– Utelešenje

Utelešenje (avg 04 – avg 05 )      
šaud 1: UTELEŠENJE NOVE ENERGIJE – avg 04

 

Z nami je energija družine, ljubezni in zlite in utelešene energije Aaa in Ooo.

Najlepše je, preden zaspite, ko prečkate, pridete čez k nam in opuščate močen fokus na človeškost.

Ko si dovolite zdrsniti, dovolite da si telo in um spočijeta v sanjah, takrat pridete na našo stran. Vemo, kako to ljubite, ko vas zmanjka; takrat mi globoko vdihnemo in se uglasimo z vami. Vaša srca se odpirajo, tako se spreminjate v teh letih… Tako daleč ste prišli in zadnji mesec so bile energije drugačne, najčistejša oblika šauda, ko smo stopili nazaj in vam dovolili govoriti na najbolj brezpogojen način. Na stran smo dali naš humor in naš vpliv, da ste sami šli brez strahu čez globel in izpostavili resnico energijo teme; v veselju in ljubezni smo ploskali…

Tak izziv je bil za Lindo in Geoffa, a čas je bil, da se odprete svetu, da to energijo daste v zavest ljudi.

V šaudu »tema je božanskost« je šlo za odpiranje src in zavesti ljudi. V njih je zdaj novo razumevanje teme, Boga znotraj, novo razumevanje tega, kam lahko greste – brez borbe. Odprli ste vrata v razumevanje, kam z integracijo energije svetlobe Aaa! in teme Ooo! lahko greste v zavesti, v razvoju…

Preplavljeni smo, ko pridemo v vaš prostor; skozi toliko sprememb v svojem razumevanju ste šli zadnje tedne. Nekateri ste se zelo zaposlili z zunanjimi zadevami, z delom, ljudmi…, da vam je začasno raztreslo um. Tako je dosti energij našlo prostor v vaše bitje, ne da bi um analiziral in filtriral. Veseli smo, da ne analizirate preveč. Samo občutek, vedenje in modrost…, povezanih z energijo teme. Če boš analizirala, te bo zmedlo in težko boš našla ven. Ne vpletaj možganov; malo težko in strašljivo je spustiti možgane. A sposobnost občutkov razumevanja presega vsak um. Sposobnost božanskosti, ki ureja in predalčka stvari presega um, ki res že želi spustiti stara bremena in obveznosti sodnika in porote. Želi aktivno sodelovati, ne pa določati vrednot ali ocenjevati. Možgani so bistveni, ampak naj pridejo občutki naprej. Celo razumevanje teme pride ven kot občutki – mnogi ste ob poslušanju prejšnjega šauda čutili preplavljajočo ljubezen, vedeli ste sočutje in šele potem se je vpletel um.

Tema želi biti sprejeta, ne analizirana. Tema želi biti ponovno integrirana.

Tema se vrača kot velika ljubezen, da sebe podeli s tabo. Da ti pokaže, kaj je delala, medtem ko si ti počela svoje stvari. Ne zavestno… Energija Ooo želi s tabo podeliti, kaj je delala, medtem ko ni bila na Zemlji, saj ne zadeva samo fizični univerzum. Ooo te je stalno objemala, medtem ko je šla skozi tvoje druge izkušnje. Tvoje druge potenciale je živela, stvari, ki si jih ne moreš predstavljati drugje kot samo v duši in božanskosti… A lahko to razumeš, v polnem izrazu…, kaj si?

Predstavljaj si vsa svoja prejšnja življenja na Zemlji, kot moški, kot ženska…, dve roki, dve nogi, pa oči in ušesa… Vse izkušnje, vsi konflikti, življenje vseh svojih potovanj… Predstavljaj si, kaj je delala tvoja božanskost… Igrala se je z vsemi tvojimi potenciali za tvoje dobro in to bi zdaj rada podelila s tabo. Zato tako poudarjamo pomen domišljije, zato je zdaj čas za odpiranje srca in uma.

Ko je božanskost utelešena, ko je bistvo energije Ooo sprejeto, so zgodbe za povedat, izkušnje za podelit. Tako dolgo si bila ločena od sebe, od družine, od prijateljev… Ko se ljudje po dolgem času srečate, si podelite zgodbo, energijo, vznemirjenje. Prav to zdaj želita storiti božanskost in tema v tebi. V prihodnjih dneh boš lahko izkusila dosti občutkov, informacij, zgodb… Videti bo tvoja zgodba pa ne tvoja izkušnja, osebno bo, a ne boš vedel, od kod. Vse to bo prišlo, ko boš dovolil poroko obeh svojih energij. Tvoja Ooo energija je bila zaposlena tako kot ti. In zdaj so zgodbe za povedat…

Pred 6o leti v dnevu s številko 33 smo bili na naši strani skupaj na velikem zborovanje Reda Mavrice. Zbrani so bili predstavniki energij vseh angelskih družin, Mihaela, Sanande, Rafaela in drugih, vsi zbrani… Vsi ste bili tam v taki ali drugi obliki, nekateri že otroci na Zemlji, večina pa še ne inkarnirana. Prišli ste na ta zbor Alatona, ki pomeni Kreacija, Jaz kreiram, Jaz sem.

Bližal se je konec vojne in znano je že bilo, v katero smer bo šlo ob koncu vojne; za odločanje o novi smeri je šlo. Smer smo videli na naši strani, zato smo odposlali klic.

Klic za inkarnacijo nove legije angelov!

Govorili smo o Novi Zemlji, o spremembi potenciala destrukcije, o revitalizaciji in preporodu, o ponovnem pojavu in ponovni določitvi… Stopili ste naprej in rekli, da ste se pripravljeni vrniti na Zemljo. Nekateri ste kmalu prišli nazaj na našo stran, še v vojnem času in drugi že v nekaj letih. Potem ko ste stoletja čakali na to priliko. Govorili smo, kaj je mogoče na Zemlji narest, o velikem poslanstvu, o veliki spremembi na Zemlji smo govorili, o težavah in izzivih, ki vas čakajo, če se vrnete nanjo. O vsem spominjanju, ki mu simbolično lahko rečemo – najdenje vrtnice znotraj slike. Pri čemer je slika življenje na Zemlji, njeni izzivi, odsotnost spomina. Pa to, kako boste spet našli vrtnico, se spet dotaknili ploda vrtnice, ki je strast in preporod. Zase ste vse to posejali, ta spomin in to prebujenje.

Vedeli ste, da bo na Zemlji pred vami težka mladost, a ste kljub temu zase izbrali inkarnacijo v disfunkcionalno družino, v zelo težke pogoje. Deloma ste želeli razumeti delovanje teme in svetlobe, ugotavljati, kako se je mogoče znajti v pasti te igre, kako si je mogoče nastaviti borbo dualnosti, bolečine in trpljenja. Prav te težave so bile za vas vrsta mehanizma, prav katapult, ki naj bi vas slej ko prej prestavil, saj vam v vsem tem ni moglo biti udobno. Okoliščine naj bi vam pomagale postati učitelj.

Šaumbre ste izbrali težka življenja.

Hodili ste na terapije in zdravljenja in res je pomagalo. Ampak že pred tem ste si dali možnost spominjanja vrtnice, kar naj bi vas zdravil in pomlajeval. Razumi, da ste si že prej dali dar popolnega razumevanja in spomina. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj boš izbral ta spomin.

Na srečanju Alatona pred 60 leti smo se dolgo pogovarjali; vedel si, da bo šlo za združenje Aaa in Ooo energij, da se bo moglo zgoditi dosti stvari. In zdaj smo tukaj.

Ja, marsikaj bi se lahko zgodilo drugače in res je, da se mnogi niso odločili nadaljevati potovanja. Odnehali so, počakali, da gre prva skupina šaumber »skozi«. Preveč je bilo izzivov in pustili so jih drugim, pustili so jih vam. In zdaj slavimo, saj Red Mavrice ve, da nam vsem z informacijo o Aaa in Ooo dovolite in omogočate iti na novo raven bivanja.

Obenem pa lahko spustite stare zgodbe o sebi, iluzije so to.

Misliš, da si (nekaj) postal, misliš, da si imel tako in tako otroštvo. Iluzija je to, ki je videti resnična, vendar ne bodi zanjo zataknjen, ne bodi nanjo vezan. Z vašim šaudom o temi, ki je božanskost, (bil je vaše soglasje) ste odprli priliko spominjanja. Priliko spustiti staro zgodbo in se spomniti, kdo vsak od vas je. Priliko, da Ooo pride nazaj k tebi in ti marsikaj pove o sebi, o tem, kar si.

Integracijo energije Ooo v svoje bitje boš doživljala na ljubezniv, nežen in varen način. Polna se boš počutila v telesu. Nekateri boste mislili, da se redite, a ne bo dodatnih kil. Polno se boš počutila in telo ne bo rabilo več toliko hrane, ne več skladiščenja. Pred tabo je torej prilika, da spustiš težo, saj spuščaš stare dele sebe. Telo se bo čutilo polno in um se bo čutil poln na nov način, na miren način. Polnost na nov miren način, ko so odgovori tam, ko vdihneš in polnost pride skozi um in odgovor je tu.

Duh…, šaumbra. Koliko vas res čuti Duha? Tu in tam, a ne? Redko…, v povišanih stanjih…

Zdaj ko smo čez to črto v novem razumevanju, kdo ste – polnost prihaja v vaše življenje. Zdaj je varen čas in varna prilika da spustiš staro zgodbo o sebi. Zgodbo o tem, kdo si mislila, da si bila s slabim otroštvom, neuspelim zakonom, pijačo, pa z drogami in celo zasvojenostjo z religijo in duhovnostjo. Zgodbo o prepričanjih, da nimaš kontrole nad žviljenjem in, da si manj kot popoln človek.

Zgodba človeštva je, da ste manj kot popolni in nosite jo in (od)igrate jo.

Ko si utrujena in želiš ven, te sidra na nogah držijo zaradi stare zgodbe, zaradi slabega otroštva, slabih zakonov… In kričiš, ko skušaš ven, da bi angeli prišli in te rešili.

Kričiš po posredovanju boga in mnogi ste jezni na nas. Ne moti nas vaša jeza, šaumbra…

Jezni ste na nas v brezupu in nemočni v svojem stanju, ko se čudite, kje je odrešitev. Kje bi lahko dobila informacijo, ki ti bo pomagala. Nekateri ste v svoji zgodbi hodili od enega svetovalca do drugega, da bi dobili preblisk energije, prišli do božanskega sladkorja, ki bi ti pomagal naprej. A nemoč je bila globoka… Najtežje nam je bilo, ko vam nismo bili sposobni dati upanja, ko nismo mogli posredovati zaradi fizike in našega dogovora. In ko ste delali naprej in gledali vase, ko ste v izzivih sledili Alatonu do zdaj, je bilo v tem delu in obračanju navznoter težko. Zdaj pa ste na dan prinesli besede, da tema je božanskost… Zdaj lahko drugače pridemo k vam, tu ste lahko na drug način. Kot kačjo kožo lahko spustiš svojo staro zgodbo, ne pripada ti več. Kaj se potem zgodi?

Ustvaril si svojo zgodbo, vendar ti jo ni treba več nosit. Kar je spuščeno, te ne veže več in opuščena energija pride nazaj, da ti služi na nov energijski način.

Spuščena stara zgodba se bo k tebi vrnila polna mdrostri in ljubezni.

Zdaj ko razumemo Aaa in Ooo, lahko spustiš zgodbo o sebi.

Nisi to, kar misliš, da si – dosti več si.

Do zdaj si se osredotočala na zelo linearno zgodbo, na svoja prejšnja življenja. Vendar ne slediš linearni poti, ne slediš karmi – tudi to je stara zgodba. Če se jo še držiš, pomeni, da slediš energiji in iščeš rešitev ali razumevanje – tudi to je zgodba.

Zgodbe so omejene, medtem ko je toliko več za in okrog vsakega prejšnjega in tega življenja!

Mislila si, da si rojena v težki družini, imela si različne odnose, šole, kariero… Poglej »za«, šaumbra.

To je samo en vidik, samo iluzija dogajanja. Nekateri se zdaj praskate in drugi začenjate čutiti…

Vemo, da ste pripravljeni preseči staro zgodbo in začeti razumevati, za kaj v resnici gre.

Vemo, da greste skozi ogromne spremembe; z vami smo bili. Ko ste zapustili Alaton, je vsak od vas dobil na stotine nebeških pomočnikov, tekačev in angelov, ki so držali vaše meddimenzijske vidike in potenciale. Ena realnost je bila, ena iluzija, pa jih bilo toliko zraven tebe.

Začela jih boš srečevati, se spominjati svojih večdimenzijskih vidikov. Slišati jih boš začel in vedeti izkušnje, ki so vedno bile. Pred letom in več bi te to prestrašilo, zdaj bo na en način smešno. Dalo ti bo Ahaa! Pripravljena si na naslednje spremembe in najtežje so za tabo. Dovoli, da se vse samo pozdravi, vse tvoje energije bodo same našle (raz)rešitev. Naj staro gre – ne boš nula, ne boš nevidna.

Drugače bo, več razumnevanja in resnične identitete boš dobila.

Zavest je bila omejena in zdaj je na vrsti novo. Spremembe!

Veseli se jih in ne skrbi za službo ali selitev.

Spremembe bodo, a na novi ravni.

Za nekaterimi so težki koraki, ki so jim pomagali preseči lienarno človeškost. Nekateri ste se borili in jo hoteli še več – še več omejitev na en način. Večjo hišo, boljši avto, partnerja, ki bi bolje zgledal… Morali smo vas premikati skozi…

Zdaj pa prinesi vase Jezusa, s tabo je delal v Redu Sanande, danes je z nami…

Vidiš lahko njegovo energijo. Zapri oči in vdihni zlivanje božanskosti in človeškosti in odpiranje vseh čutov. Prepoznala ga boš kot energijo, ki je tam, ker razume. Na en način je ti, šaumbra, saj si ga pomagal ustvariti. Upiral si se in zavračal njegove izkušnje, ker so istočasno tvoje.

Jezus, ki je z nami, ni iz biblije. Nekatere tamkajšnje njegove zgodbe so prave, nekatere so vplivane in nekatere popolnoma izmišljene. Jezus ni iz biblije. Biblija je tako stara knjiga, da nas boli; namenjena je bila za največ 1000 let, potem pa naj bi ljudje tista sporočila presegli, a so se bali napisat novo knjigo. Jezus Kristus bi bil rad zbrisan iz te knjige, kar se verjetno ne bo zgodilo. On razume soočanje s temo, svoje izkušnje je imel z njo. Da je šel v puščavo za 40 dni, da bi se boril s hudičem? Ni res! Umaknil se je množici, ki ga je spravljala ob pamet, saj je ljubila čudeže, dobro predstavo. Daj človeku en čudež, pa bo po pomnoženih ribah hotel spremembo vode v vino… To je človeška bitka brez moči.

Na eni ravni si bila z Jezusom v puščavi in gledala, kaj tema je, saj do takrat jo niso razumeli. Temi so rekli demoni in jim dajali imena, identitete. Demoni so bili slabi izgovori za stvari, ki jih ljudje niso marali pri sebi. Bogovi, pa satan in lucifer… Jezus ni sprejel nič od tega, bogov in različnih idolov, še tistega v nebesih ni sprejel. Ni! Napačno so ga citirali. Ni sprejel demonov ne satana, ki bo vsakega prevzel, če ne bo sledil neumnim pravilom. Umaknil se je v puščavo. Jezus je verjel v duh Boga, ne pa v cerkve in bil je zmeden. Ti si bila z njim, ko se je želel umiriti, se umakniti v naravo, stran od družine in pogledati, kaj je bilo zanj resnično. Ni se boril s hudičem. Dojel je, da je hudič del njega in da zanj mora biti razlog. Tema ni bila tam zato, da bi se počutil manj človeškega ali angelskega. Zakaj je potem (bila) tam?

Jezus je že takrat dojel, da tema je zavrnjena od človeškega in od duhovnega jaza. Da tema je božanskost in da morata biti skupaj, da ju je treba objeti, obe.

Šaumbre, duhovno in energijsko ste bili z njim, sestavljate Jezusa. Veste kako manifestirati fizično telo, že 2 tisoč let veste; imate zadevno razumevanje in čas je, da to živite, da to utelesite. Čas je bil že pred tisoč leti. Vedeli ste, da cerkve niso imele prav, pa ste skušali sodelovati, čutiti, kar so drugi čutili, a niste mogli, ker ste vedno čutili drugače. Dva tisoč let veste, za kaj gre pri temi in svetlobi.

Vedela si, da ni demonov – razen če ne želiš, da so. Večina želi zunanje demone in boj z njimi, s čimerkoli že. Mizerno je, da skušajo imeti prav, da nekaj krivijo za svoje življenje, da to zunaj drži njihovo negativnost, oni pa igrajo vlogo žrtve. Na naši strani ni energije luciferja ne satana. Najti pa je mogoče vrsto hudiča, ki ga je ustvarila zavest ljudi, ki želijo v hudiča verjeti in služi jim kot mojster, ki se z njimi igra. Saj so ga ustvarili, želeli so ga.

Ne rabiš več teh nasprotujočih si sil, ne rabiš se več borit! Presegel si to. Težko je zaradi ukoreninjenih napačnih predstav o temi. Jezus je s tabo, ko se ti pomaga spomniti časa v puščavi, pravega zdravljenja, narave čudežev. Pravi čudež je odprta zavest, ki ti pomaga preseči omejeno linearno stanje, iti v večdimenzijskost ob polni prisotnosti v »zdaj«.

Brez stare prtljage pritegni vase energijo Ooo, dovoli si ponovno izkusiti vse, kar si bila do zdaj.

Novo razumevanje Ooo in Aaa ti resnično omogoča ponovno podoživeti vse, kar si kdaj izkusila.

Vse tvoje razsvetljenje sije skozi čas in prostor, vse, kar si kdaj bila. Ne spremeni vrstnega reda svojih življenj – spremeni svoje izkušnje. Videla boš, da je mogoče iti v preteklost v težke spomine (nekateri to počnete) z novim razumevanjem, pa te ne bo morilo. Z veseljem jih lahko podoživiš kot da izbiraš televizijske programe; gledaš dele preteklosti in jih podoživiš po izbiri. Tema tudi slučajno ni, kar si mislila, da je. Tema je prostor velike strasti, ljubezni in nerazumevanja.

Je velika igra na Zemlji in prvi greste skozi to resnično razumevanje.

Nekateri ste v preteklosti že prišli do mentalnega razumevanja, a ga niste utelesili, niste ga sprejeli vase.

Utelesiti pomeni ideje prinesti v življenje, ne intelektualizirati.

Nekateri imate toliko razumevanj, govorite o njih, a jih pozabite živeti, utelesiti, izpolniti, prinesi vase.

Ne boš duhovna superzvezda, če boš koncepte držala stran od svojega življenja.

Tisti, ki najbolj papežujejo, so največje zgube v življenju. Ljudje poslušajo…, smešno, ja, kako se zgodi. Ko govoriš, poslušajo in to z zelo malo razlikovanja. Jaz, Tobi, vem, ker sem rad pridigal. Govoril sem in govoril, citiral modrosti Mojzesa in Abrahama, pa nisem vedel, kaj govorim. Poslušali so me in igral sem se s tem. Mislil sem, da bo bog cenil, če bom dobesedno navajal tuja besedila. Poslušalci me niso spraševali o mojem življenju in potem sem na eni ravni izbral izgubo vida. Kakšna žalitev za svetega moža, da se mi je v oči pokakal ptič. Slep sem se začel spraševati o življenju in spoznal, kakšen goljuf sem bil, da besed, ki sem jih govoril, nisem utelešal.

Izražal sem na ven, a ne živel noter v sebi.

Zvenelo je dobro, a pomena idej nisem poznal. Zato vem to o papeževanju… Kasneje sem se naučil in v naslednjem življenju; ko sem bil v zaporu, sem se naučil utelesiti duha in ga živeti vsak trenutek. Moral sem se to naučiti utelesiti, prisiljen sem bil.

Ko ste soočeni s svojo temo, mnogi poletite. Zapustite telo, zavest, greste nekam drugam, se skrijete. Čas je, da to energijo utelesite, da jo globoko vdihnete. Utelesi temo, šaumbra, vdihni jo.

Čisto na nov način boš videl težave v službi, pa odnose in posebej odnos do sebe.

Ko utelesiš vse, ko polno sprejmeš vse v fizično realnost, v zdaj, prideš do novih vpogledov.

Presezi strahove, omejitve, zahrbtnosti in videl boš na nov način. Globoko vdihni in utelesi temo.

Nekateri ne marate določene hrane, češ da je slaba za vas. Vdihni in poglej svoje kategorije dobro in slabo. Slabo te bo naredilo bolno – bo, če to verjameš. Vnesi v telo in presezi…; nečesa ne vidiš v hrani, ki jo sodiš. Vse to o dobrih in slabih ljudeh, o razsvetljenih in neumnih ljudeh in težko vam je biti z njimi… Poglej na nov način, utelesi energije. Vdihni težke situacije in prinesi jih vase, pa boš videla čez in preko, svoj jaz. Vdihni vse.

Vdihni telo.., veselje in njegovo lepoto, kako ti služi na toliko načinov, pa ko si ga sovražila, ko nisi marala biti na Zemlji. Telo je odražalo, da ga nisi marala, da nisi marala biti tu, da si skušala zavračati človeškost. Nikoli se ne bo zgodilo! Že Buda je skušal zavreči človeškost, pa je pridelal samo luknjo v svoji duhovnosti. Za utelešenje vsega gre, kar v preteklosti nisi marala pri sebi. Za sprejetje razloga »za«, tako kot vidiš, čutiš. Prinesi to v realnost, utelesi človeškost, to čudovito avanturo biti človek. Ničesar podobnega ni nikjer drugje, vsi vam bomo sledili…

Vi nosite blagoslov, pa ste dolgo mislili, da je prekletsvo. Vsa tema, tako napačno razumeljena… Tako enostavno je, tako enostavno kot viharni oblak, ki nosi kapljice vode in jih spušča. Tako tema prenaša božanskost. Pa oblak zato ni napačen ne slab, namenu služi. Božanskost nosi temo, kaplje izkušenj, energije in ljubezni, pripravljene na vrnitev, da se pojavijo v človeškem življenju – na nov način.

To je utelešenje, opuščanje in sprejemanje. V tem procesu se vse spremeni!

Ni ti treba siliti spremembo. Ne potiskaj! Nič ti ni treba narest, saj tvoja energija, kar jo je, sama išče razrešitev. Sprememba najde svojo raven. Samo zgodi se. Ti pa daj nogo dol z zavore. Sprememba je za vogalom in če pritisneš na zavoro, se vse ustavi. Potem se jeziš in pritožuješ nam, da ni sprememb. Sprememba bo prišla – NOVA sprememba.

Sprememba Nove energije.

Ne rabiš se bat ne skrbet ne permišljevat, če delaš dobro. Ni slaba ali dobra stvar – samo stvar je.

Samo bivanje, ne več delanje.

Šaumbra, si lahko dovoliš? Si lahko privoščiš, da je tako enostavno?

Sprejmeš ta dar enostavnosti? Lahko opustiš vso to temo, staro borbo, staro zgodbo o sebi?

In bolj kot drugo – si dovoliš sprejeti darilo ponovnega pojava v svojo človeškost?

To je krst v Novi energiji – ponoven pojav v človeškost. Nekaj časa si bil zunaj, potegnjen nazaj. In bil je del tvojega in našega načrta, da si študiral zamisli, novo duhovnost, Novo energijo na drugih ravneh. Nisi bil cel in bil je namen, da nisi bil ves tu. Razdiralno je bilo in vznemirjalo je tvojo človeškost. Dostikrat si bila na drugih ravneh, delala druge stvari, a zdaj je drugače.

Novo je in uravnoteženo in varno se je spet pojaviti.

Pridi zdaj, pojavi se s tem razumevanjem teme in svetlobe in polnim utelešenjem. Je krst.

Ko je Jezus prišel iz puščave do reke Jordan, je Janez tam krščeval. Ni šlo za pranje grehov, ni šlo za splakovanje zla, ampak za ponoven prihod v človeško telo, na fizično raven, v človeštvo.

Dela tebe dolgo ni bilo tu; priti moraš nazaj. Vzemi si trenutek, zdaj…

V varnem prostoru Jezusove prisotnosti in če si pripravljena, pridi nazaj v polno utelesenje, v človeško dimenzijo, v telo. V polno sprejemanje človeštva, biologije, sijočega »zdaj«.

Dovoli si vrniti se polno nazaj. Ni več borbe, nobenega naprej ne nazaj, celo poslanstva ni več.

Ko si dovoliš priti nazaj v zdaj, s sabo prineseš vse energije Aaa in Ooo; nič ne ostane zadaj.

Ničesar ne moreš pustiti za sabo, vse moraš dovoliti v zdaj. Vse izkušnje energije Ooo bi rade bile s tabo, zato dovoli svojemu bitju nazaj v ta trenutek. Nobenega sramu pred človeškostjo več, ne sramu pred prelepo človeško realnostjo. Vso lahko prineseš nazaj, v zdaj.

Globoko vdihni in na nov način pridi nazaj…

Čudiš se in nas sprašuješ po namenu svojega življenja. Življenje je namen – ti, tu.

Nimaš misije, celo namena ne, čeprav je videti prazno. Namen omejuje.

Si poln in stvarnik si, narediš lahko karkoli – če nimaš namena.

Ne rabiš namena ne poslanstva, izpolnjen si polno v življenju. Ko se polno vrneš v človeškost, ti ni treba določati namena ne več zanikati teme. V tej točki vse postane očitno. Samo za bivanje v trenutku brez namena gre. Potem pride nova strast; ni ti treba ustvarjati nove strasti, enostavno veš jo.

Strast pride ven, strast, ki je plod vrtnice se vrne na nov način. Potem razumeš, kaj pomeni biti stvarnik.

Karkoli izbereš… – vsa pomagala so tu, nič ni skrito, nič zadržano.

Ni ti treba (mentalno) ugotavljati – vedenje je tu.

Nič ne sili – vse pride k tebi.

Utelešenje, polnost energij in pomagal – vse pride k tebi.

Drugačen način bivanja – k tebi pride samo.

Težka leta so za tabo, ko si spustila vodnike, rešitelje, pa bergle in stare zgodbe o sebi, vse. Vse je šlo, da si lahko šla čez Most mečev in prišla do tega trenutka, v polno utelesenje. Spet se pojavljaš. Šaumbra! Ne misli več kot stari človek – domišljaj si sebe kot Božanskega človeka Nove energije.

Naj staro gre in dovoli, da tvoja domišljija poleti.

In zdaj za trenutek začuti legije energijskih svetlobnih oblik, ki so te ves čas podpirale na različnih ravneh in dimenzijah. Občuti svoje moštvo, člane tima, ki so zate delali na drugih ravneh.

Zate so držali božansko integriteto, ko si bila v procesu. Skoraj jih vidiš…

Legije so ti služile in nič jim ne dolguješ.

Samo služenje tebi je bila njihova nagrada; služenje velikim vodjem velikih družin tega stvarstva.

Nikoli nisi sama.

In tako je.

 

šaud 2: ŠTIRI – janja UTELEŠANJA NoE – spt 04

 

(zavajanje/odvračanje, prevajanje, potrjevanje in dojemanje)

V razredu smo, kjer si sočasno učenec in učitelj, ko v šaudu razpravljamo o različnih ravneh vaših izkušenj in učenj. K vam pridemo, da vas ljubimo, sedimo zraven in vam pomagamo prenesti vaše besede nazaj. Vi jih ustvarjate. Kar se bo danes pojavilo, še ni bilo napisano ne izkušeno, ni nekaj, kar vas mi učimo, ampak se učite vi in učite nas in druge. Prinašamo vas blagoslove spominjanja, kdo v resnici ste. Želite identiteto z vozniškega doovljenja, pa niste samo človek, ampak dosti dosti več. Tudi vas, ki boste to brali – vse pozdravljamo kot vodje nebeških družin.

Kot učitelji v drugih dimenzijah ste prišli na Zemljo, da se naučite nekaj novega v dobro Vsega Kar Je. Ko opazujete iz dojemanja iluzije, pozabljate, kdo ste, ker je lažje biti samo človek…

Cauldre je bil obtožen (gotovo tudi že ti), da je pasiven, da ne naredi dovolj za svet, da bi se moral boriti, zavzemati stališča, imeti srast za delo, zagovarjati kakšno stran. Očitali so mu, tako kot lahko že tebi, kako zelo neaktiven je. Drugo vrsto dela opravljate, ne tisto na bojnih poljih, ker veste, da takoj ko se začnete borite, krepite dualnost. Problem ste enako kot rešitev, posebej pred volitvami.

Pred štirimi leti smo rekli – ne glasujte, stojte za nizkim zidom, opazujte. Takrat ste zunaj dualnosti in res razumete, kako stvari delujejo. Opazovalec nima odgovornosti (zaradi katere imate težave v telesih). Največ, kar lahko za svet narediš ti ali vsak voditelj, je – ljubi svet in ga razumi, da je natanko tak, kot izbira biti. Stopi nazaj in poglej, kako resničen je. Potem boš vedel, kaj narest, da ti ni treba nič narest, ne vzet meča v roko.

Pasivnost? Težko!

Novo pionirsko delo v Novi energiji in novem razumevanju je to.

Preseganje dualnosti, preseganje starih borb in sil.

Pasivno? Težko.

Težave, ki so za tabo, izzivi premikanja preko in opuščanja vsega, kar si bil, da postaneš to, kar res si. Tako nastane potencial spremembe za druge. Ni terjana ali pričakovana sprememba, ampak potencial. Kaj je lahko večjega za vse angele, ki ti bodo sledili kot da jih bo čakal potencial, če bodo tako izbrali. Opcije jih bodo čakale, nove možnosti, ključi in vodenje, če bodo hoteli.

Ti delaš spremembo. Vplivaš na spremembo v sebi, ker si izbral drugačen način bivanja na Zemlji, premik iz dualnosti, preko borb v Novo energijo. Čisto nova energija je. V naslednjih mesecih bomo govorili o fiziki NoE, o tem, kaj pomeni, kako jo prinesti v žvilejnje, kaj je in kaj ni. Začnimo z našimi blagoslovi…

Občuti energijo blagoslova…. Besedo blagoslov. Je to sprememba? Zdravljenje?

Ne. Je sprejemanje in čaščenje/spoštovanje tebe.

Blagoslov so energije v stanju nevtralnosti in potenciala, ko čakajo, da se aktivirajo.

Blagoslov je naša ljubezen do vas.

* * *

Danes tele besede plemeniti Ohama (Ramta). Bil je v telesu in razume ujetost v zavesti, v zgodbi.

Ve, kaj pomeni izhod iz zgodbe. Najslabši bojevnik je bil, barbar, ki je ljubil ubijanje z veliko strastjo. Ranjen je 7 let ležal na kamnu, medtem ko so ga drugi hranili in vzdrževali pri življenju. Sovražil je to, bil zagrenjen in do polnosti je to živel v jezi na boga in človeštvo in na vse, kar je kdaj naredil. Sedem let… Toliko strasti je imel in volje, da je presegel vse to in svoje telo in človeškost, skupaj s svojo zgodbo. Postal je neodvisen, sam je delal, ne v skupini. Niti enkrat ni poklical angela na tisti skali – z voljo, strastjo in pogumom je to dosegel. Z močjo. In z neumnostjo.

Danes ve, da mu ne bi bilo treba živeti toliko volje in toliko zgodbe.

V Novi energiji velja, da sila je ne-sila. V ostanku vaše zavesti je, da sta povsod potrebna potiskanje in volja. Ne! Potrebno je sprejemanje in čaščenje/spoštovanje.

Če siliš, je vedno sila tudi na drugi strani.

Četudi danes delaš na občutljiv in visoko energijski način – čim delaš s silo, je zadaj sila.

Dinamika NoE sta polno izkušena strast in izražena kreativnost.

Gledamo vas, kako ste do sem prišli z disciplino in odločenostjo. Vendar NoE ni sila. Ja, sliši se tanko in brez bistva, hrbtenice. Ja, ker si tako navajen potiskati, pri čemer je vedno zadaj še nekaj za potisnit. Nisi utrujen od te igre?

Nova sila je odsotnost sile; naravno pride in lahko. Spusti strukturo, tako mehko in mirno lahko pride, a polno energizirano. Še sanja se ti ne, kako je življenje lahko vznemirljivo in energizirano, ko ni potiskanja. Sliši se anemično, a ugotovila boš, da je prav drugače. Fizika NoE spreminja obstoječo fiziko. Lahko si v izpolnitvi, ki jo v potiskanju še slutiš ne.

Okolje me sili in moram potiskat nazaj, da se zaščitim, rečeš.

Pred čim naj bi se ščitila? Se bojiš spet čutiti?

Pred čim naj bi se ščitila? Naj sile pridejo nate, če čutijo, da morajo. Ko bodo vate zagreble zobe, tam ne bo nič – ker obstajaš v drugem območju, v drugi energiji. One so v dualnosti in se hranijo s šibkimi, s tistimi, ki se še borijo, da vidijo, kdo je boljši bojevnik. Kot zrak boš zanje in šle bodo na drugega.

Nova sila je ne-sila, -jevanje, dinamika in fizika. Šaumbra, toliko vsega se imamo za naučiti. Pred tabo je novo razumevanje o delovanju stvari, ko greš čez materialno raven v Polje (kot mu reče Ohama), preko materialnih atomov, nevtronov in elektronov, ki so samo odgovor na Polje. Kako se energija premika iz ene realnosti v drugo… Subatomski delci se premikajo iz ene v drugo realnost, en trenutek jih vidiš, potem ne – v drugo dimenzijo grejo. Če jih ne vidiš ali ne zabeležiš z napravo, ne pomeni, da jih ni.

Kaj to pomeni zate? Kaj drugega še si ti, pa se ne zavedaš?

Prizemlji se v zdaj, tukaj. Dihaj…

Ohama pravi: Nauči se prenehati misliti in začni kreirati.

Ljudje gredo z mislimi iz situacije na silo – začni kreirati. Mišljenje je ovira. Misliš v glavi in ne moreš ven…, ves čas v glavi. Vrni se v zdaj, močno prizemljena, da čutiš stopala, sedež, roke in noge in obraz. Da čutiš svoje lase, dih (je globok ali plitek), zavej se prostora, ljudi, če so zraven, zvokov. V povišanih stanjih si blokirala te zvoke, a so deli tebe. Zavej se neudobnosti v telesu – ne bori se s silo.

Bodi trdno v zdaj, osredotočena in prisotna v zdaj, ko čutiš vse v zdaj.

Bodi v telesu in v umu v zdaj, v Duhu zdaj, tu, prav, kjer si, prav v tem trenutku časa in v prostoru, kjer si zdaj…

Klik. Tu, zdaj. Tu se začne… Začne se v zdaj, ne pozabi tega.

Nimaš dostopa v Polje, ne v koridorje dimenzij, če nisi v zdaj. Vrže te v tunel z vetrom, v stanje neravnotežja. Zdaj si tu in iz tega vira in sidra zdaj se lahko razširiš v druge dimenzije.

Kako? Ne s silo ali mislijo. Če se siliš, je takoj tam nasprotna sila.

Samo dovoljevanje in sprejemanje.

Šaumbra, nisi omejen na to idetinteto v tem življenju. Z dovoljenjem, da si polno prisotna v zdaj, vključuješ človeško iluzijo in druge realnosti. Tudi angeli si to dovolimo, da smo polni in se razširjamo, ko letimo skozi ravni in dimenzije. Dovolimo si biti več kot en vidik, ki sem npr. Tobi enkrat dolgo nazaj bil. Dovolim si biti vse, kar sem in vsi potenciali, ki lahko sem. Vsi izrazi, ki ji izbiram izraziti.

Lahko to rečeš zase?

Da si dovoliš biti zasidrana v zdaj brez zanikanja, kdo si bila in potem dovoliš, da greš preko, da poletiš… Tu se začne Polje, kozmična mreža, prepletena mreža, cona.

Vir energije, kjer prideš do novih spoznanju in razumevanj, tu se presežeš čez zamisli uma.

Polje, cona ti bo dalo razumevanje energij… (Ohama bo to učil v šoli). V Polju je NoE , ki pride skozi.

Ko imaš dostop do te energije vira, imaš NoE. Fenomenalno je delati z njo, ni mogoče opisat.

Je prvo delo z Novo Energijo.

V delu z NoE razumeš vse potovanje Zemlje, pride spominjanje.

Kako smo se srečali v časih Atlantide, v svetiščih Tien, ko smo začeli presegati realnost, sedeli skupaj, tisoči. O transdimenzijskih realnostih smo govorili in tam skrivali naša svetišča. Danes ne bi to delali, ker so tako prisotna v zdaj, takrat pa je bilo potrebno, da se niso videla. Kot meglica so bila, transparentna, omejena v primerjavi s Poljem, ki se ga lahko spomniš iz teh naših skupnih časov, ko smo se odločili iti skupaj na potovanje, študirati in izkušati.

