* 6.9.2011 – Djwhal Khul o prizemljitvi, zaščiti, elektromagnetnih frekvencah, mojstrstvu, sanjah…

djwhal-khul
Sporočila vstalega mojstra DJWHALA KHULA, kanalizirana preko Terri Newlon

.

PRIZEMLJITEV IN ZAŠČITA

.

(kanalizirano dne 19. maja 2011)
Djwhal Khul tukaj. Tashi Delek.
V redu. Mi bomo začeli z lepo zlato-belo svetlobo, ki prihaja dol, skozi vašo kronsko čakro,  prav točno v vrh glave. Dopustite, da ta teče dol skozi telo. Zelo topla zlato bela energija. Ta ima čisto malo zdravilne moči. To je vzrok, zaradi česar mi delamo s to kombinacijo.
V današnjem učenju želim nekoliko govoriti o tem, kako ostati prizemljen, ker imamo nekaj astroloških situacij, ki prihajajo, kjer se boste pogosto našli malo oddaljeni, morda celo nekako utrujeni, kot bi čutili, da morate zadremati.
Vzrok za nekaj od tega je vpliv Wesak Polne Lune, ki je pravkar minila. To je letni dogodek, ki je za delavce za svetlobo kot spiritualno Novo leto.
Vendar je nekaj vzroka za to tudi v nebesnih vplivih, ki se dogajajo, zato je ostati prizemljen resnično način za to, čemur rečemo “držati zavest v vašem fizičnem telesu ali v in okoli vašega fizičnega telesa”. Torej, primer za ne biti zelo prizemljen bi lahko bile takšne stvari, da vaš um bega proč za nekaj časa v preteklost ali v dnevnem sanjarjenju v bodočnost ali pa se vi najdete spotikajoči se oziroma se počutite, kot da se vaša stopala komaj dotikajo podlage, ko hodite. To so splošni pojavi.
Veliko koristi je, ko mi delamo, da privedemo zavest, da zavzame fizične strukture. Ena korist je prisotnost v sedanjem trenutku, vendar jih je  preko tega še več. V tem stanju se lahko zgodijo uvidi in čudeži. Vi lahko potem tudi prekosite fizične zakone. Na primer, da se naredi čudežno zdravljenje ali se izvede teleportacija v drugo lokacijo  in takšne vrste stvari, se zahteva določen procent zavesti v fizičnem nosilcu. Ni treba prav 100%, vendar blizu tega. Zato, bolj, kot vi prakticirate biti prisotni v fizični strukturi, boljše je, in potem pripeljete to, kolikor največ zmorete, v sedanji trenutek.
Par tehnik zato. Ena bi lahko bila naslednja. Tam, prav v sredini čela, je majhna niša, podobna keltskemu križu. Vi se lahko zelo nalahko dotaknete tega ali le malo postavite vaše prste pred vaš obraz in potem je ena od stvari, ki jo jaz uporabljam, je esenca “trojne zvezde” (angleško: Three Star One essence)* Vi lahko le nekako držite to pred vašim tretjim očesom in občutite energijo, ki jo ta ustvarja.
