– Vpogled 6 – “Svetovno vreme”

 

Vpogled 6 – “Svetovno vreme”      
»Svetovno vreme«

 

Predstavlja Tobias, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 3. januar 2009
In tako je, draga Shaumbra. Zbrali smo se skupaj v tem varnem in svetem prostoru, v tej energiji Shaumbre in duha in vsega, ki je bilo in vsega ki bo. In to kar je bilo, ni več. To kar ste predvidevali da bo, ne bo. In tega bo veliko v tem letu. 

Oh, draga Shaumbra, kakšen užitek. Kakšen užitek je slišati in čutiti ljudi, ko imajo zabavo, ko se veselijo življenja, ko opustijo strahove, ko opustijo predvidevanja, kaj bi lahko bilo, ker ne glede na to, kako močno se trudite razmišljati, kaj bi lahko bilo, se bo tako in tako verjetno spremenilo. Torej, zakaj ne bi enostavno le uživali in ustvarjali na zelo, zelo globokih ravneh znotraj vas.

Čutili ste občutek Cauldrejeve in Lindine žalosti, in žalost še nekaterih drugih, ker bo to moje zadnje koledarsko leto, ko delam z vami. A jaz, jaz bom prišel nazaj. Ne odhajam, prihajam nazaj v človeško obliko, da se vam pridružim na tem potovanju. Tega ne bi zamudil za vse zvezde v Kozmusu. Ne bi zamudil tega za nič na Svetu.

Ja, lahko je žalostno in celo resnično, da sem vam dovolil, da ste prišli prvi in tlakovali pot, šli čez najtežje stvari, pomagali re-modelirati zavest na nov način, nato pa se enostavno pojavim in vam sledim. A jaz sem ravno tako bil z vami na tej poti zadnjih 10. 20 za nekatere zadnjih 30 let. Oh, z vami sem bil že v času Atlantide in Templjev Tien, v časih starega Egipta, z mnogimi in v času Jezusa 2000 let nazaj. Nisem žalosten glede mojega zadnjega kanaliziranja, saj ne bo več prisotne tančice oz. te ločenosti med menoj in vami. Z vami bom točno tam, kjer boste vi.

Mnoge izmed vas, bom srečal osebno. Srečanja bodo, mnogo, mnogo let kasneje, ko bom srečal… Lahko vas gledam sedaj (Couldre odpre oči)… Vidim kdo ste… (pavza) (Couldre zapre oči)  Couldre ni vedel, da se bo to zgodilo in je to hitro končal, a.. Vidite, zato moram priti nazaj na Zemljo – tako je škrt s svojimi očmi! Vse kar dobim je da le malo  pokuka!  Moram priti na zemljo, da vam lahko pogledam v oči.  Sem te dobil Cauldre.

Torej, oh, tukaj bo veliko presenečenj to leto za vas. Torej začnimo z vpogledom. Danes moramo veliko pokriti – veliko zanimivih novic in informacij – in za vsem, ogromno količino zavesti. Začnimo z našimi gosti danes.

Današnja domača naloga

A preden naredimo to, bi vam na začetku dal domačo nalogo… najprej domača naloga. Oh, lahka domača naloga tokrat. Obstaja ena stvar, ki bi jo rad opustil. S seboj ste jo prinesli iz lanskega leta … dejansko zadnjega življenjskega obdobja.. dejansko dolgo časa nazaj. Nekaj, kar ste nosili s seboj. Ni nujno, da je materialno. Lahko je to emocija, občutek, ali verjetno prepričanje. To je čudovit čas, ko vstopamo v novo leto, da to pustimo za seboj. Pustimo ob vratih, ko vstopite ven iz tega kraja tukaj v tem kanjonu. Pustite to v kopalnici, ko boste kasneje odšli. Le pustite to tam. Pustite za seboj, ko greste v to novo leto. Ne potrebujete. In želim, da ob tem malo dihate.

Kaj je to? To ste čutili, celo razmišljali o tem zadnje čase. Čutili ste to težo, to breme. A včasih, ko poskušate pogledati direktno, izgine. Gre nazaj v meglo, nazaj v nejasnost. A tukaj je nekaj v vašem življenju.

Sedaj posegate po tem v vašem umu. Prenehajte s tem. Pojdite v občutek. Občutek je vse-obsegajoči del vas, ki vključuje telo, um in duha. Občutek je odpiranje vašim občutkom in vašemu zavedanju – fizični občutki, kot tudi vaši božanski občutki.

Obstaja nekaj, kar ste vlačili s seboj kot žoga na verigi, kot da bi to morali vlačiti s seboj. Mogoče je to stara karmična veza. Mogoče je to staro prepričanje, prepričanje v dobro in slabo, kot smo ga poznali včasih. Mogoče je občutek nevrednosti. Mogoče je občutek da morajo biti stvari v življenju težke – da mora obstajati napor, da je nekaj vredno. Mogoče je prepričanje, da čakate nekaj, da se zgodi namesto tega, da bi naredili dogodek  – občutek, da prihaja do vas, a nadaljuje s prihajanjem, namesto da bi se to pojavilo v vašem trenutku Sedaj, prepričanje, da je boje imeti sanje, kot sanje kot resničnost.

Včasih je lažje sanjariti o tem, kako bi lahko bilo, istočasno pa ste prestrašeni, da bi se to zgodilo v vaši realnosti, saj mogoče ne bo tako dobro kot ste sanjali. Včasih je bolje pustiti sanje v ločeni realnosti v ločenem svetu, saj so mogoče tam sanje varne. Vaše sanje, vaše inspiracije, vaše srce, vaša igrivost, vaša kreativnost,.. puščate jo nekje drugje, saj, kaj če pride to na Zemljo in je uničeno, kot se uniči fizično telo, kot se uničijo cilji?

Mogoče je to staro prepričanje, Shaumbra, star sistem, ki ga lahko opustite. Oh, to bodo počistila angelska bitja. Počiščeno bo s strani – kako bi dejali – multi-dimenzionalnimi žuželkami, ki bodo pojedle energijo, jo razpolovile, in jo vrnile nazaj v naravno čisto energijo namesto ujete energije.

Torej, vzemite trenutek, da čutite, kaj se odločate, da boste pustili za seboj – in podčrtajmo besedo odločate. Ni vam potrebno delati hokus-pokusa tukaj. Ni vam treba škropiti s sveto vodo, in ni vam  potrebno imeti guruja, ki bo to odvzel in preobrazil. Vi to lahko storite. To je lepota Nove Energije. Vi lahko to storite.

Kaj se odločate, da pustite za seboj? In kakšno praznino to pušča za seboj? Kateri igri se boste morali odpovedati? Ah. Zakaj ste to nosili s seboj tako dolgo časa. Verjetno je služilo namenu. In kaj boste pogrešali potem, ko to opustite?

