4. del

Načrt Svetlobe za planet Zemljo 4.del
sreda, 23. julij 2008 @ 05:02 CEST
Piše: Pozitivke

Kristusova Mahatma Zavest
Pravijo da je 352 nivojev Božje Zavesti ( 3+5+2=10=1) Vsa bitja in Mojstri so na različnih nivojih Mahatma Kristusove zavesti. Mahatma ali Avatar Sinteze je skupinska zavest, ki obsega vseh 352 nivojev zavesti. Vsakič ko dvignemo svojo zavest po nivojih Kristusove Mahatma zavesti, jo povzdvignejo tudi Vnebovzeti Mojstri, ki delajo z nami. To je en izmed načinov, s katerimi Vnebovzeti Mojstri višajo svojo zavet po Mahatma 352 nivojih.

Geometrični prikaz Multiplikacije Izkušenih – strateške multi-lokacije Svetlobnih  Bitij. Je prikaz kako je Kozmični Mojster rodil Svojo Svetlobno Zavest v mnoga utelešenja. ( to je navzgor obrnjen trikotnik. Na spodnji stranici so štirje krogi, v drugi vrsti so trije krogi, v tretji vrsti sta dva kroga in na vrhu trikotnika je en krog.

Znotraj vsakega kroga je manjši trikotnik v katerem je ista postavitev krogov. In tako naprej v vse manjše in manjše fraktale.) Notranje videnje lahko razvijamo tudi z vizualizacijo tega simbola Mahatma Zavesti.

Sprejmite, da ste vi stvarnik svoje stvarnosti. Vi ste Stvarnik in sprejmite to s ponavljanjem mantre ali odredbe JAZ SEM; KI SEM; SVETLOBA JAZ SEM. Vse kar pravi, da to ni resnica, je iluzija! Mi beležimo in celo z obrazom izrazimo naravo vibracij, katerim smo izpostavljeni.

Za čiščenje naših teles od strahu ponavimo vsaj 3x naslednjo odredbo:
»Kličem Mogočno Jaz Sem Prisotnost in po milosti Božji prosim Djwhal Khula za trajno namestitev programa za odstranjevanje matrice jedra strahu in programa za odstranjevanje vseh iluzij, do polnega Vnebovzetja v Svetlobo. Prosim za namestitev programa v vse, kar sem jaz, v vsa svetlobna telesa in vse dele v vseh nivojih, svetovih in dimenzijah.«

Če toćno opredelimo strah, je izkoreninjanje bolj učinkovito. Ta program briše programiran strah v amigdali ( v limbičnem ali čustvenem delu možgan ) in v reptilskih možganih v drevesnem deblu, kjer so shranjeni spomini, ki aktivirajo instinktivno odzivanje s strahom, ki vključuje otrplost, hitrejši srčni utrip, pospešeno dihanje in sproščanje hormonov strahu iz nadledvične žleze ( adrenalin in nor adrenalin ) ter iz ščitnice ( tiroksin ). Ta odziv je velik stres za fizično in za ostala telesa. Mojster Djwhal Khul zelo učinkovito čisti fizično telo in amigdalo od strahu.

Platinasti Žarek- Atomski Pospeševalec

Elektronska Plaum Prisotnost- vibracija besede Plaum pomaga, da se srčna čakra vrti na najvišji vibraciji, to je Phi vibraciji. Kristusov Platinasti Žarek je en izmed Metalnih Kozmičnih Žarkov, ki nas pripravljajo za prihodnje širjenje srčne čakre, ki bo največje, kar jih je galaksija izkusila do sedaj. Platinasto Kraljestvo je mitološko kraljestvo Enorogov, Pegazov, Morskih Deklic in Belih Zmajev, ki pomagajo pri iniciaciji prebujanja in širjenja srca.Platinasti žarek v nas pospešuje kozmično zavedanje.