In potem lahko uporabite tudi katerokoli držo, ki bi lahko bila joga drža ali Tai Chi drža, ki je ena najljubših, ki jo imam. Pri tej nagnite medenico, nekoliko upognite kolena, stopala so narazen za širino ramen in postavljena vzporedno. Nobena noga ni obrnjena navzven. In potem, edini pritisk, ki ga čutite v mišicah, je v zgornjem delu stegna oziroma na vrhu noge, od kolen do kolka. Če vi čutite napetost, mišično napetost, kjerkoli še, ne držite položaja pravilno.
In potem lahko prakticirate prizemljitev, ko vi sedite v avtu ali celo vozite avto, ko se delate, kot da boste vstali ven iz vašega sedeža, vendar pri tem ne boste uporabili vaših rok. Torej, to je določena drža/nagib za medenico in vas privede prisotne v vaše telo. Vi tudi lahko prakticirate to na vašem pisarniškem stolu ali, kot sem omenil, ko vozite ali ko kosite/večerjate in podobno. Tudi to vas bo pripeljalo do tega, da boste prisotni v vašem telesu.
Potem, druga pomembna stvar, ki se jo zapomnite, je dihanje. Ko vi zadržujete dih, vi niste prisotni v nosilcu, v vašem telesnem nosilcu.
In potem je naslednja  stvar, da se izogibajte križanju vaših udov. Križanje nog, celo v gležnjih, ali križanje rok teži, da vas potegne bolj ven iz telesa, zlasti tako od živita dol. Če vi križate vaše noge, ima to lahko za posledico, da postane vaša avra skoraj mirujoča ali prazna ali manjkajoča v spodnji polovici telesa, tako, da le zgornja polovica telesa dobiva “chi” energijo (življenjsko energijo – opomba prevajalke). Tisti, ki pogosto križajo svoje roke, končajo običajno s prebavnimi težavami ali nečem, ki prizadene solarni pleksus. To bi lahko bila jetra, vranica, trebušna slinavka, trebuh ali celo pljuča.
Boljše je, da napravite polno zanko. Spravite skupaj vaše podplate, stran ob stran, morda stisnite tudi roke.  Vi s tem naredite polno zanko. Potem  razmišljajte o tem kot pri elektriki. Križanje ustvarja probleme v električnem omrežju, vendar pa sta krog ali zanka v redu. Torej, vi želite krožni tok in ko sklenete vaše roke in se dotaknete z vašimi podplati skupaj, stran ob stran, vi dejansko ponovno spravljate v kroženje vašo lastno energijo.. Ko pa vi križate vaše ude, vi dejansko vsrkavate negativne energije od drugih. Torej je zanka tudi zaščitna drža.
Vi celo lahko prekrižate vaše prste za vašim hrbtom in do drugih to zgleda, kot bi bila vaša drža povsem odprta. Toda, kar vi delate, je, da spravljate stran neke vrste energijski ščit za zaščito okoli sebe. Ta je zlasti dober za čustveno zaščito.
V redu, dragi. Kot vedno, hvala vam in moja ljubezen do vas,
Djwhal Khul
* The Three Star One je nadduša od Melchizedeka, našega univerzalnega logusa.
Originalno sporočilo v angleškem jeziku lahko najdete na spletni strani:  http://www.terrinewlon.com/Grounding_and_Protection.html