Poplava spominov lahko pride iz časa Jezusa, ko ste nekateri prav tam v sveti deželi in drugi na drugih delih Zemlje prinašali semena božanskosti. Skozi Polje lahko to čutiš, si v zdaj, v obeh prostorih.

V Polju se spomniš, zakaj si izbrala priti na Zemljo v tem času spremembe in NoE, ves razlog, zakaj si tu.

V Polju lahko vidiš, kako je zgodba omejena, a čudovita, lahko se razširiš preko.

Vse se začne in konča v polni zavesti trenutka, zdaj. Nič ni temu podobno.

V Polju si lahko opazovalka načrtovanja zaporedja svojih življenj, ki so te pripeljala do te točke.

Iz Polja lahko opazuješ dogajanje v svetu.

Zadnje mesece ste bili šaumbre zelo energizirani, avgusta se je toliko dogajalo. Poletna sprostitev in počitnice? Še nadaljevalo se bo, ampak zdaj si v Polju, v zdaj. Lahko je energizirano, a ne nujno težko. Svet gre skozi premike, hurikane in v Polju vidiš, kaj se res dogaja. Stare energije vseh vas se čistijo z največjimi vetrovi in dežjem… Kako lepo, da se očistijo na opuščajoči način in vse odvezano se lahko vrne na nov način.

Na vrsti so incidenti v deželah ponovnega uravnotežanja v Rusiji, ki je pripravljena na pravo zdravljenje, na ponovno vrnitev energij globokih ran. Potencial za velike spremembe obstaja v drugih delih Atlantide, splošno uravnovešanje. To lahko vpliva nate in ti jemlje energijo ali pa si opazovalka in gledaš, kako je vse tako, kakor naj bo. Se ujameš v dramo ali pa si v svoji varni energiji. Tako si svetilnik Svetlobe za vse, ki bodo sledili, iskali učitelja. Ostani osredotočena v zdaj in se odpri. Ja, spremembe bodo povsod okrog tebe. Ja, ker si občutljiva, boš to čutila, pa tudi razumela, da z dihom si lahko v zdaj.

Bodi na Zemlji, zdaj, kot čudoviti človeški angel, ki presega dualnost, ki je v NoE, tu, za druge…

Štiri –janja Nove Energije so stvari, skozi katere greš, s katerimi delaš:

zavajanje, odvračanje – drži smer! Ne sili se z njo, samo bodi v njej. Tako lahko te odvrnejo od smeri dogodki v poročilih, družina, ljubljeni, celo um.

Na čudoviti točki vnašanja božanskosti si, pa je videti, da te toliko stvari odvrača in ti to otežuje.

Ko misliš, da napreduješ in prideš do vpogleda, te nekaj odvrne. Nenadno se pojavi, kar nisi planirala – dogodek, incident, oseba, zdravje, služba, denar. Zavajanje!

Glas dvoma, glas, da naj bi bila bolj normalna…

Ostani, kjer si. Tu si, ker izbiraš spremembo in stvari pridejo na tvojo energijo pogledat, kaj se dogaja s tabo. Testirajo te, ugotavljajo, iz česa si, opazujejo globino tvojega razumevanja. Zato skočijo v tvoje življenje. Bog ne angeli jih nismo postavili v tvoje življenje – naraven dogodek so.

Vse oblike okrog tebe odgovarjajo nate. Ko greš skozi svoje procese in prehode, avtomatično narediš alarme na vseh področjih življenja in skočijo noter. Ne zavajajo namerno – čudijo se, kako ti počneš, lahko jemljejo energijo, a so naravni. Tudi globalno se to dogaja.

Še naslednja 3 leta bodo velike velike energijske spremembe in premiki. Iz vibracijske energije v tako, ki se razširja na vse strani. Kvantni premik na vseh področjih – znanost, religija, družba, vlada… Metamorfoza pritegne zavajanje in spremembe. Ostani v smeri.

Opazuj, zavedaj se, da so tam, ampak ostani na liniji.

prevajanje – stvari čutiš, veš, da so tam, veš, da se nekaj dogaja in meče te iz ravnotežja. Veš pestrost downloudanih info vase, pa ne veš, za kaj gre. Prevajati si ne znaš!

Um je še vedno prvi, ki prevaja info. Um nima potrebne kapacitete, poteboval bi zelo nadgrajen program v star računalnik. Čipi ne znajo prevajat nov operacijski sistem – to se to dogaja, ne znaš prevajati.

Prav zdaj nehaj misliti in samo čuti premikanje energije… Ne skušaj jo ugotoviti… Prav zdaj ti energijsko dajemo nekaj, pri čemer te z govorjenjem samo zavajamo. Predajamo ti prav zdaj, ti pa skušaš razumeti in zraven dvomiš. Človeški um prav zdaj nima sposobnosti za prevajanje masovne količine medD info, ki prihajajo vate. Veš, da so tam, pa jih ne znaš izraziti, postaviti v škatle, v male zapore… Skoraj neopaženo je, vendar se pretaka kot veter. Gradi se in množi in skladišči…

Kako naj bi to razumela, si prevajala?

Ne skozi um, ampak skozi božansko intelegenco, srce, dušo.

Kako naj jo določim?

Nehaj misliti. Božanski prevajalni sistem je vedno bil tam, a ne uporabljen, odkar si na Zemlji.

Kako naj ga aktiviram?

Dovoli. Tvoje dovoljenje rabi. Ti si vladar svojega dovoljenja, dovoli si. Naj gre na delo zate.

Na začetku se bo vpletel um, ki hoče te info, hoče jih imeti in z njimi zgradit še večjo zgodbo. Reci umu, naj si spočije, za en mesec ga pošlji na dopust. Dovoli božanskemu sistemu prevajanja.

Porivat ga hočeš, uglasbit, pisat poezijo… TO je dovoljenje, čeprav na začetku mogoče nima smisla. Tam je. Ko delaš s tem, ko dovoliš, da vstopi, ko se ne bojiš, ko uporabiš, takrat vidiš razliko.

Um se bo prilagodil!!!

Um je ustvaril vse tvoje zgodbe, prilagodil se bo in ti pomagal pri prevajanju. Vse te info medD ravni bo potem opazoval, zaenkrat pa ne more sprejeti odgovornosti. Frustrira te, ko želiš vedeti parametre božanske inteligence. Zaupaj si. Prevajanje se bo začelo, notranje premikanje energij boš čutil.

Ne skoči takoj, ne grabi. Razumi, da info morajo biti primerno premaknjene skozi dosti ravni v tvoj zdaj, potem dobiš Aha! trenutke. Drugim bo to težko razložiti in mogoče je najboljše ne poskusiti. To bo največji koncept fizike, kreativosti in duhovnosti. Novo razumevanje. Ne skušaj ubesediti, samo absorbiraj. Prevajanje je eden od zanimivih vidikov utelešenja.

Sistemi za obdelavo so v tebi, vendar to niso stari sistemi uma.

potrjevanje; prav zdaj, v tem varnem skupnem trenutku veš vsak odgovor. Vsak odgovor veš in dvomiš, potem pa iščeš potrjevanje v svoji okolici. Odgovori so v dimenziji NoE, potrjevanje pa iščeš prostoru stare energije. Ne deluje!!!

Nove občutke imaš, dvom pa je kost, ki te loči od dualnosti. Čudovite vpoglede imaš, kreativne realizacije, potem pa hočeš manifestacijo na določen način. V dualnost greš po potrditev in to je neravnotežje. Vsak odgovor veš in veš, da veš. Občutek je v sebi, potem pa ga z dvomom razvrednotiš. Ostani v božanskem zdaj, dihaj in dovoli, da odgovor pride.

Misliš, da si nisi dala vsak odgovor na vsak potencial že preden si prišla na Zemljo?

Odgovor morda ni to, kar pričakuje tvoja človeškost, vendar je tam. Odgovor je lahko drugo vprašanje, lahko mnogo odgovorov skupaj, ampak so tam. Nehaj se sprehajati po mostu dvomov in zapusti dualnost.

Dualnost ti ne bo potrdila Nove energije, zadržati želi svojo identiteto. Ne potrebuješ več potrjevanja – ga lahko spustiš? Samo pot za opravičevanje tvojega obstoja je, za izgrajevanje še večje zgodbe osebi. Kaj bi si rad potrdil? Svoj obstoj?

Uščipni se – to je potrditev tvojega obstoja. Vdihni. Tukaj si, na zelo različne načine.

Potrditev ni denar v banki. Je tvoja potrditev število ljudi, ki te ljubijo, ki ti kimajo? Nehaj gledati tja. Opazuj izkušnje naslednjih dni… Rabiš potrjevanje?

dojemanje; premikaš se v tako drugačno stanje in realnost, zato se vse spreminja. Včasih je res težko – vse se spreminja, ker se ti spreminjaš. Rad bi, da bi vse ostalo isto, samo boljše. Izbral si to in še naprej se bo spreminjalo. Narava tvoje realnosti ni več to, kar si mislil da je. Ni več stabilna oblika, ki si jo zgradil! Ves temelj realnosti ti drsi izpod nog. Vsa narava realnosti se spreminja. Nimaš več svoje zgodbe, svoje stare energije.
ova energija je nova svoboda, nova kreativnost. Čudiš se, zakaj je težko… Ker se spreminja.

Narava tvoje realnosti se spreminja.

Začni gledati iz druge perspektive, imej drugačno dojemanje svoje realnosti. Dovoli, da je svobodna in tekoča, ne statična. Začni vse gledati iz vseh smeri! Ocenjuj iz vseh različnih smeri.

Misliš, da greš naprej? Kaj pa istočasno nazaj? Je nekaj visoko ali nizko?

Poglej drugače. Vse začni gledati z druge perspektive. Stvari niso to, kar so videti.

Gledaš samo iz enega kota. Gledaš linearno, 3 D, omejeno. Obrni in poglej nazaj.

Vsakega, ki ga poznaš, vsak dogodek poglej drugače.

Ko misliš, da se je nekaj začelo, poglej, kot da se končuje.

Ko misliš da je nekaj počasno, to poglej kot da gre hitro.

Izbereš lahko realnost – ni ti vsiljena – to je tvoja svoboda.

Vsaka predpostavka o čemerkoli… Poglej si jo na drug način.

Če misliš, da je predmet težek, spremeni perspektivo – prav lahek je. Vmes so molekule, ki delajo težo, atomi… Vsi elementi se premikajo not in ven iz realnosti in sploh niso težki, samo misliš, da so.

Skupaj gremo v nov prostor, kjer se vsa realnost spreminja. Ne moreš se več jeziti na nikogar in na nič, ker nič več ni stabilno. Določene definicije svojega življenja imaš – spremeni dojemanje sebe, svoje zgodbe, daj si svobodo. Vse se spreminja…

Ko misliš, da je mrzlo, spremeni dojemanje in začuti toploto.

Vse. Vse. Vse… Poglej drugače, poglej iz drugega ogla. Kot slika v muzeju…

Gledaš iz enega vogala, iz ene dimenzije. Predstavljaj si sliko na steni…, misliš, da vidiš celo, svetlobne igre in potege s čopičem. Zdaj pa iz notranjosti slike poglej ven sebe, potem poglej skozi oči slikarja…, poglej, kako je 3D…, pa kako obstaja v več D hkrati. Ima dimenzijo Nove energije, njene medD globino, širino in višino, ki jih ni mogoče meriti. Slika na steni postane večD, raztegne se v različne smeri in dimenzije.

Izzivali te bomo, da si boš vse ogledovala iz vseh vidikov. Nisi samo človek, nisi samo angel v človeški obliki. Še dosti vsega poleg svojih preteklih življenj in izkušenj si. Dosti dosti več si kot entiteta z enkratno duhovno identiteto. Poglej si kozarec vode iz večih kotov. Ni voda. Raziskuj in izkušaj s srcem in umom, občuti kaj je in kaj ni.

Z Ohamo se bomo učili o naravi realnosti, o razlogih, zaradi katerih zdravljenje na Zemlji ne deluje (tako), zakaj je toliko zdravljenj tako starih. Ja, zakaj vse mahanje z rokami in molitve lahko molilcem dajo dober občutek, ne pa tistim, za katere molijo. Bremenijo jih!

Raziskovali bomo naravo realnosti, fiziko NoE. Pripravili vas bomo na to, kar prihaja v prihodnosti, na čisto novo razumevanje, da te ne bo vrglo iz ravnotežja, da boš lahko učitelj, ki si se strinjala, da boš postala.

Ostani v smeri, opazuj zavajanje, vendar ne dovoli, da te potegne. Opravi delo, ki si ga prišla narest. Vse info so tu, samo prevajati jih še ne začneš. Odpri božanski center in prišlo bo kot vedenje. Potrjevanj ne išči v dualnosti – v trenutku te bo razvrednotilo.

Vse si ogleduj drugače kot do zdaj. Hrano, ki jo neseš v usta… Poglej si jo kot vse drugo, ne linearno, ampak med. Spremeni dojemanje in nehaj se pritoževati.

Zapomni si, da sila Nove Energije je odsotnost sile! Ključ učenja šaumber.

Ne potrebuješ sile za vplivanje na spremembo in kreativnost.

In tako je.

 

šaud 3: UTELEŠENJE SPREMEMBE – Kuthumi – okt 04

 

Namaste! Namaste!! Vesel sem in počaščen, da sedim v Tobijevem velikem stolu. Prosili ste za pogovor o spremembi in spremenili smo govornika o spremembi – namesto Tobija sem z vami jaz, Kuthumi. Občuti razliko v energiji…

Tako dobro mi de biti z vami… Voham vas, voham vaše energije in tudi ti lahko vohaš energije . Vohanje je najlažji način občutiti vse, kar je v tebi. Zato te vabim, da vdihni skozi nos, ja…, vdihni in hitro izpihni. Zavohaj Kuthumija…, vdihni me vase in izdihni, pihni. In zdaj vohaj sebe. Res se lahko vohaš; vohaj sebe, vohaj, kdo si, saj imaš svoje bistvo energije; globko vdihni in izdihni . Vohaj spreminjajočo se energijo v sebi… Vdihni skozi nos in izdihni, ne…, res izdihni, pihni. Pa spet se povohaj in izdihni. Zabavno je. Toliko spreminjajočih energij je v tebi ujetih, tudi smeti so in ne dišijo vedno dobro. Spet povohaj in pihni ven, dobro delo je tale blowing job J …, dobro vam gre… J

Malo zabavno bo danes, ja, ne tako delovna energija, kot ste jo navajeni. Šaumbra, dobro je biti v prostoru z vami, dobro je zame in za vas, da vidite in čutite nekaj drugega z naše strani. Z mnogimi od vas delam na različne načine in biti tu, z vami, brez obešanja drugih energij, samo ti in jaz lahko neposredno govoriva. Vznemirljivo je, ko se zlivajo fizika, duhovno, um in telesa in to so stvari, ki sem jih študiral v mojem zadnjem življenju. Takrat nisem mogel priti prav daleč, ker okolica še ni bila pripravljena; takrat je bilo, kot bi govoril zidu. Zdaj pa se lahko pogovarjamo o stvareh, ki naj bi bile včasih neumne, drugačne, celo neposredno nasprotne od vsega, kar ste se naučili v vaših znanstvenih knjigah. Govorimo lahko o velikih in čudovitih spremembah na Zemlji.

Nikoli v zgodovini Zemlje spremembe niso bile tako hitre. Spremembe so res in bodo naprej hitre. Včasih mislite, da bi moralo biti vse resno in da smo mi resni. Včasih res imamo tiste svoje trenutke, a v glavnem se trudimo z lahkotnostjo. Po našem razumevanju stvari ne rabijo biti težke in breme. Lahko ste malo neumni, lahko se smejite in ves proces, skozi katerega greste, je lahko v resnici vesel . Dobro se je smejati, smeh premika energijo, v smehu lahko drugače vidiš sebe in to je dobro. Samo dovoli opuščanje, dovoli si biti, sprosti se. Mnogi mislite, da sem bil Kuthumi zelo učen in resen, pa nisem bil tak. Življenja nisem tako resno jemal – zabaval sem se s svojim življenjem. Potoval sem, se pogovarjal z ljudmi, bil sem vesel. Znan sem bil, ne kot gospod ali prerok – samo človek sem bil, izjemno žejen in lačen razumevanja, življenja in energij. Danes sem blagoslovljen v vaši družbi, ko vas čutim in voham, danes se bomo zabavali. Spodaj in zadaj pa si poglejte dinamiko dogajanja, spremembe, v katerih ste in, zakaj so tam. Nehajte si oteževati stvari, ni nujno.

Ni tako dolgo, odkar sem bil v človeški obliki, in razumem, kje ste. Danes sem z vami, da vam vtisnem pomembnost utelešenja teh vaših sprememb na vesel in lahek način. September je bil za mnoge težek, ja, energije se spreminjajo. In za mnoge bo težek vsak prihodnji september; ta energijski cikel je bil določen pred leti; vsak september boste šli skozi spremembe na vseh področjih žviljenja, ki pa lahko so vesele. Poglejmo si zdaj utelešenje sprememb, fiziko dogajanja v spremembah.

Spremembe so naravne, dokler bitje ali energija, duša odgovarja na spremembo. Narava Duha in Boga, ki tudi ti si, je, da se stalno razvija , da se razširja in ima nov izraz energij . Spremembe vedno bodo. Človeštvo pa se je zataknilo in ne mara sprememb, ker jih skrbi izid, to, česar ne vedo. Mnogim je udobno v njihovi bolečini in žalosti, ker jo vsaj razumejo. Vsaj poznajo parametre svoje mizerije, poznajo bojno polje in ostanejo tam. Sprememba pa je naravna in ko pride, se ji upirajo.

Navajeni ste stare energije, sprememb v stari energiji in okoliščin, ki so vaše spremembe spremljale do zdaj. Telo npr. čuti energijo prihajajoče spremembe in na eni ravni se skuša boriti in jo ustaviti, saj ne ve, kako naj ravna s to razvijajočo se energijo. Um definitivno tehta in preudarja in vse bo naredil, da zaščiti sebe; ni mu udobno v spremembi. Dinamika uma postavi zid in se s spremembo bori, da do nje ne bi prišlo. Tako nastaneta odpor in upor, vrsta napetosti v dualnosti. Vse se upira spremembi ali vsaj skuša zaščititi svojo identiteto, svojo »zgodbo«. Čudovita stvar, naravna stvar, vsak jo doživi. Vrsta sile se upira, ceno pa slej ko prej plačata telo in um. Čutiš jo lahko, veš, kako je bilo zadnji mesec, kako se telo izčrpa, kako se lahko utrudi v času spremembe. Celo Zemlja, sončne in lunine spremembe vplivajo na telo. Zato obstaja naravni odpor… Ljudje pridejo v kolovoz, v neko udobno obdobje in včasih je energiji težko nadaljevati s svojim naravnim ciklom. Ko so blokirane, to vpliva na fizični sistem. Čutiš bolečine, krče, pojavijo se bolezni, druge stvari. Tudi v umu se čutiš izgubljen ali zmeden ali neorientiran. Vse to je del procesa, ki ga čutiš bolj kot kdaj, je klic dela tebe, da si pogledaš naravo spreminjajočih se energij. Zdaj pa je čas je, da si pogledamo razliko med obravnavanjem spremembe v stari energiji vs. utelešenje spremembe v Novi Energiji.

Telo je vozilo, ki te vozi po realnosti, v kateri obstajaš in um je vozilo, ki skladišči informacije, ima banko spomina in zagotavlja dar presoje. Pogosto misliš, da te um blokira, da se um upira in ego povezuješ z umom. Verjameš, da te um skuša ustaviti in se boriš z njim. Opazujem te, slišim te, ko to počneš v svojem umu. Naj zdaj podelim s tabo nekaj o upiranju spremembi…

Duh je tisti, ki se upira… Duh je tisti!

Vaša definicija Duha ni vedno točna. Duh je tvoj energijski del, ki te povezuje s Poljem, z virom energije Vsega Kar Je. Prav zdaj se tvoj Duh, tvoja energija povezuje s Poljem in to na način, na katerega je navajena. To lahko vidiš skoraj kot avtoceste ali poti, kot niti, ki se povezujejo s Poljem. Z virom neskončne energije, z virom Vsega Kar Je zunaj Doma. Tvoj Dih je s tem povezan in se v tem zelo udobno počuti.

Na naši strani obstaja razlika med energijo Duha in energijo duše.

Duša je zbir vsega, kar si kdaj naredila, bila ali mislila, je zbir vseh tvojih izkušenj, to je tvoja duša.

Duh je sila svetlobe v tebi, je dejansko tisti, ki se upira vsem spremembam!

Vse to sem študiral v mojem življenju in bil šokiran nad svojimi odkritji v primerjavi s tem, kar so mi rekla druga bitja. Dosti let praktičnih izkušenj sem rabil za odkritje djstva, da se um ne upira, samo drži se in skuša zaščititi to, kar čuti Duh. Tudi telo se ne upira, telo je čudovita kreacija, ki enostavno odgovarja. Telo samo odgovarja, ima pa tudi vse sposobnosti, da se pozdravi, uravnovesi in pomladi – ko je poklican, da to naredi.

Duh se upira. Zakaj le? Zakaj bi se Duh upiral?

Duh se je navajen povezovati s Poljem in odgovarjati nanj na določen način, na ta Vir neskončne energije. Udobno mu je, povezavo s Poljem vzpostavlja na zelo določen način. Ne ve pa, kaj se bo zgodilo, ko se bo ta povezava spremenila. Lahko rečemo, da energija Duha je travmatizirana. Tvoja duhovna energija gre skozi težave. Duh ima svojo vrsto identitete in lastno resonanco, svojo vibracijo ima. Na en način je kot otrok in na drugi strani je trmast, zelo trmast in včasih zelo neupogljiv. Zato nehaj kriviti svoj um in pogovori se z Duhom, pogovori se s svojim bistvom, z energijo .

Um je v resnici zelo pameten; dober je za povedati stvari, da si pametna, ko si uravnotežena. Tudi v primerih, ko si malo seksi. Ljudje ste razvili ta negativna stališča do vsega, tudi ko govorite o sebi. Mnogi celo mislite, da se morate omalovaževati, slabo govoriti o sebi. Poskusi naslednje dni lepo in dobro govoriti o sebi. Telo in um bosta slišala in Duh. Še zdaj misliš, da bodo ljudje metali kamne vate… A spoznala boš, da ko si v drugem energijskem prostoru, te bodo ljudje v resnici občudovali, da lahko dobro govoriš o sebi.

Predstavljaj si človeka v tako uravnoteženem in varnem prostoru, da lahko reče:

Dober sem, res. In pametna sem, vem to. Pa še dobro zgledam! J

Pomagal bi se vam rad naučiti, da bi dobro govorili o sebi. Vse vaše bitje se bo odzvalo na to.

Duh, ta energija v tebi je povezana z Virom, vleče energijo skozi Polje ali Vir v tvojo realnost. Rekli smo že, da je malo neupogljiv, travmatiziran, ni več siguren. Kdo bo potem rešil Duha? Kaj lahko pride v čevljih Duha?

Ti! Ti, ker si skupaj telo, um in Duh in božanskost in človeška duša. Ti!

Mislila si, da si samo človek, ki tukaj sedi… Neumna ti! Neumna neumna ti!

Še naprej misliš, da si Duh, da bo božanskost prišla in te uredila, poskrbela zate.

O, ne. Ti! Ti si to. Ti! Prav zdaj. Ti, jaz, mi! Ti si to!

Ja, prav zdaj bomo to naredili, združili, saj veš, dihati moraš… In izdihovati, pihati…

Ooo! Vsi ti bacili plavajo okrog, misliš. Povsod po sobi so bacili!! Oooo! Oooo, bacili!!

Neumen ti! Neumen neumen ti! Bacili ti ne bodo nič naredili! Vdihni jih vase! Globoko vdihni bacile…, uuuu…! In izdihni jih… Ne bodo ti škodili, ti bacili…

(O, Cauldre, lahko bi bilo težje!! Ohama bi lahko bil tu… J . Dosti slabše bi lahko bilo!!)

Bacili ti nič ne morejo, samo energija so in ko te zadanejo na primeren način in ko jim dovoliš spremembo, se bodo preobrazili v čisto energijo. V čisto energijo! Samo energija bacilov so.

Zdaj pa še kaj o tebi, šaumbra. Duh si, ki lahko najde svoje novo ravotežje, svoj nov varen energijski prostor v Polju. Polje je vir energije, ki je nevtralen prostor dosti pod subatomsko ravnijo, je prostor znotraj prostora. Energija sedi tam speča, zato jo ne vidiš. Na en način nevidna čaka, da se aktivira, da se vanjo vstopi. Energija iz Polja gre potem skozi ves proces, ko sledi črti nazaj k tebi. Pride kot energija Duha in se spremeni v to, čemu bi vi rekli energija svetlobe in potem v električno energijo in se prinese v tvojo realnost. Čudovit proces je to. Dogaja se prav zdaj v tvojem telesu, ves ta proces duhovne energije Duha iz Polja, ki se preobraža v energijo svetlobe, ki je povsod okrog tvojega telesa in v vsaki tvoji celici. Komunicira z vsako celico, z umom, s tvojo biologijo, z Duhom in to v vsakem trenutku. Vsako sekundo so milijoni malih komumnikacij v tvojem bitju, v telesu, v Duhu, ki izvira iz Polja in prihaja v to realnost. Ampak tvoj Duh temu malo nasprotuje, da bi našel nov način obravnave vsega tega. Podpreti je treba um in telo v vsem tem, zato sem tu.

Dragi šaumbra! Ti, ti, ti, ti! Naj tvoj Duh ve, da je vse dobro .

Ti daš njemu vedeti, ti kot utelešenje vsega, kar si, rečeš Duhu, da je varno – ne on tebi .

Ti to izbereš. Ti!

Izbereš spremembe na milostne, ljubeče in zabavne načine.

Težave in izzivi niso potrebni ! Ne rabi te sesuti, da se na novo sestaviš. Spomniš se še, kako te življenje lahko razstavi v trakove, raztelesi, raztrešči povsod okrog, zdrobi v male koščke in tako ustvari odprtje za čisto nov način vstopa energije Polja. Lahko pa do tega prideš drugače, samo zaupaj sebi .

Kdo sem? Kateri del? Kateremu delu tebe jaz, Kuthumi, govorim zdaj? Ne velikemu angelu, ne samo umu ali samo telesu! Tebi govorim!

To lahko naredimo drugače, naredimo to zdaj…

Duh… – jaz, tam zunaj, tu… Duh… – jaz to izbiram! Izbiram utelesiti Novo Energijo !

Izbiram milostno spremembo!

Duh, izbiram se povezat s Poljem, z Vsem Kar Je, z univerzomom, Mrežo (kakorkoli ji že rečeš). Želim se z njo povezat na nov, odprt način.

Smešno, da je Duh ščitil tebe in tudi ti njega. In ves čas kriviš um in čudiš se, čudiš. Kje je vse to? Od kod to prihaja?

Ti si to . Prav zdaj. Ti se odločaš in izbiraš. Ti! Ne razdeli se, ne razsuj se.

Samo ti si! V tem trenutku. Enostavno, kot bi rekel Tobi. Zapomni si: Enostavno – ti .

Atlantida je bila zelo zanimiv, ljubeč čas, vsi smo bili skupaj. Mislili smo, da ustvarjamo nov svet in na en način smo ga. Mislili smo, da smo odkrili vse čudeže odkrivanja delovanja energij. In smo jih. Verjeli, da smo ustvarili utopijo, popoln način bivanja. In smo ga. V Tien smo bili vsi skupaj. V Tien smo se toliko naučili o sebi, pa o tem, kako premikati oblike in energije. Čas je bil, ko sta tvoj in moj Duh globoko plesala, milostno. Ko se Duh ni bal biti upogljiv, najti nove in zanimive načine povezovanja s Poljem. Atlantida je povzročila toliko bolečine naši Duši. Vdihni zdaj to bolečine svoje Duše, bolečino spomina preteklosti in potem jo izdihni; naj vsa zataknjena energija gre. Spusti, naj zataknjena energija gre, saj zdaj se Atlantida dviga. Vidiš jo lahko v fiizčnem svetu, ko se Zemlja spreminja in v potencialih potresov (lahko bi bilo huje). Iz tvoje notranjosti se dviga in želi biti spuščena energije, ki jo drži, osvobojena svoje zgodbe… Atlantida se dviga. To je najtežja stvar, o kateri angeli govorimo šaumbram…

Potem so bili težki časi. V Tien je prišlo do ločenosti v energiji šaumber. Nastala je ločenost, pojavila so se nesoglasja v družini. Vse nas je vznemirilo, saj smo bili navajeni čutiti enost in skladje. Nekateri so nasprotovali in so se razkrili, drugi so hoteli ostati skriti, tretji smo želeli postati vidni svetu, da bi preprečili še več katostrof, zlorab in mučenj. Nekateri so želeli v boj z energijskimi mehanizmi črne magije in čarovništva (kot bi tem načinom rekli danes) proti silam, ki so skušale kontrolirati Atlantido. Mnogo bojev je bilo in ta nesoglasja se pojavljajo zdaj, jezne energije prihajajo na dan.

Stare energije Atlantide je treba opustiti, tudi one želijo biti proste, da se bodo lahko spremenile. Zato so vse te spremembe v okolici. Energije želijo spremembo, tvojo pozornost terjajo, tvojo energijo. Zato je toliko zmede. A ni treba, da je tako.

Energije Atlantide je mogoče čutiti bojevniške in na drugi strani kot občutki žrtve, izgubljenosti in brezupa, saj smo imeli tako upanje, take sanje. Toliko smo se naučili o meddimenzijskih energijah… Potem pa ne samo da so nas ponižali in zatrli – mučili so nas, fragmentirali, lomili, raztreščili po univerzumu. Dobesedno po deželah Zemlje so nas razsuli. Te energije zdaj prihajajo na dan; razumi to in ne skušaj zanikati in ne bodi žrtev. Energije želijo priti na dan, del tebe so, del, ki je bolel. Ven prihaja, ker tudi želi spremembo. Vedeti želi, da ti, ti, ki to bereš, to dovoliš.

Dovoliš lahko, da se zgodi. Toliko Duha je zataknjenega za te energije, toliko tvoje duše je vezane za to. In vse to gleda TEBE, če dovoliš spremembo in opustitev.

Zanimivo, da tvoj svet gre skozi energijsko krizo, s čimer so povezane zaloge goriva in vse, o čemer danes govorimo. Manj zalog goriva je, kot so tisti, ki to vejo, pripravljeni priznati, vendar ne pojdi v zaroto. Vedo, da če to priznajo, bodo ljudje panicirali in najverjetneje bodo. Fokus pred ameriškimi volitvami je na drugih stvareh, stran od pravih izzivov. Stran od resnice, da bo naslednjim generacijam vedno težje; morda še blizu ne bodo deležne takega obilja stare energije, kot ste ga imeli vi.

Zemlja gre skozi energijsko krizo… Za vnašanje Nove Energije na Zemljo gre, kamor pašejo nove vrste virov goriva, virov, ki ne pridejo iz zemlje, ampak iz meddimenzijskih energij, ki so nevtralne. Znanstveniki teh virov ne vidijo, ker so nevtralni, oni pa iščejo nekaj dinamičnega, značilnosti dualnosti, + in – , nasprotne sile. Tisti modri med njimi bodo morda kmalu odkrili fenomenalno količino neomejene energije na drugi ravni, v katero je mogoče vstopiti in jo prinesti v materialno realnost.

Duh človeka je povezan s Poljem in energijo od tam prinaša nazaj v vaš zdaj. Duh to dela malo na star način in mi to danes začenjamo popravljati in se povezovati na način Nove Energije. Znanstveniki bodo, upajmo, kmalu odkrili energijski potencial na manjši stopnji od atomske meddimenzijske in vprašanje bo, kako to energijo prinesti na materialno raven tretje dimenzije. Tam je – kako jo prinesti sem? Opraviti ima ne samo s fizičnim aparatom prinašanja energije sem, ampak z dojemanjem meddimenzijske ločitve. Preseči moramo ločitev, ki je prepričanje, da druga energija obstaja tam, ti si pa tu. Jaz, Kuthumi, dosti delam z znanstveniki, pomagam jim razumeti in videti. Včasih je težko, ker so celo fiziki in misleci tako zaprti, tako prav imajo. Mislijo, da bi vsi drugi morali misliti tako kot oni; težko je.

Energijska kriza na Zemlji je dobesedna in je prispodoba. Skozi svojo krizo greš. Si opazil, kako je telo drugačno? Kako se lažje utrudi, kako drugače odgovarja na spremembe? Uporabiti skuša staro energijo, medtem ko ve, res ve da je čas za Novo. Celo um uporablja staro energijo, čeprav zna bolje.

A ne veš, da bi rada nekaj drugega?

A si ne želiš nekaj drugačnega?

Da bi bilo lažje? Več zabave, milosti, obilja, odnosov, vse te druge stvari?

Mi vsega tega ne zadržujemo! Tvoj Duh zadržuje!

Okrog tega bo dosti razpravljanja, papeževanja in špekuliranja glede tega, za kaj res gre. A o tem več naslednjič.

Vse je povezano… Energijska kriza, dviganje energij Atlantide, spremembe, vse je prepleteno…

Zdaj pa se vprašaj:

Če bi vedela, da se bo vse dobro odigralo, da bo čez 3 leta s tabo vse dobro – kaj bi bilo zdaj drugače? To sem se jaz spraševal v svojem življenju. Če bi vedel, da bo čez čas vse dobro… – kaj bi zdaj naredil drugače ? Bil bi OK, življenje bi bilo dobro, jaz bi bil dobro. Drugače bi bilo!

Bil bi dobro, nehal bi jamrat in jokat, nehal bi se gnjavit, užival bi vsak trenutek.

Se lahko prestaviš 3 leta naprej, v čas, ko bo vse delovalo? Prav tukaj bereš povzetke našega klepeta. Še vedno imaš dosti hrane, krasna mesta za živet, ljudi imaš, ki te imajo radi, čeprav jih včasih zavračaš. Vse imaš, vse je dobro . Vse bo dobro .

Izberi potencial, da se bo vse odigralo dobro. Izberi ta potencial med milijoni drugih, ki obstajajo zate. Zaenkrat si izbrala tega, ki ga zdaj živiš.

A ne bi stvari delala drugače, če bi vedela, da se bo vse dobro odvilo?

Lahko nehaš skrbeti! Samo potencial izberi in naj dela zate .

Kaj, če sem izbral napačnega? Kako naj vem, da sem izbrala pravi potencial?

Morda ima ta, ki sem ga izbrala, v sebi nekaj skritega negativnega? O, ne! Kaj če to poberem!?

Ne, to sem jaz. Skrbi, skrbi, skrbi glede vsega in o vsem.

Izberi dober potencial dobrega življenja! Kaj se zgodi?

Občuti in povohaj energije… Potencial tri leta kasneje. Vse bo dobro, nehaj že skrbeti. Takoj se pojavi druga dinamika, druga dinamika pride noter. To je težko opisati, a za dobeseden kvantni premik gre. Ne skrbiš več, nova izkušnja pa se lahko bolj razširi, je bolj izpolnjujoča in vesela . Samo dovoli si sprostiti se in uživati; to poveča in obrne energijo na kvantni ravni v še več sproščenosti. Zato prosim…

Kako lahko vem, če sem izbrala pravi potencial?

Si lahko tako zaupaš? Veš, da ti ni treba izbrati karme?

Si lahko zaupaš in se ljubiš dovolj, da izbereš potencial, ki ti daje veliko obilje ?

Veliko obilje, ne samo malo? Misliš, da ni dovolj obilja za druge? Izberi potencial velikega obilja!

Izberi potencial zdravega telesa. Velik potencial. Velike potenciale, šaumbra, velike !

Pametna sem in izbiram velike potenciale. Uravnotežen sem in ne rabim več karme. Pa še dobro zgledam!

Vse to lahko izbereš in tako spremeniš trenutek, v katerem živiš. S tem ne manilpuliraš preteklosti, ne prihodnosti, samo izbereš. Izbereš potencial. Vse to je varno, je OK, veliko je in vse je način stvarnika. Stvarnika, ki ljubi in časti sebe. Stvarnika, ki tudi je Bog.

In tako je.

 

šaud 4: PREMIKALCI ENERGIJE – nov 04

 

Angeli smo z vami energizirani, dihamo vas, utelesili bi vas radi. Nam boste dovolili biti tako blizu – znotraj in zunaj vas – da vas lahko utelesimo? A lahko danes pridemo tako blizu, da zaplešemo kot eden, čeprav sva dva ali nas je več? Radi bi vas utelesili, radi bi vas sprejeli v naše bitje…

A res veš, kaj je utelešenje, šaumbra?

