– Vpogled 3 – Jaz Sem Sam!

Vpogled 3 – Jaz Sem Sam!”      
»Jaz Sem Sam!«   

 

 

Predstavlja Tobias, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 3. november 2007

 

In tako je. Draga Shaumbra, ko združimo skupaj našo družino. Našo družino angelov iz vseh angelskih ravni, ki se stekajo na Zemljo sedaj, preoblečeni v človeško obliko, ki se imenujejo Shaumbra, da sodelujejo tukaj v tej veliki izkušnji, ki se imenuje življenje. V čast mi je, meni Tobiasu, da sem tukaj z vami, ki združujete skupaj vse te energije, ne glede na to ali sedite tukaj osebno, ali se povezujete preko novih visokohitrostnih internetnih linij ali, če berete ali poslušate to gradivo, kakšen drug dan, vendar  dejansko v trenutku sedaj.

Smo v novi energiji. Večino ljudi, se je sploh ne zaveda. Vendar vi, kot Shaumbra, ki se soočate s tolikimi energijskimi težavami vašega lastnega življenja, se zelo zavedate da se je nekaj spremenilo. Drugače je, kot je bilo pred nekaj meseci. Ni nujno, da takoj vidite učinke v zunanjem svetu okrog vas, vendar vi to čutite v vašem življenju. Mogoče čutite frustracijo, ker gledate na star način, kako ste do sedaj reševali situacije v vašem življenju, vendar teh starih načinov ni več na voljo. In ko jih poskušate ponovno doseči, se vam izmikajo.

Ste na točki, ko je zahteva, da se soočate na čisto nov način s seboj najprej in nato da se soočate z zunanjim svetom. Našli boste nove rešitve, na katere niste še nikoli prej pomislili. Popolnoma nova, kot bi jo vi imenovali – paradigma. Na začetku se vam lahko zdi nezadovoljiva, ker ste imeli določen način, ko ste poskušali in resnično reševali situacije. Mogoče niste bili vedno zadovoljni z rezultati, vendar ste vsaj nekako preživeli dan. In sedaj ko gledat nazaj v to škatlo z orodji in ko poskušate odkriti orodje, s katerim bi razrešili določeno situacijo doma, v pisarni ali sami s seboj, ugotovite, da ni več teh starih orodij. Izginili so. Oziroma, če še vedno ležijo naokrog vas, vidite, da nič več ne delujejo. Pokvarjeni so. Baterije so prazne in nimate vira, da bi jih ponovno napolnili.

To je Nova Energija in orodja so zelo, zelo drugačna. In sedaj mi pravite, »Ampak Tobias, kje so ta orodja? Pogledal sem v svojo škatlo z orodji in ta se zdi prazna.« Ustavite se točno tukaj. Globoko vdihnite. Pojdite ven iz starega načina razmišljanja o tem, kako se soočati s situacijami. Dovolite si, da se razširite. Nova orodja so tukaj, le ne vidite jih še. Tukaj so.

Torej, kaj počnete? Globoko vdihnite. Čutite prisotnost JAZ SEM znotraj vas – to ne  prihaja od nekje drugje, to je znotraj vas – in nato se zgodi smešna stvar. Orodja se začnejo pojavljati. Zelo so drugačna od tistih, ki ste jih imeli. Ni jih treba napolniti. Ni jih treba popraviti. Ne pokvarijo se. Vaših situacij v vašem življenju se lotijo zelo, zelo drugače in vedno bodo drugačna, ko se boste vrnili, da bi jih uporabili.

Torej, če ustvarite določeno orodje v vašem življenju v tem trenutku, da si zagotovite finančno likvidnost, se bodo v roku dveh mesecev ali nekaj tednov spremenili če jih boste poskušali ponovno uporabiti. Spremenili se bodo skladno z vami, v harmoniji z vami. Torej ne boste hodili nazaj k isti škatli z orodji, da bi odkrili stara orodja. Vsak dan, vsak trenutek se spreminjajo.


Pop Kviz

V zadovoljstvo mi je, da sem tukaj s to skupino na ta zelo poseben dan. Danes bom začel malo drugače, rad bi izvedel pop kviz  zelo kratek test, da dosežemo tok energije. V kratkem bom zastavil vprašanje, in želim… vas povabiti, da čutite odgovor. In ta je sam po sebi malo drugačen, ker ponavadi, ko ste na pop kvizu, takoj čutite pritisk? Mogoče malo zaskrbljenosti in pritisk v vaši glavi? Vsi vaši viri tečejo v vaše možgane. »Pripravi se, prihaja vprašanje,« si pravite, »Um bodi pripravljen.« Vendar ta odgovor ne pride iz vašega uma. Je precej drugačen odgovor. Prosimo vas, da intuitivno začutite odgovor znotraj vas.

Globoko vdihnite.

(pavza)

Dovolite si, da začutite odgovor. In vprašanje je: Zakaj ste tukaj?

Sedaj globoko vdihnite… zakaj ste tukaj?

(pavza)

Sedaj bomo prosili Mojstra Davida, da poda naokrog mikrofon. Kratki odgovori – ne bodite intelektualni, ker vas bom moral ustaviti. Čutite in izrazite odgovor. Zakaj ste tukaj?

SHOUMBRA1: Da sem. Le da sem.

TOBIAS: Biti. In če lahko dobimo tudi kamero prosim, na našo drago Shaubro, ki odgovarja.

SHAUMBRA2: Da izkusim.

SHAUMBRA3: Da se dotaknem življenj ljudi.

SHAUMBRA4: Da dokončam svojo mojstrovino.

SHAUMBRA5: Da se naučim ljubiti in peti.

SHAUMBRA6: Da pokažem pot.

SHAUMBRA7: Da delim, kdo sem.

SHAUMBRA8: Da čutim energijo.

SHAUMBRA9: Za družbo.

SHAUMBRA10: Da vas vse ljubim.

O.k., dobro. Sedaj globoko vdihnite.

(pavza)

Hvala vam za pop kviz. Hvala, ker ste si vzeli trenutek, da čutite iz svojega duha in ne iz vašega uma. Opazili ste, da je včasih težko definirati, saj definicija prihaja iz uma. Vendar dovoljujete svojemu umu in duhu, da pričenjata delovati skupaj in da se stapljata skupaj. Čutite energije in čudovite odgovore vseh.

Če bi jaz vprašal vprašanje, bi bilo zelo preprosto: Ker sem odločam, da je preprosto.

Vi niste tukaj, ker bi morali biti. Vi niste tukaj, ker vas je nekdo prisilil. Vi ste tukaj, ker ste se odločili tako. In vsako jutro, ko se zbudite, si postavite pop kviz: »Zakaj sem danes tukaj?« Ne le, da greste čez še eno serijo mehaničnih gibanj. Ne le, da dosežete konec dneva. Ko se zbudite zjutraj in ko vaša stopala prvič stopijo na tla, globoko vdihnite – »Zakaj sem tukaj?«

Začeli boste razumevate resnično lepoto vaše odločitve, da ste tukaj  – in lepote, ki jo nato lahko izberete vsak trenutek poti tekom dneva. Ni se vam treba vezati v masovno zavest ali masovne hipnoze. Ni vam treba početi stvari, ker mislite, da drugi ljudje pričakujejo te stvari od vas. Nič vam ni treba storiti, če tega ne želite.

