3. del

Načrt Svetlobe za planet Zemljo 3.del
nedelja, 20. julij 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke

Elohima Kristusovega Rubinastega Žarka Tula in Libertad-kanalizirano januarja 2008
»7. julija 2007 so kolektivna ljubezen, mir, milost in odpušanje zasidrali Chi Rho Kristusov Kozmični Portal. Tega dne so bile po vsem planetu molitve, meditacije in odrejanje, kar je pomagalo pri odpiranju Zvezdnega Portala. Kolektivni misleni vzorci so oblikovali rubinasto matrico Kristusove Ljubezni, ki je pomagala sidrati Chi Rho Kozmični Portal, ki se odpira vsakih 1800 let in pomaga pri transformaciji Zemlje.

O Kristusovem Chi Rho Kozmičnem Portalu obsajajo zapisi v Sfingi, v Templju Inane, v simbolih v votlinah Indijancev, v Templju na jezeru Titicaca v Boliviji in v mnogih drugih skrivnih templjih, ki se bodo prizemljili iz eteričnih nivojev v prihodnjosti. Ti templji govorijo o kozmološki uskladitivi in opiranju Chi Rho Portala, ki ga lahko dosežemo v povišanem vibracijskem stanju.

Chi Rho Kozmični Portal je uglašen z Elohimi Kristusovega Rubinastega Žarka, torej z Tulo in Libertad, ki vstavljata kode Kristusovega Rubinastega Žarka v Kozmične Žarke, ki bodo obsevali Zemeljske kozmične prstane z vse višjo vibracijo med letom 2008 in 2024. Rubinast žarek je en izmed petih skritih Žarkov Kristusove svetlobe in je elektro magnetni čistilec in uravnoveševalec. Kaj to pomeni za Zemljane?

Kot so napovedali mnogi modreci in preroki, bodo Kristusovi Kozmični Portali pomagali Zemlji da bo tranzicija v Zlato Dobo bolj nežna, stabilna in mirna. Je pa neizogibno, da bo doba med 2008 in 2024 obdobje zelo intenzivnih zemeljskih sprememb, vključno s premiki zemeljskih magnetnih tečajev, tektonskih plošč, ponovnega ožičenja zemeljske elektro magnetne mreže in dvigi potopljenih celin, ki so se v resnici sesedle v paralelni nivo. Ni nujno, da bo premik magnetnih tečajev povzročil veliki potop, kot se je zgodilo pred 25.000. Spremembe bodo lahko bolj nežne. Prihaja do podnebnih sprememb, ledeniki se pospešeno talijo. Rojevajo se kristalni in mavrični otroci, ki so izučeni za varuhe Zemlje in ki lahko dosegajo Kozmični Portal Chi Rho. Sodelujejo z Elementali, Angeli, Mojstri in Elohimi in skupaj skozi Kozmični Portal Chi Rho infuzirajo Kristusov Kozmični Rubinasti Žarek v jedro Zemlje, kar preprečuje masivne potrese, ki bi uničili mesta kot sta Los Angeles in Mexico City. Zato vedite, da Kristusov Kozmični Rubinasti Žarek in sidranje Kozmičnega Portala Chi Rho zelo pomagajo ohranjati notranje ravnovesje Zemlje.

V obdobju 2008 in 2024 bo naš sončni sistem bližje in v direktni poravnavi s Kristusovimi Kozmičnimi Žarki, ki sevajo ven in not iz središča naše galaksije, ki je Črna Luknja ali Veliko Središčno Sonce. Ti Kozmični Žarki sevajo v Zemljske Kozmične prstane neposredno ali pa skozi Sončeve izbruhe. Ti Kristusovi Kozmični Žarki jačajo dejavnost solarnih plamenov in oni so aktivatorji speče DNK – RNK strukture v ljudeh. Kozmični Žarki iz Črne Luknje v središču naše galaksije bodo razstrupili receptorje epifize, zato bo postala telepatija bolj razširjena. Prišlo bo do strukturnih sprememb v amigdali, ki je možganski center čustvenih vzorcev ter do drugih fizioloških sprememb, ki bodo pomagale realizirati naš potencial. Čuteča bitja na Zemlji so padla v iluzijo, da so linearen čas in fizične oblike resnične.V resnici je to subjektivno videnje, ki je rezultat zavestne ločenosti od multidimenzionalnega videnja.