Utelešenje je neustrašno sprejemanje Vsega Kar Je – brez zidov, obramb ali obsodb

občutenje vseh energij

izkušanje vseh stvari

razumevanje , da ne boš izgubila svoje integritete ali identitete.

Identiteta je tu, stalno, nikoli jo ne moreš izgubiti. Duh ti jo je dal. Vedno si jo in jo boš imela.

Bili so časi, ko si identiteto namenoma raztreščila, ko jo je namenoma prevzela druga entiteta – vedno v skladu z dogovorom na eni ravni. Energija enote tebe je vedno bila in bo, ne moreš jo izgubiti. Zate je bila ustvarjena in vedno bo. Ni jo mogoče (pre)vzeti ne uničiti. Lahko se igraš igro ali ustvariš zgodbo, ko se malo pretvarjaš, da ti nekdo krade energijo, da te nekaj nadvlada, ampak samo za kratek čas.

Integriteta tvojega bitja se vedno vrne v integriteto tvojega bitja.

Nič jo ne more poškodovati, ukrasti, nič si jo ne more polastiti. Vedno se vrne.

Zato pravimo, da utelešenje je ne neustrašno sprejemanje.

Sebe lahko sprejmeš brez strahu !

Karkoli lahko utelesiš v svoje bitje.

Sprejmeš lahko vse o sebi in o komerkoli drugem. Vse, kar si kdaj naredila v kateremkoli življenju – brez obsodbe, brez strahu. Mnogi se bojite dela sebe iz preteklosti (kriminalca, neuravnoteženega vodje), da bi se vrnil in te v tem življenju prevzel.

Strah te je, da bi se sama sebe polastila! Ampak Ti, ti, ti..! Ti si vse to ustvarila!

Nič ni bolj mogočnega, čudovitega ali močnejšega od tebe . Kot Stvarnik si vse to ustvarila in lahko tudi od-ustvariš. Nič drugega ti ni treba, razen da sprejmeš brez strahu – kar si sama ustvarila.

Vsak del sebe sprejmi in vse okrog sebe. To pa ne pomeni, da naj bi ti to bilo všeč!

Neustrašno sprejemanje

= razlikovanje in občutenje, ki ti pomagata določiti vrednost energij v okolici .

Bojiš se besede »soditi/oceniti«, ker te je v preteklosti pripeljala v težave.

= dojemaš samo, samo čutiš – ničesar ne obsojaš.

Neustrašno sprejemaš človeka zraven sebe, ki mogoče pritiska na vse tvoje gumbe.

Brez strahu sprejemaš, da ti si taka, kakršna si in da je on, kakršen je. To je sprejemanje…

In sprejemanje, da tudi on je Bog, ne glede na to, kaj morda misliš o njem.

Neustrašno sprejemanje je sprejemanje vsakega dela svoje realnosti .

Slab dan? Spusti ga noter, z namenom si ga ustvarila. V resnici ni slab dan, samo izziva te v premik naprej. Ti si prikličeš dogodke v življenje. Morda si čutila, da potrebuješ nekaj motivacije ali novo raven razumevanja. Zato ne zapiraj vrat – posedi malo s tem dnevom, sedi z njim in občuti, kaj čutiš.

Utelešenje je neustrašno sprejemanje dejstva, da se morda nekaterih stvari bojiš .

Neustrašno se boj teh stvari! Dovoli jim priti v svoje življenje. In še enkrat: Ni ti treba marati vsega tega! Za sprejemanje vsega gre in za sprejemanje občutkov do vseh stvari .

Določene energije se zaradi strahu držijo starega. Po vsem svetu pridigajo, zahtevajo, celo terorizirajo z namenom vračanja v stare čase. Bojijo se spremembe, bojijo se nečesa novega. V resnici je smiselno, saj držijo ravnotežje, da proces spremembe mehkeje in bolj milostno teče. Ko boš neustrašno sprejemala vse v oklici, boš začela razumevati, kako lepo in čudežno vse poteka.

Globoko vdihni in brez strahu sprejmi vse o sebi, vse o svetu okrog sebe.

Vnesi vse to v svoje bitje, pojej in prebavi. In dovoli, da gre naprej. Naj se premakne naprej .

***

Zadnje čase kanaliziram, je pisalo v enem pismu Tobiju. Dobivam pa glasove strahov, ki mi govorijo slabe stvari in me skušajo zavesti. Kaj delam narobe? Kako naj se odprem drugim ravnem?

Sodeluj. Bodi udeležena!

Mnogi se želite odstraniti iz enačbe, mi pa vas želimo noter. Cauldre polno sodeluje v kanaliziranju, ker mi želimo, da je tu. In ti si tu in druge šaumbre, vaša energija je zraven; zato so vam besede znane. Želimo, da sodelujete. Ko ne sodeluješ, ko se vlečeš iz duhovne enačbe sebe in Zemlje, te glasovi zavajajo zato, ker ti zavajaš sebe. Nisi resnična s sabo in zavajajoči glasovi te odražajo.

Namenoma se zavajaš o tem, kdo si. Če kanaliziraš, bodi dejavna pri tem, nehaj se spravljat ven. Utelesi se v kanaliziranje…

Če prosiš za vodenje z naše strani, moraš ti tudi sodelovati, dovoliti, da pride noter vate in skozi tebe . Nehaj se delati nevidna. Kako sicer misliš, da bo božanskost sploh kdaj prišla skozi tebe? Sodeluj na vsak način. Tako lahko vstopimo, takrat lahko vodimo, podpiramo, ljubimo in vas hecamo . Damo nasvet, ki vedno je samo naš nasvet. Dobro vam gre, šaumbre, ne verjamemo, da bi mi mogli bolje.

Angeli sledimo vam, mi prihajamo za vami, kot vaši otroci prihajamo in vaši vnuki.

Pomagamo se vam spomniti in biti vaš glas, vendar je na vas, da sodelujete!

Sprašujete za odgovore, pa ni (našega) odgovora – ste to opazili?

Nova fizika je, da morate biti polno prisotni, ne morete biti odsotni lastnik božanskosti . Šele potem lahko vstopimo in vam služimo. V StE so bili preroki moški, morali so biti malo neumni in precej neuravnoteženi. Ko se premikamo v NoE, ste vsi preroki. Ko polno sodelujete v kreaciji in realnosti , takrat lahko vstopimo. Prej so bile ovire premočne, saj tančica deluje v obe smeri!!

Tančica terja obojestransko sodelovanje , zato so preroki morali biti malo nori, da so prišli skozi, mi pa malo nori, da smo sodelovali z njimi. Vedno smo pazili, da ne pridemo preblizu Zemlji, saj smo v naslednji sekundi lahko jokajoči dojenček. Naredili smo posebno navezo na naši strani, da najbližjega človeški realnosti ni potegnilo v vašo izkušnjo. Tudi nezemljani (iz drugih dimenzij ali vaši vidiki preteklosti ali vaša dedna linija družine) vedo, da če pridejo preblizu, jih bo potegnilo noter.

Vsa tvoja prisotnost je torej potrebna, da si član tima, ne odsoten vodja.

Danes bomo spet skupaj naredili nekaj zanimivega. Z nami je vidik vaših sanj, ki vas obiskuje v različnih osebnostih in zgodbah in je pomemben in mogočen vidik atlantidskih življenj. Ta, ki najbolj izstopa in se ti pojavlja, čutiš ga na zadnjem sedežu avta ali na koncu hodnika svoje hiše, srečuješ ga v sanjah.

Vidik Atlantide se vrača, da bi delal s tabo, da bi ti pomagal premakniti nekaj energije.

Spomin in občutki Alt se vračajo bolj kot kdaj.

Alt je bila velika sprememba energij, pomemben razvoj tehnologije, čeprav še podoben ne današnjemu. Danes imate elektriko, takrat energijsko tehnologijo. Ker gre spet za Spremembo, se pojavlja podoben vzorec energijske spirale kot v Alt, kot bi bila dvojčka, zelo zelo podobna in ti si vključena v oba.

Oba sta napovedovala kvantni premik energije .

Zelo sta si podobna v utelešanju in manifestaciji božanskih energij na Zemlji. Nekateri ste celo podobni sebi iz časa Alt, morda drugačne oči in odtenek kože. Ta Alt vidik ti pomaga skozi spremembe, ti zagotavlja, da tokrat ne bo kolapsa. Da kolaps takrat ni bil napaka ne zloraba, ampak posledica hitrega dogajanja, neravnotežij v Gaji in na drugih ravneh. Vse se mora premikati skupaj. Ni bilo segmenta populacije, ki bi vzdrževal ravnotežje s starim.

Ravnotežje med starim in novim je pomembno .

Ta tvoj Alt vidik je bil najbolj travmatiziran in potreben zdravljenja in zdaj želi vedeti, da ti si OK.

Da izbiraš varen prostor. Zagotavlja ti, da so spremembe postavljene tako, da jih lahko prebaviš.

Ta vidik se ti vrača v svetem prostoru tega šauda zato, da se ti bo pomagal pomakniti skozi Spremembo v naslednjih letih. Energija noče biti več ločena ali osovražena, ne želi te strašiti kot včasih (otroške more in strahovi so bile reintegracija Alt). Tvoj Alt vidik te prosi za neustrašno sprejemanje.

Orodja in pomagala, ki jih imate in ste jih razvili, so vaša, da jih polno utelesite. Neustrašno sprejemanje tvojega vidika Alt pri premikanju v NoE. In s to energijo prihaja dragi Ohama.

Njegove energije so zelo prisotne, posebej za njegovo prvo šolo Razrešitve Čiste Energije, ki jo imata Norma in Gerret ( www.newbreath.net ) in ker premikanje v NoE terja jasnost, neposrednost in dosti resnice . Terja jasnost do sebe in resnice o tem, kdo si. Za to je potrebne dosti energije.

Ohama je bil vojščak v Alt, eden mnogih vodij skupine, ki je delala v svetiščih, z energijskimi ravnotežji in podeljevanjem ugotovitev z vsemi ljudmi. Ko se je začel propad, se je šel prvi borit in kar je videl na bojiščih, pri svojih bojevnikih, družini in ljubljenih, je v njem povzročilo globoko jezo in rane. Zaobljubil se je, da se bo vrnil in vse te maščeval. Res se je vrnil, bil v Indiji vojak in maščeval se je, kar pa mu ni prineslo pravega miru, prave integracije. Dolgo je rabil za preseganje ran Alt in zdaj se vrača v pomembnem delu vaše zgodovine, da vam pomaga opustiti, morda celo vaše zaobljube in energije Alt, če jih držite .

Zdaj pa o energijah, ki jih držiš. Res občuti, kaj držiš…

Še naprej želiš držati energijo, verjameš, da je tvoje služenje, saj je to služenje vse, kar se spomniš daleč nazaj. Energije za vrnitev Alt držiš v vzorcu svojega bitja, v telesu in gotovo v umu, v energijskih poljih okrog sebe.

Nekateri ste izvedenci za mreže, poznate vpletenost energij, ki jih držite.

Drugi držite energije Lemurije, da bi se mehke energije vrnile, čeprav se je bilo težko prilagoditi telesu.

Energije kralja Arturja, Camelota in Merlina nosite v sebi. V Sloveniji smo razložili, kaj čudežnost je, prinesli smo na dan Merlina in spregovorili, kako je to mogoče prinesti v življenje. Čudežnost je samo sistem prepričanja, v katerega pritegneš ljudi.

Spet drugi držite energije Indijancev, skupine mističnih ljudi, osredotočenih na zemljo, ki razumejo nebo.

Pa energijo za službene prostore in za sodelavce; včasih jim to prav zamerite.

Tretji za zlorabljene ženske, za zlorabljeno Izisino energijo v njih (čudovito delo, ker si ti bila zlorabljena in ranjena v Izisini energiji).

Mnogi ste veliki držalci starih egipčanskih energij, veste jih in čutite. Resonira vse, kar vidite iz stare prelepe kulture, ko čakate na primeren čas, da se morda vrne v vaše življenje.

Držite energije Gaje; spomnite se Alt, ko smo pozabili na Gajo in nas je morala spomniti nase.

Energije držite za glasbene vibracije – ne samo zase, ampak za tiste, ki vstopajo vanjo. Veste, da glasba zdravi, da nosi zgodbe, da dela ljubezen.

Držite energije za zdravljenje in nekateri za ljubezen.

Mnogi za družine (ki so lahko že na drugi strani), ker tako ljubite in dajete, tako ste polni služenja (dragi Duh, služila ti bom na vse načine!)…

Mnogi držite energije za svojo domovino in v Izraelu se čudite, kaj se bo zgodilo zdaj, ko je Jaser šel. En del umrlega gre na našo stran in drugi del ostane za tisto, kar vam je mar, kar ste ljubili.

Prav danes ste vsi, ki držite energije za karkoli – ODPUŠČENI !

Nehaj držati energijo, da jo boš lahko premikala! Nova skupina je pripravljena prevzeti tvoje delo držanja energije, čeprav mogoče ne ve, za kaj gre. Držala bo energijo, ravnotežje in čaka, da bo lahko vstopila. Čaka, da ti spustiš!! Ti pa staro služenje nosiš s sabo kot kamne v žepih!

Razlika? Potrebne so spremembe!!

tisti ki premika:

polno uteleša energije v svoje bitje

brez strahu sprejema

dovoli, da se energija premika skozi telo in vso zavest

utelešeni energiji da blagoslov in dovoli, da gre naprej .

Tako energija deluje, tako se premika. Mora biti polno utelešena s tvojim sodelovanjem.

Tako se NoE in božanskost manifestirata in realizirata v 3D, na Zemlji.

Prav zdaj še ni skupine, ki bi energije premikala.

P remikanje: polno utelešenje in blagoslavljanje vsega, kar pride in gre skozi .

Zavzemi nov položaj in si poglej prispodobo: Kot držalo energije si odpuščena! Kaj zdaj?

Opusti staro, da pride večje in novejše, več služenja. Ko stvari ne delujejo, moraš opustiti, saj vse dela prostor novemu. Držalo energij je držalo občutljivo ravnotežje in resnica je, da ne želimo pozabiti Alt ali afriških energij. Kot držala ste (bili) zelo pomembni in čaščeni in dosti ste preživeli na račun te zaščite. Nekateri ste to delali brez potrebe, ker ste verjeli, da drugi tega ne morejo

– danes veš, da mora vsak to delati zase.

Občuti energije, ki jih držiš…

Zato te bolijo kolena, telo, zato si zmedena, zato težko najdeš svojo identiteto, svoje bitje .

Toliko tuje energije nosiš, zato je bilo težko odkriti, kdo res si.

Začuti svoje energije prejšnjih življenj… Vojaki, mornarji…, še danes nosiš energije za službo, za ladjo… Največji križ od vseh pa je Jezusov križ. Jezusova energija je zelo prisotna, ni izgubljena. Jezusovo in tvoje delo ni izgubljeno – zdaj lahko spustiš!!

Nekateri ste sodelovali v ustanavljanju Cerkve, zato jo v tem življenju zavračate ali ljubite. Še vedno držite njeno energijo, ko upate v preporod Cerkve. Drugi bodo to nadaljevali in dosti jih bo! Morda jih bo treba ducat namesto tebe, a energijo si določila in ustvarila ti, pa opise delovnih nalog; negovala si to energijo in zdaj je čas, da jo spustiš.

Ljudje se čudijo, kaj zdaj in čakajo tebe, da to spremeniš. Ne se čutit kriva… Dosti dela in priprav je bilo, zdaj pa predaj to energijo, svet ne bo razpadel.

Pravo vprašanje pa je: Kaj naj delam kot tisti, ki premika energije ?

Uporabi današnjo priliko, da vsem delom svoje energije rečeš: Ni nam več treba držat energije !

Bolj svobodna boš; lahko malo prazna, a to je primerno. Služila boš Duhu na nov način.

Ko boš pripravljena, si dovoli… Dovoli si spustiti energije, ki jih držiš.

Nisi bila zadolžena za to – izbrala si to. Predaj baklo, drugi čakajo nanjo…

Ohama, Kuthumi, St Germain in jaz, Tobi bomo s tabo… Nikoli nisi sama. In tako je.

 

šaud 5: POSKRBI ZASE – dec 04

 

Vse poglej drugače – ker je drugače; toliko plasti pogleda je. Ko se pogledaš v ogledalo, vidiš samo eno svojo plast. Zapri oči pred ogledalom, globoko vdihni, potem pa poglej vanj, vendar ne neposredno v podobo, ampak v nedirektne podobe. Začela boš videti nove stvari, mogoče otroški obraz.

Kar vidiš v ogledalu, je nedvomno tvoj odraz, pa tudi odraz tega, kar drugi vidijo, saj projiciraš svojo energijo, ki je v bistvu iz tvojih sistemov prepričanj.

Okolici pošiljaš energijo svojih prepričanj . Potem ti en dan rečejo, kako utrujena si videti, da se staraš in drugi dan, kako pomlajena si. Dobesedno se spreminjaš iz dneva v dan.

Poglej si svoje oznake – kako se meriš, kako ocenjuješ svoj napredek.

Včasih se ocenjuješ skozi mentalno jasnost, ki je oznaka tvoje človeškosti, uma in sebe. Ampak jasnost, ki si jo poznala, mora iti – spusti jo, da bo prišla nova vrsta inteligence. Možgani v resnici umirajo, star način procesiranja info skozi um bo dal prostor božanski inteligenci. Oboje ni primerljivo, ne gre za višji ali močnejši um, ampak za drugo razumevanje, za drug operativni sistem. Star, dualističen in arhaičen sistem te zapušča, tvoje oznake pa pravijo, da se moraš držati starih načinov mišljenja in stare jasnosti. Drugače poglej! Spremeni oznake !

Um daje pot božanski inteligenci, ki ni samo v možganih, ampak tudi drugje in to priteguje v realnost. Vse to začenja delovati in nekateri že doživljate prehode, nova razumevanja, prebliske. Včasih si dosti pred časom, vendar zate deluje. Zato poglej, kako se meriš in ocenuješ, na novo poglej in ovrednoti . Zelo zelo hitro se spreminjaš. Ko se držiš starih oznak, je to težko razumeti.

Danes so z nami tile gostje:

Jezus decembra posebej želi biti z ljudmi, ko opuščajo strese, delijo izkušnje in darila, ter sprejemajo.

Quan Yin je tu s Sočutjem do vsega kar počneš, posebej do premikanja energije.

Ohama pomaga z novo jasnostjo, biti drzna, se dokopati do česa, pomaga tudi z novo fiziko na Zemlji

St Germain pomaga postati čudežnik, razumeti delovanje preobrazbe, opustiti stara Prep, spremeniti oznake in merila o sebi. To je počel v svojem življenju, ko se je učil preseči fizično smrt. Smrt presežeš tako, da spremeniš oznake, sistem merjenja; ukvarjal se je s poskusi premikanja realnosti. Na začetku mu je bilo težko, ker je uporabljal star sistem merjenja, ampak vsak znanstvenik ve, da je včasih treba spremeniti parametre, kriterije – preden spremeniš izid. Sicer padeš v past ponavljanja procesa, ko iščeš skrivna vrata in čarobni odgovor. Ta obstaja – sistem merjenja. Zato spremeni stare oznake!

Igriv in smejoč Kuthumi pravi, da uživaj proces, čeprav je težek; uživaj vso izkušnjo.

Vsi, ki zdaj to berete, povabite v našo družbo kogarkoli po izbiri (dragega na naši strani tančice, domačo žival, kogarkoli). Vaši gostje so vedno dobrodošli, ampak včasih, ko jim pripravimo prostor, jim je lažje priti do vas. Vsem nam na tej strani je težko prinesti energijo k vam – ko vi povabite koga na obisk, je dosti lažje. Torej globoko vdihni in povabi nekoga, s katerim bi rada podelila naslednjo izkušnjo…

Današnji častni gost je tvoj glas v Duhu, Metatron , ki je zadnji mesec delal s tabo in bo s tem nadaljeval. On je res ti – kolektivno in tudi tvoja individualna energija. Zelo močna, jasna in težka za nekatere ljudi, saj vpliva na biologijo in na elektromagnetni sistem.

Ko si prizemljena in polno prisotna, ti pomaga opustiti energije.

Nekatere tvoje energije želijo ostati s tabo, ne želijo oditi. Tako kot se ti npr. držiš energije družine, preteklih življenj, Gaje, te tudi nekatere energije ne želijo zapustiti. Navajene so se hraniti od tebe, še naprej bi rade nadaljevale s tvojo zgodbo; ne želijo da jo spustiš – mislijo, da bodo nehale obstajati.

A ni res – vse ustvarjeno vedno obstaja! Res pa nekateri tvoji vidiki želijo, da jih držiš naprej, jih tolažiš, to je zanje ljubeče. Metatron ti bo pomagal spustiti vidike, ki se jih držiš .

Nekateri veste, kaj bi morali spustiti, pa to še naprej ščitite, se obešate, dajete zavetje energijam, ki jih držite. Te energije niso slabe, samo čas je, da spustite strukturo okrog njih, da najdejo nov višji potencial . Ne zanikaš jih in se jih ne skušaš znebiti, samo strukturo opuščaš.

Kot kipar oblikuješ življenje in realnost, v tem kalupu pa ostane struktura.

Enkrat je čas za vse, da spusti staro strukturo, mora jo.

Vsaka energija slej ko prej mora nadaljevati svoj tok, za opustitev strukture gre in za nadaljnji razvoj . Enako je z zgodbami in z deli tebe, slej ko prej morajo iti.

Metatron je v svoji pomoči zelo jasen, kar je za nekatere težko, celo za elektromagnetizem in za električne naprave. Nekateri razbijate stvari in mislite, da ste nerodni, včasih izgubite sled za fizičnim, zaletavate se v stene… Sprememba energije…

Zbiranje energij zadnje dni je bil prevelik naval za sistem, spremenil je tvoj signal okolici.

Globoko vdihni Metatrona, utelesi ga. Pokazal ti bo, kako premikati in sprocesirati energijo, vzdrževati svojo integriteto, kako brez napora je lahko. Včasih bo še trenje in dualistična oblika – lahko pa ti pomaga nenaporno poleteti kot v sanjah, veselo. Premikanje energije je lahko zelo osvobajajoče.

Zdaj pa uporabi Domišljijo za predstavo otroškega igrišča, kjer so skupinice otrok.

Ena se igra na igralnicah, smeji se, menja na gugalnici, potiska in gleda, kako visoko lahko kdo poleti, vsa v izkušnji; eni se drugim pomagajo premakniti…

Fantki se bojujejo in prepirajo z dvignjenimi pestmi, tudi deklice mogoče navijajo za poraženca.

Skupinica deklet se pogovarja o sošolcih, o učiteljih, zadnji modi…

Četrta zbira različne materiale, ko skuša nekaj zgraditi, ustvariti, ko sestavlja in skuša z umom in rokami sestaviti nekaj novega.

Ena skupinica pa stran od drugih govori o sanjah – kaj bi lahko bilo, kaj naj z življenjem. O stvareh, ne nujno povezanih s človeškim življenjem. Tako mladi se pogovarjajo o zamislih, možnostih in potencialih .

Šaumbra, si sanjač za človeštvo .

Sestavljaš koncepte, greš preko, si predstavljaš novo realnost in nove potenciale.

Igrice ostalih so že za tabo: bojevala si se, se guncala, gradila in klepetala…, bila si tam.

Zdaj sanjaš, prizemljuješ potenciale, pomagaš ustvarjati novo prihodnost . Sama ali v skupini se sprašuješ, kakšna bo sprememba. Ko rečeš: Pripravljena sem na spremembo, sanjam o spremembi – se nekaj zgodi vsemu igrišču. Če ne bi sanjala, sprememb ne bi bilo, če ne bi mislila na možnosti in potenciale, bi vse ostalo nespremenjeno. Ko pa skupina sanja ali stopi naprej in se čudi »kaj če«, kaj lahko naredimo, kako bi poleteli – to ne spremeni samo njih, ampak energijo vse skupine.

Dinamika skupine se spremeni in vstopati začnejo nove stvari :

nov študent lahko spremeni energijo vse skupine

mogoče nov učitelj z novo modrostjo

dogodek na cesti, ki pritegne pozornost vseh

vihar lahko pride in vse zalije z dežjem.

Pionirji postavijo oder za spremembe, prvi izkušajo in to določi potenciale za ostale.

To počnete šaumbre. Razumi, zakaj si tu!

Si sanjač za človeško zavest v skupini, ki gre sama v tehtanje in poglabljanje novih realnosti.

Statusa quo ne more biti več, vsaj zate ne. Čas je za spremembo, za novo.

Del vprašanja je, če bo Zemlja pripravljena na te spremembe ali bo bolj primerno iti na Novo Zemljo in resnično izkusiti svoje nove sanje . Izziv pa ostaja biti sanjač na Zemlji, v družbi ostalih, ki to niso.

Drugače je, težko, osamljeno in frustrirajoče.

Čudiš se, kje imajo drugi svoje sanje – svoje sanje imajo v šaumbrah.

Ostanek človeštva sanja v tebi in skozi tebe, kar je pomemben dejavnik v premikanju energij.

Nekateri pa nimajo svojih sanj in izkušajo življenje in svoje zgodbe v svoji realnosti.

Torej ne sanjaš samo zase, ampak v dobro vseh. Spremembo določaš in pomagaš ustvarjati kvantni preskok. Od Alt naprej si se pripravljala na to, od trenutka rojstva na Z, od prvega diha v tem življenju. Vse je zadevalo sanje, nove potenciale in kvantni preskok.

Včasih kot sanjač skušaš biti podobna, ustrezati želiš večini. Ne deluje!! Vemo, da veš, da ne deluje.

Koliko let si skušala ustrezati in biti normalna? Nimaš potrpljenja za normalnost .

Bila si tam in to delala, normalnost poznaš, čas je da se premakneš.

Ko se skušaš premakniti z drugo skupino, te duši, boli in je težko .

Smešijo te in se norčujejo iz tvojega igrišča Domišljije. A čigavo igrišče je v resnici Domišljija?

Lahko ti dajejo vzdevke, a kot sanjač ti pomagaš spreminjati energijo zanje. Ni lahko delo in vedno si vedela, da ni lahko biti pionir in sanjač, ki pomaga ustvarja kvantni premik za vse. A si nalogo sprejela, vztrajala si, se zataknila z njim in tu si. Celo predstavniki Nove dobe se čudijo, ker si drugačna.

Življenje se kot božanskost izraža skozi tebe …

To ni za vsakega človeka ne za vsakega metafizika. Globoko in jasno poglej vase, ko se učiš zaljubiti vase – ni lahko za človeško bitje. Na čisti poti si. Lahko je iti v dramo, v duhovne diverzije, noter in ven. In drama je čudovita, dokler znaš priti ven – k o te potegne vase, ko držiš energijo drame, je težko. Sprejela si to enkratno in posebno nalogo priti na Z in biti sanjač, pomagati premikati energijo.

pomembnost premikalcev energije

Energija je v čistem bistvu v nevtralnem stanju bivanja, celo Duh je nevtralna energija.

Energija Boga ni svetloba ali dobro, enostavno samo je . Je nevtralno, vsaj z vidika vašega razumev.

Energija išče razvoj, izkušnjo in spoznati sebe – najti mora vir, ki je voljan aktiviranja in igre z njo.

Energija gre k vsaki (ne)živi obliki na Zemlji, željo ima in rada bi se izrazila , čeprav kot nevtralna.

Če jo pogledaš z vidika obstoječe znanosti in fizike obstaja nasprotje, če pa to presežeš, ugotoviš, da energija lahko je nevtralna in ima željo po izrazu, izkušnji, integraciji in utelešenju .

Priti želi noter v izkušnjo – ko se drži, postane stagnantna, stara in išče opustitev.

Energija opustitev najde v najšibkejši točki , ki so običajno človeška čustva (nesrečnost, žalost, tema, depresija, frustracija, tesnoba), najšibkejša področja človeške narave. Stare energije na tak ali drugačen način iščejo pot tu skozi, da bi se opustile. S tem se lahko boriš ali jih pomagaš premikati .

Prav zdaj je pomembno nadaljnje premikanje energije, da najdejo pot v človeško realnost in v človeško zavest. Gre za energije iz drugih ravni in D, za čiste energije in energije kreacije sanj, potencialov.

Vse želijo vstopiti, vendar rabijo vir pretoka ! Zato so potrebni premikalci.

Čas je za premikalce, ki:

dovoljujejo prihod nevtralnih energij

jih blagoslovijo s svojo človeškostjo v tej realnosti (sidro) in

premaknejo skozi.

Posebej pomagaš novim energijam

da pridejo noter

najdejo svoje sidrišče

potem pa naredijo svojo pot k drugim ljudem in zavestim, ki zataknjene potrebujejo ta premik , ta tok. Potrebujejo ga, prav prosijo za način, ki bi jim pomagal odtakniti njihove energije.

V svojih zgodbah so, tako dolgo so v svojih strukturah in rabijo pomoč za opustitev skozi tok novih energij. Energije, ki se premikajo skozi tebe, bodo lajšale ta proces. Premikalci omogočajo ta tok energije. Posebej ko se bližamo kvantnemu skoku, vedno hitreje in vedno več nevtralne in čiste energije prihaja na Z. Priteguje jo zemeljsko dogajanje – klici ljudi in vaše sanje o spremembi. Energija prihaja še iz: dogodki kometov in zvezd itd.

Ko nevtralno najde pot v Zemljo in človeško zavest, naj bi se hitro premaknilo , sicer se odrazi nazaj ali nima prostora za pristanek in se vrne v spanje. Premikalci so primeren način prizemljitve in premikanja, izjemno služenje za Gajo in človeštvo. In kaj je pri premikanju energij dobrega zate?

Tebe premikanje

energizira

razširi čez strukture človeške zavesti

prinese nov občutek svobode in razumevanja

potencial hitre obnove fizičnega telesa, dokler si dovoliš biti v varni energiji, tu, prisotna

odpre nesluteno zavest in razumevanje, ki ga um ni sposoben (energija, ki prihaja skozi, nosi povezave z drugimi D in realnostmi).

globok občutek zavedanja o stvareh zunaj zemeljske ravni

prva boš vedela! ; nadpregled, ki ga še ni bilo

energija te blagoslavlja.

Vsak delček, ki teče skozi tebe, se premika in te ohranja/konzervira; dotakne se te, zapleše s tabo.

Ko jo ti blagosloviš, ona blagoslovi tebe; energija je tam zato, da te blagoslovi.

Metatronova vodila za premikanje energije

poskrbi zase ; zanemarjaš se. Za držalo energij je bilo vse drugo pomembnejše, skrbeti zase je bilo celo neprimerno. Bodi zeloooo sebična ; če bi imela več, da bi oškodovala druge? Samo jemlješ jim zgodbo, ko misliš, da moraš sebe zanikati zaradi njih. Obilje energije obstaja, dovoli si živeti obilje, bodi primer izjemnega obilja . Misliš, da ne znaš dobiti dosti denarja? Ker ne želiš vedeti, kako priti do dosti denarja! Stare stvari se držiš, začetkov krščanstva. Čas je, da si divje obilna in če nisi – poglej svojo zgodbo, zakaj si to otežuješ. Ne velja več, da nimaš prave družine, izobrazbe… Svoje oznake in parametre si poglej. Čas je da poskrbiš zase.

Ko nevtralna energija pride noter in se želi premakniti, je kot brzovlak. Hitro bo prišla in odšla in vznemirila vsak star sistem v tebi in to je blagoslov . Čutila si že to, da prihaja… vsi ti pomagamo to opazovati in uravnovešati.

Premikalci energije morate biti zelo stabilni, skrbeti za svoje telo . Dovolite si blagoslov masaže, dobre hrane. Poslušaj telo, včasih boš rabila obilne količine hrane (pasta) ali dosti tople vode, čokolade ali nič hrane (toliko energije prihaja noter in ni časa za procesiranje hrane). Pusti um, pusti katerokoli dieto.

Spusti star odnos , ki ti jemlje energijo in te drži v preteklosti. Lahko poskrbijo zase, spusti. Poskrbi zase. Nastala bo dinamika sanjanja, ki ti bo prinesla primeren odnos. Poskrbi zase na vse načine. Vzemi si čas, ne rešuj več sveta . Sprememba pride samo, ko jo ljudje prosijo.

Angeli se v glavnem zabavajo, ne skušajo reševati ljudi. Angeli čakajo, da ljudje rečejo, ko je pravi čas, ko skupina sanjačev želi na naslednjo raven. Poskrbi zase in ne čuti se sebična. Če res ne moreš nečesa narest za nekoga, mu to povej. Igrajo se s tabo, te kličejo, pa se potem sovražiš.

Spomni se, kaj počneš za potencial vsega in vseh – premikaš ogromne količine, ogromne.

Nekaj delaš – ni ti treba delati vsega!

dovoli pretok noter in ven , ne drži, ne potiskaj, nič ne delaj s tem. Dovoli, da pride noter in odide, da pleše s tabo v svetem trenutku. Ne manipuliraj, ne oblikuj, naj pleše in v tvoji notranjosti eksplodira. Ni ti treba dati svojega podpisa – se že dogaja. Ne določaj in ne spreminjaj – bolelo bo. Blagoslovi in daj prizemljitev s svojo človeškostjo ! Naj teče noter in ven, ne imej nobene domneve – tako ima lastnost energiziranja in potencial nove modrosti za kogarkoli, ki jo želi.

Ne imej pričakovanja o izidu ! Že premikaš, a imaš pričakovanja – otežilo ti bo.

Pričakovanja so pogojena s starimi energijami in starimi oznakami. Misliš, da mora določena količina energije, ki gre skozi, zunaj narediti določeno reakcijo. To je stara noter-in-ven-energijska-enačba in se z novim spreminja. Določena mešanica sestavin na eni strani ne pomeni iste sestavine na drugem koncu! Vse se spreminja, kvocient energije in izid. Spusti pričakovanja in opazuj dogajanje !

začenjaš dobivati novo predstavo o možnih rezultatih. Ko se premikajo in tečejo skozi tebe, jim dovoli njihovo življenje in njihov izraz . Ljudje pogosto sprejmete energijo vase, potem jo pa držite v strukturi in zgodbi, da nima svojega življenja. Vsaka energija je kot ti ustvarjena, da ima svoje življenje, svoj izraz. Ti si drugačna, ker si stvarnik, a kljub temu vsaka energija – misel, izkušnja, življenje, vse – rabi svojo sposobnost izraza. Ne omejuj in ne oviraj pretoka energij! Daj jim njihovo življenje. Ko nevtralne energije blagosloviš, jih blagosloviš v njihovo življenjsko realnost, v njihov izraz.

Nagibaš k temu, da bi nekaj naredila z energijo iz drugih D! Jo usmerila v svetovni mir, v zdravljenje nekoga, da bi se nekdo bolje počutil. Poglej drugače, spremeni oznako, spremeni pričakovanje . Dovoli vstop te čiste energije in jo blagoslovi s svojim bivanjem in dovoli, da steče ven brez tvoje domneve.

Kako bi vplivalo na nevtralno energijo, če bi ona izbrala mir, zdravljenje, biti stvarnik?

Če ne bi bila omejena s pričakovanji?

Premikanje energije je enostavno, ko dovoliš, tako kot dihanje (ki pomaga premikati energije!)

Nagibaš k zadrževanju, skladiščenju in oblikovanju energije !

To je OK, dokler jo ceniš, razumeš, da to namerno in zavestno izbiraš. Lahko se tako igraš z njo, vendar razumi, da slej ko prej bo morala skozi. Dihanje vzdržuje premikanje energij !

Včasih boš energijo želela izkusiti za svojo izkušnjo, a zavedaj se, da bo enkrat morala iti.

Ni ti jo treba skladiščiti, vedno bo tam, vedno se bo stekala vate in skozi tebe.

Toliko se boš naučila v naslednjih mesecih! Deli tebe se upirajo, celo bojijo, priznaj si to.

Držali bi se starega in novega. Pritrdi si in slej ko prej bo energija morala skozi.

Ko spremeniš metodo merjenja in ocenjevanja , to lahko povzroči konflikt, ker tega nisi navajena.

Del procesa je, ne rabi boleti, lahko gre z milostjo in lahkoto; družite se in pogovarjajte.

Poskrbi najprej zase! vse ostalo je skoraj nepomembno – spusti skozi, nobenih pričakovanj itd.

Težko bo, če ne boš skrbela zase, če si ne boš dovolila obilja, sreče in veselja !!!

Poskrbi zase, poglej si svoje parametre negovanja sebe .

Kaj uporabljaš v svojem sistemu merjenja? Kaj te ustavlja? Katerih starih energij se držiš?

Nič te ne drži stran – ne mi ne angeli ne Duh. Ti, ti, ti!

