vidiki, ki sedaj pričenjajo prihajati bliže k vam.

Medtem ko opravljate svoje zemeljske dolžnosti, začenjate imeti bolj zavestne notranje pogovore s svojim višjim jazom in več usmerjanja pride skozi vas. Bodite odprti in sprejemajoči za tok besed in misli, ki prihajajo k vam. Opazujte misli, da vidite, katere imajo pozitivne učinek na vaše dobro počutje in katere ustvarjajo nasprotujoče sile v vas, ki vam dajejo občutek nemira in prestrašenosti. Te misli lahko sedaj spremenite v  negujoče in prijazne. Vedite, da v tem trenutku vsakdo na planetu preživlja te izkušnje, ko se sooča s sencami znotraj sebe.

To se zgodi na ta način, da so vse iluzije in laži, ki si jih je vsak posameznik pripovedoval, odkrite v tem kar so in ko se to zgodi, pride na vrsto sprememba v boljši način od tega. Če ste iskreni  v vašem prizadevanju za premik navzgor v višje sfere zavesti, bo ta izziv za vas veliko notranje razodetje k vašim globljim vidikom, ki vas poganjajo in vas včasih izstrelijo v višje dimenzije resničnosti, kjer je vse, kar ustvarite, z višjim namenom. Gre za namen, da se vi vsi očistite in preoblikujete tako, da lahko napredujete z lahkoto in milino.

Zdaj obstaja ena smer, po kateri je najbolje iti in ta vodi naprej. Vsaka duša je že prej sprejela odločitev in sedaj tisti, ki sledijo ozko pot, pridejo na svoje.  Ko se vsak od vas povezuje s svojo resnično močjo in uteleša več in več resničnega sebe, spremembe v vas postanejo bolj očitne ljudem okoli vas in videni ter slišani boste na način, kot niste bili še nikoli. Vaša Svetloba sedaj razsvetljuje vaše fizično telo in prežema vsako celico. Ljudje okoli vas bodo mislili, da ste odkrili skrivnost vrelca mladosti in resnično, odkrili ste jo.

Ko se ta proces nadaljuje, postajate vsi živi primeri za druge, da vas posnemajo in sledijo. Postalo bo očitno, da veste, kaj govorite, saj boste sami dokaz, ki sije pred njimi. Sedaj je zelo pomembno, da vsaka misel, beseda in dejanje pride iz višje integritete v vas. Vodja mora biti pripravljen hoditi za govorom – govoriti, kar res misli (walk  the talk) tako, da je jasna enost v vas. Vaša ambasada kot odposlancev Svetlobe postaja vse bolj opažena in veselimo se, da je tako.

Do naslednjega tedna …

JAZ SEM  Hilarion

Original najdete na spletni strani:  www.therainbowscribe.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prevedla:  Alenka Magdalena

Comments are closed.