Odločili ste se, da ste tukaj v tem življenju. Odločili ste se, da ste tukaj v tem pomembnem času spremembe – največje spremembe zavesti v zgodovini človeštva – da ste tukaj, da jo doživite in za mnogo vas, da ste Standard in Učitelj Nove Energije. To je vaša odločitev, zato je to vaša kreacija. Nihče vas ne more ustaviti. Nihče vam ne more tega vzeti. Nihče vam ne more otežiti življenja, niti vaš partner, vaši otroci ali vaš šef.

Vsako jutro, ko vstanete, globoko vdihnite in vprašajte in iz vašega bistva vprašajte, »Zakaj sem tukaj danes?« in poslušajte in čutite svoj lasten odgovor. Presenečeni boste, kako bo to spremenilo perspektivno tega dne.


Današnji gost

Tako, Shaumbra, danes imamo neka posebnih gostov in prosimo vas, da jih pozdravite v krogu. Danes sta dve vrsti gostov. Prva je skupina Shaumber, ki so bili v človeški obliki do nedavnega. Danes se jih je zbralo 24 tukaj. Sebe so imenovali Shaumbra, ko so bili na Zemlji. Živeli so duhovno življenje. Preučevali so ga, tako kot ste ga vi. Šli so čez preizkušnje in težave, kot ste šli vi. In oni so se odločili, da odidejo, večino njih pred Preskokom zavesti, nekaj pa takoj po tem.

Danes so se združili skupaj, da sodelujejo v tem prelepem praznovanju, tem srečanju Shoumber širom sveta. Oni so del vas. Oni so delali z mnogimi od vas z vami, medtem, ko so bili tukaj na zemlji. Odločili so se, da odidejo, da bodlo lahko na tej strani – da ne gredo nazaj k mostu cvetja, niti da gredo k svojemu tretjemu krogu takoj – temveč, da so tukaj, da pomagajo. Da pomagajo tej celotni skupini, ki se imenuje Shaumbra in da vam individualno pomagajo.

Njihova izkušnja z vami na zemlji je zelo sveža, zato lahko ponudijo vrsto vodenja, vrsto podpore in pomoči. Tukaj so sedaj stalno, delajo z vami, delajo z Mavričnim koncilom in angelskimi bitji. Ne, da bi se odločali namesto vas, temveč da podprejo odločitve in izbire, ki jih izbirate zase. Niso tukaj da bi vas opozarjali, kdaj ste naredili kaj prav ali narobe, ampak so tukaj, da vas zelo pogosto spomnijo zakaj ste tukaj, zakaj ste se odločili, da ste tukaj na zemlji.

Nežno bodo šepetali v vaše uho. Sedeli bodo poleg vas ponoči, ko boste spali. So z vami, ko se soočate z težkimi situacijami in ko niste prepričani, kam se obrniti. Dobili boste nežno spodbudo, ki pravi, »Obrni se vase. Tudi ti si Bog. Vse odločitve, vsi odgovori in vsa kreativnost je znotraj vas, ko enkrat to aktivirate, ko to enkrat izrazite in uporabite.«

Tako so se danes zbrali okrog in natančno vedo, čez kaj greste, poznajo potovanje Shaumbre in sedaj so prišli sem na naše srečanje kot slavljenci. Torej pozdravite jih in razumite, da oni ne žalujejo. Oni so se odločili da so tukaj – tako kot jaz, Tobias, odločili so se, da so tukaj – za vas, med to briljantno avanturo, ki jo doživljate.

Globoko vdihnimo in pozdravimo Shaubro, ki  je bila nedavno na Zemlji in je sedaj tukaj na naši strani.

(pavza)

Sedaj pojdite nazaj k vprašanju, o katerem smo govorili predhodno: Je to resnično? Če dovolite, da je. Vse je lahko resnično in ni nujno, da je fizično. Zelo hitro se učijo, da obstaja toliko stvari nad fizičnimi sferami. Ko se odpirate, spoznavati da je toliko stvari tam. Ogromno. Globoko vdihnimo.

(pavza)

Zelo poseben gost

Naš drugi gost danes, ki ga bom povabil sem v trenutku po tej kratki predstavitvi je zelo poseben seveda. Prosil vas bom da obdržite zelo sprejemljivo energijo, da obdržite svojo pomirjeno energijo. Dragi gost, katerega bomo povabili med nas je moj lasten aspekt, Sam.

Sedaj, za razumevanje, nekaterih izmed vas, ki ne poznate Sama. Sam je moja inkarnacija na Zemlji. Njegovo telo že obstaja na zemlji ko biološko bitje. Ima starše. Živi v dokaj majhnem mestu na severozahodu Združenih držav. Edinec. Njegova starša sta oba profesorja, oba zelo v svojem umu, mimogrede, in dejansko ne razumeta tega Sama, ki je bil nekako nenačrtovan – ali vsaj tako mislita. 

Sam je moj aspekt, aspekt, ki sem ga zelo ljubeče in skrbno ustvaril. Sam ni – kot pravite – popolnoma prizemljen. Nisem dovolil vsem mojim energijam, da vstopijo v Samovo realnost. Tako mnogo energije je še vedno tukaj v nefizičnih ravneh, kjer me poznate kot Tobias ali To Bi Wah in jaz počasi in skrbno dovoljujem svoji energiji, da se integrira v Sama. Sam je izraz ali aspekt mene, vendar ima svojo vrsto svobode, ima svojo vrsto osebnosti. Vidite, kreator ustvari stvari in jih osvobodi. Kreator je še vedno povezan z njimi, vendar jim daje avtonomnost in svobodo.

Sam je 8-letni fant sedaj. Je tih. Je zelo notranje usmerjen, vendar zaradi zelo, zelo dobrih razlogov. Sam se veliko uči zaradi pritiska njegovih staršev, ki sta učitelja. Sam ima tiho, vendar relativno normalno življenje. Ima alergije in astmo, vendar to ni problem ali napaka. To je zelo namerno, ker Sam – in jaz, kot aspekt Sama – ne želiva, da se ukvarja s športom iz zelo dobrega razloga. Ne želiva zaiti v tako vrsto energije, tako se odločava, da uporabiva astmo in ostale alergije kot način, da lahko ostaneva osredotočena navznoter. In astma in alergije bodo odšle, ko bo šel Sam čez obdobje pubertete.

Sedaj vidim svet preko Sama, ravno tako kot tudi preko vas, vendar prihajam zelo blizu, v ospredje in na oseben način. Sam se zaveda energij okrog sebe, vendar še ni  prepričan, kaj naj naredi z njimi. In ko sedaj doživlja svoja zgodnja leta svojega življenja, ko njegovi starši dodajajo vse več in več pritiska v njegov um, sedaj ni prepričan, kako uporabiti vse te druge energije, ki jih čuti okrog sebe ves čas.