Če ne izkušaš obilja, veselja in ljubezni v življenju, je to blokada toka in premikanja. Poskrbi zase .

vedno poglej: Sem jaz ali nekaj drugega ? Moja realnost ali realnost drugega? Večina čustev zadnjih tednov ni tvoja. Ko premikaš energijo in se odpiraš, postajaš bolj občutljiva . Takoj ko se odpreš, to pritegne zunanje energije , energije drugih, ki se tega ne zavedajo. Njihovi deli želijo biti opuščeni, preobraženi in najdejo svojo pot k tebi. V medD koridorjih te že tedne bombardirajo, pridejo v tvojo realnost in misliš, da so tvoji.

Tesnoba, depresija…, občutek pasti in zapora. Razlikuj!

Ne premikaš samo Novih energij, ampak energije drugih ljudi .

Navajeni so, da njihove energije držiš, čeprav se mogoče ne pogovarjate dosti, čeprav občasno izrečete kakšno ostro besedo. V tem primeru držiš energijo. Njihove energije najdejo pot k tebi na nov način, kar naenkrat želijo govoriti s teboj. Njihova dinamika je pritegnjena k tebi, en njihov del te želi kot procesorja in premikalca . Čas je, da jo premakneš, ne držiš. Energije živali, dreves, zemlje bodo prišle k tebi, da jih premakneš, ker so kot v pasti, kot v zaporu (sanje o zaporih, da ne moreš iz zemlje ven – energije drugih pobiraš – ker dovoliš). Premikaj energijo, ne jo držat.

DOVOLI IN DIHAJ!

Ne rabiš let prakse, samo potrdi si, da premikaš – ne držiš.

Ko to delaš za druge ljudi, živali…, jim daš blagoslov svoje božanskosti in svetosti in vrnejo se k lastnikom in rečejo: Kaj boš zdaj z mano? Zdaj imam potencial spremembe!!

Ne delaš zanje, samo blagosloviš !

Kaj se dogaja v tvojem življenju? Poglej, kaj so tvoj izziv, izzivi prejšnjega življenja in kaj je zunanje?

Kar naenkrat izzivi? Od zunaj so. Vdihni izzive, blagoslovi in spusti !

Zmenki za premikanje energij: skupaj dihajte, potem pa poskrbite zase, zabavajte se.

Ne skušaj rešiti sveta – svet ne potrebuje reševanja; del njega želi spremembo, zato si tu.

Ostanek sveta se zabava na svojem igrišču, ko gradi svoje zgodbe, igra svoje igre, se bori v svojih bojih! Spoštuj in časti jih! Energije, ki bi se rade preobrazbile, so utrujene od stare strukture in želijo biti opuščene; našle bodo pot k tebi !

K tebi pritekajo energije iz angelskih, drugih D in zemeljske ravni; srečujejo se v tvoji točki realnosti, zlivajo se skozi tebe. Boš temu kos? Milostno, lepo delo je in v bistvu to, zaradi česar si tu.

Vse do zdaj je bila predigra – nadaljuj z resničnim delom.

Da ti pa ne bo težko – spremeni oznake in merila sebe in drugih. Včasih neudobno, ker so ti oznake pomagale vzdrževati fokus in razumeti, kaj počneš. Vse se spreminja.

Spremeni oznake/merila in poskrbi zase . Daj si, kar rabiš (obilje), nehaj se bojevati z notranjimi vidiki in razumi, da večina energij, ki prihaja skozi tebe – ne zadeva tebe.

depresija in tesnoba

Bojuješ se, težko ti je, preplavlja te, a je naravni del procesa. Ni nujno težko!

Za kombinacijo elementov gre – stara ti se spreminjaš, en del umira in nova kričiš ven. Nasprotje ciljev in želja med staro in novo tabo povzroča inverzijo energije, ki ji rečete depresija. Zelo resnično je, globoko in preplavlja. V tej temi nisi sama; s teboj so izvedenci, ki vzdržujejo ravnotežje in ti pomagajo skozi proces. Zavedamo se tvojega dogajanja in prišla boš ven še na Zemlji, ni ti treba k nam.

Ne moreš se boriti, nehaj boksati! Nekateri depresijo hranite s puhlostmi, klišeji (izrabljene ideje), frazami, ob katerih naj bi se dobro počutili. Tudi to ne deluje!

Za potrditev intenzivne in globoke spremembe gre, za dovoljevanje depresije. Uhajanje ni dovoljevanje .

Utelesi se v depresiji/tesnobi in prišla bo nova vrsta energije in gibanja.

Globoko utelešenje bo prineslo na dan energije tvoje preteklosti/ življenj/ subrealnosti, ki si jih ustvarila.

Prihitele bodo, da bi delale s tabo, da bi te premaknile skozi depresijo.

Tesnoba je zelo velika, ker pred sabo čutiš veliko spremembo. Vprašanje ostaja: Je moje ali zunanje? Bolj občutljiva si kot kdaj, odpiraš občutljivost in čutiš vse svoje in zunanje in lahko je preveč.

Zdravljenje se zgodi v varnem prostoru, ko dovoliš in se vse energije poravnajo…

In tako je.

 

šaud 6: SVOBODA DUHA, SVOBODA DUŠE – jan 05

 

Nekaj tednov smo bili daleč od vas, saj smo se osredotočali na spremembe na Zemlji. Ne žalujte za žrtvami katastrofe v Aziji – pripravljene so bile na prehod. Sebe so dale, da bi vplivale na Spremembo. Voljno so dale svojo človeškost, da bi vplivale na premik zavesti Zemlje. Za nekatere azijske dežele je prišel čas pranja in očiščenja, dosti energij je bilo tako zataknjenih v starih načinih, toliko je bilo stare energije. Čas je bil za preselitev pozornosti sveta na ta del Zemlje in za pomoč v njegovem prehodu. Sočutje, ki se je zlilo tja, je bilo izjemno, pa fizične in finančne energije, tudi duhovne in nebeške energije; začela se je nova gradnja, ne bo več tako kot je bilo.

Korupcija je odplaknjena, tema je šla, stare in zataknjene energije so očiščene.

Ne bodite žalostni, primerno je bilo. Častite vse, ki so pomagali spremeniti zavest človeštva.

Tole pa pravimo tebi… Vzemi nekaj zataknjenega iz svojega življenja, iz svojega bitja, nekaj, kar je neuravnoteženo ali skorumpirano, nekaj tvojega, kar rabi zdravljenje in ponovno ravnotežje v novem prostoru. V ta naš skupen prostor prinesi nekaj, kar te sicer drži nazaj in teži, lahko nekaj, kar je v telesu in se ne zdravi. Lahko strah, ki ga dolgo nosiš s seboj… Daj to svojo stvar v današnjo energijo varnega prostora in to sprejmi, ljubi, karkoli že izbiraš opustiti; dalo ti bo novo ravnotežje in omogočilo razvoj tvoje energije. Blagoslovi ta prostor, ki ti bo pomagal dati novo svobodo. To ti bo pomagalo ustvariti novo svobodo. Drug drugemu bosta pomagala – ti in to, karkoli že rabi biti ozdravljeno v tebi.

Naj pride na dan iz tvojih strahov ven, samo dovoli, da pride ven. Ne skrbi za negativne energije, ven prinesi. To je lahko zdravljenje, ki ga potrebuješ, lahko depresija ali strah, ki te občasno zamrzne. Če je žalost…, naj se pozdravi v svobodo v tem prostoru zdravljenja.

Dosti dosti angelov je danes z nami in pomagali bi radi, blagoslovili tvoj proces.

Ne sramuj se. Karkoli tvojega potrebuje te zdravilne energeije, ti je tako ali drugače služilo, čeprav to dojemaš kot šibkost ali manj kot 100% duhovno. Ne sramuj se, naj pride na dan…

Dovoli, da se danes pozdravi, osvobodi, naj te ne drži več nazaj, naj te ne tlači, naj te ne straši več.

Naj očiščujoče energije, ki so čistile dežele tsunamija, vstopijo kot blagoslov valov in očistijo vse, kar te teži. Vdihnimo skupaj te čistilne energije…. Naj božanske energije uravnotežijo vse, kar te je bremenilo, kar te je izčrpavalo.

Dovoli premik zataknjenih stvari na naslednjo raven – ne rabiš potresa ne tsunamija v svojem življenju. Dovoli zataknjenim energijam na dan, da se razvijejo – ne rabiš travme, da se to zgodi.

Ni ti treba študirati, zakaj si danes na Zemlji… Tu enostavno si, ker si tako izbrala.

Izbrala si priti nazaj v času Spremembe in razvoja, v času premika, ki je samo nekaj let pred vami.

In to kot nekdo, ki bo učil druge, ki bo premikal energijo, prvi naredil svoje prehode. Izbrala si tako in nas prosila, da ti pomagamo. Včasih samo sedimo s tabo in prav zdaj smo povsod okrog tebe; globoko vdihni in začuti.

Vsi se učimo novega prostora božanske inteligence. S tabo smo zaradi čudovitega dela in vsega, kar je za tabo; toliko izkušenj te je pomagalo pripraviti. Stalno ponavljamo: Častimo te in ljubimo in vedno smo s tabo.

Težki časi so – toliko sprememb in toliko energij, ki se sprememb bojijo. Poznaš strah, skozi svoje spremembe in notranje strahove si šla. Morda se ti ne zdi smiselno, ampak del človeštva se drži nazaj. Ti kot premikalka energij lajšaš ta proces, da bo bolj milosten, mehek, da bo vseboval element ljubezni, ki ga še angeli ne morejo dat. V služenju na najvišji možen način si. Tudi učiš se in rasteš na načine, ki jih ne dojameš. V ravni, dimenzije in izkušnje se premikaš, v katere človek še ni šel – v duhovno in božansko, v kateri še Mojstri starega niso šli. V vedenje, v notranjo povezavo, ki jo še Mojstri niso imeli… Mojstri vas občudujejo…

Z novim letom in v NoE, ko ura tiktaka prihajajočo spremembi leta 07, si prosila, da ti povemo, da je pred tabo leto svobode . Ko se boš učila izogniti pastem, jamam in se premakniti naprej, te nekatere energije držijo nazaj. V tem letu boš izzvana opustiti vse, kar ti ne služi več. Dosti si že spustila, ampak to leto ti bomo pomagali razumeti, kaj svoboda je.

Kaj je svoboda duše.

Kako se osvoboditi spon in vezi, ki težijo zavest in človeško telo (ob teh besedah lahko začutiš določen strah in negotovost…). Zapor je včasih bolj udoben; bil sem tam. Za zidovi zapora sem se naučil, da v njem je določeno udobje – v zaporu nimaš opraviti z ženo, letnimi časi, z življenjem, izzivi, z otroki… Bivanje v pasti zapora predstavlja določeno udobje.

V letu svobode imaš priliko osvoboditi dušo, da izkusi in zaživi na nov način.

Leto 2005… Nobena napoved za to leto se najbolj verjetno ne bo zgodila!

Mnogi napovedujejo dramatične katastrofe, kdo bo ubit in o prihodu NLP – gledajo v stare vzorce in v staro energijo. Novo leto bo intenzivna sprememba in težko je karkoli napovedati. Ne moreš gledati starih načinov, da bi napovedal prihodnost. Ogromne spremembe ne bodo nujno težke zate. Gre za spremembe starih sistemov in načinov, kako so se delale stvari. Še hitreje se bodo nizale in naj ne vplivajo nate – lahko si v sredini viharja, v sredini spremembe ali kaosa, pa ne vpliva nate. Premikalci energije prvi omogočate spremembe…

Posebej ko premikaš energijo, podpiraš spremembo – dovoliš, da pride noter in steče ven.

Učiš se, da sprememba je lahko vznemirljiva; nič ti ne vzame, dovoli se ti razširiti v druge D, celo v drugačno človeško realnost, je nova avantura. Dovoli ti razširiti se v druge D, v tvojo D.

V letu 05 boš še naprej videla energijsko krizo. Stare zastarele energije grejo, zalog je vedno manj. Obup bo in igre v zvezi z energijami, cene bodo naprej rastle, občasni zastoji bodo in primerno je. Energijska kriza ne zadeva samo stara goriva, ampak energije, ki se spreminjajo.

Stare energije ne morejo oskrbovati Nove Zemlje; zelo dobesedno in enostavno je.

Možen je kolaps elektrike, vseh velikih sistemov – ni nujno, da vpliva nate. Ljudje in vlade in industrije bodo prisiljene pogledat, kako se energija razdeljuje.

Tudi denar kot energija bo deležen sprememb. Včasih so samo nekateri držali finance; zdaj se to spreminja. Denar in posel bosta pomagala bolj učinkovito razdeljevati energije.

Posel ne želi v vojno – želi mir, da se ustali. Več globalne ekonomije bo pomagalo razdeljevati bogastvo.

Zemlja išče vedno večje vire, ekonomija raste, potrebuje več jekla, več hrane, pomagal, elektronike, več vsega. Potrebna je boljša razdelitev energije povsod po svetu, da ne bo več preteklega neravnotežja.

Spremembe v sebi… Skozi težke čase si šla v zadnjih 5 letih, doživela ogromne notranje spremembe. To leto bo začelo manifestirati, prinašati sadove, lažje bo. Najtežje je za tabo in v 05 so stvari lahko lahke in milostne zate. Je čas, ko se bo vrnila nova strast v tvoje življenje, vznemirjenje nad življenjem , nov namen. Zakaj? Ker prihajaš v pravi namen svojega bivanja na Zemlji; učitelj, raziskovalec, premikalka energije. Koščki se zlagajo…, na osnovi tvojih izbir, na osnovi vsega, kar prinašaš v življenje.

Sprememba telesa, uma… Pripomnili bi samo… Ko spremembe prihajajo, jokaš: Zakaj? Kaj sem naredila narobe? Nič! Prosila si za spremembe in letos bodo milostne in vznemirljive in nove zate!

Vznemirljivo leto 05! Celo zabavno! Lahko to sprejmeš? Da bo zabavno?

***

Zdaj pa te Tobi peljem na potovanje, na mesto, ki sem ga sam zgradil in pripravil za shaumbre – vabim te v svojo kočo. Mesto sem ustvaril, si ga predstavljal in celo strukturiral in pripravil za šaumbre. Kjerkoli si, bodi polno prisotna v svoji človeški realnosti…, obenem pa pridi z menoj v mojo domišlijsko kočo. Predstavljaj si jo…

Na lepem prostoru v gozdu je, mirna, obkrožena z različnostjo dreves, zimzelenih, listnatih, vseh… Drevesa res ljubim po življenju na Zemlji, tako povezavo čutim z drevesi, ki tako stoično stojijo, prizemljena, dajejo semena in sadeže, nadaljujejo z razvojem in recikliranjem, čistijo in očiščujejo. Lepa drevesa so okrog moje koče, ki je mešanica angleškega in švicarskega stila.

Mirno jezero je blizu in pot, ptice letajo povsod in sedijo in gnezdijo na drevesih. Kot mali angeli v lepoti dreves bivajo svobodne in pojejo – zvečer jih ugasnem, da lahko spim. Veselo pesem angelov in nebes pojejo, pa slavo življenju na Zemlji, mojo ljubezen do Zemlje pojejo, ljubezen do biti človek, ves dan to pojejo. Na nek način pojejo popolno harmonijo, čeprav so različne.

Dosti rož je okrog moje koče, različnih barv se dvigajo k nebu, odpirajo liste, stalno se odpirajo v neustrašnem sprejemanju. Tako ranljive so v odpiranju listov, ko neustrašno izpostavljajo svoje bistvo; prelepe so in držijo energijo. Ja, rože držijo energijo lepote, Gaje, ravnotežja, da ti in jaz lahko letimo v druge ravni. Tako nekaj drži lepoto, tako vemo, da vedno je povezava z Zemljo.

Sem res v Tobijevi koči? praviš. Je to resnično ali samo zgodba?

Resnično je kot tvoje telo in stol, kot karkoli tvoj človeški um lahko pomisli. Na stolu sediš, v družbi ali sam slišiš zvoke, čutiš zadnjico na stolu, želodec, a istočasno si v Domišliji lahko z mano. Dom. je resnična tako kot vse. Tukaj z mano si, pravkar si vstopila skozi vrata moje koče, ki sem jo nedavno razširil, da vas lahko vse sprejme. Ja, nekateri ste opazili slike na stenah, slike iz našega skupnega življenja, spomine najbolj herojskih dejanj šaumber iz Atlantide in svetišč Tien. V Dom sem jih dal na stene, ne posnel s fotoaparatom. Predmete, ki ste mi jih dali nekateri, sem dal na police.

Za Dom gre, ki ti bo pomagala osvoboditi se svojih omejitev. Zato te vodim po hiši…

Kuhinje v moji koči ni, ker jo ne potrebujem, in ne kopalnice. So pa velike sobe različnih barv in različnih energij. Različna glasba je v njih in to brez stolpa, brez elektronike – sobe so polne energij drugih dimenzij. Dovoli si ustaviti se, odpreti se in začutiti…, zate sem to pripravil. Spet in spet lahko obiščeš te sobe, dosti sob imam za dosti življenj… Ne zadržujem teh življenj, včasih pa izberem kakšen spomin. Utelesil sem vse dobro/slabo, temo/svetlobo, veselja, vse sem utelesil, vsa življenja.

Zakaj se ne spomnim svojih preteklih življenj? vprašaš tu in tam (spomin iz prejšnjih življenj še vedno smatrate za določen znak duhovnega razvoja).

nočeš se zmesti, preplaviti z neposrednimi spomini

nisi tudi ne utelesila in opustila vseh energij

ko bo čas, vse kar si bila, sprejmi in osvobodi ter spusti, da se vrne, ne da bi se ujela v to.

V letu svobode 05 se boš začela spominjati prejšnjih življenj, ne da bi se ujela v te energije. Duhovno zrela danes veš, da si, kar si, ni ti treba skrbeti da bi se vrnila v staro identiteto znanstvenika, filozofa, kralja… Samo bilo je…, del tvojega naličja.

Sobe v moji koči zelo rad obiščem (začuti njihove energije). Tobijevo sobo, pa dosti sob iz Atlantide, sobe, ki se mi dovolijo povezati z drugimi D, z vsemi D, kjer raziskujem in izkušam.

Sobe so, kamor grem slikat v Duhu… Slikanje se mi pomaga povezati skozi vse D, lahko grem raziskovat in izkušat… Slikanje je moja strast – ne s kredami, olji in vašimi fizičnimi sredstvi, ampak slikam z energijami. Moje platno ni 2 ali 3 D, ampak več D. Igram se z energijami – z barvami, zvoki, vibracijami.., z energijami, ki presegajo človeško področje. Sem pridem pogledat, kaj lahko ustvarim.

Moja koča je resnična tako kot besede, ki jih zdaj slišiš ali bereš. Pomaga mi dati energijo v določeno obliko ali strukturo, pri čemer sem vedno pripravljen spustiti to strukturo, da se razširi skozi čas, ko to ustvarjam . Dosti časa porabim za ustvarjanje, dosti časa za prepletanje in tkanje vseh teh energij, in vsi to lahko enako počnete. Vsak lahko na ta način ustvarja, vsak je svoboden ustvarjati s pomočjo Dom.

V moji hiši pa lahko zaznaš tudi energije dragega gosta…, občuti njegovo energijo…

Energijo Met običajno povezujete z moško energijo, zelo visoka energija je, skoraj kovinska, vibrantna.

Danes pa v moji hiši kaže svojo drugo stran, svoj Ž vidik – močno energijo sočutja in ljubezni. Metatronovo delo je bilo po božiču končano – na vrsti so njegove druge energije, sočutje, obnova, preporod, razvoj in nova gradnja .

Tvoj glas v Duhu je sočutje (vedno bil). Pa ljubezen, milost, lahkota…

Tako močna energija je obenem občutljiva, nežna, ljubeča in sočutna ;

Vdihni to energijo… Dovoli zdravljenje, ki si ga danes izbrala zase, vse to si prinesla v mojo hišo, vključno s to drugo stranjo Met, ki ti energijo pomaga premaknit, te blagoslovit in pozdravit .

Vse to si prinesla v ta domišljijski, a zelo resničen prostor, da te osvobodi, kar ti ne služi več.

In zdaj se vsi premaknimo v večjo sobo šaumber, v kateri lahko vsi skupaj sedimo. Spomnimo se časa, ki ga skupaj preživljamo. Nekateri mislite, da je to samo neumna igrica. Če ti tako hočeš!

Če ti tako izbereš, potem je tale obisk v moji hiši smešna igrica. Lahko pa je tako resnična, da je človeška resničnost mala v primerjavi z njo. Zamišljena realnost je resnična!

Realnost Dom, v kateri skupaj sedimo v mojem domu, v sobi za šaumbre, v sobi za druženje – je resnična. In pomaga določiti energijski vzorec, ki ga lahko s seboj neseš nazaj v svojo človeško realnost in tam uporabiš. Pomaga ti ustvariti energijski vzorec, energijsko tkanje, vzorce in poti za tvojo človeško realnost . In sem in tja se lahko premikaš po želji.

Šaumbra, to se ti bo pomagalo osvoboditi!

Pomagalo se ti bo osvoboditi tvojega telesa in uma in tvoje človeške dimenzije.

Zabavali se bomo pri tem – če ti je všeč ali ne!

Zabavali se bomo presegati!

Zabavali se bomo presegati zidove zapora, zabavali se bomo v razširjanju , ko bomo dovolili preobražanje starih energij.

Kaj pa te drži nazaj, šaumbra?

Kaj te drži nazaj pred tem, da bi bil/a to, kar v resnici si?

preteklost – čas je, da nehaš obžalovati. Spusti krivdo zaradi izkušenj, ki so del tebe in so ti pomagale razumeti določene stvari; to je bil največji izziv, ki ste si ga dali, da ste se naučili novih stvari.

Mnogi si pravite alkoholik – nehajte že! Niste alkoholiki, ampak ste v pitju ugotavljali globine pekla, da bi ugotovili, za kaj gre. Ta energija ne rabi biti več zataknjena zate, je preteklost!

Nekateri ste vznemirjeni zaradi svoje teže, izgleda. Svoboden bi bil, če ne bi tako zgledal, mislite. Kako naj bi debela oseba letela?, sprašuješ. Čas je, da to presežeš, spustiš, da se ljubiš, ne glede na izgled. Nehaj se boriti in zanikati sebe – bodi, kakršna si. In debelost, teža bo šla… Nekateri boste ugotovili, da imate radi to odvečno težo, to odvečno energijo okrog sebe. Ne dovoli, da postane blokada.

Ne reci: Duhovna bom – ko bom zgubila določeno število kilogramov.

Ljubi se danes, duhovna bodi danes, nehaj se omalovaževati in tlačiti.

Izkušnje si si dala, da bi ugotovila, kako je v teh energijah, tudi v manifestaciji teže; vse je tu z razlogom.

Preteklost te včasih drži nazaj zaradi stvari, ki si jih pometla pod preprogo. Zaradi delov sebe, ki si se jih sramovala, delov, s katerimi do zdaj nisi hotela imeti opravka… Ja, obstajajo neumne in divje stvari, ki ste jih storili v preteklosti in nekateri se zato čutite tako krive. Skupaj bomo danes odprli ta vrata za vas. Danes in čez vse leto si bomo ogledovali te vaše dele, ki jih nočete videti, vam pomagali s prebliski in delčki energije, da se bodo premaknili skozi vas.

Naj preteklost gre. Kako to narediš?

Utelesi vse, kar si kadarkoli naredila in potem dovoli, da se premakne skozi .

Vemo, da si naredila ogromno dela, zdaj pa bomo šli v prave globine, v skrivališča tvoje stare energije.

Začenjaš imeti prebliske o svojih zgodbah in prejšnjih življenjih; zdaj jim lahko utelesiš.

strah pred prihodnostjo (ki še ni ustvarjena)

vloga žrtve – včasih je lažje biti žrtev kot stvarnik, kriviti vse okrog sebe, spet in spet. Mi te v tem podpiramo in te bomo podpirali še naprej – spoznati, kako je biti največja žrtev na Zemlji! Ker to je – to, kar nekateri izbirate vse do zdaj. Čas je, da spustiš, ker te drži nazaj. Ne moreš obtoževati svojih staršev ne svojih prejšnjih življenj, ne moreš obtoževati ničesar – ti si stvarnik. Kar drži se teh »ampak Tobi«. Dovolimo ti, da si svoja ovira in svoja blokada .

Včasih se bojiš vrniti v polno zavestno ustvarjanje zaradi… – dogodki iz časa pred prihodom na Zemljo . To svojo hišico, v kateri zdaj sedimo, sem ustvaril z Domišlijo in tudi ti si to pogosto delala, posebej preden si prišla v telo. Ko si ustvarjala zvezde, ko si bila zunaj svobodna brez telesa, si ustvarjala zelo hitro. Zelo hitro si si zamišljala in predstavljaj si, kako nekaterih ustvarjenih izdelkov nisi marala. A tvoje bistvo je biti stvarnik . Prav ta preteklost, ki jo zavračaš, te je pripeljala do te točke. Ne glede na to, kaj misliš, v resnici nikoli nisi nikogar ubila, saj duša ne more umreti. V resnici ne moreš vzeti tuje energije, čeprav ste vsi to poskušali. Slej ko prej jo moraš spustiti, ker ni tvoja!

Nehaj biti žrtev, prevzemi polno odgovornost zase, da boš razumela energije stvarnika.

masovna zavest , ki te obkroža (do določene mere), čeprav si jo pred časom spustila. Dovolila si si zapustiti skupinsko zavest, vendar je še tam in občasno vpliva nate. Ko premikaš energijo, še vedno občasno pride in jo čutiš. Mnogi ste čutili potencial potresa, ko se je del masovne zavesti pripravljal na spremembo – ni pa treba, da te drži nazaj!

strah, da si ob svojo moč, občutek, da si šibka , da ne moreš delat čudežev, čeprav skočijo tik pred tebe. Občutek da ne moreš vplivati/učinkovati na nič, posebej ne na zunanje okoliščine, na življenje. Da so stvari okrog tebe tako močne, da nanje lahko samo odgovarjaš, ustvarjati pa ne moreš nič. To je zanikanje sebe in svojih moči, oblika vloge žrtve. Dovoliš si biti nemočna, pometena od tokov reke zavesti, življenja. Ravnaš kot da vse, kar lahko narediš je, da skušaš preživeti, vplivati pa ne na nič.

Vedeti ti dajemo, da si stvarnik – vse, kar imaš, si sama skreirala, če si to spoznala ali ne. Nismo bili mi ne nekaj zunaj tebe – ti si vse ustvarila. Mogoče ne zavestno v umu, ampak na osnovi svojih potreb in na osnovi energije, ki ti si. Kot magnet si, vendar tak, da pritegneš isto – ne nasprotno.

Če se čutiš brez moči, boš pritegnila take ljudi ali ljudi, ki bodo svojo moč uporabili za to, da bodo vzeli tvojo. Prosiš za to, enako odgovarja na enako. Pomanjkanje obilja je posledica pomanjkanja lastne vrednosti. To energiziraš, duhovno magnetiziraš in to prineseš v življenje.

Vse v tvojem življenju je neposreden odgovor na to, kar si .

Ti to prinašaš v svoje življenje, manifestiraš, tako mogočen stvarnik si.

Če ne maraš stvari v svojem življenju – jih spremeni!

Kako to narediš?

potrdi, da si brezpogojno pripravljena na spremembo

začni spreminjati notranje občutke

poglej, kako kreiraš .

Igraš žrtev? Ustrezne so izkušnje.

Nimaš moči? Ustrezne so izkušnje.

Leto 05 je čas za osvoboditev od starih načinov.

Nič te ne veže več, vse lahko spremeniš !

Vse zemeljske in nebeške razloge nam lahko navedeš, zakaj tega ne moreš in mi te bomo naprej podpirali v tvoji izbiri. Podpirali te bomo tako, da boš še naprej brez moči, žrtev, v pomanjkanju.

Naslednji mesec poglej, kaj te drži nazaj. Met bo s teboj in ne bo nujno težko.

Ž vidik, ljubeč in negovalen Met ti bo pomagal do dobrega jasnega pogleda na vse, kar te drži nazaj.

Vemo, da postajaš nestrpna in želiš pravi napredek v življenju, premik čez blokade.

Pomagali ti bomo razumeti, da si stvarnik in da je tvoja Dom eno najkrasnejših možnih pomagal.

odpor do uporabe Dom , pomanjkanje Dom, ki si jo za dolgo zatrla. Ko si bila otrok, so se ti smejali, te vzgajali v izključno uporabo uma. Depresija je posledica neuporabe Dom in strasti. Ni čudno, da si depremirana, ko zanikaš tako vitalen del sebe, ko obravnavaš Dom kot pastorka. Um je čudovit, a čas je za kreativno in božansko inteligenco, čas je za up. Dom.

Dom je tvoj božanski del, ki se želi raztegniti in ustvarjati. Nekateri ste težko z nami v moji koči, pravite, da ni resnična. Vznemirljivo, veselo in potentno je v Dom, ko dovoliš svojim resničnim energijam, da se pojavijo in igrajo. Raztegni se na druge ravni in energije od tam manifestiraj na Zemlji.

Dom ni fokusirana mentalna vaja, ni vizualizacija nečesa specifičnega (vsaj ne zaenkrat)

je dovoljenje, da poletiš, da si svobodna v ravneh, v katerih že dolgo nisi bila.

Božanska ti zdaj to bere in želi svobodo in izraz.

zgodba, da je tvoj problem tako velik, da ga angeli ne bog ne morejo rešiti. Zabavaš se lahko v svoji igri ali si trmasta, ko se držiš svoje zgodbe ki te drži nazaj. Krasna zgodba je, vendar bi se prav zdaj rada razvila. Zgodba je samo zgodba. Nekateri bi radi novo duhovno sebe zgradili na osnovi svoje stare človeške zgodbe, pa samo ugotavljate, da se zidovi sesuvajo. Na sesutem temelju gradite novo sebe…

Temelj nove tebe je v resnici bistvo, duša, božanskost ki si, ne samo tvoja zgodba tega življenja, ne samo ego. Je skupek vsega kar si bila in vseh tvojih potencialov in božanskosti in čistosti Ta zgodba je temelj vsega, kar si bila, vendar ne skušaj graditi naprej samo na zgodbi te identitete tega življenja. Nazaj te držijo tvoje zgodbe, ki se jih preveč držiš in skušaš graditi na njih, na svoji edini zgodbi.

V Domišljiji raje gradi na nov način….

Uporabljaj Dom na nov način! Globoko vdihni in začuti energijo moje koče, sobe šaumber, ustreznih vibracij. Naj ti Dom poleti…, začuti nefizične energije moje hiše, energije, ki pritekajo z drugih ravni.

Reci:

Dovolim si spet čutiti – ne: Ne znam čutiti.

Dajem si svobodo čutiti tudi stvari, ki niso iz človeških ravni .

Dovolim si spet čutiti druge dimenzije .

Dovolim si spet govoriti z angeli .

Ampak ne znam kanalizirati, rečeš. Najbolj naravna stvar je to – lažje se je pogovarjati z angeli kot z drugimi ljudmi. Pripravljena sem spet čutiti, reci; v pasti svojih omejitev si. Bil sem v zaporu – največja izkušnja vseh mojih življenj. Ustrezno energiziran sem se sam dal v zapor; nesrečen sem bil in v zapor sem se spravil, da sem dojel, v kakšen zapor sem se spravil. Vse druge sem obtoževal, kot žrtev imel vse izgovore, dokler nisem spoznal, da sem zapor ustvaril sam in da lahko samo sam osvobodim sebe.

Vse, kar te drži nazaj, si ustvarila sama in samo ti se lahko osvobodiš.

Ne se silit, ne z voljo ali mentalom – odpri se, daj si dovoljenje za osvoboditev .

Čas je da razviješ svojo identiteto. Spusti zgodbo tega življenja – služila ti je do zdaj, a ima omejitve. Razvij identiteto naprej, spusti zgodbo tega življenja in postani več sebe – čas je, da si dovoliš biti spet svobodna. Dovoli si biti svobodna, odpri Dom , nehaj zanikati. Ja, lahko si v moji koči, lahko izkušaš energije z vseh ravni in dimenzij – če si dovoliš. Ne moremo tega narest zate.

Ne moremo te odpreti, ne moremo ti pomagati spustiti stvari, ki te držijo nazaj. Ti lahko!

Enostavno, s svojo izbiro, z dovoljevanjem uporabe Dom – če dovoliš, da je tako resnična kot tvoja realnost. Dovoli si biti svobodna, energizirala se boš na nov način…

Energiziraš se tako, da v življenje prineseš vesele stvari .

Na naši strani pa imamo drugačen izziv. Dosti ljudi je šlo na Novo Zemljo, kjer knjižnico človeške zavesti gradijo naprej, za angele, ki še niso bili na Zemlji. Zdaj pa mnoga bitja, ki so enkrat rekla: Nikoli več se ne bom inkarniral, vidijo, kako sijajen prostor postaja Zemlja, da si na njej lahko svoboden in človek obenem. Želijo se vrniti, da tebi povejo, kako veselo je lahko tvoje življenje, če si dovoliš .

Kaj te drži nazaj?

Učili te bomo spustiti vse to in jezna boš na nas, vendar je realnost tvoja, ne obtožuj drugih.

Izzvali te bomo utelesiti stare strahove, stvari, ki si jih zaklenila in pomagali ti bomo videti stvari, ki si jih dala na stran. Dihala boš strah, ki te ustavlja; dihaj in utelesi , te bomo učili – šele takrat bo utelešeno in lahko boš spustila. Vse, kar zanikaš, sovražiš, polno prinesi v življenje in občuti .

Šele utelešeno, ljubljeno in polno občuteno in občudovano (čeprav temno) se lahko spusti, da ti energija služi na nov način …

Pomagali ti bomo premakniti energijo česarkoli – vzorec, ki ga ponavljaš, slab odnos, zgubljanje službe, stalne zdravstvene težave. Vse ti bomo pomagali spustiti…

Zakaj? Ker si dovolila priti v moj prostor, ker si prišla v mojo hišo.

Ker si dala dovoljenje za osvoboditev sebe.

Vabim te, da prideš v mojo hišo, ko bi rada podoživela uporabo Dom. Moja koča je tako resnična kot tvoje življenje. Nima kamnitih ali lesenih zidov, ampak zidove iz tekočih energij, ki se lahko spreminjajo (hiša se bo spreminjala skupaj s tabo). Ko ti v sebi nekaj spremeniš, je vse zunaj videti drugače. Uporabljaj svojo Dom, vadi v moji hiši. Dom lahko pustiš v njej in jo razširjaš v druge ravni, lahko pa jo prineseš s seboj nazaj na Zemljo. Predstavljaj si življenje obilja, manifestiraj te energije v svojo realnost.

Nazaj pa te drži še duhovna blokada: predsodek o duhovnosti .

Toliko življenj duhovnega služenja je za tabo; v cerkvah, svetiščih, v sinagogah. Sledila si disciplinirani duhovni poti, življenje za življenjem so te pritegovale različne religije, ki zdaj predstavljajo ozadje in omejitev, prepričanje, da duhovnost je zelo mirna, boleča, nekaj, skozi kar moraš trpeti.

Vendar že veš, da se lahko smejiš in uživaš zemeljska ugodja! Zakaj pa misliš, da si na Zemlji?

Ni ti treba biti zasvojena z ugodji, lahko pa jih uživaš!

Ta mesec ti bomo pomagali odkriti, kako se lahko osvobodiš .

Kdo misliš, da je duhovni vodja? Idol? Pomagali ti ga bomo spustiti.

Kaj misliš, da je Jezus bil? Običajen človek je bil. Knjige o njem tudi slučajno niso točne.

Alternativno realnost Jezusa, ki obsoja in rešuje, je ustvarila zavest določene skupine.

Ustvarili so to drugo figuro, ki nima nič opraviti s pravim Jezusom. In ko mu skušaš slediti, ne deluje.

Duhovna svoboda…, pomagali ti bomo ven iz tvojih navad. Ven iz duhovnih prepričanj in navad. Da naj bi čitala um ljudi, naprej vedela, kaj se bo zgodilo… Vse bo prišlo samo od sebe, ni pa osnovni fokus. Vse občutke in misli boš imela, govorila s psi in živalmi – posledica bo, rezultat razumevanja, da si skupaj lahko človek in angel . Tako kot sočasno lahko sediš na svojem stolu in si obenem v moji koči.

05 bo vznemirljivo in zabavno leto razširjanja vsega, kar v resnici si …

Podpirali te bomo, se igrali s stabo in ti pomagali spustiti. Postati razlog, zaradi katerega si tu.

Vsi se boste to leto naučili, kaj svoboda duše v resnici je. In tako je.