Sidranje Kristusovega Chi Rho Kozmičnega Portala bo izjemno močno ojačalo delovanje Kristusovega Rubinastega Žarka, tako da bo tranzicija Zemlje na geo- fizičnem nivoju potekala z lahkoto in nežnostjo. Očiščevalna in uravnoveševalna dejavnost Kristusovega Chi Rho Kozmičnega Portala dosega središče Zemlje na kvantnem nivoju, kar se je zgodilo tudi že v preteklosti, vendar pa so takrat Rubinasti Žarki dosegli sredico Zemlje v ekstremno pomešanih frekvencah. Sedanja dejavnost Kristusovega Rubinastega Žarka v sredici Zemlje
pa bo aktivirala Kristalinsko strukturo, ki izgleda kot rubinasta točka, ki seva v obliki osemkotne matrice.

Zemeljski magnetni ekvator bo deloval v sodelovanju s stabilizatorsko dejavnostjo Kristusovega Rubinastega Žarka, tako da bo aktiviral in dopolnil zemeljsko notranjo Chi Rho matrico in zgradil kompleksno geometrično strukturo. Mnogi so govorili o Osemkotnem Rdečem Soncu in so mislili, da gre za Sonce, vendar pa je to fenomen, ki se dogaja v kristalu v sredici Zemlje in tudi znotraj čutečih bitij na Zemlji. «
Kristalinska matrica kristala v središču Zemlje

Simbol Rubinastega Žarka je Malin videla med Vesak praznikom. Celo nebo je bilo rubinaste barve. Pojavila se je sveta geometrija in iz nje sta izhajala dva rubinasta žarka.

Informacije na tej spletni strani je dala Malin, ki se ji je zvišala zavest skozi obsmrtno izkušnjo, ko je padla 9 m globoko in je bila vsa polomljena. Imela je poškodbe možganov in bila je 8 mesecev na invalidskem vozičku. Pri okrevanju si je pomagala z olji za maziljenje, iz eteričnih olj, kristalov in mineralov. Pričela je sodelovati z Vnebovzetimi Mojstri, Nadangeli in Elohimi, po tem ko je v bolnišnici zvedela za poškodbo možgan. Boga je prosila, da ji pomaga in pozneje je ob postelji videla Vnebovzeto Mojstrico Lady Nado in druge Mojstre. Znašla se je v sobi, v kateri so skozi njeno telo tekli Svetlobni Žarki. Po treh dneh je slikanje možganov pokazalo, da zloma in poškodbe možganov ni več. Malin pravi, da vas Mojstri lahko vodijo v Kristusove Templje na eteričnih nivojih ali v Votlino Simbolov, kjer dobite aktivacijo Drevesa Življenja, na druge planete ali v druge galaksije ali vesolje, zato da lahko ojačate povezavo s svojim Svetim Kristusovim Jazom. Destinacije in aktivacije so zelo različne in Mojstri vam pogosto dajo kakšen ključ, tako da lahko pozneje integrirate darila z vaših potovanj.

Arheja Faith- Vera ( ženski komplement Nadangela Mihaela, ki deluje na 1. žarku Božje Volje in Moči) se je pred kratkim utelesila v mnogih aspektih na Zemlji, zato da je fizično alkemično sidrišče Kristusove svetlobe, ter da olajša združevanje Nebes in Zemlje. Tako kot mnoga druga Svetlobna Bitja v fizičnem nivoju sidra Svete Ognje svetlobe, ki so fizična manifestacija Božanske Elektične Modro Bele Strele in Meča z Dvojnim rezilom, ki daje zmago osvoboditve od tenčic iluzije ločenosti od svetlobe.

Elohimi, Nadangeli in Mojstri

Elohimi ( Rishiji ) so graditelji oblik. Delajo z energijami, ki so rezultat zvezdnih in planetarnih poravnav. Amazonia Elohim je shakti, kozmična energija, ki vrti zvezni sistem Hercules v spiralno delovanje transmutacije. Elohim Hercules se je utelesil, ko je bilo na Zemlji veliko zlo. Tudi Helcules se je pred kratkim utelesil na Zemlji. Utelešenje se je zgodilo skozi elektronsko Modro Belo Strelo, ki pozna svoje poslanstvo pri lajšanju združitve Nebes in Zemlje.  Elohima drugega žarka Razsvetljenja, Modrosti in Ljubezni sta Apollo in Lumina. Sta varuha Kozmične Kristusove Zavesti in dajeta iniciacijo Diamantnega Uma.Zatočišče imata v Nemčiji, od koder pošiljata žarke Razsvetljenja po vsem planetu. Elohim Lumina osredotoča in usmerja DNA-RNA aktivacije, ki na Zemljo sevajo iz Črne Luknje ali Velikega Središčnega Sonca v centru galaksije. Te DNK aktivacije imajo več slojev in omogočajo realizacijo Solarnega svetlobnega telesa, invidualno za vsakega posameznika.