Atomski pospeševalec pospešuje integracijo s Svetim Kristusovim Jazom in Mogočno Jaz Sem Prisotnostjo oz z višjimi Svetlobnimi Telesi. Mi smo multidimenzionalna bitja, ki obstajamo v različnih dimenzijah, svetovih in nivojih. Integracija realiziranega Višjega Jaza ali Svetega Kristusovega Jaza je odvisna od nivoja duhovne Kristusove Mahatma Zavesti. Najprej pride do integracije v eteričnem telesu, kar pomeni, da eteričnemu telesu na materijalnem nivoju dodamo Višji Jaz oziroma Sveti Kristusov Jaz. Ko se Sveti Kristusov Jaz združi z eteričnim telesom na materialnem nivoju, se začne združevati tudi z duhovnim, čustvenim in fizičnim telesom na materialnem nivoju. Platinasti Žarek je pospeševalec procesa združevanja z višjimi Svetlobnimi Telesi, zato temu žarku pravimo tudi Atomski Pospeševalec. Mojster tega žarka je Vnebovzeti Mojser Merlin, Sanat Kumara in Kozmična Šola Elohimov Ceiba.

Mnogi modreci so povedali, da so med meditacijo bili v Votlini Simbolov, kjer je Atomski pospeševalec. V hinduizmu je Votlina Simbolov povezana s Svetim Srcem. Mojstri Svetega Kristusovega Ognja imajo v Votlini Simbolov smaragdno ploščo, obrobljeno s zlatimi in rubinastimi simboli. Vsakič ko učenec uspešno opravi iniciacijo, se smaragdi zasvetijo in se povežejo z višjimi nivoji, tako da oblikujejo Drevo Življenja, ki je Kozmični Portal oz predstavnik glavnih zvezdnih vrat ( stargate ) iz naše galaksije Mlečna Cesta v neskončno Kristusovo vesolje.. Tako iniciant pridobi kozmično državljanstvo. Možnost doseganja neskončnega vesolja je odvisna od stopnje integracije zunanje osebnosti s Svetim Kristusovim Jazom in Mogočno Jaz Sem Prisotnostjo ali Monado. Vnebovzeti Mojstri to obvladajo tako, da pospešijo energijo srca z Phi vibracijo, ki je Vibracija Božje Kode ( 1.618 ). To je Zlati Rez, ki je prisoten povsod v naravi, od oblike galaksij, do vorteksov in bioloških sistemov.

Mojstri Vodniki na Atomski Pospeševalec so Chohani Žarkov ( Chohan = Upravitelj ), med njimi predvsem Saint Germain, Lord of Karma in Lord Maitreya. Pravzaprav pa vsi Vnebovzeti Mojstri delajo z nami, če to dovolimo. Saint Germain pomaga pri transmutaciji destruktivnosti z Vijoličnim Ognjem. Vnebovzeti Mojster, ki je vaš glavni Vodnik, da v vašem imenu prošnjo, da lahko študirate v Eteričnih Kristusovih Zatočiščih ali Templjih Vnebovzetih Mojstrov, tako da lahko postanete utelešenje vseh vrlin prvih sedmih Kristusovih Žarkov. Transmutacija neskladij in utelešenje Vrlinsvetlobe je nujna, da vas lahko predstavijo Karmičnemu Svetu. Lord Maitreya nas poučuje o potrebnih vrlinah naše Korenske Rase. Najbolj pomebna vrlina med njimi je združitev solarnega pleksusa ( glavnega vira energije v fizičnem telesu ) z v celoti prebujenim srcem, v katerm uravnovešamo sveta duhovna darila Moči, Ljubezni in Modrosti.
Lord Maitreya ali drugi izbrani Mojster vas bo odpeljal pred Gospodarje Karme, da bi sprejeli   
Milost karmičnega odpuščanja.

Vsakič ko uspešno opravite teste določene iniciacije in predanosti Svetlobi, se Atomski Pospeševalec nadgradi ( upgrade) z višje realiziranim Jazom. Če ste prizadevni in iskreni, bo Lord Buddha omogočil, da vam bodo testi dani z lahkoto in milostjo.