 

šaud 7: SVOBODA DUŠE 2 – razlaga St. Germain – feb 05

 

Energija v naslednjih vrsticah bo vplivala na vaša telesa in posebej na um. Govorili bomo o naravi energije – kaj energija je in kaj ni, kako se (ne) premika, o njeni uporabi na Zemlji. V delu z ljudmi mnogi uporabljate stare načine premikanja energije – silite jo in jo potiskate, uporabljate moč. Pokazal vam bom, kako v delu z energijami uporabljati spretnost in milost. Za začetek bomo danes premaknili nekaj energije!

Energijo Saint Germaina, ki sem, poznate vsi, a naj vas dodatno spomnim nekaterih stvari iz svoje zgodovine.

Skozi več pekla sem šel kot kdorkoli od vas, bil v večjih globinah in temi, v večji mizeriji; boril sem se z demoni in s samim hudičem.

Dosti življenj sem preživel v najglobjih nižinah, zato vem, skozi kaj greste; vse vaše težave poznam.

V še slabšem sem bil, večje in bolj strašne zgodbe imam kot kdorkoli od vas.

Zato (vas) razumem!

Uporabljal sem identiteto grofa St G, sam sem si jo določil, ustvaril sem svoje ime. Tisti, ki so me poznali, so me klicali Adamus (bistvo Ž in M energije na Zemlji); mnogi ste me klicali profesor Adamus in užival sem v tem nazivu.

Skupaj smo bili v Atlantidi, iz bilbijskih časov pa me poznate kot Samuela.

V seriji temnih življenj sem raziskoval dno vibracij, ugotavljal popolno človeško prevzetost z zemeljskimi energijami, z egom. Mnogi se me spomnite iz tega časa kot nekoga, ki vas je ubil ali izdal in ta energija se včasih pojavi, ko smo skupaj. Vendar mi je vse to pomagalo razumeti pravo človeško naravo. Tudi nekateri od vas ste to izkusili do določene mere; pomagalo vam je raziskati vsa področja in meje človeškega stanja, razumeti popolnost vaše božanskosti. In danes smo skupaj v Škrlatnem svetu (Crimson councel), ki ste ga pomagali zgraditi in vplivati nanj. Srečujemo se v vaših sanjah ali meddimenzijskih potovanjih. Škrlatni svet ni eden stebrov Reda Mavrice, ampak se v njem srečujemo iz različnih angelskih družin, skupaj z Ohamo, Tobijem, z vplivom Quan Yin in drugimi. Šaumbre v njem aktivno sodelujete, mi nismo na kakšni višji ravni…

Zdaj govorim skozi Cauldreja, obenem pa sem z vami fizično v prostoru vaših rednih srečanj v Koloradu. Manifestiram se lahko v različnih oblikah, v trenutku se pojavim in naslednji trenutek izginem. Ustvarim lahko osebnost, ki ima toliko globine in značaja, da s svojim bistvom nadaljuje še naprej, dokler se ne ločim od nje. Vsak od vas lahko to dela. Leto svobode duše je pred vami, zato vam razlagam o naravi energij, kako jih preobražat, recimo temu premikat. Energija je čudovita stvar – ki ne obstaja! Takoj vam bom razložil, najprej pa še nekaj o meni.

Ponosen sem na zgodbe svojih zemeljskih življenj in želim, da bi vi bili ponosni na vaše zgodbe. Res sem bil Samuel in preživel sem dosti življenj v temnih, nižjih položajih. Ogromne zgodbe imam o tem, saj med življenji ničesar nisem pozabil. Med eno in drugo inkarnacijo se je moja zgodba nadaljevala brez razrešitve in spomina in to je pekel, šaumbra, če na to nisi pripravljen. Vi ste danes pripravljeni, jaz pa takrat nisem bil; bil je pekel.

Skupaj s Kuthumijem in nekaterimi drugimi sem ustvaril življenje Frančiška Asiškega, bitja brez duše.

Na zemlji sem bil kot Francis Bacon, znan kot Shekspir.

V veliki ljubezni do pisanja sem ustvaril tudi življenje Samuela Clemensa, imenovanega Mark Twain. To je bilo čudovito življenje potovanj, pisanja zgodb in preživljanje časa s šaumbrami.

V življenje St Germaina sem prinesel informacije in energijo, ki sem jo zgradil v dolgem času; razumel in vedel sem, kako preobražati energijo. Enostavno je, šaumbra, enostavno. Vzeti diamant in očistiti njegove napake je enostavno. Preveč se trudiš, šaumbra, to je problem. V žep sem lahko dal navadne kamne in ven potegnil zlato. Enostavno je; preveč se trudite!

Uporabljate silo in ne deluje!

Ne gre za čudeže, enostavna fizika je, ki jo danes začenjam razlagati…

Kot St Germain sem Luju 15 za zaprtimi vrati razlagal naravo energije. Najbolj ga je zanimala sprememba kamna v zlato, a tega mu nikoli nisem pokazal. Hotel je znati očistiti diamant in vedeti, kako se spreminjam v različna bitja po želji. Svetoval sem tudi madame Pompadur in ji skušal pomagati razumeti naravo duha oz. boga. Ne da bi imel splošen odgovor o naravi duha in boga – imel pa sem odgovor, ki je bil bolj tehten in veljaven in bolj resničen od razlage katerekoli religije danes na Zemlji. Odpor sem čutil do religij in to izražal, kar me je pripeljalo do težav. Cerkeveni vode se bojijo, so izumetničeni in domišljavi. Cerkvena energija danes nazaj drži Zemljo in človeštvo in je verjetno najbolj bolna energija danes…

O naravi energije govorimo danes, o tem, kdo v resnici ste in kaj so premikalci energije…

Kako premikati energijo? V globino vas bom izzval, vas potisnil v razumevanje vaše resničnosti in delovanja energije. Kot St Germain sem umrl tako, da sem izstopil iz telesa. Nisem trpel, ni bolelo – izstopil sem ven in resnica je, da je telo izginilo isti trenutek. Nič ni ostalo, nobenega mesa, kosti – stopil sem ven. In tja gremo. Za te informacije ste prosili, za to ste danes na Zemlji. Kadarkoli lahko stopim tudi nazaj v telo, manifestiram sebe, svoje energije v človeško energijo.

Šaumbre! Zbudil vas bom in vas povabil ven iz igric, zaradi katerih ste zmedeni. Vem, kdo ste! Eone časa vas poznam in spomnil vas bom in na živce vam bom šel. Ampak čas je za končanje igric in zgodb… Dosti čudovitih življenj sem imel, zdaj pa lahko pridem in grem, kakor želim. In zdaj nekaj o naravi energije…

Energija ne obstaja. Vsaj ne na ravni bistva.

Ko greste v prostor, ki mu pravite Dom, Vir vsega, tam tudi kaplje energije ni.

Čist je; ničesar ni zato, ker energije ne potrebuje. Energija je dualističen izraz in Dom jo ne potrebuje.

Nekateri skušate najti nebesa in boga in iščete energijski vir (v Atlantidi smo to delali, se spomniš?).

Dom enostavno je, ni energije.

Ko si zapustila Dom in šla skozi Ognjeni Zid, si se raztreščila v milijone koščkov in vsak tvoj delček je predstavljan potencial nečesa, kar boš izkusila. Si potem lahko predstavljaš, koliko tvojih potencialov obstaja prav zdaj? Potenciali, skozi katere si šla?

Vsak potencial misli, izkušnje in dejanja ustvari energijo zunaj Doma, zunaj Zidu. Rečeš lahko, da zunaj zidu obstaja Polje oz. mreža, Vir energije, ki jo uporabljaš, odkar si zapustila Dom. V nevtralnem stanju je; spi kot potencial, ki čaka, da bo izražen.

Energija = izražen potencial.

Energija je nič, a sedi pripravljena, da ti služi. Služi ti tisti trenutek, ko jo zbudi tvoja Domišljija. (Domišljija je domišljija duše oz. duha in ni vizualizacija, ki je mentalna stvar!) Takrat gre na delo in se začne oblikovati, začne dobivati obliko in izraz. Prav zdaj sediš v trenutku, polnem energije potenciala, ki čaka, da bo izražen. Leži v nevtralnem spečem stanju, zato jo znanstveniki ne morejo najti. Ker spi. Čaka, da bo izražena skozi tvojo Domišljijo.

Poleg tega obstaja dosti ravni energije, ki si jo ustvarila (oblikovala) v eonih časa, še pred prihodom na Zemljo. Dosti oblikovanih energij ni v materialni obliki, ampak v vrsti kreacije v drugih področjih in dimnezijah. Dostikrat, celo zdaj, v človeški obliki, greš v te dimenzijske ravni in se igraš s potenciali, z dimenzijami. Oblikuješ jih in ustvarjaš. Včasih te kreacije (energijo, oblikovano v nekaj) pustiš, da tam zunaj sedijo. Tako kot bi na polici pustila knjigo. Drugikrat jo blagosloviš in pustiš, da gre svojo pot, da se naprej sama oblikuje. Daš ji življenje, potem pa blagosloviš in pustiš, da gre (kot ljudje svoje otroke pustite, da gredo). Te vaše kreacije v zunanjih ravneh nimajo duše, nimajo sposobnosti ustvarjanja, so vaše kreacije. Včasih jim rečete nezemljani in res se vrnejo k vam, ker so vaše kreacije. Nebeška bitja so, vendar brez duše.

Ljudje imate sposobnost začetni potencial spraviti v energijsko obliko in jo manifestirati. Ko začnete manifestirati potencial, ustvarjate energijo nazaj v Polje in sicer v seriji energijskih lastnosti, zelo poenostavljeno predstavljenih s + in – . Ko začnete sestavljati te elemente kot serijo + in – , energija dobi obliko. In, ja, obstaja povezava med tem in novo digitalno družbo; zelo podobno je, vzporedno. Ko vstopimo v Polje, uporabimo serijo plusov in minusov, da energijo potenciala oblikujemo v nekaj.

Preobrazba surove energije v materijo je zelo zamotan in sestavljen postopek, v katerem se masivna serija plusov in minusov poravna v vrsto spirale. Ta spirala ima 12 elementov in na sredini nevtralen element – povezavo s Poljem. Sliši se kot model DNK, vendar ji mi rečemo energijska struktura. Vsaka ta struktura vrti druge strukture v druge dimenzije (vi imate opraviti s štirimi). Zdaj pa si predstavljaj, da vstopiš v Polje z enostavnim + in – in jima dodajaš še več + in – , včasih dosti več enih ali drugih. To pomaga uporabiti energijo in jo vložiti nekam. Vse te male strukture se spremenijo v vrsto 12 delnih vijačnic in končno pridejo v vašo realnost kot ustvarjena iluzija, v kateri ste zdaj. Zelo kompleksno struktura, zelo sestavljena…

S tem razumevanjem energije, ko veste, da v resnici ni resnična, da je vsaka energija samo + in -, začneš razumevati materialen svet. Tako resničen je, a čista iluzija. Vendar tako strukturirana iluzija, da je videti ne samo resnična, ampak daje občutek, da ne moreš ven. Verjeti začneš, da si zataknjena v ciklih inkarnacij, da se moraš po pomoč obračati na nebeške ravni.

A se ti ni treba obračati po to pomoč! Nisi v pasti!

(Samo) za zataknjeno energijo gre !

Gre za energijo, ki ste jo ustvarili ljudje sami, jo struktuirirali, dali v škatlo in ne more ven. V premik jo skušate prisiliti in usmeriti z voljo in vsakič, ko to ne uspe, se vam zdi, da imate manj moči. Čutite, da mora obstajati eno vrhovno bitje ali višja sila, ki vas bo rešila, vzela ven iz tega nemočnega stanja bivanja. Vendar ni tako!

Resnica je iluzija, vendar jo ne moreš potiskati, ne moreš jo (pri)siliti. Preobrazba izhaja iz razumevanja, kaj energija v svojem bistvu je. Za začetek začnimo s tem, da energije ni.

Doma energije ni!

Znanstvenikom vašega in mojega časa sem pomagal to razumeti. Tesno sem sodeloval s Teslo in Edisonom, vendar družba še ni bila pripravljena sprejeti to, kar bi Tesla lahko ponudil. Danes je drugače – ljudje so se pripravljeni premakniti čez staro razumevanje energije…

Mesmerju sem pomagal razumeti naravo realnosti, hipnozo, mesmerizem. Če človeško zavest lahko uglasiš do določene ravni, lahko presežeš stanje bivanja – energija se spet premakne in teče. Z določeno vrsto hipnoze lahko prideš ven iz stare zgodbe in hitro preobraziš energijo. Žal so študij hipnoze prevzeli filozofi in psihologi, tisti, ki so se bolj ukvarjali z možganskimi stvarmi in je bila dosti manj učinkovita, kot bi lahko bila. (V naslednjih mesecih se bomo z naše strani tančice ukvarjali z nekaterimi od vas na nov način.) To razumevanje energije se vam bo pomagalo premakniti skozi vaše zgodbe in energijo trenutno manifestirati v življenju.

Kot St Germain nikoli nisem imel bančnega računa (banke, spet čisto posebna zgodba), ker sem lahko manifestiral zlato po potrebi. Ljudje ste tako zataknjeni na področju obilja, ker se osredotočate na pomanjkanje obilja. Dejstvo je, da obilje komaj čaka da vstopi v vaše življenje, vi pa ste tako zataknjeni v sistemu. Sistem je masovna zavest in zelo hitro vas potegne vase – zunaj sistema morate delovati .

Na ravni bistva je energija nič; lahko je inicirana in oblikovana v karkoli po želji. Energija je enostavna. Najlažje se z njo ukvarjate, če sedite ob kozarcu vode ali v vodi. Razumi, kaj pomeni biti ob njej, ne da z voljo vplivaš na vodo.

Na energijo ne moreš vplivati z voljo – samo z Domišljijo !

Ne morete jo siliti v nekaj ne vplivati z voljo, samo domišljate si jo lahko!

Ko si domišljaš energijo v čistem stanju, dobi obliko, da ti odgovor – na razpolago ti je.

Z Domišljijo ti odgovori – če jo potiskaš, pa dobesedno odgovori nate. Če jo skušaš izpostaviti pritisku, dobiti bogastvo, te bo pritisnila nazaj. Univerzum in bog sta dobesedna, rečete, ampak razumi, da si ti dobesedna. Sama nase odgovarjaš dobesedno!

Pojdi v prostor z vodo in samo sedi z njo. Ali z zrakom, samo sedi z zrakom.

Tole vaše dihanje…, včasih se čudim, kaj počnete. Večina gre v mentalno učitelj-je-rekel-naj-diham vajo. A razumeš enostavnost zraka, kisika, ki se premika skozi tebe? Ti pa se v dihanju skušaš bolje počutit. Samo odprla naj bi se, sprejela in dovolila to v svoje bitje, čutila bistvo zraka. Nehaj manipulirati zrak, nehaj spreminjati njegovo atomsko strukturo. Nekateri skušate manipulirati in potiskati atome, na najnižjo raven greste in skušate premakniti elemente, da bi tako spremenili stvar in bili čudodelnik v spreminjanju stvari kot s tleskom s prsti. Vendar ne deluje tako!

Skupina Škrlatnega sveta je na Zemlji zato, da začne delat z bistvom energije in da razume njeno alkimijo, načine manifestiranja stvari.

Samo sedi z enostavnimi stvarmi… Z vodo, zrakom ali z ognjem. Enostavno čuti energije, kako tečejo, kako delujejo. Čuti, kako je energija v vodi in zraku zataknjena. Energija se zatakne v dovršenem delu mreže energijskih delcev, ki je na nižji ravni od atomske strukture. Občuti, kako energija teče znotraj teh črt in mrež, kako je tam zataknjena in kako odgovarja na tvojo Domišljijo. Domišljija ni vizualizacija (siljena osredotočena energija), ampak se pretaka; ni jo treba pritiskati, izhaja iz tvojega bistva.

Napačna razumevanja energije v vaši družbi so, da je treba uporabljati naprave za določanje moči, za vplivanje in usmerjanje… To ni energija! Je izraz energije, ni pa energija sama.

Ljudje ste energijska bitja z zataknjeno energijo okrog sebe. Z namenom ste zataknili to energijo, jo oblikovali kot kipar in ukalupili v zgodbo. Zdaj jo bomo spravili iz kalupa, jo osvobodili. Tebe bomo osvobodili od svojih kreacij, ti pokazali, kako se je z energijami mogoče igrati. Iti iz telesa (ni astralna projekcija!), vsa iti iz telesa in opazovati, kako telo samo živi naprej, se premika…

Opraviti imamo z novo dobo in s popolno novo tabo. Nekateri skušate zgraditi večjega sebe, skušate se napihniti. Nekaj zraka vam bomo spustili… J , vam pomagali spustiti zablokirane energije. Fizični ali mentalni problemi so zataknjene energije. Odblokirali jih bomo; danes se samo ogrevamo…

Z vami bom delal, vam pokazal nekaj trikov. Pokazal bom, kako je stvari mogoče hitro spremeniti, spustiti iluzije. Tudi v človeški obliki se vam bom pojavil (ne boste me takoj spoznali, šele kasneje)… Šaumbra, pripravljeni smo se premakniti…, Tobi, Kuthumi, Quan Yin in Ohama…

Čas je za premik. Samo nekaj let je še pred nami pred večjim premikom zavesti Zemlje.

Zakaj nimam zdravja, obilja? se sprašujete nekateri.

Spusti! Opravi že s tem, ne zgubljaj časa! Daleč ste se premaknili, zelo ste odločeni, na različne načine trmasti rinete naprej. V nadaljevanjih vam bom pokazal lažjo pot, bolj milostno pot upravljanja s svojim življenjem in svojimi kreacijami.

Ne morem dovolj poudariti, kako me je ponavljajoči se pekel v mojih življenjih pripeljal do enostavnosti, ki sem jo končno dojel. In opažam, da nekateri ponavljate moje napake. V glavi ste, potiskate in se utrujate. A pomembno je naslednje…

Ko določena mala skupina ljudi začne razumeti, da na Zemlji ni stvari kot dobro/slabo, svetloba/tema, da ni stvari kot zlo, je to začetek razumevanja, da ni dualnosti . To začne razstavljati strukturo in opuščati ogromne količine energije. Ko se družba premakne čez zamisel dobrega/slabega, zla/angela, takrat družba naredi velik premik in takrat energija drugače deluje.

Šaumbre! Skozi velike težave in izzive ste šli in dobro/slabo in dualnost začenjate razumevati kot iluzijo. Do bistva energije prihajate… Ni prostora! Veste – ni prostora med elementi atomov!

Ni prostora, ko gledate ven v nebo in v zvezde. Ni prostora. Polno potencialov je !

Potenciali čakajo in so pripravljeni, da jih šaumbre inicirate in aktivirate, da jih prinesete v to realnost.

Ni neobstoja, ni ničnosti – vse je nekaj, pripravljeno, da ga aktivira bitje – stvarnik kot ste vi.

Ko človek nekaj dela v vzorcu, mu (je) ta odgovarja(l) na isti način. Vendar zadnje čase ne več, ker vas nekaj iz notranjosti sili v spremembo. Stvari se vam dogajajo, ker na najglobji ravni želite ven iz ustaljenih navad, ven iz rutine. Čas je za premikanje energij, da greste ven iz vzorcev. Poskusite stvari delati drugače. Lahko vam ne bo udobno, vendar bo struktura tvoje omejene energije na ta način odšla. Ko poješ, meditiraš, dihaš…, poskusi to delati drugače. Pojdi ven iz navad.

Energije torej ni, ne obstaja Doma ne v nebesih. V nebesih ni energije – je samo potencial, ki se izrazi. Potencial obstaja v nevtralnem stanju bivanja, dokler ni aktiviran. Kot je npr. nevtralen bencin, dokler ni izražen, speljan skozi nekaj, kjer generira potencial. Premakne avto npr, se izrazi v bencinskem tanku… Vse je Domišljija, ki jo uporabiš, vendar tako resnična in oprijemljiva, da se zgodi. Izraziš potencial – to energija je. Ko to enkrat dojameš, da energije ne moreš prisiliti, da v svojem bistvu nima elementov dualnosti, da je nič, ki čaka, da se izrazi…, takrat lahko začnemo z delom . S transmutacijo.

Ne skušaj očistiti dimanatov, začeli bomo enostavno. Ko boš razumela, kako enostavno je, se boš počutila neumno. Tudi jaz sem se po dostih življenjih počutil neumno. Za tem, ko se preživel najglobjo možno temo, sem se počutil neumnega, ker sem spregledal najenostavnejša dejstva. Vendar sem moral skozi to, tako kot vi vsi, da sem prišel do točke razumevanja in sprejemanja enostavnosti.

Vsem šaumbram se zahvaljujem, da sem lahko prišel v vašo realnost.

V čast mi je. Jaz sem, ki sem.

 

šaud 8: SVOBODA DUŠE 3 – mar 05

 

Šaumbra je družina, je prebujenje, je realizacija vsega, kar si, kjer si bila, je veličastno opravljeno delo . Zanimiv je vaš prehod iz starega v novo, ko še delate stvari na stare načine. Veste že, kaj energija je/ni – čudovita iluzija je; tako resnična, da se raniš, če se zaletiš v steno. Resnica pa to ni, saj bolečina, trpljenje, minula življenja so iluzija izkušnje . Vendar jih ne razvrednoti – v iluzijah nekaj pridobiš, se naučiš, ko se ti dovolijo razširiti in razumeti, kdo v bistvu bitja si. Stvarnik si s sposobnostmi in pravicami Boga/Duha . V izjemni izkušnji iluzije si zato, da bi bolj razumela, kaj stvarnik je oz. ni.

Čutiš in veš, da smo že zelo dolgo skupaj. Od svetišč Tien, pa prebujenja Jezusa in spet smo skupaj, da bi tekli in skakali v veselju NoE . Težko je biti del svoje zgodbe v tej realnosti, težko jo je spustiti, težko je razumeti delovanje iluzije. Zakaj je tako težko, sprašujete? Ko mislim, da sem napredoval, padem nazaj nekaj stopnic, rečete. Molim za spremembo, pa jo ne dobim…

Mogoče zato, ker svojo zgodbo tako zelo ljubiš. Morda je težko spustiti svojo zgodbo; občuti to, ko to bereš… Si zaljubljena v svojo zgodbo? Ljubimci se vedno težko poslovijo, težko opustijo energije.

A ljubezen ni z ničemer povezana, ljubezen nima povezav.

Na nič te ne veže/drži – ne na obliko ne na stanje bivanja . Bodi, kar si; izrazi se. A ljubezen se ne povezuje z ničemer. Ljubiš drugega in se povežeš z njim; vezi in povezave ustvariš, omejitve.

Je oblika ljubezni, ni pa svoboda duše, ni svoboda ljubezni.

Ljubezen nima povezav. Naj povezave gredo…

Način za to je popolno sprejemanje in utelešenje resnice: Sem stvarnik zgodbe, odgovorna sem za kreacijo vsakega trenutka.

Kreacijo gledaš na star način. Morda je preveč tvoje energije vezane na to, da bi zgodba delovala.

Moliš k bogu in angelom, naj se kaj zgodi. Morda skušaš zgodbo narediti še večjo. Čas je, da ozavestiš: Kaj me drži nazaj? Poglej si svoje zgodbe in količino energije, s katero jih držiš na mestu . Kot človek skušaš doseči, da bi zgodbe delovale in ko ne, si jezna in frustrurana, zaradi česar se spet in spet vračaš na Zemljo. Spusti. Ne (u)porabljaj ogromno energije za podpiranje zgodb, ki so samo iluzija.

Zdaj pa premaknimo energijo…, z nami je Adamus…

Jaz sem, ja, jaz sem. Sem v vsakem od vas. Zadnjič sem pritegnil vašo pozornost, ko sem rekel, da ne bomo več zadovoljni s tem, da vas hranimo z energijo, ki se dobro čuti. Eone časa sem z vami, skupaj potujemo, mojo energijo prepoznavate in nekateri se me niste hoteli spomniti… So stvari, ki sem jih naredil jaz, vi pa ne, in obratno, zato se energije dopolnjujejo. Občutljiv čas je, ko se bližamo spt 07 (energijski dogodek – pomemben del masovne zavesti doseže raven, ko se vibracijska energija spremeni v energijo, ki se razširja – bo vplival na vse).

Kot StG sem delal z večimi skupinami – z rožnimi križarji, svobodnimi masoni, vitezi templarji, iluminati in drugimi. Te male skrivne skupine v Evropi in manj v Ameriki so bile posledica moči Cerkve, njena roka je bila brutalna in nasilna. Vzdrževale so ravnotežje energij in nekateri ste držali energijo za te skupine. Spusti energijo, ki jo držiš za Cerkev – nova duhovna energija je pripravljena priti na Zemljo drugače kot pred 2000 leti. Iluminati so razumeli, da so stvari za pravili, da svetloba je v vsakem človeku, ne v zidovih Cerkve in ne v eni knjigi. Ljudje naj bi razumeli, da vsak je Bog in se nehali boriti v njegovem imenu. Oblikoval in opogumljal sem te skupine in nekateri še nosite njihove energije. V Jezusovih časih smo se skrivno srečevali kot eseni, skupaj smo delali od Atlantide naprej. Skupaj smo bili v svetiščih, najboljše in najslabše smo si delili, zato smo povezani.

V času Atlantide nisem bil kralj, svečenik ali mag energij, ampak suženj. Večina šaumber je bila kraljevskega rodu, na visokih položajih, razumeli ste delovanje energij. Delali ste v svetiščih, ko ste osvobajali energijo iz njenih struktur in tako prehajali v medD ravni ob istočasnem ostajanju na fizični zemlji . Vedeli ste, kako držati čas, držati telo pred staranjem, ozdravljati in prenašati predmete brez dotika – to tehnologijo ste uporabljali v piramidah. A je šlo samo za iluzijo.

Razumeli ste, da energija je (bila) iluzija. Jaz sem vam kot delovna sila služil – lajšal delo in življenje. A sem se ujel v sredo vaših poskusov, na dan, ko so energije v spirali ušle in jih niste razumeli ne kontrolirali. Skozi napačna vrata sem vstopil napačen čas, vstopil sem v ta vorteks v ustvarjeni energiji – kristalu – nisem pa mogel ven in vi mi niste mogli pomagat.

Na ogled sem vam bil zataknjen v kristalu, kjer sem naprej živel tedne, življenja, eone časa…

Od takrat se poznamo, od takrat poznate moj od groze spačen obraz.

Poznali ste delovanje energij in jaz sem bil ravno na sredi, nesposoben živeti ne umreti, ves čas propada Atlantide zavesten. Del vaše karme sem, čeprav sem po groznem dolgem času ušel iz kristala.

Ves čas zataknjenosti nisem mogel umreti, nihče me ni slišal, telo je bilo zamrznjeno v prostoru, um aktiven. Tudi na drugih ravneh me niso slišali – kristal me je odrezal od vsega. Noben angel ne zemljan mi ne more govoriti o osamljenosti ali peklu, v katerega ste me vtaknili. Kakšna izkušnja!

Izolacija brez smrti, ujetost, v kateri sem slišal samo svoj glas. Zaprt, kot si še predstavljati ne moreš, sem opazoval propad svetišč, zublje dvoran, potop v ocean. In tam sem ostal. Naučil sem se osvoboditi iluzije, ki je bila vaš kristal. Ogromno časa sem porabil, stotisoče let pekla, vendar sem končno dojel. Moral sem se naučiti priti ven in tukaj sem. Še vedno ljubim kristale, dragulje, materialne predmete in njihovo preobrazbo, saj sem vse to dojel za nas vse.

V tisto sobo sem vstopil sredi vašega poskusa in s polnim vedenjem, nobene »napake« ni bilo, dobro sem vedel, kaj delam. Opazoval sem svečenike/ce pri delu in hotel sem imeti, kar sem mislil, da imate. Eliksir, zdravje, energijo, dolgo življenje. Ni bila napaka. Res nisem pričakoval, kar sem dobil, a naučil sem se za nas vse in zdaj v svetem času in energijah to podeljujem: Na en način ste vi zaklenjeni v kristalu! Vstopili ste v vrtinec energije in se zaklenili, noter sedite – jaz pa zunaj, v največji ljubezni.

Zaklenjeni ste, v hipnozi, v spanju, uročeni … Verjamete, da je stanje resnično, da ste manj kot ste. Del vas me zdaj razume, ko ste zataknjeni v svoji kreaciji, ko kričite in nihče ne sliši, ko ste zamrznjeni z odprtimi očmi in usti. Čas je, da končamo ta urok! Vem, kako je to, biti tako zelo hipnotiziran, tako mesmeriziran, da res verjameš v stvari, ki te ne podpirajo več .

Nobena izkušnja ni bila »narobe«, tudi trenutka mojih življenj ne obžalujem in še naslednjih stotisoč let bi bil tam zamrznjen, da bi zvedel, kar vem zdaj.

Kaj hipnotizira tako stanje bivanja?

vpliv Cerkve . Energija večine religij nosi najbolj bolno energijo, strah in dualnost. Ljudi so hipnotizirale, da verjamejo v dobro/slabo, verjamejo v hudiča, v satana; otroci so prestrašeni. Inteligentni dobronamerni ljudje verjamejo v nebesa, v sv. Petra z registrom, v katerem te poišče, pogleda, če si bila dobra. V tem prepričanju se določa realnost, past je neizogibna. Torej obstajata pekel in vice; če hočeš to izkušnjo, jo na drugi strani imaš in milijoni duš čakajo na sodbo, na Jezusa (ponoči delaš z njimi). Hinoza deluje na obe strani tančice.
erkve so položile energijo strahu, energijo hudiča, ki še vedno teži ljudi. V Lemuriji in Atlantidi religij ni bilo; razumeli smo enost, ljubezen in razvoj, bog pa je relativno nova iznajdba (6, 7 tisoč let).

Dualnost in Cerkev sta oblika hipnoze, ki danes bilijone ljudi drži v strahu .

Del tega si; ubadala si se s tem in še se čudiš, če delaš pravo stvar. Določena tolažba je tam: Naj se vrnem v religijo, saj tam poskrbijo zame, odgovarjajo na moja vprašanja, mi govorijo, kaj naj ne bom .

Hipnoza še vedno učinkuje, ker si ljubeča, občutljiva in odprta.

Hipnoza religij drži toliko zavesti Zemlje. Ne kritiziram, samo dejstva navajam.

Mi smo ustanavljali Cerkev in začetne načine človeštva, ko smo rojevali seme Boga. Ker ga je bilo težko negovati/vzdrževati v sovražnem okolju, smo začeli graditi svete fizične prostore, ki bi držali božansko Kristusovo energijo, dokler ne bi mogla sijati po svetu. Pomagala si graditi strukturo načinov življenja (tako kot Jezus), pravila, na podlagi katerih bi se lahko drugi odločili, dele razsvetljenja in modrosti. Vendar so se energije izrodile in zlorabile. Tatovi energij so to uporabili za izsuševanje energij človeštva – vsepovsod po Zemlji to še danes delajo in obenem govorijo o domnevnih Jezusovih energijah.

Kako pa delujejo ti posamezniki?

Kakšne vojne ustvarjajo?

Katera sovraštva imajo v srcih?

Katere strahove imajo v duhu ?

Težko bo opustiti to zavest, to dolgoročno hipnozo…

In kako so rekli tebi – tvojim drugačnim mislim, tebi, ki nosiš ljubezen in jo živiš?

Da si temna, so rekli, da zapeljuješ, da te je obsedel satan. Ja, takoj se pojavi strah… Hipnoza je to!

Vlade predstavljajo zavest skupin ljudi in ta zavest živi po svoje, svojo osebnost ima, vpliv, hipnotizira; sistemi prepričanj so tako močni, da ne moreš ven. Vlada odpošilja izjemno močne hipnotične signale – niso mehanska sredstva, ni zarota (večina ljudi ni dovolj pametnih, da bi zarote lahko delovale, saj v bistvu ne razume delovanje energij). Kot otroci so, ko skušajo krasti energije (naivno). Vlada so njeni ljudje, na zavest npr. vpliva z davki in verjameš, da moraš plačevati davke, ker vlada tako verjame. Pravila o življenju ima in slediš jim od rojstva (prav/narobe), hipnotično vezo s tabo ima – kaj jesti, kaj delati.

Vse v tvoji realnosti je hipnoza , verjameš ji in padeš noter. Nikotin npr. Ni se mogoče zasvojiti z nikotinom! Nikotin je izjemno hipnotičen – za karkoli se uporabi, bo pretirano, poudarjeno bo. Nikotin intenzivira, najbolj odgovorljiva substanca je; nikotin izpolni tvoj sistem prepričanj. Čudovit je. Postal je zasvojljiv, sam po sebi pa ni, samo prepričanja intenzivira – to je njegovo bistvo.

Vlada regulira hrano, delovanje, denar, moralo . Ko greš v mestno hišo – ostani malo tam, da začutiš hipnotičen učinek, intenzivno dualnost, saj jo poudarja in pretirava z njo. In včasih sta vlada in Cerkev eno, čeprav se pretvarjata, da nista. Zgodi se, ni zarota – samo sistem prepričanj, s katerim soglašate.

Posel , ko ti pravijo, da nisi vredna napredovanja, višje plače, da moraš slediti formulam, fazam razvoja. Da samo nekateri lahko imajo ideje in da moraš delat toliko ur za toliko denarja. Da si omejena in koliko denarja lahko imaš, da potrebuješ prakso, izobrazbo, prave korenine/ družino. Učinek hipnoze je tu hitrejši kot v drugih primerih. Novi razredi ljudi se ustvarjajo, novi standardi morale, obleke, obnašanja. Posel hipnotizira svet! Verjameš, da rabiš določene stvari ob določenem času. Oblikuje pulz in ritem človeške zavesti, obvladuje svet.

Hipnoza religij je dovolj slaba, pa ji dodaj učinek vlade in poslovanja, pa dobiš naravnost strupen napitek, ki deluje na vsakega od vas. Z istimi sredstvi skušaš ven, pa te samo globje potegne v globino kristala. Zunaj sem in lahko vas vidim.

Kdaj bi torej rada ven? Pomisli še: Kako se bo spremenilo moje življenje? Moja zgodba?

Družina . Ozek, a močen učinek, ki nima globine strahu religije ne finančnih posledic poslovanja ne hipnoze vlade… Ni ti prav dobro služila kot sijočemu bitju, ki se je skušalo odpreti in dovoliti Kristusovi zavesti vstopiti v 3D. Družina je to zaprla:
e sij, bodi ponižna, bodi mala, nepomembna, ne tako pompozna, ne tako gotova vase!

Glas staršev ima močen hipnotičen učinek in še vedno te kontrolira. A je samo hipnoza. Družinska hipnoza – karma prednikov vpliva na vse družinsko drevo, v katerem si verjetno ded svojega dedka. Kot del drevesa nosiš to hipnozo s sabo in skozi sebe. Močni hipnotični učinki sistemov prepričanj so tako globoki, da zgleda, da ne moreš ven.

Uklenjena si v kristalni strukturi in zamrznjena kričiš, ko skušaš ven.

Dobesedno skušaš naprej delati na svoji zgodbi: Če bom dobro delala na njej, me bo osvobodila.

Vendar nisi to, kar misliš, da si – samo iluzija je. Lažje je priti ven kot misliš in čutiš.

Sistemi prepričanj ohranjajo sami sebe. Vsemu, kar ustvariš, na en način daš življenjsko obliko in dovoliš svobodo, da živi . Tudi SP skušajo vzdrževati svojo integriteto, se izgraditi in razširiti (to se dogaja v tebi in v družbi). Zaradi hipnoze te tvoje zgodbe želijo braniti in ščititi, tudi ko bereš te besede. Luknje želijo zapolniti, ko si ujeta v sebi. Čeprav kot Saint Germain prihajam k tebi od zunaj, svoboden, te nekaj v tebi skuša zaščititi in prepričati, da jaz nimam prav. Še večjo zgodbo in kristalno zgradbo delaš, še bolj zaprt zapor. To dela hipnoza. To delajo sistemi prepričanj – energijo dajo strukturi in skušajo vzdrževati integriteto. Zakaj? Ker te ljubijo.

Ti si naredila zgodbo (sebe), ki te želi zaščiti, ker misli, da ti to želiš. Sisteme prepričanj si navadila, da te stalno ščitijo, da gradijo še večje SP (iz majhnih P so nastali SP in zdaj ne moreš ven). V obrambo grejo, ko to bereš, ne vedo, kako naj bi to rešili; zbežali bi radi, pri tisk čutiš, neudoben občutek, želiš, da bi se tole pisanje končalo. Tvoji SP še niso bili tako nagovorjeni, napisanega še ne razumejo in niso mu kos; zaščitili bi te radi, ti služili. Ti pa sprejemaš hipnotizirano realnost in misliš, da ne moreš iz nje. Kontrolira te učinek hipnoze religij, družine, prijateljev…

1. Poglej se… Tako si hipnotizirana, da se gledaš skozi tuje oči .

Kaj mislijo o meni? Kakšna hipnoza!!! Skrbiš, kaj drugi mislijo o tebi!

