* 3.11.2011 – Energija od 11-11-11 (3. del)

arkansaski-kvarc-kristal

Slika: Arkansaški kvarc kristal
11~11~11 PREBUJANJE
Sporočilo NADANGELA METATRONA, kanalizirano skozi  Jamesa Tyberonna, septembra/oktobra 2011
KRISTALI ARKANSASA
In tako bomo mi sedaj preskočili 12.500 let naprej in pogledali na vlogo atlantidske kolonije, ki jo vi sedaj imenujete Arkansas. Mi vam pravimo, da so tam kristali in kristalne votline pod pokrajinami Arkansasa, ki presegajo vaše predstave.   Pod Arkansasom so kristali, ki so osupljivi glede na njihovo velikost in videz. Nekateri so v velikosti 20 nadstropnih zgradb! Njihova energija je omamna in njihovo prebujanje vpliva na planet na nešteto načinov.
Zares je med vami veliko tistih, ki ste preživeli dolga obdobja časa v negovanju kristalnih votlin, tako v Arkansau kot v Braziliji. Nekateri od vas ste bili specialisti, kristalni mojstri, ki ste bili inženirji procesov “hitre rasti”, drugi od vas ste bili specialisti v uporabi in programiranju specifičnih zvokov in tonov v primerne kristale. Nekateri od vas ste bili inženirji anti-gravitacijskih valov skozi kristalno tehnologijo za ustvarjanje kristalno divergentnih energijskih polj, ki so se uporabljala za levitacijo/lebdenje.
Pod Arkansasom je še drugi velikanski in edinstveni kristal, vendar ta ni eden od “mojstrskih tempeljskih kristalov” Pozejde, ki so ga premestili tisti od Zakona enega. Ta se imenuje Ark-kristal gravitacije. Nahaja se v zelo specializirani kristalni votlini z nameščenimi  anti-gravitacijskimi energijami. Mi bomo več govorili o tem kristalu v nadaljevanju tega kanaliziranega sporočila, ker je ta kristalna tehnologija pomagala pri graditvi piramid in konstrukciji mnogovrstnih enot, ki jih vi imenujete “Ark zaobljube”.
Zaradi votlin in velikih kristalnih depozitov v tem območju, je tam, pod Arkansasom, kakor  bi to lahko imenovali “kristalno mesto”. V dobi Atlantide je služilo za reprogramiranje kristalov v visoko tehničnih in specializiranih procesih. Kristali so se uporabljali za neštete namene, za dobrohotne koristne stvari … in te rabe in uporabe bomo ponovno pregledali v podrobnostih v tem kanaliziranem sporočilu.
Arkansas s kristalnim vrtincem  bo za mnoge od vas vračanje domov.  Dejansko desetine od tisočev vas od Zakona enega, od Atla-Ra, pozna Arkansas že mnogo tisočletij, čeprav v podzemnih bivališčih.  Še vedno so podzemni habitati sijajni in lepi…olepšani z izbranimi kristali in obliko svetlobe, ki teče okoli vogalov!
Tedaj, kot smo mi že prej rekli, so tri atlantidske “mojstrske kristale” iz Pozejde znanstveni svečeniki Zakona enega varno premestili v posebno pripravljene votline Arkansasa pred končnim zrušenjem Atlantide.
Votline, v katere so bili nameščeni mojstrski tempeljski kristali so bile zaklenjene v hiper-dimenzionalna polja z magnetičnostjo, za varno čuvanje do varnega povratka tistih od Zakona enega in do kristalne aktivacije, imenovane  vstajanje.
Arkansas je bil posebno izbran, da bo dajal bivališče trem večjim tempeljskim kristalom iz več logičnih razlogov:
1) To območje je bilo že v uporabi kot kristalni rudnik, območje rasti in žetve. Visoko sofisticirane/prefinjene življenjske četrti in brezna so bili že prej zgrajeni. Kot rezultat tega je bil že vzpostavljen eden primarnih med-dimenzionalnih  tunelov od Pozejde in na razpolago so bili transportni kompleksi za transport kristalov na to območje.
