9. del

Načrt Svetlobe za planet Zemljo 9.delnedelja, 10. avgust 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke 

Kanalizirano sporočilo od Nadangela Rafaela in Arheje Mati Marije, april 2008. – Pojav zvezdnega sistema »Plamen Dvojček«
Mnogo Lightworkerjev si je prizadevalo združiti se s Plamenom Dvojčkom v notranjosti svojega Svetega Srca. Ta združitev zahteva opustitev iluzije ločenosti in občutka, da niste celoviti. Zahteva občutek celovitosti in izpopolnjenosti v sebi. Združitev s Plamenom Dvojčkom zahteva tudi nesebično sprejemanje dejstva, da je komplementarni Plamen Dvojček morda na drugem nivoju bivanja in da tam služi.

Vendar kljub temu ločenosti od njega ni, zato ker je Plamen Dvojček vedno popolnoma dosegljiv znotraj vašega srca. Bolj ko ste pripravljeni povečati Svetlobni koeficient z ustvarjalnimi dejanji, kot so radost, usmiljenje, ljubezen in sočutje v vsaki situaciji, bolj se bo jačala elektromagnetna povezava in ko bo postala dovolj močna, bo združila vajine morebitne različne nivoje bivanja.

Kako je integracija Plamenov Dvojčkov povezana s poletnim solsticijem 21. junija 2008?
Pripravljenost ljudi da sprejmejo in postanejo milost upanja in vere je pomagala  prizemljiti Moč integracije Plamenov Dvojčkov, ki je moč transmutacije na fizičnih nivojih bivanja. To je ogromna Moč, o kateri je govoril Yeshua ( op prev: Jezus ) je tako velika radost, ki se tako širi, da v trenutku raztopi iluzije ločen.osti od svetlobe, Boga, Allaha, Yahweh-ja, Shem Shel Geburaha, Kristusa, Ljubezni, Vishnuja in drugih tisoč imen Enega.

Ob poletnem solsticiju 21. junija 2008 bodo Plameni Dvojčki Elohimi – graditelji oblik, zgradili razširjajočo se povezavo ( prepletenost ) med nivoji s pomočjo blagoslovljenih energij treh glavnih odpiranj Kozmičnega Portala Lion¨s Gates ( Levja Vrata ). Posledično se bo občutila večja povezava med Plamenoma Dvojčkoma.

Moč integracije Plamenov Dvojčkov se izraža v združenem sodelovanju, ki pelje planet Zemljo in vsa čuteča bitja v Kristalinsko – Kristusovo zavest, ki vsebuje tudi delovanje v Enosti z Elementali, Vnebovzetimi Mojstri, Nadangeli in Elohimi. Vsako čuteče bitje, Vnebovzeti Mojster, Nadangel in Elohim ima ustrezni komplementarni Plamen Dvojček in njuna združitev je čarobna, ker skupaj lahko ustvarita vse. In s skupnim delovanjem se bodo uresničila združitev Nebes in Zemlje.Zato se še naprej nesebično predajajte združevanju s Plamenom Dvojčkom in zavedanju, da ste že celoviti in kompletni, kar bo privlačna sila, ki bo zgradila zvezo s Plamenom Dvojčkom v vašem srcu.

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.

Comments are closed.