.

MAGNETIZEM, EMF, EPIFIZA

.

(kanalizirano dne 23. junija 2011)
Djwhal Khul tukaj. Tashi Delek
V redu. Mi smo govorili že nekaj časa o razvoju tretjega očesa in uporabi predstave/prispodobe storžka iglavcev v epifizi/češariki v sredini glave in to je še vedno dobra predstava. In rekel bi uporabite zemeljsko barvo oziroma morda bakreno ali neke vrste bronasto barvo ali rdečkasto rjavo/kostanjevo barvo – nekaj v teh linijah, kar naredi zelo zemeljski videz.
Center tretjega očesa in epifiza sta ključna elementa v tem obdobju. To je zaradi telepatske povezave do vstalih mojstrov in angelskih kraljestev in vsakega drugega.
Drugi razlog so fluktuacije, ki se dogajajo na kozmičnih ravneh, magnetne spremembe severnega pola, spremembe, ki se dogajajo ob solarnih plamenih in solarnih nevihtah ali stvareh, ki vplivajo bistveno na magnetni ščit okoli planeta.
In potem,  elektromagnetne frekvence so v splošnem sedaj zelo različne, toda človeška avra, živali in rastline so najbolj prizadete. Tako boste vi našli pridelke, ki ne uspevajo dobro ali morebiti rože, ki so najbolj visoko razvite v rastlinskem kraljestvu, in prav  tako ne uspevajo.
Vse to ima za opraviti z magnetnim ščitom, torej elektromagnetnim energijskim poljem, ki se ga lahko meri s kirlianovim fotografiranjem in drugimi metodami. To je, kar si vi prizadevate okrepiti.
Mi smo nekaj časa nazaj govorili o uporabi hematita. Naravno izkopan hematit je po naravi magneten. Nošenje na različnih mestih telesa, odvisno od vašega telesa, morebiti na levem zapestju, na srčni čakri, nekateri od vas prav čez grlno čakro ali pa ga priložnostno samo za trenutek položite čez sredino čela, da bi na nek način ponovno namestili vašo magnetno energijo. Lahko bi vi to tudi malo poskusili na kronski čakri za možgane, za dovod magnetne energije v možgane.
Hematita ni nujno pustiti na teh mestih dolgo časa, ampak ravno dovolj časa, da se ponovno namestijo energije.
Pri vas je spletna stan www.energyworks123.com. Na njej so nekatere stvari, ki vam pomagajo z elektromagnetnimi frekvencami oziroma EMF. Potem bi vi  lahko pogledali tudi za drugimi stvarmi, za katere veste, da vas nekako stabilizirajo.
Vendar, kar jaz slutim, da bo videti, je veliko več, skoraj bombardiranje zaradi kozmičnih razbitin/naplavin. Tisti, ki ste bolj občutljivi, boste doživljali stvari, kot so pomanjkanje energije, občutek, da ste zelo utrujeni, morda celo odmaknjeni, ne boste se počutili družabne in tako dalje. To bi lahko imelo precej velik vpliv. Torej delajte z magnetizmom in zaščitite vse to.
Naslednji teden bom v spiritualnem članku govoril o nekaterih napovedih, ki so zunaj, in o tem, kako biti proaktiven v preventivi,  ter ponovno o vseh stvareh, ki se tičejo dobrega počutja fizičnega telesa. Morali bi biti v resonanci s tekočimi vibracijami in se tudi na nek način zaščititi oziroma bi morali biti proaktivni in ne pustiti, da nekatere stvari gredo iz etrov v vaše fizično telo. Tako, o tem naslednji teden.
Vse dobro vsem. Kot vedno, hvala vam in moja ljubezen do vas,
Djwhal Khul
Originalno sporočilo v angleščini najdete na spletni strani: http://www.terrinewlon.com/Magnetics_EMFs_Pineal_Gland.html