2. Hipnotizirana si tudi, ko te skrbi, če si znorela . Učinek hipnoze te sili v preverjanje norosti:

Raje se bom vrnila v normalno, v masovno zavest, sicer me lahko kdo opazi; bolj pri strani se bom držala še naprej .

Da sem popolnoma neumen, so rekli kralji, bančniki, škofje in drugi, a so me kot StG klicali za nasvet, kako priti ven iz kristalnega zapora. Šaumbra, povej svojim princesam, vodjem vlad in vladarjem:

Odhajam iz hipnoze 100 % – ne manj , ne 90%.

Tu je izziv: 10% bi šlo, spustiti 20 % svoje zgodbe… Hipnotiziran želiš braniti in graditi svojo zgodbo.

Sistem prepričanj se skuša dokazati in rasti , zato si tukaj. Da si žrtev ali srečen sprejemalec svojih SP. 100% ! Prisiljen sem bil opustiti prav vse, ko sem vstopil v vaši spiralo in ste me zamrznjenega zapustili. Niste vedeli, kaj bi in ste zbežali; postal sem razlog vaše karme. Naučiti sem se moral opustiti 100% – vse, vsak SP. Tako sem začel razumeti hipnozo. Prej v templjih niste govorili o tem, a gre natačno za SP, ki so lahko demoni, pošasti, ki terjajo več in več energije, več tvojih zgodb . Vzeti nevtralno stanje bitja in jo spremeniti v energijo – nor cikel.

SP mora hraniti sebe, torej tebe, da zgodbo večaš. Zanimiva dinamika – dokler ne izstopiš.

Izstop iz vsakega sistema prepričanja, iz vsake hipnoze terja izjemno raven ZAUPANJA:

pripravljenost spustiti vse, umreti v trenutku opuščanja, umreti, ko ne boš več obstajala na način kot doslej !

Moraš biti pripravljena spustiti vse in sočasno vse utelesiti. Opustiti in utelesiti .

Opuščanje SP ni za mehka srca, ampak za vse, pripravljene biti kot jaz – zapustiti hipnozo.

In če ti je tvoja realnost všeč in bi jo rada povečala, ti lahko pokažemo, kako priti do več energije in še do večje zgodbe (večina od vas to dela).

Neguješ svojo zgodbo, bojiš se jo spustiti in hipnoza opravičuje tvoj strah.

To ni slabo, samo zaprta si. Opazuj svoj strah zapustiti sistem, svojo past in strahove pred zapustitvijo sistema. Ne – biti boljša v sistemu, ampak zapustiti ga .

Še naprej se ti bom pojavljal v različnih oblikah ta mesec. Jaz sem, ki sem.

Tobi: Saint Germain govori, kaj energija je, in naslednjič, kako priti iz spanca. Notranje stanje spanja/hipnoze je tako udobno, da se sprašuješ, če sploh želiš ven. Tvoj spanec je bolj svoboden, kot si ti ta trenutek . Soočena boš z izzivi – kaj je resnično? A je to resnično ? Lahko bo videti resnično – ampak, a je? Odkrila boš, kako so ustvarjene realnosti in kako lahko prideš do svobode duše.

Pa še nekaj poudarkov: Pod hipnozo vidiki tebe naredijo vse, kar lahko, da opravičijo sebe, svoj obstoj. Lažejo, kradejo, delajo karkoli.

Vidik sebe si, ne čisto prebujena. In če misliš, da si prebujena – si res hipnotizirana.

Vidiki tebe bodo gradili tvojo zgodbo, ker te ljubijo, ker si jih to prosila.

Do naslednjič si poglej svoje sisteme prepričanj o sebi, o čemerkoli (da si bolna, da boš umrla…).

Končala boš svojo zgodbo, ni pa ti treba umreti kot si delala življenje za življenjem. Tvoji SP…

Kaj verjameš, ko se pogledaš v ogledalo? Jaz v njem ne vidim nič!

Tvoja prepričanja o teži in kako hipnotizirana si, pa o financah, inteligenci. Vse to so uroki , uročena si… Religija, vlada, posel in družina so nadgradili tvoje hipnotične stanje. In vsi tvoji vidiki se opravičujejo, ko tekajo za strahom. Čas je da spustiš hipnozo = omejeni sistemi prepričanj.

Nekateri to vadite s klienti – fokusirate svojo energijo, na videz se sprostite (pa ne gre za nobeno sproščenost!) in odprete svoje SP na različnih ravneh. Tako jim pomagate oblikovati energijo.

Energija je izražen potencial – pomagaš jim vzeti energijo iz zraka in jo oblikovati .

Hipnotičnim sporočilom si izpostavljen tisočkrat na dan. Nekatera te podpirajo (da moraš voziti na določen način – za to moraš biti hipnotizirana), druga ne. Ko ti pravijo, da nisi primerna, da si nora… Mogoče sem nora, verjameš, mogoče me sosedje ne bodo marali, oblačiti se moram na določen način. Globoka hipnoza! Ni ti jo treba več sprejeti.

In zdaj nekaj o mojem slovesu… Povezali so me z energijo grofa Drakule. Nisem užil hrane, ampak energijo iz zraka ali žit in kdaj drugič sem sedel ob obroku in absorbiral energijo. Ni mi bilo treba jesti trdne hrane, razen če sem tako izbral. Nisem umrl, in še vedno lahko hodim noter in ven iz telesa. Tudi v ogledalu ne vidim vojega odraza, saj ni realnost, ampak iluzija… Zgodba se je nadaljevala v pozna 1800 leta, ko si ustvarili zgodbo o bitju, ki je živelo malo pred mano. V čaščenju strašev in boga vzgojen moški je bil jezen na Cerkev, ker mu je umorila starše. Sovraštvo do Cerkve in boga se je obrnilo v ubijanje tisočev in tisočev na grozne načine. Njegovo izročilo živi naprej, kar so uporabili tisti, ki kontrolirajo iz cerkvenih energij ven. V človeški um so vpletli, da vsaka energija, ki ji ni bilo treba jesti, ki se ni videla v ogledalu ali ni umrla – je zla. Del učinka hipnotične energije Cerkve – neprimerno je umreti drugače kot umirajo ljudje. Prav s smrtjo povezano trpljenje pa povzroči, da se je človek prisiljen vrniti nazaj na Zemljo, če hoče ali ne (posrka ga nazaj, če umre v trpljenju). Cerkev zatrjuje, da taka bitja živijo od krvi drugih, zato jim ni treba jesti.

Prav zanimiva pa je resnica o tem, kdo v resnici živi od krvi in energije drugih.

Dosti svojih učenj in študij sem opravil na področju Romunije in moj energijski dom je še vedno na tem delu sveta. Ljubim ga, ker je v nekaterih vidikih eden najbolj zatrtih področij in poln izjemnih potencialov za prehod v medD ravni. Tamkajšnji izjemen portal je bil zmaličen in zlorabljen, a se je zdaj pripravljen odpreti. In tako je.

 

šaud 9: SVOBODA DUŠE 4 – apr 05

 

… Nisem samo Adamus ali StG izpred dveh mesecev, nisem samo bitje, ujeto v kristal, ampak vse skupaj. Energije na naši strani nismo zataknjene v eno vlogo ali identiteto – igramo se in se tudi vam predstavljamo v različnih vlogah. Dajte, začutite naše različne energije, različne vloge… Na začetku sem vas z odločnostjo malo stresel, vlogo sem igral. Tudi za ljudi je čudovito igranje vlog v odnosih z drugimi in s sabo, a se s tako lahkoto ujamete v eno samo. Zato odigrajte različne vloge in zgodbe, da boste videli, kako lahko je menjati vloge . Igrate lahko različne vloge, pa ste zaklenjeni v eno identiteto!

Se lahko zbudiš v novo identiteto in vlogo? Bodi igralka na odru 3D!

Na naši strani nismo »zaklenjeni«, ampak igramo vloge, ko vas opogumljamo in podpiramo.

Samo igra je, iluzija in fenomenalen del Stvarnika .

Igrajte vloge, podjite ven iz svoje identitete! Neumno se boste počutili in ne boste znali igrati (izziv!)

Začnite z delavnicami igranja vlog, da se bodo še ostali naučili priti ven iz energijskih struktur.

Z delavnicami za bolne, da ne bodo v iluziji bolezni, pa za depremirane – pomagalo jim bo ven iz nizkih energij. Postavi se pred ogledalo in vadi !

Vloga, ki sem jo igral z vami… – na začetku je bila pomembna, zdaj pa lahko vse spremenim, tudi vlogo Adamusa. Mojster iluzij sem. V skupini šaumber lahko sedim, se vozim s tabo v avtu, spremenim lahko svojo energijo iz veverice v človeka, ki se za trenutek pojavi v tvojem življenju in izgine. Mojster iluzij…

Šaumbra, spremeni zdaj svojo zgodbo, postavi se pred ogledalo in bodi karkoli po izbiri. Tako se trudiš biti ti…, ista frizura kot včeraj in obraz. Poglej svoje telo, ki se spreminja. Skušaš se »utrditi« v svoji energiji, pa še tvoja zgodba ne mara biti več zgodba, ki te brani – ve, da je čas za zapustitev strukture.

Vsaka energija se mora slej kot prej osvoboditi svoje strukture, vsaka energija mora poleteti, se razširiti .

Energija išče rešitev, izpolnitev in svobodo .

Tvoja energija, ujeta v telesu in v identiteti želi ven!

Igraj vloge, pretvarjaj se/igraj, bodi drugačna, spremeni ime… večkrat…

Bodite drugačni, drugačni bodite!

Pridruži se kakšni skupini, tako sramežljiva si in intelektualiziraš. Nekatere skupine tako papežujejo in intelektualizirajo, da je še nam težko z njimi!

Igraj vloge, prevzemi različne identitete, zamisli si različne/drugačne oblike.

Lahko je spreminjati energijo in samo za to gre.

Videli boste, kako lahko je zapustiti obliko, telo – potencial, ki ti želi služiti. Potem boste lahko rekli bolezni naj gre nazaj v ravnotežje in spremenili napake/zareze v čemerkoli. Karkoli! Tudi glina…, vse želi biti osvobojeno, vse lahko oblikuješ. To pomeni biti stvarnik!!

Ti si stvarnik, tudi ti si Bog, zato osvobodi vse svoje kreacije .

Vse osvobodi, odpri kletko in naj vse gre. Ja, žalostna boš, potem pa bolj srečna, ko se bo energija na novo oblikovala in preobrazila in se vrnila nazaj k tebi na nepričakovane načine.

Naj povem zgodbo o Tobiju, ki govori tudi o vas. Cauldre je včasih zapet, Tobi pa je bil v enem življenju zelo trmast in predan Jud, ki je sledil besedi knjige in služil bogu podnevi in v sanjah. Tudi ko so Izrael zasužnjili Babilonci, je samo služil bogu skozi pravila drugih, skozi Cerkev, nič drugega ni hotel gledati. Večina Cerkev bi rada takega moža, ves čas in denar ji je dal. Bi to bog hotel od mene? in Kako naj mu še bolj služim? se je spraševal; še Jezus je bil jezen nanj. Po cesti je hodil, mahal z rokami, govoril bogu, sodil in ocenjeval se je. Tako zelo se je zataknil v svojo energijo ! Rad je pokopaval mrtve Jude, ki so jih Babilonci pustili na cestah kot opozorilo, četudi je bil s tem v smrtni nevarnosti; vedel je, da bi bog to želel. Vse to ga je utrudilo in jezilo, ampak čutil je, da ga je bog za to določil.

Ko je nekega dne spet vlekel mrtveca na rob vasi, je bil jezen na boga – ne bi pa tega priznal. Kopat je začel z lopato in kopat in kopat. Še ko je sonce zašlo je kopal in vedno bolj jezen je kopal in kopal je še ponoči. Pozabil je na telo zraven in na globino jame, v kateri se je znašel. 10, 20, 30 metrov globoko v zemlji se je znašel, kjer je utrujen in žejen spoznal, da ne more ven; in tu smo se mu smejali.

Pozabil je na nalogo pokopati mrtvega in zakaj je tam, samo kopal je vedno globje . Ko je to dojel, se je ustrašil; vedel je, da ga nihče ne bo slišal, če pokliče ven iz jame. Vedel je, da vse, kar ima, je samo ta lopata, ampak prav ta ga je spravila v težave. Mislil je in mislil in nič mu ni pomagalo. Na kozarec vina je pozabil, na sprehode in na pesmi iz hiš, na stvari, ki jih je prej ljubil, je pozabil. Na to, kako lepo je biti človek . Tri dni je jezen klical boga brez odgovora, prednike je klical, vendar ga niso slišali. Vedno bolj frustriran je postajal, brez odgovora, kako naj pride iz luknje, v katero se je spravil… Na koncu ga je pes našel jeznega in lačnega in postrani izgrebel kratek prehod, skozi katerega je Tobi prišel ven J .

Včasih ne vidiš, kako priti ven iz luknje;

uklenjena v svoje sisteme prepričanj pozabiš, da obstaja drug način .

Misliš, da imaš samo eno pomagalo, pa te prav to vodi globje in globje, medtem ko bi lahko iz svojega skoraj groba šla postrani ven in bila v nekaj minutah zunaj. V svojem sistemu realnosti uporabljaš pomagalo te iste realnosti , ker je to edino, kar poznaš. Samo svojo lopato in svoj um poznaš. Uporabljaš pomagala realnosti, da bi prišla ven iz iste realnosti – a se samo pogrezaš…

Naredi inventuro svojih sistemov prepričanj! Kdo sem? Kaj verjamem ?

Tvoja prepričanja si nasprotujejo in imajo plasti !

plast SP uporabljaš, da (lahko) deluješ v svetu.

Da si duhovna npr. Da lahko deluješ v dnevu in v družbi, moraš verjeti, da si inteligentna, normalna in da si dobra. Te plasti SP so prve in ti omogočajo zjutraj vstati in delovati. Modra so, energizirajoča in dovolj dobra, da ti omogočajo delovati v svetu.

pod njimi so naslednja P, na videz nasprotna – da nisi dovolj modra, posebej ne v prisotnosti nekoga, ki je bolj pameten. P, da si grda, da si debela, da nisi dovolj dobra, da se pretvarjaš, da si celo gnila spodaj, a opremljena z iluzijo, da si Ok.

Bojiš se teh prepričanja spodaj – kaj bo če si dam popolno svobodo? sebi popolno obilje?

Bojiš se izjemnega intelekta, zato je spodaj prepričanje, da nisi pametna. Da ne zgledaš dobro; če pa se ustrezno oblečeš in počešeš, lahko nategneš okolico, da dobro zgledaš?

naslednja plast SP je, da si duhovno bitje, ampak popolno zgubljena .

Da res si velika, ampak danes malo zmedena.

Pa prepričanje, da univerzum tam nekje je popoln, samo ne veš, kje, boš pa vse naredila, da bi to našla. Pa, da tam nekje vse ima smisel, ampak, zakaj to ne pride v tvojo bližino?

Toliko plasti SP je, pa križajo se, drug na drugem so kot plasti in tokovi v oceanu.

Delujejo sočasno, aktivirajo se in pridejo v tvojo realnost ustrezno dogajanjem. Potegneš jih lahko nazaj ali jih v mirnih trenutkih povzdigneš v visoka duhovna prepričanja. A celo ob vseh teh SP, ki jih vlečeš na dan, da ti pomagajo, se čudiš – a sploh imam kakšna prepričanja? Je to vse igra, ali deluje ?

Nekateri SP delujejo neposredno skozi in v umu, ki jih aktivira in posreduje,

druga so globje notranje ravni iz ene čakre,

tretja spet hranijo pretekla življenja, masovna zavest.

Miriade P je v tvoji okolici… Opazuj SP, kako delujejo (ne jih spreminjat), samo zavedaj se jih, da boš videla mrežo prepletanje in matrico, ki oblikuje realnost.

Opazuj svoje reakcije – kako delaš, kar delaš zaradi njih, kako oblikujejo energijo .

Čudovito je, da tako ne boš več v realnosti, ne vodnik, ampak opazovalec realnosti, ki jo kreiraš.

Opazovala boš ustvarjanje svoje realnosti.

Opazovalec se ne zgubi, ampak gre lahko kadarkoli noter in ven iz realnosti .

Zdaj pa pojdimo na domišlijsko potovanje v 4 sobe, ki smo jih pripravili zate.

Brez sile, brez po tisk anja, enostavno občuti energijo posamezne sobe; globoko vdihni in občuti

energijo prve sobe, v katero smo dali energijo bistva šaumber, samo to je noter
aztegni energijo v drugo sobo, zavej se vseh energij v tem prostoru, občuti jih. Zavej se vsega, kar dogaja…; vrni se zdaj, pojdimo iz te sobe in se vrnimo v 3D realnost. (zelo posebno energijo kristalne energije smo dali vanjo, soba je vrsta svetinje/ relikvije. Kristalno energijo iluzije, v kateri sem bil kot Saint Germain, sem osebno dal v to sobo…) Vdihni zdaj 3D in se pripravi raztegniti v 4 sobo…
 kateri je nefizična realnost Arkturusa, nefizičen prostor, v katerem se je odigrala igra Camelota (zgodbe Arturja v povezavi s človeštvom in našo stranjo). In zdaj se vrni nazaj v 3D, vsa prisotna v človeški realnosti.
stopi in občuti vse energije v četrti sobi, zelo posebna je in zate pripravljena soba, občuti… Zdaj pa vse energije vrni nazaj v 3D, globoko vdihni. V zadnji sobi smo ustvarili okolje brez energije in brez občutka, nič smo ustvarili.

Vsako sobo ste skušali psihično skenirati in to smo želeli. Dostikrat up. pomagala 3D, da bi razumeli, stvari, ki niso v 3D. Pa um uporabljate in skušate ugotoviti, kaj je v sobah, ki so igra občutenja, ne ugibanja . S starimi pomagali prejšnjih čarovniških življenj skušate izmisliti stvari skozi, um uporabljate, psihični skušate biti, kar pa ne deluje tam, kamor gremo. A razumete to?

Lopatka ne deluje, um ne deluje na poti skozi iluzijo!

Hipnotiziran si, dovolila si to – postavila si se v zgodbo, v trans, vendar je zdaj čas, da greš ven.

Igro ugibanja se greš, misli uporabljaš!

Pomagalo občutenja vsebine v sobah ne obstaja v 3D – ni ga v tvoji realnosti ne v 3D zavesti. Pomagala so povsod okrog, vendar jih ne pokličeš v svojo realnost.

Še vedno se bojuješ, siliš, uporabljaš staro energijo, da bi se premaknila ven iz nje .

Ne moreš se (iz)misliti ven iz hipnoze – še globje te bo potegnilo, še bolj hipnotiziralo.

Misliš stvari in (iz)mislila bi si rada pot ven, izjemne intelektualne stvari misliš in se o njih pogovarjaš – čudim se, da tvoja luknja ni globja! Kako globoko si pozabil čutit!

Nehali se bomo igrati staro igro z vami – ne moreš uporabljati pomagal stare energije da bi prišel ven iz nje. So pa drugi načini!

Ne moreš meditirati ali izzdraviti svoje poti ven – nekateri poskušate, zato Tobi pravi: Nehaj meditirati! Borba je to in še globje te vleče.

Ne moreš si izmisliti poti ven – um nikoli ni bil ustvarjen za to!

In ne moreš si izboriti poti ven, saj ko to skušaš, te zaklene še bolj noter.

Več ko je nasprotovanja energiji, bolj se ta utrdi .

Ko se razjeziš, vznemiriš in začneš boriti – se energija še bolj upira in zaklene.

Ne moreš si (iz)moliti ven iz luknje, samo krepiš star SP o bogu, ki sodi.

Ne moreš si izmoliti poti ven ne jo (iz)želeti!

Mišljenje samo je dovolj slabo, ko pa še upaš zraven, se ustvari večja mreža, ki še bolj veže.

In ne moreš filozifirati, kar je sicer čudovito, vendar stvar 3D. Pomagala 3D ne delujejo, kar že veš…

Kaj pa deluje?

Kako presežeš iluzijo, v kateri si?

Pot obstaja, v tebi je že, vendar ne v realnosti, ki ti je domača. Pomagalo je s tabo!

In res je še, da svojo realnost in telo si že zapustila in energije že lahko preobražaš – naredila si že to . Zdaj samo zavestno hodiš skozi proces, da bi razumela, kako si tja prišla, kako si to naredila.

Ne misli – začuti to. Občuti energijo preseganja; presegla si že proces, zdaj greš samo zavestno skozenj, da boš razumela.

V kristalu sem bil stoletja in spoznal, da ne morem prositi, moliti ali drugače siliti delati karkoli, da bi prišel ven. Tako sem bil v pasti, da sem končno dojel, da pomagalo že imam. Kako in zakaj bi sicer vstopil v tiste sobe svetišča?

Ne bi stopil v past, ne da bi že vedel vse o njej, ne da bi že imel pomagala !

Samo pozabil sem jih!

Ti si pozabila pomagala, ker si tako vpeta v realnost; čas je, da to spremeniš. Pomagalo je čisto pred tabo – kako do njega? Ni ga v 3D, ne moreš ga videti, slišati, se ga dotakniti.

Kako boš potem vedela resnico? Čutiš lahko!

Začutiš lahko to pomagalo, vendar je potrebno priti to do točke popolnega zaupanja .

Bil sem tako voljan 100% spustiti vse in si zaupati – vi pa še vedno zunaj iščete potrditve.

Sebi zaupaj, ker še veš ne, kaj bog je.

Ne veš, kaj pomeni popolno in brezpogojno zaupati, 100% sebi zaupati…

Nekateri včasih greste v smer razumevanja zaupanja vase, pa še blizu ne pridete. Pojavijo se izzivi…

Kako zaupati nečemu, kar čutiš, da te je izdalo?

Zaupati nečemu, čemur ne zaupaš?

Kako zaupati sebi, ko ne veš, kdo si? (to je ironija in lepota vsega)

Postavila si se v položaj, ko si moraš zaupati – ne neomejeni zgodbi, ampak sebi, ki tudi si Bog.

Ljubiti sebe… V kristalu sem se naučil ljubiti sebe (lažje je ljubiti stvari zunaj). Moral sem ljubiti vse, kar sem kdaj storil, vse o sebi. Težko se je včasih pogledati skozi oči ljubezni in včasih jo je težko dati, saj ste hipnotizirani s strahom pred opuščanjem kontrole . To je iluzija! SP o strahu te drži nazaj!

Ego je samo tovarna sanj, tisti, ki dela zgodbe o tebi … Premakni se zdaj čez omejitve ega, naj ego poleti!! Že ob tej ideji se pojavi izziv: Brez kontrole bom…, pošast bom…

Pojavijo se stari SP (potem ne bom nehala govorit, pomisliš).

Vzljubi vse, kar si . Intelektualno to razumeš, čustveno pa tega še nisi naredila.

Veš energijo za besedami »ljubi sebe«, praksa pa to ni. Si lahko v ljubezni intimna s sabo?

A lahko ljubiš vse, kar si, ko se vsak delček želi in mora združiti s tabo?

Ne ljubiš se, če pustiš del za sabo. Nič in noben del ne bo ostal zadaj!!!

Utelesiti moraš vsak svoj del, vsako prejšnje življenje, vsako misel .

Nekateri mislite, da bo ta inventura zelo dolgo trajala. Vsako misel…, pomisliš, kako naj se jih spomnim? Ljubezen vendar ne pride iz uma, ampak iz srca; za večino bo to izziv.

Ko pridete do točke zaupanja in ljubezni do sebe, boste poiskali vsak razlog, da tega ne naredite , zato vam bomo pomagali! J Z vami bomo delali, z vašim popolnim bitjem. Da bo šla služba, da bo družina odprla vrata, da boš imela čas. Čas in prostor sta primerna. Ni pa ti treba iti skozi ekstreme, samo nauči si zaupati se in se ljubiti.

Za odprtje gre ! Za izstop iz zgodbe.

Opuščanje je osvobajanje zgodbe, ne skrivanje – nikoli ne boš uspešno skrila svojih energij, slej ko prej bodo prišle nazaj .

Opustite strukturo ! Odprite se! In vemo, da je strašljivo, saj živite v svetu omejitev!

Struktura mora imeti parametre in vztraja na svojih omejitvah, da lahko obstaja . Izstopi iz tega!

Čudno bo na trenutke, neudobno in nenaravno, a pojdi preko.

Vedno bomo s tabo, opogumljali te bomo, da bi živela onstran, šla preko, na drugo stran.

Za zaupanje gre, za ljubezen do sebe, za bivanje preko .

Z upoštevanjem navedenega bo to lahko, pomagalo in ključ, ki ga že imaš, bo priletelo nazaj, pa vedenje. Ne moremo ti razložiti ali reči, kaj konkretno naredi, vendar vedenje in spomin bosta prišla.

S tem zaupanjem in brez omejitev boš lahko naredila kot jaz – hodila noter in ven; preobražala boš energije po želji. Delo mojstra je lahko – priti tja je včasih težko .

Sposobnost oblikovati energijo je lahko, a včasih si osredotočena na napačne stvari, na čudeže.

Skušaš biti psihična, vse to pa krepi tvojo zgodbo, jo dela večjo, luknjo še globjo.

Čas je za premik in ni ti treba odgovoriti takoj – za trenutek preudari:

A dovoljuješ, da delamo s tabo in ti pomagamo preko, kamor še nisi šla v fizični obliki?

A dovoliš živeti na drugi strani ? To lahko pomeni opustiti nekaj in/ali vse… Ničesar ne moreš nesti s sabo, ničesar. Pripravljena moraš biti vse spustiti! Sprašujemo te za dovoljenje, da delamo s tabo v Življenju preko. Življenje se lahko drastično spremeni; razumeti moraš, da si to ustvarjaš in tega ne razumeš prav zdaj. A si dovoliš popolno zaupanje, ljubezen in življenje preko ?

To ni test in ne tekmovanje, samo izhod iz svojega kristalnega prostora, ven iz svoje iluzije…

Pojavijo se lahko strahovi, navdušenje, za druge izzivi. Ja, lahko bi pomenilo tudi pustiti fizično telo za sabo. A si pripravljena opustiti karkoli ali vse – ljubljenega? lastnino? ljubljenčka?

Ni ti treba, samo pravim, da se stvari bodo spremenile. Stvari, ki so pripravljene zapustiti tvoje življenje, bodo to naredile (vse, kar bo energijsko primerno). In urnika ni – lahko čez nekaj tednov ali mesecev, čez nekaj let. A si pripravljen? Prihajamo v točko dovoljenja in sprejemanja .

V varnem prostoru in energiji sedimo in če izbereš priti naprej, če to dovoliš – živeti preko – te bo pozdravilo nekaj angelov. Čutila jih boš v srcu, pozdravili te bodo in začeli delati s tabo. In če še nisi sigurna, je Ok; druga skupina angelov bo samo sedela skupaj s tabo in se pogovarjala.

Nobene sodbe ni na naši strani. Nove vilice na poti…

Dragi šaumbra! Ali izbiraš in dovoljuješ živeti na drugi strani?

Prostor tega vprašanja bo ostal odprt in zelo svet, da se boš vanj lahko vrnila kadarkoli in čutila njegovo energijo. Za korak ven iz starih načinov gre. Spomnila se boš zgodbe o Tobiju, ki ga je pomagalo njegove realnosti vleklo samo še globje. V štirih sobah moraš uporabljati druga pomagala, zunaj tvoje realnosti.

Um in stare načine uporabljaš v sobah, ki so ustvarjene za občutenje, za domišljijo in za NoE .

Tista brez vsake energije naj bi ti pomagala razumeti, da ko greš v drug prostor, pojdi v občutek, v eno čakro, v središče bivanja. Čas je da za sabo pustiš um, telo in svoje omejitve !!!

Jaz sem Adamus, StG.

Tobi: Adamus vam je razložil zamisel življenja »preko«, ki terja zaupanje vase in čisto brezpogojno ljubezen. Slišali ste zamisel, zdaj pa

začnite živeti

integrirajte vse, kar ste

razširite se skozi omejitve (dosti ste jih ustvarili).

Omejitve pomagajo razumeti okolico, realnost, obenem pa zaklenejo prostor .

Tu smo, da bi energije osvobodili, odklenili in govorimo tistim, ki izbirate premik v življenje »preko«. Kako naj bi to dosegli, kje je ključ? Kako priti ven iz telesa in kako preobraziti eno energijo v drugo?

Ključ je opustitev vsake kontrole!

Sveti gral NoE: Brez kontrole ! Brez kontrole, ki jo imaš ali misliš, da jo imaš!

Zakaj nismo prej povedali? Razviti ste se morali, priti do te točke.

Vso energijo je mogoče opustiti na točki, ko depresija gre in vstopi strast.

Opustitev kontrole osvobodi vsako energijo v strukturi .

Zategnjen sem bil, vse v mojem življenju je bila kontrola in v zadnjem je prevladala – znašel sem se v zaporu. Vse kontrole življenja so me tako ljubile, da so me v naslednjem življenju spravile v zapor, kjer sem se naučil sputiti kontrolo. Sporočilo v obliki ptice/Mihaela je bilo: Spusti kontrolo.

Človeku je to težko, ker verjame, da bodo vse zunanje energije prišle, da bi ga požrle. Čutiš, da bo vse razpadlo in res bo, ampak ti to želiš. Vse iluzije se raztreščijo in nobene kontrole ni več, ti jo pa ljubiš. Manipuliraš energijo. To delaš prav amatersko, kontroliraš – nisi stvarnik (velika razlika).

Stvarnik ne kontrolira energije .

Stvari si domišlja, blagoslavlja in daje svobodo in življenje energijam, to je njegovo največje veselje! Amater kontrolira!

Bodimo profesionalci, ne več amaterji. Spustimo kontrolo!

Izzivi se pojavijo – prepričanja: družina bo šla po svoje, telo bo delalo proti meni…

Ta manjkajoči člen, sestavina, ki jo ni v naši realnosti, to pomagalo, ki ga ni – je čisto pred tabo…

Tu je, rado bi delalo zate, vendar ne more, če vse kontroliraš! Potrpežljivo čaka, da opustiš energijo.

Ljubi te in opazuje…, čaka, da spustiš. A lahko opustiš kontrolo? A lahko si stvarnik? Eone se lahko pogovarjamo, pa bomo končali tu. Večja si od zgodbe, ki jo opazuješ v ogledalu.

Večja si od kontrole. Odkrij, kdo si !

šaud 10: OPUSTI KONTROLO – maj 05

 

Šaumbra, v času končevanja in odpiranja čisto novih poti in dimenzij ste, celo beseda dimenzija ne ustreza več dogajanju. Odpira se namreč tretji krog, pri čemer

1. krog je Dom, energija Kraljstva, Vse Kar Je

2. krog je Vse zunaj Doma, realnost, v kateri ste bili po prehodu skozi Zid in čas ustvarjanja v Praznini. Zdaj ste na robu končevanja tega cikla in Nova Zemlja je dokaz – ne bi mogla obstajati, če ne bi bilo primerno, če ne bi končevali 2. kroga. Kaj je to Vse zunaj Doma? Igrišče je, na katerem se učiš biti stvarnik, poligon stvarnikov je. Na različne načine se učiš biti stvarnik, medD, potem pa prideš na Zemljo, v strogo realnost. Zadnjega koraka pred

3. krogom ni mogoče opisat. Je prostor za čiste stvarnike, za ustvarjalce brez omejitev, za energije stvarnika, ki si jih vedno pripisovala samemu Duhu, za polne stvarnike, ki niso omejeni z nobeno dimenzijo ali posebno realnostjo. Začuti to s srcem, ne z umom…

Si v točki razvoja človeštva in izpolnitve Reda Mavrice, ko je čas za Preko še ko si na Zemlji, v telesu.

V procesu prebujanja delaš toliko stvari, ki odpirajo vrata za druge, ki tudi osvobajajo svoje energije.

Zakaj je tako težko, nas sprašuješ? Ker si prva, so energije najtežje a najbolj vznemirljive.

Kaj pa nasilje, žalost na Zemlji, pa vojne, revščina?, vprašaš. Vznemirljivo je, ker se tudi vse to spreminja, primerno je. Človeška zavest začenja dojemat, da vojne ne rešujejo ničesar, kakor tudi ne revščina ali bolezen. Za masovni premik gre in to, kar bereš v časopisih, so ostanki drame.

Občuti zavest človeštva !

Zavest človeštva se spreminja se, utrujena starih načinov se osvobaja svojega trpljenja, drugih časov in inkarnacij, omejitev človeške narave, pa ljudi, ki skušajo jemati energije drugih.

Utrujena je od iskanja odgovorov zunaj sebe.

Beri med vrsticami, za kaj res gre. Presezi naslove, pogovarjaj se z ljudimi, čuti, kaj je v njihovih srcih. Če greš iz uma v božansko energijo boš spoznala, da na zemlji poteka ogromen premik. Milijoni gredo skozi prebujenje, a ne vedo, kje bi začeli. V času končevanja gre Zemlja v zadnji resnični cikel pred popolnim razkolom zavesti, ki bo omogočil končno zlitje.

Tik pred kvantnim premikom je čas za procese, ko se učiš opuščati in utelešati . Sliši se nasprotujoče, a je primerno. Opuščaš in neustrašno utelešaš, vase prinašaš, ljubiš vse svoje, vse o sebi.

O preteklosti se učiš, o življenjih in prednikih, o življenjih zvezd, vse pozdravljaš nazaj vase v dragocenem Zdaj. Eden za drugim prihajajo k tebi vidiki tvoje preteklosti, ki so bili dolgo ločeni od tebe, zdaj pa prihajajo po tvojo ljubezen in sprejemanje brez strahu.

Ničesar ne skušaj spremeniti! Zakaj bi kaj spreminjala, saj si ti vse ustvarila.

Tvoji pretekli deli želijo videti tvoj nasmeh, vedeti, da ničesar ne obtožuješ, da blagoslavljaš tako kot bi blagoslovil Duh. Da opuščaš ne iz zanikanja, ampak iz čiste ljubezni.

V resnici lahko nekaj opustiš samo, ko to resnično ljubiš !

Vsi ti, prej čakajoči vidiki, ki so bili pokopani ali ranjeni, zamrznjeni, raztreščeni in zanikani, se zdaj v času končevanja vračajo po tvoj blagoslov.

Tudi ti si Bog, tvoje kreacije so in rabijo tvoj blagoslov. Fenomenalen čas je, v katerem nam je vsem na tej strani tančice v čast delati z vami. Res se ne moremo na Zemlji smejati s tabo in razumemo, da si včasih jezna, kar kažeš v gestah in tudi besedah… Šaumbra, v času svojega končevanja si in kot da se ta izmika. Vendar je tu, ta čas končevanja prav zdaj s tabo plese, okušaš ga že. A prisotni so ostanki starega; dovoli jih – ne jih metat stran.

Ljubi in spoštuj ostanke strahov pred spremembo!

Daj jim vedeti, da jih lahko opustiš, daj jim vedeti da so lahko osvobojene vsake strukture, ki jih omejuje.

Čudovit čas za bivanje in za šaumbre je to!

Avgusta 04 smo rekli, da se bodo stvari spremenile. Da vam bomo predstavili nove angele/bitja, da je pred vami premik, ko ne bo treba več procesirati, še zdravljenja ne boste rabili.

Potreba po zdravljenju je iluzija, samo iluzija. Besedo zdravljenje uporabljamo zaradi vas, čeprav vemo, da ni ničesar za zdravit – ne uma ne telesa, nič. Samo energija je, ki išče opuščanje, blagoslov in razrešitev , da ti služi na nov način. Tako enostavno.

Čas je za akcijo šaumbre, za premikanje energije ! Držanje energij je (bila) težka in čudovita služba, na vrsti je premikanje energije, saj v svoji zavesti greš v novo smer. Prav zdaj to delamo z vami….

Zakaj je ta tranutek to lahko? Ker si dovoliš iti ven iz glave. Samo čutiš lahko!

Um kontrolira, dovolila si mu to, občutki pa so skriti zaradi pomanjkanja zaupanja. V nekaj kratkih mesecih ste postali drugačni. Počasi, sigurno in milostno dovoljujete prehod iz uma v občutenje. Občutek… Razširjeno stanje bivanja, vedenje, ki je božansko – ne intelektualno.

Vedenje, na katerega ne moreš položiti prsta, ne veš, od kod prihaja.

Iz globin svojega Duha veš, od kod prihaja, iz globin Duha.

V novo dinamiko, v novo vrsto ravnotežja greš: srčna, božanska energija, kombinirana s človeško energijo uma, analizo in telesom, vse zlito v tej realnosti.