Samovi starši so ta vikend odpotovali. Z njim je nekdo – ki ga vi imenujete varuška, kakšen čuden izraz – obstaja nekdo, ki skrbi zanj. Sedaj naj bi on delal domačo nalogo. Je v svoji sobi in je zakinkal v spanec. Pred tem nismo želeli začeti s tem kanaliziranjem, ker ni bil še čisto pripravljen. Izkušnja, ki jo bo danes dobil Sam z vami, bo ostala z njim dolgo, dolgo časa – njegov preostanek življenja na Zemlji.

Prosil vas bom, preden pripeljem Sama, da globoko vdihnete in da se spomnite, kako je bilo, ko ste bili vi stara šest ali sedem ali osem let stari; ko ste bili mladi, ko ste imeli široko odprte oči v ta nov svet okrog vas, vendar ste še vedno čutili učinke ostalih svetov. Še vedno se lahko dotaknete teh svetov. Imeli ste svoj privatni svet, svoje privatno življenje, ki je bilo zelo, zelo dragoceno.

In sedaj bom poklical v ta prostor energijo Sama. Dovolite nam trenutek tukaj.

(dolga pavza)

TOBIAS (nežno): Živijo Sam.

SAM: Živijo. Vem, kdo si, dišiš kot riba. 

TOBIAS: Ja Sam, to je moja energija. To uporabljava, ko se poveževa drug z drugim.

SAM: Ne vem točno kje sem. Povsod so ljudje.

TOBIAS: Sam, si s prijatelji, ki jim rečemo Shaumbra in to je mavrični krog in danes smo te povabili na naše srečanje.

SAM: Kdo je ta mož?

TOBIAS: To je Cauldre.

SAM: Oh, ima velik nos. 

TOBIAS: Ja, Sam, in ima veliko srce tudi.

SAM: Kdo je ta gospa?

TOBIAS: Sam, to je Linda. Ona je s Couldro.

SAM: Ona mi pripoveduje zgodbe. Spomnim se je.

TOBIAS: Ja, Sam, ona dela s teboj.

SAM: Zakaj ta gospa joka?

TOBIAS: Sam, spominja se, kako je bilo, ko je bila toliko stara kot ti in ko se je pogovarjala z angeli. Spomnila se je.

SAM: Zdi se mi, da poznam vse, vendar …se ne morem spomniti kako.

TOBIAS: Sam, poznaš jih in ko prideš sem, ko spiš, ko zares globoko sanjaš, z njimi delaš in se z njimi igraš.

SAM: Oh. Spet bom z njimi, vem. Srečal jih bom, vendar ne tukaj, ko…

TOBIAS: Sam, obstaja stvar, ki se imenuje Shaumbra. In v tvojem življenju, ko odrasteš, jih boš mnogo njih srečal in boš delal z njimi in mnogim boš pomagal učiti, in mnogim boš pomagal, da učijo druge ljudi.

SAM: Oh…oh. Kdo je ta mož?

TOBIAS: Sam, to ni Shaumbra. To je mož, z vaše ulice, ki je zadnjič umrl, in še vedno hodi naokoli. V redu je, ne rabiš skrbeti….

SAM: Včeraj sem zbolel in bruhal. Preveč bonbonov sem pojedel v šoli in sem bruhal in se je učiteljica razjezila. Zakaj se počutim smešno sedaj, Tobias?

TOBIAS: Sam, to je zato, ker se sedaj tvoja energija razširja in postaja del te skupine. In medtem, ko se počasi oddaljuješ nazaj kot mali deček na Zemlji, resnično postajaš del nas. Odraščaš. Spominjaš se, da si angel.

SAM: Oh. Vem, da sem angel, tega me ni treba spominjati.

TOBIAS: Sam, tamle lahko sediš mi bomo govorili in ti lahko hodiš naokrog….

SAM: Kdo je ta dojenček tam?

TOBIAS: Sam, lahko hodiš na okrog in govoriš z ljudmi, vendar veš, mi bomo nadaljevali našo razpravo.

SAM: Oh. O.k. Tu mi je bolj všeč kot v moji šoli.

TOBIAS: O.k, Sam. Mi bomo nadaljevali.

SAM: Kdo je ta kuža?

TOBIAS: Sam, to je Fred. On je vedno tukaj.

Tako kot se sam umesti v to skupino in spreminja svojo energijo iz majhnega fanta, starega osem let, ki je zaspal – vsi od vas veste, kako to izgleda. To še vedno počnete ponoči. Prestopite. Za seboj pustite človeške značilnosti in se vrnete nazaj k spominu kako je na nefizični strani tančice.

Ne traja dolgo, vsako noč, da greste nazaj v vaše angelske vzorce, kjer se tako povežete z tem, kar ste, vendar je to velika skrivnost za vse nas – za vse nas – zakaj pozabite, ko se pričnete prebujati in ko se prebudite nazaj v fizično telo, nazaj v 3D zavest. Nimamo odgovora. Vemo, da se mladi spominjajo več in več. Ne čutijo teže tančice, ki jo čutite celo mnogi vi. Vemo, da ko izberete zavestno odločitev na obeh straneh tančice – z drugimi besedami, ko ste v svoji človeški zavesti in ko ste angelska zavest ponoči, in včasih, ko ste v zamaknjenem stanju – da tančica pričenja izginjati. Vendar je še vedno tam. To je zelo zanimivo.

Ko smo nedavno govorili o Lake Tahoe, je zelo naporno priti nazaj v jutrih iz vaših angelskih doživetij, priti nazaj in si govoriti, da se boste spomnili – spomnili se boste kdo ste in zakaj ste tukaj na Zemlji – in nato je tako, kot bi vesoljska ladja ponovno vstopila v orbito. Zdi se, da je pospešila stran, nato pozabite, in nato se zavedate spet sami sebe v svojih čevljih. Ste nazaj v svoji človeški zavesti, ko se praskate o glavi in pravite: »Vem, da se je nekaj zgodilo ponoči in vem, da se nekaj spominjam.« Vendar izgleda, kot da ste to pustili za seboj.

Mladi, kot je Sam, ki je vidik mene, a vendar je tudi sam svoj, nimajo takih problemov. Njihov problem sedaj je, da se soočajo z znanjem in zavestjo, ki jo s seboj prinesejo vsako jutro, ker dojemajo dodaten zid, dodatno oviro – človeško zavest, človeški svet – ta jim ne dovoli, da bi govorili to, kar dejansko čutijo. To jim ne dovoljuje, da bi poskusili razložiti – celo besede so zelo težke – da bi razložili, da vedo, kdo resnično so.

Tako – tako kot Sam – so zelo tihi in usmerjeni vase. Imajo stvari, kot je astma, alergije, prehlade, različne, kar bi vi imenovali neravnovesja, ki jih zdravniki kar ne morejo diagnosticirati. Vendar je to dejansko način, ki jim dovoljuje, da ostanejo v svojem svetu, zase. Niso še pripravljeni da se polno utelesijo v ta svet, zaradi strahu, da bi pozabili, kdo so. Kot sem povedal, Sam ima namerno fizična neravnovesja, ker ne želi vstopiti v težke stvari, kot so šport. Ni primerno za njegovo energijo v tem trenutku. Ne potrebuje vse te moške energije testerona. Tako obstajajo stvari, ki niso nesreče, to niso stvari, ki so, kot bi jih vi imenovali tip načrta duše. To je le zavedanje da se ne želi iti tako daleč v fizični svet v tem trenutku.