Kristusov Kristalinski Žarek

Nam daje očiščevanje na globjem nivoju. Je žarek Vnebovzetja. Na tem žarku delujejo Mahachohan, Pallas Athena, Nadangel Uziel in Arheja Kozmična Mati. Kristalinski Žarek je Sveti Beli Ogenj, utelešenje Svetega Duha, Kristusove Zavesti in kristalinskega bivanja. Mahachohan je pojasnil, da v speči DNK strukturi imamo neskončno število kodonov, ki jim znanstveniki pravijo odvečna DNK in predstavljajo 97% DNK ( do sedaj je bilo aktivnih le 3% DNK kod oziroma genov ) Ti speči kodoni se zdaj aktivirajo in predstavljajo razširjajočo se kristalinsko matrico, podobno snežinki. Kristalinka snežinki podobna matrica je to, kar so duhovni preroki videli kot Bitja Bitja Zlate Dobe Zemlje. Taka bitja so kristalinski dragulji popolnosti.

Invokacija Kristusovega Kristalinskega Žarka

»V imenu Kozmičnega Kristusa kličemo zdaj Mahachohana, Pallas Atheno, Nadangel Uziela, Arhejo Kozmično Mati, Kristusov Kristalinski Žarek, Kristusov Sveti Beli Ogenj in Sveti Duh za aktivacijo speče DNK oziroma kristalinske matrice. Ta kristalinska frekvenca purificira in jača naša telesa, polja, dele, delčke, nanobite, vibracijske frekvence, vibarcijske matrice in Sveto Svetlobo, da zabeležijo in s časom začnejo tudi sami izžarevati te kristalinske frekvence Svetega Kristusovega Belega Ognja. Ta žarek nam daje videnje skozi iluzije, ki smo jih sami ustvarili ali pa so nam bile vsiljene. Potrebna je velika disciplina Ljubezni in Absolutne Vere, da se te iluzije stopijo v Svetem Ognju. Da bi pridobili kristalinsko strukturo je potrebno osvojiti vrline in darila prvih sedmih žarkov, kot so pogum, osredotočenost, ustvarjalnost, čistost, samo zdravljenje, duhovno razlikovanje, intuicijo, prizemljenost, manifestacijo, sočutje, ljubezen in druge vrline. Najboljša vaja za aktivacijo Kristalinske matrice je smeh, smeh in smeh.  Zahvaljujemo se vam za prejete darove in aktivacije.«

Lord Ling je Bog Sreče, ki je dosegel Vnebovzetje skozi umetnost smejanja, tako kot Vnebovzeti Mojster Fun Wey. Smeh je eno izmed največjih orodij svetlobe, ki jih imamo na razpolago. Radost je Božja Volja. Simbol Kristalinskega Žarka je Vishva-varja oziroma Kozmična Strela, ki predstavlja najvišje razumevanje resnice, duhovne Moči Budhhe in kozmično zavedanje.

Mahachohan

je upravitelj žarkov. Njegov element je kisik. Kozmični žarki polnijo kisik v atmosferi s Kozmično Svetlobo. Molekularna struktura kisika se zdaj spreminja v novo obliko. Tako kot se zdaj spreminja fizično telo v kristalinsko obliko. Kisik se zdaj polni s Kozmično Svetlobo in se tako prečiščuje in širi Svetlobo. Ionizacija kisika poteka na Vnebovzetih nivojih in skozi Kozmične Portale zdaj dosega fizične nivoje. Kisik se ionizira s Kozmično Svetlobo v nekaj novega. Zato prihaja do zmanjševanja količine kisika v atmosferi, ker poteka evolucija svetlobe v nekaj novega.

Vnebovzeta Mojstrica Pallas Athena

je svetloba Resnice in deluje na Kristusovem Kristalinskem žarku, znanim kot Sveti Beli Ogenj. Grška mitologija pravi, da je Pallas Athena uporabljala strele, da je presekala iluzije, ki so nakopičene okoli največje iluzije, to je ločenosti od svetlobe. Laži ločenosti od svetlobe so se na Zemlji manifestirale na mnoge načine. Homerjeva Odisejada in Ilijada ter Virgilova Aneida so mojstrska dela, ki pomagajo razsvetljevati ljudi in jih osvobajati od iluzij, ki smo jih sami ustvarili ali pa so nam bile vsiljene. V teh mitologijah je veliko resnice. Vsaka zgodba poudari pomen zvestobe resnici, vere in zaupanja.

