6. del

Načrt Svetlobe za planet Zemljo 6.del    sreda, 30. julij 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke

Kanalizirano sporočilo Maha Chohana in Mojstra Pavla Beneškega ( utelešen kot slikar in kipar Michelangelo in Paul the Venetian ) – december 2007
Leto 2008 je čas-prostor močno pospešene gradnje temeljev na fizičnem nivoju za Zlato Dobo planeta Zemlje skozi Sveti Križ Vere. Delovanje svetlobe, vključno s prevzemanjem vloge zdravilca, alkemista, graditelja komun, socialnega aktivizma, mentorja itd….vsebuje vero in upanje, ki seme ustvarjalnosti in delovanja.

Ker je mnogo Lightworkerjev prizadevno in strastno razvijalo mrežo svetlobe in se povezovalo z drugimi, ki imajo višjo vizijo razvoja planeta Zemlje, so se te vizije lahko zasidrale in tudi aktivirale v kristalinski mreži planeta. Ta aktivacija se uspešno nadaljuje v letu 2008 združuje aktiviste, ki delujejo iz srca.

Kritična masa za uresničenje Zlate Dobe je bila dosežena. Prebudilo se je mnogo zdravilcev-alkemistov, ki so bili prezadevni pri čiščenju, zdravljenju in preobražanju neskladij. Zgradili so zagonsvetlobe oziroma kritično maso, potrebno za realizacijo Zlate Dobe na Zemlji!!!

In leto 2008 je čas-prostor pospeševanja temeljev na fizičnem nivoju na zabaven, ustvarjalen in radosten način. Nekateri zdravilci-alkemisti imajo lokalne skupinske meditacije, nekateri delujejo na socialnem področju, drugi so duhovni učitelji itd…Nekateri uporabljajo alkemijo, ki je preprosta in ima zelo globoke učinke. Vključuje preobrazbo goste energije v lahkotnejšo, kajti vse je energija. Transmutacija zato pomeni tudi spreminjanje materije v nekaj drugega, kajti materija je materija samo zato, ker jo tako zaznavate.

Dejanja svetlobe kot so smeh, radost ali nasmešek so alkemija v delovanju. Tako se ustvarja in širi bolj lahka energija. Lažja kot je energija, bolj se širi z veliko hitrostjo, ki je večja od hitrosti gostih energij, nivojev, svetov in dimenzij. Alkemija je tudi uporaba izgovorjene Besede, ki premaga vsiljeno iluzijo bolezni in zahteva Božansko resnico popolnega zdravja in dobrega počutja. V resnici je vsak človek alkemist v delovanju. Nekaterim zdravilcem se je morda zmanjšalo število pacientov. V tem primeru naj razmislijo ali jim ustreza mentorstvo, preselitev v drug kraj, kjer bodo gradili mrežo svetlobe, pomoč starejšim občanom ali sodelovanje v nevladnih organizacijah. Če vas privlači vloga voditelja, si zapomnite, da to vključuje vero, upanje, ljubezen in delovanje, ki presega patriahalne ali materiahalne modele vodenja, pač pa razvija občutek moči v vseh članih skupnosti ter razlikovnje pri volivcih in pri izvoljenih predstavnikih. Voditelj skupnosti naj bi razvijal učinkovitost, radost, ustvarjalnost in močne vezi z drugimi skupnostmi.

In zavedajte se naslednjega: »Vsako srečanje v imenu svetlobe aktivira Kristusovo kristalinsko mrežo planeta in sproži kozmični klic za pomoč Zemlji in čutečim bitjem pri tranziciji v Zlato Dobo. Vaš svetli namen pritegne na Zemljo legije Angelov Rožnatega Plamena Čiste Ljubezni in Kozmične Angele Belega Ognja, ki z vami so-ustvarjajo pozitivne spremembe. Vaš svetli namen se v Kristalinski mreži Zemlje eksponentno širi, kar omogoča, da se še več Svetlobnih Bitij lahko spusti globoko v fizični nivo in nižje astralne nivoje in pospeši gradnjo temeljev Zlate Dobe na planetu Zemlja …«

Z ljubeznijo, Maha Chohan in Pavel Beneški

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.

Comments are closed.