Elohima Heros in Amora uravnovešata magnetna tečaja Zemlje in podzemno elektro magnetno mrežo. S svojo Kristusovo Ljubeznijo vzdržujeta ravnovesje našega sončnega sistema. Pomagajmo uravnavati zemeljsko mrežo z odpiranjem srca in posredovanjem Kristusovega Rubinastega Žarka v notranje sloje Zemlje. To bo pomagalo zmanjašati moč tistih, ki nasprostujejo Svetlobi. Mojstri pa opozarjajo, da se pri vsakem delovanju najprej povežimo s Svetim Kristusovim Jazom. Kličite tudi za združitev s Plamenom Dvojčkom in za širjenje Trojnega Plamena Ljubezni, Modrosti in Moči v prebujenem srcu. Kličite za združitev s Plamenom Dvojčkom tudi pred spanjem. Naj vas Mostri vodijo v Kristusove eterične templje, kjer se boste povezali s svojim Plamenom Dvojčkom. Morda je vaš Plamen Dvojček na Vnebovzetih nivojih in tam se lahko združite z njim. Razvijajte zavedanje svoje Mogočne Jaz Sem Prisotnosti, med tem ko ste fizično utelešeni.

Elohima Purity in Astreja vzdružujeta Božanski vzorec Kristusa za vse kar je manifestirano v obliko. Astreja je hinduistična Boginja Kali, uničevalka demonov z mečem Modrega Ognja. Osvobaja otrokesvetlobe od vsega, kar nasprotuje izpolnitvi Božanskega načrta, ki ga v srcu vzdržuje njen Beli Plamen Dvojček Elohim Purity. Beli Plamen Čistosti se manifestira na fizičnem nivoju kot Modri Plamen. Astreja nam svetuje naslednjo odredbo Ljubezni:« Jaz Sem Kristusova Svetloba, ki sije čisto belo Ognjeno Jedro Ljubezni », ob tem pa vizualizirate Nadangela Mihaela, ki reže vse kar ni Svetlobno polje, ali miselni vzorci in miselne oblike svetlobe. Tako odpre pot Angelom Vijoličnega Plamena in Astrejinim Kristusovim Legijam v fizični nivo. Sveti Beli Ogenj v paru z Kritusovo Ljubeznijo omogoči delovanje Modre Strele Čistosti in realizacijo veličastne Ljubezni.

Elohima Peace in Aloha sta žarišče Zlatega in Roza Plamena, ki predstavljata popolno ravnovesje moških in ženskih aspektov Miru. Sveti Kristusov Beli Ogenj v srcu in Solarna Moč v pleksus solarisu se morata združiti, če želimo vzdrževati trajno ravnovesje, blaženost in harmonijo. Ta združitev je rešitev in osvoboditev za vse iskalce svetlobe. Temu združevanju moči solarnega pleksusa in moči Ljubezni in Modrosti pomaga mantra : BODI MIREN IN VEDI, DA JAZ SEM BOG.

Vnebovzeta Mojstrica Lady Nada deluje na 6. žarku Miru, duhovnega razlikovanja in mojstrstvu vseh jezikov. V svojih utelešenjih je razvila Trojni Plamen v srcu, ki so Modrost, Moč in Ljubezen. Na Atlantidi je bila odvetnica, ki je zagovarjala ljudi na družbenem robu. Kot Visoka Svečenica pa je ustanovila mrežo Sestrstva Ljubezni in Duhovne Alkemije. Zelo tesno je sodelovala z Elementali, spoštovala je njihovo delo in jim dajala Ljubezen. Klicala jih je, kadar je potrebovala hrano ali vodo. Njene inkarnacije so vzor predanosti in zaobljube služenja Svetlobi. Uči nas, da sta mojstrstvo komunikacije in poslušanja tesno povezana.