.

PROAKTIVNI ZAŠČITNIKI

.

(kanalizirano dne 30. junija 2011)
Djwhal Khul tukaj. Tashi Delek.
V redu. Danes mi govorimo o proaktivni preventivi. Tam, v etru je veliko razbitin. Veliko tega in nekatere od teh, seveda, vplivajo na vremenske vzorce. Tam se dogaja vse vrste stvari. Vi se premikate skozi zelo negotov prostor v Univerzumu, Galaksijo mlečne poti. Vi ste neke vrste suvanje/udarjanje skozi Ekvator. Tam bo več asteroidov oziroma takšne vrste stvari.
Ampak,  seveda, na etrih, nevidnem kraljestvu, tam je tudi prav malo tega, kar bi jaz imenoval razbitine. Te stvari včasih lahko prehajajo iz ne-fizičnega v fizično. Obstajajo načini, da se prebijejo v avro oziroma energijsko polje. Naredite lahko tudi nekatere zavestne izbire. Je še veliko drugih stvari.
Vendar, v bistvu, če enkrat nekaj pride notri, celo v vaše čustveno telo, če vi precej hitro to prečistite, se to ne manifestira. Vse bolezni se na primer začnejo iz druge ravni zavesti. To manifestiranje  bi se lahko začelo na mentalni/razumski ravni, čustveni ravni ali eterični ravni in potem te razbitine delujejo po njihovi poti. Če niso prečiščene, one delujejo po njihovi lastni  poti v fizično območje. Napravite zelo enostavne izbire. Zato izberite/afirmirajte: »Jaz izbiram dobro počutje«, »Jaz izbiram zdravje«, »Jaz izbiram varnost«, »Jaz izbiram zaščito«. Napravite zelo enostavne izbire.
Zapomnite se, da je sedaj bolj kot kdajkoli, kar vi rečete ali kar vi mislite in celo ne izgovorite,  namenjeno/pripravljeno, da postane resnično. Kar vi mislite, je to, kar dobite. Če vi mislite, na primer, da bo nekdo poškodoval vaš avto, boste verjetno to dobili oziroma boste to dobili prej ali slej. Če se bojite, da boste zboleli, ta strah dejansko magnetizira to do vas.  Torej, brez dvoma je to nekaj gotovega. Da seveda, če vi držite to ali v vašem mentalnem območju ali v čustvenem območju, bi to eventualno lahko prišlo v vašo fizično območje. Zato, prosim, ravnajte skrbno z vašim sistemom prepričanj.
Potem so tam tudi virusi, neke vrste nenavadni paraziti, stvari podobne tistim v kraljestvih drugih dimenzij. Mnogi od vas se učite, da ste vi mnogo-dimenzionalni in vi ste na nek način potujoči včasih v vašem spanju. Ko pridete po spanju s takšnih potovanj nazaj v vaše telo in je vaše telo nekako brneče in malo težko, je to včasih stranski učinek vašega več-dimenzionalnega potovanja.
V teh primerih vam bo včasih začasna uporaba magnetov ali drugih sredstev/naprav, ki vam pomagajo očistiti vaše energijsko polje, pomagala. Meni je všeč, da stojite na kosu bakra. To bi celo lahko bilo malo bakrene plošče iz domače zaloge ali nekaj oziroma karkoli, kar je resnično baker. Stojte na tem in potem, ko to delate, položite vaše roke v bovlo/stekleno okroglo posodo ali korito slane vode. Zelo enostavno zdravilo in to je en način za odvod presežnih negativnih energij, ki bi jih morda pobrali v vaše avrično polje.
Držite v umu, da je del tega, kar prihaja, uresničitev enosti in zato je vaša zavest bolj in bolj izpostavljena med-dimenzionalni enosti in se manj poskuša individualizirati ali se izolirati od drugih aspektov stvarstva.
Drugo praktično sredstvo je koloidno srebro. Jaz sem zelo velik ljubitelj koloidnega srebra, čeprav samo malo na dnevni osnovi. In potem še karkoli proti-radiacijskega, ker veliko teh stvari, ki se bodo pripetile, bodo proti antibiotikom odporne vrste bakterij. To bodo tudi, včasih tudi radioaktivni, virusi, ki se ne odzivajo na protivirusna zdravila, nenavadni paraziti, za katere ni strupov, da bi jih pobili, ter oblike gob in plesni. Vse te stvari je z lahkoto in varno pobiti s koloidnim srebrom, ne, da bi se ustvarili stranski učinki ali upor na koloidno srebro. To je neka vrsta njihove zadušitve.
Tako vi lahko varno uporabite le pravo količino koloidnega srebra in prave moči, celo na dnevni osnovi, kot preventivo in potem občasno naredite nekaj, da očistite radiacijo. Obstajajo nekatera homeopatska zdravila za to. Namakate se lahko v vodi, v katero ste dodali morsko sol in pecilno sodo (sodo bikarbono – opomba prevajalke). Skodelico vsakega v kad. V tem se namakajte 20 minut in na ta način povlecite radiacijo ven iz telesa. Jejte morske alge, ki seveda niso obsevane, enkrat ali dvakrat na teden – takšne vrste stvari.  Torej bodite proaktivni v preventivi. To je zlasti sedaj zelo pomembno.
Mi smo prišli do tretjega mrka v 31- dnevnem obdobju, 1. julija z velikim križem. To je energijsko zelo močan čas.
In druga stvar, za katero bi jaz rekel, da je verjetna v tem časovnem obdobju, je, da ljudje postajajo mentalno neuravnoteženi. Jaz bi rekel, da resnično uporabljajte več razsodnosti, zlasti, če vas duhovni voditelji raje vodijo proti njihovemu lastnemu egu ali proti nečemu drugemu, kot da vam v bistvu dajo zdrav praktični nasvet.
Dobro, to je spiritualni informacijski članek za ta teden. Z veseljem pričakujem naslednji teden. Kot vedno, hvala vam in moja ljubezen do vas.
Djwhal Khul
Originalni članek v angleškem jeziku najdete na spletni strani:
http://www.terrinewlon.com/Proactive_Protectors.html

.

MOJSTRSTVO

.