2) Že prej je bilo razumljeno, da bi lahko vrtinec v prostoru na območju Arkansasa igral pomembnejšo vlogo v planetarnem vstajenju leta 2012. Arkansas je edinstvena geologija kremena/kamene strele, diamantov, magnetovca (podoben je mineralu magnetitu – opomba prevajalke), železa, apnenca in tam so masivne votline, ki dajejo perfekten inkubator za kristalne plantaže. Kristali so bili zasajeni  in  so rasli v Arkansasu že tisoče let pred potopom.
3) Prisotnost magnetnih kovin v kristalnih posteljah in generatorji/povzročitelji magnetnih polj so olajšali spraviti veličastne atlantidske kristale v speče stanje znotraj prej obstoječih zmogljivosti.
4) V podzemlju Arkansasa je obstaja zelo dobrohotna kolonija modro-barvnih  LeMurijanov, kakor tudi podzemna baza zvezde Sirij. Obe sta se sporazumeli, da bosta skrbnika za speče kristale.
Sedaj so bili  trije kristali, nameščeni v Arkansasu,  vnaprej programirani v omrežno mrežo, ki se osnozvočno povezuje s preostalimi petimi ogromnimi  mojstrskimi  kristali, nameščenimi v Braziliji, Shasta, Bimini in dva lepa kristala modrosti, nameščena pod Jezerom Titikaka. To so specializirani kristali zdravljenja, kristali modrosti, energijski kristali in transportni kristali, ki so jih uporabljali v Templju zdravljenja, Templju zvoka in svetlobe, Templju znanja, Templju enega, Thothovim templju, Rubinastem templju ognja in Templju regeneracije.
Kristali so bi specifično nameščeni v območja najvišje pomembnosti za novo Zemljo, ki se bo pojavila v vstajenju  leta 2012.  To so območja, ki so bila z lahkoto dostopna skozi atlantidski med-dimenzionalni tunelski sistem,  in se naj bi pojavila kot mega vrtinec neskončnih  točk v vaših sedanjih časih. Smaragdni kristal božanske ženske deluje kot sprožilec, kolektor, v katerem reagirajo vsi drugi tempeljski kristali.
Ti so definirani, locirani in nameščeni z aktivacijskimi datumi, kot sledi:
Arkansas:
1)    Modri kristal znanja  8-8-8
2)    Smaragdni kristal zdravljenja 9-9-9
3)    Platinasti kristal komunikacije 11-11-11 (bio-plazmičnega vmesnega soočanja (v1. in 2. delu sporočila prevedeno kot vmesnik – opomba prevajalke)
Bimini Bank:
1)    Rubinasti ognjeni kristal energije 12-12-12
Brazilija:
1)    Zlati kristal zdravilne regeneracije 9-9-9 (Diamante Bahia)
2)    Vijolični kristal zvoka 10-10-10 (Sao Tomas des Letres- Minas Gerais)
Mount Shasta:
1)    Kristal mnogo-dimenzionalnega vmesnika/vmesnega soočanja 9-9-9
Tiajuanaco-Lake Titicaca, Bolivija:
1)    Sončen-Lunin kristal svetlobe 9-9-9
2)    Sveti kristal Thotha 12-12-12
Tako se zavedajte, da bo na 11-11-11, na dan 11. novembra 2011, 144-kristalna mreža spravljena v 92% funkcioniranje in aktivnost in obratno aktiviral se bo  in nadalje sprožal časovno zaporeden program za preostale mojstrske kristale. Vsak se bo odprl na trojne datumske portale.
Platinasti kristal se bo aktiviral na 11-11-11. Rubinasti kristal in Kristal Thotha sta zadnja dva od “premeščenih”  mojstrskih tempeljskih kristalov Pozejde, ki sta preostala, da se prebudita.  Oba bosta aktivirana na 12-12-12.
Vsak bo uravnan in sprožen z aktivacijo ene preostalih 12 glavnih faset 144-mreže, dvojnega penta-dodekaedra. Enajst od teh dvanajstih mrežnih faset bo v polni funkciji na 11-11-11.