Pallas Athena pomaga sidrati Božansko vlado na Zemlji. To je pečatenje in realizacija miru z utelešanjem razsvetljene resnice. To je opisal Vnebovzeti Mojster Aristotel – brat iz Sirijusa je opisal izgovorjeno besedo in pisanje o razsvetljeni resnici v pravnem sistemu. V njegovih delih se izraža njegov spomin na Božjo vlado na Sirijusu. Osredotočen je na vero v resnico in miroljubne rešitve skozi utelešanje resnice. Mojstrstvo razumevanja, predstavljanja in izražanja resnice je umetnost, ki je na Sirijusu visoko spoštovana in proučevana. Čistost resnice sidra Božansko Svetlobo, ki žarči zdravilno Luč na vse okoli sebe in tako sidra in pečati Mir. Razsvetljena resnica pomeni, da čistost resnice prizemljuje zdravilno Luč in pečati Mir. To pa je situacija v kateri so zmagovalci vsi sodelujoči in pri kateri pride do miroljubne rešitve za vse vpletene strani.

Arheja Kozmična Mati

Deluje na Kristusovem Kristalinskem Žarku ali Svetem Belem Ognju. Ona dirigira prizemljevanje in aktivacijo Kristusovih Kozmičnih Metalnih Žarkov svetlobe na Zemlji. Ti žarki zdravijo otrdelost, ki se je razvila v srcih mnogih čutečih bitij. Ta temna otdelost se je pri mnogih razvila kot obrambni mehanizem, ki naj bi varoval srce pred namernim bombardiranjem čutov. Če tega mehanizma ne bi bilo, bi verjetno prišlo do šoka srca. Posledično sta Alfa in Omega, Kozmični Svetovalci in Gospodove Legije dne 1.decembra 2006 odobrili masovno sproščanje Kristusovih Kozmičnih Metalnih Žarkov, ki omogočajo lažjo tranzicijo v Zlato Dobo. Ti Kozmični Metalni žarki raztapljajo temno otrdelost okoli srca in obdajo srce z Absolutno Močjo Božje svetlobe, kar omogoča širjenje srčne čakre in takšno odprtost srca, ki je do sedaj v galaksiji še ni bilo.

Pred 01.decembrom 2006 je bilo nekaj čutečih bitij, ki so se strinjala, da sidrajo, aktivirajo in integrirajo Kozmične Metalne Žarke svetlobe. Sproščanje Ognjev Vnebovzetja je bilo neposredno v njihovo Sveto Kamrico srca in to so lahko občutili kot neprekinjeno hladno tekočo Svetlobo v srčni čakri. Po sproščanju Žarkov 01. decembra so Kozmični Svetovalci odobrili povečan dotok Ognjev Vnebovzetja Kozmičnih Metalnih Žarkov. Chohani sedmih žarkov zdaj prav tako integrirajo Kozmične Metalne Žarke v srca svojih učencev, v skladu z njihovo svobodno voljo. Kozmićni Metalni Žarki, med katerimi sta Platinasti, Kristalinski Žarki in Yod spekter Platinastih žarkov obdajajo vse druge Žarkesvetlobe.

Mojstrstvo Sedmih Žarkov svetlobe poteka vzporedno z izpopolnjevanjem vrlin in tudi mojstrstvo in integracija Kozmičnih Metalnih Žarkov svetlobe poteka vzporedno z razvijanjem vrlin izdržljivosti, predanosti in z neomajanim služenjem Svetlobi. Dihanje svetlobe v srce je ključnega pomena pri vzdrževanju intezivnosti Ognjev Vnebovzetja v srcu, ki deluje kot črpalka Ognjev Vnebovzetja skozi naša telesa s svetlobno hitrostjo ter v skladu z karmično odločitvijo milostne in mehke integracije. Imejte vero, kajti v tem trenutku prihajajo neskončne pošiljke Kozmične svetlobe.