Tako sedaj, s Samom, ki je polno prisoten danes…in razumite, da je prišel na to srečanje kot 8 letni fant, ko se odvija naše srečanje, se tudi on razvija. Danes je bolj angelsko bitje in del mene, Tobiasa, kot nekoč, ko ga boste srečali kot človeka.

Sam je, kot sem omenil edinec. Obiskuje javno šolo. Starša sta ga prisilila, da se uči, ker verjameta, da je to edini način, da preživiš danes v svetu. Njihovo orodje je študij, trdo delo, znanje in informacije. Nista nujno duhovna – njegova starša – vendar sta zavestna do te stopnje, da razumeta stvari, kot je holistični pristop, brez prevelikih odmerkov zdravil in da dovoljujeta bolj naraven tip procesa zdravljenja.

Svet skozi oči Sama

Zame je bilo zelo zanimivo opazovati človeštvo v tem trenutku, preko Sama. Nedavno so starši peljali Sama na obisk v večja mesta , kjer je Sam – in jaz – na široko strmel. Vidite, bilo je več kot dvesto let, odkar sem bil na Zemlji, tako si lahko predstavljate mojo percepcijo. Lahko sedim v svoji veličastni koči in gledam….ne dol, vendar uporabljam to kot metaforo….gledam dol, na aktivnost na Zemlji in dovoljujem svoji energiji, da je z vami. Vendar sedaj, ko postajam utelešen  na Zemlji, kaj se Sam ali jaz učiva.

 Tukaj je nekaj stvari, ki sva jih odkrila o ljudeh preko oči Sama. Ljudje so zelo prestrašeni, vendar sploh ne vejo, česa se bojijo. Živijo v neki vrsti paranoje. To je vrsta labirinta brez konca, brez smeri, brez zgleda, s prisotnim strahom, kaj se jim lahko zgodi, s strahom zunanjih sil, ne glede na to ali se gre za ljudi ali za nadnaravno. Tako postanejo zelo nevrotični.

In ko jih je Sam opazoval – Sam lahko še vedno vidi energijo, zelo, zelo dobro in čuti njihov strah – in včasih vpraša tujca, »Zakaj se bojiš?« In seveda lahko si zamišljate poglede, ki jih dobi, vendar ne dobi nikoli odgovora. In nato sprašuje svoje starše, »Česa se bojita?« In onadva odgovarjata stvari kot so »Ekonomija, konec sveta, izguba naše hiše, stradanja.« A Sam ve, da imata vse te strahove, vendar ne tiste, ki jih omenjata. Imata nepoznane strahove, ki so mogoče najtežji izmed vseh. In Sam, kot bitje – in kot jaz – sva zelo pametna, ko rečeva, »Zakaj res ne čutijo teh strahov in zakaj ne čutijo, da ti strahovi lahko gredo?«  Ker so tako in tako umetno povzročeni. Se podpirajo sami sebe. To je strah, ki ga nosijo dolgo časa in se sploh več ne zavedajo, da ga nosijo. To je Sama osupnilo.

Sam gleda ljudi s široko odprtimi očmi, nedolžnimi očmi. Vidi ljudi, ki hočejo voditelje sedaj, vendar ne želijo biti vodeni. Vidi…preko svojih 8 let starih oči, da ljudje hočejo primere in tega ne dobijo preko politikov, cerkvenih voditeljev ali poslovnih voditeljev. Želijo Standard. Želijo voditelje. Vendar, namesto tega, so le vodeni. Ljudje so vodeni – ne glede na to, ali jih vodi politika, ali njihova služba ali njihova družina – le vodeni so brez jasne smeri, skoraj tako, kot je Mojzes taval leta preko puščave 40 let, ko ni bil voditelj, temveč je ljudi le vodil.

Preko Samovih oči… preko oči dragega Sama, on sedaj vidi, da so tu ljudje, ko gleda v njih, ko gleda v njihovo energijo in vidi, da je ogromno stvari okrog njih, ki niso fizične. Tu so duhovna bitja, ki bi jih vi imenovali duhovi. Tu so angeli. In sam ne razume, zakaj ljudje ne vidijo tega. Ne razume, zakaj ljudje ne vidijo vsega tega, ker je zanj po popolnoma naravno, da to vidi, zakaj tega ne vidijo drugi.

Vidi, da ljudje molijo, čeprav imajo pred seboj odgovore. Kličejo k Bogu ali angelom in Bog in angeli so povsod okrog njih, vendar jih ljudje sploh ne vidijo. Zaradi tega se praska po glavi in se sprašuje, zakaj jih ljudje ne odprejo, da bi videli vse stvari, ki so že tukaj.

Preko Samovih oči, vidi – jaz vidim – da si ljudje želijo ljubiti in da si želijo biti ljubljeni, vendar se še vedno tako zelo bojijo ljubezni. Ne dovolijo sami sebi, da bi se resnično odprli, da bi lahko ljubili druge, da bi jim rekli »Ljubim te« brezpogojno. Uporabljajo druge besede. Skrivajo besede. Zakaj enostavno ne rečejo, »Ljubim te takega, kot si.« In ljudje si želijo, biti ljubljeni, a kljub temu imajo zidove in ovire. Pronicajo jih ven. Bojijo se, da mogoče obstaja potek ljubezni. A kot to vidi Sam je, »Pa kaj?« Ni vam treba sprejeti predpisanega poteka. Lahko enostavno sprejmete ljubezen.

Preko Samovih oči, on gleda energijo ljudi in opaža, da so v fizičnih bolečinah. To vidi predvsem, ko je zunaj in opaža, da je ogromno energije ujete v predelih hrbtenice. V celotni strukturi, v kostni strukturi telesa, je zelo koncentrirana in je zelo, zelo napeta, ker ljudje držijo svoje zadeve v njej. Negujejo bremena, ki jih ni potrebno negovati. Ker se upirajo telesu na vse mogoče načine in to povzroča dodaten stres.

Sam ima sposobnost, da pogleda v telo osebe in natančno vidi, kje lahko sprostijo to napetost, ki so jo zgradili. Vidi, da ljudje….dejansko je presenečen, da ljudje nimajo še več glavobolov, ker vidi tako velik pritisk v predelu glave in lobanje.

Sam vidi, da bi bilo tako preprosto ljudem opustiti tako veliko fizične bolečine, hrbteničnih in kostnih bolečin, ki jih doživljajo le z dihanjem in dovoljenjem, da ta bolečina odide. Vendar ne verjamejo, da je to lahko tako preprosto. Razmišljajo, da morajo jemati zdravila, ki konec koncev povzročijo večjo težavo in se ta nato pojavi nekje drugje.

Preko Samovih oči, on in jaz vidiva, da ljudje želijo svobodo. Želijo svobodo. Govorijo o svobodi ves čas, vendar so dejansko zelo ujeti. Ujeti so z omejenim sistemom prepričanj. Ujeti so v ponavljajoče kroge življenj in karme – imenujte to greh, če želite – vendar prepričanje, da so nekaj naredili narobe, ali da bi lahko naredili nekaj narobe. Vidi, da kljub temu, da si želijo svobode, zlahka sprejmejo svojo karmo.