Sedaj vas opozarjam, ko pustite določene stvari za seboj, ne glejte nazaj. Ne glejte nazaj. Obstaja ta tendenca – obstaja biblijska zgodba, verjamem v njo, glede gledanja nazaj – ne glejte nazaj, saj je to le simbol, da mogoče niste pripravljeni opustiti. Ko jo opustite, jo opustite. Ne zadržujte je v statični dimenziji. Ne puščajte je tam za vsak slučaj, če se premislite. Odločite se, in opustite.

Z vami bi rad komuniciral z vsakim izmed vas na vašem internetnem mehanizmu, na vašem forumu. Delite drug z drugim kaj ste opustili, da bodo lahko ostali čutili strast za tem, in mogoče, borbo in veselje za opustitvijo. Delite s svojim srcem. Delite iz svoje integracije in vaše avtentičnosti. Ko to opustite, ne glejte nazaj – nekaj opozoril bom povedal, še posebno, če je to odnos.

Dodal bom opozorilo in dejal, da ko opustite star izžet karmičen odnos pojdite in ne glejte nazaj, in nadaljujte svojo pot na vašem veselem potovanju, možnosti so zelo, zelo visoke, da ta odnos srečate na svoji poti. Prišel vam bo nasproti. A ta odnos je transformiran. Njegova energija in stara karma sta transformirani. Ko ponovno srečate to osebo, s katero ste imeli odnos, ne bo nič več temeljilo na preteklosti. Temeljilo bo na novem potencialu in priložnosti. Nič več ne nosi trpljenja in krivde in bolečine, temveč nosi nov potencial – če se tako odločite. Mogoče se ne boste odločili za ponoven odnos. Mogoče boste le želeli pozdraviti to drago osebo na poti, jo blagosloviti, jo spoštovati in se ji zahvaliti za vse, kar vam je dala v vašem življenju.

Tako, globoko vdihnite, in proti koncu Vpogleda danes skušaj – ne bo dolg danes – na koncu Vpogleda pustite nekaj za seboj in ne glejte nazaj. Pojdite naprej v to Novo Energijo.

Hmm.. tako se veselim priti nazaj!

Današnji gosti

Naši današnji gosti, še posebno trije: Prvi, Carl Jung prihaja ponovno preučevati človeško naravo v novi Energiji. Nekatere iz med vas bo navdušil – nekatere izmed vas tukaj – da vam pomaga pisati knjige zavesti Nove Energije in psihologije, ki so tako drugačne od psihologije stare Energije. Ne želim se hecati,  … on je napisal to ali knjige o novi kozmični zavesti, nekaj pa jih je napisal tudi sam v preteklosti. A sem prihaja pripravljen in voljan pisati v duhu, brez heca  … on je napisal ta izraz zame … pisati v duhu nekaj knjig na temo nove kozmične zavesti, kaj se zgodi, ko resnično postanete, kar bom imenoval, biti-prisoten. In to bom razložil v trenutku.

Nekateri, ki ste avtorji, ali bodoči avtorji, nekateri izmed vas, ki čutite navdušenje, da bi pisali, prebolite dejstvo, da nimate doktorskega ali univerzitetnega ozadja na področju psihologije. To lahko razumete kot blagoslov. Jung se vam bo pridružil in delal z vami na tej novi  psihologiji. On je to preučeval zelo skrbno in zato se ponovno vrača na to srečanje kot gost.

Drugi gost: To je naš dragi Sam. Sam prihaja k nam sedaj. Trenutno dela. Kot, večina vas ve, je Sam moja naslednja inkarnacija na Zemlji. Sam je mlad fant, ki živi na zahodu Združenih Držav, kjer je trenutno zelo živahno. Že nekaj časa stapljam moje bistvo v Sama. Sam ima svojo osebnost. Ni tako, da bi jaz Tobias kontroliral Sama. Pomagal sem ustvariti Sama, a kot sem ga pomagal ustvariti, sem mu dal svobodno, njegovo neodvisnost, njegovo lastno suverenost. Inkarnacije so take, v najboljših primerih, ko dobi duša suverenost kreiranja človeka na Zemlji. In to sem dal Samu, počasi se integriram z njim in to je čudovita, čudovita študija.

Zavedanje in integracija vedno, vedno delujeta v dve smeri. Tukaj imamo Sama, mladega fanta, kateri trenutno dela, čeprav malo trenutno sanjari, veliko bolj je zrel, kot zadnjič, ko je bil tukaj z nami. Ve, da se nekaj dogaja. Zelo je prisoten v svoji realnosti, razmišlja, da ga je internet malo zamotil. Skače sem ter tja po internetu in kje se najde? Na spletni strani Crimson Circle. Ne na strani webcasta trenutno, a je prisoten v energiji Crimson Circle strani.

Njegova energija v duhu je ravno tako tukaj z vami in z menoj, čuti bistvo tega Vpogleda, ki ga imamo skupaj in čuti znotraj sebe, da je nekaj oživelo, da ga nekaj kliče in ga prosi za sodelovanje.

Integracija Duša – Človek

V zadnjih nekaj mesecih še posebno, se je Sam integriral. Ne, kot bi vi imenovali zavestno, kot ste se mnogi izmed vas, on je integriral več bistva božanskosti, katera je vključena, vendar ne omejuje z moje strani. Vse bolj in bolj se zaveda, da obstaja energija, zavesten tok vanj, kateri spreminja naravo njegove realnosti, ki mu daje vpoglede in zavedanje, kot nikoli do sedaj. Z njim govoriva redno, vendar še vedno ne ve, kako me definirati kot Tobiasa. Vse kar ve je to, da obstaja še en del njega, s katerim se spoznava, s katerim je vse bolj domač in zato ta del vabi v svoje življenje da sodeluje z njim.

Od tu mnogi izmed vas prihajate iz tega ozadja, kjer ste se začeli odpirati, a to del ste držali stran od sebe nekje drugje in niste dovolili, da vstopi sem na Zemljo, saj niste želeli, da bi bil uničen s strani energij Zemlje ali zmanipuliran s strani drugih ljudi – ali celo mogoče da bi drugi ukradli ali vzeli to energijo – a Sam je trenutno zelo odprt. On nima teh strahov, zato dovoljuje tej božanskosti, da se integrira. Ne pozna še izrazov, mnogo teh izrazov bo kmalu našel na strani Crimson Circle in Kyron in drugih straneh. Pozorno bo bral o Jungu, ki mu bo dal ozadje kozmične zavesti ali prebujanje duše.

Tako on dovoljuje to integracijo, in to je čudovito – in včasih malo strašljivo – odkritje zanj. A toliko kot se jaz, integriram, draga  Shaumbra, z njim, tako se čedalje bolj zavedam tega bitja, ki se imenuje Sam. Vse bolj se zavedam njegovih človeških tendenc in njegovih človeških potreb. Sebi dovoljujem, da pridem bližje v duhu ali kot nadduša normalno pride – delno ker je pomanjkanje povabila s strani človeka, delno ker ima celo nadduša strah, da se preveč približa.