In tako vas mi spominjamo, da se je v letu 2008 vrnil v funkcioniranje Modri kristal modrosti in znanja. Na dan 9-9-9  so se prebudili v aktivno projekcijo smaragdni kristal, zlati kristal in OM kristal. Smaragdni kristal božanske ženske je takrat prevzel vlogo sprožilne točke za vse mojstrske kristale.
KRISTALNO JEDRO
Kristalno jedro Zemlje igra glavno vlogo v mnogih aspektih vašega planeta in v njegovi dimenzionalni dualnosti. Medtem, ko se bo to zdelo mnogim od vas nejasno/zavajajoče, vam mi tudi povemo, da zemljino jedro vpliva na vašo zaznavo resničnosti.
Zemlja ima notranje jedro, ki se vrti v smeri urnega kazalca in zunanje jedro, ki se vrti v nasprotni smeri urnega kazalca. Razmerje med zemeljskim notranjim vrtenjem glede na njegovo zunanje vrtenje direktno vpliva na trenutek časovnega razvitja.
Notranje jedro se vrti sedaj hitreje in tako tudi vaš čas sedaj hitreje teče. To je dejansko porast v hitrosti svetlobe, ki vpliva na ta porast vrtenja.  Ker se notranje jedro vrti bolj hitro, to povečuje toploto in velikost Zemlje.  To je krivo do velike mere za globalno segrevanje, ki se sedaj dogaja.
Kristalno jedro ima fizično in ne-fizično stvarnost. Eno je materija, drugo je anti-materija. Fizično jedro je kristalizirano v magnetno  železo-nikelj sestavino/zlitino. Jedro ni votlo. Kristalno jedro je lucidna/bistra in skladna energija, ki bi se jo lahko primerjalo z od sonca občutenim izžarevanjem, ko ta sije iz jedra navzgor v vse smeri.
V njenem navzgor obrnjenem toku ta ustvarja radiacijske sfere vplivov, ki naraščajo, se širijo, prenašajo in energizirajo vse življenjske sile. To radiacijsko polje je področni pretvornik, ki fizikalizira vitalno energijo. Ima pomembno sposobnost, da zgošča občuteno zemljino odločitev in namero v otipljivo fizično resničnost.
Kot takšna se ne-fizikalna energija premika skozi in postaja zgoščena energija v nakopičenih kristalnih tvorbah, ki rastejo in povečujejo energijo.
ARKANSAS IN BRAZILIJA
Dva primarna vrtinca teh kristalnih postelj sta Arkansas in Brazilija.  Tam, med kristalnimi vrtinci v Arkansasu in Brazilijo se resnično dogaja pomembna  in sinkrona/hkratna komunikacija. Dva vrtinca se vrtita v blagodejnem, uravnoteženem nasprotju, eden pod ekvatorjem, drugi nad ekvatorjem, brazilski se vrti v smeri urnega kazalca, arkansaški pa v nasprotni smeri urnega kazalca.  To ima velik vpliv in namen. Naravni kristali iz Arkansasa se vrtijo na nasproten način glede na tiste v Braziliji. Kristalni vrtinec Arkansasa ima zato večji pomen za tiste na severni polobli in enako je res za brazilski kristalni vrtinec za južno polovico vašega planeta.
Kot takšni služijo ti masivni kristalni vrtinci kot prejemniki-pošiljatelji in kot dovzetni-prevodni vodi/kanali energije polj moči, ki prelivajo in prenašajo vitalno kozmično življenjsko silo do vsega, kar obstaja na in znotraj  Zemlje. Sončni in zvezdni radiacijski/sevalni valovi in emisije/oddajanja pospešujejo in optimizirajo nakopičene postelje kristalnih energij. Takšna oddajanja poživljajo in intenzivirajo kristalna transformacijska povečevanja energije in kot takšna ustvarjajo optimalno dvigajočo se bujno rast vsega, kar je znotraj zemeljskega polja vpliva.
Zemljina severna polobla vsebuje večino njenih kopnih območij in vsebuje približno 90%  človeških prebivalcev planeta.   Zaradi tega razloga kristalni vrtinec Arkansas donaša večji vpliv. Naj bo jasno, da sta oba kristalna vrtinca velikega pomena za vstajanje in  ravnotežje planeta, vendar ima Arkansas večji vpliv na človeštvo zaradi navedenih razlogov.
