– Sporočila Lorda Metatrona, Djwhala Khula, Ashtarja in Sanande ob zimskem solsticiju dne 21.12. 2010

tfpassion

Sporočilo Nadangela Metatrona, preneseno skozi Beth Trutwin, dne 18.12.2010

Pozdravljeni!  Jaz sem  Lord Metatron. Sedaj, ko mi vstopamo v zimski solsticij, vstopite v svoje lastno višje razumevanje. Vibracije se gradijo 72 ur prej in bodo dosegle vrhunec ob luninem mrku na Polno Luno dne 21. decembra 2010.  Hitrost časa se je povečevala od “napovedi” za 21. december 2012. TA, letošnji, 21. december bo mogočen zaradi naše uravnave z centrom Galaksije. Energije so se gradile od odprtja vrat Leva dne 8.8.2010 in uravnave Sonca z Galaksijo Mlečne ceste dne 18.8.2010. Na ta način se mi premikamo dalje proti novi časovni liniji in vstopamo v ločitev svetov. To vam omogoča pridobiti potrebne vibracije, ki bodo lahko prinesle v vas višje darove. Mnogi od vas ste postali mojstri v telepatiji in, če niste, bi to morali prakticirati vsak dan čez dan.

Telepatija je osnova za vse druge darove. Prečistite vaš razum! Ne skrbite! Verjemite vase!. Ko boste postali  boljši v telepatiji, bo vaša razsodnost naravno porasla. To je znanost in magija, ki delujeta skupaj.

Mnogi od vas ste se na novo prebudili v to, kar se dogaja v svetu, in še ne razumete vsega, kar se bo še zgodilo. Prečistite vaš um! To pomeni, odprite se resnični resnici preteklosti. To je težko narediti, ko je bila “goljufiva resnica” programirana v celice vaših možganov z zvokom in vibracijskim ponavljanjem vzorca/strukture. To je enako kot morsove kode/znaki, ko se povečujejo v ponavljajočih vzorcih/strukturah. Ko se vam pojavi neka misel, recimo o bančništvu, potem se vam  avtomatsko pojavi še  podzavestna misel (programirali ste jo SAMI), katere električna svetlobna energija pulzira v vaše z egom prizadeto telo in vi prevzamete to kot RESNICO. Ko vi povečujete izvajanje vaših spiritualnih praks/tehnik dela, vi lahko odstranite ta ponavljajoča programiranja vašega podzavestnega razuma. Svetlobna energija potuje po nevronih vaših možganov in preskakuje od ene sinapse do naslednje. Pot, po kateri potuje, se lahko zavestno reprogramira z uporabo zvoka. Zvok vpliva na pot povezave, da odstrani napačno programiranje. To je odgovor,  zakaj menihi pojejo pobožne pesmi (angl. chants) ponavljajoče.  Ko vi poslušate takšno petje, to odpira portale do višjih vibracij svetlobe. To vam omogoča, da ste v višjih frekvencah, v višjih oktavah, kjer se vaše misli preobražajo v pravilne misli in samo po sebi v pravilne akcije. To je prostor, kjer darovi in razsodnost ponovno vstopajo v vaše življenje. Najboljša praksa je, da omogočite spiritualnim praksam, da se na dnevnih osnovah uvrstijo v vaš življenjski urnik

.

To kristalinsko telo, v katerem se nahajajo vaše vibracije, je harmonično. Nanj vpliva njegovo okolje, na znotraj in na zunaj.  Ko svetlobne frekvence hitijo skozi zrak na visoki frekvenčni stopnji, ustvarjajo zvok, kot zvok strele v nevihti, udarec. Ko se vi izpostavite visoko-frekvenčnim praksam, se kombinirata  svetloba in zvok, da dvigneta vašo harmonijo. Kaj to pomeni, prečistiti vaš razum? Poglejte življenje iz drugačne perspektive, iz višje harmonije. Namesto, da mislite o sebi kot o sužnju na Zemlji, ki se drži dnevnega reda, da bi ustregel šefu, mislite o sebi kot čarovniku/magu. Naredite magijo s tem,  da si predstavljate/vidite svetlobne molekule, ki se iskrijo okoli vas, da vidite kozmične žarke, zlati prah. Dopustite tem delčkom energij, da se premaknejo v vaše možgane in ven iz možganov, ko jih z mislimi spravite v premikanje.  To je osnova levitacije, nevidnosti in teleportacije. Prikličite si svoje čarobne palice k vam in jih zavihtite! Ukanite zmaje in odletite čez planine v novo stvarnost. Ta zimski solsticij, polno-lunin, lunin mrk vam daje vaše darove v najvišji možni obliki,  odkar je nastala Zemlja. Jezdite na valu kozmičnih žarkov v novo stvarnost!  Želim  vam MIR.