Tako poteka integracija tudi na moji strani. Na nek način bi lahko rekli, da se Sam odpira in mi dovoljuje v svoje Zemeljsko fizično telo. Ravno tako lahko rečemo, da se jaz odpiram, da sprejemam Sama v duhovnih ravneh in da dovoljujem njegovemu človeškemu bistvu, da se mi pridruži, da se pridruži nadduši na teh ravneh.

Tukaj obstaja briljantna lekcija, lekcija za vsakogar izmed vas, saj tako pogosto … tako pogosto nadduša ustvari svoj izraz na človeških ravneh, a nato vzdržuje distanco od teh ravni. Tako pogosto nadduša ustvari človeško  entiteto in nato ima težavo se z njo povezati. Tančica odide v dve smeri – definitivno gre v dve smeri. Včasih nadduša naredi to, ker se ne želi vmešavati v človeški obstoj same sebe, včasih pa zaradi strahu, da se preveč približa, da bi se ujela v tako imenovani človeški realnosti, včasih pa so deli duše tako ranjeni in izkrivljeni. Nekateri deli nadduše ostajajo v blizuzemeljskih ravneh, ujeti v svojih lastnih grozah in lastnem peklu, ki je včasih očitno v tej stvari, ki jo imenujemo človeško življenje na Zemlji.

Tako tukaj obstaja velika nepovezanost med duhom, med naddušo, med drugimi aspekti same entitete in med človekom na Zemlji. Kako pogosto smo videli in čutili na naši strani to nepovezanost  med dušo in človekom, ko včasih duša dejansko zavrača ali odbija to človeško ekspresijo – in kako se ta človek na zemlji počuti? Nevrednega, neljubljenega, nepotrebnega.

Ko opravljate svoje delo na Zemlji, se tudi delo zavesti spreminja in razvija, tukaj obstaja paralela dela na naši strani – prebujanje in integracija duš, da jih prinesemo nazaj v celoto, duše, ki so imele človeške inkarnacije, ki so bile ranjene, zlomljene, posiljene, zaprte, mučene, stvari v katere ne more niti njihova lastna duša gledati. Ko delate svoje delo – in to je prvo, to vodi poti. Ko delate svoje delo, se delo opravlja tudi tukaj na naši strani, to vrača duše človeški izraznosti. Ne le  človeškemu izrazu tega življenja, temveč izraze, ki so zakopani v zemlji, izrazi, ki tavajo b blizuzemeljskih ravneh, to delo staplja duše s človekom nazaj.

Moje izkušnje s Samom mi dajejo nekaj novih vpogledov – in tukaj bodo napisane knjige – dajejo mi nove vpoglede v odnos med človeško kreacijo, človeškim izrazom in njegovo suverenostjo, skupaj z naddušo bitja. Zavedanje … zavedanje vseh teh različnih ravni, ki obstajajo istočasno ni odvisno le od človeka. To je odvisno tudi od duše.

Oh draga Shaumbra, vi ste standard, ki vodi pot na Zemlji, da pokliče k sebi lastno bistvo, vašo lastno dušo, vas same in da dovolite integracijo s seboj na Zemlji in da sebe vzpodbudite, da se integrirate z drugimi ravnmi, da sami sebe integrirate skupaj.

Včasih ljudje jokajo ponoči, molijo ponoči. Molijo za razumevanje in vodstvo. Molijo za ozdravitev srca, za razjasnitev njihove zmede v njihovem človeškem umu. Sprašujejo se .. sprašujejo se, zakaj se nihče ne pojavi, da bi jih slišal. Včasih je to duša. Duša je ali zlorabljena na svoj način ali pa se obrnila stran.

To je nova Energija. Vi ste tisti, ki spreminjate to staro dinamiko, ki prinašate bistvo in duha tukaj na Zemlji in dovoljujete duši, da prinese s seboj vaše zavedanje z drugih ravni. Tukaj se nebesa in Zemlja srečata. To je ta nova zavest.

Kakšna čast je imeti Sama tukaj. Kakšna čast je za Sama da me je povabil v ta Zemeljski obstoj. Kakšen užitek je zame, da ga imam tukaj na teh drugih ravneh.

Biti Biti-Prisoten

Sam postaja zelo prisoten. Prisoten. To pomeni sposobnost biti v tem trenutku, kot smo sedaj, ter biti istočasno še na mnogih drugih krajih. To se zdi kot nasprotje, a ni. To počnete v tem trenutku, ne glede na to, ali to veste ali ne. Vi le postajate vse večji mojstri to leto.

Sedaj Sam dela na svojem računalniku … Cauldre sprašuje, če uporablja Mac-a.  Ne ni Mac. Povedal sem vam, da so njegovi starši univerzitetni profesorji. Torej …  Torej je Sam v tem trenutku zelo buden. Ravno tako roma naokrog po spletni strani Crimson Circle. Istočasno čuti mojo prisotnost v svoji človeški realnosti in svojo prisotnost v moji realnosti. Vse te stvari počne istočasno in brez večjega načrta, in ko postaja čedalje bolj spreten, se čedalje bolj zaveda različnih odtenkov in različni ravni. To se imenuje Biti Biti-Prisoten. To nam dovoljuje, da smo v mnogih dimenzijah in realnostih v istem trenutku.

Namesto da bi morali skakati naokrog iz različnih točk prisotnosti ali različnih realnostnih ravni, Biti-Prisoten pomeni, da dovoljujete linije vseh različnih dimenzij – in zapomnite si, dimenzije niso naložene ena na drugo, se združijo druga z drugo – vse te lahko pridejo v stičišče na neki točki. Točka prisotnosti.

V preteklosti je bilo to zelo težko. Bilo je naporno za telo, in um tega ni bil sposoben niti razumeti. Tako ste morali sami sebe opaziti kako skačete v različne realnosti in se osredotočate le ne eno realnost. Lahko ste bili v stanju sanjarjenja, ali zelo fokusirani na Zemeljski projekt, a zelo težko ste počeli oboje istočasno. Lahko ste spali in odšli v sanje, ali pa ste bili budni in vozili avto po cesti. A zelo težko je bilo početi obe stvari istočasno.

V tem leto boste odkrili, da se lahko zavedate vaše lastne biti-prisoten, in delati mnogo drugih stvari sočasno. Ni potrebno, da vas te stvari zmedejo. Ni potrebno, da vas vržejo s tira. Mnogi izmed vas ste zaskrbljeni, da boste – kako naj rečem – izgubili svoje mesto, svoje ravnovesje in da boste padli v brezno. Ko dovolite, boste razumeli, da se dejansko širite zelo veličastno. Vse te različne realnosti prihajajo v vašo točko prisotnosti v konvergenci. To pomeni, biti prisoten.