KRISTALNA TLAČNO-ELEKTRIČNA IN KOZMIČNA MEŽIKANJA
Arkansaški vrtinec ne teče, kot največ drugih vrtincev, v krožnem vzorcu, ampak preje v sem ter tja gibanju preko največjega enojnega depozita kvarc kristala/kristala kamene strele na Zemlji.  Ta neobičajni vzorec je zaradi lastnosti kvarca, imenovane tlačna-električnost.
Tlačno-električne kvalitete arkansaškega kvarca so ekstremno močne in energija tega aspekta narašča, ko mojstrski kristali vrtinca v Arkansasu prehajajo v večjo aktivacijo. Njihova energija  lahko pošilja/povzroča v zraku šoke in stresa deželo.
En primer tega je dobro objavljan pripetljaj iz januarja 2011, ko se je v Arkansasu zgodil nerazložen fenomen mrtvih ptic. Ptice, ki so padale z neba, so umrle kot direkten rezultat tlačno-električnega visokega vala, ki je odpustil kristalno-električne šokovne valove v nebo. Okoli 15.000 ptic je bilo začasno omamljenih, padle so na Zemljo od otopele travme zaradi tega vpliva.
Nežni, neobičajni potresi, ki so se zgodili v Arkansasu v zadnjih dveh letih, so tudi rezultat kristalnega prebujanja.  Ti potresi so resnično zmedli geologe, ker so se dogajali na območjih, ki niso znana po tektonskih prelomnicah ali prejšnjih tresenjih. Zgodili so se na območjih, ki niso povezana z  novo-madridsko linijo prelomnice.
Mi vam ponovno pravimo, da so potresi v Arkansasu rezultat aktiviranja kristalov. To je nov koncept in ga vaši znanstveniki ne razumejo. Ta, prava ideja bi bila tuja in nesprejemljiva glavnemu toku akademikov. Vendarle mi jamčimo to dejstvo.
Na dan 10-10-10 se je potres zgodil zelo blizu smaragdnega kristala in o tem je bilo poročano na nacionalni ravni. V nasprotju z “običajnimi” tektonskimi potresi, ta ni prestrašil živali. Ptice so še naprej pele, živali niso iskale pribežališča vnaprej.
Na 9-9-9 je lokalni medij poročal o zeleni megli čez goro Magazin (angl.: Mount Magazine) in energija v območju se je za kratek čas spustila. “Zelena” megla ni bila odvečna, obarvana vodna izparina. Zares je bila to ionska megla/megla naelektrenih delcev, ki se je zgodila okoli in z dimenzionalnimi “premikajočimi/osvobajajočimi se luknjami”. To je bila posledica aktivacije smaragdnega kristala.
Ne bojte se nič, kristalno prebujanje ne bo ustvarilo potresov ali šokov, ki so škodljivi za človeštvo. Aktivacije so preudarno omiljene s časovno postopnim odpuščanjem.
Mi vam pravimo, da se bo drugi takšen “kozmičen mežik” zgodil v kristalnem  vrtincu v Arkansasu okoli 11-11-11.
NIČELNA TOČKA
Na planetu so primarne in satelitske točke moči. Atla-Ra niso le samo poznali točnih lokacij in narave vsake, oni so znali vpreči, prečistiti in ojačati njihovo energijo in jo omrežiti v globalno mrežo moči.
Globalni sistem tega, kar bi  lahko imenovali preložne linije in osno-tonske linije je bil spravljen v omrežje in zares napolnjen s kristali. Arkansas in Brazilija se pojavljata, da bosta dva najbolj pomembna za tranzicijsko vstajanje, za spremembo iz magnetne v kristalno energijo. Magnetna mreža pojema in jo nadomešča kristalna mreža.
Magnetizem je po definiciji polaren. Kristalna energija je ne-polarna, ničelna točka!
Premik v ničelno točko se zgodi od 5. do 12. dimenzije. 12. dimenzija je kristalni vrh. Vstajanje je, poenostavljeno povedano, ekspanzija/širjenje Zemlje od (magnetne) polarnosti prvih treh dimenzij  do ničelno-točkovnih polj kristalnih dimenzij.
