– Sporočilo Jezusa

Sporočilo Jezusa

nedelja, 29. marec 2009 @ 05:02 CEST

Piše: mavrica

 

Ljubljeni!

 

Prišel sem, da vam govorim o energijah, ki prihajajo na Zemljo ta dan. To so zelo močne energije in začutili boste, da se iz vaše notranjosti dvigajo kvišku čustva; čustva, ki prihajajo na površje hitro in hočejo, da se izrazijo. Dragi, to mora biti izraženo. Tem čustvo se morate posvetiti zaradi lekcije, ki jo nosijo.

 

Ta čustva, ki vrejo iz vaše notranjosti, so iz vaše preteklosti – to bi lahko bila iz vaših nekdanjih življenjskih obdobij, ki so mimo, vendar energije, ki prihajajo na ta svet, brskajo ven ta dolgo skrita čustva in energije ter jih prinašajo na površje iz notranjosti vsakega od vas, pa tudi znotraj vseh inštitucij na tej Zemlji.

 

Od tega trenutka dalje se bo to veliko čiščenje nadaljevalo brez prenehanja. Tako dragi, mi iz spiritualne hierarhije (Spiritual Hierarchies) vam svetujemo, da vsak dan izvajate oblike ali metode, katerekoli želite, dviganja vašega vibracijskega polja in frekvenčne ravni – lahko skozi odredbe, molitev, afirmacije, vizializacije, petje ali poslušanje glasbe. Karkoli je to, kar dviga vašo frekvenčno raven in vas drži v prostoru osredotočenosti vase, je vitalnega pomena v tem času.

 

Veliko vas čuti stiskanje v vašem sistemu srčne čakre. To so vaši božanskimi delci vas (God Self), vaš Višji JAZ (Higher Self), ki se poskušajo prilagoditi znotraj sistemov vašega fizičnega telesa, da se povežejo močneje z vami. To včasih dolgo traja. To vas ne bo pokopalo, ker se bo zgodilo z nežnostjo, milino in lahkoto. Lahko pa boste čutili stiskanje na območju srca mnogo, mnogo mesecev, ki prihajajo. Zapomnite se, da je to vaš Višji JAZ, vaši božanski delci vas, ki se sidrajo znotraj vas, ker je to čas, dragi, »mojstrov«, ki hodijo po Zemlji, in ti »mojstri« ste vi.

 

Prišel je čas, da preiskujete z veliko pozornostjo in poštenostjo ter pripravljenostjo, da ste odprti do vsega, kar prihaja ven iz vašega bitja v tem času. To so stara čustva, stari programi, ki so tekli znotraj vas, morda veliko, veliko življenj. Zdaj je najbolj primeren čas, da to pregledujete – ne prevzemite tega nase, samo kot opazovalec spremljajte, kaj prihaja in teče skozi vas. V vsem vidite lekcijo (nauk) in potem dopustite, da to gre stran od vas.

 

To, dragi, bi lahko bilo zelo težko za tiste, ki niste uglašeni z vašimi lastnimi občutki in čustvi. Dragi, v tem primeru uporabite vaše reakcije, ko ta čustva privrejo na površje. Kako čutite? Kako so vplivali na vaša čustva drugi? Toliko, kolikor lahko to storite, ugotovite, kako so drugi vplivali na vaša čustva in potem jih odpustite.

 

Vsak dan od te točke dalje je primerno za vsakega od vas, da preživljate čas osredotočeni znotraj sebe in se s tem povežete z svojimi lastnimi delci Boga (God Selves) ter se pri tem zavedate, kdo in kaj ste. To je za to, da boste vedno vodeni delati to, kar je prava stvar za vas v tem času na vaši osebni poti. Vedeli boste, dragi, če se lahko povežete z vašo srčno čakro in z vašimi lastnimi delci Boga.

 

Vedite, da je to proces, ki je nujen. Vedite tudi, da je na Zemlji veliko, veliko duš, ki se ravnokar prebujajo, ter bodo potrebovale vašo največjo brezpogojno ljubezen, potrpežljivost in strpnost. Potrebovale bodo, da jim držite prostor svetlobe in ljubezni, ko bodo šle skozi proces čiščenja. To je, za kar smo mi v hierarhiji tako pogosto zaprošeni za vas, ki sledite poti svetlobe, delavce za svetlobo (Lightworkers), da ozemljimo vašo svetlobo v Zemljo in v kozmus velikega centralnega Sonca (the Cosmos of Great Central Sun).

 

To je tako zato, da boste delavci za svetlobo omogočili vašim bratom in sestram, da bodo šli skozi njihove procese čiščenja v prostoru svetlobe, ker, kot vi veste, so misli in čustva zelo močne sile, in je zato nujno zagotoviti, da je na tem področju v tem času na Zemlji stabilnost in ravnovesje.

 

Mi iz spiritualne hierarhije delamo z vsakim od vas, vam pomagamo, vodimo, celo držimo za roke od časa do časa. Vedite dragi, da imate brezštevilne legije angelov na vaših straneh. Dokazali ste, da lahko držite svetlobo in jo imate centrirano. Dokazali ste, da se lahko osredotočite na to, kar je v najvišje dobro vseh vpletenih, in pustite ob strani vse, kar bi se lahko pokazalo v vašem lastnem življenju. Vidite višji namen tega, za kar ste prišli.

 

Mi vas spoštujemo in pozdravljamo vsakega od vas. Vsi ste ljubljeni, bolj kot si predstavljate.

 

JAZ SEM Jezus

 

Kanalizirala:

©2009 Marlene Swetlishoff

Copyright

www.therainbowscribe.com

 

V slovenščino prevedla »mavrica«

 

————————————————————

Članek lahko komentirate tukaj:

http://www.pozitivke.net/article.php/Custva-Preteklost-Jezus-Sporocilo#comments

Comments are closed.