Preko Samovih oči, on in jaz vidiva, da človek lahko opusti karmo. Lahko sprejmejo odločitev, da odidejo iz karmičnega cikla v trenutku. Oh, in vi Shaumbra, vi veste to, ko ste sprejeli to odločitev, da se življenje spremeni. Morate biti voljni dovolite spremembo, vendar….vendar je resnična svoboda opustiti svojo preteklost.

Preko Samovih oči, on gleda in vidi da ljudje tako obtičijo, se tako ujamejo v sisteme prepričanj drugih. Vidi, da ljudje pobirajo sisteme prepričanj drugih ljudi kar na cesti, v restavracijah. Vidi, kako lahko ena oseba pobere omejena prepričanja negativnosti druge osebe. To se lahko dogaja preko pogovora, ki ga imajo ljudje. Lahko je to celo energetski občutek, ljudi za sosednjo mizo, ko čutimo omejeno energijo in jo nato sprejmemo.

Sam, sedaj, preko svojih nedolžnih oči, gleda v svet in pravi, da so odgovori resnično zelo preprosti. Zakaj…ali kot pravi Sam, »Zakaj odrasli tako komplicirajo?« Ali, kot bi rekel jaz Tobias, »Zakaj ljudje tako komplicirajo? Ni se jim treba sprijazniti z manj. Ni jim treba uporabiti vse svoje energije le za to da preživijo. Ni jim treba sprejeti bolezni ali revščine. Ni jim treba sprejeti nič od tega. In zame, Tobiasa, je neverjetno, ker nisem bil na svetu več kot dvesto let, sem osupel, ker vidim, vse stvari, ki jih imate sedaj – tehnologijo – katere jaz nisem nikdar imel, nikoli. Celo v Atlantidi, ne glede na to, kak je bila čudovita, nismo imeli vrsto tehnologije, ki jo imate vi sedaj. Z vso to tehnologijo, zakaj ni nič lažje? Je naredila tehnologija vaše življenje lažje? Verjetno ne. Zavestni razlog za tehnologijo je preprosto, vendar glede na to, kje je zavest sedaj, je vse veliko težje.

Osupel sem nad tem, kaj čutim preko Sama, osupel, da so ljudje resnično dobri. Ljudje želijo biti dobri, najprej za druge,čudno, in šele nato dobri zase. Resnično želijo – in imajo globoko in strastno željo – da ljubijo nekoga drugega, da delijo stvari z drugimi, da so ljubljeni.

Resnično želijo narediti prave stvari v tem, kot to razumejo, v božjih očeh, ne zato, ker bi imel Bog pravila in bi jih kaznoval, temveč, zaredi tega, ker si to srčno želijo. Želijo biti, kot bi imenovali edinstven, svetloba ali pot. Želijo služiti Duhu, vendar ga ves čas postavljajo zunaj sebe, ne da bi razumeli, da je že znotraj njih samih. Tako imajo stalno željo in strast do nečesa, ki ni pravo ali umetno. Tako, dokler bodo želeli ustvariti zunanjega Boga srečnega, toliko časa ne bodo resnično zadovoljni ali izpopolnjeni, ker je Bog znotraj njih. In dokler ne bodo razumeli, da je….da se gre za zadovoljevanje njih samih, tako bodo dopolnili svojega duha.


Prihod na Zemljo

Počasi, sigurno, dovoljujem svoji energiji, mojemu bitju, da vstopa v Sama. Zanimivo je za vas, ki opazujete ali se zanimate v aspektologijo. Kako bi, to kar imenujete nadduša, kost sem jaz Tobias – kar bi vi imenovali »bistvo bitja«, jaz Tobias – sem ravno tako lahko aspekt in lahko ustvarim identiteto, ki se imenuje Sam. To je zelo, zelo zanimivo in bi morali biti vsi pozorni. Ko dovolim svoji energiji, da teče v Sama, zaradi te neverjetne privlačnosti, vrste magnetne privlačnosti zavesti s strani Zemlje, ravno tako umikam, kar bi vi imenovali Tobijev duh. To je kot nasprotje Alzheimerjeve bolezni, ko dovoljujem svoji energiji, da vstopa vanj.

Oh, imam svoje dneve in Couldre in še nekateri veste, da nisem bil tako prisoten, ker vse več mojega bistva potuje v Sama. Še vedno obstajam na teh ravneh. Še vedno sem, kar bi vi imenovali Izpolnjen Mojster, ali kakršenkoli izraz že je. Vendar, veste, energija Zemlje in človeška zavest sta tako zapeljiva in tako privlačna, da me vleče, kot je vas. Oh, in zagotavljam vam, da bom tu, ko pridem sem, da govorim v teh vpogledih do Julija 2009. Mene ne boste dobili polovično, poskrbel bom za to, da bo moja energija nedotaknjena. Lahko bodo dnevi dol s Samom. Tisti dan se ne bo najbolj počutil, mogoče bo veliko spal, vendar bom jaz resnično tukaj.

Sedaj, pravite, »Zakaj dovoljuješ, da se to dogaja, Tobias? Zakaj to delaš? Zakaj si tu? Zakaj je sedaj tu Sam?«

No zaradi nekaj razlogov. Ker lahko. Ljubim izkušnjo. Obljubil sem vsem in vsakemu od vas, da pridem nazaj v človeški obliki, tako, da se lahko dejansko dotaknem vas in delam z vami in delim z vami, da lahko večerjam z vami, z vami pokadim nekaj cigar in defenitivno spijem nekaj kozarcev vina skupaj z vami. To počnem tudi zato, ker, ko moja energija potuje sedaj v Sama, ko se moja zavest razširja na ta kraj, imenovan Zemlja – in katero vleče zelo, zelo močno – želim biti tudi standard tako kot vi, da dovoljujem svojemu duhu, da pride polno na Zemljo popolnoma utelešen.

Vidite, tu lahko sedim v svoji koči in govorim z vami, kako naj bi bilo, grem z vami skupaj skozi te vpoglede in lekcije in vam dam male poslastice, kot so »stojte za nizkim obzidjem«, »potopite se v globok bazen«, ali karkoli sem rekel v preteklosti.  Vendar….resnična izkušnja je postati utelešen preko Sama, da dovoljujem svojega celega duha vanj, vso mojo božanskost. Nič več, da sem le človek, temveč da sem vse kar sem. Vidite, to je to, kar vi počnete sedaj. Tudi vi ste Sam, na svoj način, vaš lasten Sam, vaša lastna izkušnja.

Vidite, precej čudno, le vam sledim. Nekje na drugih ravneh v tem trenutku je del vas, kateremu ste trideset, petdeset let počasi dovoljevali vaši energiji, da vstopi v vas. Mislili ste, da ste le vi, da ste le človeško ime, ki ga imate. Mislili ste, da čakate na neko razsvetljenstvo, ali da čakate na nek veliki mistični dogodek, da se zgodi. Uganite kaj? Se že dogaja.