V pripravi na to so bili “sončni diski” programirani, da bodo prenesli kristalno energijo v otipljiv format za človeštvo. Tisti od vas, ki boste obiskali lokacije primarnih sončnih diskov, boste vključeni v asimilacijo novih kod.
Tisti od vas, ki boste prišli v portal 11-11-11 v Arkansas,  boste sodelovali v tem na gori Pinnacle (angl.: Mount Pinnacle). Nekateri od vas boste  ponesli kristalne kode do Gize/Egipt in do drugih primarnih točk sončnih diskov. Kodni nosači ste dejansko bili vključeni v to misijo od kozmične sprožitve leta 2009.
To, kar vi imenujete sončni diski, so resnično kristalne naprave sirijsko-plejadejskega-arkturjanskega izvora, ki se uporabljajo za ravnotežje  in stabilizacijo  planetarnih energij.  Omrežje sončnih diskov je bilo vpeljano po razpadu kristalnega nebesnega svoda.  12 sončnih diskov služi prenosu kozmičnih in dimenzionalnih energij in jih združuje za stabilizacijo polj dualnosti planeta. Kristalni disk v Arkansasu je ekstremno pomemben, ker je v korelaciji /v soodnosu  in omogoča integracijo energij kristalnih dimenzij z temi iz dualnih energij.  To je vzrok za to, zakaj je bil platinasti kristal nameščen znotraj kristalnega vrtinca Arkansasa.
UPORABA KRISTALOV
Prebivalci Zakona enega Atlantide so uporabljali kristale na mnogo dobrohotnih načinov.  In vrnitev Zakona enega bo ponovno odprl njihovo uporabo. Zares je zaprisega Zakonu enega, da se oni ne bodo nikoli več pustili prevarati, da bi dopustili, da bi tehnologija padla v napačne roke. Vsak od vas je del te zaprisege.
Dobrohotna uporaba kristalov vključuje:
–         Fizično in čustveno zdravljenje, pomlajevanje;
–         Zvočno in glasbeno obogatitev in kristalne glasbene instrumente;
–         Meditacijo, krepitev mentalnih sposobnosti  in  naložitev informacij;
–         Dematerializacijo – teleportacijo – telekinezo s  “hiper-dimenzionalnim tunelskim”  omrežjem;
–         Anti-gravitacijsko plazmo, magnetna polja moči;
–         Knjižnice – shranjujejo posnetke in druga znanja, zelo podobno računalnikom;
–         Ustvarjanje “višjih energetskih polj” za uporabo v šolah, za raziskovalne zmogljivosti in delavnice;
–         Porast plantažne rasti v kmetijstvu in poljedelstvu;
–         Vremensko kontrolo –  jačanje naravne položne energije – komunikacije;
–         Energijsko prenosne kristale, ki imajo zmožnost, da prenesejo energijo, jo ohranijo, vzdržujejo njeno intenzivnost,  imajo sposobnost osredotočiti jo in jo prenesti preko velikih razdalj.
Te, imenovane fi kristale oziroma sedaj imenovane  Vogel fi kristale se je obširno uporabljalo za spojitev energije od “človeških theta misli” s pomočjo pogojev Atla-Ra znanstvenih svečenikov. Valovi theta misli so se kombinirali s pranično či energijo in integrirali ter  ojačali v edinstvene kristalno – “manifestacijske” valove.
Visoko sofisticiran/razvit  atlantidski laboratorij je obstajal v podzemnem mestu v Arkansasu, da bi delal s temi in drugimi izkoriščanji kristalnih energij, vključno hiper-dimenzionalno teleportacijo.
Zaradi masivnih depozitov/plasti kvarc kristala in magnetnih mineralov Arkansasa ter prisotnosti ogljikovih kristalnih diamantov in vod, ki prenašaja radij, je bil Arkansas odličen laboratorij za kristalno tehnologijo.  Zaradi te mešanice mineralov in dimenzionalnih portalov je bil mnogo lažje dosegljiv v tem območju.