Tako se nam Sam pridružuje, saj jaz postajam bolj in bolj del njegovega življenja in on mojega. In sedaj vas vabim, ne glede na to, ali sedite v teh stolih, ali berete ali poslušate ta vpogled kasneje, ustavite se za trenutek. Globoko vdihnete. Povabite svojo dušo, svoje bistvo, da je prisoten sedaj z vami v vašem življenju.

(pavza)

Ne glejte v svoje življenje, kot da bi gledali razbito, umazano hišo. Ne sodite. Povabite vašo dušo, vašo božanskost kot svojega častnega gosta. Povabite jo brez izgovorov, brez izjav, da boste to ali ono popravili kasneje, brez izjav, da ste prej želeli počistiti, brez opravičil ali izgovorov. Povabite svoje bistvo, svojo dušo v vašo realnost kot ste sedaj v stanju biti-prisoten, prav ta trenutek.

In ko se vam bliža vaša duša, da se pridruži, svojemu integriranemu delu, naredite ta drzen korak. Naredite korak, da se pridruži, da se pridruži vam, vaša duša, na drugih ravneh, na drugih dimenzijah. Druge dimenzije niso oddaljene milijone milj od tu. Oddaljene so le pol diha. Dovolite sebi, da tako zaupate, da se lahko odprete sebi, da se pridružite svoji duši, da se razširite nad fizično in mentalno, da se pridružite svoji duši.

Globoko vdihnite s tem.

(pavza)

Vaša duša je zelo radovedna. Oh, mislili ste da le pritiska na gumbe in vleče vrvice in da ima že izdelano predlogo vašega življenja? Sploh ne. Vi ste suvereni. Vi ste suvereni, da se sami odločate. Vi ste mislili, da je duša tista, ki ustvarja vašo realnost – dobro, slabo ali neodločeno. Vi jo ustvarjate. Vaša duša se vam želi pridružiti, in želi, da se tudi v pridružite na njenem potovanju. Sedaj, to je resnična integracija in to prinaša to leto – resnično integracijo na vsaki ravni.

Tretji gost

Naš naslednji gost… ponovno globoko vdihnimo in si privoščimo požirek. Vidim, da tokrat nimamo mehurčkov, le to nenavadno sladko vodo.

Naslednji gost, in gost, ki bo pomemben v tem letu: To bo bistvo te skupine, ki jo imenujete Združeni Narodi. Sedaj ne bodo vsi prihajali sem istočasno, a tu je bistvo. Tu obstaja vrsta entitete, ki je predstavnik Združenih Narodov.

Ne glede na to, kaj si mislite o tej organizaciji, to je nekaj kulturnih, političnih, geografskih organizacij na Zemlji, ki poskušajo predstavljati ali poskušajo pomagati voditi in vplivati na celoten svet. To je ena izmed nekaterih organizacij, ki poskuša – ne vedno uspešno – a poskuša vnesti mir in harmonijo na Zemljo. Ja, vem, da tudi človeške organizacije lahko postanejo koruptivne. Lahko se ujamejo v birokracijo. Lahko se ujamejo v težave z denarjem, in lahko delujejo na tak človeški način. A obstaja upanje. Tukaj je upanje za Zemljo in to prihajajoče leto, in Zemlja bo to potrebovala v tem prihajajočem letu.

Tako smo povabili bistvo Združenih Narodov – vseh narodov. Povabili smo jih s sočutjem in sprejetjem. Povabili smo jih, da čutijo to energijo Shaumbre in da razumejo, da se sprememba zgodi najprej v zavesti, nato se razširi navzven v Svet. Tako vas prosimo Shaumbra, vas ki delate z zavestjo, da povabite energijo Združenih Narodov.
Prihajajoče leto

Pogovorimo se o letu 2009. Ah, ljudje ljubijo napovedi na začetku leta. Problem je, da ne gre nihče na konec preteklega leta! A mi bomo šli. Vi boste šli… vi boste šli.

Pogovorimo se o napovedih za to prihajajoče leto, in to bi rad slišal od vas. Ah, imam svoje avdicije. Imam svoje edicija, ki jih bom dodal, a sedaj bi slišal nekaj vas, da nam daste kratke občutke o energiji prihajajoče leto – zavestne – z bolj globalne perspektive, le vaše osebne. Čutili ste spremembe energij, gibanja in prestrukturiranja energij. Delali ste s svojo intuicijo.

Ne govorim o tem, da bi dajali tipične napovedi in predvidevanja, temveč, kakšna smer nam sledi? Kaj se bo dogajalo naslednje leto? Rad bi, da bi nekdo vodil seznam, tega kar poveste in želim, da se ta seznam razširi preko interneta, kjer lahko ostali sodelujejo z navedbo datumov seveda. Ta seznam bi želel poslati in obdržati v tem svete prostoru, ki se imenuje Crimsoncircle.com za vse vas, da ga lahko pogledate tekom tega leta in ugotovite in razumete, kako inteligentni ste – resnično modri. Sedaj, mogoče ne boste vedno natančni, ko boste poskušali definirati v človeških besedah, a energija je prisotna.

Torej, gremo se igrati to malo igro danes. Igrali se bomo »Kaj čaka človeštvo in Zemljo?« Prosili bomo drago Lindo Eso, da vzame mikrofon in ga poda  občinstvu, in mi vas bomo prosili, da ste jasni in da čutite. Ah, in tu je sedaj točka. Nekateri izmed vas čutite to nujo, a si ne upati nastopiti. Pojdite nad to. Tudi to opustite. Povejte svojo resnico, ko vam Linda prinese mikrofon.

Začnimo.

SHAUMBRA 1: Več globalne povezanosti.

TOBIAS: Dobro. Prosimo, da se ta seznam obdrži.

LINDA: Smo dobili to? Več globalnih povezanosti. Ok.

SHAUMBRA 2: Odpiranje mnogih potencialov.

TOBIAS: Odlično. Odpiranje mnogih potencialov.

SHAUMBRA 3: Začeli bomo poslušati sebe namesto drugih.

TOBIAS: Ah, seveda. Poslušanje sebe namesto drugih.

Čutite. Čutite človeštvo in planet na splošno. Kaj so te stvari, ki se bodo zgodile letos?

SHAUMBRA 4: Resnični občutek za povezavo med zavestjo in denarjem.

TOBIAS: Seveda.

SHAUMBRA 5: Čisto in relativno brezplačno energijo.

SHAUMBRA 6: Skupno delo.

SHAUMBRA 7: Čutim, začetek z Obamo, srčno povezavo širom sveta in ravno tako opažam v politiki, da se to začenja tudi tukaj v Coloradu.

TOBIAS: Še dva.

SHAUMBRA 8: Čutim, da bo naša vojska našla alternative vojni, ki bo veliko bolj mirna.

LINDA: Sem edina, ki misli, da bo postajalo malo bolj pretresljivo?

SHAUMBRA 9: Kaos.