Meditacija za aktivacijo Svetega Srca

V imenu Kozmičnega Kristusa kličemo Chohana 4. žarka Pavla Beneškega in Sanat Kumaro, da nam pomagajo pri aktivaciji srca. Začnimo risati 8 na prsih in dihamo v srce, tako da enkrat izdihnemo skozi nos, enkrat pa skozi usta. 8 rišemo navpično, najmanj 6x, najbolje pa 12x, tako da vsakič narišemo večjo 8 in širimo Diamantno srce. Vnebovzeti Mojster Pavel Beneški je Chohan Božanske Ljubezni skozi umetniško izražanje. Predstavlja rožnati plamen v Trojnem Plamenu v srcu.

Nadangel Chamuel in Arheja Charity sidrata Božansko Ljubezen skozi sočutje, milost, spoštovanje vsega življenja in vero v Božji Načrt združitve Zemlje z Nebesi. Odpuščanje je bistveno za Trojni ogenj Modrosti, Ljubezni in Moči v našem srcu. Kličemo Nadangela Chamuela in Arhejo Charity za širjenje Trojnega Plamena v srcu!

Nadangela Gabriel in Hope delujeta na žarku Vstajenja in Vnebovzetja. Svetujeta da se osredotočimo na razvijanje povezave z Mogočno Jaz Sem Prisotnostjo in se izogibamo izgorevanju v dramah seksualnih razmerij. Pomagata širiti sveto svetlobno geometijo skozi hrbtenico, ki je sveti Gral Plamena Vnebovzetja.

Meditacija na Vsevidno Božje Oko

Občutite Kristusov Beli Ogenj v vašem Svetem Gralu oziroma hrbtenici. Občutite Ljubezen in Moč, ki jačata Beli Kristusov Ogenj v hrbtenici, tako da se Bela Luč širi v vaše oči in nato skozi vsak atom vaših možganov, ki postajajo zdaj Diamantni Kristusov Um. Občutite Beli Kristusov Ogenj v tretjem očesu. To je precipitacija naše Božanskosti oziroma Vsevidnega Božjega Očesa.Elohima Cyclopea in Virginia pomagata človeštvu precipitirati obilje Božjega

Duha v manifestirano obliko. Pomagata nam pri sidranju Vsevidnega Božjega Očesa, katerega Svetlobna Moč je mogočna in zdravi videnje našega tretjega oćesa, s čimer bomo lahko transmutirali svoje lastne popačene kreacije. Mitološka legenda pošasti Kiklopa z enim očesom je simbol popačenih kreacij in manifestacij našega tretjega očesa, ki izvirajo iz matrice strahu. Za to transmutacijo je bistven Vijolični Ogenj in pri tem mu pomaga Smaragdni Zeleni Žarek, tako da lahko pozravimo svojo psiho in prebudimo Vsevidno Božje Oko  v sebi.

Vnebovzeti Mojster Hilarion deluje na 5. žarku Zdravljenja. Ko je bil utelešen na Zemlji je slovel zaradi svojih zdraviteljskih sposobnosti, ki se od takrat vse bolj in bolj širijo. Zdaj je Kristus skozi njega zdravitelj psihe skozi iniciacijo tretjega očesa, ki nam daje moč materializacije Resnico in Svetlobo. Želi da uporabljamo razlikovanje pri hotenih in nehotenih materializacijah in da je naš cilj zdravljenje psihe, da bi se izognili materialzaciji v matrici iluzije. V stanju Razsvetljene Resnice ljubeče služenje Vsemogočnemu Jaz Sem, Ki Sem izpolnjuje naše manifestacije-realizacije.