Ta redek koktajl energetike je omogočil generatorjem iz tehničnih virov Sirija in Plejad, da so ustvarili anti-gravitacijska polja v območjih Arkansasa, divergentne /raznosmerne/raznovrstne energije, ki bi si jih lahko upravljalo in kontroliralo skozi kristalne diske in satelite.
DRUGA LUNA, PIRAMIDE IN KRISTALI
Primarne omrežne točke v zlati dobi Atlantide so bile  (in bodo v vaši bodočnosti) ojačane s piramidami.  Atla-Ra  so s sirijsko-plejadejskim zavezništvom uporabljali te energije, kombinirane  s kristali, da so jih omrežili. Nekatere piramide so se uporabljale za sprejemanje in prenašanje energije med planeti v vašem sončnem sistemu, kakor tudi z drugimi zvezdnimi univerzumi.  Določene piramide so več-dimenzionalne, oblikujejo oktahedrone, ki delujejo v tandemskih svetih geometrijskih poljih med fizičnim in ne-fizičnim. Kot take so piramide prehodi v vzporedna dimenzionalna polja, od katerih  bi lahko omenili “angelsko kraljestvo” ali, boljše navedeno, anti-materialno kraljestvo. Platinasti kristal v Arkansasu  je edinstveno programiran za vmesna soočenja z vzporednimi univerzumi in angelskim kraljestvom anti-materije. Kot takšno bo platinasto prebujanje močno povečalo moč primarnih piramid planeta, zlasti Velike piramide v Gizi. Zares bo Giza v 12. valu leta 2012 eksponentno bolj močna kot kdajkoli prej od zlate dobe v Atlantidi dalje.
Kar ni bilo povedano glede večine od atlantidskih domnev v sedanjih časih, je izkoriščanje in, zares, narava  “druge Lune” Atlantide. Ta je bila kristalni satelit, ki je bila “kontrolna naprava” za sistem. Do tega dne ostajajo napotitve/sklicevanja na “drugo Luno” v piramidah Majev in resnično je to napotitev naredila Ra-Ta skozi Edgarja Cayce-a. Ena nabrežnih postaj kristalnega satelita je bila v Arkansasu poleg Little Rocka, v območju, ki je sedaj Toltec Mound piramidni državni park (angl.: Toltec Mound Pyramids State Park). Tam je obstajal naboj/napajanje osno-tonalne energije, ki je povezovalo nabrežno postajo s kristalnim diskom na gori  Pinnacle (angl.: Mount Pinnacle).
Odvisno na nagib zemeljskih osi v posebnem času leta, je neki kristalni disk funkcioniral tako, da je intenziviral in prenesel energije do drugih, kateri so potem delovali  kot sprejemne naprave in raztrosili energijo, kot je bilo potrebno. Te energije  so bile potem prenesene do vseh omrežij, ki vključujejo tudi  kristalni položni sistem, in ta energija je bila vir tega, kar je energiziralo vse dele planeta, zlasti v Atlantidi.
KRISTALNO PREBUJANJE
Kristalno prebujanje se dogaja skozi kristalne vrtince, skozi mojstrske kristale; kristalni sončni disk in kristalna mreža opredeljujeta in jamčita za vstajanje.  Vstajanje je resnično kristalna tranzicija. Kristalni niso le minerali, raje je to vibracija popolne ureditve, to je frekvenca popolnosti in v vibracijskih pogojih je to tisto, kar pripisujete brezhibnosti. Z brezhibnostjo mi mislimo na delovanje, uravnano  s točnim prepričanjem.  To je »živeti kot govorite«. In dragi, zavestni minerali in kristalna stanja so generatorji, ki podpirajo vaše dviganje v skladne energije in dimenzije.