Energija Beli Oče – White Father

Daje zdravje in radost in magnetizira najbolj ustreznega partnerja, kajti ni večje radosti, kot če delite in se širite skupaj z nekom drugim. Daje iniciacijo Plamena Dvojčka. Mojstri na tem žarku so Babaji, Amerissis ( Boginja svetlobe ) ali Velika Stara Mati Xmucane ter Victory
( Vnebovzeti Mojster iz Venere ).

Pri Ameriških indijancih je Beli Oče Kozmično Bitje Kuchina, ki tako kot Vishva-vajra simbol predstavlja najvišje razumevanje resnice in svetlobe. Električna Modra Strela je eterična energija, ki nosi delovanje Svetlobnega Meča z Dvojnim rezilom, ki reže skozi vse iluzije in je slavje Luči. Malina vidi simbol iniciacije plamena dvojčka kot štiri točke Vishva-vajre, Kozmične Strele, ki se združita v en naboj električne modre strele čiste ljubezni. Združitev Plamenov Dvojčkov je največje orodjesvetlobe, ker je to potem utelešenje polne transmutacijske Moči svetlobe ali Bodhisatve. V budizmu je Vishva vajra simbol Nebeškega Buddhe Amogasiddhija (= predan Svetlobi ) in predstavlja najvišje razumevanje Resnice. Boginja svetlobe Amerissis pa je transmutacijska moč združitve Plamenov Dvojčkov.

Vishva -vajra- Kozmična Strela, simbol združitve Plamenov Dvojčkov in najvišjega razumevanja resnice
Vnebovzeta Mojstrica prvega Skrivnega Žarka svetlobe- Amerissis ali Xmucane, Boginjasvetlobe in združitve Plamenov Dvojčkov

Amerissis uteleša Svetlobo ki zdravi in prinaša obilje. Je zavest Božanske Milosti. Daje Boginjam meč Excalibur, ki trajno odstranjuje vse kar ne spada v naše Sveto srce. Pred Vnebovzetjem v Boginjosvetlobe je bila utelešena v Južni Ameriki in isto fizično telo je ohranila 500 let. Poznana je tudi kot Xmucane – Great Grand Mother oziroma Velika Stara mati. V trenutku nepazljivosti pa je njeno energitsko polje napadla skupina črnih magov, ki so čakali na trenutek za napad. V momentu, ko si je Amerissis čestitala zaradi velikih dosežkov
( ponos ), so vdrli v njeno energetsko polje. Vsilili so v spodnji del njenega telesa matrico repa ribe in postala je ujetnica v obliki morske deklice. Zaradi njenih velik dosežkov ni bilo mogoče ubiti njenega fizičnega telesa in bila je prisiljena doseči mojstrstvo Vnebovzetja v obliki morske deklice. Stotine let je tako služila človeštvu in nadaljevala s širjenjem svetlobe. Ko je zbrala dovolj velik zagon svetlobe je Veliko Belo Bratstvo poslalo nevnebovzetega poslanca, ki je bil ključ za njeno osvoboditev. Skupaj sta ustvarila potrebno ravnovesje in zagon Svetega ognja, da se je matrica ribjega repa raztrgala. Kmalu za tem je dosegla Vnebovzetje.

Zgodba Amerissis nam pomaga razumeti pomembnost zbiranja in grajenja Svetlobnega koeficienta. Ko ga povišujemo, istočasno gradimo in povišujemo Svetlobo planeta Zemlje. Svetlobni koeficient povišujemo z uravnovešanjem in širjenjem vrlin in svetih daril fizičnega utelešenja, to je moči, modrosti in ljubezni. Bitje z visokim svetlobnim koeficientom in ravnovesjem moči, ljubezni in modrosti lahko z ljubeznijo preobrazi onesnaženje v sebi, na planetu in v čutečih bitij ob spoštovanju njihove svobodne volje.