TOBIAS: Kaos. Seveda. Tako sedaj.. zdrži z nami Linda.

LINDA: Ni problema.

TOBIAS: torej, kaj manjka? Veliko drame. Tega nisem slišal od Shaumbre, veliko drame, kar je dober znak.

Želim nadaljevati, še tri. Andrah, Garret in Patricia. Vi ste tisti, ki dejansko preučujete to, in želim, da nam malo poveste z razlago. In vi ste vedeli, da to sledi.

AANDRAH (Norma): Ja. Čutim originalne kvalitete ljudi, ki se bodo vključile v njihove osebne integracije. Ne govorno, temveč predaja. Resnično, resnično dovoljevanje strasti, katero bodo integrirali in imeli v lasti.

GARRET: Slišali smo zavest sveta, ki pravi »Želimo spremembo.« Verjamem, da bomo dejansko pripravljeni, da se stvari spremenijo.

TOBIAS: In Patricia, ki preučuje trende.

LINDA: Patricia Aberdeen.

TOBIAS: Ja.

PATRICIA: Mislim, da bo počasno okrevanje trga nepremičnin. Mislim, da se bo delniški  trg stabiliziral, nato pa bo ponoven oster zdrs.

TOBIAS: Vsekakor. In končno, Linda. 

LINDA: Mislim, da bo resnično, resnično zavestno prebujanje na način, ki ga bomo videli, veliko nad nami, da bodo resnično ljudje na točki, ko se odpirajo novemu. In to bomo … videli vse okrog nas, da se ljudje osredotočajo – odpirajo – nečemu novemu. Resnično se bodo ljudje odpirali, in to bomo videli vse naokrog in to bo čudovito. Te stvari se ne bodo vedno dogajale, ker je vse lahko, temveč zaradi povabila, ko bomo slišali »Si želite drugače?«

TOBIAS: Seveda, in tu se vam zahvaljujemo za vaše prispevke in čutenje energije, kaj se bo dogajalo. In ravno tako, mimogrede, to pomaga ustvarjati to realnost.

Torej, sedaj, iz naše perspektive – in to skrbno pazimo. Čutimo smeri človeške zavesti in gledamo v nad-trende, višje trende, ki se pojavljajo. Zelo težko je napovedati natančne napovedi, in vi, – ste bili vedeževalci v preteklih življenjih, bili ste cigani in magi, in ste lahko čutili te energijo – a zelo težko je napovedovati natančno. Tore pojdimo na višji nivo pregleda tega, kar mi vidimo, in to bomo povzeli v nekaj detajlov.

Preskok zavesti se je zgodil pred letom dni, in to je pomenili infuzijo nove in drugačne energije na Zemljo. Ljudje, Zemlja in zavest Zemlje se še vedno učijo, kako delati z njo. Vse je še v povojih. Nova Energija je tako drugačna od Stare Energije – tukaj govorim v smislu zavesti, ne kot gorivo, temveč subtilno vstopa v vsakodnevno življenje, in večina ljudi se tega niti ne zaveda. Le malo ljudi ve, kaj narediti s tem in kako deluje.

Kot smo dejali v preteklosti, stara vibracijska energija je bila relativno predvidljiva. Vedno je obstajalo nasprotje dveh sil, ki sta delovali druga na druga in ustvarjali realnost. Nova Energija pa ne pomeni nasprotnih sil, tu ni trenja, torej ne ustvarja realnosti na isti način. Nova Energija je resnično ekspanzijska v vse smeri istočasno. Zato je zelo težko razumeti v umu, in občasno ko nekdo vstopi v Novo Energijo, dela z eno priložnostjo in nato jo poskušajo ponoviti, a se ne pojavi ponovno. Zdi se kot izgubljena. A ni tako.

Nov energija ne sledi poti preteklosti. Stalno se razširja v nove potenciale in potenciale, ki ne prihajajo iz preteklih izkušenj. Vse je kot kompleksen način. Pojavlja se kot nepredvidljiva, a dejansko je dokaj  preprosta, ko opustite pričakovanja vibracijske Stare Energije.

Torej, kaj to pomeni za zavest človeštva? Spreminja se na zelo globokih ravneh. To ste videli v svojih življenjih. To ste videli v zadnjem letu, v letu 2008. stvari, ki jih niste nikoli pričakovali na finančnih trgih in političnih arenah. Totalna sprememba iz starih sistemov, o katerih so nekateri razmišljali, da se ne bo zgodila v stotinah letih, a se je zgodila znotraj nekaj tednov. Seveda so se stvari  pripravljaje. A dogodki, spremembe v samih finančnih trgih so se zgodili v nekaj tednih. Tako hitro se to dogaja.

Kaj leži pred nami v letu 2009? Mogoče ni navdušujoče ali dramatično, a je pomembno, da povemo. To bomo imenovali leto vremena – »oboje »vremena ali ne« – a ravno tako fizično vreme Zemlje. Razlog je precej preprost: Ker se zavest spreminja, prihaja Nova Energija, Stara Energija odhaja. Stara ujeta energija v Zemlji se spreminja in odhaja. Telesa, ki so bila pokopana tisoče, tisoče in milijone let, sedaj odhajajo.

Gaia, planet, energija in bistvo planeta odhaja, predaja odgovornost za ta veliki planet ljudem, ki bodo to sprejeli. Ne odhaja v enem dnevu, in lahko odhaja mnogo, mnogo let, a tranzicija se dogaja. Tako obstaja tukaj čiščenje na najglobljih ravneh Zemlje sedaj in to se bo odražalo v glavnih vremenskih spremembah na Zemlji.

Vreme na Zemlji

2009 bo leto neviht – neviht, ki se bodo pojavljale na naslovnicah in povzročale dramo – ne glede na to ali bodo to potresi, ali močne nevihte, ki niso bile še nikoli izmerjene v tako velikih stopnjah, dež, bliskanje – čudne nenavadne bliskajoče nevihte širom sveta, ki bojo imele vzorec, ki ga niste videli še nikoli v preteklosti – vse to se bo dogajalo na Zemlji.

Nekateri bodo dejali, da je to rezultat globalnega segrevanja. Začeli bodo krivite vse zaradi globalnega segrevanje. Šli bodo v paniko in dramo. Šli bodo v ekstreme, saj je to zabavna igra za igrati.

Drugi bodo krivili boga. »Bog je jezen, Bog je razočaran nad ljudmi«, bodo govorili. »To je začetek konca, katapult, konec Zemlje, in Bog izraža svoje nezadovoljstvo nad ljudmi in zato pošilja svoje sil narave in vremena, da zbudi ljudi.«  Včasih boste videli tisoče, stotisoče in posamičnih neurij, v sami nevihti, v samem vrtincu.

Drugi bodo krivili Zemlji, in rekli – tisi znanstveni umi – da so to sile solarnega sistema, ki niso bile predvidene predhodno, ki povzročajo te nenavadne vzorce ali pa mogoče Zemlja začenja razpadate.