Kristalna energija in, zares, celotno mineralno kraljestvo sta v povezavi z človeštvom skozi oboje, fizična in eterična sredstva. To je bilo vedno tako.  Mineralna kristalna esenca je pravzapav izvorna resonanca iste ustvarjalne sile, ki je oblikovala Kozmus.  Kot takšni sta kraljestvi kristalnih mineralov in človeštva  zapleteno povezani, tako da nobeno ni nikoli ven iz stika ali subtilne komunikacije med njima. Vi vidite, da vaša fizična telesa vsebujejo kristalne delčke in bogato vrsto mineralov, ki so edinstveni glede na zemljo. Zatorej je harmonično razmerje mineralov in kristalnih delčkov, ki so v vseh, fizičnem in eteričnih telesih, uravnavano v skladni poenotenosti z tistimi v zemlji. Tako je iz tega izhajajoče frekvenčno razmerje zemlje in človeštva držano v zahtevanem ravnotežju za dobro počutje in podporo človeštvu, individualno in vseh skupaj.
Mojstri, vsaka  nova kozmična doba prinaša  s sabo premike navzgor in transformacije. Oba, Zemlja in, zares, človeštvo doživljata dolgo pričakovano prebujanje. Ta preobrazba vključuje globalno segrevanje in prilagajanje neštetih okoljskih fenomenov, kar se pospešeno odvija okoli vas. In  ključni aspekt nove kristalne dobe je glasen klic, namenjen kristalnim in mineralnim kraljestvom Zemlje, da pospešijo tok energije, ki jo prejemajo iz jedra Zemlje.
Arkansas in Brazilija sta sestavini dveh največjih mas kvarc kristala in povezanih dragulj-loških oblik na planetu in sta ključ za ta klic. Ta glasen klic izziva stimulacije, ki vplivajo na celotno Zemljo, vendar najbolj specifično na mineraloško- kristalne žepe/votline, ki sprejemajo in prenašajo močne energijske vzorce po vsem planetu Zemlja. Vendar se ta razširja do celo večjih območij, ker, čeprav mineraloško kraljestvo vašega planeta zares določa Zemljo in je resnično najstarejša “čuteča” življenjska oblika na vašem planetu, raznovrstnost kristalnih mineralnih bogastev obdaja ogromen del celotnega Kozmusa.
Napovedano vstajenje je potem v bistvu prihajajoča nova kristalna doba. To bo privedlo platinasti žarek na dan 11-11-11 in ta bo odprl kristalne diske. Ta dogodek bo prekodiral kristalno energijo obeh, planeta in človeštva.
ARK KRISTAL GRAVITACIJE
Atlantidčani so imeli znanje o hiper-dimenzionalni kvantni fiziki in so razumeli, da specifična magnetna polja, ki se vrtijo v nasprotni smeri urinega kazalca okoli cilindričnih/valjastih kristalov, ustvarjajo anti-gravitacijske valove.
Oni so izpopolnili sposobnost uporabiti kristalni ovidov-zaščitni učinek okoli kristalnih struktur, mineralov in zlata za ustvarjanje različnih proizvajalnih/razmnoževalnih enot hiper-dimenzionalnih divergentnih energijskih polj.
Kar se imenuje ARK zaobljuba je med kondenzatorskimi napravami, sposobnimi biti”prenosni” generatorji te in drugih oblik energije. Tam je bilo zares mnogo enot, za katere vaše legende uporabljajo izraz  ARK zaobljuba!
Originali teh kondenzatorjev so bili ustvarjeni z ARK kristalom gravitacije in bili uporabljeni za anti-gravitacijo. Ark kristal gravitacije je bil konstruiran z modificiranjem (spreminjanjem/preoblikovanjem/prilagojevanjem) ogromnih naravnih kristalov  v kompleksu pod Arkansasom, poleg območja Toltec Mounds. S kanaliziranjem in prečiščevanjem magnetnih polj naravno pojavljajočih magnetnih depozitov magnetovca, avtohtonega v Arkansasu, so bili znanstveniki sposobni usmeriti gibanje prečiščenega magnetizma in ga vrteti v nasprotni smeri urnega kazalca okoli posebno oblikovanih kristalov in kristalnih polj za anti-gravitacijske namene. Te energije so uporabljali za ponovno polnjenje “kristalnih satelitov” ali druge lune z anti-gravitacijo.