Zgodba, ki sem jo ravnokar povedal o Samo, 8 letnemu dečku, ki je zaspal nazaj v svoji spalnici doma, kar ste tudi vi. Imeli ste to izkušnjo. Mogoče ste bili šest, mogoče ste bili deset let stari. Imeli ste to izkušnjo povezovanja s samim seboj, z vašim bistvom, z vašo božanskostjo. Ko ste bili zaspani ali bolni nekega dne, ko ste sanjarili v šoli o glasu, ki vas kliče in pravi, »Zdravo Sam. Se me spomnite? Jaz sem mož, ki diši kot riba.« Tako se jaz in Sam povezujeva, tako ve, da je varno. Ve, da to ni le ena tavajoča entiteta, ker, kateri duh bi si izbral, da bi dišal kot riba? To je moja vrsta parfuma, tako da Sam ve, da sem tukaj.

Ravnokar se vam dogaja, posebno sedaj ko smo šli preko preskoka zavesti skupaj. Vaš – kakor koli ga imenujete, vaš Tobias, vaše bistvo – je počasi pronical v vaše življenje. Sedaj še bolj pronica. Vaše bistvo na drugi strani pronica v vas kot pesek v peščeni uri, ki potuje – kot bi imenovali – zgornje ravni, ki sedaj pronicajo navzdol v te ravni. Sedaj si želi imeti z vami drugačen odnos, ne le ponoči, ne le ko ste zaspani ali v zamaknjenem stanju, temveč, ko ste polno prisotni. Vaš Tobias, vaše bistvo si želi vstopiti v vas.

Tega ne morete zahtevati, vidite. Celo jaz, Tobias ne morem prisiliti svojega bistva v Sama. Sam, kot vi, imate svojo lastno identiteto, vaše lastne odločitve. Vendar, če se odločite, še se odločite za nekaj malo bolj drugačnega, če se odločite za nekaj zelo širokega, če se odločite za ta preskok zavest znotraj vas samih, lahko dovolite, svojemu, ki ga imenujete vaš veliki jaz, vaša nadduša, Vi, ki ste, da vstopi bolj polno v vaše življenje sedaj.

To se ne zgodi preko noči, delno zato, da ne zažge vašega telesa ali vaših možganov, vendar je lahko tu. Ta srečanja, ki ste jih imeli z, kar imenujete, srečanje z vašim resničnim jazom ali višjim jazom ni treba, da so drugje v drugih razsežnostih. Srečanje med vami in vašim resničnim jazom imate lahko tukaj v tej realnost. Lahko ste gostitelj. Lahko ste tisti, ki pokliče svoj resnični jaz k vam, da je tukaj z vami.

Sedaj, ko to storite, opustite pričakovanja. Dovolite, da gre koncept kril. Ne vemo, od kje je to prišlo.  Krila – vi vedno pričakujete krila! Opustite to. Sledite občutkom. Pojdite ven iz svojih misli. Vaše misli imajo določene notacije predvidevanja »rešitelja«, ne glede na to ali je rešitelj Jezus, rešitelj z vašega višjega jaza. Opustite to. Tukaj ni nobene potrebe po rešitelju. To je stara zavest in stara hipnoza. Ko povabite vaš polni jaz sedaj ali katerikoli drugi dan, opustite predvidena pričakovanja, da boste nenadoma videli vse preko stena ali preko oblačil ljudi.  To je zelo unikatna izkušnja. To smo dejali mnogokrat – ne gre se za to, da postanete super človek. Gre se za to, da postanete polno integriran človek.

Torej opustite pričakovanja, da bi vedeli, kaj se bo zgodilo jutri ali naslednji dan, ker to ni pomembno. Vse kar šteje je to, kar se dogaja tukaj v tem trenutku. Opustite domnevo, da se bo vaš I.Q. povečal za petintdidestet točk. Lahko najamete tečaje, za 500 $, ki bodo to potrdili. Ni vam potreba to izsiliti iz svojega duha. Znebite se koncepta, da boste kar naenkrat zgubili 15 kilogramov. Včasih, ko se mimogrede vaše bistvo integrira, boste potrebovali več fizične teže, kar nekaj časa, ker, no boste pač morali jesti za Muti vas! 

Vaše telo se bo naravno revitaliziralo, če mu boste dovolili. Vendar ta aspekt, nadduša, kakorkoli ga že imenujete »Vi« -Rad bi imenoval resnični Vi, pravi Vi – čaka, da lahko vstopi, čaka, da je povabljen. Ni vam treba skrbeti, da ga bo svet okrog uničil, ga pokvaril ali okužil. Vi ste polno integrirano bitje. Ni vam treba ščititi »Vas« pred zunanjim svetom. Lahko mu dovolite, da vstopi. Ni vam treba skrbeti ali ste dovolj dobra oseba, niti, ali ste pravilno izvedli jogo in vaše dihanje ali če imate še vedno – kako naj rečem – nekaj madežev na sebi zaradi stvari, ki ste jih naredili v prihodnosti. Vaš duh, vaš resnični jaz resnično ni obremenjen s tem. Vseeno mu je. Zanj je le izkušnja. So le odločitve, ki ste jih izbrali in vi, vaš resnični jaz že ve to, tako da ga lahko povabite v to realnost.

S Samom bova imela izkušnjo, v katero vas vabim sedaj. Ko sam zraste malo, ko bo bolj zavesten in se bo bolj zavedal stvari, ki jih vidi, vendar ne s svojimi očmi, in stvari, ki jih sliši, vendar ne s svojimi ušesi, je to veliko bolj resnično ne glede na to, kaj pravijo njegovi starši ali drugi otroci. Vidite, sedaj on to zadržuje v svojem privatnem svetu, vendar, ko bo postal mlad mož, se bo zavedal vrednosti tega. Zavedal se bo, kako resnično je. Ti glasovi in vizije in ti občutki, ki jih bo dobil, ki se jih bo zavedal, da je čas, da jim preneha upirati ali jih blokirati. To je čas, da sprejmemo in jim nato dovolimo v svet. In to je, ko se bova združila in kar bi imenovala končna, zelo lepa, lepa pot. To je izkušnja skozi katero greste vi v temu preskoku zavesti. Sprejmite to. Dovolite, da pride v vaše življenje.

Nekoč…nekoč, se bomo srečal preko Sama. Lahko se srečamo na srečanju Shaumber. Z nekaterimi se lahko srečamo, kot smo se že na forumu – in rad bi, da preneha prevzemati te občutke. Ne Crimson Circle, temveč nekatera druga, ki so prisotna. Nekaj vas je že srečalo Sama preko interneta. Nekoč se bomo srečali in se dodobra nasmejali vsemu temu.

Želim trenutek… vdihnimo.

(pavza)

Tako lepo je gledati poroko nekoga, ki je bil le človeški vidik sebe z resnično božanskim jazom v tej realnost. Ne zadaj na še eni nefizični strani, temveč točno tukaj. Kakšen užitek je videti, kako vse več in več te zavesti »Vi« resnično prihaja v ta trenutek.


Energijsko stičišče

Le še nekaj drugi stvari v današnji diskusije. Tukaj je stičišče energij, ki se dogaja v zunanjem svetu. Mimogrede, zapomnite se na notranjem svetu je vse zaradi vas. Je vse, kar vam dovoljuje, da poznate sebe. Da vam dovoljuje, da čutite sebe, da vam dovoljuje, da se razširite nad um v vaše občutke, v vašo domišljijo in v vašo kreativnost. Gre se oz. vas na vaše notranjem svetu.