Nič od tega ni realnost, to je drama. To je drama. To so intelektualci ali emocionalne drame.

To kar imamo tukaj je zaradi tega, ker se zavest Zemlje spreminja do te mere, da to vpliva na vreme. To ne pomeni, da mora biti vedno prijetno in sončno.  Vreme zagotavlja čiščenje. Vreme zagotavlja vpogled in zavedanje.

Vreme na Zemlji ravno tako pomaga na zelo zanimiv način celiti zavest, deliti energijo širom Sveta. To je bila mogoče edina najbolj pomembna metoda prinašanja zavesti iz ene kulture ali enega dela sveta v drugega. Tako je prinesena iz eterične ravni različnih paketov zavesti v nove kraje širom sveta. Tako je bilo mogoče, da bo invencija na Kitajskem pred 10000 leti zelo podobna časovnemu okvirju na drugi strani sveta za isto invencijo. Delno se to dogaja eterično, delno se to  dogaja fizično. Tako je bilo vreme uporabljeno kot sel zavesti in je še vedno. To je bolj otipljivo.

Sedaj, drugi sistemi in tehnologije so se ravno tako pridružili, kot je naprimer vaš internet. A vreme še vedno igra vitalno vlogo v prinašanju pomembnega sporočila širom sveta, in ne le ljudem, temveč tudi živalim, zemlji, planetnemu življenju na Zemlji. Ti se ne zanašajo tako zelo na internet.  Ti se še vedno zanašajo na vreme.

Obstaja srčni utrip vremena. Obstaja pulz v vremenu. Sedaj, ko pogledate iz statističnega stališča, se bi to lahko tako pojavilo. A če čutite oblake, če čutite Zemljo in odnose s njo, z vodo in zrakom, boste lahko čutili pulz, in boste razumeli, da vreme, spreminjajoče vreme na Zemlji v letu 2009 bo opravljalo čiščenje. S seboj bo nosilo sporočilo planetu, živalim, zemlji in vodi. Vi boste del tega. Čutili se boste zelo povezani z vremenom.

Ne dovolite, da se vam zbujajo strahovi. Ne mislite, da se vaše lastne frustracije ali frustracije izražajo preko vremena. Dovolite sebi čutiti vreme, kot še nikoli, saj je nosilec nove zavesti na zelo globokih ravneh Zemlje v tem naslednjem letu.

Vreme bo na naslovnicah, še posebno – posebno v prvi četrtini tega leta. To bo zmedlo znanstvenike in tiste, ki so preučevali vzorce, in se bodo spraševali, zakaj se preobrati v magnetnih polih spreminjajo na vseh zakompliciranih osnovah, kot tudi intenzivnost magnetične sil na Zemljo. Oba magnetna pola se bosta spreminjala to leto, in to bo zelo zakomplicirano. Ne bo sledilo simetričnim potem. Spreminjalo se bo v vseh delih Zemlje, v vseh bioloških aspektih Zemlje se bo čutilo, a večino ljudi ne bo razumelo,a kaj se dogaja.

Mnogi izmed vas boste padli v dramo in emocije in ne boste vedeli kaj se bo zgodilo. Pravili bodo, da je to opomnik Zemlje, da je večja kot človek, da so ljudje zlorabljali Zemljo in da je sedaj čas za spoštovanje Zemlje. Na neka način ja – vedno spoštujete Zemljo. A se je ne bojte. To je del vas. Vreme bo zagotovilo pomembne spremembe v  sporočanju energij, ki so bile ujete eone časov na katero smo čakali.

Večina vas ste sprejeli svoje energije, vaše mrtve preteklosti, ki so bile zakopane v zemlji. A sedaj se bodo tudi druge entitete re-locirale.

Obstajale bodo vrste, ki bomo trajno zapustile Zemlji. Odhajajo, zato, da se bodo lahko razvile nove vrste, zato da se bo lahko človeška vrsta razvijala in spreminjala. Vse to, draga Shaumbra je blagoslov največjega pomena.

Bodo časi, ko boste preklinjali, ko boste ležali pod svojo posteljo, ali se skrivali v svojih kleteh, sredi neurja nekje bogu za hrbtom, ko bodo zamujali vaši leti dneve in dneve in dneve na koncu. Žal. Preklinjali me boste, ko vas bo sneg prekril čez glavo in se ne boste mogli skopati ven, ali ko bo stalno divjanje neurja in bliskanja, kateremu se ne bo zdelo konca.

A spomnite se, spomnite se, kaj smo danes govorili tukaj. Vreme je zavest, in ta se spreminja. Vreme služi človeštvu. Vreme je tako popoln način, da dovolimo tej preprosti stvari, da se zgodi, kjer energija inče razrešitev, transformacijo, renovacijo. In to se bo dogajalo to leto.

Efekti na zalogo hrane

Ne-dramatičen del, del, ki ne bo zavzel takojšnjih naslovom, je sprememba globalne klime, ki bo povzročila pomanjkanje hrane nekaj naslednjih let. Kraji, na katere smo se zanašali, da raste hrana, nekaj časa ne bo sposobna za rast. Določeni rezervoarji globoko pod površjem Zemlje se bodo posušili ali postali strupeni za rastline. Kraji, kjer je bilo temperamentno vreme, bodo izkusili bolj skrajno vreme – premrzlo, prevroče – in rastline, ki so rasle na površju, ne bodo uspevale, če sploh. To bo povzročilo pomanjkanje zalog hrane na Zemlji.

To ne bo zavzelo takojšnjih naslovnic, ne kot jih je zavzel delniški trg. To je subtilna in tišja novica, ki se pojavlja. A želim, da se zavedate. Želim, da ste seznanjeni z vremenom. Pojdite nad naslove naslovnic in se zakopljite v njih. Želel bi celo, da bi skupina Shaumbre predstavljala s strani različnih dežel, da bi se združila v vremensko napoved, da pomaga drugi Shaumbri razumeti, kaj se dogaja. To ni kraj za dramo, temveč kraj za razumevanje.

Ko se prične pomanjkanje hrane, očitno, to povzroči celotno drugo vrsto energije. Tukaj imate kraje, sedaj in posle, ki se ukvarjajo s finančnimi zadevami in političnimi zadevami, in so s tem prezaposleni. Vsi so prezaposleni z poslom. Vsi so prezaposleni z varčevanjem v ekonomiji. In ravno ko poskušajo najbolj pripeljati stvari skupaj, bodo dobili slabe novice . »Ostajamo brez hrane.«

Kaos ali blagoslov? Katastrofa ali le sprememba? V kaj želite verjeti. V kateri želite živeti?