Nadangel Rafael in Arheja Sveta Marija

Čeprav so vsi Nadangeli zdravitelji, sta Nadangel Rafael in Arheja Sveta Marija upravitelja angelov zdravljenja. Arheja Sveta Marija je Mati Božanskih Žarkov za planet Zemljo. Izhaja iz evolucije Angelov, imela pa je tudi človeške inkarnacije ( Jezusova mati Sveta Marija ). Je Plamen Dvojček ali ženski komplement Nadangela Rafaela. V tem času veliko sodeluje z Arhejo Kozmična Mati in s Svetimi Materami ( Holy Mothers ) pri sidranju Kristusovih  Metalnih Žarkov svetlobe na planet. Nadangel Rafael in Arheja Sveta Marija sta bila utelešena na planetu Tiamat ( Tia-maat ), ki je eksplodiral in je zdaj pas asteroidov med Marsom in Jupitrom. Bila sta Mojstra Učitelja zdravljena v Smaragdnem Templju Zdravljenja na planetu Tiamat. Poučevala sta precipitacijo vibracij svetlobe in Ljubezni. Božanski Zvok in Svetloba sta bili njuni glavni orodji pri učenju utelešanja Svetega Kristusovega Ognja. Njuna stopnja Mojstrstva je bila fizično manifestirana kot Smaragdni Trikotni Kristal na čelu. Na Tiamatu sta vzdrževala ravnovesje energetskih matric in Mir. Zlata Doba na Tiamatu se je končala z masovnim prihodom nebeških Bitij s teškimi karmičnimi neravnovesji. Sočutje, predanost in ljubezen prebivalcev Tiamata so jim pomagali uravnovesiti karmo. Vendar pa je skupina padlih Angelov zmanipulirala prostor in čas in ustvarila razpoko in pritisk v tkanju časa in prostora, skozi katero so popačili novo prišle duše, obtežene s karmo do take mere, da so se lahko primerjale s popačenjem in zlom padlih angelov. Takrat se je začela destrukcija in propad Tiamata, ki se je končal z ekspolzijo planeta.

Ostalo pa je upanje, da se bo evolucija nadaljevala na novem planetu, ki bo dosegel Vnebovzetje- to je na Zemlji. Neposredno pred uničenjem Tiamata sta Nadangel Rafael in Arheja Mati Marija sodelovala z izven galaktično skupino Serafinov, ki so prišli skozi Kozmični Portal na Siriusu in so bili izjemno izkušeni v Svetlobnih shemah matric elektro magnetne planetarne mreže. Popravili so razpoke v tapiseriji časa in prostora. V elektromagnetno polje prostora so usmerili Kristusove Smaragdne zdravilne žarke. Svet na Siriusu je obvestil Mojstre Zdravitelje- Nadangela Rafaela in Mati Marijo o rojstvu Planeta Vnebovzetja Zvezde Kristalinske svetlobe ( Crystalline Light Star Ascended Planet ) z imenom Terra ali Zemlja. Terra naj bi realizirala Neomejeno Fizično Svetlobno Popolnost in vsa čuteča bitja na planetu naj bi razširila Trojni Plamen v Srcu v svetlobni ples Svete Geometrije. Vsako bitje naj bi bilo Božanski izraz Svetega Kristusovega Ognja.

Nadangel Mihael in Arheja Mati Marija sta Plamena Dvojčka in mogočna herojska Nadangela, tako kot so vsi Nadangeli. Vsi Nadangeli so v nekem prostoru izkusili neko vrsto oblike, včasih celo na fizičnem nivoju. Nadangel Gabriel priporoča uporabo manter, med katerimi je ena izmed najmočnejših JAZ SEM; KI SEM (op.prev: SO-HAM, HAM-SO in OM TAT SAT OM) ki lahko zdravi in v celoti integrira Svetlobna Telesa oziroma neomejeno fizično Popolnost. Pri tem uporabite različne tehnike dihanja v svoje srce in ob izdihu iztegnite roke iz srca, kar bo zunanja manifestacija širjenja Božanske Enosti. Vsak dan ob vsaki priložnosti izgovarjate mantre, ki so Odredbe svetlobe in čudeži se bodo dogajali s Svetlobno Hitrostjo. Odredba JAZ SEM; KI SEM je mantra naši Mogočni Jaz Sem Prisotnosti ( Atmanu, Monadi ). Ko jo izgovarjamo, nas presvetljujeta tudi Nadangel Uriel in Arheja Aurora ( 6. žarek ) z Mirom in Ljubeznijo. Pomagata nam doseči Mojstrstvo Kristusovega Bojevnika svetlobe, v katerem je potrebno ves čas ostati v Ljubezni in Sočutju, ker je to edina pot Bojevnika svetlobe. Ta tok Ljubezni in Sočutja omogoča Vnebovzetim Mojstrom, da se manifestirajo na fizičnem nivoju in posredujejo s čudeži.

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.

Comments are closed.