Na zunanjem svetu – zunanji svet, ki ga vidite zunaj, o katerem berete – ni nič od vas. Mislite, da je, vendar vas želim ustaviti za trenutek. Saint Germain pravi da večina, večina glavnih problemov v vašem življenju ni vaših. To so problemi drugih ljudi v vašem življenju – ljudi, s katerimi delate, ljudmi v vaši družini, ljudi, ki jih ljubite in ljudi, ki jih ne želite več ljubiti – in vi prevzemate te probleme. Ponotranjite jih.

Obstaja dober razlog za to. Obstaja dober razlog, ker je eden izmed razlogov, zakaj ste vi tukaj na Zemlji je zato, ker ste se tako odločili, da ste razširjevalec zavesti. Nekdo, ki sprejme zavest, dela z njo, jo razširja za vse. Vi ste pionirji zavesti. To je eden izmed razlogov, zakaj ste tukaj.

Tako prevzemate emocije in čustva in zavest od drugih, iz sveta okrog vas in to vzamete, kot bi bilo vaše. Prevzamete trpljenje nekoga drugega, pomanjkanje obilja ali bolezni. To posvojite. Vi ste strokovnjaki pri tem početju. Vi to prevzamete in dovolite, da postane vaše. Vi to dejansko počnete v korist človeške zavesti, vendar ste sami sebe prenašali naokoli, ko ste mislili, da ste to vi. In to je eden izmed osnovnih razlogov, zakaj jaz, Kuthumi, Saint Germain in Quan Yin in drugi smo tukaj – da vas opomnimo. Da vas opomnimo, da je bilo to delo, ki ste ga opravljali do sedaj, vendar vam tega ni treba več početi.

Ni vam treba prevzemati trpljenja, problemov, omejitev, ali česarkoli drugega od nikogar, ker v tej novi energiji, ste lahko pionir zavesti na čisto drugačen način. Ni vam treba biti ta kameleon, ki prevzema drugo energijo. Ni vam treba biti goba, ki vsrka druge stvari nič več. Ni nujno, da ste to počeli za posameznike, vi ste to počeli za človeško zavest v splošnem. To lahko opustite. Tu so novi načini razširjanja zavesti.

Kuthumi je govoril o tem. Vsi smo govorili o tem, vendar Kuthumi je o tem govoril prejšnji mesec. Gre se za SEDAJ, gre se za vas. Ko dovolite da se poln jaz integrira in ko dovolite sebi, da se razširite, postanete to kar ste. To…kar resnično ima potencial da spremeni vso zavest.

Tako prosim opustite prevzemanje težav drugih. Kadar koli sedaj in do naslednjega vpogleda, vedno, ko boste imeli bolečino, vedno, ko boste imeli problem, vedno, ko boste imeli slab dan, vedno, ko boste depresivni se ustavite točno tu. Povedal vam bom, z vami bom, to ni vaše, razen, če ne želite, da je. Vi ste to pobrali. Vi ste to posrkali iz drugih. Vi ste to posrkali preko časopisov, preko televizije. Vi ste to posrkali, ko ste kupovali in definitivno, ko ste vozili.

Tako, ustavite se za trenutek. Vprašajte se, »Je to moje?« Je ta depresija res vaša? Nato bo nastopil vaš um in se igral z vami in vam rekel, »No, mogoče pa je del tega. Mogoče je tega trideset procentov mojega« – ustavite se točno tukaj. Globoko vdihnite. Če vi tega ne izbirate, to ni vaše. Tako preprosto je to. Govorim celo o stvareh, ki ste jih  počeli v tem vašem življenju. Če nečesa ne izbirate, to pripada aspektu, ne vam celim. Pripada vam, pred leti, vendar ne vam v trenutku SEDAJ. Le to kar vi izbirate je vaše.

Da se vrnemo k temi – zunanji svet. Tukaj je stičišče energij in vi jih boste čutili. Trenutno so zelo intenzivne, ker se trenutno stekaj skupaj štiri energije skupaj. To so aspekti človeške zavesti, vendar zaradi nenadnih sprememb se zdi,  kot da bi štirje avtomobili prišli na isto točko iz štirih različnih smeri.

Najprej so to finance. Finance – svetovne finance, finance podjetij in poslovanje – in vi to lahko vidite. Ni vam treba da ste jasnovidni, da razumete, da denar – finance – trenutno doživljajo veliko stopnjo spremembe. Finance so simbol energijskega toka, energijskega toka v virih. Vendar so finance v svetu trenutno prizadete. Poglejte cene nafte. Poglejte na tržišče za gospodinjstva. Poglejte nove države po svetu – pojavljajoče in razvijajoče države trenutno – postajajo bolj uspešne, ker obstaja prerazporeditev financ po svetu. Finančni trgi se ne bodo sesuli, vendar se bodo spremenili. Sedaj nekateri ljudje mislijo, da sprememba pomeni zlom, ker ne marajo nobene spremembe na splošno.

Bančni sistemi se spreminjajo. Način, kako se obravnava kredit se spreminja. Vrednost, ki označuje dobrine in servise se spreminja. Včasih je bilo zelo preprosto. Merica koruze je imela toliko vrednosti. To je bilo zelo preprosto, ker je bilo življenje bolj preprosto in lažje. Vendar kako vrednotite storitev? Kako vrednotite nekaj kot je razvoj nove tehnologije? To ni košara in ne tovornjak nečesa, in vaša stara ekonomija je osnovana na tovrstni mentaliteti – nečem otipljivem. Vendar ste vi v neotipljivi energiji trenutno. Tako finance spreminjajo način, kako se energija pretaka.

Ne paničarite Shaumbra. Ne ujemite se v dramo. To je drugo stvar, ki popolnoma fascinira Sama, ko gre ven v ta svet, kako drama povzroči, da postanejo ljudje tako naspidirani, ne glede na to, ali je dobra ali slaba. Vendar oni ljubijo dramo. Drama jih hrani in nato seveda, kot veste, jih nato sesuje.

Nazaj k zunanjemu svetu – finance. Druga energija ki se steka sedaj je ta, ki jo imenujemo okoljevarstvena. Zemlja ima približno šest milijonov ljudi in Gaia lahko poskrbi za deset milijonov ljudi, brez da bi doživela kakšne velike spremembe. Ena izmed sprememb je ta da duh stare energije duha Gaia odhaja in prepušča odgovornost ljudem.

Koliko onesnaženja lahko svet prenese? Kakšni bodo vremenski vzorci? Kaj se bo zgodilo s stvarmi, kot so potresi, neurja, hurikani? Celo te stvari, požari, nedavno v Kalifornija, je način, kako se čisti star – kar bi vi imenovali – virus seksualne energije. Vendar ravno tako, ko imamo zelo gosto populacijo ljudi, ki so pod stresom – svojim lastnim stresom – stresom Zemlje pod njimi – boste dobili reakcijo. Požar, poplava ali neko drugo vrsto čiščenja.