Babaji

Je nevnebovzeti Mojster, ki je združil vsa svoja svetlobna telesa med tem ko je bil v fizičnem utelešenju. On potuje preko Maha Vnebovzetih nivojev in vseh drugih svetovih in dimenzijah, vključno z nižjim astralnim pasom kot nevnebovzeti Bodhisatva. Vnebovzeti Mojstri se ponavadi ne spuščajo v nižje astralne nivoje, pač pa vodijo združevanje Nebes in Zemlje iz eteričnih nivojev. Združitev Nebes in Zemlje pomeni prizemljevanje višjih eteričnih nivojev v nivo fizične materije. Babaji je sprejel zaobljubo Bodhisatve, da bo pomagal otrokom svetlobe doseči Vnebovzetje in osvoboditev od programov matrice strahu v nižjih dimenzijah. Babaji je tako kot Mojster El Morja strog, vendar se iz njune strogosti izliva Ljubezen, ki jo občutimo kot inspiracijo, da nežno popravimo sami sebe in se uglasimo s Svetlobo. Oba pa sta neverjetno potrpežljiva in ljubeča. Skupaj sta izjemna učitelja, kajti Babaji vse vidi, El Morya pa vam daje priložnost razvijati Voljo Boga, kar je odlična podlaga za razvijanje vrline Božje Moči in Dragulja Popolnosti.

Victory- Vnebovzeti Mojster iz Venere in iniciacija notranjih Plamenov Dvojčkov

Mojster Victory želi da razumemo, da se integracija plamena dvojčka vedno začne v vašem Svetem Srcu. Mojster Victory pravi: » Obstaja bombardiranje z lažmi glede Plamenov Dvojčkov in odnosov zato da se prepreći razsvetljena resnica o združitvi Plamenov Dvojčkov. Mediji so popačili to resnico in se osredotočajo na potrebo po iskanju ljubezni izven sebe in dela, ki naj bi vas naredil celovite.

Zakaj je prišlo do tega popačenja? Zato je mnogo razlogov. Kajti združitev našega Plamena Dvojčka je realizacija polne transmutacijske Moči svetlobe. Razumite to in postali boste celoviti. Če je vaš Plamen Dvojček visoko v Vnebvzetih nivojih in zaznava ali se zaveda pomanjakanja iskrenosti pri sprejemanju in zavedanju celovitosti v sebi, potem se pretvarjate in priznavate, da še niste zreli za združitev. Združitev s Plamenom Dvojčkom je preprosta. Povabite svoj najvišji Plamen Dvojček v svoje Sveto Srce, kajti on je morda že v Vnebovzetih nivojih in potrpežljivo čaka na vaš klic.  Rekli smo najvišji Plamen Dvojček, kajti lahko imate več Plamenov Dvojčkov, kajti vsi smo prišli iz istega Svetega Ognja kot eno samo utelešenje, (to je walk-in, integrirani višji jazi itd…) Ko ga povabite v svoje srce, občutite širjenje Trojnega Plamena Moči, Modrosti in Ljubezni v srcu. Klic svojemu Plamenu Dvojčku omogoča spremembo elektromagnetnega polja (vključno s pomlajevanjem) in resnično sprejetje, da ste celoviti, ker je vaš Plamen Dvojček v vašem srcu. Vaše notranje sprejetje Plamena Dvojčka bo nato pripeljalo vaš Plamen Dvojček k vam, ne glede na to, kje se on nahaja v tem trenutku….Ni možno izgubiti priložnost za srečanje s Plamenom Dvojčkom, ker je vaše notranje sprejemanje kot Svetlobni magnet, ki bo pritegnil vaš Plamen Dvojček k vam.

Meditacija in invokacija Nebeških Buddh

Pet Dhyani Buddh so veliki zmagovalni zdravitelji uma in duše človeštva. Dajejo iniciacije modrosti in so zdravilo za najbolj smrtonosne strupe človeštva: nevednost, iluzije, ponos, poželjenje, sovraštvo, jezo, zavist in ljubosumje.

