10.del

 
Načrt Svetlobe za planet Zemljo 10.del

sreda, 13. avgust 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke

Kanalizirano od Mojstra El Morye in  Amerissis, maj 2008 – Združevanje Višjih in nižjih aspektov Jaza
Od marca do avgusta 2008 bo obdobje pospešenega čiščenja, zdravljenja in integracije, kar vas bo morda izčrpalo, zato pojdite skozi ta proces z enostavnostjo, lahkoto in nežnostjo. Večji del teh pospeševanj je povezan z Božansko Integracijo, ki se dogaja po vsem planetu Zemlja, v vseh njenih svetovih, nivojih in dimenzijah.

Vse je že in je od nekdaj bilo povezano, integrirano in združeno. To obdobje je čas Božanske Integracije, v katerem so planet Zemlja in njena čuteča bitja preplavljena z različnimi Kozmičnimi Žarki, ki pomagajo Božanski integraciji. Ta integracija pomeni, da se vsi aspekti vašega bitja dvigajo v Luč, tako da lahko uresničite svoje Božansko bivanje v večnem miru, neskončnem obilju, popolnem zdravju in radosti in drugih kvalitetah Božanske popolnosti.

Najprej je potrebno da razumete, da izkušate obstoj na različnih nivojih, svetovih in dimenzijah ter da obstajajo nižji in Višji aspekti tega kar ste vi v teh drugih nivojih obstoja. Lahko se zaprete v svoj nižji aspekt, toda to ne zanika obstoja višjih aspektov, ki so povezani z vami, kljub iluziji razdrobljenosti in ločenosti, zaradi katere se ne spominjate svoje resnične Božanske Enosti. To ustvarja idealno okolje za širjenje strupov, ki izvirajo iz iluzije ločenosti in ustvarjajo bolezni, jezo, dvom, bolečino in strah.

Božanska integracija in dviganje v to, kar ste v Svetlobi, lahko poteka preprosto, nežno in lahkotno. Spomnite se, da ste celoviti in da izkušate Božanski obstoj. Ljubite se, spoštujte se in cenite se in istočasno ustvarjalno delujte. Vi ste Božanski obstoj v delovanju.

Kristusovi Sveti Ognji in Kristusovi Žarki svetlobe

Vsak Sveti Ogenj in Žarek nosi darila in vrline, s katerimi je naše fizično utelešenje radostno in blaženo. Izraz Ogenj se uporablja za očiščevanje in zaščito, Žarki pa se uporabljajo v povezavi z iniciacijami v procesu razsvetljevanja. Žarki so povezani tudi z zero-point tokovi elektronov, ki se projecirajo in širijo iz čaker. Mnogi Guruji in Avatarji uporabljajo izraz Sveti Ogenj, kajti pri uporabi Žarkov svetlobe se v zraku oblikujejo eterične oblike, ki so videti kot ogenj. Pri tem pride tudi do gradnje Merkaba svetlobnega telesa.

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.

Comments are closed.