Okolje se trenutno zelo hitro spreminja. Pola se, se vsaj tako vi pravite, segrevata. Vendar še več kot to, magnetizem polarnosti Zemlje se bo spremenil, se bo začel premikati v nasprotno smer v vašem življenjskem obdobju. Sedaj boste padli z Zemlje.  ne bo imelo katastrofalnih implikacij, vendar pa bo imelo pomembne implikacije na odnos med vami in Zemljo. Pola sta v reverzu.

Vse več boste brali o okolju. Včasih je dovolj, ko Sam to vidi, postane zelo depresiven »Kaj delajo ljudje Zemlji? In kaj dela Zemlja ljudem?« no razvijajo nov odnos drug z drugim.

Tukaj je še ena…mimogrede energija Zemlje, okolje v svojem bistvu, je simbolika vašega odnosa z vašim telesom in vašim odnosom z vašo fizično realnostjo, vašim fizičnem okoljem. Sposobnost sprejeti dejstvo, da ste tukaj na Zemlji v telesu – namesto, da poskušate oditi iz svojega telesa – dejansko da postanete popolno utelešeni, polno prisotni tukaj na Zemlji.

Naslednja energija, ki se steka sedaj je tehnologija. Tehnologija dejansko narašča na skoraj alarmno vrednost. In alarmno, ker se tako hitro premika in postaja tako močna, da obstaja zaskrbljenost skoraj na naši strani, »Ali zavest jo zavest lahko dohaja?«

Sedaj zavest kreira tehnologijo, kreira inovacije, vendar na določeni točki tehnologija lahko prestopi prag razvoja in razširitve na lastni zavesti. In nato imamo lahko zelo zanimive situacije. Je zavest pripravljena, da uporabljamo pametno tehnologijo?

Oh, ne govorimo o tem, da razstrelimo drug drugega z nuklearnim orožjem. Govorimo o tehnologiji, ki je postala tako napredna, da postaja mentalna, da ljudje postajajo bolj mentalno osredotočeni, kot so bili kadarkoli doslej in da dejansko zaprejo srce, intuicijo, kreativnost, saj dovoljujejo tehnologiji da to dela namesto njih. Osnovna energija za tehnologijo je učinkovitost in človeška zavest ustvarja tehnologijo tako, kot ni bila ustvarjena še nobena tehnologija v katerokoli eri človeštva, zato, da bi bilo življenje preprostejše in lažje. Vendar dejansko, se je zavest spremenila v orodje, ki je naredilo življenje bolj težko, bolj zapleteno in dobesedno odstranjuje, ropa kreativno energijo.

Sedaj, to ni nujno, da je tako. Tehnologija ni slaba  – če slučajno nekdo razmišlja, da bi šel domov in vrgel ven svoj računalnik!  Tehnologija je lahko uporabljena, da ustvari vaše življenje preprostejše, da naredi vaše življenje bolj učinkovito v fizičnem in včasih v vsakodnevnih aktivnostih, tako da imate več časa za kreativnost in inspiracijo. Tehnologija naj bi služila višji zavesti in ne da jo uničuje in se osredotoča le na um ali možgane.

In dovolj čudno, četrta energija, ki prihaja v to stičišče je moda. Moda!  In to mislimo resno. Moda in dizajn. Moda in dizajn sta načina izražanja, način prikaza vašega ponosa, način pakiranja energije in reprezentacije. Moda in dizajn se trenutno premikata v ta prostor zelo hitro. Za nekaj  časa je malo obtičala, v mojem skromnem mnenju, in sedaj je ponovno zagotavljanje na nekaterih osnovnih ravnih mode in dizajna.

Sedaj, zakaj bi moda in dizajn bila pomembna kot ena izmed teh štirih stikajočih se energijah? Moda in dizajn sta simbolika ženske energije, ki se steka na ta planet Zemljo sedaj.

Najprej, to je vaše lastno sprejetje vaše ženskosti, ne glede na to ali ste moški ali ženska, to je ženska energija. Žensko energijo ni treba več zadrževati nazaj, jo dominirati z moško, ta sedaj prihaja v naš prostor. To boste videli posebno v renovaciji,a ali – kako naj rečem – v reorganizaciji mode in industriji dizajna, ker boste imeli več občutljivosti in več zavedanja.  Ko boste v hiši, sobi ali v stavbi ali kjerkoli to ne bo le osnova, temveč bo čutiti hvaležnost.

Vendar ko ta ženska energija sedaj potuje bolj in bolj v to človeško zavest, obstajajo energije, ki ne bodo želele videti tega vstopa ženske energije. Tako boste videli borbo izmed ženko in moško energijo. Pojavile se bodo na kraju, ki je očiten, v cerkvah, v poslu v velikem obsegu in v vladi. Vendar boste videli, ko se ženka energija steki v sedaj masovno – ne le za vas individualno – temveč masovno, videli boste spremembe v modi in dizajnu. Vendar nato boste videli pojav te energije v politiki, vladi, vodenju in poslu in mnogo, nogo drugih področjih.

Tukaj imate štiri energije, ki prihajajo iz dejansko drugačnih smeri, in vse se stekajo v določeno točko v času in prostoru v človeški realnosti. Zapomnite se, ne gre se za vas. Vse to je primerno. Obstaja razlog za vse te stvari. Ljudje na splošno kličejo te energije. Sedaj je vprašanje, kaj bodo naredili z njimi?

Shaumbra, sedaj ste v Novi Energiji. Tukaj ste po lastni izbiri. Začeli smo danes s pop kvizom – zakaj ste tukaj? Zato, ker ste se tako odločili. Sedaj, kaj bi radi storili s tem? Kako boste ravnali s seboj? Kako boste dovolili sebe v tej realnosti? In kako boste razumeli kaj je vaše in kaj ne? Kako se boste odločili, da živite in da ste kreator v tej novi realnosti?

S tem, Shaumbra, globoko vdihnimo.

 

Slovo od Sama

Zahvaljujem se Samu, ki se bo zelo kmalu zbudil in se spraševal, kaj hudiča se je ravnokar zgodilo!  Če se spomnite svojih sanj, včasih se prebudite iz sanj in nimajo nobenega smisla. Sam naprimer se bo v kratkem zbudil. Čutil bo da je govoril z veliko ribo, ki hodi – ribo, ki je prišla iz vode… Tu sem zelo resen! To je bila riba, ki je prišla iz vode in začela z njim govoriti in on se je zabaval, ko je govoril s to ribo.

In nato je bil s skupino na  pokopališču, z ljudmi, ki so mrtvi in hodil je z njimi in oni so prihajali iz grobov. To je simbolika sanj, mimogrede. Nato je bil v veliki areni z veliko ljudmi, ki so strmeli vanj, in se je počutil malo v zadregi in malo prestrašen, ker jih je bilo tisoče in tisoče, ki so samo strmeli vanj. Vendar je čutil, da pozna vsakega od njih, in nato je odšel in se usedel z njimi in nato se je zbudil. In tako sanje delujejo.

Tako, Sam, čas je da se prebudiš.

In Shaumbra, to je čas, da vas spomnim, da niste nikoli sami.

In tako je.

 

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

Comments are closed.