JAZ SEM Metatron

Originalno sporočilo v angleščini in poleg tega še veliko odgovorov Nadangela Metatrona na vprašanja ljudi lahko preberete na spletni strani  Beth Trutwin http://www.galacticroundtable.com/profiles/blogs/message-from-metatron-on

Sporočilo vstalega mojstra Djwhala Khula , preneseno skozi  Terri Newlon (http://www.terrinewlon.com/articles.htm ), 6. decembra 2010

»Zimski solsticij je vedno eden mojih priljubljenih časov. Naraščati začne svetloba in splošne energije ostanejo pozitivne skozi božični čas. Ta solsticij je to, kakor jaz imenujem »nekaj posebnega«, ker Polna Luna v Dvojčkih na Lunin mrk kmalu prehajata v Raka. Merkur v Strelcu bo tvoril kvadrat z Jupitrom v Ribah. Seveda pa Sonce vstopa v Kozoroga, kar bo dodalo k odločnosti/naravnanosti in bo dalo moč tej mešanici.

Jaz predlagam, da na večer pred 21. decembrom čez noč pustite goreti luč ali varno goreti visoko svečo v spoštovanju porasta svetlobe na Zemlji«

Hvala vam. Z ljubeznijo,

Djwhal Khul

Posebno sporočilo Ashtarja in Sanande (Jezusa)  ob zimskem solsticiju poslano od Ashtar on the Road (http://www.ashtarontheroad.com/)

Mi smo bili zaprošeni, da delimo z vami sporočilo Ashtarja in Sanande ob praznovanju pomembnega nebesnega dogodka  21. decembra 2010, ki je zimski solsticij v severni hemisferi in poletni solsticij v južni hemisferi. V tem času, ko se kristusova svetloba zliva skozi naše Sonce in kopa naš planet z navdihujočo svetlobo, mi doživljamo hkrati Polno Luno in Lunin mrk. To je resnično močan čas za življenje na tem planetu.

Dihajte v  pričakovanju teh čudovitih energij ljubezni in svetlobe ter  jih povabite v tok skozi vaše celotno bitje in integrirajte v vse celice. Prosimo, uživajte ob poslušanju Ashtarja in Sanande preko povezave na spletno stran:

http://www.ashtarontheroad.com/sananda_solstice_message.html

Mi  se veselimo našega nadaljnjega soustvarjanja z vami!

Namaste and Mahalo, Susan, Fran in Elise

___________________________________________________________________

Pri  nas v Sloveniji bo Polna Luna dne 21.12.2010 ob 9.13 uri, zimski solsticij pa 22. decembra ob 0.38 uri  Na http://www.therainbowscribe.com/ si  lahko ogledate in poslušate temu  času posvečen video pod naslovom:  Solsticijeva iniciacija: Za vse svetovne služabnike svetlobe (SOLSTICE INITIATION: For All World Light  Servers).

Spodaj dodajam dva povezavi na  dva videa Patricie Cota Robles (http://www.eraofpeace.org/index.php), preko katerih je v tem času tudi primerno meditirati.

http://www.youtube.com/user/PatriciaCotaRobles#p/a/u/1/fuLSxC35zDk

http://www.youtube.com/user/PatriciaCotaRobles#p/a/u/0/lcZcj04QkZ4

Povzela in prevedla: Marija Batista

Comments are closed.