Shaumbra, vse to se dogaja zelo naravno. Celo ko skupine – skupine ljudi – zapuščajo Zemljo istočasno, je v ozadju odločitev na določeni stopnji. Nekatere izmed teh skupin so tako povezane z določeno kulturo na njihovi ravni prednikov in kulturne karme, da ne bodo mogli nič več ostati na Zemlji. Zato se na neki ravni strinjajo za masovni odhod.

Nekatere izmed živalskih ali rastlinskih oblik na Zemlji, ne bodo več rabile služiti ljudem na Zemlji na star način, zato bodo odšle. Vedno, ko je tu odhod, je priložnost in odpiranje za naslednjo generacijo v naslednjem krogu evolucije, da pride noter – in to se dogaja na Zemlji.

To niso vesoljci, ki manipulirajo vreme. To ni vlada, ki seje oblake. Vlada dela neumen stvari,  a neumne stvari, ne gredo daleč, preden se izneverijo. Te stvari, ki se dogajajo v vremenu niso manipulirane s strani ljudi, ki živijo znotraj gora, saj so ti ljudje odšli že zdavnaj. Nič več niso potrebni kot nosilci energije za Zemljo.

Opazujte vreme. Glejte spremembe, ki se dogajajo v produkciji hrane. Glejte kako bo kriza zmedla nekatere in kako se bodo pojavljali scenariji konca sveta in zarote in vsega ostalega… in draga Shaumbra, vabimo vas, da razumete, da to pomeni redistribucija. Je sprememba in to je primerno.

Novi potenciali

Vremenski vzorci bodo intenzivni, še posebno v drugem delu tega leta, ki se bodo nadaljevali v naslednje. Kot smo dejali, povzročilo bo spremembo in spremembo v vzorcih prehrane. A zato, pametni in tisti z zavestjo, tisti, ki bodo razumeli, kaj se dogaja se bodo dotaknili teh energij duhovnih bitij na Zemlji, kot ste vi. In takrat se bo pojavilo resnično delo, resnične invencije in kreacije in nove tehnologije.

Trenutno obstajajo tehnologije za produkcijo hrane, ki ne morejo priti iz laboratorija, zaradi pomanjkanja financiranja ali interesa. Obstajajo tehnologije sedaj, ki so tako pripravljene priti v ospredje. A niso, zaradi teh tehnologij, ki imajo opraviti z čisto, zelo poceni gorivom, kot je dejal David. Pripravljene so priti v ospredje a je pomanjkanje financiranja ali interesa ali včasih zaradi zaprtih vrat. Te stvari so pripravljene da se pojavijo. Obstajajo tehnologije, draga Shaumbra, katere vas bodo navdušile, v smislu zdravljenja, katere so že razvite. Vse kar potrebujejo so manjši popravki in financiranje. Tam pridete vi na vrsto. Tam prihaja zavest.

To ni čas da greste v dramo, v zaroto, v konec sveta. To je čas, da se dvignete nad to, da uporabite svoje kreativne energije, vaše kreativne energije  pomagajo stvarem naprej. In vse kar morate storite je da upati in imate vizijo in imate  zavedanje in razumevanje, da ste v stanju biti-prisoten, da ste v tem trenutku. Ne da zapuščate svoje telo, ne da zapuščate to realnost, da se skrivate nekje drugje, ne da se pretvarjate, da se to ne dogaja, temveč da razumete, da je to nova doba. Da je to no čas. Čas za spremembe.

Globoko vdihnite Shaumbra.

(pavza)

To ni poguba ali tema, to je sprememba. Bodo dnevi, ko se bo tega težko spomniti. Bodo dnevi, ko boste padli v to dramo skupaj z drugimi ljudmi, spraševali se boste kaj se dogaja. Ko pridete do tega, globoko vdihnite in se spomnite … spomnite čutite to nevihto.

Osebna implikacija za Shaumbro

Sedaj, kaj to pomeni za vas osebno? To je vaše naslednje vprašanje, »Kaj naj bi Shaumbra počela letos?« Ah, neverjetno. Toliko kot bo neviht širom Zemlje in kot se bo Zemlja cepila sama sebe stran in bruhala to leto – kar potrebuje – bi to lahko bilo – podčrtajte to, ne mnogo, a v letu – letu priložnosti za Shaumbro in kogarkoli, ki je integriral svojo duhovno modrost s svojim človeškim obstojem.

Obstajalo bo več priložnosti za pričetke posla; da izvedete svoje zdravljenje na svoj način; več priložnosti za vas, da učite to, kar lahko delite; več priložnosti za vas, da ste standardi za druge ljudi, svetilke luči za vse tiste, ki so v stresu. Več bo priložnosti za vas, da pripeljete svoje sanje na Zemljo, da jih manifestirate tukaj in da imate veselje v njihovem iz-živetju. Več priložnosti bo, kot kadarkoli prej, da povabite svoje bistvo, svojo božanskost, vaše resnične Jaz, da se pridružite sami sebi na tej izkušnji, ki se imenuje življenje na Zemlji.

Več priložnosti bo za obilje v vašem življenju. Ne glejte drugače to leto, ko ste to počeli mnogo let. Učitelji, ki so prišli pred vas in govorili z vami o obilju, ko so vam govorili, kako ga doseči, ko so vam govorili, da ja, lahko to vključuje rizike, je lahko ravno tako nagrajujoče. Če ste imeli težave z obiljem, prenehajte tekati stran od njega. Prenehajte igrati to igro. Poslušajte, kaj imajo za povedati drugi. Poslušajte sebe to leto. Vi ste utrujeni od trpljenja, ko ste komaj sposobni plačevati račune. To je stara igra.

To je leto priložnosti, in sedaj pravite, »Ja, ampak preostanek sveta gre čez vse te težave, in ti nam praviš, da bo hrane primanjkovalo.« Nisem rekel, da jo bo primanjkovalo. Tega nisem rekel. Produkcija se bo spremenila in tehnologije so tukaj za novo vrsto produkcije, katere Zemlja še ni videla nikoli, in to bo prepričalo ljudi, da bodo verjeli, da je pomanjkanje. Ne nasedite tej pasti. Tukaj obstaja sprememba v produkciji hrane.

Torej ne pojdite v to stvar z prepričanjem, »A svet je na točki polni izzivov. Kako mi lahko rečeš, da bom imel več obilja letos?« Ker, medtem, ko bo večina sveta, večina človeštva gledalo v nevihto, boste vi imeli priložnost, da gledate mavrico.

In znotraj mavrice … dragi prijatelji, katero ne bo gledalo mnogo ljudi letos, saj bodo iskali staro mavrico in star lonec zlata na koncu mavrice – četudi bodo gledali v to smer. Neurje jih bo zmedlo. Priložnost je tam. Vedno je  bila. Malo drugače bo izgledala, kot je v preteklosti. Ta mavrica bo imela drugačne odtenke barv in drugačno mostitev in ukrivljenost kot kadarkoli prej. In ja, ta metafora mavrice se bo pojavila velikokrat v naslednjem letu, dobesedno.