  1. Buddha Vairochana daje razsvetljeno resnico in stvarnost, ki odstranita strup nevednosti in iluzije. Mantra je OM VAIROCHANA OM ( 3x )
  2. Buddha Akshobhya daje mirno in nekritično razodevanje prave narave vsega kar smo mi, je naše ogledalo. Odstranjuje sovraštvo in jezo. Mantra je OM AKSHOBHYA HUM ( 3x )
  3. Buddha Ratnasambhava daje Diamnatni Um in zavedanje naše enakosti. Odstranjuje ponos. Mantra je OM RATNASAMBHAVA TRAM  ( 3x )
  4. Buddha Amogasiddhi daje vzdržljivost, pravilno presojanje in delovanje. Je manifestacija poti Bodhisatve, ki zapusti blaženost nirvane zato, da pomaga čutečim bitjem. Odstranjuje strup zavisti in ljubosumnosti. Mantra je OM AMOGHASIDDHI AH ( 3x )
  5. Buddha Amitabha vlada področju zaznav. Daje modrost razlikovanja. Odstranjuje grabežljivost in pohlep. Mantra je OM AMITABHA HRIH ( 3x )

Kristusov Vijolični Plamen

Je darilo transmutacije in zdravljenja strupenih čustev, kot so dvom, jeza, žalost in strah in tudi sprožilce za izbruh teh strupenih čustev. Na Vijoličnem Žarku delujejo Saint Germain, Nadangel Zadkiel, Elohim Arcuturus in Victoria. Omri Tas je Logos Vijoličnega Planeta, ki je pomagal, da se je njegov planet očistil vseh izvorov onesnaženja z delom z Vijoličnimi Žarki. Ko se mi čistimo z Vijoličnim Ognjem, se čisti tudi Mati Zemlja. Delovanje frekvence Vijoličnega Ognja je takojšnje, kajti potuje hitreje od vsake druge gostote, dimenzije ali sveta.

Mojster Saint Germain uteleša Plamen Svobode -Vijolični Žarek, njegov Plamen Dvojček, Lady Portia pa Plamen Pravičnosti. Sta hierarha Vodnarjeve Dobe.. Zloraba Svetih Ognjev je Svetlobna Bitja prisilila, da so Svete Ognje dvignili iz zemeljskega nivoja v eterične nivoje. Njegov zagon in predanost osvoboditvi človeštva so neomajani. Je Mojster alkemije, transmutacije in izgovorjene Besede. Ko je bil fizično utelešen, je v celoti združil višja svetlobna telesa s fizičnim telesom. Njegova Beseda je postala hipna zero-point mogočna invokacija in mantra: Jaz Sem, Ki Sem, Bitje Vijoličnega Ognja, ki sije Belo Ognjeno jedro Ljubezni in svetlobe!
I Am a Being of Violet Fire, I Am the Purity God desire! I Am That I Am!

Zaradi njegovih prošenj so Kozmična Bitja v prvi polovici 20. stoletja dovolila ponovno sproščanje Vijoličnega Ognja na fizičnem nivoju. Dane so bile odredbe za klicanje Svetih Žarkov, vključno s petimi Skrivnimi Žarki, obdanimi z Kristusovimi Kozmičnimi Metalnimi Žarki. 

Nadangel Zadkiel in Arheja  Sveta Amethyst nam pomagata pri osvoboditvi. V svojem Kristusovem Templju na eteričnem nivoju pomagata dajati iniciacije v Red Melchizedeka skozi Kozmični Portal Vesica Pisces. Ta portal je zgodovinski, kajti pred kratkim so se odprli številni Kozmični Portali. Šolanje v njunem Templju je pečatenje prerokb Shambale in Božansko združevanje Nebes in Zemlje in vsega kar planet Zemlja je, na mehak in nežen način. Svetujeta, da imamo razlikovanje pri manifestacijah naših izgovorjenih besed. Ali resnično verjamete, da bi nas Bog učil da manifestiramo stvari, na katere se ne bi smeli osredotočati? Ne osredotočajte se na stvari, ki jih ne želite v življenju. Zlato pravilo manifestacije je osredotočanje na tisto, kar želite v življenju. Nadangel Zadkiel in Sveta Amethyst želita, da skrbimo za Svete kristale in jih čistimo s Sveto Vodo in s Svetim Ognjem izgovorjene Besede. Med tem ko kličete Vijolični Plamen, bodite eno s kristali.

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net.

Comments are closed.