(kanalizirano dne 21. julija 2011)
Djwhal Khul  tukaj. Tashi Delek.
V redu. Današnja tema in nekaj, o čemer boste preudarjali dalje čez teden, je »mojstrstvo«. Kaj je mojstrstvo? Vi bi lahko mislili o tem, kot o številu stvari: biti zmožni omisliti se/uveljaviti  svojo pot v trenutku ali morebiti manifestirati vaš nov dom  ali morebiti privlačiti sorodno dušo ali morda priznati/potrditi spiritualna učenja. Za nekatere od vas bi lahko mojstrstvo pomenilo hojo po vodi oziroma pretvoriti vodo v vino.
Danes vas vabim, da razmišljajte o mojstrstvu kot drži ali stanju bivanja. To pomeni, da ste na vzvišeni ravni zavesti. In rečeno na drug način, da vi zaobsegate vse resničnosti  hkrati.
Tako, na primer, v mojstrskem stanju, vi lahko vidite celotno sliko. Ko ste vi v enem aspektu osebnosti ali drugem oziroma vas  morda vodi ego ali ste samo morebiti malo preveč v vaši glavi v zvezi z nečem, vi ne vidite celotne slike. Vi vidite en del slike.
Tako vam mojstrstvo omogoča videti celoten kolač ali celotno sestavljenko/težak problem ter tako prinaša razsvetljeno točko videnja v tisto, kar opazujete.
Ena od vaj, ki jo mi uporabljamo za prakticiranja mojstrstva, zlasti v takšnem stanju, ko je tam v vašem življenju veliko drame, je, da si predstavljate sebe sedeti na vrhu zelo velikega droga, ki je podoben telefonskemu ali kakšnemu drugemu drogu. In vi sedite tam zgoraj in opazujete celotno igro, ki se vrši okoli vas. To bi lahko bili sodelavci, to bi lahko bili družinski člani, to bi lahko bili zdravniki, medicinske sestre, ki se pogovarjajo o možnostih postopanja, to bi lahko bila vojna ali nasilje. In vi se dvignete nad vso to dramo in gledate na to, kot da ste neodvisni očividec, ne navezan na to, vendar zmožen opazovati vse, kar se dogaja.
Ko boste šli dalje v to, boste sposobni razumeti perspektivo vsakega igralca v tem scenariju, tako, da se boste sposobni vživeti v čustva vsakega posameznega in potem vseh njih in razumeti, da določena oseba ne deluje škodljivo in druga oseba ne igra vzorca žrtve in tako dalje. Tako vas jaz spodbujam, da tako pogosto, kot je mogoče, prakticirate stanje mojstrstva.
Naš naslednji tele-seminar, ki bo 28 julija,  bo »kanaliziranje mojstrskega jaz«, za tiste, ki želite iti nekoliko globlje v subjekt oziroma se dejansko podati v prakso ter pridobiti v njej globoka notranja učenja.
Kot vedno, hvala vam  in moja ljubezen do vas.
Djwhal Khul
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: :http://www.terrinewlon.com/Mastery.html

.

IZKLJUČITE SE OD MASOVNE PONORELOSTI

.

(kanalizirano dne 25. avgusta 2011)
Djwhal Khul  tukaj. Tashi Delek.
V redu. Mi pravkar prihajamo v čas, ko bo šel Merkur direktno po enem od običajnih obdobij, ko je bil retrograden. Direktno bo spet šel direktno v petek in to v Levu.
Prihajajoč s tem in nekaterimi drugimi stvarmi, ki so se nakopičile čez čas tukaj, ki so bolj, kot bi jaz želel poimenovati, sprožilno obnašanje znotraj človeštva. Tako želim danes govoriti o tem, da se ne ujeti v masovno ponorelost, kako se odvezati od nje, ker to je napravljena izbira znotraj zavesti.
Ko je vključena vaša višja moč, vi lahko resnično pokličete po vaših angelskih pomočnikih, pokličete samega Stvarnika, vi lahko pokličete po direktnih aspektih, kot so harmonija, milina, veselje, ljubezen in prinesete to v vaše bivanje.
Dejansko te aspekte utelesite oziroma jim dajte, lahko bi rekli, dom na fizični ravni. In to je izbira. Ko pa pride do občutka, da je nekaj večje kot vi sami/ vaš jaz, duhovna esenca tukaj ni zaznana, potem vi vidite plenjenje, nemire, upore, postajate jezni ali celo nasilni in  ta čustva se prihajajo gor znotraj človeštva. Ta čustva prihajajo gor tudi znotraj živalskega kraljestva. Vi vidite več napadov in grdih ravnanj in temu podobnih stvari. Ona prihajajo gor celo znotraj vremenskih pojavov – več jeze  in tako dalje. Tako, zapomnite se, da vi lahko izberete, da se izključite od tega. Vi lahko ostanete v stanju miline.
Včasih, bi jaz rekel, da samo izberite to, kot »Jaz izbiram blaženost« ali »Jaz izbiram ljubezen«. Prikličite  si v spomin, da je ljubezen enostavno odsotnost strahu.  In ni vam treba, da postanete ujeti v dramo, ki se razvija okoli vas. Vi imate izbiro, da ali igrate v njej ali ne igrate v njej. Zato se odvežite od masovne ponorelosti.
Sedite notri mirno in sanjajte, če želite, stvarnost, ki jo želite, da se zgodi. Če želite svetovni mir, sanjajte o njem. Sanjajte čez dan o tem. Napišite zgodbo o tem. Napišite kratek odstavek, kako je živeti v svetu, napolnjenim z mirom. Vztrajajte v tem, da peljete ureditev v, tako rečeno,  kar vi hočete.
Kot vedno, hvala vam  in moja ljubezen do vas.
Djwhal Khul
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na: http://www.terrinewlon.com/Disconnect_from_Mass_Frenzy.html

.