(Mi vam bomo  povedali, da je bila naprava, imenovana “nacistični zvonec”, neuspešen poskus na ponovnem ustvarjanju tega učinka. Nemški znanstvenik, ki je delal na “nacističnem zvoncu” je bil dejansko del arijsko-belialskih tehnikov, ki jim je bilo v padcu Atlantide  dovoljeno  od Atla-Ra, kot del velikega kompromisa, o čemer smo sporočali v 2. delu tega kanaliziranega sporočila, da so se usposabljali pri Atla-Ra). Če bi bili oni sposobni dovršiti to, bi imela 2. svetovna vojna drugačen izid. To ni bilo nikoli dopuščeno, da bi se zgodilo.)
Dejansko so bile kristalne naprave, ki so se uporabljale za kombiniranje koncentriranih misli z anti-gravitacijsko  generacijo/ploditvijo iz kondenzatorjev, del procesa, izkoriščenega za metodo za premikanje masivnih kamenih blokov in graditev struktur, takšnih kot so piramide. Vam bi se morda zdelo zanimivo, če omenim, da so bile dimenzije, opisane v religijskih tekstih za Ark zaobljube iste kot od sarkofagov v kraljevi sobi (angl.: Kings Chamber) velike piramide v Gizi. O tem bomo več govorili in bolj podrobno v prihodnjem kanaliziranem sporočilu. Vendar mi bomo rekli, ARK kristal je še v prostoru.
ZAKLJUČEK
Atlanditski kristali odpirajo eterična vrata, dimenzionalne portale, ki bodo omogočili človeštvu na karbonski/ogljikovi osnovi življenja, da se soočijo vmes s tistimi  iz bio-plazmičnega življenja. Mojstri, vi morate razumeti, da obstajate znotraj obeh več-dimenzionalnih vzporednic.
V resnici ste vi Sirijci, vi ste Plejadejci in vi ste Arkturjani ter mnogo več! Vi ste vsi več-dimenzionalne iskre mojstra Stvarnika, Boga! To je res! Vrata se bodo dalje odprla v letu 2011 v kristalnem vrtincu Arkansasa in tisti od vas, ki se boste povezali z mojstrskimi kristali, boste zmožni doživeti vašo lastno več-dimenzionalnost povsem radostno, povsem lahko, v času, ko boste vi razvili svetlobni kvocient in brezhibnost, da boste to naredili.
Dragi, znotraj energije arkansaškega vrtinca ležijo kristalne energije, takšne, ki jih še nihče od vas ni doživel od zlate dobe Atlantide dalje, okoli 20.000 let nazaj.
Znotraj kvantnih kristalnih frekvenc vi lahko zdravite to, kar bi moralo biti zdravljeno, odpreti to, kar se mora razširiti, in vam je omogočena izredna uravnava  do znanja izjemnega navdušenja. Znotraj te rastoče energije se boste vi lahko povezali z življenjsko kristalno silo, ki bo pomagala vaši Mer-Ka-Na ekspanziji v vašo več-dimenzionalno božanskost. V božanski JAZ! Dragi, to je res in tisti čas je SEDAJ.
Mojstri, to je vrnitev matriarhalične družbe, kulture in duhovne energije popolnega ravnotežja, imenovanega “zakon enega”.  To je dolgo pričakovana “dovršitev”, spreminjanje preteklosti. To je novi začetek spiritualne uporabe Zakona enega. To je vstajenje, kristalna doba,…in v tem času boste vi “dobili prav to”.
Mojstri, to je konec stare energije! To se dogaja sedaj. To je začetek nove Zemlje…in ta se začenja s kristalnim vrtincem, ker tako imenovano vstajanje je kristalna tranzicija.
Sanjač se prebuja!
Jaz sem Metatron in vi ste zelo ljubljeni!
Konec 3. od treh delov.
jamestyberonn
James Tyberonn – kanalizator
To Tyberonnovo sporočilo je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Sme se distribuirati in deliti dalje s priznanjem avtorja in avtorskih pravic. To se naj ne bi objavljalo v časopisih in revijah in javno tiskalo brez izraženega dovoljenja od Earth-Keeper. Za dovoljenje se naj bi zaprosilo na:   Tyberonn@hotmail.com.
Originalno sporočilo v angleškem jeziku lahko preberete med drugim na spletni strani: http://www.therainbowscribe.com/111111awakening.htm
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.