8. del

Načrt Svetlobe za planet Zemljo 8.delsreda, 6. avgust 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke

Kanalizirano sporočilo Nadangela Sandalfona, marec 2008 – Vnebovzetje Zemlje in Rubinasti Žarek
Zemlja ( Terra, Gaia, Shan ) in Lightworkerji v tem času doživljajo iniciacijo Rubinastega Žarka Vnebovzetja. Ta iniciacija je doseganje mojstrstva toka zavesti, ki je v tem primeru Ljubezen. Gaia uteleša prvih sedem žarkov skozi ljubezen , predanost in vizijo Gaia Lightworkerjev. Čeprav Gaia že uteleša vse Žarke svetlobe in je po svoji naravi Kristalinska Kristusova zavest, je nivo Gainega spominjanja svoje resnične veličastnosti odvisen od Gainih čutečih bitij.

Gaia je ena sama Ljubezen in povzdvignila se bo skupaj s svojimi čutečimi bitji, nikogar ne bo pustila za sabo. In Gaia se spominja svoje resnične Kristalinske Kristusove narave, zato ker na njej prebiva dovolj veliko število prebujenih duš, ki ji 
pomagajo vzdrževati to stvarnost.

Kaj je Kristalinska narava in kaj pomeni za Gaio in njena čuteča bitja?
Izraz »Kristalinska« je primerljiv s procesom nastajanja kristalov. Oblikovanje je dinamično z nenehnimi spremembami in obstaja osnovna konstanta v tem procesu. Ta konstanta Kristalinske narave je biti Ljubezen v vsakem delu svojega bitja. Učinek Ljubezni na telesa Gaie in na telesa čutečih bitij  je izjemno globok in absolutno  preobraževalen. Kristusov Rubinasti Žarek daje Gai in njenim bitjem Moč, da dosežejo tok zavesti, ki je Ljubezen

Za čuteča bitja na Gai ima Rubinasti Žarek neverjeten elektromagneten prizemljitveni učinek in je notranji čistilec sistema notranjih žlez, ki tako sproščajo hormone, ki fizično telo vzdržujejo v odlični formi in s časom omogočijo celovito združitev z vsemi Svetlobnimi telesi.

V Gai Rubinasti Žarek ćisti notranjo elektromagnetno mrežo in stabilizira tektonske plošće za sidranje eteričnih kristalnih stebrov in templjev. Ti eterični kristalni stebri so podobni računalnikom, ki vzdržujejo program z imenom » Pokrajina Gaie« Ti kristalni stebri bodo postali vidni in pomagali bodo, tako kot nekoč v preteklosti,  realizirati nežno tranzicijo v zdravo in radostno pokrajino Gaie, ki je njena Kristalinska narava. Če želite vizualizirati oblikovanje Kristusovega Rubinastega Ognja ali Rubinastega Žarka ali če uporabljate Rubin Ljubezni, pomagate Gai in vsem čutečim bitjem na njej.

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.

Comments are closed.