Na točki si, ko opuščaš in postajaš, kar res si in to v težkem procesu opuščanja zgodb . Prihajaš do točke, ko se začenja zabava; že ustvarjaš vozila, ki ti bodo dovolila prinesti veselje in strast na dan, nove izhode. Nekateri že ustvarjate knjige, pesmi, kmalu bodo nastala mesta resničnega višjega učenja, zdravilni centri, prostori zdravljenja, ki jih še niste doživljali na Zemlji. Energije in zdravljenja iz svetišč Tien boste privedli v Zdaj brez strahu, brez nekaterih neuravnoteženih energij, ki so v Tien bile. Pa resnično zdravljenje brez sile, brez mahanja z rokami, brez potrebne spremembe. Tu šaumbre ste…

Fizično zdravljenje, ne da bi hotela vplivati, spreminjati. Nekateri ste intenzivnost NoE čutili kot premočno. Vidimo, kako premikate energije, v etru vidimo vaše potencialne kreacije, s katerimi delate, v medD ravneh vidimo potenciale, ki jih boste kmalu privedli na Zemljo. Do takrat pa si poglejmo nekaj elementov, ko bodo zagotovili še več NoE, bolj milosten prehod.

V zadnjih mesecih vam je StG govoril o resnični svobodi Duše, ki je ujeta v energijo, v tvoje stvarstvo, v kalup. Čas je, da pride ven iz kletke. Motilo te je, ko je govoril o svoji preteklosti – zakaj se ti sramuješ svojih zgodbi? Se bojiš, da bi ljudje ušli, mislili, da si arogantna? Mogoče se bodo pa naučili, da je dobro govoriti o njih in dobro govoriti o sebi – se vsaj spoprijateljiš s sabo. Adamus vas je zbudil in stresel, povedal je, kako je bil zaklenjen v kristalu. Vendar čas ni, kar je videti in stotisoč let v času StG je lahko nekaj minut vašega časa. Nakazal je, da čas je fleksibilna realnost .

Pred 2000 leti je bil čas drugačen kot danes, leto ni bilo leto, čemur bi znanstveniki seveda oporekali. Vendar vemo, da so eni čutili Zemljo kot središče vseh stvari in drugi, da je ploska. Verjeli so tudi v znanstvena dognanja, ki niso več resnična. Zdaj se boste naučili, da čas je fleksibilen. Čas pohiti in se upočasni v tej realnosti istočasno! Se čudiš, zakaj en dan nimaš ravnotežja ali ne veš, kdo si – ostati želiš v času zapestne ure! Vendar realnost se spreminja, čas se upočasnuje in hiti hkrati !

Čudovita stvar. Šaumbra, nič ne jemlji za samoumevno!

StG je tudi povedal, kako je uporabil vsako sredstvo, da bi ušel iz kristala. Jokal je, prosil, uporabljal je silo, pa psiho, vse je uporabil. Naučil se je, da samo uporablja orodja iste realnosti, ki jo je moral preseči. Zato je moral raztegniti osnovo realnosti , v katero se je sam postavil v omejenem stanju bivanja. Kristal je bil prispodoba njegove realnosti, omejitev; tako kot vi živite v kristalu, v prelepem kristalu, imenovanem – človek.

Čudiš se temu kristalu, ugotavljaš, kako bi ga presegla, skušaš ga razviti, tudi končati življenje, a samo še bolj bi te utrdilo. Nekateri skušate ven z lažmi, prosite, kradete, a kristal je še večji, še bolj sije…

StG je govoril o bivanje preko, ki terja intimno zaupanje vase, in vedenje, da si si že zagotovila pomagala , ki pa niso metoda ne vrsta obreda ne ključna beseda, nič takega.

Ključ je zaupanje . Ključ je utelešenje vsega .

Takoj ko boš sprejela vase vsak svoj star vidik, ko ga boš blagoslovila in ljubila – takrat boš odkrila ta ključ.

Ko so tvoji deli raztreščeni in jih ne ljubiš, so ujeti v energiji in ne moreš videti pomagal, ki so že tam. Jezna si in jokaš, da to je trik, češ – vse sem pogledala. Poglej dele sebe, ki jih ne ljubiš in ne sprejemaš .

Plod vrtnice, strast vseh strasti, polna celostna ljubezen in sprejemanje.

Resnična srčna – ne intelektualna ljubezen vseh svojih delov, vsega, kar si.

Zdaj pa o nečem, kar vas drži nazaj in je tako blizu, da jo ne vidiš. Kontrola…

Stvarnik, ki živi znotraj kreaciji, nagiba h kontroli njenih energij. Kontrola zunanjega sveta je bolj manipulacija – pomembna je kontrola sebe .

kontrolirati skušaš misli

Misliš, da ne smeš slabo misliti, a s tem le dodajaš k duhovnemu onesnaževanju. Krasna kontrolna sodba je: samo dobro moram misliti. Spusti to! Prav zdaj imej eno veliko slabo misel, nekaj res slabega pomisli! Se bojiš slabe misli? Težka stvar, ta kontrola, ki deluje proti tebi. Ko kontroliraš svoj um, se v norost spravljaš. Toliko je bremen in odgovornosti do uma in potem kontroliraš. Um ti stalno odgovarja, skuša ti služiti, a je frustriran zaradi kontrole. Ne smem reči slabe besede…! Še besede »tema« si ne upaš izreči in s tem prekinjaš vitalno oskrbo energijskega toka. Kako boš premikala energije, če ne tečejo? In vizualizacija je čista kontrola! Spusti jo. Vizualiziram lahko samo dobre stvari… Pa daj zdaj vizualiziraj zelo slabo, grdo in onesnaženo zemljo, polno ljudi, ki kontrolirajo drug drugega! Skušaš kontrolirati vizualizacijo! Kot zamašeni odtoki, ki so na začetku odprti in tekoči ne glede na slabe vonjave in potem nekega dne moraš poiskat vodovodarja…

Vizualiziraj in dovoli si podobo zelo temne kreature. Si lahko to dovoliš? Boli, kaj? Predstava žalostne Zemlje, temne Zemlje, trpljenja na Zemlji, kjer en človek kontrolira drugega. Dovoli si čutiti to zamišljeno realnost – je en vidik Zemlje, na kateri si. Je prevleka in dimenzija, kjer to obstaja na eni ravni malo zraven, se pa ne odigrava. Bolj pri strani je in včasih se prekriva in njeni deli pridejo na Zemljo. Ne zato, ker bi ljudje to vizualizirali ali si zamišljali, ampak ker izberejo nekatere elemente te ravni, da bi jih izkusili!!

kontroliraš svoje sanje, svoje kreativnosti , saj si dojela, kako mogočna si.

Zato kontroliraš – ne ustvarjaš. Omejuješ – se ne odpreš!

svoje telo kontroliraš , kar te pripelje v težave.

kontroliraš svoj izgled , kako se oblačiš, vse svoje vidike. Spusti kontrole za trenutek in si poglej resnični del sebe, ne to, kar vidiš v ogledalu. Vidi to, kar res si. »Sploh ne zgledam dobro« je kontrola. Določiš energijo, ji verjameš, se zatakneš zanjo in ona se zatakne zate . Prevleke hipnoze so tako močne, da padete vanje in jih potem uporabljate (modna industrija). Enkrat se obleci revno!, nehaj kontrolirati svoj izgled. Obleci se kot bi se rada, ne kot se kontroliraš.

kontroliraš biologijo , celo pretvarjaš se, da se dobro počutiš, čeprav se ne. zanikaš bolečine in lepega dne se boš sesedla in vse priznala v trenutku obžalovanja. Siliš zdravljenje in prisiljeno zdravljenje ne deluje, ne v zavesti, v kateri si. Skušaš manipulirati telo. Telo samo vse ve , tako je ustvarjeno, stvarnik si in njegov inženir. Telo ve, kaj narest in ne rabi tvoje kontrole.

Nehaj kontrolirat!

kontroliraš svojo duhovnost – ena najtežjih kontrol. Skušaš kontrolirati svoje duhovno bitje, kaj je prav/narobe. Da naj bi jedla ali delala samo določene stvari. Spusti to in naredi nekaj slabega, nasprotno naredi, drugače .

kontroliraš podobo Boga – kaj je ali ni, omejuješ ga. V resnici ga ne želiš vedeti v glavi, samo čutiti ga želiš in biti z njim. Ideje o Bogu imaš, razpravljaš s prijatelji in družino, a s tem omejuješ naravo Duha, zaradi strahu in kontrole. Spusti kontrolo, povezano z Bogom, nehaj ga določati; samo bodi v energiji Duha.

v preteklosti bog in satan – kontrola stvari, o katerih misliš, da so prav/narobe

kontrola svojega obilja , ko rečeš, da je samo na razpolago toliko; vredna sem samo toliko. predstavljaj si, kaj bi pomenilo biti nepredstavljivo bogata; prosiš za obilje, pa ga kontroliraš na drugi strani

Tvoja realnost je serija kontrol v zvezi s sabo , najbolj zabavno, da se tako kontroliraš, da se še jeziti ne upaš.

Duhovna oseba in Bog se ne jezita!

Ampak Bog se jezi! Bog si to dovoli, on to utelesi, rad se razjezi. Kar se pa ne manifestira nujno na način, škodljiv za druge.

Skušaš zadrževati stvari. Nehaj! Povej oklici, kaj čutiš. Ko kontroliraš, misliš, da si obzirna, da to počneš iz ljubezni, a s tem daviš sebe in drugo osebo.

Če bi zdaj to vadila in spustila vso kontrolo, bi lahko odkorakala in nekoga enostavno butnila.

Lahko bi rekla nekaj, kar bi že dolgo rada rekla, pa nisem, ker bi človeka prizadela.

!! Kakšna čudovita izkušnja: Biti poštena, biti odprta, dovoliti, da se energija neovirano pretaka .

Če spustim kontrolo, vem, da bom tekla domov v hladilnik, pa k čokoladi, torti in piškotom, potem bom pa še vse splaknila z vinom. Moram se kontrolirat. Ker če ne kontroliram telesa, bo počel vse sorte čudnih stvari! Družabno bitje sem, tudi prdeti ne smem, kontrolirati se moram.

Ne kontroliraj (se) več !

Za velik korak gre, ki si ga večina ljudi še predstavljati ne more: A lahko spustiš svojo kontrolo?

Kontrola je omejitev energije.

Je način notranjega bitja, ki zadržuje svojo identiteto.

V StE vsaka identiteta bitja skuša ohranjati sebe. Tvoja zgodba se skuša ohraniti.

Če spustim vse kontrole…, kakšna norica bom pa izpadla? Kaj bodo drugi rekli? (že zdaj te opravljajo!)

Potem prišepne: Pretvarjaj se, spusti eno kontrolo, ne pa vseh!

Kontrola omejuje energijo, upočasni jo, energijo zmanjša, čas zmanjša.

Čas je za opustitev kontrol. Če spustiš kontrole, se bodo stvari spremenile!

Ali si pripravljena? je vprašal Adamus. A si si pripravljena zaupati?

Ko spustiš kontrole, greš naprej v zaupanju, deluješ iz čistega zaupanja sebi .

A zaupaš Duhu in sebi tako zelo, da opustiš vse dobesedne kontrole in prispodobe kontrole?

Borila se boš za svoje kontrole!

Rekla, da nekatere kontrole rabiš, da lahko opravljaš določene stvari!

Poglej si vsako od teh kontrol – a jo res potrebuješ?
abim kontrolo, ko vozim avto… Ali res? Ali res???

Že zjutraj moram kontrolirat stvari, čas npr, da pridem v službo, kjer naj bi bila…

Kjer naj bi bila? Kakšna prevleka! Kakšna hipnoza!

Če ne bom tam pravi čas, me bodo odpustili in kdo bo potem plačeval račune?

Aaa! Še ena kontrola: Moram v službo, da bom plačala račune.

Kdo pa pravi, da moraš plačevati račune?

Kdo pravi, da obilje ne pride na dosti drugih načinov, ki olajšajo primerno izmenjavo energij.

Kontrole, sistemi prepričanj, prevleke in hipnoze vplivajo nate in ti jih ljubiš .

Blagoslovi jih in spusti. Spusti jih vse!

Kakšno bi življenje bilo brez vsake kontrole? Brez vse te energije, brez teh ogromnih količin energije, ki jih uporabljaš za kontrolo? Še angele utruja, ko to gledamo…

Edini razlog, da je tako težko priti v vašo realnost so ogromne količine energij, manipulacije energije, ki so zelo utrujajoče tudi za nas. Ogromne količine energije porabljate, da živite svojo realnost in kontrolirate strukture, ki ste jih ustvarili. Energijo uporabljate za podpiranje iluzij, sistemov prepričanj in hipnoze.

Pred časom vas je večina soglašala s preseganjem masovne zavesti in zdaj smo pri opuščanju kontrole. Seveda je izziv in ne pozabi – ne gre za kontrolo zunanjega sveta – za kontrolo sebe gre!

Ja, kontroliraš družino in prijatelje, vendar je to postranska stvar. Ko boš opustila kontrolo sebe, bodo opuščene vse ostale.

Za notranje kontrole gre, za kontrolo uma in čutil . Tako natančno kontrolirate svoj vid, da me ne morete videti, pa tako blizu sem vam. Še bolj kontroliraš vid, vlagaš energijo v oči. Še vedno berem brez očal, rečeš. A res? Mogoče pošiljaš ogromne količine energije v kontrolo oči, ki enostavno jokajo, tako si želijo biti brez kontrole. Najprej je malo motno, ko opuščaš kontrolo, mišice se morajo sprostiti, tako trdo delaš; potem greš v paniko: Vse je motno…! Lahko pa je motnost povezana z novo jasnostjo, ki na pdolagi večD vida prihaja na dan.

Tako profesionalno in natančno kontroliraš svoje čute, čeprav ni primerno.

Misli… Daj, pomisli nekaj umazanega, nekaj gnilega pomisli! Zanimiva je vaša popolna zavezanost izjemnemu delu, ko pa pridete do svetlobe, si ne upate slabo misliti, ker drugače bi razneslo Zemljo. Pred minutami smo slabo mislili o zemlji, pa vidiš, da je še tu. Ni se razletela. Presegamo nekdanjo vrsto zavesti v novo vrsto zavestnega ustvarjanja v NoE . Ko ne skrbiš, kaj misliš. Za umom bomo, za omejitvami; gremo v področje zaupanja, odpiranja, široko v razširjanje bivanje. Vendar spusti kontrolo!

Denar … Tako ga kontroliraš, da nas dobesedno boli, ko vas gledamo. Verjameš, da denar ima energijo, kontroliraš stanje na čekih.

Moram, moram paziti na vsak tolar, rečeš…

Tako utrujajoče je, tako omejujeoče, tako nič ustvarjalno, nič v skladu z NoE .

Nehaj kontrolirati denar – dovoli, da dela zate!!

Vrzi nekaj denarja na tla; tako je vezan na tvojo denarnico, da se bo zdaj zdaj razletela. Misliš, da te bo denar zapustil, če ga boš nehal kontrolirati? Ne! Nazaj bo prišel na načine, ki si jih zdaj še predstavljati ne moreš!

Vendar nimam prave izobrazbe in znanja o finančnih trgih, rečeš. Spusti te omejitve! Tok finančne energije je najlažje poravnati nazaj! Spusti stare sisteme prepričanj. Misli grdo o denarju za nekaj časa.

Misli nekaj grdega!

Nekateri sploh ne razumejo, o čem govorimo. Kontrolirajo in mislijo, da morajo misliti najbolj svete čiste misli. Sebe kontrolirajo! Drastično omejujejo količino energije, ki prihaja skozi.

Energija je enostavno POTENCIAL!

Nima podpisa, ne vibracijskega vtisa, dokler jo tvoja zavest ne pripelje v realnost!

Pomisli nekaj groznega, saj ta misel je v tebi – samo pretvarjaš se, da jo ni! Kontrola! Opazuj, kaj se bo zgodilo. Tema ni tema, slabo ni slabo, tudi svetloba ni svetloba – samo tok čiste božanske energije je. Neomejene, nekontrolirane energije.

Ne kontroliraj denarja, telesa, hrane in posebno ne svojih misli !

Ne kontroliraj svojih besed in glej, kaj se bo zgodilo!

Reci in ko boš rekla, čuti kako energija teče.

Čuti, kako zaklenjena, potisnjena si bila in skrita. Tako zelo si se bala priti na dan, da si vse kontrolirala. Tako te je bilo strah, da boš prizadela drugo osebo, vendar jo ne moreš.

Zaupaj mi! Ne moreš prizadeti druge osebe! Ne v zavesti, ki jo imaš zdaj. To je lastnost StE in res so še ljudje, ki lahko prizadanejo druge in so prizadeti, vendar si se ti premaknila preko. Za nizkim zidom si. Opazuj, kaj se bo zgodilo, ko boš odprla usta brez omejitev. Te je strah, kaj bo prišlo skozi usta?

Opazuj popolnost dogajanja, čuti energije, nehaj kontrolirati.

Nekateri bi radi, da bi Duh govoril v vas in skozi vas. Samo odprite se!

Spoznala boš, kako se držiš nazaj, kako blokiraš samo sebe; koliko imaš stare energije, ki te omejuje.

Z nami je gost (občuti intenzivnost njegove energije) – notranji starš mu rečete psihološko!

Obkroža te energija notranjega starša, ki je del tebe, in pravi: ne delaj tega, tega ne moreš, upoštevaj pravila…! To energijsko matrico imaš v sebi in res je, da je tvoj notranji starš utrujen od kontrole.

V NoE ne rabiš več starša v sebi.

Kot božanski človek v sebi ne potrebuješ več starša!

Ne rabiš več te ljubeče energije, ki te opazuje in kontrolira! Danes je z nami zato, da dobi odpustnico.

Rabi te, da ga zavestno spustiš, saj želi v svoje čisto stanje bivanja, v božanskost.

Ne želi biti več v pasti vloge starša in kontrole, saj v NoE ni pravil ne kontrole ne omejitev kdo si in kaj lahko narediš. Ne da bi vedela, imaš s sabo imaš odpustnico, samo podpiši jo še. Ta energija ti je služila, a njen čas je potekel. Predstavljaj si, kako odslavljaš starša v sebi, ki je kontroliral tvoje življenje. Ljubeči del tebe ve, da ga ne rabiš več. Ko boš pripravljena, podpiši odpustnico tej kontroli.

To je enako kot z zaupanjem. Čas je, da spustiš kontrolo do sebe, omejitve, ki si jih naprtila. Opusti iluzijo, da lahko kontroliraš leta, starost . Reci: Draga kontrola moje starosti, danes te odpuščam.

Kontrola, s katero se res radi igrate, a se vam vrača na fizični ravni je kontrola spola ! Jaz sem moški/ ženska; to energijo kontrloliraš, podpiši tudi te papirje! Naj omejena moška ali ženska energija gre. Nisi več ženska, čeprav si videti kot ženska. O, Bog, rečeš, ženska sem, pa mi dlake rastejo na nepravem mestu in globok glas dobivam… To je oblika kontrole kontrole. Mogoče mogoče mogoče boš postala še bolj ženska, a z integrirano moško energijo, ki jo rabiš za moč/ odpornost, ki jo rabiš za ravotežje. In spusti kontrolo, da imaš določeno fizično pomanjkljivost .

Vrni se v čisto stanje fizičnega bivanja !

Zapiši si svoje kontrole; poglej, kako kontroliraš življenje? Preplavljujoče bo, dosti stvari boš morala zabeležiti.

In ne skrbi, kako kontroliraš druge – to bo odšlo po naravni poti, ko boš spustila kontrole sebe.

Gre za opuščanje kontrol, za opuščanje zgodbe, blagoslavljanje vseh delov sebe, za dovoljenje, da energija ni strukturirana. Vse to vodi v prosto in odprto energijo! To vodi k nečemu, o čemer boste šaumbre pisali, govorili in učili druge in se imenuje sinhronistično žviljenje.

Sinhronistično življenje šaumber .

ko ne kontroliraš uma

prihaja iz božanskega notranjega vedenja.

Ne kontroliraš življenja, enostavno ga živiš in vse res pride k tebi, vsaka energija, ki jo rabiš. Govorili smo že o tej zamisli in zdaj je čas, da shodi. Vse je naenkrat tu, ničesar ti ni treba kontrolirati, vse potrebno se enostavno pojavi, da ti služi.

vsako pomagalo, vsak vir in vrsta energije je tam, ob pravem času. Mogoče ne pred, vedno pa primeren čas. Ljudje, naključja, vse postane sinhronistično. Samo je ter izziva in kljubuje razlagi in gotovo izziva mentalno analizo!

presega kontrolo, je tok.

vse se dogaja primerno, milostno in božansko v trenutku.

ko strahovi, dvomi in obžalovanja grejo.

vse se enostavno pojavlja skoraj iz zraka.

ko odgovor je pred vprašanjem! Nekateri to že doživljate, ostali pa še boste.

tam vse je preden potrebuješ!

Spusti kontrolo in občuti energijo sinhronističnega življenja! Svojega življenja brez kontrol in omejitve. Vse se pretaka, iz tebe teče. Tega ne določa nekdo drug – tvoj tok je, tvoja božanskost se prinaša na zemljo in živi .

Pred davnim časom je bila kontrola nujna za človeško stanje, saj je bilo zelo težko držati energijo v obliki, v materiji. Razvili ste serijo kontrol, da vas je obdržala na Zemlji, a zdaj je čas, da jih opustiš. Ne rabiš več kontrole, da bi imela vso svojo energijo prisotno na Zemlji in na drugih mestih istočasno.

Na svetem potovanju si, ker ti drugi sledijo; učila jih boš o sinhronističnem življenju. Od največjega učitelja in največjega mojstra se bodo učili – od tebe. In tako je.

 

šaud 11: SIJOČE BITJE – jun 05

 

Danes sem z vami Kontesa Sveti Tobi – ljubezen in toplota angela Tobija in aroganca Saint Germaina; v skupni energiji lahko začutiš tradicijo, zgodovino in židovstvo Tobija in boemsko naravo, sijajnost in domišljavost StG. Angeli bomo zlili energije, saj ljudje lahko kanalizirate dva ali več angelov hkrati, ko vam pomagamo premakniti energijo noter in skozi. Lahko si v več dimenzijah in na večih ravneh sočasno, ni ti treba biti linearen. Obstajaš lahko v večD, sprejemaš iz večih virov in lažje je to delati kot bivati linearno, lažje je kot držati fokus na eni D, saj ste ustvarjeni za več ravni. Ne za linearno ustvarjanje – bistvo Duha ne ustvarja na eni ravni, ampak na vsaki možni ravni sočasno.

Šaumbre ste učitelji NoE, pomeni več stvari in zgodb hkrati. Razlika je med mnogimi zgodbami in shizofrenijo.

Zgodbe so integrirane, pozanjo druga drugo, prihajajo iz istega aktivnega vira in se ljubijo, častijo vlogo druga druge, shizofreniki pa se v vlogah in vidikih sebe skrivajo, ogromno zanikanje je v njih.

Učite se torej novih ravni, zato nas je danes z vami več hkrati, premikali se bomo po različnih ravneh okrog vas, vas malo zbudili… Tudi to smo že dali skupaj skozi v zadnjih dneh, skozi ta šaud smo šli vsi skupaj kot skupina ponoči, med vašim spanjem. Energije smo dali skupaj in rekli v glasu enega in večih hkrati. V nefizičnih dimenzijah (malo podobnosti je s temi, v katerih deluješ kot človek) smo ustvarili sijanje, ki je naslov tega šauda. Sijoče bitje!

Ustvarili smo sijanje – vibracijo, ki prihaja iz šaumber ven in se razširja in prav zdaj se kopaš v tej energiji. Kopate se v energiji, ki ste jo ustvarili pred nekaj nočmi; čudovito je, kako deluje ta ogromna, a enostavna fizika. Skupaj se bomo naučili spustiti konbtrolo in začeti sijati.

Kaj torej pomeni sijanje, kako se razume, kako se čuti njeno ljubezen…?

Toliko se dogaja po svetu, v zavesti ljudi, odraža se v novicah in zgleda kot da stvari gredo v napčno smer. Hipnoza je, drama je skreirana in nosi energijo zasvojenosti, ti pa poglej drugače. Ogromno prebujenje je po svetu in se ne odraža v naslovih, ogromen priliv nove energije, ki si dela pot in začenja vplivati na vsakega zemljana na različnih ravneh in različne načine. Nekateri šele vstopajo v to, kar si ti dala skozi pred 10 leti – začetek prebujenja, težave, kar povzroča bolečino in čustvene agonije. Preobrazba ljudi stresa iz hipnoze ! Odpira jih v resnično bistvo, v vrsto miru in ljubezni noter v sebi, ki jo ni mogoče doseči z močjo, denarjem ne z molitvijo k zunanjemu bogu ali sledenjem skupini ljudi. Prebujenje se dogaja. Z naše strani vidimo resnično spremembo, učinke tvojega dela, prelepo cvetenje energije. Včasih ni videti tako lepa, saj je težko spustiti staro zgodbo, solze ljudi gledaš. Bolni so lahko, izgubljajo, kar jim je (bilo) pomembno, a ti veš, da gre samo za križišče, za prebujenje. Težko jim je sprejeti v njihovem stanju zavesti, da spremembe, ki prihajajo, so resnica, integracija, zlivanje človeškega in duha.

Občuti Silo (= božanskost), je nasvet v filmu Vojna zvezd, naj teče skozi ves del tvojega bitja.

Občuti Silo, je nasvet, ne – Misli o njej, ne – Analiziraj jo. Dovoli, da teče skozi vsak tvoj del, pridi iz glave, spusti kontrolo, pozabi vse, kar si se naučil. Kontrole so tako naučene, da jih je težko spustiti.

Ko enkrat čutiš Silo in ji dovoliš pretok, pride zlat občutek evforije, občutek spomina ponovne povezave in veš, kaj narest, preden to narediš. Tam je, teče. Božansko vedenje je zlat trenutek, ki preseže običajno kozmično zavest, zlat trenutek, ko enostavno veš. Ne moreš razločiti, samo veš. Ta trenutek, ko spustiš kontrolo. Spusti kontrolo! Samo površino si začela praskati, samo prve izkušnje z opuščanjem kontrole imaš…

Božanskost je v tebi in okrog tebe, tako blizu in tako osebna je; na začetku prestraši, potem se pa navadiš. Ko nadaljuješ z opuščanjem, prideš do novega razumevanja, vedenja toka in potem pride – sijanje. Kontrola je naučeno, enako kot lončar kontrolira glino in kolo, njegovo hitrost. Kaj lončar naredi? Lonec nastane, kip, nekaj statičnega, kar da na stran, da otrdi – antiteza energije nastane, je kontrola. Pobarva izdelek in ga da na polico. Kontrolira.

Kontrola omejuje sposobnost energije, da se razširi . Svojo energijo kontroliraš, vsak trenutek življenja oblikuješ svojo zgodbo. Očistila si grobe robove energije, da ustreza novi zavesti, a na en način je še vedno oblikovana v tvojo zgodbo, v posebno vozilo.

Vzemi kontrolo svoji zgodbi in opazuj nova naključja. Čas je za sijanje energije!!!

Fizika energije. Energija ne obstaja, v nebesih ni energije. Ni nasprotujočih sil + ali -, samo nevtralni potencial čaka, da ga bo aktivirala tvoja povezava s Poljem . V različna stanja realnosti ali D ga prineseš, energijo, oblikovano in kontrolorano tako, da ti služi. Izbereš lahko set potencialov, + ali – izraz, moško ali žensko. Energija posebej ne obstaja, samo potencial je, ki čaka, da se bo izrazil.

Tisti, ki jo oblikujete, jo tudi kontrolirate. Kontrola omeji sposobnost tvojih kreacij, vključno s tabo in tvojimi kreacijami, da bi sijale. Kontrola omeji sijanje!

Vsako bitje ki kreira, t.j. bitje z dušo, ima sposobnost rekreirat, stalno ustvarjat kreacije, spet in spet ustvarjat. Te stvarniške sposobnosti ni v drevesih in večina živali ne sije energije kot ljudje.

Ti si stvarnik! Tvoje sijanje je podaljšek tvoje kreacije, živiš pa v kontroliranem vozilu, in ne siješ več, ne do stopnje, do katere bi lahko. Ni nadaljevanja tvoje energije – omejena je z zgodbo, s prevlekami, sistemi prepričanj in s hipnozo . Tako tvoja energija stvarnika ni prosta. Kot glinen lonec ali vaza na polici je omejena. Čas je, da se odpre, da začne sijati svojo energijo.

Večina šaumber sije in dovoljuje svojo stvarniško energijo na omejen način – zato je tudi njihovo življenje omejeno. Kar se ti vrača, je omejeno. Ko spustiš kontrole, začneš sijati to lepo energijo, živo energijo, ki tako živi, da vse, česar se dotakneš, vse, o čemer misliš, je vplivano od tvoje energije stvarnika.

Predstavljaj si prelep plamen, ki sije energijo. Ničesar ne siliš, enostavno siješ.

Največji angeli enostavno sijejo. Občutki in podobe o plamenu angelov Mihaela ali Metatrona je sijanje njihovega bitja. Ta svetloba ni nasilna, ni poskus spremeniti – samo sijanje potenciala in Nove Energije za kogarkoli, ki je voljan.

V svojem sijanju si omejena zaradi kontrol, zaradi iluzij in čas je, da to gre.

Ko držiš pero v roki, ko se ga fizično dotakneš, vanj siješ svojo energijo in drži jo naprej, čuti jo. Stalno siješ energijo na nizkih ravneh, ampak jo siješ povsod. Ko siješ, se razširja zlata energija, ne skušaš nič spremeniti, samo oddajaš potencial. Tvoej sijanje, tvoja božanskost sije na vse, zato celo tvoj avto prevzame tvojo energijo, saj ga obarvaš s svojo božanskostjo, še ime mu daš, da je poln tvoje energije. Tvoje živali so polne tvoje energije, najbližjim siješ sebe. Po določenem času imajo toliko tvoje energije, da postajajo podobni tebi, zvenijo kot ti, del tvoje identitete prevzamejo. Stol, na katerem sediš, prevzame bistvo tvoje življenjske sile. Bitje, ki je stvarnik, to sposobnost ima!!

Dobesedno lahko skipariš lutko, bitje iz gline, podobno človeku in kadarkoli siješ vanjo svojo energijo; tako jo oživiš. To sijanje naredi, to je tvoja sposobnost. Neživ predmet v človeški obliki… – dihanje noter in ven, brez sile in napora, samo sijanje ta kip lahko dobesedno oživi! Dihati lahko začne s tabo! Nekaj razumevanja enostavnosti mistike in svojega sijanja je potrebno, a lahko siješ vanj in z njim in oživel bo. Začel se bo premikat, dihat, vstal bo in nekega dne začel govorit. Tega ste sposobni, prav zdaj in nekaj potrpežljivosti bo potrebne, ja. Izjemen primer delovanja vaših energij je to. Stalno siješ energije v vse.

Pomemebn del fizike NoE se dogaja prav zdaj, samo sijete zelo nizko. Na šetvilki 1 je človek z zelo majhno količino sijanja Duha in svoje božanske energije, na 10 pa je stalno neovirano sijanje čiste odprtosti življenjske sile. Večina ljudi sije na 3 – 5 zaradi omejitev, kontrol in SP, vsebovani so v glineni lutki, tako zategnjeni in tako v svoji zgodbi. Šaumbre sijete na 4 – 6 , več in bolj sijoče, a še vedno je dosti kontrole in sistemov prepričanj, ki vas držijo nazaj. Pomembnost sijanja energije:

ko dovoliš božanskosti, da sije, se pretaka, si pravi stvarnik; potencialu dovoliš ven, širiš svojo energijo. Ko siješ, sebi in svojim kreacijam daš svobodo in pravico, da se razvijajo naprej. Večina človeških bitij ne naredi nič v to smer – ustvarijo nekaj, potem pa to omejijo, ne dovolijo toka. Vazo dajo na polico, ne spremenijo narave vaze. Ustvarijo in kontrolirajo, še naprej se ubadate s kreacijo.
rava kreacija je dajanje rojstva nečemu – ideji, občutku, zamisli – rojstvo in zagotovitev bivanja, da se naprej razvija in raste – ne držanje nazaj. Nekateri mislijo, da imajo potem odgovornost do kreacije. Pravi stvarnik naredi in spusti . Vedno bo tvoja kreacija, vendar bo zdaj imela svoje življenje, rastla bo in se širila in se spet in spet na novo definirala. Namesto kosa gline v vazi na polici, bo kos gline kot živa energija, ki bo en trenutek vaza, potem drevo, ptica in spet glina nazaj.
o je alkemija, prava narava energije! Sliši se ti domače, a ne? Pogovarjali smo se že o tem in delali ste že to. Nazaj v izvirne energje stvarnika se vračaš! Kontrola in omejitve ali strahovi pred kreacijo držijo nazaj. Pravo sijanje je to; Duh sije. Nobene kontrole ne omejitev! Potem je to Milost, tok je to. To se ti zdaj dogaja v življenju.

Ko siješ energijo, siješ potencial brez domnev in pričakovanj, samo božanski potencial.

Ko ustvarjaš, potencial prineseš v realnost in mu daš pravico nadaljnjega razvijanja – to spremeni tok energije nazaj k tebi. Ko ti kontroliraš energijo, ki prihaja iz tebe, bo energija kontrolirala nazaj tebe. Univerzum je dobesedno dobeseden! Ko ti kontroliraš, si kontroliran.

Odpri se in začni z milostno vrsto kreacije! Vse se ti bo vrnilo kot milostna sijoča kreacija!

Fizika torej je:

Energija je potencial, ki ga potegneš v izraz svoje realnosti, uporabiš za ustvarjanje in to brez kontrole; dovoliš tok, daš življenje, blagosloviš kreacijo . Dovoli torej njen nadaljnji razvoj in razširjanje.

Kar se vrne k tebi, je prost pretok energij, ki ti absolutno služi za vsako potrebo in željo, čisto in mirno za vse, kar dovoliš. Prava narava ustvarjanja – surovi potencial privedi v energijo, ustvari v njem in mu daj življenje. Težave predstavlja (ne)razumevanje energije in ustvarjanja, še naprej omejuješ svoje kreacije, ne dovoliš jim izraza! Spusti jih in opazuj, kako se bo zgodil čisto nov tok, kako bodo sinhronicete postale način življenja, ne izjema.

Ko se odpiraš, se človeško in božansko zlivata, nisi več v človeških omejitvah, malenkostih, ampak greš v smer višjih namenov. Dostikrat zavestno kreiraš, pa naletiš na težave. Integracija in zlivanje zdaj dajeta več smisla. Spusti kontrolo, sij energijo, blagoslovi svoje kreacije, naj pridejo v življenje .

Energija se bo vrnila, da ti služi na sijoče nove načine, ki jim rečemo sinhronistično življenje .

SŽ kot da ne rabi potreb – vse je tam, ni se ti treba boriti z ničemer, vse je tam.

SŽ – ni nasilne kreacije, celo določiti ti ni treba, kaj rabiš. Nobene misli za obiljem, zdravjem, vse je tam. Ni potreb, ker je vse že zadovoljeno, tok prihaja k tebi, da samo sežeš in vzameš, kar rabiš v trenutku, SŽ – odgovori so tam pred vprašanji.

SŽ je stalno združevanje z božanskostjo in Duhom, ni ti treba siliti, ne uporabljati volje, pretakanje je.

SŽ ni tako daleč, je stvar opustitve kontrole, naravno se zgodi. Stopi si s poti !

Kontrole so na tvoji poti kot tančica ali ovira, kot ločitev med tabo in božanskostjo, sinhroniciteto. Spusti kontrolo, strahove in sisteme prepričanj, naj vse gre!

SŽ je; ni formule, je način življenja.

SŽ je tok. Še vedno živiš kot človek, sodeluješ v materialnem svetu, a je tako lažje. Ni stresa, ni po tisk anja, ni metalnih naporov.

SŽ teče, ljudje enostavno so tam, pa viri in pomagala so tam, še planirati jih ni treba ne moliti zanje, enostavno pridejo. Ko boš dojela in vstopila v SŽ, boš vedela, da so stvari vedno bile tam, samo videla jih nisi.

Kako sem lahko to spregledala? Vir, energija, ljubezen, zdravljenje, osebe…, vse je bilo tam, samo videla jih nisi, osredotočena na svojo zgodbo, ustvarjanjem življenja, tako si zaposlena z »biti človek«. Vse je tam, da ti služi.

SŽ je bivanje brez pričakovanj, brez potreb. Kljub temu nič svojega ne podarjaj – to je že siljena dejavnost – nič ne sili.

SŽ – nimaš potrebe po novem avtu/hiši, nimaš potrebe po ljudeh, da bi jih ljubila ali se zabavala, ker že so tam. Če so tam, jih ne potrebuješ. Vse…, primeren prostor za bivat, avto bo že tam. Potreba bo zadovoljena, preden se jo boš zavedla. To je tok. To je sinhronizacija!