To smo uporabili, da povemo, da medtem, ko bo preostanek sveta gledal nekam drugam, obstaja veliko priložnosti sedaj – priložnosti, ki so prvinske, ki nikomur ne jemljejo, priložnosti, ki niso špekulativne v smislu, da jemljejo ali umetno manipulirajo na račun drugega – več priložnosti bo za vas, da skočite tja. Tega ne zamudite letos.

Priložnost ne bo nikoli tako velika za tiste, ki imajo duhovni bios ali duhovno osnovo v svojem življenju. Priložnosti ne bodo iste v letu 2010 ali 2011, šele v letu 2020 – če boste živeli tako dolgo,  če mislite nadaljevati s čakanjem. To je leto priložnosti za Shaumbro.

Če ste o tem razmišljali, če ste to čutili, če ste dobivali spodbude in nagibe, naredite to letos. Naredite letos, Shaumbra. Presenečeni boste, koliko virov bo na voljo. Sedaj boste morali dvigniti prst na roki. Del sebe boste morali vložiti. Ne morete le sedeti in ničesar delati. To je vrsta sodelovalne energije, ko ustvarite nekaj. A to naredite letos.

Jasnost, Veselje in Izbira

Še ena točka. V preteklosti, je bila lastnost zavesti taka, da je bilo težko videti mnogo različnih svetov in realnosti, ki obstajajo znotraj ene realnosti. Z drugimi besedami, vse se je zdelo, nekako megleno in je prihajalo skupaj. Zelo težko je bilo razlikovati različne ravni zavesti. Vse so bile zabrisane med seboj – ne le za vas, temveč za svet na splošno. Za vas, in mnoge druge v svetu, a še posebno za vas, boste videli z novo jasnostjo. Ne bo le vse skupaj ena meglica – govorimo o človeški zavesti na splošno.

Videli boste, da svetovi obstajajo znotraj svetov in realnost obstajajo znotraj realnosti. Videli boste, da to ni le ravno tridimenzionalno življenje nič več. Je multidimenzionalno. Videli boste, da obstaja mnogo različnih segmentov človeštva, ne le geografsko, temveč kulturno, prepričanja, religije. Videli boste razlike z jasnostjo, kot niste videli še nikoli. Ne bo se vse skupaj spralo.

To je pomemben faktor iz nekaj razlogov, ker se boste pričeli zavedati kako  raznolika je resničnost. Ni ena sama. Je zelo raznolika. Drugič in najpomembnejša točka v tem pa je, da boste imeli izbiro, v kateri boste želeli živeti in izkusiti.

Ko se mama ptica prebudi v jutro … ljubim ptice. Sveti Frančišek in jaz – resnična ljubitelja ptic.

Ko se mama ptica prebudi v jutro, še pred soncem, ima tako pričakovanje in veselje do prihajajočega dneva. Ne čaka niti, da bi vzšlo sonce. Zbudi se in takoj prične s petjem. Ne obremenjuje se od kje bodo prišli črvi, ali hrana ali insekti. Prične peti veselje do dneva – peti, gledati v svoje gnezdo s svojimi mladiči, peti o veselju življenja z njimi. Ne obremenjuje se s stvarmi, ki jih mora storiti ta dan.

Razširi svoja krila, še preden se njeni mladiči prebudijo, ona poleti. Gre v potok zavesti in vetra, ki ji prinaša hrano, zajtrk za njene mlade in za njo. In enostavno je tam. In so dnevi, ko ni ravno tam in ona nadaljuje s petjem, saj za njo, za to ptico mamo to pomeni izkušnja življenja, odpiranje svojih kril in krožiti nad Zemlji, to za njo predstavlja dovolj veselja, četudi bi naslednji trenutek izginilo.

Večinoma, se vrne nazaj k gnezdu s hrano v kljunu, za svoje mlade, ter nadaljuje s petjem preko dneva, vse do noči. Tako je življenje ptice. Nič strahu. Ptica dela s svojo intuicijo in svojo ptičjo zavestjo in zavestjo Zemlje, da si zadovolji vse svoje potrebe.

Ko se prebudite – ko se ljudje prebudijo – najprej so tako  prestrašeni, preden globoko zavestno vdihnejo, se bojijo dneva, ki ga imajo pred seboj. Bojijo se, s čim se bodo morali soočiti in njihovi računi, njihove službe in njihovi odnosi. Bojijo se in  plašijo svojega zdravja. Namesto, da bi se zbudili s pesmijo in petjem, se zbudijo v trpljenje z dnevom. In ni potrebno, da je tako.

Vi se lahko odločite v katerem svetu boste živeli. V svetu, kjer bodo nevihte razpolovile Zemljo, zdesetkale pridelke? Oh in ko se pridelki začnejo spreminjati, bo to prineslo novo vrsto insektov in parazitov. To bo prineslo nove vrste rastlinskih bolezni. To lahko izgleda grozno – če se boste odločali za ta svet, da živite v njem.

Ali pa, ko se zbudite zjutraj, lahko globoko vdihnete. Zapojete pesem veselja, da ste tukaj v fizičnem telesu na Zemlji. Pojete pesem življenja, četudi bi se življenje končalo ta dan. Ni pomembno. To je bila izkušnja biti tukaj na Zemlji. Pojte pesem, da imate fizično telo, v katerem lahko čutite Zemljo in življenje. Pojte pesem odnosov, dobrih in slabih, saj vam vsi dajo nekaj.

Tako je vprašanje, ki vam ga postavljam vsakemu izmed vas, v katerem svetu se odločate, da boste živeli? V svetu kaosa, dram in neviht? Ali se odločate, da živite v svetu obilja, priložnosti in veselja ne glede na to, kakšne nevihte se odvijajo okrog vas? V katerem svetu se odločate, da boste živeli?

Sedaj bom naredil zelo pomembno točko tukaj. To kar govorim, ni pozitivno razmišljanje. Ne govorim o tem, da se silite sami sebe, da razmišljate pozitivno. To ne deluje, ker ni prvinsko in avtentično. To o čemer govorim jaz tukaj je zavestno izbiranje – v katerem svetu želite živeti.

Lahko globoko vdihnete ta globok vdih preden vstanete iz postelje, v veselju do dneva, ne glede na to, kaj se bo zgodilo? Si lahko zabrundate pesem? Se lahko odprete in povežete z angelskimi bitji, ki so vsepovsod okrog vas? Imate lahko tako veselje v vašem življenju, da se odpoveste trpljenju in dovolite, da k vam priteka obilje? Lahko prinesete svoje sanje v vašo realnost, vašo dušo v vaše življenje? Lahko dovolite sebi, da ste del duše ravno tako?

V katerem svetu se letos odločate živeti?

In tako je.

Prevod: Mateja Keber

 

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Prevode lahko od Preskoka v novo Zavest avgusta 2007 spremljate tudi na www.radostbivanja.org

Comments are closed.