SANJE IN NJIHOVI POMENI

.

(kanalizirano dne 1. septembra 2011)
Djwhal Khul  tukaj. Tashi Delek.
V redu. Ker je raven sanj sedaj zelo aktivna in zelo živahna, mislim, da bi bil danes najboljši dan za razpravljanje o sanjah in njihovih pomenih.
Obstaja spletna stran, za katero mislim, da bi bila v pomoč mnogim od vas. Ta spletna stran je: www.dreamforth.com. Vi lahko na njej vpišete ključno besedo, kot na primer »drumming«( slovensko: »bobnanje«), če ste vi bobnali v vaših sanjah. Torej vtipkajte »drumming«, takšne vrste stvari, in videli boste, kako malo sporočil vi lahko dobite. Povežite, kar boste dobili, skupaj.
Obstaja tudi veliko dobrih svetovalcev, ki se ukvarjajo z razlaganjem sanj, ter nekaj zelo dobrih knjig in drugih materialov o tem.  Zato bi jaz rekel, da je najbolj pomembno, da si zabeležite, kar vi sanjate, ali imejte pri sebi majhen snemalnik. Mnogo telefonov ima sedaj snemalne zmogljivosti.  Zato, če je vaš mobilni telefon na nočni omarici, vi lahko povlečete nazaj, kar ste sanjali in posnamete te vrste stvari,  kot je »Jaz sem hodil/a dol po cesti. Vse je bilo belo…«. Potem pojdite nazaj in analizirajte najbolj, kot lahko.
To je čas, ko vam bodo sanje resnično pokazale smer, kot je to čas, da ponovno oblikujete vašo bodočnost, kot je to čas, da opustite stare zamere ali da se premaknete naprej  in se ne zadržujete na nečem, kar se je prej zgodilo.
Sanje bi vas tudi lahko posvarile «Ne pojdite na letalo« ali »Odpovejte izlet« ali »Preložite izlet naprej ali nekoliko nazaj«. Vi boste imeli sanje, kot jih niste imeli nikoli prej.  To se je že začelo, najbrž  zadnje tri ali štiri noči ali nekaj takega za večino od vas.
Dal bi vam še priporočilo o drugi stvari – o tem, ko se prebudite in občutite zelo težko telo ali pa ste se prestrašeno zbudili in ste potem dobili mravljinčaste občutke. Vi ste v času spanja potovali zunaj. Vi ste bili daleč proč od telesa, morda celo v drugih dimenzijah.
Ko pridete nazaj notri, boste najboljše naredili, če ponovno zberete, kaj ste delali, kaj se je dogajalo in kaj je zadnja stvar, ki se je v bistvu spomnite. Dihajte in spravite sebe nazaj v telo, migajte s prsti na nogah, morda jih počasi raztegnete, take vrste stvari, dokler vi resnično ne končate prihajanja nazaj. Ni dobra ideja, da prav skočite ven iz postelje po enem takšnih potovanj. Če imate dovolj časa, ostanite v postelji dodatnih 15 minut do ene ure, da si dopustite končano procesiranje dejavnosti, ki se je vršila v spečen spanju.
Torej, sanje imajo pomene. Skoraj vedno je v njih nekaj o vas. V vaših sanjah bi se lahko pokazali drugi ljudje, vendar oni odražajo nekaj o vas.
Tako vedite, da bi se v vaših sanjah lahko pojavil tesar, in to bi vam morda govorilo, da zgradite nekaj novega. Morda se vam v vaših sanjah kaže buldožer in ta vam morda govori, da porušite stare strukture, ki ne delujejo, ali da, kot z buldožerjem utrite vašo pot dalje. Ne dopustite nobenim oviram, da vam pridejo na vašo pot.
Zato resnično razmišljajte o vaših sanjah sedaj, ker so to zelo pomembna sporočila, bolj kot so bila kdajkoli prej.
Kot vedno, hvala vam  in moja ljubezen do vas.
Djwhal Khul
Originalno sporočilo  v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.terrinewlon.com/Dreams_and_Their_Meanings.html
terri-newlon
Terri Newlon
© 2011  Vse pravice zadržane- Terri Newlon Inc.
www.TerriNewlon.com; Treniranje za moderne mistike; Kanalizirana učenja za vsakodnevno spiritualnost
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.