Nič mahanja z rokami, da bi ustvarila čudeže, nič delanja za zdravljenje – božanska milost je to, ki jo pritegneš v življenje. Tudi načrt ni potreben, ker je tam. Vse se pojavi, preden se zaveš potrebe.

Sinhronistično življenje spremeni odnos med potrebami, časom in realnostjo (zadovoljitev, preden se zaveš potrebe).

Prihajaš v razširjeno krožno rastočo dinamiko bivanja .

Za potrebe poskrbiš ti, ne Duh, in to še preden se zaveš.

Nobenega iskanja ni, tudi iskanja odgovorov ne.

Ni iskanja Duha, ker je tu. Ni iskanja angelov, ker so tu vedno bili.

Nobenega iskanja preživelih vidikov sebe ni, saj si ustvarila tak prostor, da so tu.

SŽ je veliko duhovno zavedanje v sedanjem trenutku . Nobena sila ali napor nista potrebna, nobenega vodila, kako priti tja. Tu se zgodi, v trenutku, ko zavestno spustiš stare SP in kontrole, se zgodi. Na en način se je že zgodilo.

Okolica sinhronističnega življenja še nekaj časa ne bo razumela; tisti v dualnosti ti bodo nevoščljivi, lahko se bodo norčevali, te zavrnili, te celo skušali prizadeti.

Tako zelo želijo eliksir, a ne razumejo, kaj to je.

Želijo še večje stare zgodbe in biti super ljudje namesto božanskega človeka.

Super moči želijo namesto božanskega bivanja.

Ustvariti želijo in kontrolirati – ne dovoljevati in blagoslavljati svoje kreacije.

Vsak vidik prejšnjih življenj, ki si ga ustvarila, živi naprej. Zgovotila si mu bivanje, naprej živi v drugih dimenzijah, naprej in naprej. Ni drugih bitij stvarnikov, razen šaumber, ki bi ustvarila NoE in prostor, ampak se vrtijo in razširjajo v energijah, ki ste jih zagotovili vi.

Ljudje ne bodo razumeli SŽ, dokler ne bodo šli skozi učenja in izkušnje, ki so za tabo.

Razumevanje opuščanja, realizacija spoznanja, da si duhovno bitje, da tudi ti si Bog.

Ne bodo razumeli, zakaj tvoje življenje deluje brez napora, da s porabo malo energije toliko dosežeš.

Mnogi doživljajte zavrnitve iz dualnosti služb ali domačih, ker vaša energija ni več primerna za tisto okolje; ustvarili boste svoje okolje in včasih je to strašljivo. Okolje za sinhronistično življenje!

To ni igra uma: Vse je tu, vse je tu, vse je tu… (kar je siljenje v sistem prepričanja, ki se težko manifestira). Je vedenje, da vse je tu, vedenje iz srca in sprejemanje, da je tam.

Sprejemanje, da SŽ je tu. Če boš drsela nazaj v dualnost, se spomni na kontrole, ki omejujejo izkušnje. Ogromno zaupanja je potrebnega za opuščanje kontrol.

Zaupanja vase, da živiš sinhronicitete, da veš, da je za vse poskrbljeno, da se fizično telo lahko pozdravi, um uravnovesi. Ogromno zaupanje. Zaupaj vase in prišlo bo veliko opuščanje.

V skupini vseh nas zdaj občuti in izkusi zase veliko opuščanje kontrole, veliko zaupanje vase…

Kot skupina, zdaj, brez sile (!), samo dovoli…

Opusti kontrole, bodi v stanju SŽ, zdaj, brez pričakovanj, potreb ali želja. Z dihom…, vdihni in si dovoli ta skok zaupanja… Spusti strahove in skrbi, enostavno jih spusti… Občuti vedenje, da si tako božanska, tako blagoslovljen stvarnik, da lahko živiš na Z v človeškem stanju in si stvarnik NoE, nove zavesti. Tako zagotoviš bivanje in obstoj kreacijam in vse se ti vrne milostno čisto.

Ne skušaj določati, za kaj naj bi šlo v življenju, ne skušaj določati, kdo naj bi ti bila.

Ne skušaj določati, kaj je duhovno ali človek.

Bodi v tem čistem trenutku, ne določaj potreb in ne omejuj, ne sili.

Vse primerno bo prišlo – ne želi si in ne moli.

V tem čistem zdaj brez pričakovanj dovoli spiralno preobrazbo v novo raven bivanja, ki jo nisi mogla dojeti v starem umu. Takrat si hotela vedeti podrobnosti, strukturo in kontrole, hotela si vse določati skozi možgane; presegla si to.

Sedi tu in ne skušaj storiti nič…, nič ne sili. Tako v tem svetem stanju bivanja siješ in to se razširi. Božansko pride vate in se zlije s človeškim, vse se razširja, sije. Prav zdaj spusti kontrole, oklepe in obrambe, ne rabiš jih več; zdaj siješ .

Zdaj si plamen. Vedno si plamen bila, pa si čakala na nas, da bi ti ga dali mi. Vedno si ti bila plamen… Zdaj siješ…, energija gre ven, sije, pleše in kroži v spirali, igra se, povsod okrog gre, ne samo v fizično realnost, ampak v vse dimenzije.

Tako lažje bo živeti, ko boš dovolila, da se bodo energije stekale skozi in manifestirale.

Do zdaj si mislila, da kreacija je polaganje rok in manifestiranje zlata iz zraka… A prava kreacija je drugačna. Prava kreacija…, še roke ni treba stgeniti in zlato je tam. Ni treba poskušati – samo je. Energija kreacije bo prinesla solze v oči, tako lahko je, tako v zdaj in tako popolno. Svoj plamen siješ, vidiš. Sijanje ni določene barve ali frekvence, samo siješ…To je čista kreacija. Saj kar siješ, je zunaj in poje, da drugi sprejmejo in božansko, angel, ki ti si, se ti vrne nazaj.

Vse pride, da ti služi. Tako lahko je, ne otežuj si. Veš že, kako težko je lahko in čas je, da težko spustiš.

Če se znajdeš v glavi, pravilih in tehnikah – globoko vdihni. Ti si plamen! Vedno si bila plamen.

Ti siješ čisto energijo kreacije! Ni ti treba določati… Misliš, da Duh sedi v hiši duha, a samo kreira in blagoslavlja z oživljajočo energijo. Ti si plamen; blagoslavljaš energijo, ki odhaja z živostjo in pride do preobrazbe, ko plamen samo sije, samo oddaja, samo slavi in praznuje v kreaciji .

Potem se vse vrne k tebi.

To je sinhronistično življenje in ni ti treba določati, skrbeti glede tega. Tako enostavno je.

Ko te bodo v dualnosti prizadela teža in nasprotje, se spomni svojega plamena. Spomni se, kako sije sočutje in ti prinaša vse, kar potrebuješ.

Energija Tobija in StG je bila s tabo za podelitev te energije. Besede so pomenile tako malo, a energija je podeljena – tvoja energija. Utelešenje tvoje božanskosti, vsakega tvojega vidika v to realnost, pa sprejemanje, neustrašno sprejemanje ter razumevanje, da vidik, ki si postala ti, je bila samo zgodba, ki si ji dala bitje. Spusti!

Vedno smo s tabo, nikoli nisi sama. In tako je.

 

šaud 12: DAR JASNOSTI – jul 05

 

V razredu NoE smo zbrani in nežno nas dovolite vase, ne da bi vedeli, kaj bo prišlo danes. Na naših valovih energije prihajamo, že tedne prej smo bili z vami in zadnje dni, prav zdaj pa smo najbolj lahko z vami, saj sedimo prav noter, v vas. Tako ste se spremenili, tako daleč ste prišli, da dovolite polno utelešenje, tako ste se odprli in spustili strahove, da lahko brez strahu sprejmete karkoli. V svoj prostor lahko sprejmete nas, karkoli dovolite v svojo realnost, brez strahu, da vam bomo kaj vzeli ali vas odvrnili od česa. To je pravi znak božanskega človeka, ki uteleša…

Današnji šaud bo malo drugačen, odvisen pa je od vas; vse je odvisno od vas… Z vami smo Mark, Ohama, beli Orel, Quan Yin…, pa Marija, sveta ženska energija, materinska energija Mehike, kjer smo… (letno srečanje šaumber v Sant Feju). Vsa ta energija se zliva, da bi bila z nami v zadnjem šaudu serije Utelešenje Nove Energije… Zbiramo vašo energijo, vaše besede… – vaša energija, vaša zavest je to. Že naprej čutite, kaj bom rekli, ker v teh besedah ste vi. Za ta šaud sta napisana dva scenarija, ni pa še odločeno, kaj bo prišlo skozi. En scenarij vam bomo posredovali, ne oba – kateri bo to, pa je odvisno od vas. Naj vam bo jasno – od vas je odvisno. Globoko vdihni….

Namaste….. !! (Vstopi Kuthumi in prekinja Tobija, užaljen, ker ni bil povabljen na Konferenco v Santa Feju J) Ne morem si predstavljati srečanja šaumber, na katerega nisem povabljen, zato sem prišel sam in obljubljam, da bom naredil svojo delavnico, povezano z lastno vrednostjo. Tako slabo se počutim, ker so me zanemarili. Sredi zime bo ta delavnica in to v Clevelandu in naprej povem, da bo zelo draga. Zato, da se boste nekateri počutili izločeni, ker ne boste mogli sodelovati, tako kot jaz zdaj. Po opravljeni delavnici boste dobili potrdilo, da ste uradni Srečko…

Dve izbiri imate na danes na razpolago, nemoteno nadaljuje Tobi, takoj ko Kuthumi z Namaste! odide. In vi boste izbrali. Pojdite globoko vase in občutite; križišče je… Začuti različne smeri ne samo za šaumbre, ampak za vse, ki vam bodo sledili. Globoko vdihni, ko greš vase, iz uma v energijo srca… Noben scenarij ni boljši/slabši, ena ali druga izbira te bo pripeljala na isto mesto, samo na drugačen način. Ni prav/narobe! Samo dve izbiri sta, dobro določeni v dveh scenarijih. Začuti zdaj svojo energijo, začuti energijo vseh šaumber…

Zadnje leto smo govorili o utelešenju, o neustrašnem sprejemanju blokad, stvari, ki te držijo nazaj. Ko utelešaš, kar imaš rada in česar ne maraš, ko utelešaš energijo prejšnjih življenj, pa tudi vseh potencialov, ki se niso manifestirali. Utelešenje je neustrašno sprejemanje in to si počela zadnje leto – opuščala zgodbe, ki si mislila, da so ti. Krasna zgodba, šaumbra, saj si jo ti ustvarila, zdaj pa prišla do točke, ko naj bi spustila tudi to. Ne zanikat svoje zgodbe, samo spusti jo.
puščanje je jemanje energijske strukture, omejitev in kontrole iz svoje kreacije.
urova energija Duha kreira brez omejitev, potem pa blagoslovi kreacijo in dovoli, da se ta razvija in širi brez kontrole, pričakovanj in omejitev. Spomniš se kreacije, ime ji daš in telesno obliko, potem pa spoznaš, da ni ti, ampak tvoj vidik in jo spustiš. Stvari se potem seveda spremenijo in ti lahko dovoliš razširjanje in prihod na drugo raven. V 3D, ki je čutiti in videti resnična, je samo ena realnost; tako je gosta, da postane motna in zgubiš lahko jasnost, pot zgubiš. Utelešenje in sprejemanje vsega okrog sebe, vsakega in vseh stvari, tako pomaga opustiti energije, ki se želijo izraziti na nov način.

Minulo leto si se naučil/a skrbeti zase. Pred tem si namreč pozabila skrbeti zase, negovati telo, pozabil si skrbeti za svoja um in Duha, častiti svoje potovanje. Pozabila si negovati sebe, učitelja, mentorja.
oraš skrbeti zase, se crkljati in obdarovati – nič ni narobe s tem, da ljubiš sebe.
redstavljaj si, kako vsak človek skrbi zase…; kakšen blagoslov bi to bil. Blokada je preveliko popuščanje sebi v preteklosti in to popuščanje na neuravnotežen način. Vendar tega zdaj ne boš več počela, saj energija sama išče ravnotežje, ko je v neravnotežju. Ne se bat negovat sebe zaradi preteklosti. Nekateri imate »sem alkoholik« blokado – spustite jo v tem varnem prostoru. Nisi alkoholik – angel, ki dosti pije, si, in zdaj to presegaš. Premikaš se čez to, ne služi ti več.
e služi ti, da preveč ješ, da je preveč česarkoli v tvojem življenju; ravnotežje je v tem in s teboj je. Ravnotežje ni dolgočasno – ravnotežje je končanje in je izraz na enkraten način.

To leto smo vas učili o svobodi duše, Adamus in StG sta pomagala premakniti energijo s preobrazbo in z alkimijo. Postala si sijoče sinhronistično bitje, ki bi rada bila. Prav zdaj siješ energijo iz sebe in skozi sebe, blagoslavljanje energije daje to izjemno sijanje. Sinhronistično bivanje je, ko se odpreš, ko utelesiš, ko se ljubiš, ko si daš svobodo, ko ne skrbiš zaradi (dobrih/slabih) misli. Tako prideš v nov način bivanja, v trenutku se dogaja. Dogodki se samo pretakajo in odgovori so tu, preden postaviš vprašanje. To je resničen in naraven način NoE, tako naj bi bilo.

Čas je za vrnitev v sinhronistično stanje bivanja, ko je vse tu, preden se zaveš potrebe. S tem potreba ni več potrebna. Opuščanje in dovoljevanje vas je pripeljalo do sem, zdaj pa izbiraš nadaljnjo smer.
anes (7. julij 07) je trojna sedmica, določena energijska smer, celo obred. Pomeni določen potencial, ki priteka (sveta, mistična, preobražajoča sedmica). S tem so povezane 3 pomembne lastnosti, ki vas bodo spremljale naslednje leto, ki bodo ključi vašega dela:

Bog ni moč! Člov zavest boga enači s močjo, ker ustvarja drevesa in oblake, ker lahko premika predmete; to je v ljudeh. Religije se še vedno bojijo tega boga in njegove moči. V NoE pa velja: Bog je izraz! Bog stalno ustvarja in za seboj ne rabi moči, ki je ideja Stare Energije. Energija ne obstaja, ni drugega kot potencial v nevtralnem stanju bivanja, ki čaka, da se aktivira. Da jo aktivira zavest skupine, družine, posameznika. Pravi vir je v nevtralnem stanju, nima domnev, želja, sam po sebi nima nobenega gibanja, dokler se ne aktivira. Takrat prevzame različne vrste ravnotežja, ki mu rečete M/Ž, dobro/slabo, lastnosti dualnosti dobi in potem deluje. Vedno je ravnotežje plusa in minusa, na splošno pa je ravnotežje 2/3 – 1/3, a se stalno spreminja. To je stara energijska lastnost, ki deluje. V NoE pa je Bog samo izraz, ki ne rabi starega plusa in minusa. Domišljaj si obstajanje in ustvarjanje, ki ne rabi aktivacije starega ergijskega ravnotežja, ampak novo vrsto izraza. Za različni stvari gre. Občuti za trenutek, kako obstajaš v sinhronističnem življenju, v katerem ne rabiš moči, ampak si čisto enostaven izraz. Bog je izraz. Ko bo človeška zavest to dojela, bo to spremenilo religije in delovanje človeštva, vse vaše povezave (do zdaj borbe moči, kraja in zbiranje moči)

Ognjeni zid je prispodoba. Odkar si zapustila Dom (kakorkoli ga že imenuješ), ko te je blagoslovil Duh za raziskovanje stvari, ki jih ni poznal, in šla skozi Ognjeni Zid, je nastala tvoja individualna identiteta, ustvarjeno je bivanje duše. Obenem si se raztreščila na bilijone koščkov in v tej izkušnji raztreščenja doživela vsak svoj možen potencial! To je nekaj! Potencial v potencialih, predstavljaj si… Vsi potenciali, ki ti jih ne bo treba izbrati, vse to je šlo proti tebi… Na en način si še vedno v tem Zidu, vsi smo še tam, saj si izbrala en potencial in se vanj zataknila. Ta zataknjenost je videti kot realnost zapustitve Zidu in ustvarjanja univerzuma in vseh dimanzij in branja teh vrstic, vendar je samo en potencial. Dosti drugih potencialov je enako pomembnih! Potenciali so še vedno tam, pritdkajo k tebi in skozi tebe kot tok sanj… Vsi angeli univerzuma so čutili, da je potreben ta materialni obstoj, 3D, da bi res dojeli in razumeli resnico o sebi, da bi lahko vse opustili in ponovno integrirali v tem Zidu. To doživljamo, ta Zid, izbiramo pa nov potencial – biti v 3D realnosti kot naši izbiri ponovne integracije raztelešenih delov sebe v veliki ljubezni. Prinesi jih nazaj!

Prišla si že do konca, končala si že to pot – zdaj naj bi se zabavala na že opravljeni poti. Prispela si že, vstala si že in to dobeseno. Priča si že v NoE, dobila si že svoje stvarništvo, naredila cel krog, ga zaprla. Zakaj je potem videti tako kot je bilo prej? sprašuješ. Ker je to del vaše sijajne ustvarjalne želje. Izkušnjo želiš. Zdaj pa uživaj izkušnjo, ne skrbet. Prišla si že do konca; ni pasti na poti, ne strahov, nič te ne bo požrlo, ti nič vzelo. Vprašanje pa je: Kako želiš doživeti izkušnjo? Kateri scenarij od dveh možnih boš izbrala? Težko ali lahko pot? Do zdaj je ena pot bila težja, pot žrtve, prenašanja križa na ramenih. Pot trpljenja je bila, prehod skozi travme in drame in včasih je to zabavno ali pa je past! Lahko te zatakne in verjamemo, da imate šaumbre tega dovolj. Druga pot je lahkotna, sinhronistična, enostavna. Brez strahu je, je pot obilja, pot sijočega mentorja. Na Zemlji si, ker si tako izbrala, dala si si izjemne izkušnje, ko si mislila, da ti bodo pomagale postati boljši učitelj. In moje-trpljenje-je-boljše-kot-tvoje-igro ste se šli, moji problemi večji od tvojih. Je to zabavna igra? Dala naj bi ti več empatije, ljubezni in vedenja… Vendar danes izbiraš lažjo pot, a ne? Pa še vedno imaš globino modrosti, ocean znanja, univerzum občutkov… Torej pojdimo naprej po lažji poti. Tudi angeli smo bili že utrujeni od vaše težje poti

Zdaj pa se premaknimo na naslednjo raven; čas je za darilo, ki ste si ga dali v tem lažjem scenariju:

darilo Jasnosti

Na sredini varnega prostora, ki smo ga ustvarili, je jasnost, ki si jo zadrževala do tega časa. Šaumbre ste včasih zamegljeni, izgubljeni, nič jasni in Jasnost bo zdaj prišla na drugačne načine (ne imej pričakovanj!). Za Jasnost vizije, slišanja in vedenja gre, pri drugih za videnje za očitnim, preko dimenzij.
revo ima korenine in liste… Bodimo bolj jasni, pojdimo v druge plasti, dajmo na stran iluzije, ki jih drži drevo. V drevesu je dinamika energije življenjske sile, ki jo lahko vidiš, čutiš ali veš, če si dovoliš prehod iz 3D realnosti v kakšno drugo. Razširiš se lahko lahkotno v energijskem toku, če greš ven iz škatle v spiralo, ko te kliče krog. Tečeš lahko z energijo gor, dol, noter in ven, ko je en trenutek tu in naslednji drugje. Kaj praviš? Enostavno je. Reci si, da izbiraš Jasnost in videla boš drevo, tako kot res je, njegovo iluzijo korenin in listja; samo iluzija je

In pri ljudeh…, včasih si tako nejasna. Samo energijo, ki jo projicirajo, vidiš. Jasna bodi, terjaj jo, prav zdaj teče skozi tvojo eno čakro… Jasnost je tvoja, ustvarila si jo in zdaj jo izbiraš uporabljati, zato ti to govorimo. Da ti sposobnost videti čez očitno – igre igrajo ljudje, fasade imajo. Jasnost ti pomaga videti njihovo energijo, kaj v resnici so in, da si si na jasnem glede sebe v odnosu do njih. Jasnost ti pomaga odstraniti staro igro kraje in manipulacije energij. Ne rabiš tuje energije in oni ne rabijo tvoje!

Jasnost ti pomaga videti potenciale, kaj se bo zgodilo v naslednjem trenutku, potencial vsega, kar lahko prineseš v svoj izraz naslednje dni. Nekateri niste jasni, plasti nesnage imate in sprašujete angele Kaj naj bi vedel? Ljubimo te, ti odgovorimo. Lahko si jasen! Jasnost ni čarobna stvar in ni se ti treba truditi zanjo. Nehaj se truditi!! Nič več truda, samo JE. Samo potencial Jasnosti svoje duše izbiraš prinesti v to in v mnoge druge realnosti!!! Trud je napor in borba, ti pa zdaj izbiraš lažjo pot. Izbiraš lahko življenje – izbiro in dovoljevanje, dopuščanje in sprejemanje – ne borbo.
koraj neskončno potencialov je in tiste najbližje boš verjetno izbrala, ni ti pa treba! Misliš si: Preden izberem potencial, moram vedeti, kaj je v njem. Natanko moram prebrati besedilo in droben tisk in vse to zanalizirati – preden izberem. Tako zgubiš potencial, uide ti!
 glavi analiziraš, siciraš… in zgubiš Zdaj, spontanost in sinhronicete!

Čutiš lahko vsak potencial in danes imamo na razpolago dva potencialna scenarija. Pojdi iz glave in izberi tistega, ki ga najbolj čutiš iz duše, iz svoje ene čakre. Izberi ga in izrazi!!!

Jasnost glede energij v okolici! Toliko energij je, energij zunaj človeške zavesti in 3D, kot avtoceste so in lahko vas zmede, težko je lahko, zanimiva dinamika. Bolj nejasna si, bolj si utrujena in bolj ko si utrujena, bolj si nejasna! Neskončen cikel. Nekateri ste res utrujeni, tako na koncu, da potem morate spustiti kontrolo in se vrniti v vir znotraj sebe. Potem si oddahnete in – se vrnete nazaj v star cikel! Izberi Jasnost! Jasnost!
asnost je sposobnost vedeti, preden se zgodi, sposobnost videti v nič, v (ne)materialno, razumeti bistvo vsake energije. Enostavno je! Ne pojdi v možgane. Vse je iz energije, vse in na jasnem si bodi. Predmeti niso to, kar so videti. Stvar ni edino to, kar je videti, tudi druge stvari je. Pojdi noter v plasti, do bistva energije in začela boš vse videti kot to, kar je. Nič več te ne bo zavedlo.

Jasna si lahko do mere, da začneš videti izvirno energijo Stvarnika v osebi, predmetu, angela…
asnost pokliče Domišljijo, ki je enostavno vozilo za izraženo kreativnost.
ako naj bom jasna? Izberi Jasnost, čuti, sliši, vidi, vedi Jasnost!
saka stvar, predmet… – očisti ga z dihom Jasnosti, da gre stran star pogojevan 3D način dojemanja. Bodi jasna. Raztopilo bo plasti in fasado, ki se ti predstavljajo. Ko boš videla naprej, spet očisti, še globje in naprej boš videla. Ni psihična vaja, ampak videnje stvari v najbolj resnični energiji, izstop iz škatle 3D.

Dar Jasnosti je dolgo pričakovan blagoslov, ki ti bo služil v prihodnosti. Prostor, kamor greš, terja Jasnost, da te ne bodo zavedle predstave in kar misliš da je/ni realnost. Sposobnost Jasnosti je iti v najbolj estavne oblike zgradbe energije. Zelo pomembno bo! Ne kliči nas – Jasnost je dar, ki si ga daješ sama. Nič ti ni treba narest, da se aktivira, odslej je vedno tam. Samo spomni se ga uporabljati in več ga bo. Jasnost pri pisanju knjige npr… Nekateri ste tako nejasni, ko vse zunanje energije zavesti prihajajo in te meglijo…

* * *

Jasna je povabljena na zabavo v maskah in obleče se v čarovnico (zelo primerno za šaumbre). Opazuje druge maske in naslednji dan jo prijateljica vpraša, kako je bilo. Čudovita hrana, pijača in glasba, odgovori Jasna, ampak težko je bilo. Nikogar nisem poznala, vsi prijatelji so bili poreoblečeni. Tako je bila v svoji realnosti/iluziji, da ni nikogar prepoznala. Na Zemlji je zabava v maškarah, svoje identitete skrivate, enako kot rastline in živali, ki se maskirajo v rastline in v živali. Kar vidite, ni vse, kar v resnici so, ni njihova jedrna energija. Z Jasnostjo greš skozi ilzuijo, skozi maske… Na jasnem si bodi, kaj se dogaja v tvojem življenju in okolici. Lahko je, začni jo uporabljati. Napor ni potreben, samo izbira iti preko iluzije v jedrno energijo, pod površino v resnično realnost. Poglej si predmete in ljudi, samo vdihni in izberi Jasnost.

Um še ni ujet v informacije, ki jih boš začela dojemati, ne razume, kar bo začelo prihajati. Vendar prednost Jasnosti NoE pomaga. Božanska inteligenca, bitje duše, notranje vedenje ene čakre te bo spravilo iz glave v osredinjen prostor; informacije boš dobivala. Zato vdihni in pojdi ljubeznivo v bitje ljudi pogledat njihovo pravo naravo. Srce ve, um pa bo sledil in rastel, um se bo razširil. Samo sprejmi info, tam so, samo skozi um še ne prihajajo. Jasnost v vsem, s čimer imaš opraviti! Tako pomembno bo za prihodnost. Karma je za vami, na Zemlji ostajate, da prinašate NoE, učite in uživate življenje.

Bližate se splošnemu premiku zavesti, zato je vse kaotično. Blagoslovljen dogodek bo, konec zavesti kot jo poznate, začetek novih časov, novih energijskih načinov. Stvari se premikajo. Angeli z vami delamo 6 let, v sedmo gremo. Začetni klic in služenje je bil pomagat vam v osebnem prebujenju, iti skozi čas opuščanja in dovoljevanja in h koncu našega služenja prihajamo. Naredili smo, kar ste šaumbre prosili. Zavezali smo se biti z vami do konca leta 07, potem pa je spet od vas odvisno, če bomo na enak način nadaljevali ali ne. Vedno bodo angeli in skupine, ki bodo delali z vami, vedno bodo! Ta način sodelovanja je enkraten in če boste izbrali iti na nasledno raven, bom tudi jaz, Tobi, ostal z vami naslednjih 10 let. Zavezujem se naslednjim 10 letom, več pa ne, to je Jasnost. Moje telo je že inkarnirano in že spravlja starše ob pamet J. Že dolgo se želim vrniti na Zemljo, saj pogrešam vas in vse, kar Zemlja ponuja. To vrnitev sem pripravljen odložiti za 10 let. Vaš premik naprej pa pomeni stopiti ven iz škatle. Svet te kliče, želi te.

Čas je da se energije šaumber zberejo. Na naši strani pripravljamo ustrezen prostor, ko delamo z nekaterimi od vas; v vašo realnost prinašamo dinamičen tekoč izraz. Več od enega šauda na mesec! Potiskamo in nekatere od vas spravljamo ob pamet. Čas je, da ste mentorji, avtorji, izumitelji, svetovalci in zdravilci. Čas je, da nazaj prinesete strast Boga, plod vrtnice. Ne več govorit o tem, premišljevat in sanjat – manifestirajte! Podporno strukturo ste šaumbre ustvarili na ravni potencialov, tok je v tem, gibanje, ni kot strukture na Zemlji.
truktura za šaumbre – kreacija znotraj – inkubator šaumber, sredstvo za rojevanje… Na ravni potenciala je in čas je, da ga shodite. Inkubator šaumber bo povzročil odpor tistih v Stari Energiji. Povzročil bo skepticizem med šaumbrami in gotovo v New Age prostoru ali pri fundametalistih.

maternica šaumber

Iz tega inkubatorja lahko potegnete podporo, obilje, kreativnost. Uporabite jo lahko kot prostor rojevanja svoje strasti. Z Jasnostjo boš vedela, kaj narest, kdaj in kako in potem pojdi v izkušnjo.
z Maternice pride sinhroniciteta, ki ti bo prinesla vse. Zato pravimo tistim, ki ste pripravljeni – delaj delo svoje duše. Novo delo svoje duše! Če pa ne vem, kaj to je, rečeš. Jasnost! Jasnost bo pobrisala prah iz starih predmetov. Kot da greš v notranje plasti pogledat, kakšna energija je tam. Tvoja strast je tam, tam je delo tvoje duše!
ahko, da se bojiš ali misliš, da nisi vredna. Vendar je čas. Čas je za tvoje delo, za izražanje in za ustvarjanje. Nikogar ne boš skušala spreobrniti, k tebi pa bodo prišli v vedno večjem številu. Želeli bodo doživeti, kar ti ustvarjaš – knjigo, glasbno, posel… Vse je lahko duhovno, vsako delo. Niso nujne delavnice, slikaš lahko. A veš, koliko energije je lahko v sliki šaumbre? Jasna si bodi in daj energijo v sliko. Očisti jo, pojdi v naslednjo raven. Višja matematika, sveta geometrija je lahko, ne samo barve na platnu. Dosti več je lahko, zgodba o drugi realnosti, zdravljenje ali način, kako je slikar pozdravil sebe. Ko si boš na jasnem, boš videla za očitno. Čas je za tvoje delo duše!!!
 si pripravljen? je pred leti vprašal Metatron. Si pripravljena na NoE in na lažjo pot?
aj te ne bo sram lažje poti, nobenih pik ne dobiš za težjo pot ne boljše sobe na naši strani. Angeli celo solzo potočimo, ko opazujemo vaše težje poti. Navadno zgubite stik z Bogom na težji poti.
e dve leti priprav je pred vami – vesela stvar je to, ne razlog strahu. Nihče te ne bo pustil za sabo – to delajo v drugih skupinah J – vedno bo zate stol za mizo šaumber. Vedno!
Četudi greš za čas kam drugam, se lahko kadarkoli vrneš. Vedno ti bomo služili.
ikoli nisi sam/ – ker si šaumbra. In tako je!

***

Nadaljujemo z energijo, ko z vami sedimo v svetem prostoru. Ko poslušamo vaše dihanje, jaz, Tobi, verjamem, da sem umrl in prišel v nebesa. In potem se spomnim, da je to res… J Tako smo že skupaj sedeli, včasih prav v tej skupini, včasih v manjši, drugič v večji. V svetiščih Tien nas je bilo desetine in na tisoče v podobnem prostoru medD, v božanskem, v človeškem… Tedne smo takrat skupaj sedeli, kar zdaj ni treba. Pa v jamah v Jezusovih časih smo bili, skupaj smo sedeli v dvoranah za srečevanje v času temnega veka, pa v manjših skupinah ne tako dolgo nazaj. Samo sedeli smo in pili sladkost trenutka, si vzeli čas za spominjanje, da mi vsi smo angeli. Da smo svetloba, da smo tema. Da smo ljudje in bolj kot drugo, da tudi mi smo Bog. Izjemna izkušnja….
n tale trenutek zdaj si vzemimo za zlitje vseh teh minulih srečanj, za zlitje vseh posvečenih trenutkov. Malo postojmo, vzemimo si majhno pavzico od dnevnih opravkov in urnikov, od zemeljskih družin in služb. Vzemi si ta trenutek, ko smo skupaj šaumbre…

Zadnje leto si šla skozi utelešenje in neustrašno sprejemanje – posebej sebe. Sprejemanje sebe je najtežja stvar, skozi katero človek lahko gre, saj v materialni obliki ima vse več gostote. Vse se bolj drži, rane so bolj resnične in tako naj bi bilo! Bolečina je bolj boleča, da se jo bolj zavedaš. 3D ti omogoča, da bolečino čutiš in veš bolj kot na eteričnih ravneh. Učiš se utelesiti vse o sebi; tako težko je, a največ možno. Da si, kar si, ko prinašaš nazaj vse svoje dele v svoje središče, v krog svoje ljubezni. Ko nič več ne zavračaš, ne ločuješ, ampak vse prinašaš skupaj. Vse prineseš skupaj, blagosloviš in spustiš strukturo vseh struktur in pdpostruktur. Na veliko potovanje izraza greš in ko vse spustiš, greš na naslednjo primerno raven.

Učiš se utelesiti svoje bližnje… Utelešenje je včasih opuščanje svojih partnerjev, staršev, otrok.
o bližnje utelešiš, jih lahko spustiš in potem nimaš več odnosov z njimi na star način.
o jih spustiš – spustiš sebe.
o so lepi principi NoE, lepi principi Duha: stalen razvoj, utelešenje in opuščanje. Tok, ki prinese sinhronistično življenje. V minulem letu si se naučila osvoboditi dušo, kako jo vzeti iz kristalne strukture, pasti, lukenj v tleh… Kako poleteti preko realnosti, za katero si verjela, da si v njej.
Čas je zdaj, da postaneš praktična z vsem tem.
Čas je za dejanski izraz v življenju. Bog ni moč, Bog je izraz. Čas je, da vse to izraziš v življenju.

Jasnost je dar, dragulj v naši družbi, še naprej se vam nalaga, vas hrani s svojim darom. Nekateri se čudite, kaj Jasnost je, kaj naj bi ti pomenila. Videla in čutila jo boš na vseh ravneh. S fizičnimi očmi boš videla rdečo barvo drugače, novo rdečo z več globine in barve kot prej. To je Jasnost. Ko to vidiš, to rdeče blago z novo vibracijo, globoko vdihni in očisti, pa boš videla preko prejšnje rdeče. Druge lastnosti, medD, ko se bodo barve spremenile, morda postale bolj sijoče.
 novo Jasnostjo bo glasba dobila novo intenzivnost in lepoto, mogoče sladkost, ki jo še nisi slišala. … To je Jasnost, ja… Nova Jasnost…
ar čutiš na koži prav zdaj… Ni ti treba potiskati ali siliti, vedno je bilo tu. Ni ti treba projicirati na večD način, da bi kaj videla. Ni ti treba tega!
asnost prihaja v hrani. Nov okus, nova vibracija, ki je vedno tam bila kot potencial, samo odprta nisi bila do tega.
asnost v zvezi s hrano… Očisti vse, preden daš v usta, vsaj kar je nečistega ali neuravnoteženega. Ni potrebnih 10 minut. Samo poglej krožnik, hrano in jo očisti – vrnila jo boš v originalno stanje. Vsak masten burger – vrni ga v originalno energijsko stanje in uživaj. Mnogi se ne bodo strinjali, ampak je potencial NoE in tu je. V Lemuriji smo morali očistiti rastline in včasih živali, stvari, ker fizično telo tudi približno ni bilo tako kot zdaj.

Očistiš lahko energije in sobe polne ljudi; lahko so neuravnoteženi. Očisti, vrni energije v izvirno energijsko stanje, zase. Zase! Za maske greš, za fasado, v izvirne energije. Očisti sobo brez sodbe in začela boš videti ljudi na nov način, energije ne bodo negativno vplivale nate.
a, avto lahko očistiš, pa zrak…
i, ki se bojite nevidnih energij… Vrnite jih v čisto stanje energije, očistite jih.
o očiščenje vse te ne bo spremenilo, če tega ne bodo izbrali – tvoj način dojemanja in sprejemanja energij bo spremenilo. Enostavno je. Videti boš začela vibracijo, dinamiko, več globine v barvah.

Dovoli očiščenje in opazila boš, kako se bo vse začelo spreminjati.
nostavno preobražaš, nazaj v izvirno energijsko stanje greš.
ideti želiš bistvo, resnično energijo zadaj in v stvareh.
asnost je darilo, ki si ga daješ. Praktično jo uporabi, v odločitvah – očisti stvari!
bilje – očisti ga; vrni ga v izvirno energijsko stanje. Globoko vdihni in si potrdi, da čistiš predmet.

Ko od tu greš v dualnost, te bodo stvari srečale, zgodilo se ti je že. Svet StE – kot da te bombardira s svojimi boji, neravnotežji in čutiš se potegnjena vanj, utrujena postaneš. Zavest StE hoče, kar imaš ti. Želi zavest NoE, novo bivanje išče. In včasih ta stara zavest pozabi, da želi tvojo ljubezen in energijo tako zelo, da te veče nazaj in s tem duši.
račaš se v službo in med ljudi. Vdihni in očisti!
e morejo te potegniti nikamor; ljubiti te skušajo, pa ne vejo, kako.
Čudno se sliši, a – stoj na vrhu svoje gore. To ni vzvišenost, ni aroganca.
 svojem jasnem prostoru stoj, kjer je zrak čist in sonce bolj intenzivno.
rži svoj prostor, na jasnem si bodi, čista… In v naslednjem letu to praktično uporabljaj. In tako je.

 

prevajala Bernarda Pavko, danes Jasta Prava (www.jasta.si)

Comments are closed.