7. del

Načrt Svetlobe za planet Zemljo 7.delnedelja, 3. avgust 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke

Kanalizirano februarja 2008 od Saint Germaina in Dhyani Buddh – Kritična masa na Zemlji je dosežena. Ali ste del kritične mase?
Novembra 2007 je bilo dano sporočilo Omri Tasa, voditelja Vijoličnega Planeta, o delovanju Svetlobne tehnologije na njihovem planetu, ki je darilo Arcturus Borcev za Svobodo. Povedal je, da se je ta tehnologija aktivirala, ko je bila dosežena kritična masa zavesti svetlobe.

Bolj kot je kritična masa uporabljala to tehnologijo, bolj se je čistila gosta energija in se transmutirala na vseh nivojih, vključno z raztapljanjem otrdelosti srca. Omri Tas je povedal, da je ta Arcturus svetlobna tehnologija, ki bo potopila Zemljo v super nabite Kozmične Vijolične Žarke, pristona kot darilo tudi na Zemlji in da se bo aktivirala, ko bo na Zemlji dosežena kritična masa.

Super nabiti Kozmični Vijolični Žarki imajo višjo harmonično vibracijo, kot je sedmi Vijolični Žarek, ki ga je Zemlja do sedaj poznala. Nato sta decembra 2007 Maha Chohan 8. žarka Svetega Belega Ognja in Pavel Beneški – Chohan žarka Ustvarjlnosti sporočila, da je kritična masa dosežena.

Sedaj vam jaz, Saint Germain, sporočam, da Zmaga je ZDAJ!!! Tisti, ki so sprejeli vlogo igralcev prvega vala kritične mase, so bili radost, ljubezen, odpuščanje in smeh. Tako so bili katalizatorji teh Kozmičnih Žarkov skozi svoja fizična telesa in skozi orodja svetlobe o katerih je govoril Omri Tas. V drugi polovici leta 2008 vam bomo razložili, kako so bili prototipi naprav, ki so na Vijoličnem Planetu pospeševali super nabite Kozmične Vijolične Žarke, bili ključnega pomena pri oblikovanju in genetiki človeštva.

Kaj je kritična masa na Planetu Zemlja?
Ali je potrebno 144.000 prebujenih duš? Kritična masa je Diamantna Narava ljudi, ki lahko nenehno vzdržujejo visok nivo radosti, ljubezni, odpuščanja in smeha v vsakem okolju. Radost, ljubezen, odpuščanje in smeh so Vajra ali Diamantna Strela, ki v hipu premakne počasno energijo, transmutira gostoto in je vse spremajoča milost in sočutje Materinega Žarka. So pa tudi različni Vnebovzeti planeti ki so poslali vsak po 144.000 predstavnikov, da se inkarnirajo na Zemlji in pomagajo pri Vnebovzetju planeta Zemlje. Zato vedite, da je bilo kritično število eksponentno preseženo. To so prebujeni ljudje, ki so bili neprestano RADOST, LJUBEZEN, ODPUŠČANJE in SMEH, ne glede na okoliščine. Na psihološkem nivoju so to vibracije, ki imajo neverjeten zdravilni učinek in regenerirajo fizično telo in vsa druga Svetlobna telesa. So naravni anti oksidant, čistijo epifizo, zdravijo čustveno telo, pospešujejo cirkulacijo, preobražajo nevro transmiterje ( op. prev. prenašalce živčnih impulosv med nevroni v možganih ) s čimer se brišejo gosti spomini in povezave amigdale  ( op. prev. čustvenega centra v srednjih možganih ) itd…Radost, ljubezen, odpuščanje in smeh so najboljše zdravilo, kar obstaja.

Kritična masa ljudji v tem stanju zavesti je stimulirala super nabite Kozmične Vijolične Ognjene Žarke. Obstaja tudi druga Svetlobna tehnologija, ki deluje v povezavi z vibracijami, ki jih proizvaja ta kritična masa ljudi. Potekajo nekateri testi te tehnologije. Prišlo bo do spremembe v času, zato ker so tisti, ki so izbrani kot prvi val kritične mase šolani za delo s kozmološkimi usklajenimi energijami Elohimov, ki so kozmični graditelji oblik brez omejitev v času-prostoru. ( op prev : v hinduizmu poznani kot starodavni  Rishiji in njihove žene, ki so postale zvezde ) Zato lahko delujejo v enotnem polju zavesti v katerm koli prostoru ali času in dosegajo različne Kozmične Portale, o katerih sta govorila Elohima Tula in Libertad januarja 2008 ( op prev: Chi Rho Kozmični Portal ) Dostop do teh portalov zahteva visok zagon svetlobe, ki se preprosto doseže z vztrajnim prakticiranjem radosti, ljubezni, odpuščanja in smeha. To je Diamantna Narava Uma poznana tudi kot Kristalinska ali Kristusova zavest ( op prev: v hinduizmu zavest Krishne, v budizmu zavest Buddhe )

Človeške smrtonosne strupe o katerih govorijo Dhyani Buddhe je potrebno odvreči v Svete Ognje ( nevednost, iluzije, zaslepljenost, jezo, sovraštvo, duhovni in intelektualni ponos, pohlep, nižje želje, zavist, ljubosumje, strah… ) Zmaga je ZDAJ!!! In potrebujete duhovno razlikovanje, še posebno zavedanje, kaj so smrtonosni strupi, tako da lahko pomagate svojim bratom in sestram in sebi z odlaganjem teh strupov v Svete Ognje. Super nabiti Kozmični Vijolični Žarki in Ogenj preobražajo nečistoče oziroma te smrtonosne strupe v trenutku. Spodbujajo pa jih vibracije vaše radosti, ljubezni, odpušćanja in smeha. In sedaj pride vprašanje: Ali ste del kritične mase, katere radost, ljubezen, odpuščanje in smeh delujejo kot katalizator teh super nabitih Kozmičnih Žarkov in skupaj združujejo Nebesa in Zemljo?

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.

Comments are closed.